Mäklare Ayham Khaled

Ayham Khaled

Om mig

Som verksam fastighetsmäklare i Uppsala brinner Ayham för det han gör och är alltid beredd att leverera för att skapa långsiktiga relationer och för att tillsammans med sina kunder överträffa förväntningarna i varje affär. Med en stark tro på hårt arbete är målen högt uppsatta och han ser fram emot att höra från dig som har tankar på att sälja, vill ha rådgivning eller en värdering av din bostad, välkommen att kontakta Ayham!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Torgny Segerstedts allé 9, Rosendal, Uppsala kommun
Torgny Segerstedts allé 9, Rosendal, Uppsala kommun, bild 2
Torgny Segerstedts allé 9, Rosendal, Uppsala kommun, bild 3

Torgny Segerstedts allé 9

Lägenhet
Rosendal, Uppsala kommun
Bjurfors Uppsala
1 890 000 kr
38 m²
2 rum
vån 5/6
2 630 kr/mån
49 737 kr/m²

Välkommen till en fantastiskt välplanerad 2:a på våning 5/6 med stor balkong på ca 9 kvm i soligt sydvästläge. Här bor du med genomgående vita vackra ekparkettgolv och utvald interiör i ljus färgskala kombinerat med en känsla av rymd och hög kvalité. Känslan skapas av den öppna planlösningen och de genomtänkta lösningarna med detaljer som skjutdörr till sovrum och inbyggd förvaring med även i hallen med skjutdörrar. Detta är ett hem perfekt för dig som vill ha utmärkt balans mellan ett funktionellt boende men med attraktiva inredningsval. Materialvalen är genomtänkta, påkostade och skapar en bra harmoni. Lägenheten når du enkelt med hiss, direkt från källaren om så önskas. Balkongen, som tidigare nämnt ligger belägen i sydvästläge ligger dessutom näst högst upp i huset, dessutom utan en balkong direkt ovanpå vilket innebär att du får ökade soltimmar och fri sikt upptill, här finns även markiser. Planlösningen erbjuder hall med bra förvaring och platsbyggda skjutdörrsgarderober från golv till tak, rymligt vardagsrum med öppen planlösning mot påkostat kök från HTH med vitvaror från Smeg och vit bänkskiva samt stilrena köksskåp med läderbeklädda handtag. Sovrum som rymmer större säng och en skjutdörrsgarderob, badrum med Carraramarmor, komfortgolvvärme och spotlights i tak. Bostaden har utgång till härlig balkonger i sydvästläge mot den skyddade innergården samt ett fint ljusflöde från stora fönsterpartier som även de har fönsterbänkar i carraramarmor. I Rosendal hittar du en modern sporthall, USIF-arenan, som erbjuder gym, tennis, padelbanor och även två välsorterad matbutiker. Dessutom finns flera restauranger i närheten. Siegbahnsparken, som är mycket populär och erbjuder rutschkanor, flera klätterställningar, klättervägg och möjligheter till vattenlek. Solvallsparken, som också är nära bostaden bjuder också in till lek och umgänge. Bostaden har ett utmärkt läge med Stadsskogen på gångavstånd, vilket ger möjlighet till härliga promenader och aktivt friluftsliv. Du kan ägna dig åt löpning, svampplockning och vandring, och på vintern kan du åka längdskidor på elljusspåret. Hågadalen-Nåstens naturreservat är också nära till hands, bara en kort promenad bort. Om du är intresserad av hästar finns fina ridvägar, och på sommaren kan du enkelt ta dig till Mälaren och Lyssnaängens badplats. I närheten finns även en populär frisbeegolfbana, och du har snabb åtkomst till Studenternas för skridskoåkning på vintern. Bostadsområdet har goda buss kommunikationer till city. Här finns också närhet till skolor, förskolor och cykelvägar till centrum, Akademiska sjukhuset, BMC, Ångströmlaboratoriet och SLU. Varmt välkomna att visa intresse på denna bostad!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Regngatan 6, Gränby, Uppsala kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Regngatan 6, Gränby, Uppsala kommun, bild 2
Regngatan 6, Gränby, Uppsala kommun, bild 3

