Mäklare Paola Lindell

Paola Lindell

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Lilla södergatan 17F, Lund - Centrum, Lunds kommun

Lilla södergatan 17F

Lägenhet
Lund - Centrum, Lunds kommun
Bjurfors Lund Centrum
2 549 000 kr
39,5 m²
1 rum
vån 1,5/3
3 607 kr/mån
64 532 kr/m²

Välkommen till din egna oas mitt i hjärtat av Lund, belägen på populära Lilla Södergatan! Njut av pittoresk charm på den medeltida gatan som erbjuder kullersten och vackra gatuhus i färgglada färger. Kliv innanför porten och möts av föreningens lummiga och välskötta innergård där du kan avnjuta flera olika sittgrupper bland grönskande växtlighet. Den smakfulla pergolan är även perfekt för mysiga grillkvällar med nära och kära. Denna charmiga enrummare är disponerad över ca 40 kvm och erbjuder likaså moderna bekvämligheter som trivsamma attribut med en imponerande takhöjd och generösa fönsterpartier. Njut av rymliga utrymmen och ett underbart ljusinsläpp med en genomgående planlösning och gott om inbyggd förvaring. Lägenheten ligger i ett av Lunds mest eftertraktade områden mitt i stadens puls och bara ett stenkast från Stortorget. Här har du allt du behöver inom räckhåll – från mysiga kaféer och restauranger till butiker, centralstationen och universitetet. Välkommen på visning!

Södra esplanaden 15A, Lund - Centrum, Lunds kommun

Södra esplanaden 15A

Lägenhet
Lund - Centrum, Lunds kommun
Bjurfors Lund Centrum
2 895 000 kr
46,5 m²
2 rum
vån 4/4
3 949 kr/mån
62 258 kr/m²

Välkommen till denna hemtrevliga och välplanerade lägenhet med öppna, luftiga ytor som låter dig inreda precis så som du vill. I denna lägenhet är det bara att sätta nyckeln i låset och börja trivas! Högst upp i byggnaden finner du denna underbara 40-talspärla som erbjuder det bästa av både charm och modern komfort med en halvvägg i industriglas, öppen planlösning och hemtrevlig ekparkett finns det inte mycket mer att önska! Njut av solen och utsikten på den mysiga balkongen i söderläge med en kopp kaffe eller ett glas vin, eller bjud in till en trevlig middag runt köksön med en öppen och social planlösning till vardagsrummet. Perfekt för umgänge, eller bara för att njuta. Lägenheten är belägen på ett av Lunds mest eftertraktade adresser, med omliggande restauranger, matbutiker, mysiga caféer och närhet till både centralstationen och Lunds universitet. Välkommen på visning!

  • Balkong
Astrid Lindgrens väg 4A, Vipelyckan, Lunds kommun
  • Imorgon kl 10:45

Astrid Lindgrens väg 4A

Lägenhet
Vipelyckan, Lunds kommun
Bjurfors Lund Centrum
2 449 000 kr
65 m²
2 rum
vån 3/4
4 480 kr/mån
37 677 kr/m²

Välkommen till ditt nya drömboende i det förtrollande vackra området Vipelyckan! Denna rymliga tvårummare på 65 kvm erbjuder likaså komfort som exklusivitet med egna tvättmöjligheter, hög takhöjd och en imponerande inglasad balkong i eftertraktat västerläge. Ta hissen upp till tredje våningen där du möts av det otroligt trevliga flödet genom hela lägenheten, med en delvis öppen planlösning mellan hallen, köket och vardagsrummet vilket ger en luftig och rymlig känsla. På den inglasade balkongen kan du njuta av eftermiddagssolen med en kopp kaffe eller ett glas vin medans du blickar ut över den gröna och lummiga omgivningen. Balkongens imponerade storlek bjuder även in till trevliga middagar med nära och kära. Området kring lägenheten är otroligt grönt och fridfullt, med det pittoreska koloniområdet Solhällan bara ett stenkast bort. Här kan du ta en promenad bland de charmiga kolonistugorna och njuta av den idylliska miljön. Området är även varierat med både flerbostadshus och villor, vilket skapar en känsla av rofylldhet och hemkänsla. Lägenheten ligger en kort cykeltur från centrala Lund och där finner du allt du behöver – från mysiga kaféer och restauranger till butiker, centralstationen och universitetet. Ett stenkast från lägenheten finner du även en busshållplats som tar dig till stadskärnan och centralstationen på nolltid. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Fagottgränden 9A, Östra Torn, Lunds kommun

