Mäklare Eric Swahn

Eric Swahn

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Rosengrens gata 41, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun

Rosengrens gata 41

Lägenhet
Limhamns Sjöstad, Malmö kommun
Bjurfors Nyproduktion Skåne AB
3 050 000 kr
86 m²
3 rum
vån 4/5
6 253 kr/mån
35 465 kr/m²

Högt upp i huset med västerbalkong ligger denna genomgående 3:a. Lägenheten är mycket välplanerad med ett separat kök med utsikt mot Formparken, vardagsrummet är placerat mot den lugna innegården och har en anslutande balkong, belägen i väster. Utöver härliga sällskaps ytor finns 2 bra sovrum, gäst wc samt badrum med tvättmaskin och torktumlare. Här bor du i ett bekvämt och modernt område med underbara omgivningar och bra kommunikationer. På promenadavstånd nås badplatser, småbåtshamn samt Ribersborgs vidsträckta strand och grönytor. I området finns ett bra utbud av restauranger, caféer och matbutiker samtidigt som närheten till Limhamns Centrum och dess utbud underlättar vardagen. I föreningen finns faciliteter som anlagd innergård, pergola, orangeri, gästlägenhet, cykelparkering och bilpool. Lägenheten är under uppbyggnad och står färdig för tillträde mars 2024. Kontakta mäklare för mer information och bokning av visning!

 • Balkong
 • Hiss
Packhusgatan 21A, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun

Packhusgatan 21A

Lägenhet
Limhamns Sjöstad, Malmö kommun
Bjurfors Nyproduktion Skåne AB
2 695 000 kr
73 m²
3 rum
vån 3/5
5 603 kr/mån
36 918 kr/m²

Gårdsvänd 3:a belägen på tredje våningen med balkong som har utsikt mot Formparken. Lägenheten är väldisponerad med kök och vardagsrum centralt placerad med fina fönsterpartier, lättmöblerat med matplats vid fönstren och den semi öppna planlösningen ger en naturlig plats för tv och soffgrupp. Här finns 2 st sovrum, ett större med plats för dubbelsäng och goda förvaringsmöjligheter i klädkammare och ett mindre rum som fungerar utmärkt som barnrum, gästrum eller arbetsrum. Utöver detta ett stort badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Inredningen är smakfull och tidlös, med bland annat kök från Ballingslöv och vitvaror från Elecxtrolux. Ett bekvämt boende och i ett modernt område med underbara omgivningar och bra kommunikationer. På promenadavstånd nås badplatser, småbåtshamn samt Ribersborgs vidsträckta strand och grönytor. I området finns ett bra utbud av restauranger, caféer och matbutiker samtidigt som närheten till Limhamns Centrum och dess utbud underlättar vardagen. I föreningen finns faciliteter som anlagd innergård, pergola, orangeri, gästlägenhet, cykelparkering och bilpool. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Brf Palmstaden - företagslokaler, null, Trelleborgs kommun
 • 6 lediga bostäder

Brf Palmstaden - företagslokaler

Lägenhet
Trelleborgs kommun
Bjurfors Nyproduktion Skåne AB
fr. 998 000 kr
100 m²
1 rum
2 211 kr/mån

Nu planeras för 20 st utmärkta företagslokaler i nybyggd industrifastighet på strategiskt läge i västra verksamhetsområdet i Trelleborg. Lokalerna varierar i storlek från 65,1 till 68,7 m² golvyta med tillhörande entresolplan på 31,8 till 33,5 m². Vilket ger en totalyta på 100 m² att nyttja. Lokalerna är har många olika användningsområden och lämpliga för en rad olika typer av verksamheter exempelvis lager, elektriker, måleri, mekanik, snickeri, hantverk, bilförvaring, föreningslokal, utställning osv. Fastigheten ligger strategiskt mycket bra och lättillgängligt och med både närhet till E6 och väg 108. Lokalerna upplåtes med bostadsrätt och är momspliktiga. Innehavarna blir medlemmar i Bostadsrättsföreningen Palmstaden. Föreningen vänder sig enbart till företag/juridisk person och är således en oäkta bostadsrättsförening – ej för privat bruk eller bostadsändamål. Tillträde: December 2023 Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

 • Nybyggnadsprojekt
Rosengrens gata 39, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun

Rosengrens gata 39

Lägenhet
Limhamns Sjöstad, Malmö kommun
Bjurfors Nyproduktion Skåne AB
3 395 000 kr
86 m²
3 rum
vån 3/5
6 259 kr/mån
39 477 kr/m²

