Mäklare Jonathan Léman

Jonathan Léman

Om mig

Jag är född och uppvuxen i Uppsala. Med mig som fastighetsmäklare får du en driven, engagerad och lyhörd fastighetsmäklare. Efter hela 7 år som professionell ishockeyspelare både i Sverige och utomlands så är resultat och högt ställda krav en naturlig del av mitt arbete och vardag. Jag vet vad som krävs för att ta oss till den högsta nivån.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Portalgatan 25, Kapellgärdet, Uppsala kommun
  • Budgivning pågår
Portalgatan 25, Kapellgärdet, Uppsala kommun, bild 2
Portalgatan 25, Kapellgärdet, Uppsala kommun, bild 3

Portalgatan 25

Lägenhet
Kapellgärdet, Uppsala kommun
Bjurfors Uppsala
2 190 000 kr
67 m²
2 rum
vån 2/5
3 895 kr/mån
32 687 kr/m²

Välkommen in i denna mycket trivsamma genomgångs 2:a med balkong! I avgiften ingår både bredband och tv! Från hallen med parkettgolv och bra förvaring tar vi oss in i det mycket generösa vardagsrummet, här möts du direkt av det stora fönsterpartiet ut mot balkongen som ger ett mycket trevligt ljusinsläpp till lägenheten. Från balkongen kan du blicka ut över föreningens innergård och avnjuta solen under eftermiddag och kväll. Här finns plats för matmöblemang och elgrill om man önskar. Vidare finner vi ett nyligen renoverat kök (2022) i skandinaviska toner, med plats för stort matbord för 6 personer och gott om arbetsyta. Sovrummet är väl tilltaget med plats för garderobsförvaring och större säng. Från hallen når vi det helkaklade badrummet utrustat med badkar, tvättmaskin, torktumlare och golvvärme. Parkettgolvet slipades 2022. I lägenheten finns även en klädkammare! Här bor du i en mycket stabil förening där kabel-tv, bredband (250 Mb/s), värme (fjärrvärme), varm- och kallvatten, källarförråd ingår i månadsavigften, dessutom med en utav dom lägre belåningarna i kapellgärdet. Kapellgärdet är ett område som är mycket attraktivt tack vare det korta avståndet till Uppsalas stadskärna och resecentrum. Här bor ni i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till flera lekparker, förskolor och skolor föra alla åldrar på bekvämt avstånd. I närområdet finns service med livs, frisör och gym och på cykelavstånd finns affärshuset Kvarnen med bland annat ICA som har generösa öppettider. Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Portalgatan 72, Kapellgärdet, Uppsala kommun
Portalgatan 72, Kapellgärdet, Uppsala kommun, bild 2
Portalgatan 72, Kapellgärdet, Uppsala kommun, bild 3

Portalgatan 72

Lägenhet
Kapellgärdet, Uppsala kommun
Bjurfors Uppsala
2 990 000 kr
80 m²
3 rum
vån 2/5
4 765 kr/mån
37 375 kr/m²

Varmt välkommen till denna välplanerade trea i genomgående fint skick och med stor balkong! Den öppna planlösningen erbjuder stora sociala sällskapsytor med utgång till den inglasade balkongen som rymmer både matplats för 6 personer och loungedel. Balkongens västerläge ger ett utmärkt solläge med sol under stora delar av dagen under sommarhalvåret. Hallen är rymlig och har gott om förvaringsplats, dels i form av en skjutgarderob med spegeldörrar och dels ett förråd/walk-in closet. Köket är stilrent i ljusa toner och har gott om arbetsytor. Båda sovrummen har bra storlek och gott om förvaring. I det helkaklade badrummet finns tvättmaskin och torktumlare med praktisk arbetsbänk och ovanliggande förvaringsskåp. I föreningen finns cykelförråd, barnvagnsförråd och tvättstuga. Lägenheten har ett tillhörande förråd beläget i källaren i samma trapphus. Föreningen erbjuder parkeringsplats både i garaget och utomhus, separata kösystem tillämpas. Skyddad innergård där endast boende har tillträde. Kapellgärdet har ett centralt läge, med mindre än en kilometers gångavstånd till centrum. Lägenheten ligger i direkt anslutning till gång- och cykelväg som leder raka vägen till centralstationen (5 minuters cykelväg). Inom 200 m från lägenheten finns två närbutiker, en pizzeria, en stor lekpark med grönområde och två förskolor. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Gimogatan 5B, Luthagen, Uppsala kommun
Gimogatan 5B, Luthagen, Uppsala kommun, bild 2
Gimogatan 5B, Luthagen, Uppsala kommun, bild 3

Gimogatan 5B

Lägenhet
Luthagen, Uppsala kommun
Bjurfors Uppsala
1 690 000 kr
44,5 m²
2 rum
vån 4/5
3 496 kr/mån
37 978 kr/m²

Välkommen till Gimogatan 5B och denna stilfulla tvårummare med fantastiskt ljusinsläpp och påkostade materialval. Här bor du högt upp i fritt läge med uteplats på loftgång. Kök och vardagsrum har en öppen planlösning som bjuder in till en mycket trevlig och social miljö. Här finns även plats för matplats vid fönstret såsom soffgrupp med TV-hörna intill. Lägenheten har generösa förvaringsutrymmen i form av skjutdörrsgarderober samt extern förvaring i ett källarförråd. En trevlig och välskött bostadsrättsförening med en fin innergård med lekplats. Här bor du med promenadavstånd till Uppsala centrum, Fyrisån och Fyrishov med bad och stort utbud av sportaktiviteter. Fint läge i den växande stadsdelen Norra Luthagen nära service som exempelvis mataffär, café, apotek, restauranger, frisör och gym vid Mimmi Ekholms Plats. Ett utmärkt läge för student med gångavstånd till Ekonomikum och bekvämt cykelavstånd till stadens nationer. Stabbyskogen med upplyst motionsslinga, promenadvägar och grillplatser samt Fyrisåns promenadstråk är grönområden i närheten. Fina cykelvägar och mycket bra bussförbindelser till city. För dig som pendlar med bil så tar du dig snabbt ut på Bärbyleden för vidare transport mot E4:an eller mot Enköping eller Sala.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 3