Mäklare Hampus Åsén

Hampus Åsén

Om mig

Driven, kreativ och resultatorienterad mäklare som brinner för att skapa resultat. Positiv, tävlingsinriktad, lyhörd och med ett gott öga för vad som är viktigt och vad som särskiljer varje affär. Hans dryga 15 år inom sälj och marknadsföring tillsammans med förmågan att skapa nya kontakter och bygga långsiktiga relationer har lett till flera försäljningsrekord, nöjda köpare och säljare, rekommendationer och gott renommé. Hampus är bosatt på Lidingö och verksam mäklare på Östermalm och Lidingö.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Mittvägen 1F, Bergsätra, Lidingö kommun
  • Idag kl 15:00

Mittvägen 1F

Lägenhet
Bergsätra, Lidingö kommun
Bjurfors Östermalm/Lidingö
2 395 000 kr
37 m²
1 rum
vån 1/4
3 179 kr/mån
64 730 kr/m²

Hjärtligt välkommen till denna sekelskiftesetta med välbevarad charm. På attraktiva Mittvägen via områdets kanske mysigaste fastighet återfinns denna pärla. Njut av en stilla sommarkväll på någon av föreningens uteplatser där Stockholms city känns snarast avlägset. Eller varför inte spendera en kväll på någon av Dalénums trevliga restauranger? Den charmiga byggnaden uppfördes 1914 kvar från tiden finns massa tänkbara detaljer – enda från de höga fotlisterna till de ståtliga fönstren. Tack vare den optimala planlösningen och den genomgående planlösningen känns detta hem större än vad antalet kvadratmeter anger. Ljusinsläppet är gott tack vare de två stora fönsterpartierna. Notera den ljuvliga utsikten över den pittoreska omgivningen och vattnet i horisonten! Här bor du högt, harmoniskt och med underbar utsikt i vacker fastighet. Garage, parkeringsplatser och tillgång till övernattningslägenhet gör att detta boende passar både paret, singeln och den äldre som önskar ett bekvämt och unikt boende, med närhet till vackra promenadstråk, Kottlasjön och fina grönområden som Kappsta naturreservat. Skogsbackar för picknick ligger precis runt hörnet. I närområdet finns välsorterade matvarubutiker både i form av ICA och Willys. Lidingö Saluhall samt Dalénum (AGA-station) med SATS, restauranger och caféer en kort promenad bort och innerstan med dess rika utbud av shopping och nöjen når du enkelt med cykel, båt eller bil.

  • Plus
Höguddsvägen 24H, Högberga, Lidingö kommun
  • Idag kl 12:00

Höguddsvägen 24H

Radhus
Högberga, Lidingö kommun
Bjurfors Östermalm/Lidingö
9 995 000 kr
120 + 30 m²
4 rum
385 m² tomt

På lugn, lummig gata ligger det här trivsamma parhuset om 120 kvm. Det första som möter besökaren är ett inbjudande och mycket eftertraktat boende. Vackert inbäddad i genuin och vacker skärgårdsmiljö där vattnet ständigt är närvarande. Här bor ni lugnt och pittoreskt med många, stora och soldränkta uteplatser i flera väderstreck där ni bokstavligen kan känna brisen och är ett med naturen, i direkt närhet till inloppet och hamnlivet. Invändigt möts man av ett härligt ljusinsläpp från både kök och vardagsrum. Entréplanet är inbjudande med vardagsrum med braskamin som rymmer både stort matbord och en skön sittgrupp. Om sommaren öppnar man upp dörren till den soliga och prunkande trädgården. Köket är rymligt med matplats mot husets framsida. På det här planet finns badrum. Arkitekturen är spännande med två plan som följer upp till övre plan och ger tre sovrum, balkong med sjöglimt och stort badrum med badkar/dusch. Med möjlighet att inreda källare för ytterligare yta, där man enkelt kan skapa ytterligare sovrum om så önskas, eller kanske tonårsavdelning med egen ingång mot trädgården. Vacker sjönära miljö nära båthamnen och strandpromenaden på södra Lidingö vid Högberga med direkt närhet till vattnet och inloppet mot Stockholm. Längs vattnet finns vackra promenad- och joggingstråk i båda riktningarna och här kan man ta långa och härliga promenader. Nära till Brevik med båthamn, fotbollsplan samt tennisbanor. Via Lidingöbanan, som trafikerar södra Lidingö, tar man sig snabbt till Ropsten där T-bana går vidare mot Stockholms centrala delar.

