Mäklare Belma Celik

Belma Celik

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Mittlinjen 5, Arenaparken, Lunds kommun
 • Budgivning pågår
 • Sön 1 okt kl 16:10
Mittlinjen 5, Arenaparken, Lunds kommun, bild 2
Mittlinjen 5, Arenaparken, Lunds kommun, bild 3

Mittlinjen 5

Lägenhet
Arenaparken, Lunds kommun
Bjurfors Lund Centrum
1 995 000 kr
40 m²
1 rum
vån 4
2 832 kr/mån
49 875 kr/m²

Varmt välkommen till Mittlinjen 5 och en alldeles underbar etta som inte lämnar något att önska. Hissen tar dig upp till fjärde våningen där du möts av en lägenhet med genomgående hög standard. Hallen är välkomnande och genomtänkt med goda förvaringsmöjligheter i såväl garderober som städskåp. Till vänster är det rymliga badrummet placerat. Helkaklat, fräscht och praktiskt utrustat med tvättmaskin och torktumlare, något som verkligen underlättar i vardagen. Vidare når du köket med stilrena materialval i tidlösa färger där vitt och grått samspelar på ett elegant sätt. Härifrån nås den stora balkongen som verkligen höjer livskvalitén för dig som boende. Med härlig utsikt och gott om plats för utomhusmöblemang blir detta en given plats för avkoppling där du kan njuta av solens strålar och härliga kvällar med familj och vänner. Kök och allrum samspelar i en öppen och social planlösning som gör det lätt att trivas. De stora fönsterpartierna släpper in rikligt med naturligt ljus som skapar en härlig känsla i rummet. Med plats för matbord, soffa och säng samt ytterligare förvaring i rymliga garderober har du allt du kan tänkas behöva. Arenaparken är ett populärt bostadsområde som passar dig som vill bo nära Lunds stadskärna och hela dess utbud av restauranger, butiker och caféer. Dessutom har du Stadsparken, gym, idrottshall och mycket bra kommunikationsmöjligheter en kort promenad från lägenheten. Varmt välkommen!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Måsvägen 8A, Väster, Lunds kommun
 • Sön 1 okt kl 13:30
Måsvägen 8A, Väster, Lunds kommun, bild 2
Måsvägen 8A, Väster, Lunds kommun, bild 3

Måsvägen 8A

Lägenhet
Väster, Lunds kommun
Bjurfors Lund Centrum
2 095 000 kr
53 m²
2 rum
vån 1/3
3 214 kr/mån
39 528 kr/m²

På populära Väster i välskött förening finner ni denna genomgående och inbjudande bostad belägen bland grönskande omgivningar. På bekvämt läge en halvtrappa upp i huset välkomnas ni in i en smart planerad tvåa med genomtänkt planlösning. Här erbjuds härliga sociala ytor, vackert ljusinsläpp och en balkong med goda solchanser! Vardagsrummet är rymligt och lättmöblerat med stora fönsterpartier. Här erbjuds plats för såväl soffgrupp som matplats eller skrivbord för den som önskar. Från vardagsrummet nås lägenhetens mysiga balkong med fin utsikt och goda solchanser, en given plats för avkoppling! Köket är genomtänkt med bra ytor för matlagning och med plats för matbord. Vidare erbjuds ett rymligt sovrum, ett fräscht badrum med dusch och en hall med goda avhängningsmöjligheter. Här finns även en inbyggd garderob, perfekt för kläder och skor. Ett hem med stor trivselfaktor som måste upplevas! Brf Måsen är en trevlig förening med god grannsämja och stabil ekonomi med knappt belånade kvadratmeter. Ett stort plus för er som boende! Dessutom har föreningen valt att inkludera såväl internet som el i avgiften vilket hör till det ovanliga. Här bor ni bland lummiga, mysiga kvarter med närhet till Lunds centrum och centralstationen. För er som föredrar cykel finns bra cykelväg till såväl centrum som till köpcentret Nova samt välsorterade mataffärer, apotek och systembolag. Goda kommunikationsmöjligheter erbjuds också med busshållplats precis i närheten!

