Mäklare Viktor Ekman

Viktor Ekman

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Fridshyddevägen 5, Häggvik, Sollentuna kommun

Fridshyddevägen 5

Lägenhet
Häggvik, Sollentuna kommun
Bjurfors Sollentuna
3 250 000 kr
65,1 m²
2 rum
vån 1/6
3 040 kr/mån
49 923 kr/m²

FAST PRIS! * Sjöutsikt * Direkt närhet till vatten * Renoverat kök och ytskikt * Inglasat uterum Nu finns äntligen möjlighet att förvärva denna 2 rok på populära Fridshyddevägen 5, som är sällan till salu! Lägenheten ligger i direkt närhet till Norrviken, med badplats och fina promenadstråk runt knuten. Här erbjuds sjöutsikt och lugn vilket skapar en underbar känsla. Har kan ni ta en kopp kaffe på morgonen och sedan ett dopp i sjön, om så skulle önskas. Bostaden är nyligen renoverad med nytt kök från Epok och fina material. Nya ytskikt och ett härligt ljusinsläpp är några andra fördelar med lägenheten. Vidare hittar vi ett vardagsrum med plats för soffgrupp och umgänge samt ett rejält sovrum med flertalet garderober. Inglasat uterum som också förlänger sommaren. Till lägenheten hör även ett externt förråd. Fridshyddevägen i Norrvikens Strand ligger på södra änden av Norrvikensjön. Här bor man intill strandpromenad, badtrappa och badberg. Man har dessutom närhet till både Häggviks och Norrvikens station där pendeltågen tar dig till Stockholms Central eller Arlanda på 15-20 minuter. På gångavstånd ligger Häggviks Handelsplats med bland andra Stora Coop, Ica Maxi, Dollar Store, Systembolaget, Apoteket, Blomsterlandet och SATS och lite längre bort Sollentuna Galleria med ett 100-tal butiker. I närområdet finns även golfbana, ridklubb, idrottshall, simhall, tennishall, Järvafältets naturreservat med fina promenadvägar och Väsjöbacken med flera liftar och nedfarter. Häggviksskolan och Sollentuna Musikklasser ligger rakt över vägen och Skälbyskolan samt Rudbecks gymnasium ligger på promenadavstånd. Som om detta inte vore nog finns Norrvikens Sjösportcenter ett stenkast bort. Här kan man hyra kanot, sup (stand up paddling) bada eller ta en fika på cafét. Det nya sjösportcentret stod klart hösten 2023 och vill man läsa mer om det, kan man göra det här: https://norrvikenssjosportcenter.se/

  • Uteplats
  • Hiss
Hovslagarevägen 11, Edsängen, Sollentuna kommun

Hovslagarevägen 11

Lägenhet
Edsängen, Sollentuna kommun
Bjurfors Sollentuna
2 395 000 kr
51 m²
2 rum
vån 1/5
3 763 kr/mån
46 961 kr/m²

