Mäklare Rasmus Broström

Rasmus Broström

Om mig

Rasmus brinner för att leverera bra resultat åt sina uppdragsgivare. Han har arbetat på Bjurfors sedan 2015 och är specialiserad på bostadsrätter i Mölndal. Entusiasm och engagemang tillsammans med höga ambitioner är något som sätter prägel på hans positiva arbetssätt och leverans. En stark vilja att ge service är något man verkligen märker av, med tydliga mål att ha nöjda och återkommande kunder. Med Bjurfors kvalitetssäkrade arbetsmetod i ryggen skapar Rasmus lyckade bostadsaffärer för både sä

Mäklarens försäljning på Hemnet
Häradsgatan 26A, Mölndal - Bosgården, Mölndals kommun
  • Budgivning pågår
  • Mån 13 maj kl 17:45
Häradsgatan 26A, Mölndal - Bosgården, Mölndals kommun, bild 2
Häradsgatan 26A, Mölndal - Bosgården, Mölndals kommun, bild 3

Häradsgatan 26A

Lägenhet
Mölndal - Bosgården, Mölndals kommun
Bjurfors Mölndal
2 395 000 kr
56 m²
2 rum
vån 3/3
3 910 kr/mån
42 768 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade lägenhet om ca 56 kvm som har ett härligt läge i hjärtat av Bosgården. Helkaklat badrum i stilsäkra färgval. Fräscht kök som har gott om förvaringsmöjligheter och bra arbetsytor samt matplats invid fönstret. Rofyllt sovrum som rymmer dubbelsäng och har en rejäl skjutdörrsgarderob. Trevligt vardagsrum som har ett stort fönster med mycket ljusinsläpp, här finns utgången till den härliga balkongen i sydväst.

  • Premium
  • Balkong
Kvarnbygatan 39, Mölndal - Kvarnbyn, Mölndals kommun
  • Tis 14 maj kl 16:45
Kvarnbygatan 39, Mölndal - Kvarnbyn, Mölndals kommun, bild 2
Kvarnbygatan 39, Mölndal - Kvarnbyn, Mölndals kommun, bild 3

Kvarnbygatan 39

Lägenhet
Mölndal - Kvarnbyn, Mölndals kommun
Bjurfors Mölndal
1 995 000 kr
34 m²
1.5 rum
vån 4/5
2 956 kr/mån
58 676 kr/m²

Välkomna till en mycket ljus och fin nyproducerad lägenhet med en härlig balkong med sol från förmiddag till eftermiddag. Centralt men lugnt beläget i populära Kvarnbyn. Kvarnbyfallet erbjuder ett modernt och bekvämt boende i en anrik miljö där Mölndals historia och ursprung ständigt gör sig påmind. Lägenhetens välplanerade ytor har genomgående hög standard och moderna materialval. Stora fönsterpartier skapar ett fint ljusflöde över de ljusa parkettgolvet. Bostaden har ett stilrent kök med vita luckor och är utrustat med en diskmaskin, kombinerad kyl/frys och spishäll. Planlösningen skapar en stor öppen social yta där köket öppnar sig mot allrummet med plats för matbord, soffa samt att sängen har sin naturliga plats i sovalkoven. Vidare har bostaden ett helkaklat badrum med vitt kakel och ett mörkare klinkers som skapar en behaglig kontrast. Badrummet har även en kombinerad tvättmaskin/torktumlare under en praktisk arbetsbänk. Här bor man med alla tänkbara bekvämligheter och det är bara att flytta in!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Kvarnbygatan 39, Mölndal - Kvarnbyn, Mölndals kommun
  • Tis 14 maj kl 17:30

Kvarnbygatan 39

Lägenhet
Mölndal - Kvarnbyn, Mölndals kommun
Bjurfors Mölndal
2 450 000 kr
53 m²
2 rum
vån 1/5
3 914 kr/mån
46 226 kr/m²

