Mäklare Belma Celik

Belma Celik

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Kastanjegatan 9B, Lund - Centrum, Lunds kommun
 • Sön 21 jul kl 12:00
Kastanjegatan 9B, Lund - Centrum, Lunds kommun, bild 2
Kastanjegatan 9B, Lund - Centrum, Lunds kommun, bild 3

Kastanjegatan 9B

Lägenhet
Lund - Centrum, Lunds kommun
Bjurfors Lund Centrum
3 095 000 kr
65 m²
3 rum
vån 1/3
5 090 kr/mån
47 615 kr/m²

På oslagbart läge, med närhet till allt staden har att erbjuda, finns denna charmiga bostad med fantastiskt ljusinsläpp. Vardagsrummet är socialt planerat och bjuder in till umgänge. Här finns plats till både sällskaps- och matsalsmöbler. Tack vare flertalet stora fönster bjuds ljuset in på ett elegant sätt och skapar en trivsam och luftig känsla. Köket är stilrent med goda arbetsytor och bra förvaring samt fönster ut mot den mysiga innergården. Rymlig hall med goda avhängningsmöjligheter och ett stort badrum med badkar. Vidare erbjuds två rum varav ett stort och rogivande sovrum där ni enkelt får plats med dubbelsäng och skrivbord. I anslutning finns en uppskattad klädkammare med gott om utrymme för förvaring. Det mindre rummet nås från hallen och passar utmärkt som sovrum med enkelsäng, eller som kontor. Härifrån är en dörr tillgänglig som välkomnar er ut till föreningens härliga innergård. Mycket bekvämt att med enkelhet kunna nyttja innergården direkt från lägenheten. Inte minst under sommarhalvårets varma dagar. Dessutom har föreningen en bastu som medlemmarna kan nyttja. Här är det lätt att trivas! Varmt välkomna till en lägenhet på bekvämt läge med centrumlägets alla fördelar!

 • Premium
Järnåkravägen 27A, Järnåkra, Lunds kommun
 • Sön 21 jul kl 13:00

Järnåkravägen 27A

Lägenhet
Järnåkra, Lunds kommun
Bjurfors Lund Centrum
1 995 000 kr
36,5 m²
1 rum
vån 3/4
2 464 kr/mån
54 658 kr/m²

På oslagbar adress, med Lunds absoluta centrum som närmsta granne, erbjuds nu denna fina och optimalt planerade etta. I den inbjudande hallen finns plats för både avhängning som förvaring i flertalet platsbyggda garderober. Här slås du direkt av bostadens charm och härliga rumsvolymer som imponerar. Vidare finns ett generöst allrum med gott om plats för både säng i den separata sovalkoven samt soffmöblemanget. Utsikten är härligt grönskande och de stora fönsterpartierna skänker rikligt med ljus åt rummet. Från rummet finns utgång till den generösa balkongen belägen i solsäkert söderläge med grönskande och fri utsikt. Köket är optimalt planerat med gott om platsbyggda skåp, plats för matbord och goda arbetsytor. Vidare finns även ett trevligt badrum som går i neutrala toner mot vacker kolmårdsmarmor klinker på golvet. En fantastisk bostad med alla rätt som måste upplevas på plats! Brf Klosterängen är en stabil och trivsam föreningen på ett lugnt och grönskande läge endast en kort promenad från Stadsparken och centrum med hela stadens utbud av affärer, nöjen och restauranger. Goda kommunikationsmöjligheter med busshållplats runt knuten och nära till motorvägspåfart för den som pendlar. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
Måsvägen 8A, Väster, Lunds kommun
 • Budgivning pågår
 • Idag kl 17:00
Måsvägen 8A, Väster, Lunds kommun, bild 2
Måsvägen 8A, Väster, Lunds kommun, bild 3

Måsvägen 8A

Lägenhet
Väster, Lunds kommun
Bjurfors Lund Centrum
2 095 000 kr
53 m²
2 rum
vån 1/3
3 278 kr/mån
39 528 kr/m²

