Mäklare Siv Johansson

Siv Johansson

Om mig

I mer än 30-år har Siv med stor framgång sålt villafastigheter och bostadsrätter i Sollentuna. Det har givit henne mycket stora kunskaper och kännedom om marknaden, vilket är en stor styrka för Siv i hennes yrke som hon verkligen älskar och som passar hennes personlighet. Att ständigt ha återkommande kunder och beskrivas av både köpare och säljare som en otroligt engagerad, kunnig och personlig mäklare är Sivs signum. Hon arbetar dessutom i ett fantastiskt bolag med stora och bra resurser

Mäklarens försäljning på Hemnet
Vasavägen 54 A, Rotebro, Sollentuna kommun

Vasavägen 54 A

Lägenhet
Rotebro, Sollentuna kommun
Bjurfors Sollentuna
1 995 000 kr
69 m²
2 rum
vån 2/2
4 115 kr/mån
28 913 kr/m²

Välkommen in i denna välplanerade lägenhet med kapprum på entréplanet och en trappa upp finns möblerbar hall med stor klädkammare , förråd och garderob. Kök med matplats och fin fri utsikt från köket. Vitmålade väggar, ljus linoleummatta, ljusblå kökssnickerier, spis, fläkt och kyl/frys. Rymligt stort vardagsrum med ekparkettgolv, vita väggar och utgång till balkong med fritt läge. Stort sovrum med ljus linoleummatta, ljusa väggar och garderober. Badrum med våtrumsmatta på golv, kakel till hälften på vägg och fönster. Rymlig klädkammare i anslutning till sovrummet. Stort förråd i anslutning till badrummet. Lägenheten har även förråd i separat byggnad i källaren. Gemensam tvättstuga. Garage och bilplats genom separat kö hos föreningen.

  • Balkong
Attundagränd 5 B 5tr, Tureberg, Sollentuna kommun

Attundagränd 5 B 5tr

Lägenhet
Tureberg, Sollentuna kommun
Bjurfors Sollentuna
2 995 000 kr
66 m²
3 rum
vån 5/8
5 028 kr/mån
45 379 kr/m²

För visning - Ring 072 - 995 00 15. Välkommen in i denna ljusa och trivsamma lägenhet med stort inglasat uterum med fritt och ogenerat läge. Stor frihetskänsla- med detta fantastiska uterum utan insyn. Möblerbar hall i vinkel med skjutgarderober. Till vänster från hallen finns rymligt och praktiskt duschrum med dusch med glasdörrar, snygg tvättkommod, wc, handdukstork, tvättmaskin och torktumlare. Till höger från hallen finns rymligt bra föräldrasovrum med hel garderobsvägg med skjutdörrar. Ytterligare sovrum för barn. Ekparkettgolv i hela lägenheten och klinkergolv med elslingor i hall samt vitmålade väggar. Öppen planlösning kök-vardagsrum och utgång till inglasade altanen. Till lägenheten finns förråd. Gemensam takterrass våning 7.

  • Balkong
  • Hiss
Sidensvansvägen 16 2tr, Sjöberg, Sollentuna kommun
Sidensvansvägen 16 2tr, Sjöberg, Sollentuna kommun, bild 2
Sidensvansvägen 16 2tr, Sjöberg, Sollentuna kommun, bild 3

Sidensvansvägen 16 2tr

Lägenhet
Sjöberg, Sollentuna kommun
Bjurfors Sollentuna
3 595 000 kr
103 m²
4 rum
vån 2/5
7 176 kr/mån
34 903 kr/m²

Välkommen in i mycket fint renoverad lägenhet med separat uthyrningsdel, som har egen entré. Stor underbar terrass i bästa solläge. Påkostat kök med köksö- kvalitet i alla detaljer- renoverades 2012-2013. Öppen planlösning kök-vardagsrum-matrum och utgång till terrass med lite sjöutsikt. Möblerbar hall. Till höger från hallen räknat så finns stilfullt sovrum med separat duschrum. Till vänster nytt fräscht badrum med badkar, tvättmaskin, tvättkommod, handdukstork och fönster. Stort härligt vardagsrum och matrum i vinkel. Vackra vitlaserade ekgolv från Kährs. Matrummet enkelt göras om till sovrum med uppsättande av vägg. Sovrum/gästrum. Arbetsrum/fd walk-in-closet. Terrass. Garage- och bilplats genom separat kö hos HSB. Gemensamma utrymmen såsom, bastu, pingis, boule, syrum och snickarbod. Utomhusaktiviteter av fritidskommitté..

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 3