Mäklare Gustav Elfving

Gustav Elfving

Om mig

Som före detta elitidrottsman har Gustav alltid jobbat resultatinriktat och med högt uppsatta mål. I hans yrke som fastighetsmäklare innebär det att leverera den bästa tjänsten på marknaden med högt driv och personligt engagemang. Gustav bor med sin familj i Landskrona där fotbollsträningar koordineras med golfrundor och familjeaktiviteter.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Timmermansgatan 1A, Väster, Landskrona kommun
Timmermansgatan 1A, Väster, Landskrona kommun, bild 2
Timmermansgatan 1A, Väster, Landskrona kommun, bild 3

Timmermansgatan 1A

Lägenhet
Väster, Landskrona kommun
Bjurfors Landskrona
595 000 kr
38 m²
1 rum
vån 2/3
4 318 kr/mån
15 658 kr/m²

Välkommen till den praktiska boendelösningen på Väster. En rymlig och välplanerad 1 rok lägenhet som erbjuder en perfekt balans mellan komfort och praktiskt utrymme. Med en stor balkong som bjuder in till avkoppling och sociala stunder. Sovalkoven är en smart lösning som ger dig möjlighet att separera sovområdet från det övriga utrymmet, vilket skapar en avskild och lugn oas för avkoppling och återhämtning. Dessutom finns det gott om förvaringsutrymme för att hålla dina ägodelar organiserade och utom synhåll, vilket gör det enkelt att hålla ditt hem prydligt och snyggt. Läget är oslagbart. Beläget i närheten av både centrum och Citadellets koloniområde får du det bästa av två världar. Njut av närheten till stadens puls med dess shopping och restauranger samtidigt som du har möjlighet att ta långa promenader i det vackra koloniområdet och njuta av naturen. Kontakta oss idag för att boka din visning och upptäck allt som denna underbara bostad har att erbjuda!

  • Premium
  • Balkong
Malmövägen 14, Landskrona, Landskrona kommun

Malmövägen 14

Villa
Landskrona, Landskrona kommun
Bjurfors Landskrona
2 200 000 kr
117 + 6 m²
5 rum
345 m² tomt

Vill ni bo i vackra Landskrona i ett gediget hus med stora möjligheter har ni hittat rätt. Huset är från tidigt 1900-tal med all klassisk karaktär. Ni ges möjlighet att genom er personliga smak skapa ett vackert och stilfullt boende. Stort kök med plats för ett gediget matbord. I anslutning till köket ligger de två vardagsrummen som idag utnyttjas som tv-rum respektive matsal. I dessa rum finns det gott om plats för ett matbord för 8-10 personer. I matsalen har finns ett stort fönsterparti med altandörr ut till trädäcket. Detta släpper in mycket dagsljus och skapar en härlig koppling med utemiljön. På ovanvåningen finns husets 3 sovrum. Alla 3 är av god storlek och har plats för både sängar och garderober. Här uppe finns även husets badrum- Ett stort och helkaklat badrum i ljusa färger. I källaren ligger tvättstugan. Stor tvättstuga med dubbla tvättmaskiner och en torktumlare. Goda möjligheter att hänga och sortera tvätten. Trädgården är belägen i bästa söderläge. Hit hittar solen från tidig morgon till sen kväll. Stor uppställningsplats för 4-6 bilar.

S:T Olovs Vång Koloniförening, Gång 2, stuga NR 1, Landskrona, Landskrona kommun

S:T Olovs Vång Koloniförening, Gång 2, stuga NR 1

Fritidshus
Landskrona, Landskrona kommun
Bjurfors Landskrona
350 000 kr
33,7 + 8,4 m²
1 rum
400 m² tomt

Varmt välkomna till St Olovs Koloniförening. Här finns nu möjligheten att investera i ett liv i trädgård och med stora odlingsmöjligheter. Idag kombineras äppelträd, päronträd och plommonträd med otroliga vinrankor vilket är en god grund till att kunna bli självförsörjande på frukt och grönt. Området är väl tilltaget vilket ger goda möjligheter till att skapa flera odlingsbäddar för sparris, jordgubbar, endast fantasin sätter gränser. Stugan är en av de få som har el indraget i stugan vilket skapar både ett behagligt inomhusklimat och gör det praktiskt att övernatta här. En luft/luft värmepump ser till att styra värmen. Stort vindsutrymme finns för övernattande gäster eller barn. Fullt utrustat kök med spis, fläkt, vask och kombinerad kyl/frys. I stugan finns även ett badrum med wc, dusch, handfat och spegelskåp. I gäststugan / förrådshuset finns en mulltoalett. Praktisk stenläggning under vinrankorna skapar en härlig uteplats som under sommarhalvåret är en skön skuggplats. Besök föreningens hemsida för mer information: https://xn--stolovsvng-85a.se/ För att köpa kolonin måste man vara skriven i Landskrona kommun.

