Mäklare Carima Hägglund Hasni

Carima Hägglund Hasni

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Kung Hans väg 135A, Rotebro, Sollentuna kommun
Kung Hans väg 135A, Rotebro, Sollentuna kommun, bild 2
Kung Hans väg 135A, Rotebro, Sollentuna kommun, bild 3

Kung Hans väg 135A

Lägenhet
Rotebro, Sollentuna kommun
Bjurfors Sollentuna
2 195 000 kr
76 m²
3 rum
vån 1/1
5 244 kr/mån
28 882 kr/m²

* Stambytt badrum * Möjlig mini-4:a * Stor balkong med kvällssol Ljus och luftig lägenhet i gavelläge! Nyrenoverat kök med gråa luckor och generösa förvaringsmöjligheter, stambytt badrum med badkar och två stora sovrum i olika änder av lägenheten. Goda förvaringsmöjligheter med flera garderober, klädkammare och separat förråd. Från vardagsrummet nås bostadens balkong som är belägen i ett soligt och skyddat västläge. För den som önskar ett extra sovrum finns möjlighet att dela av matplatsen, se alternativ ritning. På Kung Hans väg bor du i en lugn del av ett centralt område med närhet till det mesta. Bekvämt gångavstånd till Rotebro centrum och Rotebro station. Pendeltåget tar dig direkt till bl.a. Stockholm city, Odenplan och Uppsala. I närheten ligger dessutom både KOM köpcentrum med stor Pulsen butik och möbelbutik, samt Rotebro handelsplats med Stora Coop, Willys, Systembolag och mycket mer. I absoluta närområdet finns också ett flera skolor med Gröndalsskolan alldeles intill. I närområdet finns dessutom fotbollsplaner, lekparker, grönområden, ridhus/ridskolor, affärer samt goda kommunikationer. För den golfintresserade finns också populära Sollentuna golfklubb i närheten. Från Rotebro station går pendeltåget till bl.a Odenplan, Stockholm City, Arlanda och Uppsala. I närheten ligger dessutom både KOM köpcentrum med stor Pulsen butik och möbelbutik samt Rotebro handelsplats med Stora Coop, Willys, Systembolag och mycket mer. Norrvikensjön lockar till bad sommartid och när isen lagt sig vintertid plogas sjön och förvandlas till en härlig skridskobana.

  • Premium
  • Balkong
Engelbrekts väg 67, Tureberg, Sollentuna kommun

Engelbrekts väg 67

Lägenhet
Tureberg, Sollentuna kommun
Bjurfors Sollentuna
3 250 000 kr
68,9 m²
3 rum
vån 2/3
4 881 kr/mån
47 170 kr/m²

Här bor du i ett lugnt och insynsskyddat läge med utsikt över området och den egna innergården. Lägenheten är ljus och öppen med generösa fönsterpartier i tre väderstreck. Vardagsrummet blir den självklara mittpunkten i lägenheten och ligger i semiöppen planlösning mot köket. Generösa och vackert spröjsade fönsterpartier ger lägenheten ett härligt ljusinsläpp och en känsla av rymd. Från vardagsrummet nås balkongen som är belägen i ett fritt söderläge med sol stora delar av dagen. Balkongen har dessutom ett vindskydd på sidorna. Stort badrum med bekvämligheter så som vattenburen golvvärme och tvättmaskin. Idag finns här en duschhörna, men för den som önskar kan ett badkar enkelt sättas in. Två generösa sovrum i olika änder av lägenheten. Bostaden erbjuder dessutom goda förvaringsmöjligheter med många garderober samt separat förråd i källaren. Från balkongen blickar du ut mot Sollentunas, kanske trevligaste, innergård. Här kan du njuta av solen stora delar av dagen. Innergården blomstrar nästan året om och det finns en liten lekplats och gott om sittbänkar och bord. På innergården finns också föreningens gemensamma tvättstuga och källsortering. Brf Turebergs Allé är en stor och stabil förening med god ekonomi. Här bor du med en kort promenad till Sollentuna Centrum som erbjuder ett brett utbud av butiker, restauranger och service. I anslutning till centrum ligger Sollentuna station med oslagbara kommunikationer med både pendeltåg och ett flertal busslinjer. Pendeltåget in till Stockholm Central tar 15 minuter. Runt hörnet hittar du Sollentunas stora naturområde och rika kulturliv. Vill du hitta lugnet ligger Edsvikens glittrande vatten bara en kort promenad bort, där du kan promenera längs den härliga strandpromenaden, ta ett dopp eller varför inte ta en skridskotur när vädret tillåter. Längs strandpromenaden finns också ett utegym.