Välkomna till en mycket ljus och fin nyproducerad lägenhet med rymlig balkong i sydväst. Centralt men lugnt beläget i populära Kvarnbyn. Kvarnbyfallet erbjuder ett modernt och bekvämt boende i en anrik miljö där Mölndals historia och ursprung ständigt gör sig påmind. Lägenhetens välplanerade ytor har genomgående hög standard och moderna materialval. Stora fönsterpartier skapar ett fint ljusflöde över det ljusa golvet och den delvis öppna planlösningen mellan vardagsrummet och det beigea köket i modern stil. Vidare är bostaden planerad med ett rymligt sovrum, helkaklat badrum med en kombinerad tvättmaskin/torktumlare samt en stor och ombonad balkong. Här bor man med alla tänkbara bekvämligheter och det är bara att flytta in.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Fredåsgatan 18B, Krokslätt, Mölndals kommun

Fredåsgatan 18B

Lägenhet
Krokslätt, Mölndals kommun
Bjurfors Mölndal
1 795 000 kr
37 m²
1 rum
vån 2/3
3 608 kr/mån
48 514 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade och fräscha etta om ca 37 kvm och med låg månadsavgift. På få kvadratmeter ryms allt du behöver. Ett rymligt allrum där det finns plats för både sovdel och soffa. Ett praktiskt kök med plats för ett matbord för ca fyra personer samt ett helkaklat badrum som har tvättmaskin. Passar utmärkt för dig som studerar, första lägenheten eller övernattningslägenhet. Bredband ingår i månadsavgiften. Här bor ni bekvämt med närhet till det mesta! Gångavstånd till matbutiker, restauranger, Safjällets motionsområde, träningsanläggning samt goda kommunikationer som tar dig in till Göteborg på några minuter.

Broslättsgatan 27, Mölndal - Innerstaden, Mölndals kommun
Broslättsgatan 27, Mölndal - Innerstaden, Mölndals kommun, bild 2
Broslättsgatan 27, Mölndal - Innerstaden, Mölndals kommun, bild 3

Broslättsgatan 27

Lägenhet
Mölndal - Innerstaden, Mölndals kommun
Bjurfors Mölndal
3 395 000 kr
60 m²
2 rum
vån 7/9
5 478 kr/mån
56 583 kr/m²

I Brf Lobelia har du nära till det mesta med shopping, nöjen, kommunikationer, skola, förskola, bibliotek och grönområden. Med spårvagn tar du dig till Korsvägen på en kvart och med bil befinner du dig på Landvetter inom tjugofem minuter. För extra frihet när du behöver det har föreningen medlemskap i bilpool under 5 år, ett smidigt sätt att ha tillgång till bil. Ytterligare ett attribut till detta kvarter och vad den förbipasserande inte anar är att kvarteret även hyser en oas i form av en egen lummig solbelyst och privat innergård. Här finns många små rum med plats för möten och umgänge samt en mindre lekplats. Njut av innergårdens gröna atmosfär med en bra bok eller en grillkväll med grannarna. Alla boende har också möjlighet att hyra den fina gemensamhetslokalen och övernattningslägenheten. Perfekt att använda för barnkalas, styrelsemöte eller boka lägenheten till dina övernattande gäster då de kommer på besök. Bostaden om ca 60 kvadratmeter ligger på våning sju av nio och har alla tänkbara bekvämligheter. Stilrent kök med vita luckor och en ljusgrå arbetsbänk. Matplatsen har sin givna plats intill fönstret. I köket finns gott om arbetsyta och och bra med skåpförvaring. Vardagsrummet är rymligt och det är härifrån vi når balkongen med ett soligt söderläge. I det rofyllda sovrummet får en dubbelsäng med tillhörande möblemang plats och kläderna göms smidigt undan i den rejäla skjutdörrsgarderoben. Badrummet är helkaklat och inrett med dusch, toalett, handfat, spegelskåp samt en kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Hallen sammankopplar samtliga rum och här finns flera garderober som underlättar förvaringen. Välkomna till en bostad att bara flytta in i.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Fullblodsgatan 1A, Mölndal - Åby, Mölndals kommun
  • Tis 21 maj
Fullblodsgatan 1A, Mölndal - Åby, Mölndals kommun, bild 2
Fullblodsgatan 1A, Mölndal - Åby, Mölndals kommun, bild 3

