Mäklare Linn Eriksson

Linn Eriksson

Om mig

Engagemang och lyhördhet är två ledord för Linn som fastighetsmäklare. Med ett brinnande intresse för fastigheter och människor är det viktigt för henne att skapa lyckade och trygga bostadsaffär. Tydliga mål igenom hela fastighetsaffären och ett strukturerat arbetssätt ser hon som självklart. Då Linn själv bor i kommunen har hon en bra lokalkännedom och varje bostadsaffär behandlas med stor respekt där kommunikation är a och o.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Snöhöjdsgatan 21, Mölndal - Toltorpsdalen, Mölndals kommun
  • Imorgon kl 17:00
Snöhöjdsgatan 21, Mölndal - Toltorpsdalen, Mölndals kommun, bild 2
Snöhöjdsgatan 21, Mölndal - Toltorpsdalen, Mölndals kommun, bild 3

Snöhöjdsgatan 21

Villa
Mölndal - Toltorpsdalen, Mölndals kommun
Bjurfors Mölndal
6 990 000 kr
155 + 13 m²
6 rum
414 m² tomt

Välkommen till Snöhöjdsgatan 21 som ligger högt beläget med utsikt över vackra Toltorpsdalen och i direkt anslutning till södra Guldheden. Huset erbjuder generösa sällskapsytor perfekt för att skapa oförglömliga stunder med familj och vänner. Låt dig inspireras av de vackra detaljerna i detta 70-tals hus så som fiskbens parkett i vardagsrummet, stora fönsterpartier och stengolv. Utöver de stora sociala ytorna finns 5 möjliga sovrum så oavsett om du letar efter plats för din växande familj eller behöver gästrum för besökande gäster så finns här gott om utrymmen. På entréplan finns även dusch, gäst wc samt en hobbyverkstad. Stig ut på den expansiva terrassen och upptäck en underbar utomhusmiljö som är idealisk för sommarfester och grillkvällar. Terrassen nås praktiskt från både vardagsrummet och köket. Ta trappan upp till husets övre plan där möjligheterna är många. I dagsläget finns 2 sovrum med fin access till husets balkong och ett badrum med badkar. Utöver detta är delar av vinden inredd vilket erbjuder ytterligare ytor perfekt som gästrum, hemmakontor och lekrum. Med en fast grund att bygga på och en mängd möjligheter att utforska erbjuder denna bostad oändligt med möjligheter. Detta med en vacker panoramautsikt över den frodiga dalen nedanför. På tomten finns en praktisk carport och plats för flera bilar. Snöhöjdsgatan 21 är centralt belägen i attraktiva Toltorpsdalen bara några meter från stadsgränsen till Göteborg. Safjällets- och Ängårdsbergens naturreservat, Sahlgrenska och Chalmers finns på bekvämt promenadavstånd. Efter bara några minuter på cykeln är du mitt i Linné eller Avenyn. Med buss 63 från hållplats Doktor Forselius Gata, tar man sig direkt både till Linneplatsen och till Korsvägen. Med spårvagn 10 från hållplats Dr Sydowsgata tar man sig till Valand, Brunnsparken/Centralstationen med Köpcentret Nordstan. Med bil via Guldheden så har man ingen trängselskatt om man kör från Tolltorpsdalen till Snöhöjdsgatan Det finns bra skolor och förskolor alldeles i närområdet. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
Åldermansgatan 28, Mölndal - Ryet, Mölndals kommun
  • Tis 21 maj kl 17:00

Åldermansgatan 28

Villa
Mölndal - Ryet, Mölndals kommun
Bjurfors Mölndal
6 950 000 kr
155 + 31 m²
6 rum
1 023 m² tomt

På en gata i Mölndals gamla kvarter finner vi denna fantastiska villa. Huset som byggdes på 1850-talet har senare byggts ut till sina idag 155 kvm. Den stora trädgården runt huset är perfekt för lekande barn och ljuvliga grillkvällar. Med 5 möjliga sovrum, luftiga utrymmen och med närhet till förskola och skola är detta hus det perfekta hemmet för många olika familjekonstellationer. Stig in i den välkomnande hallen med praktisk klädkammare och fin anslutning till husets ena badrum och tvättstuga. Husets första våning är social och inbjudande med kök och vardagsrum i nära anslutning. Stora fönsterpartier som släpper in ett härligt ljus till bostaden. Altanen som sträcker sig runt husets ena sida nås praktiskt från både vardagsrummet och tvättstugan. Utanför väntar en ljuvlig altan och trädgård där du kan njuta av soliga dagar och varma sommarkvällar. Med generösa dimensioner och en jämn yta, ger denna tomt en idealisk canvas för att förverkliga dina drömmars projekt. På övervåningen finns det fyra privata sovrum vilket erbjuder en fristad för återhämtning och ro. Här finns också generöst med förvaringsutrymmen och ett badrum. Den stora hallen ovanför trappan möjliggör för fin lekyta för barnen. Tack vare husets källarvåning finns ytterligare flexibla utrymmen för olika behov och intressen. En del av utrymmet passar utmärkt som rum till tonåringen, gästrum, hemmakontor eller varför inte en hobbyverkstad. På tomten finns plats för upp till 3 bilar och här finns även 2 praktiska förråd med bra plats för trädgårdsredskap och utemöblerna vintertid. Mölndals kvarnby är en gammal väl bevarad kulturbygd och K-märkningen har funnits i området sedan 1973. Området på kvarnfallens södra sida har använts för olika verksamheter i snart ett årtusende. Först kom kvarnarna, sedan manufakturerna och sedan industrin. Från alla dessa tidsperioder finns byggnader och miljöer bevarade. Utöver detta ligger Åldermansgatan 28 med närhet till Mölndals centrums alla bekvämligheter, naturområden och sjöar. Det är också bra för pendlare, med enkel tillgång till kollektivtrafik och tack vare närliggande motorvägar tar du dig snabbt in till centrala Göteborg.

  • Plus

Visar alla 2