Mäklare Belma Celik

Belma Celik

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Snorres väg 1, Linero, Lunds kommun
  • Mån 28 okt kl 17:00
Snorres väg 1, Linero, Lunds kommun, bild 2
Snorres väg 1, Linero, Lunds kommun, bild 3

Snorres väg 1

Lägenhet
Linero, Lunds kommun
Bjurfors Lund Centrum
2 495 000 kr
81,5 m²
3 rum
vån 1/1
5 398 kr/mån
30 613 kr/m²

På fint läge i området erbjuds nu en rymlig trea på gavel som bjuder in till umgänge. Trädgården är optimal då ni kan njuta av olika solförutsättningar och fint trädäck under tak. Hörntomten ger en unik möjlighet för er som boende att även nyttja föreningens gräsyta längs husets södra sida. Här finns ett extra förråd. Invändigt möts vi av ett socialt vardagsrum med plats för soffmöblemang och matplats. Köket är praktiskt med vita köksluckor, rostfri bänkskiva och plats för matbord. Ett stort plus är det charmiga fönsterpartiet med ljuvligt burspråk som bjuder in ljuset på ett elegant sätt. I anslutning till köket nås tvättstugan som är utrustad med tvättmaskin och torktumlare (2023). Vidare erbjuds två rogivande sovrum med plats för både säng, skrivbord och ytterligare förvaring om så önskas. Lägg sedan till ett fräscht och helkaklat badrum med dusch (duschdörrar finns) som renoverades så sent som 2018. Ett boende som bara måste upplevas! Bostaden omges av rogivande kvarter och omgivningar med närhet till grönska med härlig grannsämja. I området finns trevliga promenadstråk och lekplatser. Om du pendlar så är påfarten till E22:an inte långt bort, linje 3 och 6 tar dig in till Lunds City. I området finns både skola och flera förskolor samt matbutik. Varmt välkomna till omtyckta Linero, ett område att trivas på!

  • Premium
  • Uteplats
Sköldgränden 4, Linero, Lunds kommun

Sköldgränden 4

Villa
Linero, Lunds kommun
Bjurfors Lund Centrum
5 495 000 kr
179 m²
7 rum
409 m² tomt

På Gamla Linero erbjuds en underbar familjevilla fördelad på 1½ plan med många fördelar. Utvändigt erbjuds en generös trädgård som har ett fantastiskt och solvänligt söder- och västerläge perfekt för flera uteplatser som bjuder in till både utomhusaktiviteter och avkoppling. I anslutning nås ett rymligt garage/förråd samt parkeringsplats för en bil. Invändigt erbjuds en tilltalande planlösning med generösa ytor som bjuder in till umgänge. På entréplan möts ni av ett väl tilltaget vardagsrum och kök. Här är det lätt för de många gästerna att trivas! I anslutning till köket nås tvättstugan med en separat ingång. Här finns tre bra sovrum, ett badrum med badkar och en gästtoalett samt klädkammare med gott om plats för kläder och skor. På övre plan finns ett rymligt allrum perfekt som sällskapsrum med plats för umgänge, soffmöblemang och kreativ inredning. Vidare finns två rymliga sovrum (med två dörrar vardera) som är delbara vilket gör det möjligt att skapa ytterligare två sovrum om så önskas. Dessutom finns en rymlig klädkammare och förberedelser för WC/dusch. Här får ni ett hem som ger er alla möjligheter att anpassa ytorna efter just era behov och önskemål! Varmt välkomna!

