Mäklare Rasmus Broström

Rasmus Broström

Om mig

Rasmus brinner för att leverera bra resultat åt sina uppdragsgivare. Han har arbetat på Bjurfors sedan 2015 och är specialiserad på bostadsrätter i Mölndal. Entusiasm och engagemang tillsammans med höga ambitioner är något som sätter prägel på hans positiva arbetssätt och leverans. En stark vilja att ge service är något man verkligen märker av, med tydliga mål att ha nöjda och återkommande kunder. Med Bjurfors kvalitetssäkrade arbetsmetod i ryggen skapar Rasmus lyckade bostadsaffärer för både sä

Mäklarens försäljning på Hemnet
Gärdegatan 2D, Krokslätt, Mölndals kommun
 • Sön 21 apr kl 12:00
Gärdegatan 2D, Krokslätt, Mölndals kommun, bild 2
Gärdegatan 2D, Krokslätt, Mölndals kommun, bild 3

Gärdegatan 2D

Lägenhet
Krokslätt, Mölndals kommun
Bjurfors Mölndal
2 495 000 kr
56 m²
2 rum
4 352 kr/mån
44 554 kr/m²

Välkomna till en lyxig tvårummare med alla rätt i centrala men lugna Krokslätt. Lägenheten karaktäriseras av ljus och rymd tack vare den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum. Här skapas den utmärka platsen för sociala tillställningar med vänner och familj. Under sommarhalvåret tar ni med er middagen ut och njuter av en uteplats i soligt läge mot den lugna innergården. Lägenhetens välplanerade ytor har genomgående hög standard och moderna materialval med ett rymligt sovrum, helkaklat badrum med tvättdel och gott om förvaring i flertalet garderober. Stora fönsterpartier skapar ett fint ljusflöde över den öppna planlösningen mellan vardagsrummet och köket. Här är det bara att flytta in och bor ni med alla tänkbara bekvämligheter. Hiss går ner till varmgaraget som går att hyra. Bredband ingår i månadsavgiften! I Krokslätt bor ni bekvämt med närhet till det mesta! Gångavstånd till matbutiker så som Ica Maxi och Willys, restauranger, Safjällets vackra natur- och motionsområde, träningsanläggning samt goda kommunikationer som tar dig in till Göteborg på ca 10 minuter.

 • Premium
 • Uteplats
 • Hiss
Bågskyttegatan 4A, Mölndal - Jungfruplatsen, Mölndals kommun
 • Tis 23 apr kl 16:45
Bågskyttegatan 4A, Mölndal - Jungfruplatsen, Mölndals kommun, bild 2
Bågskyttegatan 4A, Mölndal - Jungfruplatsen, Mölndals kommun, bild 3

Bågskyttegatan 4A

Lägenhet
Mölndal - Jungfruplatsen, Mölndals kommun
Bjurfors Mölndal
2 695 000 kr
76,5 m²
3 rum
vån 2/3
3 716 kr/mån
35 229 kr/m²

Belägen i det omtyckta området Jungfruplatsen finner vi denna ljusa och mycket väldisponerade trerumslägenhet om ca 76,5 kvm. I soligt sydväst ligger den härliga balkongen som vetter mot den lugna innergården. Bostaden är välplanerad med gott om förvaringsutrymme, två rymliga sovrum, rejält kök med matplats vid fönstret i en delvis öppen planlösning, stambytt helkaklat badrum med vägghängd toalett samt ett stort vardagsrum. En äldre och stabil HSB-förening med låga avgifter! Här bor man nära både Safjällets naturområde och nödvändig service på Jungfruplatsens torg. I närområdet finns också bra kommunikationer till både Chalmers och Sahlgrenska samt Mölndal Innerstad.