- Stor balkong - Nyproducerad 2019 - Välplanerad - Populär förening - Fina materialval - Goda förvaringsmöjligheter Välkommen till denna ljusa och välplanerade 2:a om 51 kvm i absoluta toppskick! Stor och fin balkong med plats för matgrupp samt loungemöbler. Här bor du i en välplanerad lägenhet som har tagit till vara på varje yta för att optimera den så gott som möjligt. Här erbjuds ett stort kök i nyskick med allt du önskar och plats för matgrupp. Vidare hittar vi ett helkaklat badrum med komfortvärme och kombimaskin. Vardagsrum med plats för soffgrupp och utgång till balkongen. Rymligt sovrum med fönster. Lägenheten tillhandahåller genomgående fina materialval och goda förvaringsmöjligheter. I samma port finns förråd som tillhör lägenheten och härifrån kan du också komma ner direkt till garaget i källaren. Föreningen erbjuder något utöver det vanliga i form av lummig och uppväxt innergård med fina uteplatser att grilla och hänga vid samt en stor takterrass med plats för upp till 20 personer i helt ostört läge med sol från morgon till kväll. I anslutning till takterrassen finns bastu, ett mindre kök samt dusch och wc. I bottenplan hittar du bland annat en förskola, närlivs, kemtvätt, närdoktor och en välbesökt italiensk restaurang, perfekt de dagar man inte orkar fixa med maten. Goda träningsmöjligheter finns med SATS precis runt knuten. Här bor du omgiven av natur, kultur och vatten bland annat i form av Edsbergs slott, Sollentuna konsthallar, Väsjöbacken och Edsviken. Sommartid är det många som åker till någon av alla badplatser som finns vid exempelvis Edsviken, Norrviken eller vid Rösjön. På promenadavstånd finns också naturreservatet Törnskogen. På vintern kan man åka skidor i populära Väsjöbacken och åka skridskor på Edsviken eller Norrviken. I närheten finns också Sollentuna golfklubb och flera olika båtklubbar. I området finns det gott om förskolor och skolor. I närområdet finns Lidl och Edsbergs centrum med mindre matbutik och närservice, samt en liten bit bort Häggviks handelsplats där du hittar större matbutiker och ett varierat utbud av butiker. För den shoppingssugna finns också Sollentuna centrum, Kista galleria och Mall of Scandinavia på behagligt avstånd. Här kan du hitta det mesta du önskar i form av mode, inredningsbutiker, biografer, bibliotek, etc. Med bil finns även Täby centrum lättillgängligt. Några minuter (ca 200 m) från bostaden vid Malla Silfverstolpes väg finns goda kommunikationer med bussar mot bland annat Mörby centrum/Danderys sjukhus eller mot Sollentuna station. Närhet också till Häggviks station (ca 1,2 km) där det går pendeltåg. Med bil tar du dig med lätthet ut på både E4 och E18. Till Stockholm central och till Arlanda tar det ca 20 minuter med bil.

  • Balkong
  • Hiss
Tellusvägen 76B, Häggvik, Sollentuna kommun

Tellusvägen 76B

Lägenhet
Häggvik, Sollentuna kommun
Bjurfors Sollentuna
3 895 000 kr
96 m²
3 rum
vån 2/2
4 947 kr/mån
40 573 kr/m²

* Topprenoverad 2021 * Radhuskänsla * Balkong mot innergård * Barnvänligt område * Närhet till centrum och Edsvikens vatten Varmt välkommen till Tellusvägen 76B, en lägenhet som verkligen måste upplevas på plats! Bostaden har genomgått en totalrenovering under 2021 och är i absoluta toppklass. Här erbjuds exempelvis ett fullutrustat kök från Epok med allt du kan önska dig och ett exklusivt badrum i elegant design med b.la. dubbla handfat, torktumlare, tvättmaskin och golvvärme. I anslutning till köket kommer ni ut på den stora och bekväma balkongen som vetter ut mot föreningens trevliga innergård. Generösa fönsterpartier i två väderstreck ger bostaden ett härligt ljusinsläpp och en känsla av rymd Vidare finner vi ett vardagsrum med plats för både soffgrupp och matbord. Intill vardagsrummet hittar vi även de två sovrummen, varav det ena med flertalet garderober. Intill trappan finner vi en rejäl klädkammare med bra förvaring. Egen ingång till entrén med stor hall och bra med plats för förvaring. Stor och stabil förening i ett lugnt och barnvänligt område med bilfria innergårdar. Här finns gott om lekytor för barn i alla åldrar; fotbollsplan, basketkorgar, lekplatser och pingisbord. Föreningen har dessutom festlokal, hobbyrum och bastu för sina medlemmar att nyttja. Föreningen har även installerat solceller! Här bor du nära hjärtat av Sollentuna med närhet till det mesta. Endast en kort promenad bort når du oslagbara kommunikationer med både pendeltåg och ett flertal busslinjer från Sollentuna station. Pendeltåget trafikerar direkt till bl.a. Uppsala, Arlanda, Odenplan och Stockholm city. In till Stockholm City tar tåget endast 15 minuter. Här hittar vi också Sollentuna Centrum med ett brett utbud av butiker, restauranger och service. I närområdet finns flera skolor och förskolor. I närheten ligger också Sollentuna sjukhus med egen närakut. Edsvikens vatten och natur samt Sollentuna vallen ligger tvärs över gatan. Längs Edsviken kan du promenera längs den härliga strandpromenaden, ta ett dopp eller varför inte ta en skridskotur när vädret tillåter?

