Mäklare Hanna Cedergren fd Nilsson

Hanna Cedergren fd Nilsson

Om mig

Hanna har arbetat som mäklare sedan 2012 och har lång erfarenhet av försäljning av bostadsrätter och villor. När ni anlitar henne som er mäklare värdesätter ni lojalitet, erfarenhet och engagemang. Allt ska genomsyras av engagemang i minsta detalj, med målsättningen - alltid nöjda kunder!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Trastvägen 5, Väster, Lunds kommun
  • Sön 4 aug kl 13:40
Trastvägen 5, Väster, Lunds kommun, bild 2
Trastvägen 5, Väster, Lunds kommun, bild 3

Trastvägen 5

Lägenhet
Väster, Lunds kommun
Bjurfors Lund Väster
1 625 000 kr
25 m²
1 rum
vån 4/5
2 195 kr/mån
65 000 kr/m²

På populära Väster finns nu denna perfekta studentlägenhet med låg avgift där även el är inkluderad i avgiften! Utmärkt läge med promenadavstånd till såväl Lunds centrum som tågstationen. På fjärde våningen med hiss välkomnas du in i bostaden som bjuder på optimalt planerade kvadratmetrar med yteffektiv planlösning och rikligt ljusinsläpp från fönster med grönskande utsikt. Välkomnande hall med god förvaring i väggskåp. Genomgående ekparkett med ljusa väggar. I allrummet finns plats för både sovalkov, soffa och matbord. Bra förvaringsmöjligheter i den inbyggda, generösa klädkammaren. Fint kök som lät renoveras 2015 med köksinredning i vitt, svart bänkskiva, kyl med frysfack, kombinerad ugn och micro samt induktionshäll och fläkt. Badrummet är fräscht och helkaklat med toalett, handfat och liten dusch. Ett optimalt och mycket prisvärt boende på utmärkt läge i Lund. Stabil och välskött förening med god ekonomi och mysig trädgård med grill o utemöbler. Här bor du fint i gröna omgivningar med närhet till parker och promenadstråk och ändå på gångavstånd från Centralstationen och citys hela utbud av butiker, kaféer och restauranger. Nära även till Universitetsområdet, kommunikationer och all service man kan tänkas behöva. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Hiss
Bredgatan 23, Lund - Centrum, Lunds kommun
  • Tor 8 aug kl 16:30
Bredgatan 23, Lund - Centrum, Lunds kommun, bild 2
Bredgatan 23, Lund - Centrum, Lunds kommun, bild 3

Bredgatan 23

Lägenhet
Lund - Centrum, Lunds kommun
Bjurfors Lund Väster
5 200 000 kr
114 m²
6 rum
vån 2/4
9 567 kr/mån
45 614 kr/m²

Välkommen till en våning utöver det vanliga. En sannerligen unik bostad, full med vackra anor från sekelskiftet. Bostaden ligger på andra våningen och belägen i vinkel med utsikt mot Allhelgonakyrkan och innergården. Dess utbredda, pampiga och ljusa ytor skulle få de flesta att häpna. Den är fylld med spännande detaljer så som rum i fil, pampiga pardörrar, fiskbensparkett, stora fönsterpartier som badar i ljus och tilltagen takhöjd, för att nämna några. Lägenheten disponeras idag på fyra sovrum varav två mindre som lämpar sig perfekt till barnrum, gästrum eller kontor. Loftsängarna i dessa rum gör att varje kvadratmeter nyttjas. Lägenhetens hjärta är det stora härliga allrummet som är placerat i mitten. Här strålar ljuset in från två håll och från fönstren skymtar man Allhelgonakyrkan. Utöver detta finns ytterligare ett allrum som är en perfekt plats för barnens allrum, spelhörna eller varför inte som matrum. Köket är beläget in mot innergården och är rymligt och erbjuder plats för matbord. En underbar plats att inta frukosten på och njuta av morgonens solstrålar. Dessutom finns ett helkaklat badrum med badkar och en fin gästtoalett. Föreningens välkända byggnad kan vara en av Lunds vackraste. Det strykjärnsformade huset och dess beklädnad i rött tegel och dekor i nyrenässans gör det till något alldeles extra. Placeringen är mycket central och ger närhet till det mesta man kan önska. Centrum ligger strax utanför porten, likaså centralstationen med kommunikationer med såväl tåg, buss och spårvagn. Detta är ett boende för den kräsne som vill ha gott om utrymme, ett centralt läge och en lyxig tillvaro. Välkommen på visning!