  • Plus
Gamla Dalbyvägen 56, Råbylund, Lunds kommun
  • Idag kl 17:00
Gamla Dalbyvägen 56, Råbylund, Lunds kommun, bild 2
Gamla Dalbyvägen 56, Råbylund, Lunds kommun, bild 3

Gamla Dalbyvägen 56

Villa
Råbylund, Lunds kommun
Bjurfors Lund Centrum
9 995 000 kr
176 + 19 m²
5 rum
1 020 m² tomt

Hjärtligt välkomna till en gedigen familjevilla på attraktiv adress. Huset är välbevarat med charm och karaktär tack vare omsorgsfulla renoveringar. Här möts ni av stora och öppna sällskapsytor vilket skapar en luftig och inbjudande atmosfär. Rummen har en fin fördelning och bjuder in till såväl avkoppling som sociala sammankomster. En modern tillbyggnad har uppförts som kompletterar huset med extra utrymmen som passar utmärkt för den stora familjen. På tomten erbjuds ett separat gästhus om ca 43 kvm (enligt säljarens information) med alla bekvämligheter man kan tänkas behöva vilket inkluderar sovrum och kök samt badrum med egna tvättmöjligheter. Lägg sedan till en mysig terrass och ni har den perfekta fristaden för tonåringar eller en möjlighet till extra inkomst genom uthyrning. På tomten finns dessutom ett gym om ca 11 kvm (enligt säljarens information) som går att nyttja minst lika bra som kontor om så önskas då fiber finns indraget. Här ges en unik möjlighet att anpassa utrymmet efter egna behov och visioner. Utvändigt omfamnas ni av en underbar trädgård där ni kan njuta av solens åtråvärda strålar. Rymligt trädäck omsluter en stor del av trädgården och gör det enkelt för er att skapa en trivsam miljö med utomhusmöblemang och dekorativa växtarrangemang. Goda solförutsättningar gör terrassen till en given plats för avkoppling där varje stund blir till en minnesvärd upplevelse. Som pricken över i:et erbjuds en stor pool där ni kan svalka er under sommarhalvårets varma dagar. Något som skapar en trivsam semesterkänsla och ger er möjligheten att njuta av vardagslyx utan att behöva lämna hemmet. Idag finns plats för uppställning av tre bilar. Två bredvid varandra varav en är utrustad med laddstolpe. Den tredje bilen kan ställas på upp-/nedfarten. Solceller har installerats på stora delar av taket och gästhuset vilket innebär en enorm fördel för er som boende. Den största fördelen är de lägre energikostnaderna samtidigt som ni gör en god sak för klimatet och minskar ert koldioxidavtryck. På soliga dagar då ni producerar mer än ni förbrukar kan överskottet säljas tillbaka till elnätet. Råbylund är en naturnära stadsdel i Lund som gör det enkelt för er att kombinera stadslivet med en lugnare vardag omringad av trivsamma grönområden och trevliga promenadstråk. Dessutom ligger underbara Råbysjön i området där ni kan njuta av naturen, promenera eller träna på utegym. På cykel tar det endast ca 10 min till centrum där ni kan njuta av stadens puls med trevliga butiker och restauranger. Välkomna till ett mycket bekvämt boende som inte lämnar något att önska!

  • Premium
Kastanjegatan 9B, Lund - Centrum, Lunds kommun
Kastanjegatan 9B, Lund - Centrum, Lunds kommun, bild 2
Kastanjegatan 9B, Lund - Centrum, Lunds kommun, bild 3

Kastanjegatan 9B

Lägenhet
Lund - Centrum, Lunds kommun
Bjurfors Lund Centrum
2 895 000 kr
65 m²
2.5 rum
vån 1/3
5 090 kr/mån
44 538 kr/m²

På oslagbart läge, med närhet till allt staden har att erbjuda, finns denna charmiga bostad med fantastiskt ljusinsläpp. Vardagsrummet är socialt planerat och bjuder in till umgänge. Här finns plats till både sällskaps- och matsalsmöbler. Tack vare flertalet stora fönster bjuds ljuset in på ett elegant sätt och skapar en trivsam och luftig känsla. Köket är stilrent med goda arbetsytor och bra förvaring samt fönster ut mot den mysiga innergården. Rymlig hall med goda avhängningsmöjligheter och ett stort badrum med badkar. Vidare erbjuds två rum varav ett stort och rogivande sovrum där ni enkelt får plats med dubbelsäng och skrivbord. I anslutning finns en uppskattad klädkammare med gott om utrymme för förvaring. Det mindre rummet nås från hallen och passar utmärkt som sovrum med enkelsäng, eller som kontor. Härifrån är en dörr tillgänglig som välkomnar er ut till föreningens härliga innergård. Mycket bekvämt att med enkelhet kunna nyttja innergården direkt från lägenheten. Inte minst under sommarhalvårets varma dagar. Dessutom har föreningen en bastu som medlemmarna kan nyttja. Här är det lätt att trivas! Varmt välkomna till en lägenhet på bekvämt läge med centrumlägets alla fördelar!