  • Balkong
  • Hiss
Gärdesvägen 1, Sollentuna Centrum, Sollentuna kommun
Gärdesvägen 1, Sollentuna Centrum, Sollentuna kommun, bild 2
Gärdesvägen 1, Sollentuna Centrum, Sollentuna kommun, bild 3

Gärdesvägen 1

Lägenhet
Sollentuna Centrum, Sollentuna kommun
Bjurfors Sollentuna
4 595 000 kr
87 m²
3 rum
6 463 kr/mån
52 816 kr/m²

* Nyproducerad 2024 * Gavelläge * Möjlig 4a * Uteplats mot innergård * Stenkast från kommunikationer & centrum Bli först att flytta in på lugna Gärdesvägen, ett stenkast från Sollentuna centrum och en kort promenad från Edsvikens glittrande vatten! Lägenheten är belägen på gaveln och tack vare ljusinsläpp från tre väderstreck blir lägenheten extra ljus och luftig. Öppen planlösning mellan vardagsrum/matplats/kök, sovrummen i anslutning till varandra och badrum centralt i lägenheten. För den som önskar ytterligare ett rum, kan matplatsen enkelt delas av. Generösa förvaringsmöjligheter med flera skjutdörrsgarderober samt separat källarförråd. Uteplats i lugnt läge mot innergården. Designlinjen som är vald kallas Höst och bjuder på genomgående naturnära toner och material. Designen är omsorgsfullt genomtänkt och mycket smakfull. Mer info om färg och materialval finns längre ner i texten samt i bifogad rumsbeskrivning. För bilder av materialen, kontakta Carima. Gemensam innergård i skyddat läge med orangeri, odlingsmöjligheter samt boulebana och sittgrupper. Hiss ner till källarplan där både förråd och garageplatser nås. Här bor du i hjärtat av Sollentuna med närhet till det mesta. Endast ett stenkast bort når du oslagbara kommunikationer med både pendeltåg och ett flertal busslinjer från Sollentuna station. Pendeltåget trafikerar direkt till bl.a. Uppsala, Arlanda, Odenplan och Stockholm city. In till Stockholm City tar tåget endast 15 minuter. Strax utanför porten ligger Sollentuna Centrum med ett brett utbud av butiker, restauranger och service. I närområdet finns flera skolor och förskolor. Ett stenkast åt andra hållet ligger Sollentuna sjukhus med egen närakut. Vill du hitta lugnet ligger Edsviken bara en kort promenad bort. Här kan du promenera längs den härliga strandpromenaden, ta ett dopp eller varför inte ta en skridskotur när vädret tillåter.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Vänortsstråket 69B, Tureberg, Sollentuna kommun

Vänortsstråket 69B

Lägenhet
Tureberg, Sollentuna kommun
Bjurfors Sollentuna
2 150 000 kr
71,9 m²
2 rum
vån 1/2
4 073 kr/mån
29 903 kr/m²

Här bor du i en välplanerad lägenhet med ett härligt ljusinsläpp och rymliga ytor. Vidare in i lägenheten finner du ett rymligt kök med mycket skåp, diskmaskin och plats för matbord, ett generöst sovrum med väggfasta garderober och ett stort vardagsrum med utgång till balkong i ett soligt och insynsskyddat sydvästläge. Stort förråd i lägenheten som också kan nyttjas som kontor eller extra rum. Tvättstuga i källaren och lediga garageplatser finns. Här bor du i hjärtat av Sollentuna med närhet till det mesta. I närområdet finns flera skolor och förskolor. Bekvämt gångavstånd till oslagbara kommunikationer med både pendeltåg och ett flertal busslinjer från Sollentuna station. Pendeltåget in till Stockholm Central tar 15 minuter. I anslutning till stationen ligger Sollentuna Centrum med ett brett utbud av butiker, restauranger och service. Välkommen att kontakta Carima för mer info!

  • Balkong
Vänortsstråket 59C, Tureberg, Sollentuna kommun

Vänortsstråket 59C

Lägenhet
Tureberg, Sollentuna kommun
Bjurfors Sollentuna
2 500 000 kr
87,3 m²
3.5 rum
vån 1/2
4 813 kr/mån
28 637 kr/m²

Här bor du i en välplanerad trea med ett härligt ljusinsläpp och rymliga ytor. Hallen är stor och bjuder på mycket förvaringsmöjligheter tack vare flera väggfasta garderober. Vidare in i lägenheten finner du ett rymligt kök med mycket skåp och plats för matbord, två stora sovrum med väggfasta garderober i olika änder av lägenheten och ett generöst vardagsrum med utgång till balkong i ett soligt sydvästläge. Stort förråd i lägenheten som också kan nyttjas som kontor eller extra rum. Tvättstuga och lediga garageplatser finns. Här bor du i hjärtat av Sollentuna med närhet till det mesta. I närområdet finns flera skolor och förskolor. Bekvämt gångavstånd till oslagbara kommunikationer med både pendeltåg och ett flertal busslinjer från Sollentuna station. Pendeltåget in till Stockholm Central tar 15 minuter. I anslutning till stationen ligger Sollentuna Centrum med ett brett utbud av butiker, restauranger och service. Välkommen att kontakta Carima för mer info!

