Mäklare Robin Gelinder

Robin Gelinder

Om mig

Hej! Jag har arbetat som fastighetsmäklare i 12 år och under dessa år förmedlat över 1 500 bostäder. Jag är specialiserad på bostadsrätter och villor men har även varit ansvarig för flertalet nyproduktionsprojekt. För mig är mitt yrke en sport och en livsstil. Att ständigt nå nya försäljningsrekord och överträffa kunders förväntningar är något jag verkligen brinner för. Tack vare mitt engagemang, driv och den tid jag lägger ner på mina försäljningar kan jag garantera bästa möjliga resultat.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Henry Wemans väg 4, Gottsunda, Uppsala kommun
  • Sön 19 maj
Henry Wemans väg 4, Gottsunda, Uppsala kommun, bild 2
Henry Wemans väg 4, Gottsunda, Uppsala kommun, bild 3

Henry Wemans väg 4

Lägenhet
Gottsunda, Uppsala kommun
Bjurfors Uppsala
1 795 000 kr
68 m²
3 rum
vån 2/5
5 429 kr/mån
26 397 kr/m²

Välkommen till Henry Wemans väg 4 och denna underbara 3:a med en rymlig och inbjudande nyinglasad balkong med 5 års garanti. Du möts du av ljus och rymlig hall som välkomnar dig hem. Med en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum får du genast känslan rymd när du kliver in. Bostaden har genomgående ljusa ytskikt och fina golv. Det rymliga master bedroom erbjuder gott om förvaringsmöjligheter, och det extra rummet kan användas som ett arbetsrum eller barnrum. Det helkaklade badrummet är ljust och fräscht, utrustat med duschväggar samt praktiska tvättmaskin och torktumlare för extra bekvämlighet. Denna bostad är belägen bara ett stenkast från Gottsunda centrum, vilket ger dig tillgång till allt du behöver i vardagen. Här finner du livsmedelsaffärer, klädaffärer, apotek, vårdcentral, skolor, bad och gym, bibliotek, restauranger och mycket mer, allt inom bekvämt räckhåll. Ta chansen att uppleva denna bostad på plats! Kontakta oss redan idag för att boka din visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Humlegatan 1, Luthagen, Uppsala kommun
  • Imorgon
Humlegatan 1, Luthagen, Uppsala kommun, bild 2
Humlegatan 1, Luthagen, Uppsala kommun, bild 3

Humlegatan 1

Lägenhet
Luthagen, Uppsala kommun
Bjurfors Uppsala
1 295 000 kr
33 m²
1 rum
vån 2/2
3 127 kr/mån
39 242 kr/m²

I charmiga, lugna villakvarter ligger denna trevliga lägenhet med endast 5 min cykelväg till centrum. Lägenheten om ett rum och kök är i gott skick och erbjuder genomgående vita väggar och parkettgolv. En lättmöblerad planlösning med flera fönster som ger lägenheten ett trivsamt ljusinsläpp. I rummet får du plats med både matplats, soffgrupp samt utrymme för säng då det finns en sovalkov som lätt kan skärmas av om man önskar. Ett trivsamt och välutrustat kök med goda förvaringsmöjligheter samt ett helkaklat och fräscht badrum intill hallen. Föreningen har för närvarande både lediga parkeringar och garageplatser! Här bor du med cykelavstånd till det mesta. Längs med samma gata finner du en pizzeria, även Nelins matvarubutik och Mimmi Ekholms plats ligger i närheten. Där finns ICA, apotek, gym och fler restauranger. Nära till Uppsala centrum med all dess service, universitet, nationer, skolor, centralstationen mm. Mysiga grönområden som exempelvis promenadstråken längs med Fyrisån och Stabbyskogen. Den hurtige har även cykelavstånd till Röbo-spåret, Uppsala högar samt Fyrishov med bad och stort utbud av sportaktiviteter. Utöver cykel- och promenadavstånd så har du ett bra pendlarläge då flera busslinjer går alldeles i närheten samt Bärbyleden som ger åtkomst till E4, väg 55 och 288:an.

