Mäklare Marie Wilhelmsson

Marie Wilhelmsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Vikhems bygata 102, Vikhem, Staffanstorps kommun

Vikhems bygata 102

Lägenhet
Vikhem, Staffanstorps kommun
Bjurfors Nyproduktion Skåne AB
2 450 000 kr
70 m²
3 rum
vån 2/4
4 759 kr/mån
35 000 kr/m²

Inflyttningsklar trea med inglasad balkong! Väldisponerad med ett socialt kök och vardagsrum centralt placerat med anslutande balkong i söder. Utöver detta finns 2 bra sovrum i god storlek och gott om förvaring i klädkammare. Interiören håller hög standard med ett stilrent kök med en slät lucka i dov grön nyans från Ballingslöv, bänkskiva i komposit och maskiner från Electrolux. Badrummet är helkaklat med ljusgrå klinker "terrazzo" på golv och vit kakel på vägg. Brf Vikhemsporten har ett utmärkt läge för de som värdesätter en stillsam vardag med service, kommunikationer, förskolor och skolor på bekvämt gångavstånd. Bostadsområdet är placerat som en välkomnande entré till Vikhem som är uppbyggt likt en egen småstad med natursköna Vendelparken som granne. Som boende i Vikhemsporten medföljer flera attraktiva faciliteter som hiss, privat garageplats under jord och tillgång till en njutbar utemiljö. På den lummiga innergården erbjuds bland annat ett orangeri, odlingsmöjligheter, grillplatser, en boulebana och lekytor. Gårdens halvöppna konstruktion och mycket luft kring husen skapar en fin inramning utan att kännas instängd. Varmt välkommen på visning!

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Strandfuregatan 2-1203, Lomma - Strand, Lomma kommun

Strandfuregatan 2-1203

Lägenhet
Lomma - Strand, Lomma kommun
Bjurfors Nyproduktion Skåne AB
7 095 000 kr
114 m²
4 rum
vån 3/5
6 362 kr/mån
62 237 kr/m²

Sista 4:an i projektet Kvirkelhusens första etapp säljs nu. I Kvirkelhusen får du ett modernt och välplanerat hem på fantastiskt läge i Lomma Norra. Välkommen till en bostad med ypperligt sydvästläge! Det här är platsen för dig som gillar lite extra svängrum. Det är en bostad med väl tilltagna ytor där känslan blir lite av ett eget hus, med naturen precis utanför fönstret. Generös söder- och västerbalkong om 45m². Här får ni stora öppna ytor mellan kök och vardagsrum och utgångar till den stora balkongen. Tre sovrum, två badrum och separat klädvårdsrum. Du som besökt Lommas långa sandstrand vet hur vackert det är. Söderut ligger båthamnen med Öresundsbron i fonden. Höje å ramar in åt öster och naturskyddade dammar avgränsar mot norr. Nu kan det bli din hemmaplan, din plats på jorden. Bostadsrätter vid strandskogen – det bästa av två världar. Tillträdet är beräknat till Q4 2024. Läs mer om Kvirkelhusen här: https://lommanorra.se/kvirkelhusen

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Backgatan 3A, Södra Sandby - Centrum, Lunds kommun

Backgatan 3A

Radhus
Södra Sandby - Centrum, Lunds kommun
Bjurfors Nyproduktion Skåne AB
4 595 000 kr
120 m²
5 rum
vån 1/1
1 650 kr/mån
38 292 kr/m²

Inflyttningsklart och allt i helt nytt skick! Familjevänligt och energieffektivt gavelradhus i obelånad-Brf mitt i centrala Södra Sandby. Perfekt planerat med stora sällskapsytor på entréplan och fönster i tre väderstreck med vackert släpljus tack vara gavelläget i väster. Öppen ljus planlösning med härligt kök med stor köksö placerad mitt i bostaden och naturlig plats för stort matsalsbord. Vardagsrum med stora fönsterpartier ut mot baksida och trädgården skapar en modern och inbjudande känsla! Ovanvåningen inrymmer 3 sovrum, allrum och ytterligare ett badrum med dusch. Tomt med fina nivåskillnader och stenlagd uteplats som binder ihop ute och innemiljön. Biluppställningsplats för 2 bilar framför huset samt elbilsladdare. Mycket Låga driftkostnader i huset med beräknad total energiförbrukning på endast 6000 -8000 kWh/år. Månadsavgiften till föreningen är dessutom endast 1.650kr/mån tack vare att föreningen inte har några lån. Varmt välkommen på visning!