 • Premium
 • Balkong
Stenbrogatan 2A, Mölndal - Jungfruplatsen, Mölndals kommun
 • Idag kl 16:15
Stenbrogatan 2A, Mölndal - Jungfruplatsen, Mölndals kommun, bild 2
Stenbrogatan 2A, Mölndal - Jungfruplatsen, Mölndals kommun, bild 3

Stenbrogatan 2A

Lägenhet
Mölndal - Jungfruplatsen, Mölndals kommun
Bjurfors Mölndal
1 995 000 kr
70 m²
3 rum
vån 3/3
3 694 kr/mån
28 500 kr/m²

Välkomna till denna smakfulla trerummare belägen i gavel högst upp i huset. Under de senaste åren har både ytskikt och kök renoverats. Köket är ljust och erbjuder gott om förvaring. Planlösningen är väldisponerad med goda förvaringsmöjligheter i både garderober och klädkammare. Vardagsrummet är ljust och lättmöblerat med en intilliggande inglasad balkong som lockar till avkopplande stunder i ett attraktivt sydvästläge. Här bor du bekvämt och lugnt i en bostad som det bara är att flytta in i! Stor, stabil och populär Riksbyggenförening med låga avgifter. På stenbrogatan bor ni med det perfekta läget med närhet till Änggårdsbergens grönområden, goda kommunikationer, matbutik, pizzeria och allmän service.

 • Premium
 • Balkong
Häradsgatan 27, Mölndal - Bosgården, Mölndals kommun

Häradsgatan 27

Lägenhet
Mölndal - Bosgården, Mölndals kommun
Bjurfors Mölndal
1 795 000 kr
57 m²
2 rum
vån 4/7
4 101 kr/mån
31 491 kr/m²

Välkomna till denna tvåa belägen på våning fyra med ett utmärkt läge i populära Bosgården. De ca 57 kvm är planerade med ett rymligt vardagsrum, kök med bra arbetsytor, helkaklat badrum (stambytt), rymligt sovrum samt goda förvaringsmöjligheter med två klädkammare. Stor balkong med sydostläge. Lugnt område med närhet till det mesta så som service, kommunikationer och Safjällets naturområde. Hiss finns! Bredband ingår i månadsavgiften. Nästan skuldfri HSB-Förening.

 • Balkong
 • Hiss
Broslättsgatan 27, Mölndal - Innerstaden, Mölndals kommun
Broslättsgatan 27, Mölndal - Innerstaden, Mölndals kommun, bild 2
Broslättsgatan 27, Mölndal - Innerstaden, Mölndals kommun, bild 3

Broslättsgatan 27

Lägenhet
Mölndal - Innerstaden, Mölndals kommun
Bjurfors Mölndal
3 395 000 kr
60 m²
2 rum
vån 7/9
5 478 kr/mån
56 583 kr/m²

I Brf Lobelia har du nära till det mesta med shopping, nöjen, kommunikationer, skola, förskola, bibliotek och grönområden. Med spårvagn tar du dig till Korsvägen på en kvart och med bil befinner du dig på Landvetter inom tjugofem minuter. För extra frihet när du behöver det har föreningen medlemskap i bilpool under 5 år, ett smidigt sätt att ha tillgång till bil. Ytterligare ett attribut till detta kvarter och vad den förbipasserande inte anar är att kvarteret även hyser en oas i form av en egen lummig solbelyst och privat innergård. Här finns många små rum med plats för möten och umgänge samt en mindre lekplats. Njut av innergårdens gröna atmosfär med en bra bok eller en grillkväll med grannarna. Alla boende har också möjlighet att hyra den fina gemensamhetslokalen och övernattningslägenheten. Perfekt att använda för barnkalas, styrelsemöte eller boka lägenheten till dina övernattande gäster då de kommer på besök. Bostaden om ca 60 kvadratmeter ligger på våning sju av nio och har alla tänkbara bekvämligheter. Stilrent kök med vita luckor och en ljusgrå arbetsbänk. Matplatsen har sin givna plats intill fönstret. I köket finns gott om arbetsyta och och bra med skåpförvaring. Vardagsrummet är rymligt och det är härifrån vi når balkongen med ett soligt söderläge. I det rofyllda sovrummet får en dubbelsäng med tillhörande möblemang plats och kläderna göms smidigt undan i den rejäla skjutdörrsgarderoben. Badrummet är helkaklat och inrett med dusch, toalett, handfat, spegelskåp samt en kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Hallen sammankopplar samtliga rum och här finns flera garderober som underlättar förvaringen. Välkomna till en bostad att bara flytta in i.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Larssons Berg 4, Mölndal - Stensjön, Mölndals kommun
 • Budgivning pågår
 • Imorgon kl 15:00
Larssons Berg 4, Mölndal - Stensjön, Mölndals kommun, bild 2
Larssons Berg 4, Mölndal - Stensjön, Mölndals kommun, bild 3