På omtyckt adress bland grönskande omgivningar finner ni denna genomgående bostad med en optimal planlösning. Ljuset bjuds in från två väderstreck vilket skapar en känsla av ljus och rymd. Från vardagsrummet nås lägenhetens underbara balkong åt sydväst med goda solchanser! Här kan ni njuta av lugnet som infinner sig på Väster och den trivsamma utsikten med grönskan tätt inpå. Vardagsrummet är rymligt och ger utrymme för både soffmöblemang och matplats vilket bjuder in till såväl avkoppling som sociala sammankomster. Separat kök med charm och karaktär som erbjuder bra ytor för matlagning och plats för matbord. Rogivande och lättmöblerat sovrum med vackert brädgolv där ni enkelt får plats med dubbelsäng och garderober. Badrummet är helkaklat och utrustat med dusch. I hallen finns goda avhängningsmöjligheter i en fast garderob samt utrymme för hatthylla och annat möblemang. Brf Måsen är en trevlig och knappt belånad förening med god grannsämja och stabil ekonomi. Många fördelar för er som boende vilket inkluderar gym, övernattningslägenhet och samlingslokal (för att nämna några). Läget är optimalt med smidiga förbindelser till centrum. Busshållplats erbjuds precis i närheten och för er som föredrar att cykla finns cykelväg till såväl centrum som till köpcentret Nova samt välsorterade mataffärer, apotek och systembolag. Kontakta ansvarig mäklare Belma Celik för visning/mer information!

 • Premium
 • Balkong
Måsvägen 10C, Väster, Lunds kommun

Måsvägen 10C

Lägenhet
Väster, Lunds kommun
Bjurfors Lund Centrum
1 795 000 kr
37 m²
1 rum
vån 3/3
2 763 kr/mån
48 514 kr/m²

Bland lummiga, mysiga kvarter med närhet till Lunds centrum och centralstationen ligger denna mysiga lägenhet med många fördelar. Tack vare läget högst upp i huset och stora fönsterpartier erbjuds ett ljust och inbjudande allrum. Härifrån nås den underbara balkongen i sydväst där ni kan njuta av det solvänliga läget med grönskan tätt inpå! Kvadratmeterna är välplanerade och ni får enkelt plats med säng, soffa och skrivbord. Charmigt parkettgolv i original och praktiska integrerade garderober i kombination med modern inredning skapar en mycket trivsam känsla. Vidare erbjuds ett separat kök där originalinredning och moderna vitvaror samspelar på ett elegant sätt. Här finns utrymme för en matplats som bjuder in till trevliga middagar och umgänge. Fönster mot den underbara innergården höjer mysfaktorn ytterligare! Helkaklat och fräscht badrum praktiskt utrustat med dusch, handdukstork och spegel. En kvadratsmart etta som inte lämnar något att önska! Här bor ni i en mycket trevlig förening med god grannsämja och stabil ekonomi. Dessutom har föreningen valt att inkludera såväl internet som el i avgiften vilket hör till det ovanliga. Många fördelar för er som boende vilket inkluderar gym, övernattningslägenhet och samlingslokal (för att nämna några). Läget är optimalt med smidiga förbindelser till centrum. Busshållplats erbjuds precis i närheten och för er som föredrar att cykla finns cykelväg till såväl centrum som till köpcentret Nova samt välsorterade mataffärer, apotek och systembolag. Kontakta ansvarig mäklare Belma Celik för visning/mer information!

 • Balkong
Södra Esplanaden 35, Lund - Centrum, Lunds kommun

Södra Esplanaden 35

Lägenhet
Lund - Centrum, Lunds kommun
Bjurfors Lund Centrum
2 395 000 kr
28 m²
1 rum
vån 3/3
2 415 kr/mån
85 536 kr/m²

Södra Esplanaden välkomnar er till en optimal etta med centrumlägets alla fördelar. Lägenheten nås från den grönskande och inbjudande innergården. Invändigt erbjuds en mysig bostad som rymmer allt man behöver säng, förvaringsmöbler, arbetsplats, matbord och soffa. Separat kök med plats för matbord och bra arbetsytor. Fräscht och rymligt badrum i anslutning till köket. Ytterligare förvaring erbjuds i det rymliga förrådet som är placerat utanför dörren till lägenheten. Här bor du i en välskött förening på en av Lunds mest populära adresser, Södra Esplanaden. Från Esplanaden har du bland annat nära till Mårtenstorget, Stadsparken, flertalet nationer och Universitetet. Dessutom har du utmärkta kommunikationsmöjligheter. Från busshållplatsen på S Esplanaden går bussar inom Lund såväl som till Malmö. Ett svårslaget läge med Lunds hela centrum runt knuten.