  • Nyproduktion
Strandfuregatan 3-1201, null, Lomma kommun

Strandfuregatan 3-1201

Lägenhet
Lomma kommun
Bjurfors Nyproduktion Skåne AB
5 395 000 kr
88 m²
3 rum
vån 3/5
5 264 kr/mån
61 307 kr/m²

I Kvirkelhusen får du ett modernt och välplanerat hem på fantastiskt läge i Lomma Norra. Det här är en bostad med väl tilltagna ytor där känslan blir lite av ett eget hus. Stor balkong om 42 m² där den bredare delen vetter mot köket, vilket gör det enkelt att bära ut middagen fina kvällar. Två rymliga sovrum och ett badrum med egna tvättmöjligheter. Du som besökt Lommas långa sandstrand vet hur vackert det är. Söderut ligger båthamnen med Öresundsbron i fonden. Höje å ramar in åt öster och naturskyddade dammar avgränsar mot norr. Nu kan det bli din hemmaplan, din plats på jorden.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Strandfuregatan - Lgh 2-1202, null, Lomma kommun

Strandfuregatan - Lgh 2-1202

Lägenhet
Lomma kommun
Bjurfors Nyproduktion Skåne AB
4 395 000 kr
71 m²
2 rum
vån 3/5
4 560 kr/mån
61 901 kr/m²

I Kvirkelhusen får du ett modernt och välplanerat hem på fantastiskt läge i Lomma Norra. Välkommen till en välplanerad tvårummare om hela 71 m². Stora sociala ytor och en balkong om hela 35 m² i härligt läge. I det väl tilltagna sovrummet finns även plats för en liten arbetplats. Du som besökt Lommas långa sandstrand vet hur vackert det är. Söderut ligger båthamnen med Öresundsbron i fonden. Höje å ramar in åt öster och naturskyddade dammar avgränsar mot norr. Nu kan det bli din hemmaplan, din plats på jorden.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Carlsgatan 35, City, Malmö kommun

Carlsgatan 35

Lägenhet
City, Malmö kommun
Bjurfors Nyproduktion Skåne AB
2 895 000 kr
54 m²
2 rum
vån 8/18
4 159 kr/mån
53 611 kr/m²

Välplanerad gaveltvåa med stor balkong och hög standard. I Cityterrassen har du kommunikation och stadspuls runt knuten men samtidigt kan du njuta av lugnet och bekvämligheter som huset erbjuder. Gemensam takterrass, övernattningslägenhet, eget garage samt bilpool och cykelpool är bara några av fördelarna i Cityterrassen. Nu skapar vi Cityterrassen där Malmö centrum och Nyhamnen knyts ihop på ett unikt sätt. Här lever du dag och natt mitt i pulsen med butiker och arbetsplatser nära din bostad, samtidigt som du har havet och Malmös parker runt hörnet. Här finns utrymme för spontanitet - du når Köpenhamn och Europa på ett kick. De höga husen ger nya utsikter över Malmö och mellan husen skapar torg och terrasser nya mötesplatser. Grönska mjukar upp tak och väggar och längs med bangården planeras för en bangårdsterrass som blir ett vackert, grönt och upphöjt gång- och cykelstråk med ett fint söderläge. Cityterrassen är Svanenmärkt och vi satsar också på solceller, lågtempererad fjärrvärme och individuell mätning av el. Här kommer att finnas gemensamma terrasser och ytor där man kan umgås - varför inte bjuda in till fest där du dukar med egenodlade sommarblommor från odlingslådorna på gården? Här blir du en del av den framtida staden och finner lugnet mitt i stadens puls. Tillträde beräknat till oktober 2024. Välkommen till Cityterrassen!

