Mäklare Samar Omarain

Samar Omarain

Om mig

Samar verkar som fastighetsmäklare i Västra Göteborg och är specialiserad på villor. Samar har ett omfattande kontaktnät och ett brinnande intresse för bostäder och människor. Hennes känsla för service genomsyrar hennes arbete, där varje kund och försäljning behandlas som unika. Engagemang, passion och förtroende utgör kärnan i hennes tillvägagångssätt. Samars ödmjukhet och energi, tillsammans med Bjurfors starka varumärke, garanterar att din bostadsresa blir både minnesvärd och trygg.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Carl Gunérs väg 15, Askim, Göteborgs kommun
Carl Gunérs väg 15, Askim, Göteborgs kommun, bild 2
Carl Gunérs väg 15, Askim, Göteborgs kommun, bild 3

Carl Gunérs väg 15

Tomt
Askim, Göteborgs kommun
Bjurfors Väster
4 500 000 kr
751 m² tomt

Högt och ljust belägen tomt på ca 751 kvm som ligger på en lugn och barnvänlig återvändsgata i det trivsamma grannskapet. Tomten är inte bunden till någon husleverantör men det finns ett förslag framtaget av Trivselhus. Vill ni veta mer om detta upplägg, vänligen kontakta Joachim Lennartsson MOBIL 072-717 04 52, [email protected] Här bor ni centralt i Askim i ett barnvänligt och trivsamt område med direkt närhet till flera bra förskolor och skolor. Inom gångavstånd nås fina badvikar vid havet och vacker natur längs Gamla Säröbanan. Den som föredrar insjöns lite varmare vatten väljer i stället Sisjöns omtyckta badplats som ligger i Sandsjöbackas naturreservat. Här erbjuds härliga strövområden och populära motionsspår som lämpar sig väl för promenader, löpning och cykling. Ett extra plus är närheten till Brödhuset, som erbjuder färskt bröd och fikabröd sex dagar i veckan. Bra kommunikationer erbjuds in till centrala Göteborg med expressbussarna. DETALJPLAN Enligt planbestämmelserna så får ni uppföra en huvudbyggnad samt en garage-förrådsbyggnad icke uppta en större sammanlagd areal än 250 kvm. Fristående garage och förrådsbyggnad får ej uppta större areal än 50 kvm. Se detaljplan och planbestämmelser under fakta och dokument.

  • Premium
Billdals lärkträdsväg 9, Billdal, Göteborgs kommun

Billdals lärkträdsväg 9

Villa
Billdal, Göteborgs kommun
Bjurfors Väster
8 600 000 kr
169 + 46 m²
7 rum
752 m² tomt

Läget i denna rymliga villan om ca 215 kvm bör upplevas! På en lugn återvändsgatan ligger denna villa som erbjuder stora fönsterparti som ger ett lugn och en härlig havsutsikt över havet och horisonten. Villan har två rymliga plan. Entréplan- En rymlig hall med plats för ytterkläder, hallen tar dig sedan vidare till ett stort vardagsrum med magnifik utsikt över havet. Även vidare till husets kök. Via passagen tas du till entréplanets tre sovrummen och ett badrum. En trappa ner i huset finns en rymlig gillestuga med öppen spis med plats för stort sällskap. Via en altandörr tar du dig ut till husets altan, trädgård på baksidan. Här finns även ett rymligt hobbyrum/ allrum för spel och lek som är en dröm för många barn. Tvättstuga, ett badrum, en bastu samt en toalett finns nere i denna våning. Det finns även ett stort förråd med en matkällare. Här har du möjlighet att utforma och få till din alldeles egna prägel där bara fantasin sätter stopp. Njut av ett härligt läge med sol större delen av dagen. Här finns möjlighet att inreda ett hemmakontor, en lekhörna för barnen eller en avskild läshörna där du kan koppla av med en god bok. Möjligheterna är oändliga och anpassade efter dina behov och önskemål. I närområdet vid Kungsporten finns gott om service som tex med livsmedelsbutik, apotek, läkare och restauranger. Inom kort avstånd utan att passera någon större väg finns flera förskolor och skola. I östra delen av området ligger Sandsjöbacka naturreservat med slingrande vandringsleder, tysta lövskogar och små badsjöar. Väster ut erbjuds härliga havsvikar såsom Örsviken, Nordreviken och Lindåsviken. Snipen är belägen inom gångavstånd och erbjuder bra kommunikationer med expressbussarna in till centrala Göteborg och Kungsbacka.

Visar alla 2