Mäklare Anders Carlsson

Anders Carlsson

Om mig

Jag har lång erfarenhet av fastighetsförsäljning och brinner för mitt jobb som jag fortfarande älskar! Jag har jobbat med försäljning av villor och radhus i västra Göteborg sedan 2003. Då jag är såväl uppvuxen som bor i området har jag en naturlig och genuin lokalkännedom. Jag lever mycket på rekommendationer och att alltid försöka överträffa kundens förväntan, det gäller såväl säljare som köpare, är något jag alltid försöker eftersträva.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Odlarevägen 20B, Grimmered, Göteborgs kommun

Odlarevägen 20B

Villa
Grimmered, Göteborgs kommun
Bjurfors Väster
8 475 000 kr
240 + 80 m²
8 rum
753 m² tomt

Grimmered är ett lugnt och barnvänligt område och denna rymliga och välplanerade villa om totalt ca 320 kvm ligger med promenad och cykelavstånd till det mesta såsom förskolor, skolor kvarterskrog (riktigt bra!), härlig natur och till busshållplats är det bara 3 minuters promenad. Fastigheten ligger nära Ruddalens härliga friluftsområde med motionsslingor, skridskobana, gym mm. Till fina bad, småbåtshamnar, Slottsskogen och Linnégatan cyklar man på 15-20 minuter. Annonsen kompletteras med invändiga bilder fredag 26 april (v 17). Visningar planeras till vecka 19. PLANLÖSNING ENTRÉPLAN: Entré med marmorgolv och bra med plats för avhängning av ytterkläder. Vid entrén ligger 2 bra sovrum, bägge har parkettgolv och bra förvaring i form av 3 respektive 2 garderober. Stora fönsterpartier gör det väl tilltagna vardagsrummet ljust och rymligt. Här finns gott om plats för såväl sällskapsdel som stort matbord. På golvet ligger parkettgolv och på väggarna sitter en ljus tapet. Från vardagsrummet når man uteplats och uterum i perfekt solläge. Även köket är ljust och rymligt och här finns en köksö och ett rymligt skafferi samt gott om övriga förvaringsutrymmen och bra arbetsytor. Stor matplats och väl fungerande vitvaror av varierande ålder där spisen är nyast (2020). Badrummet på entréplan renoverades på ett smakfullt sätt 2022 med kaklade väggar, klinkergolv med golvvärme, handdukstork, duschplats, handfat och wc. PLANLÖSNING ÖVRE PLAN: Stort allrum med parkettgolv och högt till tak. Här finns även en klädkammare samt en rejäl garderob med skjutdörrar. I allrummet finns gott om plats för ungarna och alla deras kompisar. Allrummet går också lätt att göra om till ytterligare 1-2 sovrum om man så önskar. Vidare finns här 2 bra sovrum, det ena med parkettgolv och en garderob medan det andra har heltäckningsmatta. Ovanför delar av sovrummen finns ett mysigt och praktiskt loft lugna stunder. Detta är inte medräknat varken som bo eller biarea. Badrummet på övre plan renoverades 2011 och fungerar utmärkt. Badrummet har helkaklade väggar, klinkergolv duschplats, handfat och wc. PLANLÖSNING SUTERRÄNGPLAN: I suterrängvåningen, som har bra takhöjd, finns mycket användbara ytor. Här finns ett stort allrum, används idag som kontor, såväl som ett rejält hobbyrum och i bägge dessa rum finns möjlighet att göra fler sovrum om man vill. Här finns även en rejäl helkaklad tvättstuga med tvättmaskin samt en "relaxavdelning" med dusch och bastu. Vidare finns här även en gästtoalett med handfat och wc samt en matkällare och pannrum/verkstad. GARAGE: Helkaklat garage med gott om plats för en bil och förvaring. Fjärrstyrd port. Utanför garaget finns plats för 2 bilar.

Makrillgatan 22, Fiskebäck, Göteborgs kommun

Makrillgatan 22

Villa
Fiskebäck, Göteborgs kommun
Bjurfors Väster
8 900 000 kr
121 + 140 m²
7 rum
993 m² tomt

I Fiskebäck finns en trevlig blandning av gamla vackra stamfastigheter, nyare modern arkitektur och barnrika radhusområden. Här finns dessutom härlig natur och fina promenadstråk. På promenad och cykelavstånd finns även motionsslinga, gym och några av Göteborgs största och mest välskötta idrottsföreningar vad gäller fotboll, handboll, innebandy, tennis och badminton. Från huset är det bara några stenkast till fint bad och småbåtshamn samt nära även till förskola, skola, buss och affär. Observera att fastigheten är en tomträtt. Kontakta mäklaren för mer information. PLANLÖSNING ENTRÉPLAN: Entré med ljust klinkergolv samt bra med plats för avhängning av ytterkläder och skor. Här finns dessutom toalett med handfat och wc. Ljust vardagsrum med parkettgolv, ljus tapet samt fin havsutsikt. Kök i äldre stil med bra matplats och väl fungerande vitvaror av varierande ålder. Utgång till altan och den härliga trädgården i perfekt sydväst läge. Här har man möjlighet till sol från morgon till kväll och havsutsikten bidrar verkligen till förhöjd livskvalitet. Vid köket finns ett större sovrum med parkettgolv och 4 garderober. Vidare finns ytterligare två sovrum på detta plan, bägge med parkettgolv och 3 garderober. Badrummet går i äldre stil med våtrumstapet, plastmatta på golvet samt badkar, duschplats, handfat, bidé och wc. PLANLÖSNING KÄLLARPLAN: Från hallen, som har parkettgolv, når man ett större förråd och en toalett med handfat och wc samt verkstad/pannrum. Ljust och stort allrum med snyggt parkettgolv och öppen spis. Här får ungarna ledigt plats med alla sina kompisar. Här finns även två sovrum/gästrum. Bägge har idag heltäckningsmatta och ljusa väggar. Stor tvättstuga med tvättmaskin och torkskåp. Här finns dessutom en rejäl och fräsch bastu samt duschplats. Från tvättstugan når man även garaget.

Visar alla 2