Regngatan 6

Lägenhet
Gränby, Uppsala kommun
Bjurfors Uppsala
1 395 000 kr
89,8 m²
3.5 rum
vån 2/3
4 703 kr/mån
15 535 kr/m²

Välkomna till Regngatan 6 och denna trevliga renoveringsdröm, denna 3,5:a belägen på våning 2 med härlig utsikt och balkong i soligt sydvästläge. Lägenheten är genomgående ljust med en välplanerad planlösning disponerad på tre sovrum - alla i bra storlek, ett badrum med badkar, wc och spegelskåp. Ett funktionellt kök med matplats precis intill som lämpar sig väl för härliga middagar. Samt ett stort och lättmöblerat vardagsrum med anslutning till balkongen som ligger i härligt solläge i sydväst. Med fönster från två olika väderstreck upplevs lägenheten extra ljus och hemtrevlig, men framförallt har bostaden en enorm potential där du har möjligiheten att forma den precis som ni vill! Här bor ni dessutom i en förening med god ekonomi där många av de större renoveringar har utförts. Till bostaden hör även ett förråd, dessutom finns extra förråd samt däckförvaring att hyra inom föreningen. På Regngatan bor ni i en bra förening och här har ni all tänkbar service inom gångavstånd, på tio minuter når ni det ständigt växande Gränby Staden och dess galleria. Där har ni allt ifrån butiker, gym, restauranger, apotek och Systembolaget. I vädergatorna finns även en pizzeria. Dessutom har ni goda kommunikationer till city, busshållplatsen finns två minuter bort. Vill man cykla så tar det ca 7 minuter med cykel ner till centrum. Både Lidl och Willys nås på några minuter till fots (utöver ICA Kvantum i Gränbys galleria). Den allra största fördelen är kanske den otroligt fina och grönskande Gränbyparken, här finns fina promenadvägar runt i vackert landskap - har ni barn så är det populärt att ta en promenad till 4H-gården och titta på bondgårdens alla djur. Vill man inte gå så långt kan ni koppla av och njuta på föreningens välskötta och luftiga innergård - här finns lekplatser, grillplats och flertalet sittplatser för trevliga sammankomster och fester! Varmt välkomna!

  • Premium
  • Balkong
  • Energieffektiv
Bäverns gränd 18A, Centrum Uppsala, Uppsala kommun
Bäverns gränd 18A, Centrum Uppsala, Uppsala kommun, bild 2
Bäverns gränd 18A, Centrum Uppsala, Uppsala kommun, bild 3

Bäverns gränd 18A

Lägenhet
Centrum Uppsala, Uppsala kommun
Bjurfors Uppsala
1 695 000 kr
32,5 m²
1 rum
vån 1/7
2 395 kr/mån
52 154 kr/m²

Varmt välkomna till Bäverns Gränd 18A, mitt i Uppsalas hjärta i grymt pendlarläge med en knapp minut ifrån resecentrum till fots! Här bor du i makalöst läge med närhet till allt vad staden har att erbjuda, gågatan med shoppingstråk runt knuten, välsorterad matbutik i samma kvarter och ypperligt läge för den som pendlar med antingen bil, tåg eller buss! En rejäl halvtrappa upp välkomnas du av denna kvadratsmarta etta med 32,5kvm fördelade på ett allrum/sovrum, separat kök, rejäl hall med generös förvaring och stamrenoverat och modernt badrum med bekväma lösningar, exempelvis som att badrummet är förberett för tvättmaskin. Allrummet erbjuder gott om plats för säng, soffgrupp med tv-möblemang, matplats samt en arbetshörna, golven är i klassiskt Holländskt mönster. Här finns dessutom gott om förvaring i garderob, likaså i den separata hallen. Köket är utrustat med goda arbetsytor, spis och ugn, kyl/frys samt förvaring i både över- och underskåp. Tilltalande badrummet utrustat med förvaring i kommod och spegelskåp, handdukstork och duschhörna som avskärmas med glasdörrar. Här är det som tidigare nämnt även förberett för tvättmaskin. Till lägenheten hör ett källarförråd Bäverns Gränd är ett populärt område i centrala Uppsala med närhet till allt som staden har att erbjuda. Här bor du med gångavstånd till butiker, restauranger, parker och fina promenadstråk längs med Fyrisån. Oavsett om du vill resa inom Uppsala med stadsbuss eller om du vill pendla till jobb i Stockholm eller Gävle så är Centralstationen en central knytpunkt för all kommunikation. Området är perfekt för pendlaren som vill ha närhet till centralstationen, studenten som önskar ha promenadavstånd till flera av Uppsalas universitetsinstitutioner eller om du bara vill bo med direkt närhet till restauranger, konditorier, matbutiker, klädaffärer, vårdcentraler, vackra promenadstråk, gym och grönområden! Med en lägenhet som denna får du inte bara en fantastisk bostad utan också ett fantastiskt geografiskt läge med tillgång till stort serviceutbud i direkt närhet. Här bor du i en trevlig och stabil bostadsrättsförening där föreningen disponerar 52 lägenheter. En förening med bra utbud i sina gemensamma anläggningar, ordnad ekonomi och väl omhändertagen fastighet. Varmt välkomna till denna grymt trevliga bostad!

