Mäklare Hanna Pettersson

Hanna Pettersson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Knapebacken 11, Sisjön, Göteborgs kommun
 • Sön 21 apr kl 14:00

Knapebacken 11

Lägenhet
Sisjön, Göteborgs kommun
Bjurfors Väster
2 995 000 kr
61 m²
2 rum
vån 4/4
3 914 kr/mån
49 098 kr/m²

Varmt välkomna att bo och trivas på natursköna Knapebacken 11, högst upp i huset i omtyckta brf Sisjöhöjd. En ljus och rymlig gaveltvåa om 61kvm med närhet till precis allt. Denna kvalitétsbostad andas social prägel med öppen planlösning, hög komfort samt vackert ljusspel. En av bostadens absoluta attribut är även den stora balkongen om 12 kvm som delvis har reglerbar inglasning, och delvis öppen yta med utsökt utsikt över naturen precis utanför. Här ges en vidsträckt vy mot den lummiga omgivningen och aktiviteterna runt omkring husknuten. Modernt och stilrent kök från Marbodal som andas kvalité och hög standard med komplett maskinpark. Badrummet är stilrent med praktisk tvättavdelning som underlättar vardagen. Genomgående kvalitativa materialval i form av kvalitativ ekparkett och slätmålade väggar ger en neutral bas att inreda efter. Hiss finns från garaget upp till lägenhetsplan. Perfekt boende för såväl den äldre som den yngre målgruppen. Varmt välkomna! Här bor du med närhet till Askims badet, Göteborgs citykärna eller en morgonpromenad i Sisjöns naturområde eller Änggårdsbergen. Allmän servicen är god med Sisjöns handelsområde runt hörnet och Frölunda torg en bit bort. Busshållplats finns alldeles intill området. Välkommen att trivas på populära Knapebacken! Området är barnvänligt med direkt närhet till förskolor, skolor och lekplatser.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Bassängbacken 2, Särö, Kungsbacka kommun

Bassängbacken 2

Lägenhet
Särö, Kungsbacka kommun
Bjurfors Väster
4 395 000 kr
75 m²
3 rum
vån 1/2
3 804 kr/mån
58 600 kr/m²

Med toppenläge i attraktiva Särö, nära naturområden och salta bad, finner ni detta underbara hem. Bostaden har genomgått en varsam renovering under de senaste åren med genomgående hög standard och ett gott slutresultat. Modernt kök som erbjuder fina arbetsytor och gott om förvaring. Lyxigt renoverat badrum med uppskattad tvättpelare samt golvvärme. Två generösa sovrum som båda har ett insynsskyddat läge. Föreningen är välskött med god ekonomi och erbjuder uteplatser med grillmöjligheter i varierande väderstreck. Särö med den omtyckta restaurang Blomstermåla vid havet, är välkänt för de flesta. Särö var badort och sommarresidens för många göteborgska familjer. Flera av de imponerande sommarvillorna finns bevarade och har varsamt restaurerats för att passa för åretruntboende. Golf, tennis, bad och båtliv kännetecknar Särö, som också har orörda naturområden med promenadstigar längs med havet. Utmed kusten kan man idag cykla på den gamla, nedlagda, Säröbanan, som tidigare transporterade ut göteborgarna till sina sommarvillor i Askim, Hovås, Brottkärr med Amundön, Billdal, Kullavik, Malevik och med Särö som ändstation.

 • Uteplats
Kapplandsgatan 58B, Högsbo, Göteborgs kommun

Kapplandsgatan 58B

Lägenhet
Högsbo, Göteborgs kommun
Bjurfors Väster
1 895 000 kr
38 m²
1 rum
vån 1/4
2 491 kr/mån
49 868 kr/m²

