Mäklare Jonathan Léman

Jonathan Léman

Om mig

Jag är född och uppvuxen i Uppsala. Med mig som fastighetsmäklare får du en driven, engagerad och lyhörd fastighetsmäklare. Efter hela 7 år som professionell ishockeyspelare både i Sverige och utomlands så är resultat och högt ställda krav en naturlig del av mitt arbete och vardag. Jag vet vad som krävs för att ta oss till den högsta nivån.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Drottninggatan 9, Centrala Uppsala, Uppsala kommun
Drottninggatan 9, Centrala Uppsala, Uppsala kommun, bild 2
Drottninggatan 9, Centrala Uppsala, Uppsala kommun, bild 3

Drottninggatan 9

Lägenhet
Centrala Uppsala, Uppsala kommun
Bjurfors Uppsala
3 390 000 kr
74 m²
2 rum
vån 2/3
4 203 kr/mån
45 811 kr/m²

Den optimala studentlägenheten på 74 kvm med ett oslagbart läge på Drottninggatan med direkt anslutning till Stockholms nation! Denna exklusiva tvåa ligger mitt i hjärtat av Uppsala, bara ett stenkast från Domkyrkan, Uppsala slott, Fyrisån och universitetet. Här får du en toppmodern bostad med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, stora fönster från golv till tak som ger ett fantastiskt ljusinsläpp, och ett helkaklat badrum utrustat med dusch, glasvägg och tvättmaskin. Sovrummet är rymligt och har en praktisk klädkammare, medan hallen erbjuder gott om förvaringsutrymme. Denna bostad är idealisk för studenter som vill bo med stil och komfort. Du bor i en eftertraktad förening och har direkt tillgång till ett rikt kulturliv, exklusiv shopping, och ett brett utbud av restauranger och caféer alldeles runt hörnet. Omgivningen är fantastisk med historiska kvarter och universitetet bara ett stenkast bort. Dessutom kan du njuta av närheten till vackra parkområden som Botaniska trädgården, Carolinaparken, Universitetsparken, Stadsparken och Fyrisån. Servicenivån i området är exceptionell med allt du behöver inom räckhåll – livsmedelsbutiker, apotek, förstklassiga restauranger, gym och vårdcentral. Detta är den ultimata bostaden för studenten som vill ha det lilla extra i vardagen. Missa inte denna unika möjlighet att bo i lyx och bekvämlighet mitt i city! I bostadsrättsföreningen Gamla Stadshotellet bor ni i en förening med två separata bostadshus blandat med modern arkitektur och det gamla anrika stadshotellet med anor från 1850-talet. I denna vackra och gedigna förening delar ni på två fantastiska innergårdar med flertalet sittplatser, pergolas och en gemensamhetslokal som är bokningsbar. I föreningen finns även en gästlägenhet med kök, bastu och dusch att boka. Gamla stadshotellet innehar flertalet hyreslokaler, vilket inbringar goda intäkter och en stabil, bra ekonomi för föreningen.

  • Premium
  • Hiss
Gimogatan 5B, Luthagen, Uppsala kommun
  • Imorgon
Gimogatan 5B, Luthagen, Uppsala kommun, bild 2
Gimogatan 5B, Luthagen, Uppsala kommun, bild 3

Gimogatan 5B

Lägenhet
Luthagen, Uppsala kommun
Bjurfors Uppsala
1 690 000 kr
44,5 m²
2 rum
vån 4/5
3 496 kr/mån
37 978 kr/m²

Välkommen till Gimogatan 5B och denna stilfulla tvårummare med fantastiskt ljusinsläpp och påkostade materialval. Här bor du högt upp i fritt läge med uteplats på loftgång. Kök och vardagsrum har en öppen planlösning som bjuder in till en mycket trevlig och social miljö. Här finns även plats för matplats vid fönstret såsom soffgrupp med TV-hörna intill. Lägenheten har generösa förvaringsutrymmen i form av skjutdörrsgarderober samt extern förvaring i ett källarförråd. En trevlig och välskött bostadsrättsförening med en fin innergård med lekplats. Här bor du med promenadavstånd till Uppsala centrum, Fyrisån och Fyrishov med bad och stort utbud av sportaktiviteter. Fint läge i den växande stadsdelen Norra Luthagen nära service som exempelvis mataffär, café, apotek, restauranger, frisör och gym vid Mimmi Ekholms Plats. Ett utmärkt läge för student med gångavstånd till Ekonomikum och bekvämt cykelavstånd till stadens nationer. Stabbyskogen med upplyst motionsslinga, promenadvägar och grillplatser samt Fyrisåns promenadstråk är grönområden i närheten. Fina cykelvägar och mycket bra bussförbindelser till city. För dig som pendlar med bil så tar du dig snabbt ut på Bärbyleden för vidare transport mot E4:an eller mot Enköping eller Sala.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 2