Mäklare Anna Helsing

Anna Helsing

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Tellus, Hjärup, Staffanstorps kommun
 • 16 lediga bostäder

Tellus

Radhus
Hjärup, Staffanstorps kommun
JM Kundtjänst Bostad
fr. 3 995 000 kr
106-142 m²
5-6 rum
64 m² tomt

I populära Hjärup planerar vi Tellus, 21 moderna radhus för den medvetna familjen. Tellus kommer att ligga mitt i Hjärups småskaliga villakvarter, granne med Hjärupslundsskolan. Här trivs barnfamiljerna med nära tillgång till skolor, förskolor, lek- och idrottsplats. Alldeles intill kvarteret ligger Hjärups Park med stora grönytor, utegym, lekplats och vackra fågeldammar. Du har promenadavstånd till Hjärups nya station där du kan du hoppa på Pågatåget mot Malmö, Lund eller Köpenhamn.

 • Nybyggnadsprojekt
Vikhems bygata 108, null, Staffanstorps kommun

Vikhems bygata 108

Lägenhet
Staffanstorps kommun
Bjurfors Nyproduktion Skåne AB
2 695 000 kr
91 m²
4 rum
vån 3/6
5 929 kr/mån
29 615 kr/m²

På tredje våningen med hiss direkt från garaget nås denna generösa 4-rummare med balkong i väster. Lägenheten har en optimal planlösning med kök och vardagsrum i öppen planlösning med anslutande balkong därutöver 3 bra sovrum, badrum med dusch samt gäst wc. Interiören håller hög standard med ett stilrent kök med en slät lucka i beige nyans från Ballingslöv, bänkskiva i komposit och maskiner från Electrolux. Badrummet är helkaklat med grå klinker "terrazzo" på golv och vit kakel på vägg. Brf Vikhemsporten har ett utmärkt läge för de som värdesätter en stillsam vardag med service, kommunikationer, förskolor och skolor på bekvämt gångavstånd. Bostadsområdet är placerat som en välkomnande entré till Vikhem som är uppbyggt likt en egen småstad med natursköna Vendelparken som granne. Som boende i Vikhemsporten medföljer flera attraktiva faciliteter som hiss, privat garageplats under jord och tillgång till en njutbar utemiljö. På den lummiga innergården erbjuds bland annat ett orangeri, odlingsmöjligheter, grillplatser, en boulebana och lekytor. Gårdens halvöppna konstruktion och mycket luft kring husen skapar en fin inramning utan att kännas instängd. Välkommen att kontakta mäklare för mer information och visning!

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
 • Energieffektiv
Rydebäcks Stadsradhus, null, Helsingborgs kommun
 • 6 lediga bostäder

Rydebäcks Stadsradhus

Radhus
Helsingborgs kommun
Bjurfors Nyproduktion Skåne AB
fr. 4 895 000 kr
113 m²
5 rum
211 m² tomt

Rydebäcks Stadsradhus är friköpta radhus i lugna och fridfulla Rydebäck. Här planerar Götenehus för energieffektiva och kvalitativa radhus alla med takterrass, mysig trädgård och uppfart för egen bil. Utmärkta hus för såväl den mindre barnfamiljen eller paret. Populära Rydebäcks nya bostadsområde Månsgård har ett centralt läge med den vackra Fortunastranden som granne. Med stationen på gångavstånd når man enkelt hela Öresundsregionen! Första etappen av totalt ett femtiotal bostäder består av sju tvåplans radhus med äganderätt med en boyta på 113 kvm. Bostäderna är omsorgsfullt ritade för att passa in i befintlig bebyggelse och för att du ska trivas här i många år. Bostäderna bjuder på genomgående gedigna materialval och det har inte lämnats några detaljer åt slumpen. Tillvalsmöjligheterna är dessutom stora. Huset är utformat i en spännande form med pulpettak som skapar en dynamik till den underbara takterrassen som är vänd mot entrésidan. Huset uttrycker stabilitet och rustik känsla med sin fasad i tegel. I entrén får man en fin överblick och kan se rakt genom huset till den stora uteplatsen. Entréplan med kontor, badrum med fönster samt den separata tvättstugan som är utrustad med tvättmaskin och torktumlare. Vardagsrummet ligger i anslutning till köket som går i vinkel med en platsbyggd köksö med rejäl bänk yta. En öppen planlösning med fönsterpartier och de helglasade pardörrarna ut mot uteplatsen som är rymlig och klädd i trätrall. På tomten finns ett separat förråd med plats för säsongsförvaring. Det fina ljusinsläppet möts du även av i trappan till övervåningen innan man möts av den stora takterrassen. Här finns det plats för både avkoppling och umgänge. I direkt anslutning till takterrassen ligger allrummet, perfekt när man vill flytta in på lite kyligare kvällar. På ovanvåningen finns möjlighet för 2-3 st sovrum och ett badrum med möjlighet till badkar. Status: Försäljning pågår Byggstart: Kvartal 1 2024 Inflyttning: Kvartal 4 2024 Kontakta mäklare för mer information och tidsbokning för visning/möte.