 • Premium
 • Balkong
Klarinettgränden 1C, Östra Torn, Lunds kommun
 • Sön 1 okt kl 12:00
Klarinettgränden 1C, Östra Torn, Lunds kommun, bild 2
Klarinettgränden 1C, Östra Torn, Lunds kommun, bild 3

Klarinettgränden 1C

Lägenhet
Östra Torn, Lunds kommun
Bjurfors Lund Centrum
2 295 000 kr
80 m²
3 rum
vån 1/2
4 973 kr/mån
28 688 kr/m²

Varmt välkomna till ett mycket trivsamt boende på alltid lika populära Östra Torn. Nu erbjuds en välplanerad bostad med två rymliga sovrum, generöst vardagsrum och ett trevligt kök. Ett optimalt boende som passar de allra flesta. Från det välplanerade köket nås den mysiga balkongen som vetter mot gården. Med plats för sittmöblemang är detta en given plats för avkoppling. Badrummet renoverades så sent som 2023 i samband med att föreningen utförde ett stambyte. Det är dessutom praktiskt utrustat med en kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Mellan de två rofyllda sovrummen är klädkammaren perfekt placerad. Ytterligare förvaringsmöjligheter har ni i det rymliga förrådet som hör till lägenheten. Dessutom är det strategiskt placerat utanför dörren, vilket gör det till enkelt att nå och använda. Brf Östra Torn är en välfungerande förening med god ekonomi som värnar om sina medlemmars trivsel, vilket inte minst märks på den goda grannsämjan. Här finns gemensamma tvättstugor, odlingslotter, bastu, förråd och dessutom en övernattningslägenhet som underlättar när släkten hälsar på. Lekplatser på området, bär och fruktträd som man får plocka av höjer trivselfaktorn ytterligare. Bredband ingår i avgiften och parkering är gratis för boende i området. Goda kommunikationsmöjligheter med busshållplats runt knuten och nära till motorvägspåfart för den som pendlar. Centrum ligger inom cykelavstånd, liksom universitetet och Ideon. I området erbjuds även mataffär, skolor och förskolor. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare Belma Celik för visning/mer information. En chans för er att göra era bostadsdrömmar till verklighet!

 • Premium
 • Balkong
Jägaregatan 16, Nöbbelöv, Lunds kommun
 • Tis 3 okt kl 17:30
Jägaregatan 16, Nöbbelöv, Lunds kommun, bild 2
Jägaregatan 16, Nöbbelöv, Lunds kommun, bild 3

Jägaregatan 16

Lägenhet
Nöbbelöv, Lunds kommun
Bjurfors Lund Centrum
2 995 000 kr
82,3 m²
4 rum
5 452 kr/mån
36 391 kr/m²

Varmt välkomna till gemytliga och familjevänliga Jägaregatan! Här finner ni ett välplanerat bostadsrättsradhus fördelat över två plan. Läget är bra i området med närhet till bland annat grönområden och mataffär. Tack vare bostadens position bjuds rikligt med naturligt ljus in från fönster i motsatta väderstreck, vilket skapar en härlig atmosfär och bidrar till den luftiga känslan som genomsyrar bostaden. Köket är fräscht och öppet mot hallen vilket innebär att ni har goda arbetsytor, bra skåpsförvaring och gott om plats för större matbord uppdukat åt 4-6 personer. Längre in i bostaden nås det mysiga och inbjudande vardagsrummet med utgång till en härlig uteplats med trädgård där man kan njuta av solens åtråvärda strålar. De tre sovrummen är rofullt placerade på övre plan och erbjuder gott om förvaring i garderober. Samtliga rum är trivsamma och ger plats åt säng och eventuellt skrivbord om så önskas. På övre plan återfinns även bostadens fräscha badrum med dusch. Intill badrummet är tvättstugan placerad, praktiskt utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Vill ni bo i ett lugnt och lummigt område med närhet till kommunikationer, affärer, vårdcentral, skola och dagis där bilplats ingår i avgiften? Då har ni hittat hem! Välkomna till en välfungerande förening med närhet till såväl Lunds centrum som grönskande promenadstråk. Tvärs över gatan finns närmsta busshållplats som tar er till centrum smidigt och längre in i området finns tågstation vilket ger goda förutsättningar för pendling. Kontakta ansvarig mäklare Belma Celik för visning/mer information.