  • Premium
Finalgatan 3, Arenaparken, Lunds kommun
  • Sön 4 aug kl 12:50
Finalgatan 3, Arenaparken, Lunds kommun, bild 2
Finalgatan 3, Arenaparken, Lunds kommun, bild 3

Finalgatan 3

Lägenhet
Arenaparken, Lunds kommun
Bjurfors Lund Väster
3 595 000 kr
86 m²
3 rum
vån 2/5
5 804 kr/mån
41 802 kr/m²

På andra våningen med hiss från markplan välkomnas du in i bostadens inbjudande och luftiga hall med god förvaring i garderob. Planlösningen är väldisponerad med bra storlek på samtliga rum och fint ljusinsläpp via stora fönsterpartier i två väderstreck. Vardagsrum och kök ligger i en delvis öppen planlösning på ett trevligt och socialt sätt. Köket från Vedum är både smakfullt och erbjuder alla bekvämligheter man kan tänkas behöva såsom integrerad diskmaskin, induktionshäll och inbyggd mikrovågsugn. I vardagsrummet finns gott om plats för både soffgrupp och mellan kök och vardagsrum finns en matplats. Härifrån nås även den generösa inglasade balkongen som är belägen i solvänligt västerläge med sol stora delar av dagen och kvällen när vädret tillåter. I alla rum ligger ekparkett och väggarna är släta och vitmålade. Vidare erbjuds två bra sovrum med möjlighet till dubbelsäng. Bra förvaring både i ena sovrummet och i korridoren utanför. Två helkaklade badrum med dusch varav det ena med en praktisk tvätthörna. Här bor du i en ny, funktionell och fräsch lägenhet med allt du behöver och dessutom på utmärkt läge med Stadsparken som närmsta granne och hela centrums utbud på promenadavstånd. I Arenaparken bor du i ett nyproducerat område med centralt läge och närhet till det mesta. Ultimat läge för en aktiv livsstil med både ishall, badhus, fotbollsplaner och parkourbana i närområdet. Runt hörnet finns bl.a. ett dygnet-runt-öppet gym och i närheten finns ett torg med både matbutiker, restaurang och konditori. Det är inte heller långt till grönområden och parkmiljö. Stadsparken ligger endast 2-3 min bort. Bra kommunikationsmöjligheter med stadsbussar och 5-10 minuters promenad till Klostergårdens nybyggda tågstation. Välkommen till en lägenhet med alla rätt!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Prins Augusts gata 14, Lund - Centrum, Lunds kommun
  • Sön 4 aug kl 10:00

Prins Augusts gata 14

Lägenhet
Lund - Centrum, Lunds kommun
Bjurfors Lund Väster
4 450 000 kr
107,2 m²
3 rum
vån 4,5/6
6 878 kr/mån
41 511 kr/m²

Välkommen till din drömbostad! Denna fantastiska etagelägenhet med loft erbjuder det bästa av två världar - ett centralt och samtidigt lugnt läge. Med dubbla balkonger åt både norr och söder kan du njuta av soluppgångar och solnedgångar varje dag. Detta nyproducerade hem erbjuder en unik känsla med smakfulla materialval som grå granitkeramik på golvet och ekparkett, ljusa väggar och stora fönsterpartier som släpper in rikligt med naturligt ljus. För att göra din vardag ännu bekvämare är båda badrummen helkaklade och du har din egen tvättmöjlighet direkt i lägenheten. Köket är en dröm för den som älskar att laga mat, med Vedumkökets eleganta grå köksinredning och maskinpark från Electrolux. Här kan du utforska din kreativitet och bjuda in vänner och familj till trevliga middagar. Planlösningen erbjuder flera användningsmöjligheter med entréplan som inrymmer såväl kök med matplats och utgång till balkong, vardagsrum eller matrum samt badrum. På övre plan finns ett allrum sedan ett litet arbetsrum och ett stort sovrum med utgång till balkong. Här finns även ett badrum. En trappa upp finner vi det underbara loftet som kan användas som både bibliotek, arbetsrum eller varför inte gästrum. Möjligheterna är flera! Det bästa av allt är den oslagbara platsen - nära till kommunikationer och stadens puls, men ändå tillräckligt avlägset för att kunna njuta av lugnet när du behöver det som bäst. Denna lägenhet är verkligen en oas mitt i stadens brus. Välkommen att uppleva denna fantastiska bostad på nära håll. Njut av ett lugnt läge nära centrum och gångavstånd till allt du behöver med en trevlig förening som dessutom erbjuder gästlägenhet för dina övernattande gäster.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Dag hammarskjölds väg 5E, Tuna, Lunds kommun