 • Nybyggnadsprojekt
Ämnesvägen 48, null, Staffanstorps kommun

Ämnesvägen 48

Radhus
Staffanstorps kommun
JM Kundtjänst Bostad
3 995 000 kr
106 m²
5 rum
46 m² tomt

Utmärkt radhus för den som vill ta steget från lägenheten. Optimal planlösning med kök och vardagsrum i öppen planlösning, separat tvättstuga och wc med dusch på entréplan och sovrumsavdelningen en trappa upp. För JM är trygghet viktigt och när du köper en bostad ingår ett trygghetspaket som bland annat inkluderar tillträdesskydd och skydd för dubbla boendekostnader – allt för att du som köpare ska känna dig trygg i ditt bostadsköp.

 • Nyproduktion
 • Vintern -24/25
 • Uteplats
Dockplatsen 5, null, Malmö kommun

Dockplatsen 5

Lägenhet
Malmö kommun
JM Kundtjänst Bostad
5 000 000 kr
66 m²
2 rum
vån 5
5 500 kr/mån
75 758 kr/m²

Rymlig tvåa om 66 kvm med stora sällskapsytor och inglasad uteplats. Bostaden erbjuder stort sovrum med skjutdörrsgarderob och fullutrustat badrum. Lägenheten är belägen på våning fem håller en hög standard, med genomtänkt inredning, fina materialval och smarta lösningar. Bostaden stoltserar med ett funktionellt kök från kvalitativa köksleverantören Vedum. Köket matchas elegant med stilren bänkskiva och med rostfria vitvaror från Electrolux. När du köper bostad genom JM ingår dessutom ett trygghetspaket som bland annat inkluderar tillträdesskydd och skydd för dubbla boendekostnader – allt för att du som köpare ska känna dig trygg. Vissa lever vanligt, andra lever upp

 • Nyproduktion
 • Våren 2025
 • Uteplats
 • Hiss
Kalvögatan 29c - Hus 1, null, Helsingborgs kommun
Kalvögatan 29c - Hus 1, null, Helsingborgs kommun, bild 2
Kalvögatan 29c - Hus 1, null, Helsingborgs kommun, bild 3

Kalvögatan 29c - Hus 1

Radhus
Helsingborgs kommun
Bjurfors Nyproduktion Skåne AB
5 195 000 kr
113 m²
5 rum
208 m² tomt

Byggstartat projekt från Götenehus med inflyttning i slutet på året. Friköpt och energieffektivt gavelradradhus med takterrass, mysig trädgård och uppfart för egen bil. Utmärkt boende såväl barnfamiljen eller paret. Öppen planlösning på entréplan med stor köksö och fönsterpartier samt helglasade pardörrarna ut mot uteplats. Här nere finns också kontor/gästrum, badrum och separat tvätt. Ovanvåning med 3 sovrum, badrum och utgång till underbar takterrass. Genomgående gedigna materialval och det har inte lämnats några detaljer åt slumpen. Tillvalsmöjligheterna är dessutom stora. Här kan du flytta in i ett helt nytt hus i slutet på 2024 och samtidigt sätta din egen prägel! Fint placerat i populära Rydebäcks med den vackra Fortunastranden som granne. Med Stationen på gångavstånd når man enkelt hela Öresundsregionen!