 • Premium
 • Uteplats
Måsvägen 20A, Väster, Lunds kommun
 • Sön 1 okt kl 13:00

Måsvägen 20A

Lägenhet
Väster, Lunds kommun
Bjurfors Lund Centrum
1 895 000 kr
53,6 m²
2 rum
vån 2/3
3 997 kr/mån
35 354 kr/m²

På förmånligt våningsplan ligger denna mysiga tvåa med bra planlösning och fantastiskt ljusinsläpp. Ni välkomnas in i hallen med förvaring under hatthylla och i en integrerad garderob. Till vänster nås det mysiga köket med moderna vitvaror och diskmaskin. Vardagsrummet är rymligt och erbjuder plats för både soffgrupp och matplats, perfekt för avkoppling och sociala sammankomster. Väl tilltagen takhöjd och utgång till den härliga balkongen bidrar till den ljusa och luftiga känslan. På balkongen kan ni njuta av gårdens grönska och det solvänliga läget. Vidare finns ett rogivande sovrum med plats för dubbelsäng och förvaring bakom rymliga garderober. Badrummet är fräscht, helkaklat och utrustat med dusch. Här är det lätt att trivas! På Måsvägen bor ni på lugnt och ostört läge trots att det bara är några minuter på cykel till citylivets puls. Här bor ni nära köpcentret Nova, större mataffärer och trevliga grönområden. Med busshållplats precis utanför erbjuds utmärkta kommunikationsförbindelser som gör det smidig att uppleva resten av staden. Välkomna till en bostad fylld av charm, känsla och ljus en promenad från centrala Lund! Kontakta ansvarig mäklare Belma Celik för visning/mer information.

 • Plus
 • Balkong
Östra Vallgatan 1, Lund - Centrum, Lunds kommun
 • Sön 1 okt kl 14:00
Östra Vallgatan 1, Lund - Centrum, Lunds kommun, bild 2
Östra Vallgatan 1, Lund - Centrum, Lunds kommun, bild 3

Östra Vallgatan 1

Lägenhet
Lund - Centrum, Lunds kommun
Bjurfors Lund Centrum
2 795 000 kr
58 m²
2 rum
vån 1/3
3 891 kr/mån
48 190 kr/m²

Varmt välkomna till denna väldisponerade och inbjudande lägenhet om ca 58 kvm belägen på Lunds bästa adress. I hjärtat av Lund med centrumlägets alla fördelar hittar vi denna vackra bostad på bekvämt läge en halv trappa upp med rymd och känsla. Här erbjuds ett stort vardagsrum med högt i tak stuckatur och fantastiskt ljusinsläpp, bakom vardagsrummet med vackra originaldörrar som avdelare finner ni ett stort sovrum med gott om plats för dubbelsäng, kontorsplats och förvaring i garderober. Utöver detta finner ni ett stort kök med matplats som vetter ut mot föreningens innergård som enkelt kan nyttjas genom kökstrappan. Som pricken över i-et finns även ett helkaklat badrum med tvättmaskin. Ett boende på perfekt läge som bara måste upplevas! Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare Belma Celik för visning/mer information.

 • Premium
Mellanvångsvägen 12A, Järnåkra, Lunds kommun
Mellanvångsvägen 12A, Järnåkra, Lunds kommun, bild 2
Mellanvångsvägen 12A, Järnåkra, Lunds kommun, bild 3

Mellanvångsvägen 12A

Lägenhet
Järnåkra, Lunds kommun
Bjurfors Lund Centrum
2 295 000 kr
61,5 m²
2 rum
vån 1/4
3 054 kr/mån
37 317 kr/m²