Fullblodsgatan 1A

Lägenhet
Mölndal - Åby, Mölndals kommun
Bjurfors Mölndal
2 095 000 kr
59,5 m²
2 rum
vån 1/3
4 990 kr/mån
35 210 kr/m²

En trevlig och välplanerad tvåa om cirka 59,5 kvadratmeter belägen en trappa upp i huset. Bostaden präglas av stilrena materialval och en trivsam atmosfär, och den är dessutom mycket ljus med stora fönsterpartier. Vardagsrummet är rymligt och lättmöblerat med vackert originalgolv i parkett med fiskbensläggning. I sovrummet finns gott om plats för en dubbelsäng samt ytterligare förvaring. Köket går i stilsäkra färger och är fullt utrustat med spis, fläkt, diskmaskin, vinkyl och kombinerad tvätt/torktumlare. Badrummet renoverades 2021 och är helkaklat i neutrala färgval. Hallen är utrustad med flertalet garderober som underlättar förvaringen. På bekvämt promenadavstånd ligger Mölndals Innerstad med en ny galleria och dess service, utbud samt även nära till tåg och buss som tar dig vidare till Göteborg. Välkomna till en ljus och trivsam bostad!

  • Premium
Bifrostgatan 48 E, Mölndal - Pedagogen Park, Mölndals kommun
Bifrostgatan 48 E, Mölndal - Pedagogen Park, Mölndals kommun, bild 2
Bifrostgatan 48 E, Mölndal - Pedagogen Park, Mölndals kommun, bild 3

Bifrostgatan 48 E

Lägenhet
Mölndal - Pedagogen Park, Mölndals kommun
Bjurfors Mölndal
2 195 000 kr
51,5 m²
2 rum
vån 5/6
3 730 kr/mån
42 621 kr/m²

Välkomna till denna nyproducerade tvåa med genomgående vita väggar samt ljus ekparkett med vattenburen golvvärme för extra komfort. Vi kliver in i en praktisk och rymlig hall där förvaringen är maximal med en imponerande skjutdörrsgarderob. Till höger ligger det rofyllda sovrummet, vänd mot en lugn och tyst innergård. Sovrumsfönstren är strategiskt placerade för att ha ett behagligt ljusinsläpp. Köket är utrustat med stilsäkra beigea skåp från Marbodal och rostfria vitvaror såsom kyl/frys, ugn, mikrovågsugn, diskmaskin och fläkt. Bänkskivan i brunbeige ton med matchande laminatstänkskydd utgör en stilren touch tillsammans med en snygg underlimmad diskho med rostfri blandare. En trivsam sittbänk med förvaring förlänger kökets funktionalitet och skapar en härlig atmosfär. Här finner vi även den franska balkongen som har en fri och öppen utsikt, vilket skapar en perfekt plats att uppskatta omgivningarna och njuta av lugna stunder. Badrummet är inrett med klinker och kakel i moderna, ljusa beiga nyanser. Här finns praktiska detaljer som handdukstork, kommod, spegelskåp och en kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Duschväggen är tillverkad i klarglas. Det som gör Brf Växthuset unikt är den mysiga och tysta innergården som ligger på våning 5 av 6. Här kan du njuta av föreningens gemensamma möblerade växthus, omgivet av vackra planteringar och belysning. Läget är fantastiskt med närhet till allt – ta hissen ner till ICA eller utforska närliggande blomsterbutik, restaurang, vårdcentral, tandläkare och gym. En bekväm busshållplats finns precis utanför huset, och för de som önskar finns garageplatser tillgängliga i byggnaden.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Knarrhögsgatan 4B, Mölndal - Innerstaden, Mölndals kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Ons 15 maj
Knarrhögsgatan 4B, Mölndal - Innerstaden, Mölndals kommun, bild 2
Knarrhögsgatan 4B, Mölndal - Innerstaden, Mölndals kommun, bild 3

