Mäklare Hanna Pettersson

Hanna Pettersson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Kapplandsgatan 84A, Högsbo, Göteborgs kommun

Kapplandsgatan 84A

Lägenhet
Högsbo, Göteborgs kommun
Bjurfors Väster
2 295 000 kr
54,8 m²
2 rum
vån 1/3
3 941 kr/mån
41 880 kr/m²

Nu kommer denna ljusa tvårummare om ca 55 kvm att erbjudas i citynära Högsbo, endast en trappa upp i huset. En renoverad bostad med låg avgift samt låg avgift för parkering. Ett optimalt planerat hem med öppna och sociala ytor, ljusa färgval och genomgående fina ytskikt. Bostaden disponeras enligt följande; en stor och rymlig hall, ett stort och ljust vardagsrum som samsas med köket i en halvöppen planlösning, ett generöst sovrum samt ett sobert badrum som totalrenoverats och stambytts i föreningens regi. Förutom bostadens tilltalande insida tillhör här även en mysig balkong med reglerbar inglasning. Läge; väster. Detta tenderar att bli en given favoritplats under vår- och sommartid. Stabil och omtyckt bostadsrättsförening som har genomfört alla större renoveringar. Brf Skörden är en stabil och socialt omtyckt förening i hjärtat av Högsbo. Avgifterna är för området låga och inkluderar också fiberbredband. I föreningen finns det även bastu, gästlägenhet samt festlokal som är lätta att boka. På Kapplandsgatan bor du med det perfekta läget intill hav och natur samt Göteborgs city. Omgivningarna kring fastigheten är välskötta och den trivsamma innergården har allt man kan önska för medlemmarnas sociala samvaro. Här bor man på bekvämt avstånd till praktiska kommunikationer och med gångavstånd till bland annat dagis, skolor samt allmän service. På ännu närmre avstånd nås dessutom Axel Dahlströms torg där du finner allt från matbutiken Ica Högsbo, restauranger och gym. På promenadvänligt avstånd nås Änggårdsbergen, Slottsskogen, Botaniska trädgården och inte minst Linnéplatsen som lockar med sitt sprudlande nöjesutbud.

  • Balkong
Flöjtgatan 31, Ruddalen, Göteborgs kommun
  • Tis 30 jul kl 17:00
Flöjtgatan 31, Ruddalen, Göteborgs kommun, bild 2
Flöjtgatan 31, Ruddalen, Göteborgs kommun, bild 3

Flöjtgatan 31

Lägenhet
Ruddalen, Göteborgs kommun
Bjurfors Väster
1 995 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/4
4 520 kr/mån
36 273 kr/m²

På våning två av fyra erbjuds nu denna ljusa genomgångstvåa med naturnära läge. Med attraktiv och insynsskyddad placering i föreningen och med en balkong vänd mot väster blir detta hem till ett lockande alternativ för ett nytt boende. Det stambytta badrummet, som än i dag håller god standard blir tillsammans med den rymliga klädkammaren två uppskattade attribut i denna bostaden. Köket är totalrenoverat i en tidlös design och bostaden har genomgående ljusa ytskikt. Lika stilrent som enkelt att inreda efter! Välkommen att trivas! Ruddalen är ett omtyckt och populärt område med närhet till det mesta, inte minst den härliga naturen! Ruddalens motionscentrum, som erbjuder allt från isbanor till gym, ligger bara några minuter bort. Frölunda Torg, med fler än 100 butiker, når man med spårvagn på 4 minuter. Från Frölunda Torg tar man sig sedan lätt till salta bad vid Näset eller Askim.