Varmt välkomna till en underbar bostad på oslagbart läge! Här erbjuds en ljus lägenhet om ca 61,5 kvm med trevlig planlösning på bekvämt läge, en halv trappa upp i huset. Perfekt för er som söker en lugn och trivsam tillvaro omgiven av grönska. När ni kliver in i hallen, möts ni av en välkomnande atmosfär. Här finns gott om förvaring bakom praktiska garderober. Köket är välplanerat med goda arbetsytor och gott om skåpsförvaring. Dessutom är det praktiskt utrustat med diskmaskin. Vardagsrummet är bostadens hjärta och den perfekta platsen för sociala sammankomster. Med generösa fönster och utgång till bostadens mysiga balkong ges här en känsla av ljus och rymd! På balkongen njuter ni av soligt västerläge på ostört läge in mot gårdens grönska. Vidare erbjuds ett rymligt och rogivande sovrum med plats för såväl dubbelsäng som ytterligare förvaring. Badrummet är fräscht och helkaklat utrustat med dusch. Här bor ni i lugna och trivsamma kvarter med Lunds absoluta centrum på gångavstånd vilket gör att ni med enkelhet kan ta del av allt som staden har att erbjuda! Närhet till såväl matbutiker, restauranger och shopping som till gym, kommunikationer och trivsamma omgivningar. Föreningen Brf Klosterängen i Lund är en välskött förening med låg skuldsättning. Här erbjuds även en övernattningslägenhet som är ett stort plus när vänner och familj är på besök. Kontakta ansvarig mäklare Belma Celik för visning/mer information.

 • Premium
 • Balkong
Mellanvångsvägen 14A, Järnåkra, Lunds kommun
 • Sön 1 okt kl 17:00
Mellanvångsvägen 14A, Järnåkra, Lunds kommun, bild 2
Mellanvångsvägen 14A, Järnåkra, Lunds kommun, bild 3

Mellanvångsvägen 14A

Lägenhet
Järnåkra, Lunds kommun
Bjurfors Lund Centrum
1 895 000 kr
36,5 m²
1 rum
vån 3/4
2 240 kr/mån
51 918 kr/m²

Varmt välkomna till en modern bostad som är idealiskt belägen på tredje våningen, bara en kort promenad från Lunds livliga stadskärna. Välplanerad hall med praktiska skjutdörrsgarderober och goda avhängningsmöjligheter. Ljuset bjuds in genom stora fönsterpartier och välkomnar er in i allrummet som är lättmöblerat med gott om plats för såväl soffa som skrivbord. Härifrån nås den ljuvliga balkongen som erbjuder en fantastisk utsikt utan insyn. Njut av en rymlig balkong som sträcker sig från vardagsrummet till köket. Med åtråvärt västerläge är solchanserna goda. Här är det lätt att trivas! Köket från 2019 är välplanerat och tidlöst med gott om plats för matbord uppdukat åt 2-4 personer. Från hallen nås badrummet som är fräscht och praktiskt utrustat med dusch. Föreningen Brf Klosterängen i Lund är välskött med låg skuldsättning. Dessutom erbjuder föreningen en övernattningslägenhet, vilket är ett stort plus när vänner och familj hälsar på. Varmt välkomna till ett bekvämt boende en kort promenad från centrum, butiker och restauranger. Kontakta ansvarig mäklare Belma Celik för visning/mer information.

 • Premium
 • Balkong
Byggmästaregatan 8B, Lund - Centrum, Lunds kommun
 • Budgivning med BankID pågår
 • Sön 1 okt kl 11:00
Byggmästaregatan 8B, Lund - Centrum, Lunds kommun, bild 2
Byggmästaregatan 8B, Lund - Centrum, Lunds kommun, bild 3

Byggmästaregatan 8B

Lägenhet
Lund - Centrum, Lunds kommun
Bjurfors Lund Centrum
2 395 000 kr
52 m²
2 rum
vån 3/4
3 732 kr/mån
46 058 kr/m²