  • Balkong
Turebergs allé 29, Tureberg, Sollentuna kommun

Turebergs allé 29

Lägenhet
Tureberg, Sollentuna kommun
Bjurfors Sollentuna
1 750 000 kr
30 m²
1 rum
vån 1
2 476 kr/mån
58 333 kr/m²

* Bli först att flytta in! * Modern arkitektur & påkostade materialval * Närhet till oslagbara kommunikationer & service En bostad som andas genomtänkt design och vardagslyx. Mycket smart planerade kvadratmetrar med ett praktiskt sovalkov och ett rymlig allrum med plats för både matbord och soffa. Köket, i utförande, är från Vedum och fullt utrustat med energisnåla vitvaror såsom diskmaskin, inbyggd micro, spishäll samt ugn från Electrolux. Generösa fönster och fransk balkong ger ett härligt ljusinsläpp och en luftig känsla. Badrum med en modern touch och bekvämligheter så som handdukstork och kombimaskin. Gott om förvaringsmöjligheter med garderober, städskåp och separat förråd. Brf Skimret är en stor förening med 116 lägenheter i varierande storlekar. Föreningen tillhandahåller garage, cykel/barnvagnsrum samt laddmöjligheter för både bilar och cyklar. Dessutom finns en gemensamhetslokal - helt perfekt för födelsedagsfesten eller släktträffen. Innergården, som vetter mot villabebyggelse, blir en trevlig mötesplats belägen i ett soligt västläge. Projektet kännetecknas av moderna och miljömedvetna materialval, optimerad planering av lägenheterna och genomtänkt arkitektur. Här har inget lämnats åt slumpen! Kvarteret kring Turebergs allé är mycket lugnt och trivsamt, med en kort promenad från oslagbara kommunikationer och service. Allén har dessutom egen närservice med bl.a. skrädderi, frisör, gym och kvarterskrog En kort promenad till Sollentuna Centrum som erbjuder ett brett utbud av butiker, restauranger och service. I anslutning till centrum ligger Sollentuna station med oslagbara kommunikationer med både pendeltåg och ett flertal busslinjer. Pendeltåget trafikerar till bl.a. Uppsala, Arlanda, Odenplan och Stockholm city. Tåget till Sthlm C tar endast 15 minuter! För ytterligare shopping finns Häggviks Handelplats en kort promenad åt andra hållet. Dessutom bor du med närhet till härliga naturområden och vid Edsvikens glittrande vatten finns en vacker strandpromenad och badplatser. Kontakta Carima för mer information kring bostaden och projektet!

  • Hiss
Almvägen 21P, Helenelund, Sollentuna kommun
  • Budgivning pågår

Almvägen 21P

Radhus
Helenelund, Sollentuna kommun
Bjurfors Sollentuna
6 250 000 kr
118 m²
6 rum
5 930 kr/mån
52 966 kr/m²

Bostaden andas fortfarande nyproduktion och materialen känns lyxiga med vitlaserad ekparkett, kök från HTH och vitvaror från Siemens. Här bor du med en mycket genomtänkt planlösning med de sociala ytorna på entréplanet och sovrummen samt ett allrum på det övre planet. I vardagsrummet finns en stilren braskamin för kyliga vinterkvällar. Master bedroom med mysig heltäckningsmatta och utgång till balkong. Huset ligger i ett lugnt läge och bjuder på ett härligt ljusinsläpp. Genomgående vattenburen golvvärme i båda planen. I varje plan finns ett badrum med dusch och det ena badrummet är dessutom utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Via vardagsrummet når du en stor, härlig uteplats som vetter mot föreningens innergård, belägen i ett soligt söderläge. För dig som vill njuta av morgonkaffet i solen finns en uteplats också på framsidan. Stort, separat förråd ingår. På Almvägen bor du i ett perfekt läge, centralt i Sollentuna. Härifrån har du snabb och enkel tillgång till allt man behöver i vardagen - närhet till barnomsorg, fritidsaktiviteter, service och kommunikationer. Helenelundsskolan (F-9) ligger på gångavstånd och det gör även flera förskolor. Härifrån har du inte långt till Sollentuna centrum där det erbjuds ett fantastiskt utbud av butiker och shopping samt pendeltåg. Edsviken erbjuder natur- och strövområden med både badbrygga och strandpromenad. Det är gångavstånd till fina badplatser, stora strövområden och välskötta motionsspår för både löpning och skidåkning. På vintern plogas en lång skridskobana på Edsvikens is när vädret tillåter. På cykelavstånd ligger sporthallar och idrottsanläggningar som exempelvis Sollentuna simhall, Sollentunavallen och nya fotbollsplanen i Silverdal. Varmt välkommen att kontakta Carima för mer info!

  • Balkong
  • Uteplats

Visar alla 7