  • Premium
  • Balkong
Guldmyntsgatan 44 (55+), Högsbo, Göteborgs kommun
  • Mån 29 jul kl 18:00
Guldmyntsgatan 44 (55+), Högsbo, Göteborgs kommun, bild 2
Guldmyntsgatan 44 (55+), Högsbo, Göteborgs kommun, bild 3

Guldmyntsgatan 44 (55+)

Lägenhet
Högsbo, Göteborgs kommun
Bjurfors Väster
3 495 000 kr
77,5 m²
3 rum
vån 2/5
4 958 kr/mån
45 097 kr/m²

Nu ges ett utsökt tillfälle för dig som har fyllt 55+ att förvärva detta exklusiva hem byggt så sent som 2020/2021 i uppskattade Brf Guldmyntet. Bostaden är belägen en trappa upp i husets utkant och erbjuder fri utsikt i ett uppskattat sydvästläge. En utsökt kvalitétsbostad om hela 77,5 kvm som med enkla medel går att bygga om till en 3rok beroende på familjesammansättning och behov. Här erbjudes ett stilrent kök från Marbodal, ett rymligt och lättmöblerat vardagsrum, en gästtoalett, ett stort badrum med egna tvättmöjligheter samt ett generöst sovrum med ypperliga förvaringsmöjligheter. Utöver interiören erbjuds här två härliga balkonger varav den ena med morgonsol och utgång från sovrummet- och den andra i anslutning till vardagsrummet om hela 12 kvm med reglerbar inglasning och träbelagd trall. Läge sydväst. Detta blir inte bara en favoritplats att vara och umgås på under vår- och sommartid, utan förlänger även nyttjandetiden på året. Denna fantastiska bostad passar perfekt för dig som önskar bo och trivas i ett underhållsfritt hem med bekvämt avstånd in till Linné och Göteborgs citykärna, men även närheten till havet och västkusten salta bad. Kontakta ansvarig mäklare Hanna Pettersson för mer information. Brf Guldmyntet är en 55+ förening om 79 stycken lägenheter med alla tänkbara bekvämligheter såsom genomtänkta planlösningar, rymliga balkonger och med direkt närhet till dagligvaruhandel. På Guldmyntsgatan så bor du vid Axel Dahlströms Torg som erbjuder allmän service, mataffär och gym. Direkt finns också goda kommunikationer mot city, Göteborgs kulturliv och inte minst Frölunda torg som nås med spårvagn på ca. 6 minuter. För dig som uppskattar långa promenader finns också härliga naturstråk i närheten såsom Änggårdsbergen, Ruddalen, Sisjön och självklara Slottsskogen.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Basungatan 14, Ruddalen, Göteborgs kommun

Basungatan 14

Lägenhet
Ruddalen, Göteborgs kommun
Bjurfors Väster
1 995 000 kr
54 m²
2 rum
vån 1/3
3 112 kr/mån
36 944 kr/m²

Nu ges tillfälle att förvärva denna stilrena tvårummare om 54kvm i populära Ruddalen, endast en halv trappa upp. Här bor och trivs du med närhet till såväl naturen och havet som köpcentrum, mataffärer och kommunikation. Lägenheten präglas utav ljusa färgsättningar, välplanerade ytor och charmiga detaljer. En trivsam bostad som disponeras enligt följande; en stor och rymlig hall, ett väl tilltaget sovrum helt fritt från insyn, stambytt badrum, ett ljust och fräscht kök med goda arbetsytor samt ett generöst vardagsrum. Från vardagsrummet nås även en västervänd balkong med ypperligt solläge. Ruddalen är ett mycket populärt område med närhet till det mesta, inte minst den härliga naturen för motionsintresserade, hundägare eller för dig som bara värnar om en avkopplande söndagspromenad. Ruddalens motionscentrum har mycket att erbjuda dig som värnar om hälsa och fysik, Frölunda torg lockar med sitt stora shoppingutbud och inte minst cykelavstånd till havet för varma sommardagar. Välbehållna cykelleder och goda kommunikationer tar dig smidigt och bekvämt in till citykärnan.

  • Balkong
Fiolgatan 10, Ruddalen, Göteborgs kommun

Fiolgatan 10

Lägenhet
Ruddalen, Göteborgs kommun
Bjurfors Väster
2 395 000 kr
69 m²
3 rum
vån 1/12
5 132 kr/mån
34 710 kr/m²