Genomgående 3:a med stort vardagsrum och kök i öppen planlösning. Här finns 2 st balkonger en med fri utsikt mot Formparken i öster och en på ett skyddat läge mot innergården i väster.. Lägenheten har 2 väldisponerade sovrum, gott om förvaring och badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare samt ett gäst wc. Inredningen är smakfull och tidlös, med bland annat kök från Ballingslöv och vitvaror från Elecxtrolux. Här bor du i ett bekvämt och modernt område med underbara omgivningar och bra kommunikationer. På promenadavstånd nås badplatser, småbåtshamn samt Ribersborgs vidsträckta strand och grönytor. I området finns ett bra utbud av restauranger, caféer och matbutiker samtidigt som närheten till Limhamns Centrum och dess utbud underlättar vardagen. I föreningen finns faciliteter som anlagd innergård, pergola, orangeri, gästlägenhet, cykelparkering och bilpool. Lägenheten är under uppbyggnad och står färdig för tillträde februari 2024.

 • Balkong
 • Hiss
Rosengrens gata 39, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun

Rosengrens gata 39

Lägenhet
Limhamns Sjöstad, Malmö kommun
Bjurfors Nyproduktion Skåne AB
4 895 000 kr
112 m²
5 rum
vån 3/4
7 773 kr/mån
43 705 kr/m²

På utmärkt läge 150 meter från vattnet finns denna gavel 5:a till salu. Lägenheten är mycket tilltalande och välplanerad med ett stort socialt kök och vardagsrum med anslutande västerbalkong. Här finns dessutom ytterligare en balkong med havsvy via ett sovrummen och en entrébalkong mot innegården i söderläge. Lägenheten har 4 väldisponerade sovrum, gott om förvaring och två badrum båda med dusch. Inredningen är smakfull och tidlös, med bland annat kök från Ballingslöv och vitvaror från Elecxtrolux. Här bor du i ett bekvämt och modernt område med underbara omgivningar och bra kommunikationer. På promenadavstånd nås badplatser, småbåtshamn samt Ribersborgs vidsträckta strand och grönytor. I området finns ett bra utbud av restauranger, caféer och matbutiker samtidigt som närheten till Limhamns Centrum och dess utbud underlättar vardagen. I föreningen finns faciliteter som anlagd innergård, pergola, orangeri, gästlägenhet, cykelparkering och bilpool. Lägenheten är under uppbyggnad och står färdig för tillträde februari 2024.

 • Balkong
 • Hiss
Tärnvägen 11, Väster, Lunds kommun

Tärnvägen 11

Lägenhet
Väster, Lunds kommun
Nordr Sverige AB, Region Malmö
1 895 000 kr
36 m²
1 rum
3 185 kr/mån
52 639 kr/m²

Här kan du leva livet stort på mindre kvadrat! Effektiva ytor med tydlig rumsfördelning där var sak har sin plats är ett av våra kännetecken för de mindre lägenheterna i Trio. Här får du bekvämligheten och lyxen precis som i de stora lägenheterna och självklart har du egen stor balkong. Den här bostaden omfattas av Nordrs räntegaranti, som är en förstärkning av Nordrs redan omfattande trygghetspaket. Månadsavgiften som anges i annonsen är med Nordrs räntegaranti på 3,25%. Läs mer om att köpa nyproduktion på nordr.se

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Tärnvägen 9, Väster, Lunds kommun

Tärnvägen 9

Lägenhet
Väster, Lunds kommun
Nordr Sverige AB, Region Malmö
3 695 000 kr
85 m²
3 rum
5 869 kr/mån
43 471 kr/m²

På soligaste söderläge med fönster i tre väderstreck. Här får du stora öppna ytor för ett socialt liv och härligt kök i vinkel med funktionell köksö! Här kan du njuta av stor balkong i söderläge och och modern förvaring i skjutdörrsgarderober. Helkaklat badrum med tvätt och torktumlare och så klart även gästtoalett. Den här bostaden omfattas av Nordrs räntegaranti, som är en förstärkning av Nordrs redan omfattande trygghetspaket. Månadsavgiften som anges i annonsen är med Nordrs räntegaranti på 3,25%. Läs mer om att köpa nyproduktion på nordr.se

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Rosengrens gata 41, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun

Rosengrens gata 41

Lägenhet
Limhamns Sjöstad, Malmö kommun
Bjurfors Nyproduktion Skåne AB
1 795 000 kr
46 m²
2 rum
3 738 kr/mån
39 022 kr/m²