Dag hammarskjölds väg 5E

Lägenhet
Tuna, Lunds kommun
Bjurfors Lund Väster
2 995 000 kr
103 m²
4 rum
vån 2/4
6 173 kr/mån
29 078 kr/m²

Välkommen till en familjeanpassad fyra med fin planlösning. I dag nyttjas lägenheten som en 3:a + 1:a med uthyrningsdel och ger en förmånlig månadskostnad. Om man hellre vill nyttja lägenheten som en stor 4:a går det också bra. Köket från 2012 är fullutrustat och har gott om förvarings- och matlagningsytor. Här finns plats för matbord. Vidare finns tre sovrum i lägenhetens östra del, varav ett sovrum i nuvarande uthyrningdel. Vardagsrummet ger plats för större sällskapsmöblemang och exempelvis kan du möblera med ett extra matbord. Från vardagsrummet nås balkongen som nästintill är ett femte rum. Den är stor och inglasad och få förunnad. Tack vare lägenhetens gavelläge skänks bostaden ljus från tre väderstreck vilket ger ett ljust och luftigt inomhusklimat. Tvättstugan ligger på bekvämt avstånd två trappor ner där även förråd och matkällarförråd är placerat. Bo i omtyckta BRF Tunahus med välskötta fastigheter och god ekonomi. Njut av vackra trädgårdar med mycket grönska och blommor. Tuna är ett lugnt område som är populärt, mycket tack vare sitt läge, med närhet till universitet, LTH, Ekonomicentrum och Ideon. Här finns skola, förskola och busshållplats på bekvämt gångavstånd. Runt knuten finns en välsorterad mataffär, apotek och pizzeria. Till centrum cyklar du på ca 5 min och än snabbare till åtråvärda Botaniska trädgården alldeles i närheten. Varmt välkommen till en bostad som kommer få dig att trivas!

  • Balkong
Möllevångsvägen 14B, Möllevången, Lunds kommun
  • Imorgon kl 10:40

Möllevångsvägen 14B

Lägenhet
Möllevången, Lunds kommun
Bjurfors Lund Väster
1 750 000 kr
37 m²
1 rum
vån 3,5/4
2 732 kr/mån
47 297 kr/m²

På populär adress får vi nu lov att presentera denna ljusa och väldisponerade 1:a om 37 kvm. Fint renoverat kök med tidlösa färgval renoverat 2018. Fräscht helkaklat badrum från 2012 med stilren inredning. Rymligt allrum med underbart ljusinsläpp från stort fönsterparti och plats för såväl soffa och matbord. Sovalkov och utrymme för förvaring i klädkammare. Ett optimalt boende där det bara är att flytta in. Bostaden är belägen på ett attraktivt läge med närhet till såväl LTH, Ekonomicentrum och Ideon, som till centrum med bibliotek, affärer och nöjen. Goda kommunikationsmöjligheter finns, med busshållplats 100 m från bostaden. Goda parkeringsmöjligheter. Omtyckta Sankt Hans Backar ligger bara på andra sidan ringvägen, ett mycket trevligt område för motion och promenader.

