Mäklare Janne A Melinder

Janne A Melinder

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Ringblommegatan 7, Grimmered - Ekebäck, Göteborgs kommun

Ringblommegatan 7

Villa
Grimmered - Ekebäck, Göteborgs kommun
Bjurfors Väster
8 950 000 kr
159 + 114 m²
7 rum
547 m² tomt

På lugn återvändsgata erbjuds en mycket generöst tilltagen villa med gott om plats och utrymmen för den stora familjen. En högt belägen villa med soldränkta uteplatser, vy över närområdet och barnvänlig trädgård där ni totalt disponerar 273 välplanerade kvadratmeter fördelat på 2½ plan. Ni har tillgång till 7 rum och kök, varav 4 sovrum ( kan enkelt utökas till 5 ), 3 rymliga sällskapsrum fördelade på tre plan med öppen spis i vardagsrummet, mycket stort och fullt utrustat kök i direkt anslutning till grovkök/tvättstuga. Det finns ett stort badrum med duschplats, badkar, handfat, wc och bidé, duschrum i anslutning till bastu på entréplanet, 2 gästtoaletter och dessutom bra förråds- förvaringsutrymmen. Dubbelgarage, parkeringsplatser och bergvärme som ger låga driftskostnader.

Lunnefågelgången 18, Hagen - Carnegie Äng, Göteborgs kommun
  • Sön 8 okt kl 12:30

Lunnefågelgången 18

Villa
Hagen - Carnegie Äng, Göteborgs kommun
Bjurfors Väster
6 500 000 kr
113 + 16 m²
4 rum
132 m² tomt

Med ett av områdets bästa lägen i barnvänliga och mycket populära Carnegie Äng erbjuds ett mycket fint och väldisponerat 1½- plans gavelradhus med inredningsbar vind. Totalt ca 130 kvm med lättskött trädgård, förgård och stor trälagd altan. En härlig och mycket social umgängesyta att slå sig ner på som har sol hela dagen under sommarhalvåret. I anslutning till altanen och trädgården tar allmänning vid vilket ger lite extra utrymme, distans och insynsskydd. På framsidan med morgon och förmiddagssol finns den praktiska och trälagda förgården med plats för växter, barnvagnen och cyklarna. Ni får tillgång till förråd, garage i länga och har möjlighet att inreda vinden. Helt enkelt ett mycket bra boende i toppskick med gott om utrymme och plats för barnfamiljen att bo och växa i. 2023 totalrenoverades köket med ett platsbyggt kök i massivt trä från Stilkök med bänkskiva och stänkskydd i komposit. Vitvarorna byttes ut med maskiner från Siemens och Bosch. I samband med insättningen av det nya köket byttes även golvet på entréplanet ut till ett nytt trägolv med golvvärme. I hallen byggdes platsbyggd förvaring och i de två mindre sovrummen på övervåningen byggdes två garderober in. Samtliga väggar, tak och trappa målades och elen drogs om med Plejd system i större delen av huset. Här köper ni en livsstil med spårvagnen 250 meter från huset, 600 meter till tennis-, badminton-, handbollshall och fotbollsplaner. Gymmet ligger rakt över gatan och det är 2 km till närmsta småbåtshamn i Hinsholmen. Välkomna att bo och trivas i ett mycket barnvänligt, lugnt och nästintill bilfritt område med tillgång till grönområden, lekplatser och fotbollsplan. Dessutom med direkt närhet till bra förskolor, skolor och kommunikationer, med tillgång till såväl buss som spårvagn. I närområdet ligger även Påvelunds natur och friluftsområde. Närheten till Hagenskolan, Engelska Skolan, Montessoriskolan Skäret, Gamla- och nya Påvelundsskolan, Frölunda Torg och Göteborgs city innebär ett bekvämt och bra boende i ett eftertraktat och trivsamt område.

  • Plus
Saltholmsgatan 73, Långedrag - Saltholmen, Göteborgs kommun
  • Imorgon kl 12:45

Saltholmsgatan 73

Villa
Långedrag - Saltholmen, Göteborgs kommun
Bjurfors Väster
17 850 000 kr
205 + 47 m²
6 rum
748 m² tomt