  • Balkong
Hedvigsdalsvägen 1B, Edsviken, Sollentuna kommun

Hedvigsdalsvägen 1B

Lägenhet
Edsviken, Sollentuna kommun
Bjurfors Sollentuna
4 995 000 kr
89 m²
3 rum
vån 1/2
6 495 kr/mån
56 124 kr/m²

- Villakänsla - Fint skick - Öppen planlösning - Populärt område - Gateau och STC fitness i föreningen Nu saluförs äntligen denna underbara lägenhet på Hedvigsdalsvägen 1B i populära Brf Edsvikens torg! Bostaden genomsyras av klass, elegans och är i fint skick. Här erbjuds en stor 3:a om 89 kvm i öppen planlösning. Köket, som är hjärtat i lägenheten, ligger mittemellan matplats och vardagsrum. Köket är i exklusiv design och utrustat med allt du behöver. Generösa arbetsytor och mycket förvaring, perfekt för den matintresserade. Vidare hittar vi två rejäla sovrum, varav det ena har en klädkammare. Från vardagsrummet når du ut till den fantastiska uteplatsen som vetter mot föreningens lugna innergård, vilket också skapar en villakänsla. I övrigt finner vi ett stort badrum med tvättmaskin och torktumlare samt en gäst-wc. Lägenheten tillhandahåller även ett förråd och larm finns installerat i bostaden. Föreningen ligger i hjärtat av Edsviken och har även Gateau och STC som hyresgäster. Här bor du i ett av Sollentunas mest populära områden. Edsvikens torg är ett populärt ställe att åka till bland människor i området. Här kan du köpa färskt frukostbröd på Gateau eller ta ett träningspass på STC. En kort promenad bort kan du även unna dig en lunch på Edsvikens Gelateria. Inte långt härifrån hittar vi Edsvikens glittrande vatten, där det finns härliga strövområden, båtklubbar, tennisklubb och flera badplatser. Vintertid åker skridskorna på för en härlig tur längs de plogade banorna. På gångavstånd ligger Sollentuna centrum med stort utbud av butiker, restauranger och service. Från Sollentuna station går pendeltåg till bl.a. Stockholm City, Arlanda, Odenplan och Uppsala. Dessutom trafikerar flertalet busslinjer från stationen. I närområdet finns det också flertalet populära förskolor och skolor. Strax utanför dörren kan du även ta buss 523 mot Sollentuna centrum. För den golfintresserade finns flertalet golklubbar i närområdet och den närmaste är Sollentuna golfklubb, med väldigt gott renommé. En kort bilfärd från lägenheten hittar vi också populära Rösjön, Norrviken och Järvafältet.

  • Uteplats
Sollentunavägen 195B, Sollentuna Centrum, Sollentuna kommun

Sollentunavägen 195B

Lägenhet
Sollentuna Centrum, Sollentuna kommun
Bjurfors Sollentuna
4 395 000 kr
79 m²
4 rum
vån 1/5
5 391 kr/mån
55 633 kr/m²

- Nyproducerad 2022 - Centralt läge nära till det mesta - Badrum med golvvärme - Exklusiva materialval - Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum - Balkong - Externt förråd som tillhör lägenheten Nu finns möjlighet att förvärva en nyproducerad lägenhet i Brf Edsvikshöjden. Här bor du i en välplanerad 4 rok med närhet till Edsviken och Sollentuna centrum. Lägenheten är nyproducerad 2022 och erbjuder exklusiva materialval som Marbodal kök och enstavsparkett. Öppen planlösning mellan vardagsrum och kök som ger en härlig social yta att umgås vid. Vidare hittar vi tre väldisponerade sovrum och ett fint badrum. Rymlig balkong i fritt läge. I övrigt finns ett externt förråd som tillhör lägenheten. Parkering på föreningens innergård och garage nere i källaren. Här bor du nära hjärtat av Sollentuna med närhet till det mesta. Endast en kort promenad bort når du oslagbara kommunikationer med både pendeltåg och ett flertal busslinjer från Sollentuna station. Pendeltåget trafikerar direkt till bl.a. Uppsala, Arlanda, Odenplan och Stockholm city. In till Stockholm City tar tåget endast 15 minuter. Här hittar vi också Sollentuna Centrum med ett brett utbud av butiker, restauranger och service. I närområdet finns flera skolor och förskolor. I närheten ligger också Sollentuna sjukhus med egen närakut, Edsvikens vatten och natur samt Sollentuna vallen. Längs Edsviken kan du promenera längs den härliga strandpromenaden, ta ett dopp eller varför inte ta en skridskotur när vädret tillåter. Varmt välkommen att höra av dig vid intresse!