Nu kommer denna gemytliga etta om ca 38 kvm att erbjudas med egen ingång & närhet till precis allt. Låg avgift som inkluderar bredbandsavgiften och låg avgift för parkering. Ett optimalt planerat hem med kvadratsmarta lösningar, ljusa färgval och genomgående fina ytskikt. En stor och rymlig hall, ett generöst vardagsrum som inkluderar en praktisk sovalkov. Helkaklat, sobert badrum som totalrenoverats och stambytts 2007. Trivsamt kök med goda arbets- samt förvaringsmöjligheter. Förutom bostadens fina insida tillhör här även en generös uteplats om 15kvm. Fritt och lugnt läge med utsikt över gröna omgivningar. Stabil och omtyckt bostadsrättsförening som har genomfört alla större renoveringar. Brf Täppan är en stabil och socialt omtyckt förening i hjärtat av Högsbo. Avgifterna är för området låga och inkluderar också fiberbredband. I föreningen finns det även bastu, gästlägenhet samt festlokal som är lätta att boka. På Kapplandsgatan bor du med det perfekta läget intill hav och natur samt Göteborgs city. Omgivningarna kring fastigheten är välskötta och den trivsamma innergården har allt man kan önska för medlemmarnas sociala samvaro. Här bor man på bekvämt avstånd till praktiska kommunikationer och med gångavstånd till bland annat dagis, skolor samt allmän service. På ännu närmre avstånd nås dessutom Axel Dahlströms torg där du finner allt från matbutiken Ica Högsbo, restauranger och gym. På promenadvänligt avstånd nås Änggårdsbergen, Slottsskogen, Botaniska trädgården och inte minst Linnéplatsen som lockar med sitt sprudlande nöjesutbud.

 • Uteplats
Lantmilsgatan 2, Högsbo - Kaverös, Göteborgs kommun
Lantmilsgatan 2, Högsbo - Kaverös, Göteborgs kommun, bild 2
Lantmilsgatan 2, Högsbo - Kaverös, Göteborgs kommun, bild 3

Lantmilsgatan 2

Lägenhet
Högsbo - Kaverös, Göteborgs kommun
Bjurfors Väster
2 295 000 kr
80 m²
3 rum
vån 1/4
5 535 kr/mån
28 688 kr/m²

Nu kommer denna renoverade trerummare att erbjudas på bottenvåning i attraktiva Högsbo-Kaverös. En gemytlig genomgångslägenhet om 80 kvm där nytt möter gammalt i en härlig och smakfull atmosfär. Vackert ljusspel, bevarade parkettgolv och stora fönsterpartier är bara få av de attribut som förhöjer denna bostads charm och karaktär. Den disponeras enligt följande; en stor och luftig hall, två väl tilltagna sovrum, stambytt badrum som renoverats på nytt i fräscha kulörer, en praktisk klädkammare, totalrenoverat kök samt ett generöst vardagsrum med härlig utsikt. Sist men inte minst har denna bostad en underbar balkong med reglerbar inglasning som vetter mot söder. Detta blir en given favoritplats att vara- och umgås på under vår- och sommarhalvåret. Varmt välkomna! Föreningen är välskött med god renommé. Här bor ni i ett lugnt, barnvänligt område som endast ligger 7 minuter med spårvagn till Linnéstaden med hela dess nöjesutbud. Bekvämligheter såsom skola, förskola affärer och kommunikationer finns inom gångavstånd. Det är dessutom nära till Göteborgs mest besökta smultronställen; Botaniska Trädgården, Slottsskogen och Änggårdsbergen. Välkommen att trivas!

 • Premium
 • Balkong
Önneredsvägen 100, Önnered, Göteborgs kommun

Önneredsvägen 100

Lägenhet
Önnered, Göteborgs kommun
Bjurfors Väster
4 195 000 kr
71 m²
3 rum
vån 4/4
5 191 kr/mån
59 085 kr/m²