 • Premium
 • Nyproduktion
Rosengrens gata 41, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun
 • Imorgon kl 16:00
Rosengrens gata 41, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun, bild 2
Rosengrens gata 41, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun, bild 3

Rosengrens gata 41

Lägenhet
Limhamns Sjöstad, Malmö kommun
Bjurfors Nyproduktion Skåne AB
3 495 000 kr
92 m²
4 rum
vån 2/5
6 171 kr/mån
37 989 kr/m²

På utmärkt läge 150 meter från vattnet finns denna gavel 4:a till salu. Lägenheten är mycket tilltalande och välplanerad med ett socialt kök och vardagsrum med anslutande västerbalkong. Här finns 3 väldisponerade sovrum, gott om förvaring och två badrum båda med dusch. Inredningen är smakfull och tidlös, med bland annat kök från Vedum och vitvaror från Electrolux. Här bor du i ett bekvämt och modernt område med underbara omgivningar och bra kommunikationer. På promenadavstånd nås badplatser, småbåtshamn samt Ribersborgs vidsträckta strand och grönytor. I området finns ett bra utbud av restauranger, caféer och matbutiker samtidigt som närheten till Limhamns Centrum och dess utbud underlättar vardagen. I föreningen finns faciliteter som anlagd innergård, pergola, orangeri, gästlägenhet, cykelparkering och bilpool. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Isbergs gata 36, null, Malmö kommun

Isbergs gata 36

Lägenhet
Malmö kommun
JM Kundtjänst Bostad
7 600 000 kr
99 m²
4 rum
vån 8
7 414 kr/mån
76 768 kr/m²

Härlig fyra med stora sociala ytor, fullutrustat kök i öppen planlösning och tre balkonger. Två av balkongerna är inglasade och en är öppen. Bostaden erbjuder tre rymliga sovrum och genomtänkt förvaring. Badrum med tvätt- och torkmöjligheter samt gäst-wc med dusch. När du köper bostad genom JM ingår dessutom ett trygghetspaket som bland annat inkluderar tillträdesskydd och skydd för dubbla boendekostnader – allt för att du som köpare ska känna dig trygg. Vissa lever vanligt, andra lever upp

 • Nyproduktion
 • Våren 2025
 • Balkong
 • Hiss
Dockplatsen 5, null, Malmö kommun

Dockplatsen 5

Lägenhet
Malmö kommun
JM Kundtjänst Bostad
1 995 000 kr
34 m²
1 rum
vån 3
3 637 kr/mån
58 676 kr/m²

Upptäck denna yteffektiva etta med stor balkong i sydväst! Det möbleringsbara rummet ger plats för både säng, soffa och matbord, och det helkaklade badrummet erbjuder tvätt- och torkmöjligheter. Belägen på våning tre håller bostaden en hög standard med genomtänkt inredning, fina materialval.

 • Nyproduktion
 • Våren 2025
 • Balkong
 • Hiss
Vikhems bygata 104, Vikhem, Staffanstorps kommun

Vikhems bygata 104

Lägenhet
Vikhem, Staffanstorps kommun
Bjurfors Nyproduktion Skåne AB
2 895 000 kr
96 m²
4 rum
vån 2/4
6 158 kr/mån
30 156 kr/m²

Bo med Vendelparken som närmsta granne! På andra våningen med hiss nås denna generösa gavelfyra med balkong i soligt söderläge. Lägenheten har en imponerande takhöjd om ca 2,7 meter och planerad med kök och vardagsrum i öppen planlösning med anslutande uteplats därutöver 3 bra sovrum, badrum med dusch samt gäst wc. Interiören håller hög standard med ett stilrent kök med en slät lucka i beige nyans från Ballingslöv, bänkskiva i komposit och maskiner från Electrolux. Badrummet är helkaklat med grå klinker "terrazzo" på golv och vit kakel på vägg. Brf Vikhemsporten har ett utmärkt läge för de som värdesätter en stillsam vardag med service, kommunikationer, förskolor och skolor på bekvämt gångavstånd. Bostadsområdet är placerat som en välkomnande entré till Vikhem som är uppbyggt likt en egen småstad med natursköna Vendelparken som granne. Som boende i Vikhemsporten medföljer flera attraktiva faciliteter som hiss, privat garageplats under jord och tillgång till en njutbar utemiljö. På den lummiga innergården erbjuds bland annat ett orangeri, odlingsmöjligheter, grillplatser, en boulebana och lekytor. Gårdens halvöppna konstruktion och mycket luft kring husen skapar en fin inramning utan att kännas instängd. Välkommen att kontakta mäklare för mer information och visning!

