Mäklare Tove Johansson

Tove Johansson

Om mig

Det är med stort engagemang, höga ambitioner och ett leende som Tove alltid gör sitt yttersta i varje affär. Hon påbörjade sin karriär hos Bjurfors 2017 och förmedlar idag bostadsrätter i Mölndal. Hennes målsättning är att ha återkommande kunder som känner sig trygga genom hela förmedlingsprocessen samtidigt som hon drivs av att överträffa sina kunders förväntningar.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Vänortsgatan 12 A, Mölndal - Bosgården, Mölndals kommun
  • Imorgon kl 11:00
Vänortsgatan 12 A, Mölndal - Bosgården, Mölndals kommun, bild 2
Vänortsgatan 12 A, Mölndal - Bosgården, Mölndals kommun, bild 3

Vänortsgatan 12 A

Lägenhet
Mölndal - Bosgården, Mölndals kommun
Bjurfors Mölndal
1 695 000 kr
36 m²
1.5 rum
vån 4/4
2 680 kr/mån
47 083 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade 1,5:a om ca 36 kvm som har ett härligt läge i centrala Mölndal. Bostaden är planerad med ett helkaklat badrum med dusch och tvättmaskin. Köket är stilrent renoverat med gråa skåpsluckor och har bra förvaringsmöjligheter och arbetsyta. Köksön intill fönstret öppnar upp för umgänge. Gott om ljusinsläpp genom det stora fönsterpartiet. I rummet finns det plats för soffa med tillhörande möblemang samt förvaringsmöbler. Sängen har sin självklara plats i sovalkoven. Välkomnande hall med en rymlig garderob/klädkammare som underlättar klädförvaringen. I den inre hallen finns det plats för ett stort skrivbord för den som önskar. Välkommen till en stabil förening med låg månadsavgift. Bredband ingår i avgiften.

  • Premium
Bifrostgatan 48 E, Mölndal - Pedagogen Park, Mölndals kommun

Bifrostgatan 48 E

Lägenhet
Mölndal - Pedagogen Park, Mölndals kommun
Bjurfors Mölndal
2 395 000 kr
51,5 m²
2 rum
vån 6/6
3 730 kr/mån
46 505 kr/m²

Välkomna till denna nyproducerade tvåa högst upp i huset med genomgående vita väggar samt ljus ekparkett. Vi kliver in i en praktisk och rymlig hall där förvaringen är maximal med en imponerande skjutdörrsgarderob. Till vänster ligger det rofyllda sovrummet, vänd mot en lugn och tyst innergård. Sovrumsfönstren är strategiskt placerade för att ha ett behagligt ljusinsläpp. Köket är utrustat med stilsäkra beigea skåp från Marbodal och rostfria vitvaror såsom kyl/frys, ugn, mikrovågsugn, diskmaskin och fläkt. Bänkskivan i brunbeige ton med matchande laminatstänkskydd utgör en stilren touch tillsammans med en snygg underlimmad diskho med rostfri blandare. En trivsam sittbänk med förvaring förlänger kökets funktionalitet och skapar en härlig atmosfär. Utgången till den härliga balkongen med fri och öppen utsikt finner vi här. Den skapar en perfekt plats att uppskatta omgivningarna och njuta av lugna stunder. Badrummet är inrett med klinker och kakel i moderna, ljusa beiga nyanser. Här finns praktiska detaljer som handdukstork, kommod, spegelskåp och en kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Duschväggen är tillverkad i klarglas. Det som gör Brf Växthuset unikt är den mysiga och tysta innergården som ligger på våning 5 av 6. Här kan du njuta av föreningens gemensamma möblerade växthus, omgivet av vackra planteringar och belysning. Läget är fantastiskt med närhet till allt – ta hissen ner till ICA eller utforska närliggande blomsterbutik, restaurang, vårdcentral, tandläkare och gym. En bekväm busshållplats finns precis utanför huset, och för de som önskar finns garageplatser tillgängliga i byggnaden.

  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Hagåkersgatan 24 A, Mölndal - Bosgården, Mölndals kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Tis 14 maj kl 16:45
Hagåkersgatan 24 A, Mölndal - Bosgården, Mölndals kommun, bild 2
Hagåkersgatan 24 A, Mölndal - Bosgården, Mölndals kommun, bild 3

Hagåkersgatan 24 A

Lägenhet
Mölndal - Bosgården, Mölndals kommun
Bjurfors Mölndal
3 995 000 kr
105 m²
5 rum
vån 3/3
5 083 kr/mån
38 048 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade femma om ca 105 kvm som är belägen på våning tre av tre. Stambytt badrum och gäst-wc. Stilrent kök med stenskiva i komposit, som har gott om förvaringsmöjligheter och bra arbetsytor samt matplats intill fönstret. Köket har delvis öppen planlösning mot vardagsrummet. Vardagsrummet har mycket ljusinsläpp genom stora fönsterpartier och här finns utgången till den härliga balkongen. Fyra bra sovrum som rymmer säng med tillhörande möblemang. Bra läge nära kommunikationer, skola, förskola, Änggårdsbergen, Sahlgrenska, Mölndals centrum, servicebutik och Brogyllens bageri. Välskött förening och mycket god ekonomi. Välkomna till ett hem att trivas i.

  • Premium
  • Balkong
Larssons Berg 2, Mölndal - Stensjön, Mölndals kommun
  • Imorgon kl 12:15

Larssons Berg 2

Lägenhet
Mölndal - Stensjön, Mölndals kommun
Bjurfors Mölndal
2 400 000 kr
56,5 m²
2 rum
vån 2/5
4 601 kr/mån
42 478 kr/m²

Välkomna till en mycket ljus och fin lägenhet från 2017. Stensjöberget erbjuder ett modernt och bekvämt boende nära såväl naturen kring Gunnebo Slott som kommunikationer till Mölndals Innerstad och Göteborg. Lägenhetens välplanerade ytor har genomgående hög standard och moderna materialval. Stora fönsterpartier skapar ett fint ljusflöde över parkettgolven och den öppna planlösningen mellan vardagsrummet och det vita köket i modern stil. Från vardagsrumsdelen når vi bostadens stora uteplats som har ett behagligt sydostläge. Här finns gott om plats för flera olika möblemang samt odlingar och trädgårdspyssel. Vidare är bostaden planerad med ett rymligt sovrum med flera garderober som underlättar förvaringen och ett helkaklat badrum med egen tvätt avdelning. Här bor man med alla tänkbara bekvämligheter och det är bara att flytta in.

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss

Visar alla 4