Mäklare Jonathan Léman

Jonathan Léman

Om mig

Jag är född och uppvuxen i Uppsala. Med mig som fastighetsmäklare får du en driven, engagerad och lyhörd fastighetsmäklare. Efter hela 7 år som professionell ishockeyspelare både i Sverige och utomlands så är resultat och högt ställda krav en naturlig del av mitt arbete och vardag. Jag vet vad som krävs för att ta oss till den högsta nivån.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Torgny Segerstedts allé 9, Rosendal, Uppsala kommun
Torgny Segerstedts allé 9, Rosendal, Uppsala kommun, bild 2
Torgny Segerstedts allé 9, Rosendal, Uppsala kommun, bild 3

Torgny Segerstedts allé 9

Lägenhet
Rosendal, Uppsala kommun
Bjurfors Uppsala
3 995 000 kr
74 m²
3 rum
vån 6/6
5 122 kr/mån
53 986 kr/m²

Nu finns ett unikt tillfälle att förvärva ett penthouse om 3 rum och kök i populära Rosendal! Här bor ni högst upp i huset med egen entré bakom frostad skiljevägg och med en takterrass på hela 24 m². Här får du en unik lägenhet som präglas av noga utvalda materialval och genomgående hög standard med kök och vardagsrum i en social öppen planlösning med en helglasad altandörr mot den stora terrassen. Det brutna taket i rummet skapar en härlig karaktär till denna annars helt nya bostad. Köket är smakfullt inrett gräddvita spegelluckor, handtag i modernt svart/krom samt en fantastisk bänkskiva i påkostad carraramarmor. Det lyxiga badrummet ger er plats för avkoppling och på golvet återkommer carrarramarmorn i kombination med vitt klassiskt kakel på väggarna. I badrummet finns en inbjudande dusch med väggar i glas samt en tvättmaskin och torktumlare som gör er vardag lite smidigare. De två sovrummen vetter båda mot innergården där det ena sovrummet passar perfekt som barn-, arbets- eller gästrum medan master bedroom gör sig bra med en generöst tilltagen dubbelsäng för er. I föreningen kan ni som medlem nyttja grovtvättstuga, cykelförråd, hobbyrum med verktyg och barnvagnsrum. I källaren finns även 58 garageplatser (separat kö) och medlemmarnas källarförråd. Rosendal är en utmärkt utgångspunkt till det mesta Uppsala har att erbjuda. På bara några minuter tar du dig till Akademiska sjukhuset, Ultuna, SLU, BMC och Ångströmlaboratoriet samt till flertalet institutioner på universitetet. Här bor du med vackra Stadsskogen runt knuten, utmärkt för dig som uppskattar gröna promenader eller löpturer. I närheten finns även vackra Hågadalen och i grannhuset finns en välsorterad ICA-butik med bra öppettider samt restauranger, charkbutik, USIF-arena med gym, padel och tennisbanor. Denna unika lägenhet vill du inte missa, anmäl ditt intresse redan idag!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Hugo alfvéns väg 12, Valsätra, Uppsala kommun
  • Budgivning pågår
  • Sön 5 maj kl 12:00
Hugo alfvéns väg 12, Valsätra, Uppsala kommun, bild 2
Hugo alfvéns väg 12, Valsätra, Uppsala kommun, bild 3

Hugo alfvéns väg 12

Lägenhet
Valsätra, Uppsala kommun
Bjurfors Uppsala
1 590 000 kr
64,5 m²
2 rum
3 559 kr/mån
24 651 kr/m²

