Mäklare Ola Petersson

Ola Petersson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Långhällagatan 42, Riseberga, Malmö kommun

Långhällagatan 42

Radhus
Riseberga, Malmö kommun
Bjurfors Malmö Öster
3 695 000 kr
91 + 19 m²
4 rum
619 m² tomt

Välkommen till Långhällagatan 42 Nu erbjuds ett mycket trevligt och välskött enplanshus som är beläget på lugna och barnvänliga Riseberga. Huset erbjuder rymligt kök, tre bra sovrum, badrum och vardagsrum med fantastiskt fiskbensmönstrat parkettgolv. Stora fönsterpartier som dränker huset med härligt ljusinsläpp. På baksidan finns ett uterum med plats för många gäster. Garaget är ombyggt och inrett till boyta och kan användas som allrum eller sovrum. Lättskött tomt med häck och gräsmatta. Huset har löpande renoverat och underhållit huset med bland annat omlagt tak, fönster, hängrännor och installerat fiber. Ett optimalt boende för barnfamiljen eller för paret som vill ha ett lättskött boende med närhet till Bulltofta rekreationsområde och Risebergaskola där mellanstadieskola byggs på gångavstånd. Optimala kommunikationsmöjligheter finns runt knuten. Välkommen hem till ert nya hus

Kronetorpsgatan 74A, Segevång, Malmö kommun

Kronetorpsgatan 74A

Lägenhet
Segevång, Malmö kommun
Bjurfors Malmö Öster
895 000 kr
38 m²
1.5 rum
vån 7/9
3 502 kr/mån
23 553 kr/m²

Välkommen till Kronetorpsgatan 74A. Denna välplanerade lägenhet på sjunde våningen sträcker sig över sina 38 kvadratmeter med en smidig och effektiv planlösning. Genom säkerhetsdörren möts du av en rymlig hall med eleganta mörkare laminatgolv och vita väggar, samt generösa förvaringsmöjligheter med inbyggda garderober. Det renoverade köket imponerar med sina eleganta vita luckor och mörka bänkskiva, det förnämliga mörka laminatgolvet sträcker sig även in i detta utrymme från hallen. Från köket har du smidig tillgång till den inglasade balkongen, där du kan njuta av frisk luft och naturligt ljus. Badrummet fortsätter med den stilrena tematiken med helkaklade vita väggar och ljusgrått klinkergolv, komplett med alla nödvändiga faciliteter för din dagliga skötsel och avkoppling. Det ljusa och inbjudande vardagsrummet är perfekt för sociala sammankomster eller avkoppling efter en lång dag. Här ger det ljusa laminatgolvet och de vita väggarna en känsla av rymd och harmoni. Från vardagsrummet når du sovrummet genom skjutdörrar, där samma stilrena inredning skapar en fridfull oas för vila och återhämtning. Bostaden är en del av Hsb Brf Segevång, en välskött förening med stabil ekonomi och goda förvaltningsrutiner. Här kan du känna dig trygg med att din bostad är i goda händer och att du har tillgång till gemensamma faciliteter och service av hög kvalitet. Området runt Kronetorpsgatan erbjuder utmärkta pendlingsmöjligheter med närhet till kollektivtrafik och grönområden. Det är en plats där stadslivet möter grönskan, vilket skapar en harmonisk miljö för en bekväm och avslappnad livsstil. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Sofierogatan 4B, Ellstorp, Malmö kommun
  • Budgivning pågår

Sofierogatan 4B

Lägenhet
Ellstorp, Malmö kommun
Bjurfors Malmö Öster
1 695 000 kr
53 m²
2 rum
vån 2/4
3 179 kr/mån
31 981 kr/m²