  • Premium
  • Hiss
Solskensgatan 11, Gränby, Uppsala kommun
Solskensgatan 11, Gränby, Uppsala kommun, bild 2
Solskensgatan 11, Gränby, Uppsala kommun, bild 3

Solskensgatan 11

Lägenhet
Gränby, Uppsala kommun
Bjurfors Uppsala
1 795 000 kr
49,5 m²
2 rum
vån 2/7
3 536 kr/mån
36 263 kr/m²

Varmt välkomna till denna ytterst välplanerade lägenhet med många bekvämligheter. Här finner ni en lägenhet med fin balkong, genomgående smart planlösning och perfekt läge med närhet till Gränby Centrum. Lägenheten erbjuder en välkomnande hall med förvaring i garderober, sovrum med plats för säng, stort och välutrustat badrum som erbjuder tvättmaskin & torktumlare med generös förvaring ovan, samt en praktisk arbetsbänk. Köket som är i öppen planlösning mot vardagsrummet inbjuder till extra trevliga middagar och är utrustat med vit skåpinredning från Vedum. Från vardagsrummet finns även utgång till lägenhetens rymliga balkong. Tack vare närheten till Gränby centrum finns inom kort gångavstånd ett enormt utbud av butiker, biograf, restauranger och övrig service. Populära Gränbyparken med den stora lekplatsen ligger angränsande till detta fina nybyggda område, dessutom med trevliga promenadstråk runtom samt Gränby 4H-gård med djur i hage. Ett mycket trevligt grannskapsområde med närhet till all service och kommunikation som kan tänkas, även grymt pendlarläge med nära på- och avfarter till E4. En mycket trevlig bostad att stortrivas i! Varmt välkommen!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Bäcklösavägen 3, Ultuna, Uppsala kommun
Bäcklösavägen 3, Ultuna, Uppsala kommun, bild 2
Bäcklösavägen 3, Ultuna, Uppsala kommun, bild 3

Bäcklösavägen 3

Lägenhet
Ultuna, Uppsala kommun
Bjurfors Uppsala
1 995 000 kr
57 m²
2 rum
vån 4/5
4 765 kr/mån
35 000 kr/m²