  • Plus
Södra Ängavägen 77-4, Vellinge Väster, Vellinge kommun

Södra Ängavägen 77-4

Villa
Vellinge Väster, Vellinge kommun
Bjurfors Landskrona
7 350 000 kr
171 m²
6 rum
2 522 m² tomt

Välkommen till ditt nya paradis på Vellinge Väster, strategiskt placerat mellan Vellinge och populära Höllviken. Denna fantastiska villa bjuder in till en livsstil där lantlig elegans möter modern komfort. Med en klassisk skånestil och fyra sovrum, är detta hemmet där drömmar blir verklighet. Steg in i en värld av bekvämlighet och skönhet. Här finns allt du kan önska för en lycklig tillvaro. Den stora poolen i bästa söderläge blir en naturlig samlingsplats för familj och vänner under varma sommardagar. Med utsikt över den vidsträckta slätten kan du njuta av lugnet och harmonin som endast detta område kan erbjuda. Men det är inte bara den natursköna omgivningen som gör detta hem speciellt. Tack vare de innovativa solcellerna blir huset självförsörjande på el från april till oktober, vilket resulterar i ett boende med låga driftkostnader och liten miljöpåverkan. Du kan njuta av både en hållbar livsstil och en ekonomiskt fördelaktig situation. Kom och upptäck förtrollningen av denna lantliga pärla i Skåne. Här väntar en oas av lugn, skönhet och modern bekvämlighet. I anslutning till boningshuset finns stallet, inrett med fyra boxar, sadelkammare och spolplatta. Fastigheten har nyligen utrustats med solceller, ny liner till poolen och laddstation för elbil. Missa inte chansen att göra denna villa till ditt nya hem – kontakta oss idag för att boka en visning och låt drömmen bli verklighet.

  • Energieffektiv
Södra Ängavägen 77-5, Vellinge Väster, Vellinge kommun

Södra Ängavägen 77-5

Fritidshus
Vellinge Väster, Vellinge kommun
Bjurfors Landskrona
3 500 000 kr
46 m²
2 rum
2 287 m² tomt

Möjlighet att förvärva en fastighet på vackra Vellinge Väster. Stor tomt om ca 2 287m² där ni har möjligheten att förverkliga er husdröm. Här bor ni med närhet till de vackra stränderna nere på Näset samtidigt som pendlingsmöjligheterna till arbetsmarknaden i Malmö och Köpenhamn är smidig och enkel. På fastigheten ligger en byggnad om 46 kvm som byggdes 2007. Här finns 2 sovrum, stilrent helkaklat badrum med tvättpelare och ett stort vardagsrum med öppen planlösning mot köket. Funderar du på att bygga nytt så är byggrätten 20% i markplan och här man kan bygga i 1-½ plan, mer info ges från Byggnadsnämnden i Vellinge 040-425000 (Tis/tors. 10:00-12:00). Välkomna att boka en personlig visning.

  • Plus
Åkerrosgården 3A, Häljarp, Landskrona kommun

Åkerrosgården 3A

Lägenhet
Häljarp, Landskrona kommun
Bjurfors Landskrona
1 895 000 kr
72,9 m²
3 rum
vån 2/2
5 929 kr/mån
25 995 kr/m²

Drömmer du om en modern och bekväm lägenhet som erbjuder det bästa av både praktiska funktioner och stilfull design? Då är denna pärla byggd år 2017 precis vad du letar efter! Stig in i denna ljusa och luftiga bostad och låt dig omedelbart förföras av dess välkomnande atmosfär. Med en öppen planlösning mellan det eleganta köket från Marbodal och det rymliga vardagsrummet, är detta det perfekta utrymmet för att umgås med familj och vänner. Köket är inte bara en plats att laga mat, det är också en plats för socialt umgänge och kulinariska upplevelser. Den imponerande köksön erbjuder inte bara extra förvaring utan skapar också en naturlig samlingsplats för samtal och skratt. Med två väl tilltagna sovrum finns gott om plats för både avkoppling och vila. Och för ytterligare bekvämlighet, inkluderar det moderna badrummet både tvättmaskin och torktumlare. Allt du behöver för att göra vardagen lite enklare. Men det är inte allt. Utanför dörren har du din egna privata oas i form av en underbar uteplats. Här kan du njuta av långa sommarkvällar eller bara koppla av med en kopp kaffe på helgerna. Med sitt perfekta läge och alla bekvämligheter som du kan önska dig, är denna lägenhet ett verkligt drömhem. Tveka inte, boka din visning idag och låt oss visa dig varför detta är den perfekta platsen att kalla hemma i Häljarp!

