Mäklare Gabriella Gomez

Gabriella Gomez

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Skridskovägen 7, Västertorp, Stockholms kommun
 • Kommande

Skridskovägen 7

Lägenhet
Västertorp, Stockholms kommun
Bjurfors Liljeholmen Hägersten
4 695 000 kr
76 m²
3 rum
vån 1
5 449 kr/mån
61 776 kr/m²

KONTAKTA MÄKLAREN FÖR VISNING! Nu har ni chansen att förvärva denna mycket karaktärsfulla och charmiga 3:a i ett lummigt läge. Tack vare att lägenheten är belägen i en gammal omgjord skola erbjuds generösa och ovanligt stora fönsterpartier som medför härligt ljusinsläpp. Den härliga och luftiga takhöjden, på sina ca 2,7 meter, ger en rymlig känsla. Bostaden har en fin balkong i lugnt, grönskande område, som bjuder in till trevlig stunder. Föreningen har både hiss och parkeringsplatser. Huset är beläget på endast två minuters gångavstånd till Hägerstensåsens T-bana, som tar er till söder på endast 10 minuter. Denna lägenhet måste bara upplevas.

 • Balkong
 • Hiss
Responsgatan 14, 2 tr, Telefonplan, Stockholms kommun
 • Kommande

Responsgatan 14, 2 tr

Lägenhet
Telefonplan, Stockholms kommun
Bjurfors Liljeholmen Hägersten
2 695 000 kr
46 m²
2 rum
vån 2/7
3 135 kr/mån
58 587 kr/m²

KONTAKTA MÄKLAREN FÖR VISNING! Nu är denna fina 2:a till salu i den ikoniska arkitektritade industribyggnad som tidigare fungerade som Ericssons huvudkontor. Vid bästa läget i Midsommarkransen/Telefonplan bor ni i en bostad med exklusiva tillval som har allt ni kan tänka er. Genomgående tidlös ekparkett i bostaden. Snygg och välgenomtänkt design som också präglas av en trevlig balkong med öppen och fri utsikt mot föreningens innergård. Balkongen har trevlig kvällssol som man kan njuta extra under sommaren. Lägenheten passar perfekt för den som är singel såväl som paret. Förråd till lägenheten finns.

 • Balkong
 • Hiss
Liljeholmsgränd 4, 7 tr, Liljeholmen, Stockholms kommun
 • Kommande
Liljeholmsgränd 4, 7 tr, Liljeholmen, Stockholms kommun, bild 2
Liljeholmsgränd 4, 7 tr, Liljeholmen, Stockholms kommun, bild 3

Liljeholmsgränd 4, 7 tr

Lägenhet
Liljeholmen, Stockholms kommun
Bjurfors Liljeholmen Hägersten
12 995 000 kr
118 m²
5 rum
vån 7/9
8 389 kr/mån
110 127 kr/m²

Unik möjlighet att förvärva ett extraordinär hörnlägenhet (5 rum och kök) i ett högt- och centralt läge i Liljeholmen med bästa frontläge över sjön Trekanten. Bostaden som är helt insynsfri är en sann dröm med alla rätt! Njut av slående sjökontakt med vardagsrum, kök och stor hörnbalkong som sträcker sig längsmed hela lägenheten. Balkongen är om ca 50 kvm belägen på första parkett. Tack vare att lägenheten är belägen i gavelläge erbjuds generösa och ovanligt stora fönsterpartier som medför härligt ljusinsläpp och slående milsvid utsikt så långt ögat når. Balkongen erbjuder både lunch- och eftermiddagssol med fantastisk blandning av lummighet och storstadsvy. Här kan ni avnjuta fantastiska middagar med solnedgångar i alla möjliga färgkombinationer som speglar sig vackert i sjön Trekanten. Lägenhetens takhöjd är ca 2,90 meter som är högre än normalt för nyproduktion. Ta hissen och åk ner direkt till föreningens garage, lediga garageplatser finns i huset. Från Liljeholmsgränd 4 bor ni med badrocksavstånd till sjön Trekanten som erbjuder en badvänlig strand, börja eller avsluta dagen med ett uppfriskande dopp. Varför inte använda er utav föreningens utomhuspooler. Gångavstånd till både Liljeholmens Centrum med flertalet butiker, Vinterviken och Årstaviken med härliga motionsspår, flera utegym, båtklubbar, badbryggor och caféer. Ett tryggt område med närhet till flera bra förskolor, skolor och populära lekparker (Fruktparken nedanför fastigheten) gör Liljeholmen till ett givet område för familjen. Stockholms bästa kommunikationer hittar ni i Liljeholmen. Allt är ett stenkast bort, vart du än vill bege dig. Här ifrån kan du ta pendeltåget, tvärbanan, T-bana, bussar och flygbussarna. Varför inte sluta använda bilen och använda sig av föreningens uthyrning av bilpooler.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Liljeholmsgränd 4, null, Stockholms kommun
 • Kommande