Larssons Berg 4

Lägenhet
Mölndal - Stensjön, Mölndals kommun
Bjurfors Mölndal
1 550 000 kr
32 m²
1 rum
vån 1/5
3 452 kr/mån
48 438 kr/m²

Välkomna till en mycket ljus och fin lägenhet med ett bra läge. Stensjöberget erbjuder ett modernt och bekvämt boende nära naturen kring Gunnebo Slott och kommunikationer till Mölndals Innerstad och Göteborg. Lägenhetens välplanerade ytor har genomgående hög standard och moderna materialval. Det stora fönsterpartiet skapar ett fint ljusflöde över parkettgolven. Bostaden har ett stilrent kök med vita luckor och den mörka bänkskivan skapar en fin kontrast i köket. Det är utrustat med en integrerad diskmaskin, kombinerad kyl/frys, spishäll samt ugn och mikro. Den smarta öppna planlösningen gör så det finns plats för soffa, säng och matbord med högt i tak som ger rummet en rymlig atmosfär. Vidare har bostaden ett helkaklat badrum med vitt stort kakel och ett mörkare klinkers som skapar en behaglig känsla. Badrummet är utrustat med en praktisk bänk i ek-stil och kombinerad tvätt/torkmaskin. Lägenheten har en stor balkong med många soltimmar för att njuta av olika sorters trevligheter. Här bor man med alla tänkbara bekvämligheter och det är bara att flytta in!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Åby Allé 7, Mölndal - Stallbacken, Mölndals kommun
 • Borttagen före visning
Åby Allé 7, Mölndal - Stallbacken, Mölndals kommun, bild 2
Åby Allé 7, Mölndal - Stallbacken, Mölndals kommun, bild 3

Åby Allé 7

Lägenhet
Mölndal - Stallbacken, Mölndals kommun
Bjurfors Mölndal
2 250 000 kr
47 m²
2 rum
vån 1
3 795 kr/mån
47 872 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Broslättsgatan 13, Mölndal - Innerstaden, Mölndals kommun
 • Budgivning pågår
 • Mån 22 apr kl 16:45
Broslättsgatan 13, Mölndal - Innerstaden, Mölndals kommun, bild 2
Broslättsgatan 13, Mölndal - Innerstaden, Mölndals kommun, bild 3

Broslättsgatan 13

Lägenhet
Mölndal - Innerstaden, Mölndals kommun
Bjurfors Mölndal
2 995 000 kr
62 m²
2 rum
vån 11/17
4 881 kr/mån
48 306 kr/m²