  • Premium
Källparksgatan 2, Salabacke, Uppsala kommun
  • Sön 19 maj kl 12:00
Källparksgatan 2, Salabacke, Uppsala kommun, bild 2
Källparksgatan 2, Salabacke, Uppsala kommun, bild 3

Källparksgatan 2

Lägenhet
Salabacke, Uppsala kommun
Bjurfors Uppsala
1 690 000 kr
59,2 m²
2 rum
vån 4/4
3 969 kr/mån
28 547 kr/m²

Trevlig och rymlig genomgångslägenhet i Salabacke med stor balkong i soligt sydostläge! Denna bostad är belägen högst upp i huset med hiss. Här bor ni i populära Salabacke endast 10 minuter från centrum och ett stenkast från Gränby centrum där Uppsalas nya "stadskärna" har vuxit fram. Planlösningen ger er entré med god plats för förvaring/arbetsplts. Kök med matplats vid fönster, sovrum med stor garderobsvägg samt utrymme för dubbelsäng samt rymligt vardagsrum med utgång till den stora balkongen som även är utrustad med en markis. Bostadens badrum är stilrent och erbjuder dusch och tvättmaskin. I källaren finns ett förråd som du enkelt når till med hissen. Stabil föreningen med låg belåning. I föreningen finns parkeringsplatser från 110 kr/mån med kort kö. Här bor du med mycket bra kommunikationer bl a via bekvämt cykelavstånd till city (ca 10 min) och direkt närhet till busshållplats som tar dig ner till stan på drygt 5 minuter . Den bilburne är snabbt ute på E4:an för vidare transport. Bo bekvämt nära köpcentrumet Gränby Centrum med all slags handel ni kan önska er, nära välsorterad mataffär. Nära förskolor samt skolor upp till gymnasieålder. Trevligt område med närhet till vackra Källparken och området kring Brantingstorg med kafeér, matställen och butiker.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Norrtäljegatan 9A, Fålhagen, Uppsala kommun
  • Sön 19 maj kl 13:00
Norrtäljegatan 9A, Fålhagen, Uppsala kommun, bild 2
Norrtäljegatan 9A, Fålhagen, Uppsala kommun, bild 3

Norrtäljegatan 9A

Lägenhet
Fålhagen, Uppsala kommun
Bjurfors Uppsala
3 190 000 kr
58,5 m²
2 rum
vån 2/5
4 289 kr/mån
54 530 kr/m²

Ljus, charmig och välrenoverad sekelskiftestvåa med trivsamt läge i populära Brf Tripolis. Lägenheten innebär ett mycket trevligt boende och karaktäriseras av vackra tidsenliga detaljer. Spröjsade fönster med djupa fönsternischer, vackra originalträgolv och en imponerande takhöjd kombineras med ett smakfullt och nyrenoverat kök, kaklat duschrum, vardagsrum med vackert burspråk och sovrum med en härlig rymd. I källaren finns källarförråd som disponeras av lägenhetsinnehavaren. Det finns också tvättstugor, torkrum, samlingslokal, hobbyrum, bastu, övernattningsrum och ett barnvagnsförråd föreningens medlemmar får nyttja. Bostaden är del i en anrik och välskött förening, som idag består av 132 lägenheter samt två affärslokaler. Som medlem i Brf Tripolis så kan du njuta av härliga innergårdar med pergola, trädgårdsmöbler och grillmöjligheter. I föreningen Brf Tripolis finns en renoverad bastu, cykelförråd, flera hobbyrum, två tvättstugor och en samlingslokal. För medlemmar som har gäster på besök finns det ett övernattningsrum att hyra. Föreningen har en god och stabil ekonomi. Till lägenheten hör ett större källarförråd. För mer information har föreningen en bra hemsida du kan besöka; www.tripolis.se Här bor du bekvämt, med gångavstånd till allt du kan tänka sig. En promenad på knappt 5 minuter tar dig till Uppsala Centralstation, busshållplatser, Uppsala Konsert & Kongress, gym och Kvarnen gallerian med bland annat matvarubutik, Systembolaget samt Apotek. Några minuters promenad till och du är i Uppsala centrums mitt, Stora torget med flertalet olika butiker, restauranger, fik och krogliv. Här finner du en lägenhet utöver det vanliga, en bostad du inte vill missa! Välkomna att höra av er vid intresse.

