Mäklare Robin Gelinder

Robin Gelinder

Om mig

Hej! Jag har arbetat som fastighetsmäklare i 12 år och under dessa år förmedlat över 1 500 bostäder. Jag är specialiserad på bostadsrätter och villor men har även varit ansvarig för flertalet nyproduktionsprojekt. För mig är mitt yrke en sport och en livsstil. Att ständigt nå nya försäljningsrekord och överträffa kunders förväntningar är något jag verkligen brinner för. Tack vare mitt engagemang, driv och den tid jag lägger ner på mina försäljningar kan jag garantera bästa möjliga resultat.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Kungsgatan 54B, Centrum Uppsala, Uppsala kommun
Kungsgatan 54B, Centrum Uppsala, Uppsala kommun, bild 2
Kungsgatan 54B, Centrum Uppsala, Uppsala kommun, bild 3

Kungsgatan 54B

Lägenhet
Centrum Uppsala, Uppsala kommun
Bjurfors Uppsala
2 250 000 kr
58 m²
2 rum
vån 2/6
3 089 kr/mån
38 793 kr/m²

Med direkt närhet till Uppsala Centrums breda utbud av butiker, restauranger och service i bästa pendlarläge finns nu möjlighet att förvärva denna fina 2:a med renoverat kök. Bostadsrätten inrymmer rymlig hall med garderober och ett stöldskyddsskåp klass SSF 3492, stilrent kök med induktionshäll, rostfria vitvaror, matplats där TV ingår, samt ett helkaklat badrum med nyinstallerad wc/duschkabin, handfat, kommod och badrumsskåp. I sovrummet ingår två garderober, TV och väggfast spegelskåp. Vardagsrummet har en fransk balkong. Till bostaden hör också två källarförråd. Här bor Du mitt i Centrala Uppsala, granne med Resecentrum i en stabil och välskött bostadsrättsförening! Här finns allt ni kan önska inom endast några minuters promenad. Ni har nära tillgång till shopping, restauranger, caféer och allt därtill. Grönområden finns även i den vackra Stadsträdgården och kring årummet samt bakom Stationen i Frodeparken och även intill vid Fålhagens IP.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Råbyvägen 76, Kapellgärdet, Uppsala kommun
Råbyvägen 76, Kapellgärdet, Uppsala kommun, bild 2
Råbyvägen 76, Kapellgärdet, Uppsala kommun, bild 3

Råbyvägen 76

Lägenhet
Kapellgärdet, Uppsala kommun
Bjurfors Uppsala
1 990 000 kr
68,5 m²
2 rum
vån 4/5
3 992 kr/mån
29 051 kr/m²

Välkommen till denna city-nära 2:a med högt läge och balkong. Lägenheten erbjuder genomgående fräscha ytskikt och parkettgolv. Ett modernt kök med öppen planlösning mot vardagsrummet, ett ljust och härligt sovrum med gott om förvaring i garderober samt ett fräscht badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Här har du nära till Kapellgärdsallén och Kapellgärdsparkens stora grönytor har du runt knuten. Till gallerian Kvarnen är det promenadavstånd, där finns det både apotek, systembolag och en välsorterad ICA-butik. Du har även nära till nya Resecentrum, Konsert- och kongress och inte minst Uppsala stadskärna som erbjuder ett rikt utbud av kultur, restauranger och shopping. På Väderkvarnsgatan, inom bekvämt avstånd från din bostad, ligger både Friskis & Svettis som erbjuder varierande träning och motion. Tycker du om att cykla tar du dig snabbt till både Fyrishov och Röbo där det finns sköna motionsspår och fina promenadstigar som leder till Gamla Uppsala. En annan viktig sak för att bo bra är ju närheten till kommunikationer. Här har du busslinjer alldeles utanför husknuten som tar dig fram och tillbaka till stadskärnan och en fin cykelväg alldeles intill området. Väljer du bilen åker du bara hiss direkt ner i garaget och tar dig snabbt ut på E4:an via Tycho Hedéns väg.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Sysslomansgatan 7, Luthagen, Uppsala kommun
  • Imorgon kl 15:30
Sysslomansgatan 7, Luthagen, Uppsala kommun, bild 2
Sysslomansgatan 7, Luthagen, Uppsala kommun, bild 3

Sysslomansgatan 7

Lägenhet
Luthagen, Uppsala kommun
Bjurfors Uppsala
1 590 000 kr
25 m²
1 rum
vån 3/3
2 806 kr/mån
63 600 kr/m²