I Brf Grandalia har du nära till det mesta med shopping, nöjen, kommunikationer, skola, förskola, bibliotek och grönområden. Med spårvagn tar du dig till Korsvägen på en kvart och med bil befinner du dig på Landvetter inom tjugofem minuter. Ytterligare ett attribut till detta kvarter och vad den förbipasserande inte anar är att kvarteret även hyser en oas i form av en egen lummig solbelyst trädgård, fyra våningar upp från gatan. Här finns många små rum med plats för möten och umgänge samt en mindre lekplats. Njut av innergårdens gröna atmosfär med en bra bok, en boule-match eller en grillkväll med grannarna. Du tar bilen tryggt in i huset och parkerar i garaget och sedan tar du hissen upp till bostaden. Väl inne i detta hem möts vi av en ljus hall med skjutdörrsgarderob till ytterkläder. Köket är stilrent inrett i vitt och marmorskivan bryter snyggt av. Det är utrustat med gott om förvaringsmöjligheter och matplatsen har sin naturliga plats vid fönstret. Vardagsrummet är luftigt och vi kan med enkelhet skapa en mysig miljö för umgänge och avkoppling. Vi når den inglasade balkongen (ca 9kvm) i ett högt och fritt soligt västerläge härifrån. Sovrummet är bra i storleken och det ryms dubbelsäng med tillhörande möbler samt att vi når bostadens stora klädkammare. Vi har ljusa ytskikt på väggarna vilket skapar en härlig känsla. Helkaklat badrum med dusch, toalett, kommod samt tvättmaskin och torktumlare. Ovanför vitvarorna har vi en praktisk arbetsbänk och förvaring. Bostaden har genomgående parkettgolv och fina väggar. Välkomna på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Fullblodsgatan 1A, Mölndal - Åby, Mölndals kommun
 • Tis 23 apr kl 17:45
Fullblodsgatan 1A, Mölndal - Åby, Mölndals kommun, bild 2
Fullblodsgatan 1A, Mölndal - Åby, Mölndals kommun, bild 3

Fullblodsgatan 1A

Lägenhet
Mölndal - Åby, Mölndals kommun
Bjurfors Mölndal
2 095 000 kr
59,5 m²
2 rum
vån 1/3
4 990 kr/mån
35 210 kr/m²

En trevlig och välplanerad tvåa om cirka 59,5 kvadratmeter belägen en trappa upp i huset. Bostaden präglas av stilrena materialval och en trivsam atmosfär, och den är dessutom mycket ljus med stora fönsterpartier. Vardagsrummet är rymligt och lättmöblerat med vackert originalgolv i parkett med fiskbensläggning. I sovrummet finns gott om plats för en dubbelsäng samt ytterligare förvaring. Köket går i stilsäkra färger och är fullt utrustat med spis, fläkt, diskmaskin, vinkyl och kombinerad tvätt/torktumlare. Badrummet renoverades 2021 och är helkaklat i neutrala färgval. Hallen är utrustad med flertalet garderober som underlättar förvaringen. På bekvämt promenadavstånd ligger Mölndals Innerstad med en ny galleria och dess service, utbud samt även nära till tåg och buss som tar dig vidare till Göteborg. Välkomna till en ljus och trivsam bostad!

 • Premium
Häradsgatan 26A, Mölndal - Bosgården, Mölndals kommun
 • Idag kl 17:45
Häradsgatan 26A, Mölndal - Bosgården, Mölndals kommun, bild 2
Häradsgatan 26A, Mölndal - Bosgården, Mölndals kommun, bild 3

Häradsgatan 26A

Lägenhet
Mölndal - Bosgården, Mölndals kommun
Bjurfors Mölndal
2 395 000 kr
56 m²
2 rum
vån 3/3
3 910 kr/mån
42 768 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade lägenhet om ca 56 kvm som har ett härligt läge i hjärtat av Bosgården. Helkaklat badrum i stilsäkra färgval. Fräscht kök som har gott om förvaringsmöjligheter och bra arbetsytor samt matplats invid fönstret. Rofyllt sovrum som rymmer dubbelsäng och har en rejäl skjutdörrsgarderob. Trevligt vardagsrum som har ett stort fönster med mycket ljusinsläpp, här finns utgången till den härliga balkongen i sydväst.