  • Premium
  • Hiss
Industrigatan 19, Kungsängen, Uppsala kommun

Industrigatan 19

Lägenhet
Kungsängen, Uppsala kommun
Bjurfors Uppsala
2 395 000 kr
53 m²
2 rum
vån 1/7
2 851 kr/mån
45 189 kr/m²

Välkommen till Industrigatan 19 och denna mycket stilsäkra och välplanerade 2orna på en av Kunsängens bästa adresser precis intill Fyrisån. Är du ute efter ett centralt och bekvämt boende med fördelar som bl.a. hiss, stor uteplats, tvättmaskin, diskmaskin m.m. så är detta bostaden för dig. Här är det bara att flytta in och börja trivas. Kungsängen är en mycket populär stadsdel i Uppsala med bra närservice i form av Willys, apotek, frisörsalonger, Akademiska sjukhuset, restauranger och träningsmöjligheter i form av gym, fina promenad/löpspår och utomhusträning. Stadskärnan och stadsparken nås genom en kortare promenad längs med Fyrisån. Här bor du även i ett bekvämt pendlarläge med endast ca 10-12 minuters gångväg till Resecentrum och dessutom busshållplats i området som bl.a. leder dig direkt till Arlanda. Perfekt pendlingsläge även för den bilburne med kort körsträcka till E4:ans påfart! Lägenheten nås bekvämt med hiss från entréplan och erbjuder en välkomnande hall med förvaring i skjutdörrsgarderob vid sidan. Ett helkaklat badrum med bl.a. golvvärme, kombinerad tvättmaskin/ torktumlare och dusch. Ett rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och gott om förvaring. Vidare erbjuds ett rymligt vardagsrum som är öppet mot det välutrustade köket. Från vardagsrummet nås även lägenhetens trevliga uteplats belägen mot innergården i ett perfekt beläget solläge i sydväst. Missa inte att anmäla ditt intresse för att ta del av all information.

  • Uteplats
  • Hiss
Morkullevägen 84A, Sunnersta, Uppsala kommun
  • Sön 19 maj kl 11:00
Morkullevägen 84A, Sunnersta, Uppsala kommun, bild 2
Morkullevägen 84A, Sunnersta, Uppsala kommun, bild 3

Morkullevägen 84A

Villa
Sunnersta, Uppsala kommun
Bjurfors Uppsala
9 900 000 kr
202 + 120 m²
9 rum
902 m² tomt

Välkommen till detta unika vackra hem som ligger beläget på den attraktiva adressen Morkullevägen 84A. Denna drömvilla erbjuder dig ett lyxig hem, där inget har lämnats åt slumpen. Det första du möts av är de mycket generösa ytorna och en rymd utöver det vanliga. Stora fönsterpartier ger ett härligt ljusinsläpp och altandörrar åt båda uteplatserna skapar en härlig atmosfär. Här möts du av en fiskbensparkett och det exklusiva italienska köket är integrerat med vardagsrummet och blir som en vacker möbel till rummet. Badrummet på övervåningen är försedd med marmorelement och varje detalj är genomtänkt för att ge en känsla av lyx som genomsyrar hela detta hem. Den totala ytan uppgår till 320 kvadratmeter och har kan du anpassa hemmet efter just dina behov. En rymlig och representativ villa eller ett normal stort hem med uthyrning. Eller varför inte ett generationsboende. Då detta hem har flera separata entréer fungerar det dessutom utmärkt för den egna företagaren. I den välskötta trädgården finns blommor, träd och två stora uteplatser så du kan fånga solen från tidig morgon till sen kväll. Här finns också plats för lek och aktivitet. På uppfarten framför huset får du plats med flera bilar, här finns laddstolpe för elbil. Här bor du med närhet till flera vackra naturområden. Du har kort promenad till Ekoln och Sunnerstabadet där du även kan strosa vidare på strandpromenaden längs hela Sunnersta, Vårdsätra och vidare förbi Hågaån till Lurbo. Längs denna promenad passerar du Alnäs friluftsgård, Lyssnaängsbadet, båtklubbarna vid Skarholmen och Vårdsätrabadet. Väljer du att gå åt andra hållet når du snabbt Sunnerstastugan/Uppsala sport och friluftscenter. Vid Sunnerstaåsen finns vackra skogsområden, motionsspår, pulka- och slalombacke. Sunnersta erbjuder god service med bl a flera förskolor, skola, matbutik och restauranger. God kommunikation till city med flera busslinjer och cykelvägar.