Kämpagränden 19A, Linero, Lunds kommun
 • Budgivning pågår

Kämpagränden 19A

Lägenhet
Linero, Lunds kommun
Bjurfors Lund Centrum
1 095 000 kr
37 m²
1 rum
vån 1/3
1 901 kr/mån
29 595 kr/m²

Varmt välkomna till trivsamma och lummiga Linero och denna fina etta på riktigt bra läge i området. Inbjudande hall med goda förvaringsmöjligheter, luftigt allrum och separat kök. Tack vare fönster åt två håll bjuds ljuset in på ett elegant sätt. I allrummet får ni enkelt plats med både soffa, säng och skrivbord. Köket erbjuder bra arbetsytor och utrymme för ett mindre matbord. Lägg sedan till ett badrum med badkar och ni har allt ni kan tänkas behöva. Tack vare föreningens gemensamma beslut om stambyte kommer badrummet dessutom att helrenoveras. HSB Brf Linero är en mycket välskött förening som värnar om medlemmarnas trivsel. De gemensamma grönytorna är mångtaliga likväl som lekplatserna. Här finns alla de faciliteter du kan tänkas behöva. För den trädgårdsintresserade erbjuds möjlighet till trädgårdslott. Föreningen har funnits sedan husen byggdes 1971. Husen är vackert belägna på en höjd med en vidsträckt utsikt. Området är grönskande och lummigt och bara en kort promenad bort ligger Linero centrum med bra kommunikationsmöjligheter, gym, apotek och en välsorterad matbutik. Kontakta ansvarig mäklare Belma Celik för visning/mer information.

 • Plus
Höjeågatan 355, Lomma - Hamnområde, Lomma kommun
Höjeågatan 355, Lomma - Hamnområde, Lomma kommun, bild 2
Höjeågatan 355, Lomma - Hamnområde, Lomma kommun, bild 3

Höjeågatan 355

Lägenhet
Lomma - Hamnområde, Lomma kommun
Bjurfors Lund Centrum
3 595 000 kr
65 m²
2 rum
vån 1/2
4 563 kr/mån
55 308 kr/m²

Varmt välkomna till Höjeågatan och en inbjudande bostad på attraktiv adress som totalrenoverats med estetisk fingertoppskänsla. Ett bekvämt boende på markplan som erbjuder allt ni kan önska. Här kan drömmen om att bo nära havet bli sann! Bostaden genomsyras av en mycket trivsam känsla där kök och vardagsrum på ett naturligt sätt utgör hemmets hjärta. Här erbjuds härliga sociala ytor där de många middagsgästerna lätt trivs. Från vardagsrummet nås uterummet som sätter guldkant på tillvaron. Tack vare inglasningen kan ni förlänga sommaren. I anslutning nås den generösa uteplatsen med goda solchanser där trädäck, grönska och rabatter samspelar på ett harmoniskt sätt. Gott om plats för utomhusmöblemang och kreativa växtarrangemang. Här är det lätt att trivas! Rogivande sovrum som erbjuder plats till både dubbelsäng och förvaring. Ytterligare förvaring erbjuds i form av en rymlig klädkammare och flertalet garderober i hallen. Badrummet är smakfullt renoverat och praktiskt utrustat med tvättmaskin och torktumlare. En helt inflyttningsklar bostad med generösa ytor på bra läge. Här bor ni i ett lugnt område med många fördelar bland annat närheten till hav, badbrygga, grönområde, mataffär och restauranger. Promenadavstånd till Lomma centrum och tågstationen samt busshållplats som underlättar för er som pendlar. Välkomna på visning!