  • Balkong
  • Hiss
Folkungavägen 19, Häggvik, Sollentuna kommun

Folkungavägen 19

Lägenhet
Häggvik, Sollentuna kommun
Bjurfors Sollentuna
2 350 000 kr
56,2 m²
2 rum
vån 1/3
3 767 kr/mån
41 815 kr/m²

Bokad visning, kontakta mäklaren för att boka! - Fint renoverad med nytt kök - Renoverade ytskikt - Inglasad balkong i sydvästläge - Minimal insyn - Kontorsmöjlighet - Nära till pendeltåg - Stabil förening med god ekonomi Välkommen till Folkungavägen 19, ett renoverat hem i fint skick! Här bor du i ett charmigt och modernt hem i genomgående gott skick. Renoverat kök med allt du kan önska och plats för matgrupp. Genomgående frsächa och renoverade ytskikt. Helkaklat badrum i fräscht skick med tvättmaskin. Stort sovrum som tillhandahåller bra förvaring. Härligt och ljust vardagsrum i anslutning till inglasad balkong i insynsskyddat samt soligt läge. Vidare finns plats för kontor i antingen varadagsrummet eller sovrummet om så skulle önskas. Till lägenheten hör ett källarförråd. Pendeltåget ligger bara ett stenkast från bostaden och härifrån tar du dig till Stockholm City på ynka 19 minuter. Stabil förening med god ekonomi. I föreningen finns bland annat gym, pingisrum, snickeboa, tvättstugor, cykelrum och föreningslokal. Här bor ni i ett av Sollentunas mest populära områden med närhet till det mesta. Häggvik är beläget centralt i Sollentuna och är ett lugnt och barnvänligt område. Till Skälbyskolan och Häggviksskolan samt Sollentuna musikklasser är det kort promenadavstånd till och det finns även förskolor i närområdet. Det är cykelavstånd till allt från förskolor, grundskolor och gymnasium. Häggviks lilla centrum bjuder på Second hand-butiker med damkläder och inredning, veterinär, en närlivs med det nödvändigaste, restauranger med olika kök, fotograf, frisör, tandläkare och trafikskola. I Häggvik ligger även Häggviks handelsplats med flertalet stora butiker och varuhus så som Ica Maxi, Willys, City Gross, Jula, Jysk, Dollarstore och Sats. Utöver det finner vi sjön Norrviken en kort promenad från bostaden (800 meter), med en fin badplats efter strandpromenaden, kajakpaddling på sommaren och en mycket populär och plogad skridskobana på vintern. Inte långt härifrån ligger även Järvafältet med fina strövområden för motion eller naturupplevelser. Visningsgården Bögs Gård som du kan promenera till genom skogen, är populär för både stora och små. Där finns både djur att titta på, ett mysigt café och ibland aktiviteter med ponnyridning eller häst och vagn samt möjligheter för barnkalas. Inom cykelavstånd ligger även Norrviken centrum med en välsorterad Ica nära butik, den välrenommerade Percys kött, bibliotek, vårdcentral med mera.

  • Balkong
Strandvägen 4A, Edsviken, Sollentuna kommun

Strandvägen 4A

Lägenhet
Edsviken, Sollentuna kommun
Bjurfors Sollentuna
2 195 000 kr
58 m²
2 rum
vån 2/2
4 084 kr/mån
37 845 kr/m²

Bokad visning, kontakta mäklaren för anmälan! - Renoverat badrum - Smart planerad - Stort och fullutrustat kök - Närhet till Sollentuna centrum - Närhet till Edsviken Välkommen till Strandvägen 4A, en lägenhet i hjärtat av Sollentuna! Här erbjuds en välplanerad 2:a om 58 kvm i fint skick. Lägenheten tillhandahåller ett stort fullutrustat kök med plats för matgrupp och ett rejält vardagsrum samt sovrum. I vardagsrummet finns gott om plats för möblemang och umgänge. Här hittar vi också ett trevligt burspråk som ger ett härligt ljusinsläpp. Sovrum med bra förvaringsmöjlighet tack vare flertalet garderober. Vidare hittar vi ett smakfullt renoverat badrum i toppskick med golvvärme. Externt förråd ingår till lägenheten. Här bor du i ett centralt läge med närhet till Edsvikens vatten och fina promenadstråk. Åt andra håller finner vi Sollentuna centrum, en kort promenad bort. Här erbjuds stort utbud av shopping, närservice och restauranger. Härifrån kan du även ta pendeltåget till Odenplan, Arlanda, Stockholm city eller Uppsala. Till odenplan tar det endast cirka 20 minuter och till Arlanda ungefär lika långt. I övrigt finne vi gott om förskolor och skolor i närområdet.