Nu kommer denna smakfulla trerummare att erbjudas i hjärtat av Ruddalen. Här bor och trivs du i en varsamt renoverad bostad om 69 kvm mitt i centrala Ruddalen och dess idylliska grönområde. En stilren kvalitétsbostad som har genomgått omfattande totalrenovering så sent som 2022 där det för nästa ägare bara är att flytta in, såväl gammal som ung. Lägenheten disponeras enligt följande; En stor och rymlig hall, två väl tilltagna sovrum, klädkammare, ett ljust och fräscht badrum samt ett stilrent kök i tidlös design som samsas med ett stort vardagsrum i en social och halvöppen planlösning. Här har såväl vitvaror, luckor och ytskikt slipats upp och byts ut till högklassiga färg- och materialval. Från vardagsrummet nås även utgången till den inglasade balkongen som bjuder på sol från lunch till solnedgång under vår- och sommarhalvåret. En minst sagt smakfull bostad som präglas utav hög standard och komfort i ett mycket attraktivt område. Varmt välkomna att höra av er vid intresse! På Fiolgatan bor du med närhet till det mesta. Gångavstånd till Frölunda torg med allehanda butiker och Ruddalens motionsområde. Områdets fina natur och närhet till havet är som klippt och skuret för både motionärer och hundägare. Härifrån tar du dig enkelt med spårvagn till Göteborgs centrala delar och för dig som föredrar att cykla finns välhållna cykelleder alldeles runt knuten.

  • Balkong
  • Hiss
Famngatan 10, Flatås, Göteborgs kommun
  • Idag kl 11:00
Famngatan 10, Flatås, Göteborgs kommun, bild 2
Famngatan 10, Flatås, Göteborgs kommun, bild 3

Famngatan 10

Lägenhet
Flatås, Göteborgs kommun
Bjurfors Väster
1 675 000 kr
29 m²
1 rum
vån 5/6
2 496 kr/mån
57 759 kr/m²

Nu kommer denna smakfulla etta att erbjudas högt upp i huset på Famngatan 10 i nyproducerade Flatås alléer. Här bor och trivs du med direktnärhet till Göteborgs citykärna samtidigt som man får smak av naturen och kustlivet ute i väst. Lägenheten är optimalt planerad och enkel att inreda utefter. De stilrena färg- och materialvalen gör den inte mindre trivsam och det höga och fria läget gör den även nästintill helt fri från insyn. Stora fönster som ger ett fint ljusinsläpp och smart förvaring i hallen. Kvalitetskök från Vedum och en ljus ekparkett på golvet. Helkaklat badrum med värmegolv, modern inredning och en kombinerad tvätt/torkmaskin. En attraktiv och billig kvalitétsbostad med kvadratsmart planlösning och stor balkong med fri utsikt. Flexibelt tillträde. En perfekt bostad för såväl den äldre som den yngre målgruppen! Området är naturnära beläget och på bekvämt gång- och cykelavstånd in till stadskärnan. Bostaden passar lika bra för en barnfamilj, med lekytor och skolor på nära avstånd, som för er som letar efter en mer bekväm vardag bortom stort hus och dess underhåll. Precis intill huset nås Flatås park som bjuder på aktiviteter för både de små och dem stora. Utegym, fotbollsplan och lekpark. Alldeles intill huset ligger spårvagnshållplatsen Nymilsgatan där tre olika linjer med täta avgångar tar dig in eller ut från city alla tider på dygnet. Exempelvis når man Linnéområdet med sitt stora restaurangutbud på ca 15 min. Både Sahlgrenska, Handels och Chalmers nås på endast 10 minuter, eller köpcentret Frölunda torg med alls dess serviceutbud bara 3 stationer bort (3 min med spårvagnen). Med kollektivtrafik eller med cykel han ni även möjlighet att enkelt ta er ut till havet. Optimalt läge mellan citypuls, natur och bad!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Fiolgatan 10, Ruddalen, Göteborgs kommun

Fiolgatan 10

Lägenhet
Ruddalen, Göteborgs kommun
Bjurfors Väster
1 795 000 kr
55,5 m²
2 rum
vån 1/10
4 193 kr/mån
32 342 kr/m²

