Mäklare Damir Bicharov

Damir Bicharov

Om mig

Jag är specialist inom försäljning av bostadsrätter och villor samt har erfarenhet av försäljning av såväl lantbruk, hästgårdar och fritidsboende. Sedan jag fick min registrering 2018 har jag vid ett flertalet tillfällen fått utmärkelsen Uppsala läns mest rekommenderade fastighetsmäklare. Därutöver har jag utnämnts till en av de som säljer mest i länet. År 2021 kom jag på 1:a plats i Sverige (bland 7502 registrerade fastighetsmäklare) med 100 % transparens.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Gammelekevägen 83, Örsundsbro, Enköpings kommun

Gammelekevägen 83

Radhus
Örsundsbro, Enköpings kommun
Bjurfors Uppsala
2 495 000 kr
127 m²
5 rum
324 m² tomt

I ett idylliskt egnahemsområde vill vi på Bjurfors välkomna er till detta trivsamma parhus i två plan. Planlösningen är tilltalande och trädgårdstomten är lättskött och lämpar sig utmärkt för aktiviteter eller trädgårds pyssel där familjens medlemmar med gröna fingrar kan hålla sig sysselsatta. Huvudbyggnadens välplanerade bostadsyta om 127 kvm fördelar sig på en välkommande och praktisk hall med utrymme för avhängning av ytterkläder. Traditionellt kök med bra förvaringsutrymmen samt en generös arbetsyta för tillagning av goda måltider på. Kvadratmetrarna är väl fördelade, och med sin stora sällskapsytor och sina fyra sovrum passar huset perfekt för den lite större barnfamiljen som gärna bjuder hem släkt och vänner. Huset är varsamt renoverat och de bevarade originaldetaljer – köksskåp, garderober, trappor, innerdörrar med mera – ger en charmig inramning och smälter samman med de moderna tillvalen. Vidare finns två badrum och en tvättstuga på entréplan. Ljuset strömmar in, och från vår till höst njuter man av solen på insynsskyddade uteplatsen eller i trädgården – en lagom stor, där ni kan skapa en egen oas genom att plantera olika träd, bärbuskar eller varför inte pioner och andra vackert blommor. Ett mycket barnvänligt boende erbjuds och i området finns många lekplatser och andra barnfamiljer. I kvarteret råder en mysig stämning där grannarna hälsar vänligt på varandra och barnen leker tryggt på de gemensamma ytorna. Parkeringsplatserna ligger bekvämt belägna strax intill huvudbyggnaden, där har ni en carport samt ytterligare utrymme för parkering precis vid uppfarten. Intill carporten har ni även ett förråd för förvaring. Den stora familjen kan isolera och göra om rummet till ett kontor eller ytterligare ett sovrum. Örsundsbro är en blomstrande samhällskärna i Enköpings kommun som erbjuder en mängd bekvämligheter och tjänster inom räckhåll. Här finns allt mi behöver för en bekväm vardag: en välrenommerad skola som täcker åldrarna från förskola till årskurs 9, fyra närliggande daghem för de små, en välsorterad livsmedelsaffär, olika butiker som erbjuder allt från inredning till kläder, ett bibliotek för litteraturälskare, en mängd olika restauranger, en bekväm bensinstation och ett levande idrottsengagemang med Örsundsbro IF i spetsen samt inte mindre än 80 olika föreningar som lockar till gemenskap och aktivitet. För dem som söker avkoppling och rekreation finns Alstabadet, ett omtyckt badområde med grönskande gräsmattor och badbryggor för soliga sommardagar. Vid Uvberget kan man njuta av en vacker utsikt över Alstasjön medan man avnjuter en kopp kaffe. För pendlare erbjuder Örsundsbro utmärkta förbindelser till de omgivande städerna. Det tar endast 50 minuter med bil till Stockholm, 40 minuter till Västerås, 20 minuter till Uppsala och 15 minuter till Enköping. För de som föredrar kollektivtrafik finns det täta bussförbindelser som tar resenärer till Enköping, Uppsala och Västerås från den närliggande busshållplatsen.

Prefektgatan 8, Rosendal, Uppsala kommun

Prefektgatan 8

Lägenhet
Rosendal, Uppsala kommun
Bjurfors Uppsala
1 650 000 kr
30 m²
1 rum
vån 3/5
2 292 kr/mån
55 000 kr/m²