Sollentunavägen 309, Häggvik Strand, Sollentuna kommun

Sollentunavägen 309

Lägenhet
Häggvik Strand, Sollentuna kommun
Bjurfors Sollentuna
1 550 000 kr
29 m²
1 rum
vån 1/5
2 516 kr/mån
53 448 kr/m²

Accepterat pris! - Yteffektiv - Exklusiva materialval - Badrum med tvättmaskin - Fullutrustat kök - Stora fönsterpartier Välkommen till denna yteffektiva 1:a på populär adress intill Häggvik strand! Här erbjuds öppen planlösning med kök och rum i ett. Exklusvia materialval genomsyrar hela lägenheten. Fullutrsutat kök med allt du kan önska dig och ett fint badrum med golvvärme. Stora fönsterpartier som ger ett härligt ljusinsläpp. Plats för både soffgrupp och matgrupp om så önskas. Här bor ni i ett av Sollentunas mest populära områden med närhet till det mesta. Häggvik är beläget centralt i Sollentuna och är ett lugnt och barnvänligt område. Till Skälbyskolan och Häggviksskolan samt Sollentuna musikklasser är promenadavstånd till och det finns även förskolor i närområdet. Det är cykelavstånd till allt från förskolor, grundskolor och gymnasium. Häggviks lilla centrum bjuder på Second hand-butiker med damkläder och inredning, veterinär, en närlivs med det nödvändigaste, restauranger med olika kök, fotograf, frisör, tandläkare och trafikskola. Härifrån kan du även ta pendeltåget mot Stockholm city eller Arlanda. I Häggvik ligger även Häggviks handelsplats med flertalet stora butiker och varuhus så som Ica Maxi, Willys, City Gross, Jula, Jysk, Dollarstore och Sats. Utöver det finner vi sjön Norrviken (kort promenad från lägenheten) med en fin badplats efter strandpromenaden, kajakpaddling på sommaren och en mycket populär och plogad skridskobana på vintern. Inte långt härifrån ligger även Järvafältet med fina strövområden för motion eller naturupplevelser. Visningsgården Bögs Gård som du kan promenera till genom skogen, är populär för både stora och små. Där finns både djur att titta på, ett mysigt café och ibland aktiviteter med ponnyridning eller häst och vagn samt möjligheter för barnkalas. Inom cykelavstånd ligger även Norrviken centrum med en välsorterad Ica nära butik, den välrenommerade Percys kött, bibliotek, vårdcentral med mera. Välkommen att höra av dig vid intresse!

  • Hiss
Kamomillvägen 2, Tureberg, Sollentuna kommun

Kamomillvägen 2

Lägenhet
Tureberg, Sollentuna kommun
Bjurfors Sollentuna
4 795 000 kr
73 m²
3 rum
vån 2/4
5 108 kr/mån
65 685 kr/m²