Den ståtliga skärgårdsvillan reser sin vita lockpanel under det branta tegeltaket. Mot entrésidan vetter en takkupa med stiltrogen och snickarglad balkong över entréns dubbla spegeldörrar med inslag av glas. Dörrarna är flankerade av högsmala glaspartier med krysspröjsade överfönster. Den traditionella villan är omsorgsfullt totalrenoverad och har fått subtila drag av New Englandstilens rena och blonda formspråk. På båda sidor omfamnas det vackra huset av hamn och hav, tack vare sin unika placering längst ut på den smalaste delen av Saltholmen. Den starka atmosfären på pittoreska Saltholmen torde vara en av Europas mest citynära skärgårdsmiljöer. Denna stora skärgårdsvilla om totalt 252 kvm och sju rum ligger som sista hus mot kajen. Omfamnad av vita putsmurar, gräsytor, träterrasser och den egna garageuppfarten får den ett helt unikt och överraskande privat läge. Utsikten är hög och fri över hav och hamn i två olika väderstreck. Interiören är exklusivt renoverad i tidstrogen stil med tydliga drag av New England och flera marina inslag. Detaljer som stiltrogna listverk, krysspröjsad vitrin och klassiska spegeldörrar kompletterar bilden. Det stora huset är mycket ljust tack vare generösa fönsterpartier i olika former och storlekar. Känslan av öppen rymd och ljusa ytor möter redan i dörren där entréplanets öppna planlösning tar vid. Här nere finns bland annat matsal, två sovrum, badrum samt ett stort och exklusivt utrustat kök. Övre planets spektakulära sällskapsytor med fri havsutsikt och öppet upp till nock förbinder till ett sovrum, badrum samt en klassisk master bedroom-svit. Villan har upp till fyra sovrum, tre badrum, sällskapsytor på två plan, exklusivt kök, platsbyggda lösningar i tidstrogen stil, öppen spis, flera utsiktsterrasser i olika etage, två stora balkonger, gästhus, bastu, utespa, garage med egen uppfart samt gräsytor inramade av grönska och murar.

  • Plus
Tjuvdalsbacken 3, Näset, Göteborgs kommun

Tjuvdalsbacken 3

Villa
Näset, Göteborgs kommun
Bjurfors Väster
13 500 000 kr
185 + 66 m²
4 rum
1 377 m² tomt

Tjuvdalsbacken vindlar sig stadigt uppåt genom de kuperade villakvarteren. En bit in från den lugna återvändsgatan, inbäddad i grönska och granit, vänder den stora villan om totalt ca 250 kvm sin aningen slutna entrésida mot besökaren. Den omfattande fastigheten ligger på ett högt klippläge med stor trädgård om 1 378 kvm med inslag av sluttande naturtomt. Från stora glaspartier, höga terrasser, uteplats med pergola och det stora uterummet med förbindelse till soldäck är utsikten enastående ner över takåsar och ut över närområdets grönska. Från den stora överbyggda balkongen öppnar sig utsikten ytterligare över hav och öar i kvällssoligt västerläge. Det höga läget, den grönskande platsen och den lekfulla arkitekturen bidrar till detta trivsamma och privata hem. Villans låga profil på den höga klipptomten skapar känslan av en upphöjd och lite hemlig utsiktsplats. Interiören präglas av stora och öppna rumsvolymer i en mestadels öppen planlösning med tidlöst formren inredning, material och design. Stora glaspartier knyter ihop boendet med den spektakulära utsikten och utemiljöns system av terrasser och uteplatser som omfamnar nästan hela villan. Entréplanet får extra dynamik och en överraskande karaktär av entréplanets två olika halvetage och den bitvis asymmetriska planlösningen. Villan har upp till tre sovrum, stora sällskapsytor, vacker kakelugn, fullt maskinellt utrustat kvalitetskök från Lidhult med vedspis , stort och högt placerat uterum , platsbyggda förvaringslösningar, sobra badrum, stort allrum/möjligt sovrum, master bedroom en suite med klädkammare, carport, vinkällare, vattenburen golvvärme via bergvärme, infällda downlights, integrerat ljudsystem, flera förrådsbyggnader, stor trädgård och naturtomt i flera etage. Till fastigheten hör ett exklusivt andelsmedlemskap i Breviks anrika badförening. I medlemskapet ingår båtplats, egen sjöbod samt tillgång till bastu och badbryggor.

  • Plus
Hängestensvägen 42, Näset, Göteborgs kommun
Hängestensvägen 42, Näset, Göteborgs kommun, bild 2
Hängestensvägen 42, Näset, Göteborgs kommun, bild 3

Hängestensvägen 42

Villa
Näset, Göteborgs kommun
Bjurfors Väster
23 500 000 kr
259 + 120 m²
10 rum
1 130 m² tomt