  • Premium
Kalle Blanks väg 6, Länna, Uppsala kommun
Kalle Blanks väg 6, Länna, Uppsala kommun, bild 2
Kalle Blanks väg 6, Länna, Uppsala kommun, bild 3

Kalle Blanks väg 6

Lägenhet
Länna, Uppsala kommun
Bjurfors Uppsala
895 000 kr
36,7 m²
1 rum
vån 1/2
1 970 kr/mån
24 387 kr/m²

Med ett naturskönt, omtyckt läge finner ni denna trevliga 1:a med närhet till vackra Lötsjön! Bostadens ca 37 kvm erbjuder hall, stilrent kök med matplats, ett vardagsrum med plats för större säng och helkaklat badrum. Bostaden har goda förvaringsmöjligheter med flertalet garderober och gott om köksskåp i köket ger ytterligare förvaringsutrymmen. Utöver detta disponerar bostadsrätten ett externt förråd i källarplan. I föreningen finns en gemensam, bokningsbar tvättstuga, ett cykelförråd och ett trädgårdshus med tillhörande uteplats med grill väl lämpat för t ex födelsedagsfirande. Länna är ett välkomnande område med en varierad åldersstruktur och vänliga grannar. I närområdet har du naturen som närmaste granne och nära till badsjöar, bekvämligheter som servicebutiker och en bensinmack. Här finns även en restaurang samt goda möjligheter för idrott, inklusive tennisbanor och en orienteringsklubb. Avståndet till det populära friluftsområdet Fjällnora är lagom och attraherar människor från olika håll. I Länna finns också en station för veteranjärnvägen Lennakatten, en 33 km lång museijärnväg i Uppland som trafikeras av historiska ånglok, diesellok och rälsbussar. Detta utgör en turistattraktion där du kan njuta av en 30 kilometer lång resa på smalspår genom Uppland. Tågen startar från Uppsala centralstation och passerar under färden böljande slätter, glittrande sjöar och förtrollande skogar. Resan inkluderar stopp vid flera trevliga destinationer, såsom sommarbyn Marielund, friluftsgården Fjällnora, den historiska bruksorten Länna och den forna järnvägsknuten Faringe, som nu huserar lågprisvaruhuset Thun’s.

  • Premium
Murargatan 31, Salabacke, Uppsala kommun
  • Imorgon kl 12:30

Murargatan 31

Lägenhet
Salabacke, Uppsala kommun
Bjurfors Uppsala
1 990 000 kr
72,2 m²
3.5 rum
vån 4/5
2 957 kr/mån
27 562 kr/m²

Välkomna till Murargatan 31 och denna smakfullt renoverade 3:a med låg avgift. Här bor du i en ombyggd trea som idag ger dig funktionen av en fyra. Hela bostaden renoverades 2022 med nytt badrum och renoverat kök. Balkongen ligger i bästa solläge och den trivsamma lägenheten har bra planlösning i ett utmärkt läge. Planlösningen disponerar sig på en välkomnande hall, ett ljust vardagsrum med gott om utrymme för soffa och matsalsbord. Ett modernt fint arbetskök med bra maskinell utrustning. Badrummet är stiltrent och erbjuder dusch och tvättmaskin. Det större sovrummet har utgång till den härliga balkongen som bjuder på eftermiddag- och kvällssol. Det andra sovrummet är beläget mot innergården och här finns en praktisk loftsäng som kan ingå i överlåtelsen. Mellan kök och vardagsrum finner du det fjärde rummet som fungerar utmärkt som ett extra sovrum, kontor eller gästrum. BRF Trädgårdsmästaren är en förening med mycket stabil ekonomi, vilket återspeglas på den mycket låga avgiften. De har många av de stora renoveringarna bakom sig såsom exempelvis installation av bergvärme och byte av färskvattenstammar. Fastigheten har hiss och det är en kort kö till parkeringsplats som även dem har låga avgifter. Som boende på Murargatan 31 bor du med närhet till Gränbystaden, livsmedelsaffär, apotek, bageri, frisör och restauranger. Centrala Uppsala nås med enkelhet genom endast ca 10 minuters cykeltur via någon av de trevliga cykelbanorna som omger Uppsala. Med kort promenadavstånd finns busshållplats som tar dig till city på några minuter och för pendlaren finns E4:ans på- och avfart nära till hands.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Kryddblandargatan 13, Kungsängen, Uppsala kommun
Kryddblandargatan 13, Kungsängen, Uppsala kommun, bild 2
Kryddblandargatan 13, Kungsängen, Uppsala kommun, bild 3

Kryddblandargatan 13

Lägenhet
Kungsängen, Uppsala kommun
Bjurfors Uppsala
3 195 000 kr
79 m²
3.5 rum
vån 5/8
5 663 kr/mån
40 443 kr/m²