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
 • Energieffektiv
Isbergs gata 36, null, Malmö kommun

Isbergs gata 36

Lägenhet
Malmö kommun
JM Kundtjänst Bostad
17 000 000 kr
114 m²
5 rum
vån 21
8 295 kr/mån
149 123 kr/m²

Denna lägenhet är en av sitt slag. En fantastisk femma om 114 kvm med hela fyra balkonger varav två är inglasade. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med ett modernt fullt utrustat kök med skafferirum. Flexibel planlösning med möjlighet att slå ihop sovrum 2 och 3 till ett större sovrum. Badrum med egna tvättmöjligheter och separat wc med dusch.

 • Nyproduktion
 • Sommaren 2025
 • Balkong
 • Hiss
Ämnesvägen 16, null, Staffanstorps kommun

Ämnesvägen 16

Radhus
Staffanstorps kommun
JM Kundtjänst Bostad
3 995 000 kr
106 m²
5 rum
47 m² tomt

Gediget radhus med smakfull interiör och fina materialval. En utmärkt planlösning med öppet kök och vardagsrum på entréplan och en trappa upp finns huset upp till 4 sovrum. Här finns även två badrum och separat tvättstuga. För JM är trygghet viktigt och när du köper en bostad ingår ett trygghetspaket som bland annat inkluderar tillträdesskydd och skydd för dubbla boendekostnader – allt för att du som köpare ska känna dig trygg i ditt bostadsköp.

 • Nyproduktion
 • Våren 2025
 • Uteplats
Dockplatsen 5, Dockan, Malmö kommun

Dockplatsen 5

Lägenhet
Dockan, Malmö kommun
JM Kundtjänst Bostad
28 000 000 kr
148 m²
5 rum
vån 14
10 053 kr/mån
189 189 kr/m²

På våning 14, med Manhattan i sinnet slår du dig ner på takterrassen för morgonens första kaffe medan blicken vandrar över Malmös siluett. Vid dagens slut lägger sig kvällssolen likt en gyllene ridå och fria vyer öppnar sig över Öresund och kontinenten. I denna premiumlägenheten erbjuds ett hem, helt bortom det vanliga. En plats där himlavalvet, havet och stadens puls ständigt känns närvarande.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Uteplats
 • Hiss
Rosengrens gata 39, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun
 • Imorgon kl 16:00
Rosengrens gata 39, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun, bild 2
Rosengrens gata 39, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun, bild 3

Rosengrens gata 39

Lägenhet
Limhamns Sjöstad, Malmö kommun
Bjurfors Nyproduktion Skåne AB
3 395 000 kr
86 m²
3 rum
vån 3/5
5 795 kr/mån
39 477 kr/m²

Inflyttningsklar! Genomgående 3:a med stort vardagsrum och kök i öppen planlösning. Här finns 2 st balkonger en med fri utsikt mot Formparken i öster och en på ett skyddat läge mot innergården i väster.. Lägenheten har 2 väldisponerade sovrum, gott om förvaring och badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare samt ett gäst wc. Inredningen är smakfull och tidlös, med bland annat kök från Vedum och vitvaror från Elecxtrolux. Här bor du i ett bekvämt och modernt område med underbara omgivningar och bra kommunikationer. På promenadavstånd nås badplatser, småbåtshamn samt Ribersborgs vidsträckta strand och grönytor. I området finns ett bra utbud av restauranger, caféer och matbutiker samtidigt som närheten till Limhamns Centrum och dess utbud underlättar vardagen. I föreningen finns faciliteter som anlagd innergård, pergola, orangeri, gästlägenhet, cykelparkering och bilpool. Varmt välkommen att kontakt mäklare för mer information.

 • Premium
 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Terrassgården, Råbylund, Lunds kommun
 • Tis 4 jun kl 16:30
Terrassgården, Råbylund, Lunds kommun, bild 2
Terrassgården, Råbylund, Lunds kommun, bild 3

Terrassgården

Lägenhet
Råbylund, Lunds kommun
3 025 000 kr
58,4 m²
2 rum
vån 1/4
3 426 kr/mån
51 798 kr/m²