Varmt välkomna till en härlig gaveltvåa med stor uteplats i gröna Valsätra. Här bor du i ett lugnt och naturskönt område med skogen och Hågadalen i sin närhet. Planlösningen fördelar sig på hall med goda förvaringsmöjligheter, stort sovrum med gott om plats för större möblemang, renoverat badrum med kakel och klinker från Ekeby bruk, ett trivsamt och nyrenoverat kök med matplats i halvöppen planlösning mot vardagsrummet. Lägenheten har genomgående vackra golv i ekparkett och en ljus färgsättning. Den öppna planlösning mellan kök och vardagsrum gör detta till den perfekta platsen för umgänge med familj och vänner. Från vardagsrummet nås den stora uteplatsen med härligt solläge. Till bostaden hör ett vindsförråd. Som boende i den fantastiska föreningen Tonsättaren finns parkeringsmöjlighet från endast 85 kr/månaden och där dom stora kostnaderna är gjorda. Utöver det har du tillgång till tre tvättstugor, en grovtvättstuga, två samlingslokaler, två stycken bastu, minigym, cykelförråd och barnvagnsförråd. Föreningens lugna, lummiga och gröna innergård är ännu en trivselfaktor. I närområdet har du tillgång till både förskolor och skolor, Svamptorget i Norby samt generöst utbud av service och kultur i Gottsunda centrum. Hågadalen-Nåsten ligger om knuten och erbjuder fina naturupplevelser och rekreationsmöjligheter året runt, från strövtåg i skog och äng, picknick, svampplockning till motion- och skidspår. Vårdsätraviken och Lyssnaängen ligger inom cykelavstånd och erbjuder svalkande bad sommartid och skridskoåkning vintertid.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Gimogatan 5B, Luthagen, Uppsala kommun
Gimogatan 5B, Luthagen, Uppsala kommun, bild 2
Gimogatan 5B, Luthagen, Uppsala kommun, bild 3

Gimogatan 5B

Lägenhet
Luthagen, Uppsala kommun
Bjurfors Uppsala
1 690 000 kr
44,5 m²
2 rum
vån 4/5
3 496 kr/mån
37 978 kr/m²

Välkommen till Gimogatan 5B och denna stilfulla tvårummare med fantastiskt ljusinsläpp och påkostade materialval. Här bor du högt upp i fritt läge med uteplats på loftgång. Kök och vardagsrum har en öppen planlösning som bjuder in till en mycket trevlig och social miljö. Här finns även plats för matplats vid fönstret såsom soffgrupp med TV-hörna intill. Lägenheten har generösa förvaringsutrymmen i form av skjutdörrsgarderober samt extern förvaring i ett källarförråd. En trevlig och välskött bostadsrättsförening med en fin innergård med lekplats. Här bor du med promenadavstånd till Uppsala centrum, Fyrisån och Fyrishov med bad och stort utbud av sportaktiviteter. Fint läge i den växande stadsdelen Norra Luthagen nära service som exempelvis mataffär, café, apotek, restauranger, frisör och gym vid Mimmi Ekholms Plats. Ett utmärkt läge för student med gångavstånd till Ekonomikum och bekvämt cykelavstånd till stadens nationer. Stabbyskogen med upplyst motionsslinga, promenadvägar och grillplatser samt Fyrisåns promenadstråk är grönområden i närheten. Fina cykelvägar och mycket bra bussförbindelser till city. För dig som pendlar med bil så tar du dig snabbt ut på Bärbyleden för vidare transport mot E4:an eller mot Enköping eller Sala.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Torgny Segerstedts allé 26, Rosendal, Uppsala kommun
  • Budgivning pågår
  • Sön 12 maj kl 14:00
Torgny Segerstedts allé 26, Rosendal, Uppsala kommun, bild 2
Torgny Segerstedts allé 26, Rosendal, Uppsala kommun, bild 3

Torgny Segerstedts allé 26

Lägenhet
Rosendal, Uppsala kommun
Bjurfors Uppsala
1 850 000 kr
40 m²
2 rum
vån 1/4
3 407 kr/mån
46 250 kr/m²