Varmt välkommen till denna utsökt kvalitétsbostad i nybyggda Brf Önneredsbodarna, där havet och den marina miljön blir din närmsta granne. Här bor och trivs du med ett av föreningens bästa lägen, högt upp i huset, och helt fri från insyn. Genomgående hög standard med stilrena färg- och materialval gör det enkelt att inreda utefter. Bostaden disponeras enligt följande; En stor & rymlig hall, två väl tilltagna sovrum, ett fräscht & sobert badrum med egna tvättmöjligheter och god förvaring, ett rymligt vardagsrum som samsas med det klassiska Vedumsköket i en öppen och social planlösning. Balkongen som vetter i fritt nordväst-läge, blir inte bara en favoritplats under vår-och sommarhalvåret, utan skänker även rikligt med kvällssol. Lägenheten värms upp med golvvärme som ger ett behagligt inomhusklimat oberoende av säsong. För den bilburne finns det ett parkeringsgarage under fastigheten, som dessutom utrustad med laddstolpe för elbil. Från garaget tar du hissen upp till lägenhetens våningsplan, smidigt och bekvämt på alla sätt. Helt enkelt- ett hem att älska! Önnered är ett havsnära och attraktivt område i sydvästra Göteborg. Området är kuperat med klippor närmast havet och skogsklädda bergsknallar. Bebyggelsen består huvudsakligen av villor och radhus. Brf Önneredsbodarna är en förening om 64 st. lägenheter som har fått sitt namn efter de handelsbodar som legat på platsen. Här finns ett brett serviceutbud med frisör, hudvård, sushi/wok och kläder. I sydväst har Önnered kontakt med havet och Önnereds Brygga som lockar med skärgårdsanda och på bryggan hittar man restaurang Jungman Jansson som är en trevlig och populär restaurang med utsikt över skärgården. I närområdet finns flera fina badplatser. Närmast ligger Ganlet och Rörviks badplatser som nås efter en kort promenad. På cykelavstånd finns några större badplatser som Näsetbadet och Smithska udden söder om Önnered eller Fiskebäcksbaden som ligger strax norr om Önnered. I föreningen finns även en gästlägenhet att tillgå.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Valthornsgatan 6, Västra Frölunda, Göteborgs kommun

Valthornsgatan 6

Lägenhet
Västra Frölunda, Göteborgs kommun
Bjurfors Väster
1 550 000 kr
36 m²
1 rum
vån 1/16
2 935 kr/mån
43 056 kr/m²

Nu ges tillfälle att förvärva denna gemytliga enrummare om 36 kvm, perfekt belägen i hjärtat av Frölunda. Här bor och trivs du med torget som närmsta granne och med cykel och gångavstånd till salta bad och Göteborgs citykärna. Nybyggnadsprojektet har blomstrat i både hus och omgivningar. Lägenheten ligger på våning ett, som också är övre entréplan, och disponeras enligt följande; Stor och rymlig hall med goda avhängnings- samt förvaringsmöjligheter, smakfullt kök med goda arbetsytor, stilrent badrum med helkaklade väggar och klinkergolv, vardagsrum med plats för både soffa och mindre matbord samt en sovrumsdel som delvis är avgränsad från resterande del av rummet. Lika stilren som enkel att inreda efter! I övrigt präglas bostaden utav ljusa färgsättningar och kvadratsmarta ytor. Inte minst den generösa balkongen om 7 kvm med solig västervänd riktning. Föreningen är belägen vid Frölunda Torg som ger dig närhet till shopping, hav, natur, allmän service och goda kommunikationer. Hiss finns även i huset. Ett boende som passar perfekt för såväl gammal som ung. Varmt välkomna att kontakta mig vid intresse!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
 • Energieffektiv
Berguven 6, Nya Hovås, Göteborgs kommun
 • Idag kl 17:00

Berguven 6

Lägenhet
Nya Hovås, Göteborgs kommun
Bjurfors Väster
3 750 000 kr
65 m²
2 rum
vån -1/6
4 978 kr/mån
57 692 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska kvalitétsbostad, lugnt belägen på berget omgiven av natur och lummig grönska. Här bor du i en stilren bostad med exklusiv karaktär och moderna detaljarbeten. Kök och vardagsrum samsas i en halvöppen planlösning och från detta rum når du även den gedigna balkongen i uppskattat sydvästläge. Här finns gott om plats för både loungemöbel, solstolar och grill. Bostaden disponerar över ett väl tilltaget sovrum som man dessutom kan bygga om till två, beroende på familjesammansättning. Badrummet andas lyx och har en egen tvättavdelning. Här bor du bekvämt med allt Nya Hovås har att erbjuda i en bostad där alla detaljer håller högsta klass och kvalitet. Ett hem som passar perfekt för såväl den yngre som den äldre målgruppen. Varmt välkomna! Nya Hovås är under kraftig expansion och blir en skön blandstad med en egen stadskärna. Omedelbar närhet till all tänkbar service och shopping såsom ICA, Systembolaget, vårdcentral samt flertalet restauranger. Motionsmöjligheter ges via Friskis & Svettis. Om du istället vill ta ett svalkande bad så är salta bad beläget inom 5-10 minuter. Naturreservatet Stora Amundö erbjuder mysiga gångstigar och möjligheter till bad andra strövområden finns tillgängliga via Sandsjöbacka, Oxsjön och Sisjön. Göteborgs citykärna nås samidigt via goda kommunikationer, rosa express och linje 158, eller via bil inom en kvart. Området är barnvänligt med direkt närhet till förskolor, skolor och lekplatser.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Sjupundsgatan 31, Högsbohöjd, Göteborgs kommun

