Mäklare Jesper Sweijer

Jesper Sweijer

Om mig

Jag har arbetat inom mäklarbranschen i 17 år, varav snart 10 år som fastighetsmäklare. Jag är högskoleutbildad på Malmö Högskola med inriktning på juridik. Jag förmedlar främst bostadsrätter och villor men har även varit ansvarig för flertalet nyproduktionsprojekt i Uppsala. Trots att jag har arbetat inom mäklarbranschen i snart halva mitt liv tycker jag bara att det blir roligare och roligare för varje år som går. Alla dessa år har givit mig ett gediget kontaktnät som jag är mycket stolt över.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Råbyvägen 53H, Gränby, Uppsala kommun

Råbyvägen 53H

Lägenhet
Gränby, Uppsala kommun
Bjurfors Uppsala
2 095 000 kr
78 m²
3 rum
vån 3/5
5 695 kr/mån
26 859 kr/m²

Välkommen till denna underbara trea, belägen högt upp i fastigheten med hiss från markplan. Den 78 kvadratmeter stora lägenheten erbjuder ett vardagsrum och kök med generös plats för matbord. Du hittar två mysiga sovrum, var och en belägen på olika sidor av bostaden, samt gott om förvaringsmöjligheter i garderober och en praktisk klädkammare. Dessutom finns ett rymligt vindsförråd för extra förvaring. Balkongen vetter mot en lugn innergård och njuter av optimalt solläge, perfekt för avkoppling eller sociala stunder. Badrummet är komplett med både tvättmaskin och torktumlare, vilket gör det till ett bekvämt och funktionellt utrymme för hela familjen. Här bor du med gångavstånd till växande Gränbystaden och ca 10 minuters cykelväg till city, med busshållplats utanför dörren. Välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Ölandsresan 3D, Sävja, Uppsala kommun
Ölandsresan 3D, Sävja, Uppsala kommun, bild 2
Ölandsresan 3D, Sävja, Uppsala kommun, bild 3

Ölandsresan 3D

Lägenhet
Sävja, Uppsala kommun
Bjurfors Uppsala
1 995 000 kr
65 m²
2 rum
vån 11/11
4 828 kr/mån
30 692 kr/m²

WOW! Välkommen till en nyproducerad gaveltvåa högst upp på våning 11/11 i ett av Uppsalas högsta hus! Här kan du njuta av en otrolig utsikt från lägenhetens stora fönster eller varför inte från lägenhetens takterrass om 16 kvm. Lägenheten har genomgående fint parkettgolv, ljusgrå väggar och helkaklat badrum, allt av hög standard och stilrena materialval med en takhöjd på ca 280 cm. Boarean om 65 kvm fördelar sig på en välkomnande hall med bra förvaring i skjutdörrsgarderober med två dörrar vardera, ett rymligt helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare, ett stort vardagsrum på gaveln med rikligt ljusinsläpp, stilrent kök med utgång till lägenhetens underbara takterrass om 16 kvm med fantastisk utsikt över hela stan. Vidare erbjuds ett sovrum med även där utgång till takterrassen. I Brf Linneas Utsikt kan du njuta av föreningens fina gym, bastu, den stora gemensamma takterrassen, två fina övernattningsrum för gäster och en stor fin innergård. Dessutom garageplan vilket underlättar vardagen. Brf Linneas Utsikt stoltserar med sin fina varierade arkitektur. Naturnära Sävja med det stora naturreservatet Lunsen som granne. Cykelavstånd till centrum ca 15-20 min, samt goda bussförbindelser. I närområdet finns bekvämligheter som vårdcentral, apotek, närlivs, förskolor och skolor. I närheten finns också välsorterade ICA Supermarket. Barnvänligt läge och för den aktiva finns bland annat idrottshall, fotbollsplaner, basketplan, pump track (cykel) och oändliga möjligheter för promenader i och med det naturnära läget. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Wivalliusgatan 15, Nyby, Uppsala kommun

Wivalliusgatan 15

Lägenhet
Nyby, Uppsala kommun
Bjurfors Uppsala
2 295 000 kr
87 m²
4 rum
vån 2/2
4 804 kr/mån
26 379 kr/m²

Välkommen till denna fina 4:a på 87 kvm med stor balkong där du kan njuta av eftermiddags- och kvällsolen i populära Nyby! Detta är en välplanerad, genomgående ljus och fräsch lägenhet med stor uteplats mot föreningens lummiga bakgård. Här disponeras tre bra sovrum, två nyrenoverade badrum, hall, vardagsrum och kök med stor matplats. Perfekt för familjen! Till lägenheten hör ett större förråd som ligger direkt intill lägenheten. Nyby är ett expansivt område och är beläget i norra Uppsala. Närhet till både bra service och natur. Även nära till Willys, bensinstation, hamburgerrestaurang vid nya utfarten till E4:an samt Gränby Staden med allt vad det erbjuder. Nyby är ett barnvänligt område, här finns gott om lekplatser! Fredrika Bremerskolan och Österledens förskola är områdets skola för förskoleklasser, grundskola år 1-6 och skolbarnsomsorg. Intill Gränby Stadens köpcentrum finner ni även Gränby 4H gård. I och med E4:an ligger området också mycket bra till för dig som vill pendla med bil. Busshållplats runt knuten med bra bussförbindelser till centrum. Cykelavstånd till centrum. Det är ca. 15 minuters gångavstånd till Gränby Staden. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Hällbygatan 43, Luthagen, Uppsala kommun
Hällbygatan 43, Luthagen, Uppsala kommun, bild 2
Hällbygatan 43, Luthagen, Uppsala kommun, bild 3

Hällbygatan 43

Lägenhet
Luthagen, Uppsala kommun
Bjurfors Uppsala
3 995 000 kr
110 m²
5 rum
vån 4/5
7 113 kr/mån
36 318 kr/m²

Välkomna till Hällbygatan 43 och denna fina femma på fjärde våningen! Ett bekvämt boende med flera sovrum i bra storlek, två helkaklade badrum varav ett med både tvättmaskin och torktumlare. Trivsamma sällskapsytor i vardagsrummet och kök, för att inte glömma den riktigt mysiga balkongen på 12 kvm i soligt söderläge som blir ett härligt uterum i sig! I huset har ni även hiss från markplan direkt upp till lägenhetens våningsplan och ner till källarplan. Till lägenheten hör ett källarförråd. Luthagen är ett av Uppsalas mest attraktiva områden. Här bor ni i ett stadsnära område med naturen runt knuten. Området är grönt, lummigt, har blandad bebyggelse, flera parker och många vackra hus i klassiska stilar. Här kommer ni att bo med närhet till Mimmi Ekholms plats. Där finner ni restauranger, mataffär, gym, apotek och annan service. För den aktive är det nära till Stabby skogen, här finns ett bra motionsspår och vintertid finns möjligheter att åka längdskidor. Det är även nära till flera grönskande parker och hela Uppsalas puls i city men samtidigt i ett lugnt och trivsamt område. Till stadskärnan är det promenadavstånd eller ännu bättre cykelavstånd om man inte önskar ta bussen som går utanför på gatan. Detta är ett strålande läge även för pendlaren oavsett om du pendlar med bil, cykel eller åker kommunalt då både påfart till E4:an och 55:an ligger nära. Både förskolor och skola inom några få minuters avstånd.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 4