  • Plus
  • Uteplats
Lingongatan 10, Lomma - Bärgatorna, Lomma kommun

Lingongatan 10

Radhus
Lomma - Bärgatorna, Lomma kommun
Bjurfors Landskrona
6 195 000 kr
105 + 105 m²
5 rum
400 m² tomt

Denna fantastiska familjevilla bjuder in till ett liv i komfort och elegans, omgivet av den fridfulla atmosfären som Lomma är känt för. Med sitt perfekta läge som sista ut på återvändsgata och i närheten av de utmärkta skolorna och den bedårande stranden, erbjuder detta hem en idyllisk tillflyktsort för hela familjen. Stig in och upplev kombinationen av modern design och praktikalitet. Det stora inglasade uterummet skapar den perfekta miljön för underbara middagsbjudningar med nära och kära samtidigt som det aldrig blir platsbrist. Det generösa vardagsrummet erbjuder gott om plats för både en mysig soffgrupp och ett stort matsalsbord, perfekt för att samla familjen för avkoppling efter en lång dag. Med en källare som rymmer ett stort hobbyrum blir detta hem ett lekfullt tillhåll för barnen. Här kan de utforska sina kreativa sidor och skapa minnen som varar livet ut. Det slitstarka klinkergolvet gör det möjligt för barnen att köra full fart med sin lek. Inhägnad trädgård i västerläge ger perfekta förutsättningar för er att följa solens bana runt trädgården och njuta av såväl morgonsol som den eftertraktade kvällssolen. Sammanfattningsvis, denna familjevilla på Bärgatorna i Lomma är mer än bara ett hem, det är en livsstil. Upplev det bästa av både komfort och bekvämlighet i ett eftertraktade område. Kontakta oss idag för att boka din visning och låt oss hjälpa dig att hitta ditt drömhem!

Alvgatan 3, null, Svalövs kommun
Alvgatan 3, null, Svalövs kommun, bild 2
Alvgatan 3, null, Svalövs kommun, bild 3

Alvgatan 3

Villa
Svalövs kommun
Bjurfors Landskrona
3 700 000 kr
145 + 27 m²
5 rum
948 m² tomt

Välkommen till ditt drömhem i Tågarp – en pärla som kombinerar komfort, elegans och en rofylld livsstil. Detta fantastiska familjehus erbjuder en praktisk semiöppen planlösning mellan kök och vardagsrum, skapad för att förena familj och vänner i en trivsam atmosfär samtidigt som varje rum har sin egna plats. Med tre rymliga sovrum, varav master bedroom stoltserar med ett eget ensuite-badrum, möter detta hus alla dina familjens behov av komfort och integritet. Här är varje detalj noggrant utformat för att skapa en harmonisk och avslappnad livsstil. Den magnifika trädgården, en riktig oas i söderläge, välkomnar dig till en värld av avkoppling och nöje. Poolen inbjuder till svalkande dopp under varma sommardagar, medan det skyddade utespat, erbjuder en avkopplande plats för njutning året om. Baksidan är smakfullt inhägnad för att säkerställa integritet och trygghet för hela familjen. För trädgårdsentusiaster finns ett vackert växthus och flera planteringslådor redo att väcka gröna fingrar till liv. Odla dina egna bär och grönsaker och njut av färskheten från din egen trädgård på middagsbordet. Huset tar hållbarhet till nästa nivå genom de nyligen installerade solcellerna. Vilket gör huset självförsörjande på el. En miljövänlig touch som inte bara minskar ditt koldioxidavtryck utan också ger långsiktiga ekonomiska fördelar. Ge din familj det de förtjänar – ett hem där varje dag känns som en semester. Kom och upplev harmonin och lyxen i detta fantastiska hus i Tågarp där barnfamiljer trivs och frodas. Välkommen hem!

  • Premium

Visar alla 8