Optimalt planerad 3,5:a som kan disponeras som en 4:a. Denna bostad andas hög standard och erbjuder exklusiv och påkostade val. Bostaden är välplanerad med härlig delvis öppen planlösning mellan kök och vardagsrum där ljuset flödar in från stora fönsterpartier. Köket är från Vedum och har bra utrustning med vitvaror från Electrolux. Den vackra bänkskivan i komposit ger pricken över i:et i detta rum. Matplatsen ligger i naturlig anslutning i det mysiga och hemtrevliga burspråket. I hela bostaden ligger ett parkettgolv som skapar en trivsam känsla i bostaden. Lägenheten största sovrum, "master bedroom" är utrustat med skjutdörrsgarderob samt en stor balkong på 8 kvm som ligger i soligt sydvästläge mot föreningens barnvänliga innergård. Det andra sovrummet är 8 kvm och ger god plats för både säng och skrivbord. Vidare finns ett stilrent helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Intill köket ligger ½ rummet som kan disponeras som både sovrum/kontor eller lyxig walk in closet. Ytterligare förvaring finns i hallen bakom skjutdörrar varav dörrar i spegelglas. Till bostaden hör även ett källarförråd. I källaren finns garage för bil med separat kösystem. Kungsängen är en uppskattad stadsdel i Uppsala med med endast några minuters promenad till citykärnan. Även närhet till bra närservice i form av Willys livsmedelsbutik, apotek, klädbutiken Lager 157, förskola, frisörsalonger, Akademiska sjukhuset, restauranger och träningsmöjligheter i form av gym och utomhusträning. Stadskärnan och stadsparken nås genom en kortare promenad längs med Fyrisån. Här finns också Anna Petrus Park - Parken har tre delar, en aktivitetspark avsedd för att öva parkour och skateboard och liknande i, en gräsmatta med en liten kulle samt en del med lekredskap. En fast grill finns också. Parken är döpt efter den svenska skulptören, industridesignern och dansaren Anna Petrus. På Kryddblandargatan bor du även i ett bekvämt pendlarläge med endast några minuters gångväg till Resecentrum och busshållplatser som bl.a. leder dig till direkt till Arlanda. För den bilburne finns dessutom smidig åtkomst till E4:ans södra påfart. Det fina promenadstråket längs med Årummet tar dig till stadskärnan, Stadsparken och via bron Hamnspången snabbt till Akademiska sjukhuset.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Tiby Tidsberg 75, Börje, Uppsala kommun
  • Imorgon
Tiby Tidsberg 75, Börje, Uppsala kommun, bild 2
Tiby Tidsberg 75, Börje, Uppsala kommun, bild 3

Tiby Tidsberg 75

Villa
Börje, Uppsala kommun
Bjurfors Uppsala
5 975 000 kr
179 + 41 m²
6 rum
1 557 m² tomt

Välkommen till en supercharmig villa i lantligt läge, med utsikt ut över ängsmarker och skogar, samtidigt som det bara är någon kvarts restid (8 km) in till Uppsala med bil. Huset har ett väldigt fint yttre som ger känslan av en äldre timmerlänga, men med toppmodern interiör och all bekvämlighet du kan önska, som bastu, pool och kamin. Villan är i ett plan och omfattar totalt 6–7 rum, som är utmärkt fördelade med det stora vardagsrummet i mitten, med härlig takhöjd och stor snygg kamin. Från vardagsrummet går du sedan ut i ett underbart uterum omgivet av glaspartier och med utsikt mot baksidans trädgård och pooldäck. Förutom vardagsrum, matsal och kök har huset ytterligare ett allrum samt fyra sovrum. Två badrum finns samt separat tvättstuga bakom köket. Stora badrummet inkluderar bastu och badkar. Utöver kaminen finns en inbyggd liten vedspis i köket. Allt i interiör, materialval och utrustning är smakfullt och omsorgsfullt valt, från klinker och kakel till mässingskranar och tapeter. Det är ett hem med mycket charm och trivsel, där du får både närheten till stan och lugnet i Tidsbergs mysiga bymiljö med utspridda hus och naturen inpå knuten. Värt att lyfta fram är det tillhörande gästhuset, lika fint som stora huset. Det är en värdefull extra ”lya” antingen för besökare, som tonårsbostad eller kanske till och med uthyrning. Pooldäcket är väl tilltaget och har optimalt solläge då gårdens stora tomtytor ligger rakt mot söder. Resten av tomten på 1557 kvm är plan och lättskött oavsett om du vill låta den vara en lek- och aktivitetsyta eller anlägga odlingar och planteringar. Ett växthus finns redan på plats. I övrigt finns garage finns med plats för ett par bilar på uppfarten. Läget är lantligt och trivsamt, med vyer över både skogar, ängar och öppna fält runt omkring. Samtidigt är det inte helt ensamt och ensligt då det finns grannfastigheter i närheten och bara 100 meter till bussen. Här får familjen det bästa av två världar med lugnet på en naturskön plats endast någon halvmil från Uppsala.