Välkommen till denna kvadratsmarta 1:a mitt i city! Det perfekta boendet för studenten eller för dig som ska köpa lägenhet första gången! Här bor du kvadratsmart med optimalt läge till universitet, nationer och allt vad Uppsalas stadskärna har att erbjuda! Sysslomansgatan 7 byggdes 2011 om till lägenhetshus av NCC och genomsyras av moderna och stilrena materialval samt mycket genomtänkta planlösningar. Lägenheten har alltså alla moderniteter som kan tänkas behövas. Allt för att du ska ha ett så problemfritt boende som möjligt och ha mer tid över till annat, såsom plugg och kanske ett besök till nationen. Här bor du bekvämt, med fullt utrustat kök samt helkaklat badrum med tvättmaskin. Bra ljudisolerade fönster och säkerhetsdörr som gör det tyst i lägenheten trotts det centrala läget. Missa inte chansen att bo riktigt centralt och bekvämt i Uppsala! Välkommen till Sysslomansgatan 7!

  • Premium
  • Hiss
Torgny Segerstedts allé 9, Rosendal, Uppsala kommun
  • Imorgon kl 14:30

Torgny Segerstedts allé 9

Lägenhet
Rosendal, Uppsala kommun
Bjurfors Uppsala
1 795 000 kr
38 m²
2 rum
vån 3/6
2 762 kr/mån
47 237 kr/m²

Välkommen till en fantastiskt välplanerad 2:a på våning 3/6 med stor balkong i soligt sydvästläge. Här bor du med genomgående vita vackra ekparkettgolv och utvald interiör i ljus färgskala kombinerat med en känsla av rymd och hög kvalité. Känslan skapas av den öppna planlösningen och de genomtänkta lösningarna med detaljer som skjutdörr till sovrum och inbyggd förvaring i hallen, även den med praktiska skjutdörrar. Detta är ett hem perfekt för dig som vill ha utmärkt balans mellan ett funktionellt boende men med attraktiva inredningsval. Materialvalen är genomtänkta, påkostade och skapar en bra harmoni. Lägenheten når du enkelt med hiss, direkt från källaren om så önskas. Planlösningen erbjuder hall med bra förvaring och platsbyggda skjutdörrsgarderober från golv till tak, rymligt vardagsrum med öppen planlösning mot påkostat kök från HTH med vitvaror från Smeg som bland annat diskmaskin och läcker bänkskiva i Carrarramarmor, sovrum som rymmer större säng och en skjutdörrsgarderob om så önskas, badrum med Carrarramarmor, komfortgolvvärme, kombinerad tvätt- och tork samt spotlights i tak. Bostaden har utgång till härlig balkong i sydvästläge mot den skyddade innergården. I Rosendal hittar du en modern sporthall, USIF-arenan, som erbjuder gym, tennis, paddelbanor och även två välsorterade matbutiker. Dessutom finns flera restauranger i närheten. Siegbahnsparken, som är mycket populär och erbjuder rutschkanor, flera klätterställningar, klättervägg och möjligheter till vattenlek. Solvallsparken, som också är nära bostaden bjuder också in till lek och umgänge. Bostaden har ett utmärkt läge med Stadsskogen på gångavstånd, vilket ger möjlighet till härliga promenader och aktivt friluftsliv. Du kan ägna dig åt löpning, svampplockning och vandring, och på vintern kan du åka längdskidor på elljusspåret. Hågadalen-Nåstens naturreservat är också nära till hands, bara en kort promenad bort. Om du är intresserad av hästar finns fina ridvägar, och på sommaren kan du enkelt ta dig till Mälaren och Lyssnaängens badplats. I närheten finns även en populär frisbeegolfbana, och du har snabb åtkomst till Studenternas för skridskoåkning på vintern. Bostadsområdet har goda buss kommunikationer till city. Här finns också närhet till skolor, förskolor och cykelvägar till centrum, Akademiska sjukhuset, BMC, Ångströmlaboratoriet och SLU.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Humlegatan 1, Luthagen, Uppsala kommun
Humlegatan 1, Luthagen, Uppsala kommun, bild 2
Humlegatan 1, Luthagen, Uppsala kommun, bild 3

Humlegatan 1

Lägenhet
Luthagen, Uppsala kommun
Bjurfors Uppsala
1 295 000 kr
33 m²
1 rum
vån 2/2
3 127 kr/mån
39 242 kr/m²

