Mäklare Jonas Stalquist

Jonas Stalquist

Om mig

Noggrann, påläst och ödmjuk beskriver Jonas i hans framgång - varje bostadsaffär ska maximeras med riktigt nöjda kunder på båda sidor av försäljningen. Jonas är informativ och ger alltid all sin tid för att varje uppdrag ska lyckas. Jonas har alltid haft ett stort driv med högt uppsatta mål. Genom gedigen arbetserfarenhet inom försäljning – både som anställd och i egna bolag – har han ett högt fokus på service och kundens bästa. Med en lång idrottsbakgrund kan du räkna med en vinnarskalle.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Lojovägen 82, Rudboda, Lidingö kommun

Lojovägen 82

Lägenhet
Rudboda, Lidingö kommun
Bjurfors Östermalm/Lidingö
3 895 000 kr
58 m²
3 rum
vån 1/5
4 234 kr/mån
67 155 kr/m²

TILLTRÄDE i JUNI - Tillfälle att förvärva den här spatiösa lägenhet om 58 kvm med härligt ljusinsläpp, stort öppet kök i öppen disposition med vardagsrum. Lägenheten erbjuder ett modernt, bekvämt boende och trevliga sällskapsytor med generöst ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Stor uteplats med utsikt mot skog och trädgård, hiss och garage i huset skapar ett bekvämt boende. Det är svårt att inte falla för denna lägenhet – ett boende i toppskick. Lojobacken ligger i ett fridfullt område nära skogar, ängar och vatten. I närheten ligger Bosön med sina idrottshallar och fina motionsspår. Spenderar du hellre dagarna vid vattnet så har du dels en brygga på Bosön, men även flera andra badplatser i närheten av Rudboda. Gillar du båtar kan du promenera ner till båtklubben i Södergarnsviken. Området är utmärkt för barn eller den äldre. Det finns ett flertal skolor och förskolor på Lidingö i direkt närhet. Även en mycket omtyckt montessoriförskola. I Rudbodaskolan finns både förskola och grundskola med förskoleklass upp till årskurs 6. Bekvämt läge med kort promenadavstånd till Rudboda Torg, här finns en ICA-butik och bussar som tar dig vidare till Lidingö Centrum och Ropstens tunnelbana på ca 12 -15 min. Lägenheten säljs med inflytt mitten av juni - 2024. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare Jonas Stalquist 072-179 68 25, för ytterligare information.

  • Uteplats
  • Hiss
Reflektorstigen 2, Dalénum, Lidingö kommun

Reflektorstigen 2

Lägenhet
Dalénum, Lidingö kommun
Bjurfors Östermalm/Lidingö
13 950 000 kr
119 m²
4 rum
vån 4/5
7 392 kr/mån
117 227 kr/m²

Välkommen till denna ljuvliga våning, med fantastisk utsikt mot Stockholms inlopp. Här bor man högt upp i huset, med en oslagbar utsikt i stilren modern fastighet från 2015. En härlig och harmonisk känsla att bo direkt invid kajen i ett av fronthusen. Det är en utsikt som ingen av dina gäster någonsin kommer att glömma. Våningen har sol större delen av dagen, en del av balkongen är inglasad. Här finns plats för loungegrupp och matplats. Under sommarhalvåret kan det livliga båtlivet skådas. Här ges möjlighet att bli ägare till en väldisponerad fyra möjlig femma om 119 kvm. Allt är i mycket gott skick. Ljust och sällskapsvänligt, med delvis öppen disposition mellan kök och vardagsrum. Tre sovrum och två tillhörande badrum, Goda förvaringsmöjligheter. Rymligt källarförråd. Garageplats med elbilsladdare i huset som kan överlåtas till köparen! Detta boende passar både paret, familjen och den som sålt villan och önskar ett bekvämt och unikt boende, med närhet till vackra promenadstråk och fina grönområden. Skogsbackar för picknick ligger precis runt hörnet. Här bor man med SATS, restauranger och caféer runt knuten, innerstan med dess rika utbud av shopping och nöjen, som man når enkelt med cykel, bil, Lidingöbanan eller varför inte ta båten in till Strandvägen och Stureplan. Detta är en bostad med unikt läge i Dalénum. Varmt välkommen på visning. Ansvarig mäklare Jonas Stalquist 072-1796825.

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 2