Unikt tillfälle! Gårdsvänd 2:a om ca 46 m² belägen på markplan med härlig uteplats om 18 m² mot innergården i väster. Här erbjuds en öppen och modern planlösning mellan kök och vardagsrum med utgång till den generösa uteplatsen. Sovrummet har plats för dubbelsäng och har goda förvaringsmöjligheter i angränsande klädkammare/förråd. Badrummet har egna tvättmöjligheter i kombimaskin. Som pricken över i:et har lägenheten hela 2,8 m i takhöjd! Dessutom avgiftsfritt i 12 månader! Här bor du i ett bekvämt och modernt område med underbara omgivningar och bra kommunikationer. På promenadavstånd nås badplatser, småbåtshamn samt Ribersborgs vidsträckta strand och grönytor. I området finns ett bra utbud av restauranger, caféer och matbutiker samtidigt som närheten till Limhamns Centrum och dess utbud underlättar vardagen. I föreningen finns faciliteter som anlagd innergård, pergola, orangeri, gästlägenhet, cykelparkering och bilpool. Lägenheten är under uppbyggnad och står färdig för tillträde mars 2024. Kontakta mäklare för mer information och bokning av visning!

 • Uteplats
 • Hiss
Strandfuregatan - 1-1302, null, Lomma kommun

Strandfuregatan - 1-1302

Lägenhet
Lomma kommun
Bjurfors Nyproduktion Skåne AB
4 795 000 kr
71 m²
2 rum
vån 4/5
4 560 kr/mån
67 535 kr/m²

I Kvirkelhusen får du ett modernt och välplanerat hem på fantastiskt läge i Lomma Norra. Välkommen till en välplanerad tvårummare om hela 71 m². Stora sociala ytor och en balkong om hela 35 m² i härligt läge. I det väl tilltagna sovrummet finns även plats för en liten arbetplats. Du som besökt Lommas långa sandstrand vet hur vackert det är. Söderut ligger båthamnen med Öresundsbron i fonden. Höje å ramar in åt öster och naturskyddade dammar avgränsar mot norr. Nu kan det bli din hemmaplan, din plats på jorden.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Strandfuregatan 3-1201, null, Lomma kommun

Strandfuregatan 3-1201

Lägenhet
Lomma kommun
Bjurfors Nyproduktion Skåne AB
5 395 000 kr
88 m²
3 rum
vån 3/5
5 264 kr/mån
61 307 kr/m²

I Kvirkelhusen får du ett modernt och välplanerat hem på fantastiskt läge i Lomma Norra. Det här är en bostad med väl tilltagna ytor där känslan blir lite av ett eget hus. Stor balkong om 42 m² där den bredare delen vetter mot köket, vilket gör det enkelt att bära ut middagen fina kvällar. Två rymliga sovrum och ett badrum med egna tvättmöjligheter. Du som besökt Lommas långa sandstrand vet hur vackert det är. Söderut ligger båthamnen med Öresundsbron i fonden. Höje å ramar in åt öster och naturskyddade dammar avgränsar mot norr. Nu kan det bli din hemmaplan, din plats på jorden.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Strandfuregatan - Lgh 2-1202, null, Lomma kommun

Strandfuregatan - Lgh 2-1202

Lägenhet
Lomma kommun
Bjurfors Nyproduktion Skåne AB
4 395 000 kr
71 m²
2 rum
vån 3/5
4 560 kr/mån
61 901 kr/m²

I Kvirkelhusen får du ett modernt och välplanerat hem på fantastiskt läge i Lomma Norra. Välkommen till en välplanerad tvårummare om hela 71 m². Stora sociala ytor och en balkong om hela 35 m² i härligt läge. I det väl tilltagna sovrummet finns även plats för en liten arbetplats. Du som besökt Lommas långa sandstrand vet hur vackert det är. Söderut ligger båthamnen med Öresundsbron i fonden. Höje å ramar in åt öster och naturskyddade dammar avgränsar mot norr. Nu kan det bli din hemmaplan, din plats på jorden.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Kvirkelhusen, null, Lomma kommun

Kvirkelhusen

Lägenhet
Lomma kommun
Bjurfors Nyproduktion Skåne AB
fr. 4 395 000 kr
71-114 m²
2-4 rum
4 560 kr/mån

I Kvirkelhusen får du ett modernt och välplanerat hem på fantastiskt läge i Lomma Norra. Här finns allt från välplanerade tvåor till hemtrevliga fyror samt spektakulära takvåningar. Samtliga lägenheter har stor balkong eller terrass. Du som besökt Lommas långa sandstrand vet hur vackert det är. Söderut ligger båthamnen med Öresundsbron i fonden. Höje å ramar in åt öster och naturskyddade dammar avgränsar mot norr. Nu kan det bli din hemmaplan, din plats på jorden.

 • Nybyggnadsprojekt

Visar alla 12