Mäklare Tove Johansson

Tove Johansson

Om mig

Det är med stort engagemang, höga ambitioner och ett leende som Tove alltid gör sitt yttersta i varje affär. Hon påbörjade sin karriär hos Bjurfors 2017 och förmedlar idag bostadsrätter i Mölndal. Hennes målsättning är att ha återkommande kunder som känner sig trygga genom hela förmedlingsprocessen samtidigt som hon drivs av att överträffa sina kunders förväntningar.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Bergskroken 12, Krokslätt, Mölndals kommun
 • Mån 9 okt kl 16:45
Bergskroken 12, Krokslätt, Mölndals kommun, bild 2
Bergskroken 12, Krokslätt, Mölndals kommun, bild 3

Bergskroken 12

Lägenhet
Krokslätt, Mölndals kommun
Bjurfors Mölndal
3 495 000 kr
71 m²
3 rum
vån 1
4 200 kr/mån
49 225 kr/m²

Bergskroken erbjuder ett modernt och bekvämt boende nära såväl naturen i Safjället som kommunikationer till Göteborg. Detta hem är beläget på entréplan och har naturen som granne. Bostadens välplanerade ytor har genomgående hög standard och moderna materialval. Takhöjden på ca 2,89 meter ger en härlig rymd och de stora fönsterpartierna skapar ett fint ljusflöde. Lägenheten har en öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum. Härifrån når vi den inglasade terrassen om ca 22 kvm som har ett behagligt sydostläge. Det praktiska köket i vinkel har gott om arbetsyta och skåpförvaring samt plats för ett större matbord. Vardagsrummet inrymmer med enkelhet en soffgrupp med tillhörande möblemang. Vidare är bostaden planerad med ett rymligt sovrum med bra förvaringsmöjligheter i garderoberna. Badrummet nås från hallen, det är helkaklat och har dusch samt en tvätt avdelning med tvättmaskin och torktumlare. Från hallen nås det mindre rummet, här finns ett mindre fönster som släpper in dagsljuset. Detta rum passar perfekt som kontor, klädkammare eller barnrum. Här bor man med alla tänkbara bekvämligheter och det är bara att flytta in.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Sörgårdsgatan 9, Krokslätt, Mölndals kommun
 • Tis 10 okt kl 16:45
Sörgårdsgatan 9, Krokslätt, Mölndals kommun, bild 2
Sörgårdsgatan 9, Krokslätt, Mölndals kommun, bild 3

Sörgårdsgatan 9

Lägenhet
Krokslätt, Mölndals kommun
Bjurfors Mölndal
2 495 000 kr
56 m²
2 rum
vån 1/2
3 096 kr/mån
44 554 kr/m²

Välkommen till en trivsam och charmig lägenhet med bra läge i populära Krokslätt. Denna ljusa genomgångslägenhet är belägen i en fastighet från 30-talet som innefattar fyra lägenheter och en stor gemensam trädgård runt huset. Här bor man med riktig villakänsla och bilen parkerar vi alldeles utanför. Föreningen är mycket välskött med låga avgifter och låg belåningsgrad. Detta hem präglas av fina brädgolv och en härlig rymd. Bostaden disponerar över ett stort sovrum, stambytt badrum med golvvärme, stilrent renoverat kök och rymligt vardagsrum. Lugnt fint läge i området med närhet till vacker natur och fina motionsspår i Safjället. Gångavstånd till matbutiker, restauranger, träningsanläggning samt goda kommunikationer som tar dig in till city på några minuter. Parkering ingår i månadsavgiften.

 • Premium
Kvarnbyvallen 11, Mölndal - Kvarnbyn, Mölndals kommun
 • Mån 9 okt kl 18:00
Kvarnbyvallen 11, Mölndal - Kvarnbyn, Mölndals kommun, bild 2
Kvarnbyvallen 11, Mölndal - Kvarnbyn, Mölndals kommun, bild 3

Kvarnbyvallen 11

Lägenhet
Mölndal - Kvarnbyn, Mölndals kommun
Bjurfors Mölndal
1 895 000 kr
33 m²
1.5 rum
2 475 kr/mån
57 424 kr/m²

Kvarnbyvallen erbjuder ett modernt och bekvämt boende i en anrik miljö där Mölndals historia och ursprung ständigt gör sig påmind. Yteffektiv och hemtrevlig 1,5:a med väl genomtänkt planlösning som stod klar 2017. Här erbjuds en genomgående hög standard och stilfulla materialval samt goda förvaringsmöjligheter. Bostaden har ett stilrent kök - vita luckor, vitt kakel och en träfärgad bänkskiva. I den öppna planlösningen finns köket tillsammans med vardagsrummet som har gott om ljusinsläpp samt plats för både soffa och matbord, det är härifrån vi når bostadens behagliga uteplats. Sängen ryms smidigt i alkoven vilket gör att det finns mer plats för annat. Badrummet är helkaklat och för att underlätta vardagen finns det självklart en kombimaskin. Välkommen att bo och förälskas i denna historiska miljö med närhet till det mesta.