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Johan Banérs gata 19, Tågaborg, Helsingborgs kommun

Johan Banérs gata 19

Villa
Tågaborg, Helsingborgs kommun
Bjurfors Nyproduktion Skåne AB
16 495 000 kr
254,8 + 20,5 m²
760 m² tomt

Öresunds vågor rullar in några hundra meter bort medan Pålsjös skogs mäktiga grönska öppnar sig ett stenkast bort. Endast en kort promenad väntar Fria bad och slingrande pittoreska gator med kaféer och handel. Att ha förmånen att kunna flytta in i ett helt nyuppfört hem i ett blomstrande och äldre villakvarter nära hav, skog och centrum är få förunnat. Villan som är planerad att uppföras på den lummiga tomten kommer att uppföras av Dast AB som ritar och bygger stenhus genom totalentreprenad. Just detta hus erbjuder ett modernt hem, byggt i en stil som harmoniserar med omgivningarna där förra sekelskiftets arkitektur är starkt representerat. Utåt gatan möts ni av traditionella detaljer såsom slätputsad ljus fasad, sadeltak, tvärpostfönster och gesims. En central frontespis har ett något modernare entréparti med en väl tilltagen ytterdörr med sidoglas och snickerier i laserad ek som även återkommer på dörrarna till det integrerade garaget. Mot trädgårdssidan är uttrycket både klassiskt och modernistiskt medstora skjutbara glaspartier mot utemiljön i markplan. Interiört välkomnar öppna rumsvolymer, omfattande ljusflöde, enhetliga kulörer, kvalitativa material och skräddarsydda lösningar. Detaljer såsom en platsbyggd murad sittbänk, snickerikök, rundade hörn, industriglas och en infälld etanolkamin skänker såväl karaktär som originalitet. Planlösningen infriar alla drömkriterier för familjen som uppskattar generösa ytor att umgås på och avskildhet. Sällskapsrum, matplats och kök bildar en härligt öppen enhet med kontakt till trädgård och uteplatser. Entréhallen med svindlande takhöjd upp till nock ansluter till ett badrum och sovrum. Lite längre in i hallen vid köket nås ett förråd och ett kombinerat rum för tvätt och teknik med ingång till garaget. En trappa upp finns ett härligt centralt allrum, två badrum och ytterligare tre sovrum varav det ena är extra generöst i storlek och har privat entré till ett dressing room och det ena badrummet. Här flyttar in som de första på en ytterst eftertraktad plats full av historia. Dast bygger arkitektritade stenhus med omsorg för varje detalj genom totalentreprenad med en beprövad och noggrann metod där klok rådgivning och relevant kompetens hela tiden finns tillgänglig för kunden. Detta gör det enkelt att skapa rätt förutsättningar för att forma ett hus att trivas i under många år med genomgående hög boendestandard. Att välja ett stenhus som sitt hem är en investering i livskvalitet som ofta blir ekonomiskt lönsam. Utöver att de är vackra, är de energieffektiva, kräver minimalt med underhåll och är väl utrustade för det skandinaviska klimatet. En hög kvalitet på material och en känsla för detaljer går hand i hand. Som intressent för huset kommer ni att träffa inredare, ljus designer och trädgårdsarkitekt som kommer att hjälpa er genom processen med val och utformning. Läs mer i broschyren här: https://epaper.webtopsolutions.com/2024/437709/

Kvirkelhusen, null, Lomma kommun

Kvirkelhusen

Lägenhet
Lomma kommun
Bjurfors Nyproduktion Skåne AB
fr. 4 395 000 kr
71-114 m²
2-4 rum
4 560 kr/mån

I Kvirkelhusen får du ett modernt och välplanerat hem på fantastiskt läge i Lomma Norra. Här finns allt från välplanerade tvåor till hemtrevliga fyror samt spektakulära takvåningar. Samtliga lägenheter har stor balkong eller terrass. Du som besökt Lommas långa sandstrand vet hur vackert det är. Söderut ligger båthamnen med Öresundsbron i fonden. Höje å ramar in åt öster och naturskyddade dammar avgränsar mot norr. Nu kan det bli din hemmaplan, din plats på jorden.

  • Nybyggnadsprojekt

Visar alla 8