Att det ska vara minst lika njutbart ute och ha rejäla ytor tillägnade för det, var den dansk-svenska arkitekt och projektutvecklaren duon rörande överens om inför skapandet av Terrassgården. Likaså vikten av att använda genomgående gedigna och hållbara material som åldras med värdighet. Det som gör bygget helt unikt i sitt slag är just de väl tilltagna terrasserna. Årets varma månader fungerar de som en naturlig förlängning till de sociala ytorna inne, med generös plats för umgänge, matlagning och odling av mindre växter. Storleken på terrasserna har ett imponerande genomsnitt på 40% av lägenhetens area. För de större sammankomsterna är det smidigt att kunna nyttja det gemensamma orangeriet om 61 kvm uppe på taket som har anslutande terrass, kök och wc. Allt för en lyckad fest. Besökande gäster kan smidigt inkvarteras i husets övernattningslägenhet. På taket finns även utrymme för biodling och egen plantering. På den gemensamma gården, finns en trevlig pocketpark som också är fin mötesplats, inte minst för lekande små. Att tänka hållbart med minsta möjliga klimatpåverkan är utmärkande för projektet och har varit fokus från start. Husets tak är berikat med frodig växtlighet och solcellspaneler. Stommen är byggd i krysslimmat trä som är ett förnybart material med både lågt CO-avtryck och god akustisk förmåga. Utöver den praktiska funktionen, bidrar även naturmaterialen till ett stilfullt yttre som bara blir vackrare med tiden genom dess patina. Solitt trä förekommer i olika utföranden på väggar, snickerier och golv vilket ger en genomgående ombonad känsla. Lägenhetens härliga ljusflöde beror mycket på fönsterpartiers volym och den generösa takhöjden. Totalt 56 bostäder, fördelat på fyra plan, ryms i det unikt utformade huset där glas, trä och grönska är huvudkomponenterna. Bostädernas storlek är rikt varierad; från tvåor på 53 kvm till femmor på 130 kvm. Det som är unikt för alla bostäder är terrassernas ansenliga volym. De sociala ytorna är modernt utformade med öppen planlösning mellan vardagsrum, matplats och kök. Eftersom det är man spenderar mest tid har de också tillägnats störst volym. När vädret inte tillåter utemiddagar är det fint att kunna ta del av utemiljön genom burspråket, som är den självklara placeringen för matplatsen. Utöver de stora glaspartierna är det även den generösa takhöjden på 2,6 meter som bidrar till lägenhetens känsla av rymd och ljus. Det hållbara tänket präglar interiören genom gedigna golv av mattlackerad ekparkett, delvis synliga väggar av vitlaserat krysslimmat trä och lister i mörk ek. Detta tema upptas också i kökets interiör som har massiva träinslag mot stilrena släta ytor. Stilren klinker och kakel i praktiska utrymmen är en fin kontrast till det mjuka träet. Inflyttning planerad till Q3-2024

 • Premium
 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Uteplats
 • Hiss
Ämnesvägen 42, null, Staffanstorps kommun

Ämnesvägen 42

Radhus
Staffanstorps kommun
JM Kundtjänst Bostad
4 795 000 kr
138 m²
6 rum
64 m² tomt

Gavelradhus om 138 kvm fördelat på 3 plan med både trädgårdstäppa och fantastisk takterrass. Perfekt hus för familjen som önskar flexibilitet vad gäller antal sovrum och allrum. Här finns möjlighet till 6 sovrum.

 • Nyproduktion
 • Vintern -24/25
 • Uteplats
Docks, Dockan, Malmö kommun
 • 50 lediga bostäder

Docks

Lägenhet
Dockan, Malmö kommun
JM Kundtjänst Bostad
fr. 1 950 000 kr
34-114 m²
1-5 rum
3 637 kr/mån

Med Docks får Malmö ett nytt landmärke. På Krankajen i attraktiva Dockan kommer vi att resa två högresta torn med totalt 157 bostäder.

 • Nybyggnadsprojekt
Oceanbryggan, Helsingborg, Helsingborg, Helsingborgs kommun
 • 20 lediga bostäder

Oceanbryggan, Helsingborg

Lägenhet
Helsingborg, Helsingborgs kommun
Nordr Sverige AB, Region Malmö
fr. 2 350 000 kr
44-118 m²
2-4 rum
3 200 kr/mån

Oceanbryggan i Helsingborg är boendet för dig som söker livskvalitet utöver det förväntande med arkitektur som sticker ut. Du bor minst sagt havsnära på en pir med Öresund precis utanför fönstret. I den nya stadsdelen som växer fram i det gamla industriområdet vid hamnen finns allt du kan önska dig i form av restauranger, förskola och butiker. Här bor du mellan stad och sund i ett hållbart boende där varje detalj är vald med omsorg.