Varmt välkomna till denna fantastiska tvåa på 57 kvadratmeter, belägen högt upp på våning 4 med en generös balkong i fint solläge! Låt dig förföras av det ljusa och välinredda utrymmet, där varje kvadratmeter är utnyttjad till fullo för att skapa en känsla av rymlighet och funktionalitet. Den väl genomtänkta planlösningen ger en social yta mellan kök och vardagsrum som inbjuder till sociala middagar med ett välutrustat och stilfullt kök där flertalet tillval har gjorts. Ett rymligt sovrum som nås till höger innanför entrén där det erbjuds generös förvaring i form av skjutdörrsgarderob med helkroppspegel samt plats för stor säng och hemmakontor. I hallen finns gott om förvaringsmöjligheter, där det även här finns en skjutdörrsgarderob med spegel för enkel och smidig förvaring, vidare härifrån nås även badrummet som är helkaklat och erbjuder tvättmaskin & torktumlare, förvaring i överskåp och kommod samt en praktiskt arbetsbänk. I BRF Björkallén bor du i en mycket välskött förening där stort fokus har lagts på att erbjuda bostäder där stil och bekvämlighet samspelar. Lägenheten har en stor balkong om 15 kvm där det finns plats för stor soffa, solstol, matplats och grill! En del av balkongen går även att glasa in. Läget på Bäcklösavägen 3 ger dig möjlighet att uppleva det bästa av Ultuna och Uppsala. Med närhet till grönområden, service och goda kommunikationer får du en bekväm vardag med allt du behöver inom räckhåll. Välj själv var du tycker känns bäst att handla, Gottsunda centrum eller Sunnersta. Avståndet är ungefär detsamma på ca 1,5 km. Här finns matbutiker, vårdcentraler och närservice. I Gottsunda centrum finns även apotek, systembolag, blomsterbutik och flera restauranger, caféer och butiker. Vill du lyfta tungt eller svettas i grupp ligger Friskis & Svettis på gångavstånd. SLU ligger tvärs över gatan där även Praktikertjänst Ultuna Vårdcentral ligger, det är dessutom bara 4 km till universitetet och akademiska sjukhuset samt, fina busskommunikationer och cykelbanor. Här bor man granne med två naturreservat och dess bär- och svampstigar. I närheten ligger Mälarens omtyckta strandpromenader med flera bad och båtklubbar. Närheten till bad, Vårdsätraskogen och grönytor för grillfester gör att många trivs här. Varmt välkomna till ett trivsamt hem med många bekvämligheter!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Otto Myrbergs väg 4C, Rickomberga, Uppsala kommun
Otto Myrbergs väg 4C, Rickomberga, Uppsala kommun, bild 2
Otto Myrbergs väg 4C, Rickomberga, Uppsala kommun, bild 3

Otto Myrbergs väg 4C

Lägenhet
Rickomberga, Uppsala kommun
Bjurfors Uppsala
1 595 000 kr
46 m²
2 rum
3 331 kr/mån
34 674 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska och moderna bostad i det eftertraktade området Rickomberga-Luthagen! Denna stilfulla lägenhet är perfekt för den som söker det där extra när det kommer till kvalitet, design och komfort, dessutom beläget i lugnt och stadsnära område. Lägenheten erbjuder en smart planerad och yteffektiv yta som skapar en luftig och öppen känsla i kombination med de fina materialvalen som gör sig påminda genom lägenheten. Lägenhetens 46 kvm fördelar sig på 36 boarea + 10kvm biarea då huset ligger i suterräng - något som inte påverkar funktionaliteten för bostaden. Här välkomnas man av en hall med garderobsförvaring på två ställen, ett rymligt kök med goda arbetsytor med öppen planlösning mot vardagsrum där även utgång till en rymlig uteplats finns. Denna uteplats är som ett extra rum sommartid med fint solläge i sydväst, här finns dessutom möjlighet att glasa in om så önskas. Vidare finns ett väl tilltaget sovrum med skjutdörrsgarderob samt ett helkaklat badrum utrustat med kombinerad tvättmaskin, arbetsbänk samt god förvaring i överskåp och kommod. Boendet ligger i ett attraktivt område med närhet till allt du kan tänkas behöva. Du har goda kommunikationer med bussförbindelser i närheten. Det finns även gott om grönområden, promenadstråk och parker, perfekt för den som uppskattar naturen och friluftslivet. Sammantaget erbjuds här en trivsam bostad med en perfekt kombination av stil, komfort och funktionalitet. Här kan du skapa ditt drömhem i en modern och trivsam miljö. Missa inte chansen att bli ägare till denna fantastiska bostad i en av Uppsalas mest attraktiva stadsdelar. Varmt välkommen!

  • Premium
  • Uteplats

Visar alla 6