  • Plus
  • Hiss
  • Energieffektiv
Bantorget 13 B, Lund - Centrum, Lunds kommun
  • Imorgon kl 10:00
Bantorget 13 B, Lund - Centrum, Lunds kommun, bild 2
Bantorget 13 B, Lund - Centrum, Lunds kommun, bild 3

Bantorget 13 B

Lägenhet
Lund - Centrum, Lunds kommun
Bjurfors Lund Väster
1 495 000 kr
18 m²
1 rum
vån 3/3
1 735 kr/mån
83 056 kr/m²

På mycket central adress finner du denna yteffektiva enrumslägenhet. Här erbjuds genomgående skeppsgolv, badrum med ordentlig dusch och pentry utrustat med häll, diskho, kyl med frysfack och micro. Här bor du bara ett stenkast från Lunds centralstation och precis intill vackra Grand Hotel. Omgivningen är kantad av charmiga gathus från förra seklet och på nästan inget avstånd alls finns Lunds stadspark. Med sin låga avgift blir detta en perfekt bostad för en student eller som övernattningslägenhet. Välkommen på visning!

  • Premium
Kung Oskars Väg 27, Lund - Centrum, Lunds kommun
  • Imorgon kl 12:50
Kung Oskars Väg 27, Lund - Centrum, Lunds kommun, bild 2
Kung Oskars Väg 27, Lund - Centrum, Lunds kommun, bild 3

Kung Oskars Väg 27

Lägenhet
Lund - Centrum, Lunds kommun
Bjurfors Lund Väster
2 595 000 kr
47 m²
1.5 rum
vån 4/6
3 032 kr/mån
55 213 kr/m²

På oslagbart läge, med Centralstationen, Lunds centrum och Universitetsområdet i din absoluta närhet, finner vi denna välplanerade etta med härligt ljusinsläpp från generösa glaspartier, genomgående hög standard på materialval och funktionalitet, komfort och kvalitet. Dessutom finns det en balkong om ca 11 kvm i bästa söderläge! Köket bjuder på smakfull inredning i tidlös vit nyans från Marbodal med genomgående vitvaror från Siemens, ny ugn från 2024. Matplats i anslutning till köket med plats för 4–6 personer. Allrummet är riktigt trevligt med stilfull industrivägg i glas som naturligt skärmar av mellan säng och soffa. Här finns utrymme för både den större soffan och dubbelsäng. Förvaring i skjutdörrsgarderob. Vi finner utgången till den stora balkongen här i solsäkert söderläge. Badrummet är väl tilltaget med smakfull inredning samt tvättmaskin och torktumlare, nya från 2023. Lägenheten har genomgående vitpigmenterad ekparkett som har slipats och lackats 2020. Samtliga väggar är ljust målade. Gott om förvaringsmöjligheter. Dessutom finns ett rymligt källarförråd och ett gemensamt cykelförråd där du enkelt tar dig ut på cykelvägen. Önskar man ta cykeln upp till lägenheten rymmer hissen det. Här bor du i en ny, funktionell och fräsch lägenhet med allt du behöver och dessutom på utmärkt läge med hela centrums utbud på promenadavstånd! Sockerbruksområdet ligger i ett av Lunds mest attraktiva områden. Perfekt läge precis intill den nya gångbron över till Centralstationen och Lunds centrumkärna. Bjeredsparken är ett nyrenoverat grönområde mellan Västra Stationstorget och Bryggaregatan i centrala Lund. Här finns utegym och den nya gång- och cykelbanan kantas av stora planteringar. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Prins Augusts gata 12, Lund - Centrum, Lunds kommun
  • Imorgon kl 11:20
Prins Augusts gata 12, Lund - Centrum, Lunds kommun, bild 2
Prins Augusts gata 12, Lund - Centrum, Lunds kommun, bild 3

Prins Augusts gata 12

Lägenhet
Lund - Centrum, Lunds kommun
Bjurfors Lund Väster
2 795 000 kr
47,2 m²
2 rum
vån 3/6
3 421 kr/mån
59 216 kr/m²