Varmt välkommen att bo och trivas i natursköna Ruddalen. Nu kommer denna charmiga tvårummare om 56 kvm att erbjudas på Fiolgatan 10. En smakfullt renoverad bostad med västervänd balkong och reglerbar inglasning. Här bor och trivs du med närhet till såväl naturen och havet som kommunikation, mataffärer och köpcentrum. Bostaden disponeras enligt följande; en stor och rymlig hall med goda möjligheter till förvaring, ett väl tilltaget sovrum, praktisk klädkammare/walk in closet, generöst vardagsrum, smakfullt renoverat kök samt ett helkaklat badrum i ljusa färgsättningar som renoverades i samband med stambytet 2005/2006. Bostad präglas utav rikligt ljusflöde och lummig utsikt, mycket tack vare de stora fönsterpartierna som hemmet omsluts av. Planlösningen är social och öppen vilket bjuder in till umgänge för både små och stora sällskap. En perfekt bostad för såväl den äldre som den yngre målgruppen där det bara är att flytta in! På Fiolgatan bor du med närhet till det mesta. Gångavstånd till Frölunda torg med allehanda butiker och Ruddalens motionsområde. Områdets fina natur och närhet till havet är som klippt och skuret för både motionärer och hundägare. Härifrån tar du dig enkelt med spårvagn till Göteborgs centrala delar och för dig som föredrar att cykla finns välhållna cykelleder alldeles runt knuten.

  • Balkong
  • Hiss
Valthornsgatan 6, Västra Frölunda, Göteborgs kommun
  • Mån 29 jul kl 16:00

Valthornsgatan 6

Lägenhet
Västra Frölunda, Göteborgs kommun
Bjurfors Väster
1 495 000 kr
36 m²
1 rum
vån 1/16
2 935 kr/mån
41 528 kr/m²

Nu ges tillfälle att förvärva denna gemytliga enrummare om 36 kvm, perfekt belägen i hjärtat av Frölunda. Här bor och trivs du med torget som närmsta granne och med cykel och gångavstånd till salta bad och Göteborgs citykärna. Nybyggnadsprojektet har blomstrat i både hus och omgivningar. Lägenheten ligger på våning ett, som också är övre entréplan, och disponeras enligt följande; Stor och rymlig hall med goda avhängnings- samt förvaringsmöjligheter, smakfullt kök med goda arbetsytor, stilrent badrum med helkaklade väggar och klinkergolv, vardagsrum med plats för både soffa och mindre matbord samt en sovrumsdel som delvis är avgränsad från resterande del av rummet. Lika stilren som enkel att inreda efter! I övrigt präglas bostaden utav ljusa färgsättningar och kvadratsmarta ytor. Inte minst den generösa balkongen om 7 kvm med solig västervänd riktning. Föreningen är belägen vid Frölunda Torg som ger dig närhet till shopping, hav, natur, allmän service och goda kommunikationer. Hiss finns även i huset. Ett boende som passar perfekt för såväl gammal som ung. Varmt välkomna att kontakta mig vid intresse!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Berguven 6, Nya Hovås, Göteborgs kommun
  • Ons 31 jul kl 16:30

Berguven 6

Lägenhet
Nya Hovås, Göteborgs kommun
Bjurfors Väster
3 195 000 kr
65 m²
2 rum
vån -1/6
4 978 kr/mån
49 154 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska kvalitétsbostad, lugnt belägen på berget omgiven av natur och lummig grönska. Här bor du i en stilren bostad med exklusiv karaktär och moderna detaljarbeten. Kök och vardagsrum samsas i en halvöppen planlösning och från detta rum når du även den gedigna balkongen i uppskattat sydvästläge. Här finns gott om plats för både loungemöbel, solstolar och grill. Bostaden disponerar över ett väl tilltaget sovrum som man dessutom kan bygga om till två, beroende på familjesammansättning. Badrummet andas lyx och har en egen tvättavdelning. Här bor du bekvämt med allt Nya Hovås har att erbjuda i en bostad där alla detaljer håller högsta klass och kvalitet. Ett hem som passar perfekt för såväl den yngre som den äldre målgruppen. Varmt välkomna! Nya Hovås är under kraftig expansion och blir en skön blandstad med en egen stadskärna. Omedelbar närhet till all tänkbar service och shopping såsom ICA, Systembolaget, vårdcentral samt flertalet restauranger. Motionsmöjligheter ges via Friskis & Svettis. Om du istället vill ta ett svalkande bad så är salta bad beläget inom 5-10 minuter. Naturreservatet Stora Amundö erbjuder mysiga gångstigar och möjligheter till bad andra strövområden finns tillgängliga via Sandsjöbacka, Oxsjön och Sisjön. Göteborgs citykärna nås samidigt via goda kommunikationer, rosa express och linje 158, eller via bil inom en kvart. Området är barnvänligt med direkt närhet till förskolor, skolor och lekplatser.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Önneredsvägen 100, Önnered, Göteborgs kommun
  • Tis 30 jul kl 18:00

