Mäklare Linn Eriksson

Linn Eriksson

Om mig

Engagemang och lyhördhet är två ledord för Linn som fastighetsmäklare. Med ett brinnande intresse för fastigheter och människor är det viktigt för henne att skapa lyckade och trygga bostadsaffär. Tydliga mål igenom hela fastighetsaffären och ett strukturerat arbetssätt ser hon som självklart. Då Linn själv bor i kommunen har hon en bra lokalkännedom och varje bostadsaffär behandlas med stor respekt där kommunikation är a och o.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Fendergatan 4, Mölndal - Sjövalla, Mölndals kommun
  • Sön 5 maj kl 12:30
Fendergatan 4, Mölndal - Sjövalla, Mölndals kommun, bild 2
Fendergatan 4, Mölndal - Sjövalla, Mölndals kommun, bild 3

Fendergatan 4

Villa
Mölndal - Sjövalla, Mölndals kommun
Bjurfors Mölndal
8 990 000 kr
161 + 69 m²
6 rum
1 460 m² tomt

Nu erbjuds möjligheten att förvärva denna drömbostad på Fendergatan 4. Den vitkalkade putsen ger en klassisk och tidlös karaktär som passar perfekt i kombination med den vackra trädgården fylld av blommor i naturnära toner, särskilt den lila lavendeln. Detta 40-tals hus har genomgått omfattande renoveringar genom åren och 2007 byggdes det även ut till sina nu 161 kvm och 5 sovrum. Kliv in genom dörren där man möts av en varm och välkomnande atmosfär. Husets tillbyggnad har på ett naturligt sätt utökat huset med ett gästrum/kontor och vardagsrum i etage. De få trappstegen mellan vardagsrum och matrum är en elegant och funktionell lösning som ger hemmet en unik karaktär. Nivåskillnaden skapar en visuell övergång mellan de två utrymmena samtidigt som den behåller öppenheten och rymden i huset. Hela entréplanet pryds av ett vackert massivt vitoljat grangolv och den värmande braskaminen är mer än bara en värmekälla. Det är den perfekta platsen att kura ihop sig framför under kyliga kvällar och skapar en avkopplande miljö. Den öppna planlösningen skapar en naturlig ström mellan rummen och låter samtal och skratt flyta fritt. Köket, matplatsen och vardagsrummet är fint sammankopplade, vilket välkomnar både stora och små sällskap med öppna armar. Köket har genomgått en smakfull renovering 2021 där nya material, belysning och färgval har skapats med omsorg. På detta plan finns även husets större badrum med badkar och ytterligare ett sovrum. Ta trappan upp till husets övre plan, där tre sovrum väntar. Här finns bekväma och funktionella utrymmen för familjens alla behov. Utöver sovrummen finns även på detta plan ett mindre badrum med dusch. Källarplanet som delvis renoverades 2023 har förutom en matkällare, verkstad och pannrum även ett praktiskt allrum som likaväl kan användas som tv-rum, hobbyrum som spelrum för barnen. Utöver detta finner man även den gedigna tvättstugan. Den naturnära trädgården som slingrar sig runt huset är verkligen en plats för avkoppling och återhämtning. På tomten finns det flera fruktträd så som äpple och plommonträd och här är fullt av bär som hallon, björnbär och amerikanska blåbär som ger dig möjligheten att njuta av naturens gåvor direkt från din egen trädgård. Altanen på baksidan är insynsskyddad och bjuder in till ljuvliga sommarkvällar. Även på husets framsida finns en altan med sol från morgon till kväll. Fendergatan 4 ligger på en lugn återvändsgata. Med Rådasjön, Stensjön och Norra Långvattnet inom bekvämligt gångavstånd kan man njuta av bad på sommaren och varför inte skridskoåkning på vintern. I området finns flertalet förskolor och grundskolan Lackarebäcksskolan (F-6) ligger i nära anslutning. Busshållplats finns inom 200 meter och bussen tar dig snabbt till både Göteborg och Mölndals centrum.

  • Premium
Åldermansgatan 28, Mölndal - Ryet, Mölndals kommun
  • Tor 2 maj kl 17:00

Åldermansgatan 28

Villa
Mölndal - Ryet, Mölndals kommun
Bjurfors Mölndal
6 950 000 kr
155 + 31 m²
6 rum
1 023 m² tomt

På en gata i Mölndals gamla kvarter finner vi denna fantastiska villa. Huset som byggdes på 1850-talet har senare byggts ut till sina idag 155 kvm. Den stora trädgården runt huset är perfekt för lekande barn och ljuvliga grillkvällar. Med 5 möjliga sovrum, luftiga utrymmen och med närhet till förskola och skola är detta hus det perfekta hemmet för många olika familjekonstellationer. Stig in i den välkomnande hallen med praktisk klädkammare och fin anslutning till husets ena badrum och tvättstuga. Husets första våning är social och inbjudande med kök och vardagsrum i nära anslutning. Stora fönsterpartier som släpper in ett härligt ljus till bostaden. Altanen som sträcker sig runt husets ena sida nås praktiskt från både vardagsrummet och tvättstugan. Utanför väntar en ljuvlig altan och trädgård där du kan njuta av soliga dagar och varma sommarkvällar. Med generösa dimensioner och en jämn yta, ger denna tomt en idealisk canvas för att förverkliga dina drömmars projekt. På övervåningen finns det fyra privata sovrum vilket erbjuder en fristad för återhämtning och ro. Här finns också generöst med förvaringsutrymmen och ett badrum. Den stora hallen ovanför trappan möjliggör för fin lekyta för barnen. Tack vare husets källarvåning finns ytterligare flexibla utrymmen för olika behov och intressen. En del av utrymmet passar utmärkt som rum till tonåringen, gästrum, hemmakontor eller varför inte en hobbyverkstad. På tomten finns plats för upp till 3 bilar och här finns även 2 praktiska förråd med bra plats för trädgårdsredskap och utemöblerna vintertid. Mölndals kvarnby är en gammal väl bevarad kulturbygd och K-märkningen har funnits i området sedan 1973. Området på kvarnfallens södra sida har använts för olika verksamheter i snart ett årtusende. Först kom kvarnarna, sedan manufakturerna och sedan industrin. Från alla dessa tidsperioder finns byggnader och miljöer bevarade. Utöver detta ligger Åldermansgatan 28 med närhet till Mölndals centrums alla bekvämligheter, naturområden och sjöar. Det är också bra för pendlare, med enkel tillgång till kollektivtrafik och tack vare närliggande motorvägar tar du dig snabbt in till centrala Göteborg.

  • Plus

Visar alla 2