Sjupundsgatan 31

Lägenhet
Högsbohöjd, Göteborgs kommun
Bjurfors Väster
1 595 000 kr
29 m²
1 rum
vån 3/8
1 897 kr/mån
55 000 kr/m²

Nu kommer denna smakfulla etta att erbjudas på Sjupundsgatan 31 i hjärtat utav Högsbohöjd och nyproducerade brf Höjden. En stilren kvalitétsbostad med kvadratsmart planlösning och stor balkong som vetter i sydvästlig riktning. Rymlig sovalkov med plats för säng av större modell. En perfekt bostad för dig som vill bo med direktnärhet till stan samtidigt som man får smak av naturen och kustlivet ute i väst. Föreningen tillhandahåller även flertalet gemensamma utrymmen/ytor för medlemmarna att nyttja till skilland från många andra nyproduktions projekt. Bland annat en stor takpark, ett internet-café samt en cykel- och bilpool. Här erbjuds en stadskänsla med levande gatuplan och rörelse mellan husen och samtidigt en direktnärhet till matbutik, kollektivtrafik och gym precis utanför ytterdörren. En promenad eller cykeltur tar dig till mysiga Slottsskogen och utbudet av affärer och restauranger i Majorna. Ett stenkast bort finns Kungsladugård och Klippan med sina mysiga restauranger och butiker. Västerut är det cykelavstånd till klippor och bad. Föreningen har flertalet gemensamhetsanläggningar med diverse

 • Balkong
 • Hiss
Skalldalsbacken 1, Hovås, Göteborgs kommun

Skalldalsbacken 1

Lägenhet
Hovås, Göteborgs kommun
Bjurfors Väster
2 095 000 kr
35 m²
1 rum
vån 3/7
2 624 kr/mån
59 857 kr/m²

Nu kommer denna smakfulla etta att erbjudas på Skalldalsbacken 1 med flertalet tillval gjorda, i nyproducerade brf Hovås höjd. En stilren kvalitétsbostad i klassisk stil där du blir den första att flytta in. Med kvadratsmart planlösning och stor balkong som vetter i sydvästlig riktning blir detta ett hem att stormtrivas i för nästa ägare. Lägenheten har gott om förvaring samt tilltalande färg- och materialval. Här kan man även med enkla medel bygga till en sovalkov för att avgränsa sovdelen från lägenhetens allrum om så önskas. En perfekt bostad för dig som vill bo med närhet till stad & puls samtidigt som man får smak utav naturen och havet. Bli den första att flytta in i denna pärla i ett ytterst attraktivt område. Hör av er vid intresse! Denna trivsamma bostad är belägen i ett lugnt bostadsområde med mycket grönområden i attraktiva Hovås. Dessutom gångavstånd till Nya Hovås som är under kraftig expansion och blir en skön blandstad med en egen stadskärna. Omedelbar närhet till all tänkbar service och shopping. Om du istället vill ta ett svalkande bad så är västkustens salta bad beläget inom 5-10 minuter. Göteborgs citykärna nås samtidigt via goda kommunikationer, bland annat X2,X3,82 och linje 158, eller via bil inom en kvart. Området är barnvänligt med direkt närhet till förskolor, skolor och lekplatser.

 • Plus
 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
 • Energieffektiv

Visar alla 9