Önneredsvägen 100

Lägenhet
Önnered, Göteborgs kommun
Bjurfors Väster
3 995 000 kr
71 m²
3 rum
vån 4/4
5 191 kr/mån
56 268 kr/m²

Varmt välkommen till denna utsökt kvalitétsbostad i nybyggda Brf Önneredsbodarna, där havet och den marina miljön blir din närmsta granne. Här bor och trivs du med ett av föreningens bästa lägen, högt upp i huset, och helt fri från insyn. Genomgående hög standard med stilrena färg- och materialval gör det enkelt att inreda utefter. Bostaden disponeras enligt följande; En stor & rymlig hall, två väl tilltagna sovrum, ett fräscht & sobert badrum med egna tvättmöjligheter och god förvaring, ett rymligt vardagsrum som samsas med det klassiska Vedumsköket i en öppen och social planlösning. Balkongen som vetter i fritt nordväst-läge, blir inte bara en favoritplats under vår-och sommarhalvåret, utan skänker även rikligt med kvällssol. Lägenheten värms upp med golvvärme som ger ett behagligt inomhusklimat oberoende av säsong. För den bilburne finns det ett parkeringsgarage under fastigheten, som dessutom utrustad med laddstolpe för elbil. Från garaget tar du hissen upp till lägenhetens våningsplan, smidigt och bekvämt på alla sätt. Helt enkelt- ett hem att älska! Önnered är ett havsnära och attraktivt område i sydvästra Göteborg. Området är kuperat med klippor närmast havet och skogsklädda bergsknallar. Bebyggelsen består huvudsakligen av villor och radhus. Brf Önneredsbodarna är en förening om 64 st. lägenheter som har fått sitt namn efter de handelsbodar som legat på platsen. Här finns ett brett serviceutbud med frisör, hudvård, sushi/wok och kläder. I sydväst har Önnered kontakt med havet och Önnereds Brygga som lockar med skärgårdsanda och på bryggan hittar man restaurang Jungman Jansson som är en trevlig och populär restaurang med utsikt över skärgården. I närområdet finns flera fina badplatser. Närmast ligger Ganlet och Rörviks badplatser som nås efter en kort promenad. På cykelavstånd finns några större badplatser som Näsetbadet och Smithska udden söder om Önnered eller Fiskebäcksbaden som ligger strax norr om Önnered. I föreningen finns även en gästlägenhet att tillgå.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Mandolingatan 9, Ruddalen, Göteborgs kommun
  • Tis 30 jul kl 16:00

Mandolingatan 9

Lägenhet
Ruddalen, Göteborgs kommun
Bjurfors Väster
1 895 000 kr
58 m²
2 rum
vån 8/12
2 741 kr/mån
32 672 kr/m²

Nu kommer denna trivsamma tvårummare att erbjudas i populära Ruddalen. En generös bostad på våning 8/12 med vacker utsikt ut mot väster och grönområdena runt husknuten. Bostaden präglas utav vackra originaldetaljer som förhöjer dess charm och karaktär. Tack vare stora fönsterpartier tillförs även vackert ljusspel genom samtliga rum i bostaden. Lägenheten disponeras enligt följande; En stor och rymlig hall, stambytt badrum från år 2006, generöst vardagsrum, renoverat kök i tidlös design samt ett stort och luftigt master bedroom. Välskött och stabil förening som är helt skuldfri och har låga månadsavgifter. En bostad som passar perfekt för såväl gammal som ung. Ruddalen är ett omtyckt och populärt område med närhet till det mesta, inte minst den härliga naturen! Ruddalens motionscentrum, som erbjuder allt från isbanor till gym, ligger bara några minuter bort. Frölunda Torg, med fler än 100 butiker, når man genom en kort promenad eller med spårvagn på 2 minuter. Från Frölunda Torg tar man sig även enkelt till salta bad vid Näset eller Askim. Positivgatans spårvagnshållplats ligger endast ett stenkast bort och du tar dig enkelt in och ut genom stan på nolltid.