 • Premium
 • Uteplats
Kabbelöksvägen 6, Flyinge, Eslövs kommun

Kabbelöksvägen 6

Villa
Flyinge, Eslövs kommun
Bjurfors Lund Centrum
3 595 000 kr
185 m²
4 rum
740 m² tomt

Varmt välkomna till en mycket trivsam 1 1/2 plans villa om ca 185 kvm. Invändigt erbjuds en genomgående bostad i bra skick med mycket trivsamma attribut. Njut av rymliga sociala ytor och en egen braskamin, något som många drömmer om! I dagsläget erbjuds fyra rymliga rum och kök men möjlighet finns till fem rum om så önskas. Med bra planlösning och stora fönsterpartier bjuds ljuset in från flera väderstreck vilket skapar en harmonisk och inspirerande atmosfär. Villan är belägen på en hörntomt som gränsar till ett alldeles underbart grönområde. Det ger en trivsam känsla och en härlig utsikt, helt utan insyn. Den stora tomten på ca 740 kvm erbjuder en uppvuxen trädgård och grönskande omgivningar där ni kan njuta av sommardagar på ett härligt trädäck. Det inglasade uterummet ger en fantastik möjlighet att förlänga sommaren men oavsett årstid är trädgården en fristad och en given plats för avkoppling och lek. Ytterligare bekvämligheter inkluderar ett garage med förråd samt vedförråd. Tv- och internetanslutningar finns via parabol och ADSL, och fibernätet finns tillgängligt i området. Gårdsstånga och Flyinge är trevliga och eftertraktade orter med närhet till det mesta bland annat förskola, skola och fritidshem ligger i närheten. Ni når Lund på ca 10 minuter med bil. Här ges en unik möjlighet att skapa ert drömboende. Varmt välkomna!

 • Plus
Norrängavägen 5C, Linero, Lunds kommun
Norrängavägen 5C, Linero, Lunds kommun, bild 2
Norrängavägen 5C, Linero, Lunds kommun, bild 3

Norrängavägen 5C

Lägenhet
Linero, Lunds kommun
Bjurfors Lund Centrum
2 195 000 kr
66 m²
3 rum
vån 3/5
4 100 kr/mån
33 258 kr/m²

Hallen välkomnar er in i bostaden där ni får en god överblick över bostadens disponering. Den öppna planlösningen bidrar till ett trivsamt ljusinsläpp och bjuder in till umgänge. Lägenheten har en genomgående hög standard med 3-stavig ekparkett och vitmålade väggar. Det stilfulla köket från Vedum erbjuder bra arbetsytor och förvaring bakom stilrena luckor. Från köket välkomnas ni in till vardagsrumsdelen som är lättmöblerad och trivsam. De sociala ytorna är perfekt utformade för att kombinera matplats och soffmöblemang på ett socialt och trevligt sätt. Vidare erbjuds två sovrum, det större sovrummet har platsbyggda garderober och utgång till den härliga balkongen. En perfekt plats för avkoppling när solen tittar fram. Det andra rummet används i dagsläget som kontor men passar utmärkt som barnrum eller sovrum om så önskas. Välkomna till en lägenhet med alla bekvämligheter! Runt husknuten finner ni bland annat en stor livsmedelsbutik, postombud, gym, apotek och vårdcentral som gör Linero torg till en attraktiv mötesplats.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Vildgåsvägen 25C, Klosters Fälad, Lunds kommun
Vildgåsvägen 25C, Klosters Fälad, Lunds kommun, bild 2
Vildgåsvägen 25C, Klosters Fälad, Lunds kommun, bild 3

Vildgåsvägen 25C

Lägenhet
Klosters Fälad, Lunds kommun
Bjurfors Lund Centrum
2 295 000 kr
76,5 m²
3 rum
vån 1
4 104 kr/mån
30 000 kr/m²