I charmiga, lugna villakvarter ligger denna trevliga lägenhet med endast 5 min cykelväg till centrum. Lägenheten om ett rum och kök är i gott skick och erbjuder genomgående vita väggar och parkettgolv. En lättmöblerad planlösning med flera fönster som ger lägenheten ett trivsamt ljusinsläpp. I rummet får du plats med både matplats, soffgrupp samt utrymme för säng då det finns en sovalkov som lätt kan skärmas av om man önskar. Ett trivsamt och välutrustat kök med goda förvaringsmöjligheter samt ett helkaklat och fräscht badrum intill hallen. Här bor du med cykelavstånd till det mesta. Längs med samma gata finner du en pizzeria, även Nelins matvarubutik och Mimmi Ekholms plats ligger i närheten. Där finns ICA, apotek, gym och fler restauranger. Nära till Uppsala centrum med all dess service, universitet, nationer, skolor, centralstationen mm. Mysiga grönområden som exempelvis promenadstråken längs med Fyrisån och Stabbyskogen. Den hurtige har även cykelavstånd till Röbo-spåret, Uppsala högar samt Fyrishov med bad och stort utbud av sportaktiviteter. Utöver cykel- och promenadavstånd så har du ett bra pendlarläge då flera busslinjer går alldeles i närheten samt Bärbyleden som ger åtkomst till E4, väg 55 och 288:an.

  • Premium
Henry Wemans väg 4, Gottsunda, Uppsala kommun
Henry Wemans väg 4, Gottsunda, Uppsala kommun, bild 2
Henry Wemans väg 4, Gottsunda, Uppsala kommun, bild 3

Henry Wemans väg 4

Lägenhet
Gottsunda, Uppsala kommun
Bjurfors Uppsala
1 795 000 kr
68 m²
3 rum
vån 2/5
5 429 kr/mån
26 397 kr/m²

Välkommen till Henry Wemans väg 4 och denna underbara 3:a med en rymlig och inbjudande nyinglasad balkong med 5 års garanti. Du möts du av ljus och rymlig hall som välkomnar dig hem. Med en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum får du genast känslan rymd när du kliver in. Bostaden har genomgående ljusa ytskikt och fina golv. Det rymliga master bedroom erbjuder gott om förvaringsmöjligheter, och det extra rummet kan användas som ett arbetsrum eller barnrum. Det helkaklade badrummet är ljust och fräscht, utrustat med duschväggar samt praktiska tvättmaskin och torktumlare för extra bekvämlighet. Denna bostad är belägen bara ett stenkast från Gottsunda centrum, vilket ger dig tillgång till allt du behöver i vardagen. Här finner du livsmedelsaffärer, klädaffärer, apotek, vårdcentral, skolor, bad och gym, bibliotek, restauranger och mycket mer, allt inom bekvämt räckhåll. Ta chansen att uppleva denna bostad på plats! Kontakta oss redan idag för att boka din visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Kalle Blanks väg 6, Länna, Uppsala kommun
Kalle Blanks väg 6, Länna, Uppsala kommun, bild 2
Kalle Blanks väg 6, Länna, Uppsala kommun, bild 3

Kalle Blanks väg 6

Lägenhet
Länna, Uppsala kommun
Bjurfors Uppsala
895 000 kr
36,7 m²
1 rum
vån 1/2
1 970 kr/mån
24 387 kr/m²

Med ett naturskönt, omtyckt läge finner ni denna trevliga 1:a med närhet till vackra Lötsjön! Bostadens ca 37 kvm erbjuder hall, stilrent kök med matplats, ett vardagsrum med plats för större säng och helkaklat badrum. Bostaden har goda förvaringsmöjligheter med flertalet garderober och gott om köksskåp i köket ger ytterligare förvaringsutrymmen. Utöver detta disponerar bostadsrätten ett externt förråd i källarplan. I föreningen finns en gemensam, bokningsbar tvättstuga, ett cykelförråd och ett trädgårdshus med tillhörande uteplats med grill väl lämpat för t ex födelsedagsfirande. Länna är ett välkomnande område med en varierad åldersstruktur och vänliga grannar. I närområdet har du naturen som närmaste granne och nära till badsjöar, bekvämligheter som servicebutiker och en bensinmack. Här finns även en restaurang samt goda möjligheter för idrott, inklusive tennisbanor och en orienteringsklubb. Avståndet till det populära friluftsområdet Fjällnora är lagom och attraherar människor från olika håll. I Länna finns också en station för veteranjärnvägen Lennakatten, en 33 km lång museijärnväg i Uppland som trafikeras av historiska ånglok, diesellok och rälsbussar. Detta utgör en turistattraktion där du kan njuta av en 30 kilometer lång resa på smalspår genom Uppland. Tågen startar från Uppsala centralstation och passerar under färden böljande slätter, glittrande sjöar och förtrollande skogar. Resan inkluderar stopp vid flera trevliga destinationer, såsom sommarbyn Marielund, friluftsgården Fjällnora, den historiska bruksorten Länna och den forna järnvägsknuten Faringe, som nu huserar lågprisvaruhuset Thun’s.