Ett stenkast från Lunds citykärna och centralstation välkomnar populära Väster dig till Byggmästaregatan. En byggnad med kulturminnesvärde beblandad med vackra villor och flerbostadshus från 1930- och 1940-talet i välbalanserad harmoni. Här bor ni i ett område med en mycket fin kvarterskänsla på riktigt bra läge en kort promenad från bland annat centralstationen. Invändigt finner ni en genomgående och inbjudande tvåa med härlig rymd och genomtänkt planlösning. I hallen erbjuds goda avhängningsmöjligheter och ytterligare förvaring i fasta garderober. Till höger är det smakfulla köket placerat. En riktigt kök med gott om arbetsytor och optimal förvaring. Här får du enkelt plats med ett större matbord vilket bjuder in till sociala sammankomster. Brädgolvet är en inbjudande detalj. Likaså de originella skjutdörrarna. Runtom i lägenheten hittar du stora fönsterpartier som släpper in rikligt med naturligt ljus. Inte minst i vardagsrummet som i övrigt stoltserar med vacker ekparkett med stavar i fiskbensformation. Härifrån nås balkongen som tack vare sitt västerläge förlänger bostaden. Här kan du njuta av den åtråvärda eftermiddags- och kvällssolen när vädret tillåter. Dessutom är utsikten trivsamt med vyer över gamla västers arkitektur och grönska utan skymmande byggnader framför. I vardagsrummet finns generösa möbleringsytor som bland annat ger plats för såväl soffgrupp med tillhörande möblemang som extra middagsbord för dig som önskar. Lägenhetens placering högt upp i huset gör det möjligt för er att njuta av den vackra utsikten. Det görs absolut bäst på den solsäkra balkongen som är en given plats för avkoppling! Vidare finner ni ett rogivande sovrum med goda förvaringsmöjligheter och plats för dubbelsäng. Som pricken över i:et erbjuds ett fräscht badrum med dusch som renoverades i samband med föreningens stambyte så sent som 2020/2021. Byggmästaregatan ligger nära Centralstationen och Lunds centrum. Det är ett lummigt område med närhet till matbutik, parker, gym och restauranger. På bara några minuters cykelväg befinner du dig på Lunds universitet. Ett boende som måste upplevas på plats!

 • Premium
 • Balkong
Trollebergsvägen 84 G, Värpingegård, Lunds kommun
 • Sön 1 okt kl 17:40
Trollebergsvägen 84 G, Värpingegård, Lunds kommun, bild 2
Trollebergsvägen 84 G, Värpingegård, Lunds kommun, bild 3

Trollebergsvägen 84 G

Lägenhet
Värpingegård, Lunds kommun
Bjurfors Lund Centrum
1 595 000 kr
35,5 m²
2 rum
vån 2/2
3 413 kr/mån
44 930 kr/m²

Varmt välkommen upp på andra våningen i denna unika byggnad bland härlig gårdsmiljö. Invändigt möts du av en unik tvåa med bra planlösning. Lägenheten erbjuder bland annat imponerande rymd och härligt genomgående ljusflöde. Köket är socialt planerat och ger plats för matlagning och umgänge. Slå dig ner och njut av en härlig måltid med nära och kära runt middagsbordet. På samma plan finns ett mycket rymligt och fräscht badrum med dusch. Ovanvåningen bjuder på gott om sällskapsytor med plats för både soffa, bord och tv. Här har man låtit bygga ett loft som lämpar sig utmärkt som sov- eller kontorsloft vilket också skiljer den sociala delen från sovrumsdelen. Brf Värpingegård är en mysig bostadsrättsförening från 2014. Här bor du i unik gårdsmiljö med närhet till såväl centrum och hela dess utbud som till vacker natur. Varmt välkommen!

 • Premium
Flormansgatan 10, Lund - Centrum, Lunds kommun
 • Sön 1 okt kl 10:00

Flormansgatan 10

Lägenhet
Lund - Centrum, Lunds kommun
Bjurfors Lund Centrum
2 495 000 kr
55 m²
2 rum
vån 4/4
3 825 kr/mån
45 364 kr/m²

Varmt välkommen till denna luftiga tvåa med härlig balkong på trivsamt läge! En lägenhet som andas rymd och personlighet på bästa läge. Här erbjuds en öppen social planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum, perfekt för att umgås med vänner och familj. Det stora sovrummet har utgång till balkongen, där du kan njuta av ditt morgonkaffe eller en härlig kvällsutsikt. Sovrummet har gott om plats för både dubbelsäng, arbetsplats och övrig möblering om så önskas, och det finns gott om förvaring i fasta garderober. Den möblerbara hallen är välplanerad och har mycket förvaring i flera platsbyggda garderober och bra belysning från infällda takspotlights. Badrummet är i helkaklat utförande och känns lyxigt med både badkar, tvättmaskin och torktumlare. Läget är optimalt med citypulsen runt knuten och närhet till butiker och restauranger. En kort promenad tar dig till Mårtenstorget som har saluhall, bio mm. Precis utanför har ni Södra Esplanaden som är en trevlig promenadgata med loppis på lördagar under sommarhalvåret. I närheten finns också grönskande Stadsparken. Du cyklar snabbt till universitetet, och det finns goda busskommunikationer i området både till övriga Lund och Malmö. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong

Visar alla 11