 • Premium
 • Balkong
Kvarnbygatan 11, Mölndal - Kvarnbyn, Mölndals kommun
 • Budgivning pågår
 • Ons 17 apr
Kvarnbygatan 11, Mölndal - Kvarnbyn, Mölndals kommun, bild 2
Kvarnbygatan 11, Mölndal - Kvarnbyn, Mölndals kommun, bild 3

Kvarnbygatan 11

Lägenhet
Mölndal - Kvarnbyn, Mölndals kommun
Bjurfors Mölndal
2 750 000 kr
58 m²
2 rum
4 104 kr/mån
47 414 kr/m²

Välkomna till en mycket ljus och fin lägenhet från 2020. Centralt men lugnt beläget i populära Kvarnbyn. Kvarnbytornet erbjuder ett modernt och bekvämt boende i en anrik miljö där Mölndals historia och ursprung ständigt gör sig påmind. Lägenheten har öppna och sociala ytor med genomgående hög standard och moderna materialval. Stora fönsterpartier skapar ett fint ljusflöde över parkettgolven och den öppna planlösningen mellan vardagsrummet och det välplanerade köket i modern stil med diskmaskin. Ombonad och inglasad balkong i härligt söderläge som vi når från det sociala vardagsrummet. Tack vare inglasningen sitter vi gärna här under stora delar av året. Vidare är bostaden planerad med ett rymligt sovrum och i hallen finns en stor klädkammare som rymmer det mesta. Badrummet är helkaklat med kombimaskin som underlättar vardagen. Här bor man med alla tänkbara bekvämligheter och det är bara att flytta in.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Knarrhögsgatan 4B, Mölndal - Innerstaden, Mölndals kommun
 • Mån 22 apr kl 17:45
Knarrhögsgatan 4B, Mölndal - Innerstaden, Mölndals kommun, bild 2
Knarrhögsgatan 4B, Mölndal - Innerstaden, Mölndals kommun, bild 3

Knarrhögsgatan 4B

Lägenhet
Mölndal - Innerstaden, Mölndals kommun
Bjurfors Mölndal
1 795 000 kr
36 m²
1 rum
vån 1/4
2 972 kr/mån
49 861 kr/m²

Med ett centralt läge i Mölndal och i en välskött fastighet och HSB-förening finner vi denna fina bostad! Här är det bara att flytta in! Lägenheten om ca 36 kvm är ytterst välplanerad och har stora fönsterpartier där ljuset flödar in och sprider sig vackert över rummens alla ytor. Bostaden är planerad med ett stilrent kök med matplats, rymligt och lättmöblerat allrum, bra förvaringsmöjligheter i en klädkammare samt ett fräscht och ett trivsamt badrum. Här bor ni centralt i Mölndal med täta kommunikationer både via buss, spårvagn och tåg men ändå med ett lugnt lummigt läge. Välkomna!

 • Premium
Larssons Berg 4, Mölndal - Stensjön, Mölndals kommun
 • Imorgon kl 16:45
Larssons Berg 4, Mölndal - Stensjön, Mölndals kommun, bild 2
Larssons Berg 4, Mölndal - Stensjön, Mölndals kommun, bild 3

Larssons Berg 4

Lägenhet
Mölndal - Stensjön, Mölndals kommun
Bjurfors Mölndal
3 595 000 kr
69 m²
3 rum
vån 4/5
5 485 kr/mån
52 101 kr/m²

Välkomna till en mycket ljus och fin nyproducerad lägenhet 2017. Högt och fritt läge med närhet till Stensjön. Brf Stensjöberget erbjuder ett modernt och bekvämt boende nära såväl naturen kring Gunnebo Slott som kommunikationer till Mölndals centrum och Göteborg. Lägenhetens välplanerade ytor har genomgående hög standard och moderna materialval. Stora fönsterpartier skapar ett fint ljusflöde över parkettgolven och den öppna planlösningen mellan vardagsrummet och det vita köket i modern stil. Denna trea om ca 69 kvm disponerar över en ytterst yteffektiv planlösning med öppna sociala ytor, helkaklat modernt badrum med tvättmaskin och torktumlare, stilsäkert kök, två bra sovrum samt balkong i sydvästläge med härlig utsikt. Detta kvalitativa boende erbjuder alla tänkbara bekvämligheter samt påkostade och väl genomtänkta materialval från golv till tak. Här bor man nära naturen med sjöar, motionsslingor och Gunnebo Slottspark bara ett par minuter från bostaden. I närområdet finns servicebutik, restaurang, minigolf och kanotuthyrning. Bra busskommunikationer och det är smidigt att ta sig ut på leden in till Göteborg.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Hultavägen 127, Kållered - Tulebo, Mölndals kommun
 • Ons 17 apr kl 16:45
Hultavägen 127, Kållered - Tulebo, Mölndals kommun, bild 2
Hultavägen 127, Kållered - Tulebo, Mölndals kommun, bild 3