Varmt välkomna till denna ljusa trea på grönskande Klosters Fälad! Här erbjuds många fördelar bland annat en stor inglasad balkong i soliga sydväst med rogivande utsikter. Det utbredda fönsterpartiet mot balkongen tillsammans med praktiska skjutdörrar bjuder in rikligt med naturligt ljus som skapar en trivsam atmosfär. I vardagsrummet finns gott om plats för både soffmöblemang och matplats. Perfekt för sociala sammankomster! Köket är placerat till höger om entrén och är utrustat med diskmaskin, goda ytor för matlagning, förvaring och matplats. Vidare har vi två rogivande sovrum i bra storlek, badrum med dusch och klädkammare. Ytterligare förvaring erbjuds i hallen och i flertalet garderober samt i källarförrådet. Brf Klosters Fälad är en av Lunds absolut största bostadsrättsföreningar. Ekonomin är sund och föreningen - som har stora gemensamma grönytor och flertalet lekplatser - är välskött. Klosters Fälad ligger på ett spännande läge med cykelavstånd till såväl centrala Lund som centralstationen. Busskommunikationerna är goda och i närheten finns såväl shoppingcentret Nova som flera välsorterade matbutiker. Det är även nära till förskolor och skola på området. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare Belma Celik för mer information.

 • Premium
 • Balkong
Klövervägen 2A, Kobjer, Lunds kommun

Klövervägen 2A

Lägenhet
Kobjer, Lunds kommun
Bjurfors Lund Centrum
2 095 000 kr
68 m²
2 rum
vån 1
5 392 kr/mån
30 809 kr/m²

Varmt välkomna till Kobjer och denna hemtrevliga bostad med egen ingång. Tack vare det soliga söderläget finns möjlighet att njuta av solens strålar i en solstol på framsidan! Invändigt erbjuds en optimal planlösning med bra storlek på samtliga rum. Hallen är välkomnande med goda avhängningsmöjligheter och en stor klädkammare med fast förvaring och ljus heltäckningsmatta som ger en ombonad känsla. Härifrån nås det smakfulla köket med gott om skåpsförvaring, bänkytor, kyl och frys i fullhöjd och plats för matbord vid fönstret. Tack vare den genomgående planlösningen bjuds ljuset in från två väderstreck vilket skapar en känsla av ljus och rymd. Väl tilltaget vardagsrummet förlängs av en fransk balkong med utsikt över den lummiga gården. Rogivande sovrum med plats för dubbelsäng och möjlighet att sätta in ytterligare förvaring om så önskas. Badrummet är helkaklat med dusch och genomtänka detaljer som ger en lyxig känsla. Bland annat i form av kaklade hyllor i duschen med inbyggda spotlights (tre belysningsalternativ), egen tvättmaskin och torktumlare samt en arbetsbänk ovanför maskinerna som underlättar i vardagen. Välkomna till en bostad som inte lämnar något att önska! På Kobjer bor ni i lugna och grönskande områden med bra serviceutbud. Lunds centrum och Universitetet ligger mindre än 10 minuter bort med cykel och köpcentret Nova, välsorterade matbutiker, apotek m.m. på gångavstånd. Stadsbussen stannar i närheten för dig som pendlar. Här bor ni på lugnt trivsamt läge men ändå med närhet till allt man behöver. Kontakta ansvarig mäklare Belma Celik för visning/mer information!

 • Plus
Karl XII gatan 4, Lund - Centrum, Lunds kommun

Karl XII gatan 4

Lägenhet
Lund - Centrum, Lunds kommun
Bjurfors Lund Centrum
1 995 000 kr
26 m²
1 rum
vån 1/5
2 496 kr/mån
76 731 kr/m²

Belägen på första våningen i lugnt och trivsamt område välkomnar denna charmiga bostad med låg avgift, perfekt för studenten eller förstagångsköparen. Vi öppnar dörren och möts av ett väldisponerat och lättmöblerat allrum med generösa fönsterpartier som skänker ljuvligt ljusinsläpp över den klassiska fiskbensparketten. Den praktiska kokvrån är utrustad med induktionshäll, diskmaskin och kyl med frysfack. Varmt välkomna till ett optimalt hem där varje kvadratmeter har tagits tillvara på. Här bor du med närhet till allt Lund har att erbjuda. Centrums puls, universitet, nationer och Lunds centralstation. Välkommen på visning!

 • Hiss

Visar alla 12