  • Plus
  • Hiss
Önneredsvägen 110, Önnered, Göteborgs kommun

Önneredsvägen 110

Lägenhet
Önnered, Göteborgs kommun
Bjurfors Väster
3 795 000 kr
69 m²
3 rum
vån 2/4
5 152 kr/mån
55 000 kr/m²

I Önnereds attraktiva villakvarter, med promenadavstånd till Önnereds brygga och salta bad finner ni denna välplanderade trerummare från 2020. Denna bostad erbjuder ett stilrent kök från Vedum med fantastiska förvaringsmöjligheter, härifrån nås den generösa balkongen med trevlig vy över de fridfulla omgivningarna. I anslutning till köket nås det luftiga vardagsrummet som ger gott om plats för soffgrupp med kompletterande möblemang. Två rofyllda sovrum som båda är tilltagna till sin storlek och erbjuder garderobsförvaring. Sobert badrum med egna tvättmöjligheter som underlättar vardagen. Genomgående golvvärme för hela bostaden vilket förhöjer komforten än mer. Kvalitativt boende där inget har lämnats åt slumpen! Önnered är ett havsnära och attraktivt område i sydvästra Göteborg. Området är kuperat med klippor närmast havet och skogsklädda bergsknallar. Bebyggelsen består huvudsakligen av villor och radhus. Brf Önneredsbodarna är en förening om 64 st. lägenheter som har fått sitt namn efter de handelsbodar som legat på platsen. Här finns ett brett serviceutbud med frisör, hudvård, kläder, blommor och wok & sushibar. I sydväst har Önnered kontakt med havet och Önnereds Brygga som lockar med skärgårdsanda och på bryggan hittar man restaurang Jungman Jansson som är en trevlig och populär restaurang med utsikt över skärgården. I närområdet finns flera fina badplatser. Närmast ligger Ganlet och Rörviks badplatser som nås efter en kort promenad. På cykelavstånd finns några större badplatser som Näsetbadet och Smithska udden söder om Önnered eller Fiskebäcksbaden som ligger strax norr om Önnered. På entréplan i samma hus som själva lägenheten finns en gästlägenhet att tillgå.

  • Balkong
  • Hiss
Skalldalsbacken 1, Hovås, Göteborgs kommun

Skalldalsbacken 1

Lägenhet
Hovås, Göteborgs kommun
Bjurfors Väster
2 095 000 kr
35 m²
1 rum
vån 3/7
2 624 kr/mån
59 857 kr/m²

Nu kommer denna smakfulla etta att erbjudas på Skalldalsbacken 1 med flertalet tillval gjorda, i nyproducerade brf Hovås höjd. En stilren kvalitétsbostad i klassisk stil där du blir den första att flytta in. Med kvadratsmart planlösning och stor balkong som vetter i sydvästlig riktning blir detta ett hem att stormtrivas i för nästa ägare. Lägenheten har gott om förvaring samt tilltalande färg- och materialval. Här kan man även med enkla medel bygga till en sovalkov för att avgränsa sovdelen från lägenhetens allrum om så önskas. En perfekt bostad för dig som vill bo med närhet till stad & puls samtidigt som man får smak utav naturen och havet. Bli den första att flytta in i denna pärla i ett ytterst attraktivt område. Hör av er vid intresse! Denna trivsamma bostad är belägen i ett lugnt bostadsområde med mycket grönområden i attraktiva Hovås. Dessutom gångavstånd till Nya Hovås som är under kraftig expansion och blir en skön blandstad med en egen stadskärna. Omedelbar närhet till all tänkbar service och shopping. Om du istället vill ta ett svalkande bad så är västkustens salta bad beläget inom 5-10 minuter. Göteborgs citykärna nås samtidigt via goda kommunikationer, bland annat X2,X3,82 och linje 158, eller via bil inom en kvart. Området är barnvänligt med direkt närhet till förskolor, skolor och lekplatser.

  • Plus
  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv

Visar alla 13