Kan detta vara Ellstorps finaste tvåa? Stig in i denna smakfullt renoverade och välplanerade tvårummare som erbjuder en cocktail av komfort och stil. Belägen i en välmående förening med låga avgifter, bjuder denna bostad in till en bekymmersfri livsstil. Renoveringen präglas av noggrant utvalda material och påkostade ytskikt, vilket ger ett trivsamt boende där varje detalj är genomtänkt. Det helkaklade badrummet är en lyxig reträtt, och den egna tvättstugan intill gör vardagen smidig och bekväm. Ett kvalitetskök från Kvik, komplett med moderna apparater, är en dröm för den som älskar att laga mat. Det rymliga sovrummet erbjuder maximal förvaring runt om sängen, medan det lättmöblerade vardagsrummet leder ut till balkongen i västerläge, perfekt för kvällssolen. Förvaringsmöjligheterna är generösa med garderober och klädkammare i hallen samt två förråd i källare och på vind. Bostaden tillhör den välskötta och lågt belånade föreningen Brf Svenstorp nr 1, som bildades redan 1943 och erbjuder låga avgifter till sina medlemmar. På lugna Ellstorpsgatan bor du med perfekt läge i grönskande omgivningar nära citynära Ellstorp. Med Ellstorpsparken bara ett stenkast bort, finns det gott om möjligheter till avkoppling och rekreation. Njut av närheten till stadens pulserande utbud av butiker, caféer och restauranger. Med cykelavstånd till city, högskolan och Centralstationen är läget både centralt och bekvämt. Knutpunkten Värnhem erbjuder utmärkta pendlingsmöjligheter och ett rikt utbud av service och handel. Från Värnhemstorget är både Lund och Malmö Högskola lättillgängliga, och Östervärns tågstation ligger bara ett stenkast från bostaden, vilket ger dig optimala kommunikationsmöjligheter. Varmt välkommen på visning – detta är en möjlighet du inte vill missa!

  • Balkong
Sköldgatan 3C, Håkanstorp, Malmö kommun
  • Budgivning pågår

Sköldgatan 3C

Lägenhet
Håkanstorp, Malmö kommun
Bjurfors Malmö Öster
1 495 000 kr
71,5 m²
3 rum
vån 1/3
3 848 kr/mån
20 909 kr/m²

Välkommen till Sköldgatan 3C! Nu finns det tillfälle att förvärva en av områdets trevliga trerummare om 71,5 kvm belägen på högt första våningsplan med begränsad insyn i den så omtyckta föreningen - Riksbyggens Brf Malmöhus 10. I denna välskötta förening med låga avgifter och grönskande innergård finner vi denna ljusa och välplanerade bostaden. Lägenheten är genomgående bra planerad och erbjuder helkaklat badrum med dusch och tvättmaskin, rymligt kök med plats för 4-6 personer runt matbord. Vardagsrummet är stort nog att rymma både soffgrupp och matsalsmöblemang, två bra sovrum med gott om plats för säng och förvaringsmöbel, balkong i söder mot innergård samt praktiskt hall med gott om förvaring i både klädkammare och skjutdörrsgarderober. Håkanstorp med sina tysta och lugna gator, ligger på ett läge som ger närhet till stan och grönområden. Det är ett bostadsområde med cykelavstånd till city, matbutiker, busshållplats bara någon minut bort och Värnhemstorget. Torget är en av Malmös knutpunkter för kollektivtrafiken och gör det enkelt att pendla fram och tillbaka. Du finner även stora mataffärer så som Willys, Lidl, Coop i närheten samt populära konditori Katarina på kort gångavstånd. Njut av lyxen att bo nära till stan och samtidigt bo på ett lugnt och skönt område med direkt närhet till parker, förskola, lekplatser och grönområden! I området kring Johanneslust finns även gym, padelbanor samt Boule-förening. Välkomna på visning!

  • Balkong
Sofierogatan 2, Ellstorp, Malmö kommun
  • Budgivning pågår

Sofierogatan 2

Lägenhet
Ellstorp, Malmö kommun
Bjurfors Malmö Öster
1 895 000 kr
70,5 m²
3 rum
vån 3/4
4 178 kr/mån
26 879 kr/m²

