Mäklare Marie Wilhelmsson

Marie Wilhelmsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Carlsgatan 31 lgh A1705, Malmö City, Malmö kommun

Carlsgatan 31 lgh A1705

Lägenhet
Malmö City, Malmö kommun
Bjurfors Nyproduktion Skåne AB
2 095 000 kr
39,5 m²
2 rum
vån 8/16
3 153 kr/mån
53 038 kr/m²

En av våra mindre men väldigt prisvärda tvårummare i Cityterrassen med kvadratsmart disponering och väldigt fin standard. Vad sägs om integrerad diskmaskin och spisfläkt, kyl och frys i rostfritt samt dimbara spotlights? I badrummet finns vägghängd toa, spotlights samt handdukstork. Föreningen bjuder även på gemensam takterrass på våning 8 (samma våning som lägenheten), övernattningslägenhet samt bil och cykelpool. Övrigt utbud hittar du på https://cityterrassen.development-dd.dk/ I Cityterrassen har du kommunikation och stadspuls runt knuten men samtidigt kan du njuta av lugnet och bekvämligheter som huset erbjuder. Gemensam takterrass, övernattningslägenhet, eget garage samt bilpool och cykelpool är bara några av fördelarna i Cityterrassen. Nu skapar vi Cityterrassen där Malmö centrum och Nyhamnen knyts ihop på ett unikt sätt. Här lever du dag och natt mitt i pulsen med butiker och arbetsplatser nära din bostad, samtidigt som du har havet och Malmös parker runt hörnet. Här finns utrymme för spontanitet - du når Köpenhamn och Europa på ett kick. De höga husen ger nya utsikter över Malmö och mellan husen skapar torg och terrasser nya mötesplatser. Grönska mjukar upp tak och väggar och längs med bangården planeras för en bangårdsterrass som blir ett vackert, grönt och upphöjt gång- och cykelstråk med ett fint söderläge. Cityterrassen är Svanenmärkt och vi satsar också på solceller, lågtempererad fjärrvärme och individuell mätning av el. Här kommer att finnas gemensamma terrasser och ytor där man kan umgås - varför inte bjuda in till fest där du dukar med egenodlade sommarblommor från odlingslådorna på gården? Här blir du en del av den framtida staden och finner lugnet mitt i stadens puls. Tillträde oktober 2024. Välkommen till Cityterrassen! Obs! Bilder från renderingar och visningslägenhet.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Carlsgatan 33, City, Malmö kommun

Carlsgatan 33

Lägenhet
City, Malmö kommun
Bjurfors Nyproduktion Skåne AB
2 895 000 kr
54 m²
2 rum
vån 8/18
4 159 kr/mån
53 611 kr/m²

Välplanerad gaveltvåa med stor balkong och hög standard. I Cityterrassen har du kommunikation och stadspuls runt knuten men samtidigt kan du njuta av lugnet och bekvämligheter som huset erbjuder. Gemensam takterrass, övernattningslägenhet, eget garage samt bilpool och cykelpool är bara några av fördelarna i Cityterrassen. Nu skapar vi Cityterrassen där Malmö centrum och Nyhamnen knyts ihop på ett unikt sätt. Här lever du dag och natt mitt i pulsen med butiker och arbetsplatser nära din bostad, samtidigt som du har havet och Malmös parker runt hörnet. Här finns utrymme för spontanitet - du når Köpenhamn och Europa på ett kick. De höga husen ger nya utsikter över Malmö och mellan husen skapar torg och terrasser nya mötesplatser. Grönska mjukar upp tak och väggar och längs med bangården planeras för en bangårdsterrass som blir ett vackert, grönt och upphöjt gång- och cykelstråk med ett fint söderläge. Cityterrassen är Svanenmärkt och vi satsar också på solceller, lågtempererad fjärrvärme och individuell mätning av el. Här kommer att finnas gemensamma terrasser och ytor där man kan umgås - varför inte bjuda in till fest där du dukar med egenodlade sommarblommor från odlingslådorna på gården? Här blir du en del av den framtida staden och finner lugnet mitt i stadens puls. Tillträde oktober 2024. Välkommen till Cityterrassen!