Knarrhögsgatan 4B

Lägenhet
Mölndal - Innerstaden, Mölndals kommun
Bjurfors Mölndal
1 795 000 kr
36 m²
1 rum
vån 1/4
2 972 kr/mån
49 861 kr/m²

Med ett centralt läge i Mölndal och i en välskött fastighet och HSB-förening finner vi denna fina bostad! Här är det bara att flytta in! Lägenheten om ca 36 kvm är ytterst välplanerad och har stora fönsterpartier där ljuset flödar in och sprider sig vackert över rummens alla ytor. Bostaden är planerad med ett stilrent kök med matplats, rymligt och lättmöblerat allrum, bra förvaringsmöjligheter i en klädkammare samt ett fräscht och ett trivsamt badrum. Här bor ni centralt i Mölndal med täta kommunikationer både via buss, spårvagn och tåg men ändå med ett lugnt lummigt läge. Välkomna!

  • Premium
Larssons Berg 4, Mölndal - Stensjön, Mölndals kommun
  • Ons 15 maj kl 16:45
Larssons Berg 4, Mölndal - Stensjön, Mölndals kommun, bild 2
Larssons Berg 4, Mölndal - Stensjön, Mölndals kommun, bild 3

Larssons Berg 4

Lägenhet
Mölndal - Stensjön, Mölndals kommun
Bjurfors Mölndal
3 495 000 kr
69 m²
3 rum
vån 4/5
5 485 kr/mån
50 652 kr/m²

Välkomna till en mycket ljus och fin nyproducerad lägenhet 2017. Högt och fritt läge med närhet till Stensjön. Brf Stensjöberget erbjuder ett modernt och bekvämt boende nära såväl naturen kring Gunnebo Slott som kommunikationer till Mölndals centrum och Göteborg. Lägenhetens välplanerade ytor har genomgående hög standard och moderna materialval. Stora fönsterpartier skapar ett fint ljusflöde över parkettgolven och den öppna planlösningen mellan vardagsrummet och det vita köket i modern stil. Denna trea om ca 69 kvm disponerar över en ytterst yteffektiv planlösning med öppna sociala ytor, helkaklat modernt badrum med tvättmaskin och torktumlare, stilsäkert kök, två bra sovrum samt balkong i sydvästläge med härlig utsikt. Detta kvalitativa boende erbjuder alla tänkbara bekvämligheter samt påkostade och väl genomtänkta materialval från golv till tak. Här bor man nära naturen med sjöar, motionsslingor och Gunnebo Slottspark bara ett par minuter från bostaden. I närområdet finns servicebutik, restaurang, minigolf och kanotuthyrning. Bra busskommunikationer och det är smidigt att ta sig ut på leden in till Göteborg.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Hultavägen 127, Kållered - Tulebo, Mölndals kommun
  • Mån 20 maj kl 16:45
Hultavägen 127, Kållered - Tulebo, Mölndals kommun, bild 2
Hultavägen 127, Kållered - Tulebo, Mölndals kommun, bild 3

Hultavägen 127

Lägenhet
Kållered - Tulebo, Mölndals kommun
Bjurfors Mölndal
2 995 000 kr
112,5 m²
5 rum
7 691 kr/mån
26 622 kr/m²

Välkommen till ett välplanerat BR-radhus i detta idylliska och mycket barnvänliga område. Bostaden om 112,5 kvm har ett praktiskt kök och ljust vardagsrum. Fyra bra sovrum varav ett med utgång till en stor och härlig baksida med insynsskyddat läge där ni kan sitta på altanen och njuta av solen. Badrum på vardera plan, klädkammare och tvättstuga som underlättar vardagen. Här bor ni i ett barnvänligt och lugnt område med lekplats alldeles utanför dörren samt nära till förskola och skolor. Här finns också vackra grönområden, Tulebosjön samt bra kommunikationer bara några minuter bort.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Växthusgatan 3, Mölndal - Innerstaden, Mölndals kommun
  • Mån 13 maj kl 16:45