Liljeholmsgränd 4

Lägenhet
Stockholms kommun
Bjurfors Liljeholmen Hägersten
4 695 000 kr
57 m²
2 rum
vån 9/9
4 052 kr/mån
82 368 kr/m²

I ett fantastiskt läge vid Liljeholmen är det nu dags att erbjuda er en av föreningens bästa lägenheter. Här bor ni högst upp i huset på våning 9 av 9 med en rymlig balkong om ca 13 kvm med sjöglimt. På balkongen kan man avnjuta härliga sommarkvällar helt utan insyn med utsikt över grönskan, takåsarna och Globen. Tack vare att lägenheten är belägen högst upp i huset så finner ni en takhöjd som är högre än normalt för nyproduktion (2,70).

 • Balkong
 • Hiss
Ekfatsgatan 1, 7 tr, Liljeholmskajen, Stockholms kommun
 • Kommande

Ekfatsgatan 1, 7 tr

Lägenhet
Liljeholmskajen, Stockholms kommun
Bjurfors Liljeholmen Hägersten
Pris saknas
77 m²
3 rum
vån 7
4 258 kr/mån

KONTAKTA MÄKLAREN FÖR MER INFO OCH VISNING! Unik möjlighet att förvärva denna ljusa, rymliga och extremt välplanerade hörntrea i hjärtat av Liljeholmen. Njut av den stora balkongen i sydvästläge med bästa frontläge över takåsarna och skogen. Bostaden har 2,60 i takhöjd och är mycket bra planerad som erbjuder rejäla fönsterpartier i två väderstreck som släpper in rikligt med ljus in i lägenheten. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum inbjuder till socialt umgänge. På sommaren kan ni ta er ett dopp från badbryggan som ligger ett stenkast från bostaden.

 • Balkong
 • Hiss
Inteckningsvägen 15, Hägerstensåsen, Stockholms kommun
 • Kommande
Inteckningsvägen 15, Hägerstensåsen, Stockholms kommun, bild 2
Inteckningsvägen 15, Hägerstensåsen, Stockholms kommun, bild 3

Inteckningsvägen 15

Lägenhet
Hägerstensåsen, Stockholms kommun
Bjurfors Liljeholmen Hägersten
Pris saknas
77 m²
3 rum
vån 2/3
5 094 kr/mån

KONTAKTA MÄKLAREN FÖR MER INFO OCH VISNING! Drömlägenhet med alla rätt, som är belägen högt upp i huset och i gavelläge. Bostaden har 2,70 meter i tak höjd. Här kan ni värma er framför den öppna spisen som skapar ett lyxigare hem. Bostaden har ett underbart ljusinflöde från fönster i tre väderstreck samt en mysig balkong i bästa västerläge som erbjuder sol från eftermiddag till nedgång. Lägenheten är mycket stilsäker och genomtänkt med fina färg- och materialval samt bevarade originaldetaljer. Det går med enkla medel att göra om lägenheten till 4 rum och kök. Se alternativ planlösning. Från Inteckningsvägen 15, når ni till Hägerstensåsens T-bana som tar er in till söder på 10 min. Buss 147 som är några stenkast bort från bostaden tar er in till Liljeholmen.

 • Premium
 • Balkong
Liljeholmsvägen 10, 3 tr, Liljeholmen, Stockholms kommun
 • Kommande
Liljeholmsvägen 10, 3 tr, Liljeholmen, Stockholms kommun, bild 2
Liljeholmsvägen 10, 3 tr, Liljeholmen, Stockholms kommun, bild 3

Liljeholmsvägen 10, 3 tr

Lägenhet
Liljeholmen, Stockholms kommun
Bjurfors Liljeholmen Hägersten
Pris saknas
117 m²
4 rum
vån 3

KONTAKTA MÄKLAREN FÖR MER INFO OM VISNING! Varmt välkomna till denna fantastiska och levande 4:a i Liljeholmens vackraste sekelskiftesfastighet. Bostaden är exklusivt nyrenoverad och har utmärkt planerad planlösning med ett vackert burspråk och rymliga rum. Generösa fönsterpartier i alla rum som skapar mycket fint ljusflöde som inger mysig atmosfär och bra känsla. Tidstypiska sekelskiftesdetaljer som tre meter i takhöjd, fina spröjsade fönster med djupa fönsternischer och fina trägolv. Detta är en bostad som andas trivsel och rymd utan att behöva kompromissa. Huset har en grön innergård med utemöbler och grill. Föreningen är mycket välskött. Liljeholmen ger ett skönt och sjönära lugn med stadslivet nära inpå, adressen ligger mitt emellan Hornstulls och Liljeholmens galleria, och Mälaren och sjön Trekanten.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 7