 • Premium
 • Uteplats
 • Hiss
Krokslätts Parkgata 14, Krokslätt, Mölndals kommun
 • Tis 10 okt kl 18:00
Krokslätts Parkgata 14, Krokslätt, Mölndals kommun, bild 2
Krokslätts Parkgata 14, Krokslätt, Mölndals kommun, bild 3

Krokslätts Parkgata 14

Lägenhet
Krokslätt, Mölndals kommun
Bjurfors Mölndal
3 750 000 kr
71 m²
3 rum
vån 2/4
4 869 kr/mån
52 817 kr/m²

Bostaden som byggdes 2015 har ett härligt läge i Krokslätts villaområde. Bostadens ca 71 kvadratmeter har en delvis öppen och social planlösning mellan det stilrena köket och vardagsrummet. Lägenheten är i ett fördelaktigt hörnläge i fastigheten och har två balkonger med många soltimmar. Huvudsovrummet är rofyllt och har plats för dubbelsäng med tillhörande möblemang. I detta sovrum finns en stor skjutdörrsgarderob som underlättar klädförvaringen. Det andra sovrummet är bra i storleken och passar bra som barnrum eller som hemmakontor. Helkaklat badrum med dusch samt tvättavdelning. Goda förvaringsmöjligheter i hallen. Välkommen till en stabil förening med villakänsla tack vare föreningens stora trädgård med uteplats. Bra kommunikationer vidare till Göteborg eller Mölndal. Här bor ni centralt i Krokslätt med närhet till det mesta och med låga driftkostnader. Är man sportintresserad så finns gymmet inom räckhåll och dessutom är det nära till elljusspår i Safjällets naturreservat.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Häradsgatan 31, Mölndal - Bosgården, Mölndals kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Häradsgatan 31

Lägenhet
Mölndal - Bosgården, Mölndals kommun
Bjurfors Mölndal
2 150 000 kr
57 m²
2 rum
vån 1
3 778 kr/mån
37 719 kr/m²

I denna 50-tals byggnad finner vi en enastående tvåa med en härlig balkong. Vi välkomnas in till en ljus och möblerbar hall. Två klädkammare tar smidigt hand om ytterkläderna och prylarna som vi inte vill ha framme. Vidare in möter vi det stilrena köket. Det är praktiskt utformat med bra arbetsytor och gott om skåpförvaring för kökets alla redskap. Köksön öppnar upp för gemenskap och ger mer arbetsyta. Köket har en öppen och social planlösning mot det rymliga vardagsrummet. Stora fönster släpper in en generös mängd naturligt ljus som skapar en inbjudande atmosfär. Härifrån når vi bostadens härliga balkong med många behagliga soltimmar. Sovrummet är bra i storlek och här får en dubbelsäng med tillhörande möblemang smidigt plats. Badrummet är helkaklat och nås från hallen. Hiss finns och bredband ingår i månadsavgiften. Stabil och omtyckt HSB-brf. Här bor ni nära kommunikationer som spårvagn, buss och med promenadavstånd ner till Mölndal Innerstad där tåget även finns. Brogyllens bageri runt hörnet blir favoriten under helgen. Välkomna till ett hem att trivas i.

 • Balkong
 • Hiss
Kvarnbygatan 27, Mölndal - Kvarnbyn, Mölndals kommun

Kvarnbygatan 27

Lägenhet
Mölndal - Kvarnbyn, Mölndals kommun
Bjurfors Mölndal
2 595 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2
2 989 kr/mån
47 182 kr/m²

Välkomna till en mycket ljus och fin lägenhet från 2020 som ligger två trappor upp i huset. Centralt men lugnt beläget i populära Kvarnbyn. HSB Brf Mariedahl erbjuder ett modernt och bekvämt boende i en anrik miljö där Mölndals historia och ursprung ständigt gör sig påmind. Lägenhetens välplanerade ytor har genomgående hög standard och moderna materialval. Stora fönsterpartier skapar ett fint ljusflöde över parkettgolven och den öppna planlösningen mellan vardagsrummet och det gråa köket i modern stil. Vidare är bostaden planerad med ett rymligt sovrum med flera garderober, helkaklat badrum med skön golvvärme och en tvättavdelning med en kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Stor balkong som nås från vardagsrummet och sovrummet och har ett behagligt västerläge. Här bor man med alla tänkbara bekvämligheter och det är bara att flytta in.

 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 6