Välkommen till Prefektgatan 8 och detta moderna boende! Bostaden har en välplanerad planlösning och genomtänkta detaljer. Lägenheten erbjuder er en rymlig och funktionell hall med plats för ytterkläder och skor. Från hallen nås badrummet som är modernt och helkaklat med beiga nyanser och trädetaljer i form av en handdukshängare, det finns även en tvättmaskin och torktumlare. Det stilrena köket har grepplösa luckor och integrerade vitvaror såsom spis, ugn, fläkt, diskmaskin, kyl/frys samt en bänkskiva i komposit. Tillsammans med de ljusa väggarna, det vitpigmenterade enstavsparkettgolvet skapar de stora fönstren en härlig rymd i bostaden. Köket och allrummet ligger i en öppen planlösning vilket förstärker känslan av rymd och ljus. Från allrummet når ni bostadens trevliga och lätt möblerade balkong. Rosendal växer i snabb takt och har under kort tid blivit ett absolut favoritområde för många Uppsalabor. Förmodligen är det närheten till stan i kombination med det naturnära läget som gör området så populärt. Ett område som andas massor av optimism, näringsidkare i området vittnar om att de sällan eller aldrig stött på så många positiva och fysiskt aktiva kunder som de nu gör i Rosendal. Området sticker ut i mängden även vad gäller närheten till service. I Södra Rosendal finner du ICA, 2 st. olika gym, tennisbanor (inne + grus), padel såväl inomhus som utomhus, basketplan, bordtennis, frisbeebana, bank, apotek, dansstudio, cykelverkstad, foodcourt, salladsbar, frisörsalong, flertalet pizzerior, solarium, medicinsk fotvård, kiropraktor, skönhetssalong, Blomsterlandet, vårdcentral med mera. Norra Rosendal erbjuder bl.a. yogastudio, flertalet restauranger och pizzerior samt stadens kanske främsta sushi. Stor vårdcentral i Familjeläkarna, Hemköp, anrika bageriet Leijon, delikatessbutik, vinbar i Kvarteret Rosendal, cykelbutik, frisörsalong, skönhetssalong med mycket mera. Vidare om området kan tilläggas att Rosendal ligger på ”rätt sida av staden” för den som har följande intressen; Hammarskog friluftsområde, har i alla år varit i Uppsalabornas givna val för friluft och rekreation. Golf – Söderby Golf med bil ca 15 minuter. Ridning – Lurbo ridklubb med bil ca 10 minuter. Skidor – Sunnersta, utförsåkning, med bil ca 9 minuter. Skarholmens båtklubb ca 11 minuter. Strandliv i Sunnersta och Vårdsätra, magisk miljö. Akademiska sjukhuset, BMC, SLU, Ångströms, samtliga nås i princip snabbast via cykel då de ligger så nära Rosendal. Varmt välkommen! Annonsen uppdateras löpande.

  • Balkong
  • Hiss
Väderkvarnsgatan 44B, Fålhagen, Uppsala kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Väderkvarnsgatan 44B

Lägenhet
Fålhagen, Uppsala kommun
Bjurfors Uppsala
1 895 000 kr
48 m²
1.5 rum
vån 2/3
2 929 kr/mån
39 479 kr/m²

På våning två i ett 30-tals hus, i vackra Fålhagen finner ni denna mysiga och kvadratsmarta 1,5:a som med sin generösa takhöjd, sin öppna planlösning och sitt separata sovrum känns större än vad antalet kvadratmeter anger. Här kommer ni bo i en välskött förening med god ekonomi vilket speglar den låga avgiften. Dessutom finner ni en härlig innergård med grillplats som kan nyttjas för sammankomster och grillkvällar. I huset finns även cykelförråd, tvättstuga, torkrum och mangelrum. Två förråd ingår i bostadsrätten. Planlösningen bjuder in till umgänge och i vardagsrummet finns det utrymme för att samla kompisgänget för trevliga middagar och filmkvällar. Sovrummet har plats för en dubbelsäng. De höga fönstren i djupa nischer och den genomgående planlösningen fyller lägenheten med ljus, och tack vare avståndet till husen på andra sidan gatan slipper ni insyn. Vidare finner ni ett välplanerat kök med goda förvaringsmöjligheter och en arbetsyta för tillagning av måltider på. Intill hallen finns ett stambytt kaklat badrum. Här bor ni i den attraktiva stadsdelen Fålhagen. Föreningen ligger fint inbäddat bland pampiga villakvarter och grönskande parker. Inom promenadavstånd finner ni en personlig favorit, Fålhagens IP som är perfekt för morgonjoggen! Andra trivsamma grönområden är Bergsbrunnaparken och Frodeparken med sittplatser och grillmöjligheter. Den inramade gården ger ett skydd mot insyn och skapar en egen lugn oas. Väljer ni att bosätta er här har ni alla möjligheter en storstad har att erbjuda inom räckhåll. Ett stenkast till centralstationen, enkelt till Arlanda och därifrån hela världen! Charmig bostad som bör upplevas på plats! Välkommen att anmäla er till visningen!

Sibyllegatan 7C, Luthagen, Uppsala kommun

Sibyllegatan 7C

Lägenhet
Luthagen, Uppsala kommun
Bjurfors Uppsala
1 995 000 kr
54 m²
2 rum
vån 2/3
3 705 kr/mån
36 944 kr/m²

I ett attraktivt läge bland inbjudande kvarter på en mycket populär adress saluförs nu denna charmiga tvårummare. Det rör sig om en utmärkt bostad för er som kommit in på drömutbildningen och söker ett boende med närhet till stadspulsen, olika universitetsbyggnader och Ekonomikum, som ligger endast fyra minuter bort. I den direkta närheten finner ni även ett flertal av Uppsalas populära studentnationer, såsom Upplands nation, Södermanlands-Nerikes nation och Göteborgs nation. Bostaden erbjuder en välkomnande hall med förvaring i klädklammaren. Ett välutrustat kök med gott om arbetsytor och förvaring i över- och underskåp samt diskmaskin. Ett rymligt vardagsrum med plats för såväl soffgrupp och matbord om så önskas samt utgång till lägenhetens mycket trevliga balkong belägen i ett kanonläge. Vidare erbjuds ett rymligt sovrum med gott om inbyggda garderober samt ett fräscht badrum med dusch. Bostadsrättsföreningen 33 Ejvind är en välskött förening med god ekonomi. Dessutom finner ni en härlig innergård med grillplats som kan nyttjas för sammankomster och grillkvällar. I huset finns även cykelförråd, tvättstuga, torkrum och mangelrum. Tre förråd ingår i bostadsrätten. Föreningen har även en övernattningsrum när familj och vänner är på besök.

  • Balkong

Visar alla 4