Mäklare Linda Corneliusson

Linda Corneliusson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Utsättaregränden 117, Norra Fäladen, Lunds kommun

Utsättaregränden 117

Lägenhet
Norra Fäladen, Lunds kommun
Bjurfors Lund Centrum
3 350 000 kr
77 m²
3 rum
vån 1/1
5 053 kr/mån
43 506 kr/m²

Varmt välkomna till denna charmiga, genomgående 3:a som erbjuder få förunnad huskänsla. Lägenheten ligger i ett grönskande område och har egen liten trädgård på både fram- och baksida. På framsidan njuter ni av morgonsolen och på den insynsskyddade baksidan har ni er egen lilla oas med sol hela eftermiddagen och kvällen. Bostaden har totalrenoverats under 2018-2022 med bland annat nytt kök och badrum. Kliv in i den väl tilltagna hallen som erbjuder goda avhängningsmöjligheter. Vardagsrummet är stort och luftigt med öppen planlösning mot det praktiska köket som erbjuder gott om förvaring och väl tilltagna arbetsytor. Från hallen nås bostadens två sovrum, ett större master-bedroom med plats för säng och förvaring. Bostadens mindre rum disponeras med fördel som barn-, gäst eller arbetsrum om så önskas. Bostadens badrum är helkaklat med dusch, WC och handfat. Brf Byggnadslagen i Lund är en välskött, aktiv och stabil förening med god ekonomi och härlig gemenskap. Detta populära, omtyckta och trivsamma område på Norra Fäladen är ett mycket populärt bostadsområde med något för alla som vill bo ostört, otrafikerat och attraktivt. Här har du nära till såväl förskola, lekparker, matbutik, skola som goda kommunikationer. Välkommen på visning!

  • Uteplats
Pilegatan 12A, Jutahusen, Lunds kommun

Pilegatan 12A

Lägenhet
Jutahusen, Lunds kommun
Bjurfors Lund Centrum
2 295 000 kr
44,3 m²
1 rum
vån 3/4
3 213 kr/mån
51 806 kr/m²

Varmt välkommen till denna generösa 1:a på utmärkt adress i Lund. Väl inomhus är det lätt att glömma bort att du befinner dig ett stenkast från centralstationen på absolut A-läge med Stadsparken alldeles runt hörnet. Lägenheten är belägen i vackert hus från sekelskiftet med pampig fasad och entré. En förtrollande atmosfär med och härlig takhöjd som ger bostaden dess varma samt inbjudande känsla med stora fönster som släpper in rikligt med ljus. På tredje våningen i gårdshuset ligger bostaden som välkomnar med en rymlig hall. Allrummet med sina smart planerade kvadrat ger plats åt både soffa, säng och matbord/skrivbord om så önskas. Vidare finns ett väl tilltaget kök med gott om skåpsförvaring, arbetsytor och plats till matbord för 4 personer. Bra förvaring i klädkammare och generöst badrum med dusch. Det här är en underbar bostad med vackert grönskande gårdsutsikt på absoluta drömläget i Lund som måste upplevas på plats! Jutahusen är ett lugnt och charmigt område kantat av sekelskifteshus och grönskande kolonier. Juridikum och Centralstationen ligger ca 5 minuters gångpromenad bort och Stadsparken runt knuten. Här bor du på lugn återvändsgata utan vidare trafik mitt i centrum. Föreningen är stabil och välskött med mysig innergård. Varmt välkommen på visning!

Norra Promenaden 3B, Lund - Centrum, Lunds kommun

Norra Promenaden 3B

Lägenhet
Lund - Centrum, Lunds kommun
Bjurfors Lund Centrum
3 495 000 kr
80,6 m²
3 rum
vån 4/6
4 397 kr/mån
43 362 kr/m²

Välkommen till detta välplanerade boende i populära Brf Bryggeriet. Här bor du bekvämt med hiss i direkt anslutning och solig västerbalkong på bra läge i centrala Lund. Den genomgående planlösningen bidrar till ett ljust och trivsamt boende. Stort originalkök med utrymme för ett rejält matbord vid det trevliga burspråket. Rymligt vardagsrum med utgång till bodstadens balkong i väster. Två bra sovrum som rymmer det mesta. Badrum i original med praktisk duschhörna samt rejält med förvaringsmöjligheter i klädkammare. Brf Bryggeriet är en mycket välskött och bra förening. De allmänna ytorna är väl omhändertagna och fastigheten har hiss. Den gemensamma gården är en trevlig och lugn plats med grillmöjligheter samt lekplats. Optimalt läge i centrala Lund med närhet till det mesta såsom shopping, restauranger och uteliv. Här finns även bra kommunikationsmöjligheter med bussar och tåg. Välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Iliongränden 208, Östra Torn, Lunds kommun

Iliongränden 208

Lägenhet
Östra Torn, Lunds kommun
Bjurfors Lund Centrum
3 895 000 kr
104,6 m²
5 rum
vån 1
7 211 kr/mån
37 237 kr/m²

Charmigt radhus med välplanerade kvadratmetrar i alltid lika populära Djingis. På entréplan finns stora, härliga sällskapsytor. Från köket som ger plats för matbord, har du uppsikt över de lekande barnen på innergården. Vardagsrummet är rymligt och ger plats för större sällskapsmöblemang och härifrån nås en av bostadens två uteplatser. Njut på lagom avskilt läge från grannarna med läge mot väster. I anslutning till vardagsrummet finns möjlighet att göra ett fjärde sovrum. I hallen nås huset gäst-wc som har ett klinkergolv samt ljusa väggar i mosaik. På övre plan finns tre rymliga och lättmöblerade sovrum. På övre plan finns även husets badrum med tillhörande tvättstuga. Bostadens två uteplatser är perfekta på olika sätt. Baksidans uteplats är för privata tillställningar och känner man för att ta del av gårdens sociala atmosfär sätter man sig på framsidan. Varmt välkomna till Djingis på Östra Torn. Känt för sina gröna omgivningar, sin goda grannsämja och icke att förglömma den välkända Bananfesten för hela familjen. Här bor och trivs man ypperligt; en perfekt miljö för barn att växa upp i. Dessutom finns många gemensamma aktiviteter såsom Yoga, soppkvällar, kräftskiva. Bostadsrättsföreningen är välskött och har bra ekonomi. Bara ett stenkast bort ligger en förskola, Vita huset (områdets samlingslokal) och den välsorterade affären ICA Tornet. Dessutom bra kollektivtrafik inte allra minst från Spårvagnen. Gå gärna in på föreningens hemsida http://www.djingis.se/ för att läsa mer. Varmt välkomna på visning!

Visar alla 4