 • Nybyggnadsprojekt
Ämnesvägen 44, null, Staffanstorps kommun

Ämnesvägen 44

Radhus
Staffanstorps kommun
JM Kundtjänst Bostad
4 695 000 kr
138 m²
6 rum
47 m² tomt

Välkommen till detta generösa och familjevänliga radhus om 138 kvm fördelat på 3 plan. Mycket välplanerat med socialt kök och vardagsrum i öppenplanlösning och med direkt access till egen trädgårdstäppa. På detta plan finns även wc med dusch, samt separat tvättstuga. En trappa upp finns husets 3 sovrum och ett allrum samt ytterligare ett badrum. På det översta planet har flexibel planlösning med möjlighet till 2 sovrum och allrum, dessutom finns här en fantastisk takterrass. Interiören håller hög standard med genomtänkta och fina materialval. För JM är trygghet viktigt och när du köper en bostad ingår ett trygghetspaket som bland annat inkluderar tillträdesskydd och skydd för dubbla boendekostnader!

 • Nyproduktion
 • Vintern -24/25
 • Uteplats
Triangelgatan, Spårvagnshallarna, Helsingborgs kommun

Triangelgatan

Lägenhet
Spårvagnshallarna, Helsingborgs kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
2 600 000 kr
88 m²
4 rum
6 802 kr/mån
29 545 kr/m²

Fyra med öppen planlösning mellan matplats och vardagsrum och avskilj t till köksdelen. Stor balkong i väster med en öppen del och en inglasad. Möjlighet att välja bort väggen mellan de mindre sovrummen. Fina gemensamma utrymmen som takterrass på 20:e våningen, gym med bastu och övernattningslägenhet. Här bor du nära naturen samtidigt som du har nära tillgång till stadens alla möjligheter. Brf Panoramautsikten ligger i kv. Spårvagnshallarna ett helt nytt stadskvarter med blandade boendeformer som vi kommer utveckla under tio år framåt. Här bor du granne med vackra tallskogar och de gemytliga villakvarteren i Miatorp. Kv. Spårvagnshallarna ligger mittemellan Helsingborgs stadskärna och Råås pittoreska fiskeläge, med närhet till både stad och hav. Förutom det har du nära till både buss, tågtrafik och Europavägarna. Vill du ha ett aktivt liv når du både utomhusträning, padelbanor och andra typer av träning och aktiviteter för alla åldrar. Riksbyggens Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsägbara händelser.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Triangelgatan, Spårvagnshallarna, Helsingborgs kommun

Triangelgatan

Lägenhet
Spårvagnshallarna, Helsingborgs kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
2 240 000 kr
72 m²
3 rum
5 748 kr/mån
31 111 kr/m²

Trea med öppen planlösning mellan matplats och vardagsrum och avskillt till köksdelen. Stor balkong i väster med en öppen del och en inglasad. Fina gemensamma utrymmen som takterrass på 20:e våningen, gym med bastu och övernattningslägenhet. Här bor du nära naturen samtidigt som du har nära tillgång till stadens alla möjligheter. Brf Panoramautsikten ligger i kv. Spårvagnshallarna ett helt nytt stadskvarter med blandade boendeformer som vi kommer utveckla under tio år framåt. Här bor du granne med vackra tallskogar och de gemytliga villakvarteren i Miatorp. Kv. Spårvagnshallarna ligger mittemellan Helsingborgs stadskärna och Råås pittoreska fiskeläge, med närhet till både stad och hav. Förutom det har du nära till både buss, tågtrafik och Europavägarna. Vill du ha ett aktivt liv når du både utomhusträning, padelbanor och andra typer av träning och aktiviteter för alla åldrar. Riksbyggens Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsägbara händelser.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Triangelgatan, Spårvagnshallarna, Helsingborgs kommun

Triangelgatan

Lägenhet
Spårvagnshallarna, Helsingborgs kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
1 270 000 kr
49 m²
2 rum
4 339 kr/mån
25 918 kr/m²