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Carlsgatan 31, City, Malmö kommun

Carlsgatan 31

Lägenhet
City, Malmö kommun
Bjurfors Nyproduktion Skåne AB
5 495 000 kr
80,5 m²
3 rum
vån 14/16
5 665 kr/mån
68 261 kr/m²

3:a med söderbalkong på 14 våningen och fri utsikt mot kanalen och Malmö City. Nu skapar vi Cityterrassen där Malmö centrum och Nyhamnen knyts ihop på ett unikt sätt. Här lever du dag och natt mitt i pulsen med butiker och arbetsplatser nära din bostad, samtidigt som du har havet och Malmös parker runt hörnet. Här finns utrymme för spontanitet - du når Köpenhamn och Europa på ett kick. De höga husen ger nya utsikter över Malmö och mellan husen skapar torg och terrasser nya mötesplatser. Grönska mjukar upp tak och väggar och längs med bangården planeras för en bangårdsterrass som blir ett vackert, grönt och upphöjt gång- och cykelstråk med ett fint söderläge. Cityterrassen är Svanenmärkt och vi satsar också på solceller, lågtempererad fjärrvärme och individuell mätning av el. Här kommer att finnas gemensamma terrasser och ytor där man kan umgås - varför inte bjuda in till fest där du dukar med egenodlade sommarblommor från odlingslådorna på gården? Här blir du en del av den framtida staden och finner lugnet mitt i stadens puls. Välkommen till Cityterrassen! Planerad inflyttning är Oktober 2024.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Carlsgatan 33, Centrum, Malmö kommun

Carlsgatan 33

Lägenhet
Centrum, Malmö kommun
Bjurfors Nyproduktion Skåne AB
5 995 000 kr
70,5 m²
3 rum
vån 7/18
5 146 kr/mån
85 035 kr/m²

34 m² privat terrass med söderläge och fri utsikt mot innerstan. Välplanerade kvadrat på 7:e våningen med hög standard och utvalda materialval. Dessutom; Garage under gården, bilpool, cykelpool, stor gemensam takterrass och övernattningslägenhet. Nu skapar vi Cityterrassen där Malmö centrum och Nyhamnen knyts ihop på ett unikt sätt. Här lever du dag och natt mitt i pulsen med butiker och arbetsplatser nära din bostad, samtidigt som du har havet och Malmös parker runt hörnet. Här finns utrymme för spontanitet - du når Köpenhamn och Europa på ett kick. De höga husen ger nya utsikter över Malmö och mellan husen skapar torg och terrasser nya mötesplatser. Grönska mjukar upp tak och väggar och längs med bangården planeras för en bangårdsterrass som blir ett vackert, grönt och upphöjt gång- och cykelstråk med ett fint söderläge. Cityterrassen är Svanenmärkt och vi satsar också på solceller, lågtempererad fjärrvärme och individuell mätning av el. Här kommer att finnas gemensamma terrasser och ytor där man kan umgås - varför inte bjuda in till fest där du dukar med egenodlade sommarblommor från odlingslådorna på gården? Här blir du en del av den framtida staden och finner lugnet mitt i stadens puls. Tillträde beräknat till oktober 2024. Välkommen till Cityterrassen!

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Kvirkelhusen, null, Lomma kommun

Kvirkelhusen

Lägenhet
Lomma kommun
Bjurfors Nyproduktion Skåne AB
fr. 4 795 000 kr
71-114 m²
2-4 rum
4 560 kr/mån

I Kvirkelhusen får du ett modernt och välplanerat hem på fantastiskt läge i Lomma Norra. Här finns allt från välplanerade tvåor till hemtrevliga fyror samt spektakulära takvåningar. Samtliga lägenheter har stor balkong eller terrass. Du som besökt Lommas långa sandstrand vet hur vackert det är. Söderut ligger båthamnen med Öresundsbron i fonden. Höje å ramar in åt öster och naturskyddade dammar avgränsar mot norr. Nu kan det bli din hemmaplan, din plats på jorden.

  • Nybyggnadsprojekt
Carlsgatan 33, Centralstationen, Malmö kommun

Carlsgatan 33

Radhus
Centralstationen, Malmö kommun
Bjurfors Nyproduktion Skåne AB
6 595 000 kr
140,5 m²
4 rum
vån 3/7
9 002 kr/mån
46 940 kr/m²

Stadsradhus i city med både balkong och uteplats! Nu skapar vi Cityterrassen där Malmö centrum och Nyhamnen knyts ihop på ett unikt sätt. Här lever du dag och natt mitt i pulsen med butiker och arbetsplatser nära din bostad, samtidigt som du har havet och Malmös parker runt hörnet. Här finns utrymme för spontanitet - du når Köpenhamn och Europa på ett kick. De höga husen ger nya utsikter över Malmö och mellan husen skapar torg och terrasser nya mötesplatser. Grönska mjukar upp tak och väggar och längs med bangården planeras för en bangårdsterrass som blir ett vackert, grönt och upphöjt gång- och cykelstråk med ett fint söderläge. Cityterrassen är Svanenmärkt och vi satsar också på solceller, lågtempererad fjärrvärme och individuell mätning av el. Här kommer att finnas gemensamma terrasser och ytor där man kan umgås - varför inte bjuda in till fest där du dukar med egenodlade sommarblommor från odlingslådorna på gården? Här blir du en del av den framtida staden och finner lugnet mitt i stadens puls. Välkommen till Cityterrassen! Planerad inflyttning är oktober 2024.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss

Visar alla 6