  • Premium
Väderkvarnsgatan 36, Fålhagen, Uppsala kommun
Väderkvarnsgatan 36, Fålhagen, Uppsala kommun, bild 2
Väderkvarnsgatan 36, Fålhagen, Uppsala kommun, bild 3

Väderkvarnsgatan 36

Lägenhet
Fålhagen, Uppsala kommun
Bjurfors Uppsala
5 475 000 kr
93,5 m²
3 rum
vån 1/5
5 949 kr/mån
58 556 kr/m²

Denna stilfulla trea ligger i det omtalade sekelskifteshuset Tripolis i centrala Uppsala. Lägenheten har detaljer från Jugendstilens arkitektur såsom den generösa takhöjden, de vackra trägolven, fönster med spröjs och djupa fönsternischer. En lägenhet som passar perfekt för såväl barnfamiljen som för villasäljaren eller du som söker något utöver det vanliga. Här finner du en genomtänkt och smakfullt renoverad lägenhet, där du med enkelhet känner dig som hemma. I lägenheten finner du tre väl tilltagna rum, varav två sovrum samt ett välutrustat nytt kök med diskmaskin, ugn, integrerad kyl och frys, induktionshäll och bänkskiva i, lika exklusiv som funktionell, kompositsten. I köket finns plats för matgrupp och förvaring ända upp till tak, som mäter hela 3,2 m. Vidare innehåller bostaden ett stilrent badrum med badkar och tvättutrustning. Vardagsrummet med dubbelfönster, kakelugn och rum i fil bjuder in till gemenskap. Intill ligger ett av sovrummen som har platsbyggda garderober och vackra ytskikt. Master bedroom ligger beläget mot den lugna innergården, även här erbjuds flera platsbyggda garderober. Slutligen måste även hallen nämnas som binder ihop bostaden på ett ypperligt sätt. Här finns plats för förvaring i flera garderober och ger också hemmet en fin atmosfär då ljuset strålar in från de stora fönstren från varje rum. Ytskikten i lägenheten är nymålade i hela bostaden. Det fina originalgolvet har slipats och ger ett fräscht och upplyftande intryck. Bostaden är del i en anrik och välskött förening, som idag består av 132 lägenheter samt två affärslokaler. Som medlem i Brf Tripolis så kan du njuta av härliga innergårdar med pergola, trädgårdsmöbler och grillmöjligheter. I föreningen Brf Tripolis finns en renoverad bastu, cykelförråd, flera hobbyrum, två tvättstugor och en samlingslokal. För medlemmar som har gäster på besök finns det ett övernattningsrum att hyra. Föreningen har en god och stabil ekonomi. Till lägenheten hör ett större källarförråd. För mer information har föreningen en bra hemsida du kan besöka; www.tripolis.se Här bor du bekvämt, med gångavstånd till allt du kan tänka sig. En promenad på knappt 5 minuter tar dig till Uppsala Centralstation, busshållplatser, Uppsala Konsert & Kongress, gym och Kvarnen gallerian med bland annat matvarubutik, Systembolaget samt Apotek. Några minuters promenad till och du är i Uppsala centrums mitt, Stora torget med flertalet olika butiker, restauranger, fik och krogliv. Här finner du en lägenhet utöver det vanliga, en bostad du inte vill missa! Välkomna att höra av er vid intresse.

  • Premium
Nyponvägen 10, Vattholma, Uppsala kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Nyponvägen 10

Villa
Vattholma, Uppsala kommun
Bjurfors Uppsala
5 490 000 kr
153 m²
6 rum
2 421 m² tomt