  • Premium
Egilsgatan 9B, Svartbäcken, Uppsala kommun
Egilsgatan 9B, Svartbäcken, Uppsala kommun, bild 2
Egilsgatan 9B, Svartbäcken, Uppsala kommun, bild 3

Egilsgatan 9B

Lägenhet
Svartbäcken, Uppsala kommun
Bjurfors Uppsala
1 695 000 kr
44,5 m²
2 rum
vån 1/3
4 263 kr/mån
38 090 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade 2:a med bra planlösning och bekvämt och trivsamt läge i huset. Balkongen som nås från vardagsrummet ligger i sydvästläge med sol större delen av dagen och kvällen. Planlösningen erbjuder sovrum i ostördt läge. Bra förvaringsmöjligheter i flertalet inbyggda garderober med överskåp. Kök med plats för ett mindre matbord och gott om förvaringsytor. Ljust vardagsrum som är lättmöblerat med en naturlig plats för både middagsgrupp och soffa. Stamrenoverat badrum med klinkergolv och kaklade väggar. Till bostaden finns två rymliga förråd. I Svartbäcken bor ni i lugna och trygga kvarter, samtidigt som ni når Uppsalas stadspuls snabbt både via cykel, promenad och buss. Ett område som många Uppsalabor gillar oavsett årstid. Här är närhet till allt ni kan tänkas behöva så som mataffärer, kvarterskrogar, Fyrishov med aktivitetshallar och Röbo med Uppsalas bästa motionsspår. Denna lägenhet vill ni inte missa! Anmäl ert intresse till mäklaren idag.

  • Premium
  • Balkong
Runhällsgatan 15, Enköping, Enköpings kommun
Runhällsgatan 15, Enköping, Enköpings kommun, bild 2
Runhällsgatan 15, Enköping, Enköpings kommun, bild 3

Runhällsgatan 15

Villa
Enköping, Enköpings kommun
Bjurfors Uppsala
4 490 000 kr
104 + 67 m²
6 rum
962 m² tomt

Stig in i denna strålande pärla på Runhällsgatan 15 i Enköping! Här väntar en bostad utöver det vanliga, där varje detalj är noggrant utvald för att skapa en oöverträffad upplevelse av komfort och lyx. När du kliver in möts du av en känsla av ljus och rymd som genomsyrar varje rum. De genomgående ljusa färg- och materialvalen skapar en inbjudande atmosfär som omfamnar dig från första stund. Denna pärla har genomgått flera omfattande renoveringar, vilket innebär att du kan flytta in och omedelbart börja njuta av ditt nya hem utan att behöva oroa dig för stora projekt. Men det är inte bara insidan som imponerar - steg ut på den generösa tomten och upptäck paradiset för den som älskar utomhuslivet. Här väntar en magnifik pool och ett poolhus, perfekta för härliga sommardagar med familj och vänner. Ett spabad har också integrerats i poolområdet för ultimat avkoppling och lyxiga stunder. Och när vintern nalkas behöver du inte längre sakna utomhuslivet. Ett inglasat uterum låter dig njuta av naturen året om, oavsett väderförhållanden. Men det finns mer - en separat tonårsdel i källaren väntar på att bli upptäckt. Här finns ett eget spadel, perfekt för avskild avkoppling eller för gäster som vill ha sin egen privata oas. Sammanfattningsvis är detta inte bara en bostad - det är en livsstil. En oas av komfort, lyx och avkoppling som väntar på att bli ditt nya hem. Missa inte chansen att uppleva allt detta på Runhällsgatan 15. Välkommen till ditt drömhem!