Högt uppe i villans glasade penthouse öppnar sig den breda havshorisonten över mjukt rundade klippor. Utanför vrider sig takterrassen runt villans hörn där den mjuka kvällssolen faller in. I solnedgången lägger sig det lilla kustkvarteret till ro. Vågorna slår mot ännu solvarma klippor bara 300 meter bort och folk drar sig hemåt med seglarvästar och paddlar. En våning ner i villan öppnar de massiva ekgolven upp den stora och strålande ljusa villans sällskapsytor, inramade av stora glaspartier i tre väderstreck. Sällskapsytorna ligger i öppen planlösning med kök och matsal och glaspartierna står vidöppna ut till den enorma träterrassen. Den omfamnar den formrena byggnaden om ca 320 kvm på tre sidor. Terrasserna ligger delvis under tak och i olika etage. På gavlarna leder trapporna ner från terrasserna till den nyskapade japanskinspirerade trädgården. Den stora villan präglas av det höga läget, utsikten över havet och interiörens stora och ljusa rumsvolymer över tre plan. Material, utrustning och fast inredning är sällsynt påkostad och genomgående diskret exklusiv. Villans designlinje hålls ihop av det genomgående ekgolvet från klassiska Kährs tillsammans med sober färgsättning i vitt och grått. Den stora villan har fem sovrum, stora sällskapsytor på tre plan, exklusivt kök från Ballingslöv med genomgående Mieleprodukter, två nyskapade badrum, separat poolhus med skyddat pooldäck, bubbelbad ute, gym, penthouse med egen terrass, stort master bedroom, carport, förrådsrum, enorma terrassytor, arkitektritad trädgård mm. Läget några hundra meter från hav och hamn, bara femton minuter från centrala Göteborg, kräver ingen djupare förklaring.

  • Premium
Blodboksgatan 26, Långedrag - Käringberget, Göteborgs kommun
  • Sön 8 okt kl 14:30

Blodboksgatan 26

Villa
Långedrag - Käringberget, Göteborgs kommun
Bjurfors Väster
13 950 000 kr
188 + 84 m²
7 rum
444 m² tomt

Ute på villans högt placerade atriumgård, i öppet och soligt söderläge, öppnar sig den fria utsikten mot Göteborgs södra skärgård och hamninlopp. Platsen ligger skyddad från insyn tack vare huskroppens U-form. Du befinner dig på toppen av de grönskande höjderna, cirka 600 meter från havet. Känslan av högt och skyddat läge följer med in i de stora sällskapsytorna där villans genomgående ekparkett flyter ut under det svagt sluttande paneltaket. Närmast heltäckande glaspartier presenterar ett helt enastående utsiktspanorama, ner över sluttningens grönska mot skärgården och älven som glittrar där nere. Den stora villan om 272 kvm präglas av 60-talets tidlöst ljusa och evigt moderna arkitekturlinjer samt ett flertal ikoniska detaljer. Villans väl sammanhållna designlinje – tillsammans med de vita väggarna, de sluttande paneltaken och tidsenliga glaspartierna – är den nyslipade ekparketten i holländsk läggning som löper genom de båda planets alla rum. Byggnaden stod klar 1966 och ritades av den legendariska arkitekten Per-Axel Ekholm, som bland annat är känd för Buråskyrkan i Göteborg samt ett flertal modernistiska privatvillor. Den välhållna byggnaden är varsamt totalrenoverad med bland annat två exklusiva badrum samt ett minimalistiskt designat kök från Marbodal. Utöver det övre planets strålande ljusa sällskapsytor, som förlängs ut på atriumgården, finns häruppe kök, matsal gäst-wc samt teverum. På sluttningsplanet finns sovrum, dubbla badrum, klädvårdsrum samt överraskande stora sällskapsytor med ekparkett. Villan har fem sovrum, två sobra badrum, öppen spis, atriumgård, två terrasser med trädäck, gräsytor, dubbelgarage, stort förråd, nyskapad tvättstuga mm. Trots det fridfulla och skyddade hörnläget på en återvändsgata, har villan given närhet till Långedrags restauranger, GKSS-hamnen, förskolor, skolor och kommunikationer. Efter bara tio minuter kan du parkera vid Avenyen.

  • Plus
Ole Måns gata 11, Näset, Göteborgs kommun

Ole Måns gata 11

Villa
Näset, Göteborgs kommun
Bjurfors Väster
8 350 000 kr
171 + 34 m²
7 rum
641 m² tomt

Med lugnt och mycket bra läge uppe på Näsets höjder erbjuds en trivsam och charmig villa om totalt ca 205 kvadratmeter. Här bor ni med havsvy på en stillsam återvändsgata, högt och ljust med grönskande och barnvänlig trädgård, vidsträckt utsikt över närområdet och flera soldränkta uteplatser i alla väderstreck. Villan som genom åren byggts om/till och renoverats erbjuder 7-8 rum och kök. Här finns förutom 4 sovrum, flera sociala och trevliga sällskapsutrymmen med öppen spis i vardagsrummet, matsal med gott om plats för middagar med familj och vänner, två helkaklade och smakfullt inredda badrum, stor fin tvättstuga, hobbyrum och flera generöst tilltagna förråd och förvaringsutrymmen. Det finns garage och parkeringsplatser.

  • Plus

Visar alla 7