Chans till ett unikt, fritt läge och en mycket elegant villa med utsikt mot Ängs- och åkermark! Villan omfattar 153 kvm + 28 kvm vinterträdgård och är i ypperligt skick med charmig karaktär samtidigt som huset erbjuder modern standard – allt inramat av en stor och vacker trädgård. Villans ursprung från 2015 märks i den gedigna grundkvaliteten, planlösningen med underbart stora luftiga rum både uppe och nere, två eldstäder och en underbar vinterträdgård. Intrycket är lite ”grosshandlarvilla” men i ett nätt format som gör huset väldigt mysigt och ombonat. Mot bästa västerläge med eftermiddags- och kvällssol ligger den vidsträckta baksidan, med plats för såväl grill och matbord som loungemöbler och hammock om man så vill. Vinterträdgården ger ett extra sällskapsrum oavsett väder på sommaren och kalla höst och vinterdagar kan rummet nyttjas tack vare eldstaden som både ger värme och en trivsam atmosfär. Esse järnspis ”Bakeheart” med spisplatta och bakugn, fönster och dörrar från Allmogesnickerier. Interiören är ett kapitel för sig, omsorgsfullt uppdaterad i mycket fin harmoni med husets karaktär. Ljusa färger, gedigna parkettgolv och välvald inredning i kök med bänkskivor i sten och inbyggt skafferi. Tillsammans med smakfulla badrum skapar detta ett fint helhetsintryck. Tomten på 2421 kvm utgör som sagt en ljuvlig trädgård anlagd 2016 med en trädgårdsarkitekt med fruktträd och stora ytor för både lek och många odlingsprojekt. De relativt stora avstånden mellan husen i området gör trädgården tämligen privat och ogenerad. Garaget matchar huset och har ett rejält förråd på baksidan. Vattholma ligger 20 km norr om Uppsala och är en idyllisk ort med gamla anor från tiden för järnmalmshantering vid Vallonbruket. I närområdet finns förskolor, F-6 skola, mataffär, bibliotek, idrottshall, fotbollsplan och tennisbanor. För den aktive finns det bra motionsmöjligheter med upplyst motions- och skidspår samt golfbana (18 hål). Vattholma har mycket goda kommunikationer till Uppsala, 12 minuter med tåg (till fots tar du dig till tågstationen på 7 minuter från huset). Med bil tar du dig snabbt ut på E4:an.

  • Plus
Ritargatan 1E, Salabacke, Uppsala kommun

Ritargatan 1E

Lägenhet
Salabacke, Uppsala kommun
Bjurfors Uppsala
2 790 000 kr
89 m²
3 rum
vån 2/5
5 742 kr/mån
31 348 kr/m²

Nu ges tillfälle att bli ägare till en mycket trevlig trerummare i toppskick med hiss från markplan. De stora fönsterpartier i flera väderstreck bjuder på härligt ljusinsläpp samt trevlig vy över omgivningen. Bostaden inrymmer ett kök med påkostade detaljer såsom bänkskiva i kompositsten och exklusiva vitvaror. Pricken över i är den stora matsalen som inbjuder till härliga middagar där hela familjen kan samlas. Planlösningen ger dig känslan att bo i en villa, tack vare de generösa ytorna och stora rummen. Två rejäla sovrum som båda har plats för dubbelsäng, ytterligare möblemang samt god klädförvaring i garderober. Helkaklat våtutrymme i ljusa kulörer med dusch och installerad tvättmaskin. Den inglasade balkongen förlänger årstiderna och fångar upp dagens allra bästa soltimmar. Här finns gott om plats för möblemang samt egna planteringar, slå er till ro och blicka ut över den lugna innergården. Goda förvaringsmöjligheter i form av klädkammare samt ett externt vindsförråd. Välmående bostadsrättsförening med normal belåning per kvadratmeter och det mesta inkluderat i avgiften. Gemensamma utrymmen att nyttja såsom tvättstuga, invändigt cykelförråd och barnvagnsförråd. Mycket goda parkeringsmöjligheter med fler p-platser än det finns bostäder i föreningen. Grönskande innergård placerad mellan bostadshusen med gott om plats för umgänge i gemensamma möbelgrupper, grill att nyttja och lekplats. Bo bekvämt nära köpcentrumet Gränby Centrum med all slags handel ni kan önska er, nära välsorterad mataffär, bra pendlarmöjligheter både kommunalt och för bilburna, en rask promenad till Uppsalas stadskärna och nära förskolor samt skolor upp till gymnasieålder. En riktig pärla som måste upplevas på plats!

  • Balkong
  • Hiss
Fyrisvallsgatan 18E, Luthagen, Uppsala kommun

Fyrisvallsgatan 18E

Lägenhet
Luthagen, Uppsala kommun
Bjurfors Uppsala
1 765 000 kr
32 m²
1 rum
vån 6/6
2 614 kr/mån
55 156 kr/m²