  • Plus
Herrgårdsstigen 15, Brevik, Lidingö kommun

Herrgårdsstigen 15

Radhus
Brevik, Lidingö kommun
Bjurfors Östermalm/Lidingö
10 250 000 kr
124 + 17 m²
7 rum
255 m² tomt

Välkommen till ett parhus på Herrgårdsstigen i Brevik som har allt! En perfekt plats för den som söker ett attraktivt hem för hela familjen med fin utsikt och havsglimt. Med tre fulla plan och en totalyta om 141 kvadratmeter finns här gott om utrymme för både avkoppling och gemenskap. Två uteplatser för att kunna nyttja solen maximalt och väl tilltagen parkering på framsidan. Läget är en dröm för naturälskare, på den södra delen av Lidingö är du nära naturen och har ett bekvämt avstånd till city och samtidigt ett trevligt, havsnära läge med närhet till båthamn, lekplats, bad, skola och grönområden. Här kan du njuta av promenader och löprundor i de vackra omgivningarna. För barnfamiljer finns lekplatser och grönområden inom bekvämt avstånd. Ett mycket tilltalande och eftertraktat boende lugnt beläget i omtyckta och barnvänliga kvarter med omedelbar närhet till de vackra omgivningarna, lekplatser, affärer, kommunikationer, skolor och dagis. Detta radhus är verkligen något att längta hem till! Här finns också ett garage med plats för allt man kan tänkas behöva. Varmt välkomna!

Lojovägen 82, Rudboda, Lidingö kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Lojovägen 82

Lägenhet
Rudboda, Lidingö kommun
Bjurfors Östermalm/Lidingö
6 995 000 kr
92 m²
4 rum
vån 1/5
6 259 kr/mån
76 033 kr/m²

TILLTRÄDE i JUNI - Stor uteplats om ca 40 kvm med utsikt mot skog och trädgård, hiss och garage i huset skapar ett bekvämt boende. Det är svårt att inte falla för denna lägenhet – ett boende i toppskick. Tillfälle att förvärva den här spatiösa gavellägenhet om 92 kvm med härligt ljusinsläpp, stort öppet kök med köksö i öppen disposition med vardagsrum, dubbla badrum och tre bra sovrum. Lägenheten erbjuder ett modernt, bekvämt boende och trevliga sällskapsytor med generöst ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Stor uteplats om ca 40 kvm med utsikt mot skog och trädgård, hiss och garage i huset skapar ett bekvämt boende. Lojobacken ligger i ett fridfullt område nära skogar, ängar och vatten. I närheten ligger Bosön med sina idrottshallar och fina motionsspår. Spenderar du hellre dagarna vid vattnet så har du dels en brygga på Bosön, men även flera andra badplatser i närheten av Rudboda. Gillar du båtar kan du promenera ner till båtklubben i Södergarnsviken. Området är utmärkt för barn eller den äldre. Det finns ett flertal skolor och förskolor på Lidingö i direkt närhet. Även en mycket omtyckt montessoriförskola. I Rudbodaskolan finns både förskola och grundskola med förskoleklass upp till årskurs 6. Bekvämt läge med kort promenadavstånd till Rudboda Torg, här finns en ICA-butik och bussar som tar dig vidare till Lidingö Centrum och Ropstens tunnelbana på ca 12 -15 min. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare Hampus Åsén, för ytterligare information.

  • Uteplats
  • Hiss
Mittvägen 1C, Bergsätra, Lidingö kommun

Mittvägen 1C

Lägenhet
Bergsätra, Lidingö kommun
Bjurfors Östermalm/Lidingö
2 330 000 kr
36 m²
1 rum
vån 1/4
3 137 kr/mån
64 722 kr/m²

Välkommen till denna mysiga och trivsamma lägenhet med ypperligt läge på Lidingö. Lägenheten är genomgående i mycket fint skick med trevligt badrum, rymligt kök och generöst allrum. Lägenheten är belägen i högt läge med fönster mot de vackra omgivningarna och det glittrande vattnet i horisonten. Fastigheten är från 1914 vilket många fina originaldetaljer vittnar om, som t.ex. högt i tak och djupa fönsternischer. Mycket generös förvaring i bostaden samt förrådsutrymme i källaren. Här bor du högt, harmoniskt och med underbar utsikt i vacker fastighet. Hiss, garage, parkeringsplatser och tillgång till övernattningslägenhet gör att detta boende passar både paret, singeln och den äldre som önskar ett bekvämt och unikt boende, med närhet till vackra promenadstråk, Kottlasjön och fina grönområden som Kappsta naturreservat. Skogsbackar för picknick ligger precis runt hörnet. Lidingö Saluhall samt Dalénum (AGA-station), med SATS, restauranger och caféer en kort promenad bort och innerstan med dess rika utbud av shopping och nöjen når du enkelt med cykel eller bil. Detta är en bostad med unikt läge i Bergsätra.

  • Hiss

Visar alla 5