Med hissen tar du dig enkelt upp till tredje våningen. Här möts du av en tilltalande tvåa med fina tillval, bland annat genomgående mattlackad fiskbensparkett, svart granitbänkskiva och kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Hallen har gott om plats för avhängning och har praktiskt klinkers på golvet. I vardagsrummet ryms plats för såväl matbord, soffa och övrig möblering om så önskas. Vardagsrummet ligger i en öppen social planlösning med köket och härifrån har man balkong med fantastisk vy över föreningens lummiga innergård. Köket är modernt med inredning från Vedum, granitbänkskiva och släta vita luckor. Samtliga vitvaror från Electrolux och fläkt från Franke. Sovrummet ger plats för dubbelsäng om så önskas och god förvaring i inbyggda garderober. Helkaklat badrum med grå granitkeramik. Här finns infällda spotlights, handdukstork, dusch, toalett och inredning från Vedum. Här finns den kombinerade tvättmaskin och torktumlaren. De väl tilltagna fönstren ger ett rikt ljusflöde i hela bostaden. Detta populära och trivsamma område i Sockerbruksområdet är ett mycket populärt bostadsområde med något för alla som vill bo centralt och attraktivt. Här har du nära till allt vardagen kräver med stort serviceutbud och goda kommunikationer. Föreningen är välskött och har nyligen installerat solceller och erbjuder bland annat övernattningslägenhet. Njut av den fantastiska innergården med smakfull inredning och prunkande trädgård med grill och sittmöjligheter. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Revingegatan 4B, Lund - Centrum, Lunds kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Imorgon kl 11:50
Revingegatan 4B, Lund - Centrum, Lunds kommun, bild 2
Revingegatan 4B, Lund - Centrum, Lunds kommun, bild 3

Revingegatan 4B

Lägenhet
Lund - Centrum, Lunds kommun
Bjurfors Lund Väster
2 395 000 kr
53 m²
2 rum
vån 1/5
3 215 kr/mån
45 189 kr/m²

Nu ges äntligen tillfället att förvärva denna välplanerade tvåa med uteplats på stark adress mitt i Lunds centrum. Härliga ljusinsläpp från generösa fönsterpartier samsas med genomgående hög standard och vackra material med funktionalitet, komfort och kvalitet. Detta är en bostad där nyproduktionens alla fördelar verkligen kommer till sin rätt. Lägenheten om ca 53 välplanerade kvadratmetrar erbjuder en öppen social planlösning mellan vardagsrum och kök, rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och skrivbord, bra förvaringsmöjligheter i klädkammare och skjutdörrsgarderober samt helkaklat badrum med egen tvättmaskin och torktumlare. Lägg därtill en underbar uteplats om hela ca16 kvm in mot föreningens trivsamma innergård. Bland lummiga gator och vacker arkitektur ligger detta nyproducerade bostadshus på Revingegatan. Det är inte svårt att förstå varför området är så omtyckt. Här bor du i lugna kvarter precis intill Södra Esplanaden och en kort promenad från Stadsparken och Lunds absoluta centrum med hela dess utbud av butiker och mysiga restauranger.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Östra Vallgatan 43, Lund - Centrum, Lunds kommun

Östra Vallgatan 43

Lägenhet
Lund - Centrum, Lunds kommun
Bjurfors Lund Väster
2 495 000 kr
36 m²
1 rum
vån 1/5
1 809 kr/mån
69 306 kr/m²

Mitt i hjärtat av Lund - precis bredvid Botaniska trädgården - på optimalt läge erbjuds denna oemotståndliga lägenhet på första våningen. Här finns alla de faciliteter du kan tänkas önska - renoverat kök med diskmaskin och matplats, fint allrum med utrymme för både soffmöblemang, säng och skrivbord och ett rymligt helkaklat badrum med dusch. En tidsenlig bostad med mängder av charm och vackra vitlaserade brädgolv. Köket är renoverat 2022 och fullutrustat med alla vitvaror från samma år, bortsett från ugnen som är från 2021. Tidlösa val med luckor i vitt och ljusgrå bänkskiva. Hallen är rymlig och har bra förvaring i inbyggda garderober. Föreningen är stabil med låg belåning och låga avgifter. Det finns hiss i fastigheten och en trevlig innergård samt terrass som kan nyttjas av alla, men går även att boka för enskilda sällskap. Välkommen på visning!

  • Hiss

Visar alla 11