  • Premium
Järnåkravägen 27A, Järnåkra, Lunds kommun

Järnåkravägen 27A

Lägenhet
Järnåkra, Lunds kommun
Bjurfors Lund Centrum
1 995 000 kr
36,5 m²
1 rum
vån 3/4
2 464 kr/mån
54 658 kr/m²

På oslagbar adress, med Lunds absoluta centrum som närmsta granne, erbjuds nu denna fina och optimalt planerade etta. I den inbjudande hallen finns plats för både avhängning som förvaring i flertalet platsbyggda garderober. Här slås du direkt av bostadens charm och härliga rumsvolymer som imponerar. Vidare finns ett generöst allrum med gott om plats för både säng i den separata sovalkoven samt soffmöblemanget. Utsikten är härligt grönskande och de stora fönsterpartierna skänker rikligt med ljus åt rummet. Från rummet finns utgång till den generösa balkongen belägen i solsäkert söderläge med grönskande och fri utsikt. Köket är optimalt planerat med gott om platsbyggda skåp, plats för matbord och goda arbetsytor. Vidare finns även ett trevligt badrum som går i neutrala toner mot vacker kolmårdsmarmor klinker på golvet. En fantastisk bostad med alla rätt som måste upplevas på plats! Brf Klosterängen är en stabil och trivsam föreningen på ett lugnt och grönskande läge endast en kort promenad från Stadsparken och centrum med hela stadens utbud av affärer, nöjen och restauranger. Goda kommunikationsmöjligheter med busshållplats runt knuten och nära till motorvägspåfart för den som pendlar. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
Kabbelöksvägen 6, Flyinge, Eslövs kommun
  • Imorgon kl 17:00

Kabbelöksvägen 6

Villa
Flyinge, Eslövs kommun
Bjurfors Lund Centrum
3 595 000 kr
185 m²
4 rum
740 m² tomt

Varmt välkomna till en mycket trivsam 1 1/2 plans villa om ca 185 kvm. Invändigt erbjuds en genomgående bostad i bra skick med mycket trivsamma attribut. Njut av rymliga sociala ytor och en egen braskamin, något som många drömmer om! I dagsläget erbjuds fyra rymliga rum och kök men möjlighet finns till fem rum om så önskas. Med bra planlösning och stora fönsterpartier bjuds ljuset in från flera väderstreck vilket skapar en harmonisk och inspirerande atmosfär. Villan är belägen på en hörntomt som gränsar till ett alldeles underbart grönområde. Det ger en trivsam känsla och en härlig utsikt, helt utan insyn. Den stora tomten på ca 740 kvm erbjuder en uppvuxen trädgård och grönskande omgivningar där ni kan njuta av sommardagar på ett härligt trädäck. Det inglasade uterummet ger en fantastik möjlighet att förlänga sommaren men oavsett årstid är trädgården en fristad och en given plats för avkoppling och lek. Ytterligare bekvämligheter inkluderar ett garage med förråd samt vedförråd. Tv- och internetanslutningar finns via parabol och ADSL, och fibernätet finns tillgängligt i området. Gårdsstånga och Flyinge är trevliga och eftertraktade orter med närhet till det mesta bland annat förskola, skola och fritidshem ligger i närheten. Ni når Lund på ca 10 minuter med bil. Här ges en unik möjlighet att skapa ert drömboende. Varmt välkomna!

  • Plus

Visar alla 6