Mäklare Hampus Åsén

Hampus Åsén

Om mig

Driven, kreativ och resultatorienterad mäklare som brinner för att skapa resultat. Positiv, tävlingsinriktad, lyhörd och med ett gott öga för vad som är viktigt och vad som särskiljer varje affär. Hans dryga 15 år inom sälj och marknadsföring tillsammans med förmågan att skapa nya kontakter och bygga långsiktiga relationer har lett till flera försäljningsrekord, nöjda köpare och säljare, rekommendationer och gott renommé. Hampus är bosatt på Lidingö och verksam mäklare på Östermalm och Lidingö.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Herserudsvägen 9B, Herserud, Lidingö kommun

Herserudsvägen 9B

Lägenhet
Herserud, Lidingö kommun
Bjurfors Östermalm/Lidingö
5 995 000 kr
99 m²
4 rum
vån 1/5
6 021 kr/mån
60 556 kr/m²

På Herserudsvägen 9 B finns nu möjlighet att förvärva en 4:a i ett fritt och ogenerat läge. Lägenheten är i behov av modernisering och här finns stora möjligheter att sätta sin egen prägel både avseende materialval och disposition. Härligt läge i fastigheten med fin utsikt från vardagsrum och kök mot Lidingöbron och Lilla Värtan. Välskött bostadsrättsförening där alla lägenheter har tillgång till egen garageplats som kan hyras ut i andra hand om man inte använder den själv. Därtill finns festlokal, övernattningslägenhet, två tvättstugor samt bastu och motionsrum i villa som ligger precis intill själva bostadshuset. Här bor man centralt på Lidingö med service och kommunikationer runt hörnet. Vid Torsviks Torg finns bland annat matvarubutiker (Coop samt Lidl), bageri, frisör och kemtvätt. Via en kort promenad nås Lidingö Centrum med en rad butiker av alla de slag. Öns bästa kommunikationer mot stan med närhet till flertalet busslinjer och spårvagn över bron mot Ropsten. Vackra promenad- och joggingstråk längs vattnet utmed Lidingös södra strand.

  • Balkong
  • Hiss
Sturevägen 23B, Torsvik, Lidingö kommun

Sturevägen 23B

Radhus
Torsvik, Lidingö kommun
Bjurfors Östermalm/Lidingö
11 500 000 kr
125 + 62 m²
7 rum
172 m² tomt

Året var 1988 då Elementhus från Mockfjärd lät uppföra 5 nya radhus i tidstypisk karaktär för området kring Stureparken. Nu är året 2023 och vi har återigen nöjet att få presentera ett av de sällsynta och åtråvärda radhusen invid Stureparken i Torsvik. Här bor ni i ett charmigt hus med tydlig karaktär, totalyta om 187 kvm. Stora rumsvolymer och fint fönsterparti mot den privata framsidan och trädäcket mot allmänning på husets baksida. En riktig idyll! Golvet på nedre plan består av ekparkett som förstärker det ljusa intrycket genom vardagsrummet, matsal och in i köket. Här finns ett fönsterparti och rymliga arbetsytor, för den som uppskattar att laga mat! Förvaringsmöjligheterna i det luftiga köket är ypperliga och den öppna planlösningen sätter en härlig prägel. Intill vardagsrummet finns också huvudingången, en inre hall och en gästtoalett. Vardagsrummet imponerar lite extra med ett stort fönsterparti. Uppför trappan nås plan två med fyra generösa sovrum med genomgående ekparkett, nyrenoverat badrum med dusch! Källarplan inrymmer ytterligare ett sovrum, stort badrum med badkar, tvättstuga, förråd och allrum som i dag används som en walk in closet. Genomgående är huset renoverat och optimalt planerat. Området är välkänt och populärt, ett stenkast från Lidingö centrum, Torsviks skola och kommunikationer.

  • Plus
Svalvägen 1, Mosstorp, Lidingö kommun

Svalvägen 1

Villa
Mosstorp, Lidingö kommun
Bjurfors Östermalm/Lidingö
11 500 000 kr
161 + 158 m²
12 rum
1 141 m² tomt

Villafastighet ombyggd till flerfamiljshus med 4 bostadslägenheter. Total bostadsarea ca 340 kvm på en vacker uppvuxen villaträdgård om 1 141 kvm. Den fina trädgården är spännande och rikt varierad med stenläggningar, grusväg, planteringar, träd, buskar och en generös gräsyta på villans framsida. Byggnaden är i två plan, delvis sutteräng, jämte delvis inredd vind. Två lägenheter i källar/sutterängplan, två lägenheter på övre plan. Lägenheterna är i storlekarna 50 - 120 kvm. Utöver bostadslägenheterna finns ett garage samt ett stort förråd. En lägenhet om 120 kvm finns tillgänglig om man själv önskar bosätta sig i huset. De andra tre är i dag uthyrda med hyresintäkter. För mer information och utförligare beskrivning, fråga mäklaren. Familjärt område, med närhet till förskolor, skolor, kommunikationer och service. Belägen på lugn gata, som erbjuder ett fridfullt och naturnära livsstilsboende. En villa för sällskap och umgänge, men lika trivsam för barn- och tonårsfamiljen. Ett hem att trivas i!

Eddavägen 7, Kottla, Lidingö kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Eddavägen 7

Villa
Kottla, Lidingö kommun
Bjurfors Östermalm/Lidingö
14 850 000 kr
175 + 40 m²
8 rum
881 m² tomt

Stilrena linjer, mäktig volym, öppna rum och karaktär. Den gula tegelvillan reser sig på en väl tilltagen tomt, inramad av frodig växtlighet. Byggnaden uppfördes 1960, när funktionalismen fortfarande höll sitt fasta grepp om arkitektvärlden med sitt avskalade och eleganta stilspråk. Löpande renoveringar och en tillbyggnad har resulterat i ett modernt boende med extraordinära sällskapsytor, perfekt för familjen med långväga besök och/eller unga vuxna. Villan har nyligen genomgått en större renovering. Att bo i Kottla är många Lidingöfamiljers dröm. Inte undra på det. Här har du nära till kommunikationer, förskola, skola och framförallt ligger Kottlasjön 5 minuter bort. Till Lilla Värtan är det tio minuters promenad. Hela kvarteret präglas av lummiga trädgårdar och välbevarad arkitektur. Den tillhörande tomten för villan på nummer 7 är stor till sin yta, vilket också har nyttjats till fullo. På baksidan överraskar en lummig miljö med lekstuga, stort soldäck där många gäster kan slå sig ner till bords. Önskas det istället att dinera under bar himmel, finns det gott om ytor för det med. Gott om tillbehör och kryddor till middagen kan skördas direkt från växthuset. Interiört bjuds det på en formidabel planlösning och ett genomgående enhetligt stilspråk. Kombinationen av ursprungliga inslag såsom raka nischer, eldstad, perspektivfönster, marmorbänkar och snickerier går hand i hand med samtida stilrena material. Ljusinsläppet är rikt, liksom volymen. Sällskapsytorna på övre plan är utsökta och smälter in i varandra naturligt. Köket är placerat med utblick över matplatsen, hall och vardagsrum. Vägg i vägg med matsalen, med bevarade fönsternischer på väggen ligger det generösa vardagsrummet med glasdörrarna till utemiljön. Även tre sovrum och stort badrum ryms på detta plan. En trappa ner välkomnar en rofylld atmosfär med två sovrum, allrum, tvättstuga, badrum, bastu och vinkällare. Planet är stort och har rum för både umgänge och funktion. En komplett familjevilla, skönt nära Lidingös bästa.

  • Plus

Visar alla 4