Mäklare Lars Jönsson

Lars Jönsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Östen Undens gata 15, Värpinge, Lunds kommun
  • Imorgon kl 11:30
Östen Undens gata 15, Värpinge, Lunds kommun, bild 2
Östen Undens gata 15, Värpinge, Lunds kommun, bild 3

Östen Undens gata 15

Lägenhet
Värpinge, Lunds kommun
Bjurfors Lund Centrum
2 240 000 kr
80,1 m²
3 rum
vån 1
5 709 kr/mån
27 965 kr/m²

Härlig marklägenhet med helkaklat badrum och egen tvättstuga med förvaringsmöjligheter. Två bra sovrum med förvaring, det ena med en walk-in-closet. Ljust vardagsrum i anslutning till det välutrustade köket. Belägen på en gavel med stor trädgård/uteplats runt om. Här finns det en variation av växter insprängt i stenläggningarna. Uteplatser med eller utan tak och möjlighet att grilla. Allt är bra skick och inflyttningsklart. Välskött Brf där mycket är inkluderat i månadsavgiften, hushållsel, värme, vatten, kabel-TV och bredband. Garage finns och gått om ytterligare P-platser runt om på gatorna. Tillträde är önskvärt till vintern -24. Välkommen på visning !

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Vallmovägen 8, Harlösa, Eslövs kommun
  • Imorgon kl 12:45
Vallmovägen 8, Harlösa, Eslövs kommun, bild 2
Vallmovägen 8, Harlösa, Eslövs kommun, bild 3

Vallmovägen 8

Villa
Harlösa, Eslövs kommun
Bjurfors Lund Centrum
2 990 000 kr
154 + 31 m²
6 rum
1 507 m² tomt

Renoverad enplans familjevilla på bästa läge i Harlösa. Milsvid utsikt och belägen längst in på återvändsgata. Stort vardagsrum med kamin i anslutning till kökets generösa matplats. Ett helkaklat badrum samt ett separat wc. 4 sovrum samt ett mindre kontor. Vinterbonat gästrum i annex och ett förråd. Garage med förråd innanför. Vill du bo i en lugn by med närhet till naturen och lugnet så är detta den perfekta bostaden för er. Härliga gemensamma ytor både ute och inne. Solcellerna genererade 11 370 kWh år 2023. Av detta såldes 9 311 kWh vilket dessutom gav en skattereduktion på 5 586 kr. 3-5 min promenad till skola, förskola, ICA nära, pizzeria, idrottshall & bibliotek. Tillträde möjligt innan skolstart. Finns mer att läsa om Harlösa på: https://www.harlosa.nu Info om fiber: http://www.harlosafiber.se/fragor.php Välkommen på visning !

  • Premium
Ringvägen 30, Marieholm, Eslövs kommun

Ringvägen 30

Villa
Marieholm, Eslövs kommun
Bjurfors Lund Centrum
2 490 000 kr
139 + 163 m²
8 rum
864 m² tomt

Mycket rymlig familjevilla belägen på lättskött gaveltomt och ett lugnt läge. 3 öppna spisar, stort kök med matrum intill. Rymligt vardagsrum med uterum och uteplats utanför. Gott om gemensamhetsytor både ute och inne samt bra aktivitetsrum och förrådsutrymmen i källaren. Fiber 1000/1000 finns installerat för den kräsne internetanvändaren. Garage integrerat med huset med ingång till källaren. Solcellsanläggning för att ytterligare förbättra driftskostnaderna. Tillträdet är flexibelt. Välkommen på visning !

  • Plus
Öståkravägen 12, Södra Sandby, Lunds kommun

Öståkravägen 12

Villa
Södra Sandby, Lunds kommun
Bjurfors Lund Centrum
4 490 000 kr
180 m²
8 rum
572 m² tomt

Vill ni bo i en rymlig familjevilla på bilfritt område i områdets ytterkant med fina grönytor runt omkring ? Härliga gemensamma ytor med vardagsrum och allrum, stort kök, upp till 8 sovrum och två badrum. Idag 6 sovrum, allrum uppe och ett stort vardagsrum där nere. Stort badrum där nere och ett duschrum där uppe. Lugnt läge med bra driftskostnader och bara att flytta rakt in. Området har 4 lekplatser med olika utrustning, gungor, rutschkana, klättervägg etc. I Södra Sandby finns ett antal förskolor, bla Norpan på bekvämt promenadavstånd och skolor upp till och med årskurs 9. Lågstadieskolan Österskolan finns också i närområdet. Stort utebad med fotbollsplaner bredvid. En liten bit längre bort hittar man bla Skryllegården, Måryd, Billebjer, Dalby Söderskog och Knivsåsen. Affärscentrum med fin välsorterad ICA-butik, vårdcentral, apotek och lite butiker. Goda kommunikationsmöjligheter till Malmö/Lund. Välkomna på visning !

  • Plus

Visar alla 4