Välkommen till en fantastiskt välplanerad 2:a med stor uteplats på ca 19 kvm i soligt sydvästläge. Här bor du med genomgående vackra ekparkettgolv och utvald interiör i ljus färgskala kombinerat med en känsla av rymd och hög kvalité- Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum lämpar sig utmärkt för dig som gärna bjuder över nära och kära då detta utrymme inte minst tillsammans med den väl tilltagna uteplatsen utgör en mycket inbjudande social yta. Denna är belägen i sydligt läge och vetter mot föreningens gröna innergård. Dess generösa yta möjliggör möblering i form av både mat- och loungegrupp. Med andra ord en perfekt plats att avnjuta många trevliga sommarkvällar! Lägenheten når du enkelt med hiss, direkt från källaren om så önskas. Förening där mycket ingår i avgiften, värme, varmvatten, kallvatten, kabel-TV och internet. Rosendal är en utmärkt utgångspunkt till det mesta Uppsala har att erbjuda. På bara några minuter tar du dig till Akademiska sjukhuset, Ultuna, SLU, BMC och Ångströmlaboratoriet samt till flertalet institutioner på universitetet. Här bor du med vackra Stadsskogen runt knuten, utmärkt för dig som uppskattar gröna promenader eller löpturer. I närheten finns även vackra Hågadalen och i grannhuset finns en välsorterad ICA butik med bra öppettider.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Herrhagsvägen 223F, Herrhagen, Uppsala kommun

Herrhagsvägen 223F

Villa
Herrhagen, Uppsala kommun
Bjurfors Uppsala
4 995 000 kr
153 m²
5 rum
466 m² tomt

Varmt välkomna till en friliggande villa i populära och barnvänliga Herrhagen. Här bor du med direkt närhet till förskolor, skolor och all service att önska i form av livsmedelsbutiker, apotek, systembolag mm. Bostadens entréplan erbjuder rymlig hall med plats för avhängning. Separat tvättstuga utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Köket med bra ljusinsläpp är rymligt och har all maskinell utrustning att önska. Här finns gott om arbetsyta och förvaring i skåp och lådor. Vardagsrummet är lättmöblerat och rymmer stor soffgrupp och matsalsbord, här finns även en härlig braskamin. På entréplan finns även ett rymligt sovrum lättillgängligt och badrum med duschhörna bakom glasväggar, wc och handfat. Övre plan erbjuder hall, tre stycken rymliga sovrum med gott om förvaring och badrum med badkar. På övre plan finns även en extra klädkammare för förvaring, vilket gör detta till ett mycket praktiskt och bekvämt boende. Lättskött naturtomt i ett soligt läge, med plats för sittgrupper på både altan och trall. Asfalterad uppfart med plats för två bilar, varav en i carport. Carporten har även en separat förrådsdel om ca 10kvm. Många flyttar till Herrhagen för närheten till naturen samtidigt som förskola, skola och all sorts service vid Ica Maxi och Willys finns lättillgängligt. Här är en mycket trivsam boendemiljö med två lekplatser i området och närhet till pulkabacke för dig som månar om de allra minsta. Det finns även många möjligheter till sportaktiviteter i Stenhagen. Bland annat finns ett flertal fotbollsplaner, två idrottshallar, den ena i Stenhagens kultur- och bildningscentrum och den andra intill Östra Stenhagenskolan. Det finns även en curlinghall. Busshållsplats på nära men ostört avstånd som tar dig till Centrum på ca 15 min. Varmt välkommen på visning!

Centrumvägen 7C, Alunda, Östhammars kommun

Centrumvägen 7C

Lägenhet
Alunda, Östhammars kommun
Bjurfors Uppsala
690 000 kr
23 m²
1 rum
1 390 kr/mån
30 000 kr/m²

Nu finns möjlighet att förvärva denna nyproducerade och stilfulla etta med smart planlösning i hjärtat av Alunda. Här bor du bekvämt i en välutrustad lägenhet med smakfulla materialval och med all service precis utanför dörren. Lägenheten har egen entré och disponerar sig på en rymlig hall, vardagsrum i öppen planlösning mot det välutrustade köket, sovrum med stor garderob intill samt ett helkaklat och praktiskt badrum. Nära till busstation med kommunikation till b.la Uppsala som ger goda möjligheter för dig som studerar på Uppsala Universitet. I Alunda finns matbutik, konditori, restaurang, apotek, massage, frisörer, tandläkare och några butiker. Gångavstånd till förskola, skola, sportanläggningar. Härifrån når du Gränbystaden i Uppsala på ca 20 minuter med bil där du har ytterligare all möjlig service du kan tänka dig med butiker, restauranger m.m. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Uteplats

Visar alla 6