Välkommen till Sofierogatan 2 - en bostaddröm på Ellstorp! Nu har bjurfors åter igen fått äran att förmedla en riktigt charmig lägenhet på Ellstorp. Vi erbjuds tre rum på gavelläge med balkong mot innergård där gammalt och nytt blandas på ett utmärkt sätt. Väl inne i bostaden får man direkt en härlig känsla i kroppen om ett trevligt och omhändertagande hem. Med trevliga attribut såsom vackra bräd- och parkettgolv, väl tilltagen takhöjd, fönsterbänkar i sten kombinerat med nyrenoverat kök, helkaklat badrum samt balkong mot innergård erbjuder denna lägenhet en unik karaktär och charm. Stor hall med gott om förvaring som fördelar oss till bostadens samtliga rum. Vi börjar direkt till höger om hallen där vi möts av ett inbjudande vardagsrum med plats för soffgruppen och övrigt möblemang efter eget tycke och smak, från vardagsrummet nås balkongen som vetter ut mot innergården. Vidare erbjuds ett renoverat kök med kvalitetsvitvaror från SMEG, betongbänkskiva och moderna ljusblå luckor med gott om förvaring bakom. Två stycken bra sovrum där det största idag används som matrum med klädkammare samt helkaklat badrum med dusch. Gott om förvaringsmöjligheter både i lägenheten och de två förråden som tillhör bostaden. Bostaden tillhör den välskötta och lågt belånade föreningen Brf Svenstorp nr 1 som bildades redan 1943. Brf Svenstorp äger sin mark, har välunderhållna fastigheter och erbjuder låga avgifter till sina medlemmar. På lugna Ellstorpsgatan bor du med perfekt läge i grönskande omgivningar nära citynära Ellstorp. Med Ellstorpsparken bara ett stenkast bort, finns det gott om möjligheter till avkoppling och rekreation. Njut av närheten till stadens pulserande utbud av butiker, caféer och restauranger. Med cykelavstånd till city, högskolan och Centralstationen är läget både centralt och bekvämt. Knutpunkten Värnhem erbjuder utmärkta pendlingsmöjligheter och ett rikt utbud av service och handel. Från Värnhemstorget är både Lund och Malmö Högskola lättillgängliga, och Östervärns tågstation ligger bara ett stenkast från bostaden, vilket ger dig optimala kommunikationsmöjligheter. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Sallerupsvägen 8, Värnhem, Malmö kommun
  • Budgivning pågår

Sallerupsvägen 8

Lägenhet
Värnhem, Malmö kommun
Bjurfors Malmö Öster
3 095 000 kr
95 m²
4 rum
vån 3/4
6 157 kr/mån
32 579 kr/m²

Välkommen till Sallerupsvägen 8! Välkommen till denna representativa våning från 20-talet, där härlig rymd och atmosfär möter tidlös elegans i Bostadsföreningen Heimdal. Med en imponerande samling av tidsenliga attribut, såsom vackra lampstuckaturer, fiskbensparkett, generös takhöjd och spegeldörrar, erbjuder denna lägenhet en unik karaktär och charm. På tredje våningen sträcker sig lägenheten ut i en perfekt planlösning, där varje kvadratmeter genomsyras av ljus och karaktär. Sällskapsavdelningen välkomnar både lugna hemmakvällar och festliga tillställningar med sina rymliga och inbjudande ytor. Med sina 95 smart disponerade kvadratmeter inkluderar bostaden två rum i fil, separerade av förtjusande originalskjutdörrar, samt ett kök i äldre stil med skafferi och rejäl rostfri diskbänk. Dessutom erbjuder den två sovrum, en "walk-in closet", en stor hall och ett helkaklat badrum med badkar och tvättmaskin. Från den trevliga balkongen, belägen mot den lugna gården, kan man njuta av morgonkaffet i fridfull omgivning. Denna bostad är en del av en välskött förening med utmärkt läge och förstklassiga kommunikationsmöjligheter. På Sallerupsvägen 8 bor du centralt och attraktivt, med närhet till stadens breda utbud av butiker och restauranger. För avkoppling och naturupplevelser välkomnar Rörsjöparkens gröna områden under sommarmånaderna. Med gångavstånd till Centralstationen och smidiga kommunikationsmöjligheter vid Värnhemstorget underlättas vardagen för pendlare. Dessutom har vi Östervärns tågstation ett stenkast från bostaden, vilket ytterligare förbättrar kommunikationen i området. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Torngatan 38A, Kirseberg, Malmö kommun

Torngatan 38A

Lägenhet
Kirseberg, Malmö kommun
Bjurfors Malmö Öster
2 195 000 kr
68 m²
2.5 rum
vån 1/3
5 122 kr/mån
32 279 kr/m²