Fagottgränden 9A

Lägenhet
Östra Torn, Lunds kommun
Bjurfors Lund Centrum
1 995 000 kr
56 m²
2 rum
vån 1/2
3 873 kr/mån
35 625 kr/m²

Brf Fagotten är en välfungerande förening med god ekonomi som värnar om sina medlemmars trivsel. Det finns gemensamma tvättstugor, odlingslotter, bastu och förråd som kan nyttjas mot en symbolisk kostnad. Bredband ingår i avgiften och parkering är gratis för boende i området. Goda kommunikationsmöjligheter med busshållplats runt knuten och nära till motorvägspåfart för den som pendlar. Centrum ligger inom cykelavstånd och Universitetet och Ideon ligger i närheten. Området ligger dessutom på spännande och expansivt läge i Lund. Strax norr om föreningen etableras just nu en ny innovativ stadsdel med utgångspunkt från de två världsomskrivna forskningsanläggningarna Max IV och ESS. På några års sikt kommer det innebära en ökning av både boenden och sysselsättning för stadsdelen. Området erbjuder även bl.a mataffär, skolor och förskolor. Välkommen på visning och ta del av en rymlig tvåa bland uppskattade omgivningar!

  • Uteplats
Åldermansgatan 3C, Väster, Lunds kommun

Åldermansgatan 3C

Lägenhet
Väster, Lunds kommun
Bjurfors Lund Centrum
2 249 000 kr
41 m²
2 rum
vån 3/3
3 551 kr/mån
54 854 kr/m²

Välkommen till din nya oas, ett stenkast från centrala Lund! Denna charmiga tvårummare på 41 kvm är insynsfri och erbjuder en perfekt balans mellan komfort och 40-talscharm och föreningen är välskött med stabil ekonomi. Denna lägenhet är idealisk för både studenter eller den som helt enkelt vill bo på ett centralt läge med närhet till Lunds centralstation. Med ett otroligt smakfullt renoverat kök år 2024 med diskmaskin, trevligt ekparkettgolv och en underbart lummig balkong i soligt sydvästläge, finns det inte mycket mer att önska! Njut av den fantastiska balkongen i eftertraktat sydvästläge där du kan njuta solen fram till kvällskvisten med en kopp kaffe eller ett glas vin. Den lummiga omgivningen ger även en avkopplande och rofylld atmosfär. Området kring lägenheten är otroligt grönt och fridfullt, och här kan du strosa runt bland charmiga villaområden och njuta av den idylliska miljön. Lägenheten ligger i ett av Lunds mest eftertraktade områden och här har du allt du behöver inom räckhåll – från mysiga kaféer och restauranger till butiker, centralstationen och universitetet. Missa inte chansen att göra denna oslagbara lägenhet till ditt nya hem! Välkommen på visning!

  • Balkong
Stora tomegatan 28, Lund - Centrum, Lunds kommun
  • Imorgon kl 14:45
Stora tomegatan 28, Lund - Centrum, Lunds kommun, bild 2
Stora tomegatan 28, Lund - Centrum, Lunds kommun, bild 3

Stora tomegatan 28

Lägenhet
Lund - Centrum, Lunds kommun
Bjurfors Lund Centrum
3 195 000 kr
65 m²
2.5 rum
vån 2/4
5 748 kr/mån
49 154 kr/m²

Mitt i det anrika området Kulturkvadranten finns denna oemotståndligt charmiga och renoverade 30-talslägenhet. Lägenheten är disponerad på 65 kvm och är genomgående med ett underbart flöde genom rummen. Här erbjuds smart planerade ytor, högt i tak och mängder med fina detaljer så som fina brädgolv och dörrar i original. Ljusinsläppet är generöst och den mysiga balkongen mot föreningens stora och grönskande innergård är ett underbart attribut. Kulturkvadranten är ett av Lunds bäst bevarande medeltida kvartersområden från 900-talet med mängder av vacker arkitektur och mysiga kullerstensgator. Från Stora Tomegatan 28 är det supernära till både Botaniska trädgården och Mårtenstorget med restauranger, saluhall och shopping. En liten bit bort finns flertalet avgångar med stads- och regionbussar. För avgångar med tåg nås Lund centralstation på några få minuter med cykel. För den studerande ligger universitetet och flertalet nationer nära till hands. Det här är en bostad för den som vill bo centralt i vackra miljöer där det bara är att flytta rakt in. Välkommen!

  • Premium
  • Balkong

Visar alla 6