Växthusgatan 3

Lägenhet
Mölndal - Innerstaden, Mölndals kommun
Bjurfors Mölndal
2 950 000 kr
81 m²
3 rum
vån 1
5 699 kr/mån
36 420 kr/m²

I en utav Mölndals mest stabila och populära HSB föreningar finner vi denna ljusa och kvadratsmarta trea om 81 kvm belägen med ett bra läge i huset. Bostaden har en mycket bra planlösning och välplanerade rum. Ljust kök med bevarade detaljer och med god plats för matbord. Helkaklat badrum i neutrala färger. Från det rymliga vardagsrummet finner vi utgång till balkong där ni kan njuta av solen från tidig morgon. Bostaden har även en Gäst-wc. Här bor ni i en välskött fastighet och omtyckt förening i hjärtat av Mölndal med närhet till det mesta! Gångavstånd till matbutiker, restauranger, träningsanläggning samt goda kommunikationer som tar dig in till city på några minuter. Bostaden säljs med friskrivningsklausul.

  • Plus
  • Balkong
Splintvedsgatan 4, Hills, Mölndals kommun
  • Ons 15 maj
Splintvedsgatan 4, Hills, Mölndals kommun, bild 2
Splintvedsgatan 4, Hills, Mölndals kommun, bild 3

Splintvedsgatan 4

Lägenhet
Hills, Mölndals kommun
Bjurfors Mölndal
2 450 000 kr
52 m²
2 rum
vån 2/4
6 293 kr/mån
47 115 kr/m²

Längs en södersluttning i sydvästra Mölndal har Hills Villastad växt fram. Här har det byggts 60 moderna lägenheter med stora balkonger och terrasser - precis vid Hills golfbana. Denna välplanerade tvåa har en öppen och social planlösning mellan vardagsrummet och köket. Köket är stilrent inrett med vita luckor och en fin bänkskiva. Här finns alla bekvämligheter man kan tänka sig. Väggarna är alla målade i vitt och ger en skön känsla. Vardagsrummet är ljust och lättmöblerat och det är härifrån som vi når den stora balkongen i söderläge. Sovrummet är bra i storleken och kläderna kan vi enkelt förvara i klädkammaren som nås härifrån. Fräscht helkaklat badrum med en kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Söderläget är ett modernt kvarter med lägenheter precis vid foten av den vackra sluttningen, med ett stilfullt villakvarter i ryggen och fri utsikt över golfbanan och den nya parken blir detta ett trivsamt boende. Arkitekturen är unik och noga utformad efter platsen. Fasadmaterialet skapar ett diskret skuggspel och ett modernt uttryck. Här bor du i ett lugnt och fritt läge.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Axgatan 6, Mölndal - Bifrost, Mölndals kommun
  • Budgivning pågår

Axgatan 6

Lägenhet
Mölndal - Bifrost, Mölndals kommun
Bjurfors Mölndal
1 950 000 kr
68 m²
3 rum
vån 1/3
5 516 kr/mån
28 676 kr/m²

Välkomna till denna ljusa (ytskikt målade 2017) lägenhet om ca 68 kvm den fungerar utmärkt som både tvåa eller trea. Bostaden är planerad med ett fint och praktiskt kök med ny kyl samt diskmaskin från 2020-2021, ett rofyllt huvudsovrum med utgång till den stora och härliga balkongen, ett rymligt vardagsrum som har plats för en soffgrupp och matsalsdel. Vidare finner vi ett fräscht och stambytt badrum. Det andra sovrummet finner vi innanför köket och passar bra som hemmakontor eller ett barnrum. Väggen till detta rum byggdes under 2023. En garderob i hallen underlättar förvaring av kläder och prylar. Alla vägguttag och strömbrytare är från 2021. Mysig gård med lekplats, utan trafik samt närhet till fina strövområden och naturstigar. Nära till affär, skola, förskola och kommunikationer.

  • Plus
  • Balkong

Visar alla 13