Tvåa med kök och vardagsrum i öppen planlösning. En gavellägenhet med ljusinläpp från två håll och inglasad balkong med härlig utsikt över stad och hav. Fina gemensamma utrymmen som takterrass på 20:e våningen, gym med bastu och övernattningslägenhet. Här bor du nära naturen samtidigt som du har nära tillgång till stadens alla möjligheter. Brf Panoramautsikten ligger i kv. Spårvagnshallarna ett helt nytt stadskvarter med blandade boendeformer som vi kommer utveckla under tio år framåt. Här bor du granne med vackra tallskogar och de gemytliga villakvarteren i Miatorp. Kv. Spårvagnshallarna ligger mittemellan Helsingborgs stadskärna och Råås pittoreska fiskeläge, med närhet till både stad och hav. Förutom det har du nära till både buss, tågtrafik och Europavägarna. Vill du ha ett aktivt liv når du både utomhusträning, padelbanor och andra typer av träning och aktiviteter för alla åldrar. Riksbyggens Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsägbara händelser.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Brf Panoramautsikten, Spårvagnshallarna, Helsingborgs kommun
 • 11 lediga bostäder

Brf Panoramautsikten

Lägenhet
Spårvagnshallarna, Helsingborgs kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
fr. 830 000 kr
31-196 m²
1-6 rum
3 111 kr/mån

Brf Panoramautsikten, i kv. Spårvagnshallarna, är en ny höjdare som kommer till stan. Här kan du ta hissen ner till gymmet eller upp till takterrassen där du bjuds på en fantastisk utsikt över stad och hav. Mitt mellan centrum och Råås pittoreska fiskeläge ska vi bygga en smäcker byggnad om 20 våningar med 108 moderna bostadsrätter på hög nivå. Ett attraktivt boende för en aktiv och stimulerande livsstil, lika nära hav och strand som service och upplevelser. Brf Panoramautsikten blir ett modernt livsstilsboende för aktiva stadsbor som vill känna närheten till naturen och samtidigt ha nära tillgång till stadens alla möjligheter. Här kan du välja mellan moderna, välplanerade lägenheter om 1-6 rum och kök mellan 31-196 kvm på någon av husets 20 våningar. Är du högt uppe i det blå eller mer jordnära? Här finns bostäder på alla nivåer. Ju högre upp i huset du kommer desto längre sträcker sig dina vyer, men ditt nya boende håller samma höjd oavsett vilket våningsplan. Takterrass på 20:e våningen, privat gym med bastu och en co-working-lounge på entréplan är visionen. Gemensamhetsytorna och inglasade balkonger är några attribut förutom utsikten som gör Brf Panoramautsikten till ett boendeval utöver det vanliga.

 • Nybyggnadsprojekt
Dockplatsen 5, null, Malmö kommun

Dockplatsen 5

Lägenhet
Malmö kommun
JM Kundtjänst Bostad
6 100 000 kr
76 m²
3 rum
vån 10
6 120 kr/mån
80 263 kr/m²

Trevliga sällskapsytor med gott om plats för soffgrupp och matbord. Fullutrustat kök i öppen planlösning. Två balkonger, varav en är inglasad och en är öppen, med kvällssol. Stort sovrum med gott om förvaring. Det mindre sovrummet är utmärkt att nyttja som barnrum, kontor eller gästrum. Lägenheten är belägen på våning tio håller en hög standard, med genomtänkt inredning, fina materialval och smarta lösningar. Bostaden stoltserar med ett funktionellt kök från kvalitativa köksleverantören Vedum. Köket matchas elegant med stilren bänkskiva och med rostfria vitvaror från Electrolux.

 • Nyproduktion
 • Sommaren 2025
 • Balkong
 • Hiss
Docks Premium, Dockan, Malmö kommun
 • 2 lediga bostäder

Docks Premium

Lägenhet
Dockan, Malmö kommun
JM Kundtjänst Bostad
fr. 25 000 000 kr
117-148 m²
4-5 rum
8 346 kr/mån

Med Docks Premium tar vi hemmalivet till ytterligare nästa nivå. På de båda tornens översta våningsplan utformar vi sex stycken drömbostäder där ingenting saknas. Här finns bekvämligheten, de sociala ytorna, rummen för enskildhet och inte minst – utsikten. Eller snarare, utsikterna. För det rör sig om vidsträckta vyer från varje rum över såväl Malmö stad som det angränsande havet. Ute och inne flyter samman när solen ritar sin bana runt ditt hem. Du kan ha en balkong för läsning, en annan för frukosten. Och så terrasserna, där ni skålar in de kommande åren under stjärnhimlen.

 • Nybyggnadsprojekt

Visar 1 - 25 av 31