  • Premium
Fyrisvallsgatan 18E, Luthagen, Uppsala kommun

Fyrisvallsgatan 18E

Lägenhet
Luthagen, Uppsala kommun
Bjurfors Uppsala
1 765 000 kr
32 m²
1 rum
vån 6/6
2 614 kr/mån
55 156 kr/m²

Smart planerad mini tvåa högst upp i huset med hiss från markplan. Njut av en inglasad balkong med fritt läge. Lägenheten erbjuder en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som ger en härlig känsla och rymd. Stilrent kök med snygga detaljer och bra utrustning och arbetsyta. Rummet är väl tilltaget och rymmer både soffa och matplats och har utgång till en generös inglasad balkong i högt fritt läge med kvällsol. Sovdelen är rymlig och rymmer både dubbelsäng och fin förvaring i skjutdörrsgarderob. Vidare finner ni ett rymligt helkaklat badrum med dusch samt tvättdel med förvaring och kombimaskin. Lägenheten disponerar även ett förråd i källaren. På Fyrisvallsgatan bor ni nära matbutiken Nelins samt har ett kort promenadavstånd till Mimmi Ekholms plats med bl a Ica-nära, apotek, vårdcentral, gym, caféer och restauranger. Lägenheten ligger bekvämt belägen för studenten som ska ta sig till Ekonomikum eller andra institutioner. Det är goda kommunikationer med stadsbussarna och för den bilburne går det snabbt att ta sig ut till Bärbyleden, vilken bl a leder dig till E4an och riksväg 55. Här är det även nära till naturen. Stabbyskogen erbjuder motionsslinga med elljus och längs Fyrisån är det fina och lummiga promenadstråk!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Formgatan 3, Luthagen, Uppsala kommun

Formgatan 3

Lägenhet
Luthagen, Uppsala kommun
Bjurfors Uppsala
2 790 000 kr
84 m²
3 rum
vån 1/4
5 461 kr/mån
33 214 kr/m²

Fast pris! Välkommen till denna välplanerade genomgångslägenhet bekvämt belägen ½ trappa upp med hiss från markplan. Här finner ni en rymlig inglasad balkong med sol från tidig förmiddag till eftermiddagen- Lägenheten andas ljus och rymd och har en öppen planlösning med rejäla sällskapsytor. Bostaden har även en rymlig klädkammare samt en lyxig walk in closet. Planlösningen ger er hall med skjutdörrsgarderob, kök med fina ramluckor och en öppen planlösning mot vardagsrummet varifrån ni når balkongen som är inglasad och förlänger sommarhalvåret. Vidare har lägenheten ett badrum med tvättmaskin och torktumlare med ovanliggande förvaring samt två rejäla sovrum. Den härliga innergården måste ses, där kan du koppla av, umgås och kanske grilla något gott till middagen. Bostaden ligger precis intill trevliga Mimmi Ekholms plats där du finner allt du kan tänkas behöva - matvarubutik, apotek, vårdcentral, café, restauranger, gym och frisör med mera. Bara fem minuters promenad bort har du stabbyskogen med utegym och elljusspår, eller så sätter du dig på cykeln och når centrala Uppsala på tio minuter. På vintern kan du spänna fast skidorna utanför porten och skida dig ut på stabbyfältens vackra vyer. Bostadsrättsinnehavaren nyttjar ett källarförråd med bra storlek.

  • Balkong
  • Hiss
Betty Petterssons gata 7, Rosendal, Uppsala kommun

Betty Petterssons gata 7

Lägenhet
Rosendal, Uppsala kommun
Bjurfors Uppsala
1 595 000 kr
28 m²
1.5 rum
vån 1/5
3 102 kr/mån
56 964 kr/m²

Nu finns chansen att flytta in i en nyproducerad mini tvåa med stor uteplats i söder och ett fritt läge mot Siegbahnsparken. Planlösningen erbjuder dig en välkomnande hall med bra förvaring i skjutdörrsgarderober, rymligt kök i öppen planlösning mot vardagsrummet som har utgång till uteplatsen i soligt söderläge. Helkaklat badrum med praktisk kombimaskin. Vidare finns ett mindre sovrum som har eget fönster. Föreningen kommer att ha en trevlig innergård med sittgrupper under pergola och en mindre lekyta. I källaren finns separat lägenhetsförråd samt cykel- och barnvagnsförråd. Telia Triple play med IP-telefoni, bredband (1000/1000) och digital-tv. Parkeringsplatser kommer finnas i ett gemensamt parkeringshus i området för uthyrning. Här bor du nära den grönskande Stadsskogen samt city en kort cykeltur bort. Även direkt närhet till SLU, BMC, Ångströmlaboratoriet och Akademiska sjukhuset. Rosendal är ett mycket populärt område beläget i naturskönt och grönskande läge med närhet till Uppsalas centrala delar samt stadskärnan. Här finns goda kommunikationer med stadsbussar och pendlar du med bil når du E4:ans av- och påfart på några minuter. I området finns restauranger, caféer, mataffärer, affärer, gym, tennis/paddel plan med mera.

  • Uteplats
  • Hiss

Visar alla 12