Smart planerad mini tvåa högst upp i huset med hiss från markplan. Njut av en inglasad balkong med fritt läge. Lägenheten erbjuder en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som ger en härlig känsla och rymd. Stilrent kök med snygga detaljer och bra utrustning och arbetsyta. Rummet är väl tilltaget och rymmer både soffa och matplats och har utgång till en generös inglasad balkong i högt fritt läge med kvällsol. Sovdelen är rymlig och rymmer både dubbelsäng och fin förvaring i skjutdörrsgarderob. Vidare finner ni ett rymligt helkaklat badrum med dusch samt tvättdel med förvaring och kombimaskin. Lägenheten disponerar även ett förråd i källaren. På Fyrisvallsgatan bor ni nära matbutiken Nelins samt har ett kort promenadavstånd till Mimmi Ekholms plats med bl a Ica-nära, apotek, vårdcentral, gym, caféer och restauranger. Lägenheten ligger bekvämt belägen för studenten som ska ta sig till Ekonomikum eller andra institutioner. Det är goda kommunikationer med stadsbussarna och för den bilburne går det snabbt att ta sig ut till Bärbyleden, vilken bl a leder dig till E4an och riksväg 55. Här är det även nära till naturen. Stabbyskogen erbjuder motionsslinga med elljus och längs Fyrisån är det fina och lummiga promenadstråk!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Formgatan 3, Luthagen, Uppsala kommun
  • Budgivning pågår

Formgatan 3

Lägenhet
Luthagen, Uppsala kommun
Bjurfors Uppsala
2 690 000 kr
84 m²
3 rum
vån 1/4
5 461 kr/mån
32 024 kr/m²

Mycket fin och inbjudande 3:a med en modern och öppen planlösning och en rymlig balkong i soligt söderläge. Här erbjuds ett lugnt boende med genomgående hög standard och stilrena materialval. Här är det verkligen bara att flytta in och njuta! Här bor ni på ett lagom avstånd från stadskärnan med närhet och tillgång till service i närmsta kvarteret. Lägenheten erbjuder genomgående hög standard med parkettgolv i samtliga rum, rofyllda sovrum med rymlig klädkammare, stilrent och helkaklat badrum med tvättmaskin/torktumlare samt ett modernt kök med alla bekvämligheter i delvis öppen planlösning mot vardagsrummet. Från vardagsrummet når man den inglasade balkongen som vetter mot söder, där ljumma sommardagar gärna tillbringas. De stora fönstren ger en känsla av rymd och tack vare stora fönstret kan ljuset flöda naturligt genom hela bostaden. Den härliga innergården måste ses, där kan du koppla av, umgås och kanske grilla något gott till middagen. Bostaden ligger precis intill trevliga Mimmi Ekholms plats där du finner allt du kan tänkas behöva - matvarubutik, apotek, vårdcentral, café, restauranger och frisör med mera. Bara fem minuters promenad bort har du stabbyskogen med utegym och elljusspår, eller så sätter du dig på cykeln och når centrala Uppsala på tio minuter. På vintern kan du spänna fast skidorna utanför porten och skida dig ut på stabbyfältens vackra vyer.

  • Balkong
  • Hiss
Betty Petterssons gata 7, Rosendal, Uppsala kommun

Betty Petterssons gata 7

Lägenhet
Rosendal, Uppsala kommun
Bjurfors Uppsala
1 595 000 kr
28 m²
1.5 rum
vån 1/5
3 102 kr/mån
56 964 kr/m²

Nu finns chansen att flytta in i en nyproducerad mini tvåa med stor uteplats i söder och ett fritt läge mot Siegbahnsparken. Planlösningen erbjuder dig en välkomnande hall med bra förvaring i skjutdörrsgarderober, rymligt kök i öppen planlösning mot vardagsrummet som har utgång till uteplatsen i soligt söderläge. Helkaklat badrum med praktisk kombimaskin. Vidare finns ett mindre sovrum som har eget fönster. Föreningen kommer att ha en trevlig innergård med sittgrupper under pergola och en mindre lekyta. I källaren finns separat lägenhetsförråd samt cykel- och barnvagnsförråd. Telia Triple play med IP-telefoni, bredband (1000/1000) och digital-tv. Parkeringsplatser kommer finnas i ett gemensamt parkeringshus i området för uthyrning. Här bor du nära den grönskande Stadsskogen samt city en kort cykeltur bort. Även direkt närhet till SLU, BMC, Ångströmlaboratoriet och Akademiska sjukhuset. Rosendal är ett mycket populärt område beläget i naturskönt och grönskande läge med närhet till Uppsalas centrala delar samt stadskärnan. Här finns goda kommunikationer med stadsbussar och pendlar du med bil når du E4:ans av- och påfart på några minuter. I området finns restauranger, caféer, mataffärer, affärer, gym, tennis/paddel plan med mera.

  • Uteplats
  • Hiss

Visar alla 16