- Terrasslägenhet - Stor terrass med fin utsikt mot villaområde - Nyproducerad 2024 - Välplanerad - Härligt ljusinsläpp - Social planlösning Unik chans att förvärva en nyproducerad (2024) terrasslägenhet i populära Tureberg! Här erbjuds en lägenhet med allt du kan önska dig. Bostaden har en fantastisk terrass om cirka 23 kvadratmeter som ligger i ett härlig sydsvästläge med utsikt mot villaområde. Terrassen är något unikt i området och växer verkligen inte på träd. Här kan du njuta av solen under hela dagen. Utöver detta så hittar vi även en balkong på cirka 4 kvadratmeter som vetter in mot innergården. Fönster i två väderstreck vilket skapar ett härligt ljusinsläpp. Lägenheten tillhandahåller en modern planlösning som är social med öppet mellan vardagsrum och kök. Köket är från Vedum i fin skogsgrön design. I andra änden av bostaden finner vi två sovrum med bra förvaringsmöjligheter, varav det ena med stor skjutgarderob. Vidare erbjuds ett badrum med tvättmaskin och torktumlare samt golvvärme. Generös hall med plats för avhänging av ytterkläder. Till lägenheten hör också ett externt förråd. Beräknat tillträde: Mitten av maj 2024. För mer information om projektet gå in på https://peabbostad.se/projekt/stockholm/skimret/. Brf Skimret är en stor förening med 116 lägenheter i varierande storlekar. Föreningen tillhandahåller garage, cykel/barnvagnsrum samt laddmöjligheter för både bilar och cyklar. Dessutom finns en gemensamhetslokal - helt perfekt för barnkalaset eller släktträffen. Innergården, som vetter mot villabebyggelse, blir en trevlig mötesplats belägen i ett soligt västläge. Projektet kännetecknas av moderna och miljömedvetna materialval, optimerad planering av lägenheterna och genomtänkt arkitektur. Här har inget lämnats åt slumpen! Kvarteret kring Turebergs allé är mycket lugnt och trivsamt, med en kort promenad från oslagbara kommunikationer och service. Allén har dessutom egen närservice med bl.a. skrädderi, frisör, gym och kvarterskrog En kort promenad till Sollentuna Centrum som erbjuder ett brett utbud av butiker, restauranger och service. I anslutning till centrum ligger Sollentuna station med oslagbara kommunikationer med både pendeltåg och ett flertal busslinjer. Pendeltåget trafikerar till bl.a. Uppsala, Arlanda, Odenplan och Stockholm city. Tåget till Sthlm C tar endast 15 minuter! För ytterligare shopping finns Häggviks Handelplats en kort promenad åt andra hållet. Dessutom bor du med närhet till härliga naturområden och vid Edsvikens glittrande vatten finns en vacker strandpromenad och badplatser.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Kruthornsvägen 3B, Edsberg, Sollentuna kommun

Kruthornsvägen 3B

Övrigt
Edsberg, Sollentuna kommun
Bjurfors Sollentuna
350 000 kr
13 m²
1 rum
835 kr/mån

Nu finns möjlighet att förvärva ett av de populära bostadsrättsgaragen i brf Solhjulet! I avgiften ingår värme och utöver det tillkommer en elkostnad separat om man förbrukar el. Garaget kan användas som exempelvis förråd eller till förvaring av bil. Garaget mäter ca 220 bredd vid dörrarna, ca 220 höjd vid dörrarna och ca 550 längd invändigt. Varmt välkommen att höra av dig vid intresse. Snabbt tillträde är möjligt! Brf Solhjulet är stor, stabil och prisbelönt förening med mycket stabil ekonomi. Föreningen tillhandahåller också gym, bastu, övernattningslägenhet och föreningslokal. Med sitt läge mellan Sollentuna och Täby ligger Edsberg som en oas med mysig småstadskänsla och eget centrum, som en gång i tiden var Sollentunas största med sina 18 butiker. Idag har Edsbergs centrum ett bra utbud av butiker, restauranger och serivce. Totalt är det cirka 23 verksamheter här och några av dessa är Ica Edsberg, Apotek, bageri, blomsteraffär, flertalet restauranger och frisörer. Samtidigt är det bara en 10-15 minuters bussresa till Sollentuna Centrum med över 100 butiker. Edsvikens vatten och natur ger möjligheter till rekreation av alla de slag. På fem minuter når du en vacker strandpromenad, i naturreservatet mot Täby kan du njuta av strövtåg, löprundor och bad vid Rösjön. Även kring Edsviken finns fina badplatser. Edsberg bjuder även på mycket kultur, främst i och kring Edsbergs slott, med anor från 1600-talet och idag ett livligt kulturcentrum med konstutställningar, teater, konserter och museum samt den fina Edsbergsparken. Ett utflyktsmål man aldrig tröttnar på. I övrigt så har du närhet till tennishall, fotbollsplaner, skolor, förskolor, Väsjön, skidbacken Väsjöbacken, etc. Med pendeltåget tar det bara 15 minuter till city, antingen från Häggvik, tre kilometer bort eller från Sollentuna station. Pendeln går även direkt till Arlanda och Uppsala. Bussar går till Sollentuna station, Danderyd, Karolinska och Mörby samt nattbuss hela vägen till Edsberg från Stockholms central.

Visar alla 10