Radhuskänsla på Torngatan med egna ingångar! Nu har Bjurfors fått äran att presentera denna unika bostadsdröm på Kirseberg, anno 1899 belägen längs de charmiga kullerstensgatorna på Torngatan. Denna sällsynta tvårummare kombinerar historisk karaktär med det moderna och är en sann dröm för den som söker en unik boendemiljö! Med egna ingångar och tidstypiska detaljer ger denna bostad en genuin känsla av hemtrevnad och historia. Den tilltagna takhöjden förhöjer känslan av rymd och ger utrymme för personlig prägel. Men det är inte bara inne i bostaden som charmen finns – den magiska innergården lockar med sina grönytor, planteringar och uteplatser, perfekt för avkoppling och umgänge. På gården finns även praktiska faciliteter som tvättstuga och bastu med dusch, vilket ger extra bekvämlighet och möjlighet till avkoppling. Allt detta i Brf Mjödet som är en familjär bostadsrättsförening med friköpt tomt, låga lån i föreningen, fördelaktigt gemensamt elavtal samt fantastisk innergård med uteplatser, grillmöjligheter, sittytor, gräsmatta etc. Läget är perfekt för den som önskar närhet till både stadsliv och grönområden. Med närhet till Beijers Park och med enkel tillgång till förskolor, matbutiker och restauranger är livet på Kirseberg både bekvämt och levande. Dessutom finns utmärkta kommunikationsmöjligheter med närhet till buss och tåg samt snabb tillgång till motorvägen för den som pendlar. Varmt välkommen på visning!

Spannmålsgatan 10B, Tygelsjö, Malmö kommun

Spannmålsgatan 10B

Radhus
Tygelsjö, Malmö kommun
Bjurfors Malmö Öster
4 295 000 kr
133 m²
5 rum
7 427 kr/mån
32 293 kr/m²

Kontakta mäklare för att boka visning! Välkommen till Spannmålsgatan 10B! Nu tillsaluförs detta välplanerade och nyproducerade parhus i underbar skånsk bymiljö med ett stillsamt lugnt men ändå på kort avstånd från Malmös puls! Här erbjuds ett boende i nyskick - vilket verkligen syns och bör upplevas på plats! Huset disponeras över ett nedre plan med de social ytorna i fokus där kök och matrum/vardagsrum ligger i en modern och öppen planlösning. Köket från HTH är verkligen något utöver det vanliga med fullutrustad maskinpark från kvalitetsmärket Siemens, stor köksö samt gott om förvaringsmöjligheter och generösa arbetsytor. Vidare disponeras entréplan över mycket praktisk hall med klinker och skjutdörrsförvaring, helkaklat badrum med badkar samt en stor tvättstuga med gott om förvaring. Uppvärmning med golvvärme är genomgående på hela entréplanet. Via den vitlaserade trappan nås ovanvåning som disponeras över 3 sovrum, ytterligare ett vardagsrum samt ett helkaklat badrum med golvvärme och dusch. Gott om förvaring i sovrummen här uppe och ett av rummen används idag som walk-in-closet. Vardagsrummet kan med enkelhet göras om till sovrum om så önskas (se alternativ planskiss). Hela bostaden badar i ljus tack vare de stora fönsterpartier och vitlackade Kährsgolvet. Utomhus väntar ett härligt stort trädäck med angränsande gräsyta och praktiskt förråd. Egen parkering precis intill huset och laddstationer finns precis utanför bostaden. På Spannmålsgatan bor du i ett barnvänligt och attraktivt område. Tygelsjö erbjuder flertalet förskolor, skolor samt ett aktivt föreningsliv. I byn finns även allt vi kan önska oss i form av matbutik, konditori, restauranger. För den som pendlar tar man sig smidigt ut på motorvägen till resten av skåne och Köpenhamn. Med buss tar man sig snabbt till Hyllie eller centrala Malmö. Detta hem är som gjort för barnfamiljen eller dig som längtar efter att bo i ett nytt hus där inget lämnats åt slumpen- välkommen på visning!

  • Uteplats
  • Energieffektiv

Visar alla 8