Hultavägen 127

Lägenhet
Kållered - Tulebo, Mölndals kommun
Bjurfors Mölndal
2 995 000 kr
112,5 m²
5 rum
7 691 kr/mån
26 622 kr/m²

Välkommen till ett välplanerat BR-radhus i detta idylliska och mycket barnvänliga område. Bostaden om 112,5 kvm har ett praktiskt kök och ljust vardagsrum. Fyra bra sovrum varav ett med utgång till en stor och härlig baksida med insynsskyddat läge där ni kan sitta på altanen och njuta av solen. Badrum på vardera plan, klädkammare och tvättstuga som underlättar vardagen. Här bor ni i ett barnvänligt och lugnt område med lekplats alldeles utanför dörren samt nära till förskola och skolor. Här finns också vackra grönområden, Tulebosjön samt bra kommunikationer bara några minuter bort.

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Vänortsgatan 7A, Mölndal - Bosgården, Mölndals kommun
 • Tor 18 apr
Vänortsgatan 7A, Mölndal - Bosgården, Mölndals kommun, bild 2
Vänortsgatan 7A, Mölndal - Bosgården, Mölndals kommun, bild 3

Vänortsgatan 7A

Lägenhet
Mölndal - Bosgården, Mölndals kommun
Bjurfors Mölndal
1 395 000 kr
21 m²
1 rum
vån 2/3
2 038 kr/mån
66 429 kr/m²

Denna fina etta med ett renoverat avdelat kök om ca. 21 kvm finner du i populära Bosgården. Härifrån har du en kort promenad till Mölndals Innerstad samt gallerian. Ett bekvämt boende nära kommunikationer och Göteborgs stadskärna. Bostaden är planerad med en trevlig hall med förvaringsmöjligheter. Fräscht helkaklat och stambytt badrum. Det stora fönsterpartiet och den franska balkongen ger ett fint ljusflöde i rummet och väggarna är alla målade i ljus nyans. Bostaden har många fina detaljer såsom fönsterbräda i marmor och fina handtag till garderoberna. Allt har sin plats och i rummet ryms soffa, säng, byrå och ett mindre matbord. Köket är utrustat med spis, fläkt, integrerad kyl/frys, kombinerad ugn/mikro samt diskmaskin. Varmt välkomna till en bostad som är planerad in i minsta detalj! Bredband ingår i månadsavgiften.

 • Premium
Axgatan 6, Mölndal - Bifrost, Mölndals kommun
 • Budgivning pågår

Axgatan 6

Lägenhet
Mölndal - Bifrost, Mölndals kommun
Bjurfors Mölndal
1 950 000 kr
68 m²
3 rum
vån 1/3
5 516 kr/mån
28 676 kr/m²

Välkomna till denna ljusa (ytskikt målade 2017) lägenhet om ca 68 kvm den fungerar utmärkt som både tvåa eller trea. Bostaden är planerad med ett fint och praktiskt kök med ny kyl samt diskmaskin från 2020-2021, ett rofyllt huvudsovrum med utgång till den stora och härliga balkongen, ett rymligt vardagsrum som har plats för en soffgrupp och matsalsdel. Vidare finner vi ett fräscht och stambytt badrum. Det andra sovrummet finner vi innanför köket och passar bra som hemmakontor eller ett barnrum. Väggen till detta rum byggdes under 2023. En garderob i hallen underlättar förvaring av kläder och prylar. Alla vägguttag och strömbrytare är från 2021. Mysig gård med lekplats, utan trafik samt närhet till fina strövområden och naturstigar. Nära till affär, skola, förskola och kommunikationer.

 • Plus
 • Balkong

Visar alla 16