Mäklare Philip Salomonsson

Philip Salomonsson

Om mig

Philips ambition är att alltid göra bra affärer med kundens bästa i fokus. Han sätter högt värde på långa och goda relationer. Hans styrkor är och har alltid varit målmedvetenhet, nyfikenhet och ett genuint intresse för människor. Genom att vara lyhörd för dina önskemål och komma med idéer skapar ni de bästa förutsättningarna för en riktigt lyckad bostadsaffär.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Drottninghögsvägen 9, Lindome - Kyrkängen, Mölndals kommun
  • Sön 21 apr kl 12:30

Drottninghögsvägen 9

Radhus
Lindome - Kyrkängen, Mölndals kommun
Bjurfors Mölndal
4 350 000 kr
109 + 20 m²
5 rum
490 m² tomt

Välkomna till Drottninghögsvägen 9! Här öppnar vi nu upp dörrarna till ett hemlighetsfullt och eftertraktat enplansradhus i ett naturnära och barnvänligt område i centrala Lindome. Husets framsida kläds av en röd tegelfasad, men innanför tegelbrickorna döljer sig en praktfull interiör som går i en smakfull shabby chic-inspirerad stil med pampig takhöjd. Med känsla för hantverket och med nyfikenhet på det nya, har man skapat en hemtrevlig och personlig bostad där den lantliga inredningen harmoniserar med moderna bekvämligheter. Kombinationen av den slående takhöjden och de mäktiga fönsterpartierna bidrar till en fantastisk rymd och ett magiskt ljusinsläpp som dag för dag sprider sig vackert genom bostaden. Här har vi ett enhetligt hem där materialvalen går i en röd tråd för att skapa en hög trivselfaktor. Vi finner bland annat charmiga tapeter i glada mönster, tjusiga garderober och schackrutigt golv som sätter en välbalanserad inredningsbas till det rustika köket. Där finner vi även vita snickerier i massiv trä från Lidhults. Denna sköna blandning av material ger hemmet sin unika charm och härliga värme. Utanför vardagsrumsdörren välkomnas vi till uteplatsen där vi möts av en klinisk stenläggning av natursten som bryts av med ett trädäck och en inbjudande gräsmatta, belägen på en fridfull, skyddad och grönskande plats. Här har vi en svårslagen oas till trädgård i ett skarpt sydvästläge som garanterar en hög trivselfaktor under sommarhalvåret. Här kan man ha stora kalas med familj och vänner och låta dofterna av grillen och växtlivet omfamna tillvaron. På sommarfesten, när gästerna är på plats och allt står i blom, är stämningen på uteplatsen svårslagen! En planlösning där man verkligen har tagit vara på varje vrå in i minsta detalj – en ren fullträff helt enkelt. Det är ett barnvänligt och lugnt område med mysiga skogsområden med flera promenadstråk, sjöar och badplatser i närheten. Skolor och dagis finns bokstavligt talat ett stenkast bort och även det populära Spinneriet med både inredning, restaurang och gårdsbutik finns på bekvämt promenadavstånd. Trots sitt naturnära läge ligger orten ett bekvämt avstånd till Göteborg dit ni enkelt tar er med bil, buss eller pendeltåg. Välkommen till ett hem, och område, att trivas i!

  • Plus
Seldonsgatan 4A, Mölndal - Åby, Mölndals kommun
  • Sön 21 apr kl 14:30
Seldonsgatan 4A, Mölndal - Åby, Mölndals kommun, bild 2
Seldonsgatan 4A, Mölndal - Åby, Mölndals kommun, bild 3

Seldonsgatan 4A

Radhus
Mölndal - Åby, Mölndals kommun
Bjurfors Mölndal
4 950 000 kr
89 m²
3 rum
232 m² tomt

Välkomna till detta attraktiva gavelradhus i populära Åby. En inbjudande entré med stenlagd uteplats utan insyn där man möts av sval skugga under dagen och även den avkopplande kvällssolen under sommarhalvåret. Innanför dörren erbjuds 89 väldisponerade kvadratmeter i en trevlig planlösning fördelat över tre plan med bevarade originaldetaljer. Nedre plan finner vi ett stort vardagsrum där breda fönsterpartier bidrar med härligt ljusinsläpp och där man ständigt påminns om den insynsskyddade trädgården. Det soliga söderläget lyser upp den mysiga och lättskötta trädgården och den trevliga uteplatsen som ger utrymme till trädgårdsmöblemang och barnens spring och lek. Entréplan disponeras genom ett luftigt kök med gott om förvaringsmöjligheter och arbetsyta för matlagning. Intill fönstret finns en given matplats. Helkaklat badrum samt en gästtoalett. Övre plan erbjuder två rymliga sovrum och gott om förvaringsytor. Från det större sovrummet finner vi även den mysiga balkongen som även den vetter åt söder. Perfekt läge för er som söker ett centralt boende i ett barnvänligt område. Gångavstånd till både Mölndal Galleria och Centrum med stort utbud av butiker, mataffärer och andra tilltalande faciliteter. Mycket goda kommunikationer med buss, pendeltåg och spårvagn till Göteborg och Kungsbacka.

  • Premium

Visar alla 2