Mäklare Victor Ahlberg

Victor Ahlberg

Om mig

Victor har jobbat på Bjurfors sedan 2021 och är specialiserad på bostadsrätter i Västra Göteborg. Som fastighetsmäklare ser han till att du alltid känner dig trygg under hela processen, samma gäller det för dig som spekulant eller köpare. Victors motto är att aldrig nöja sig förrän alla parter är nöjda. Med kombinationen av Victor och Bjurfors, har du alltid esset i rockärmen för att skapa de bästa förutsättningarna för att göra en lyckad affär!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Bildradiogatan 8C, Järnbrott, Göteborgs kommun

Bildradiogatan 8C

Lägenhet
Järnbrott, Göteborgs kommun
Bjurfors Väster
1 995 000 kr
55 m²
2 rum
3 667 kr/mån
36 273 kr/m²

Äntligen finns det en möjlighet att förvärva en nyproducerad 2:a från 2020 med en fantastisk uteplats i soligt läge. Här erbjuds ett hem med stilrena materialval, där vardagsrummet är i enhet med köket och ger en öppen social planlösning. Tack vare kombimaskinen i badrummet samt diskmaskin i köket får ni en bekväm vardag. Den västervända uteplatsen finns det gott om utrymme för utomhus möblemang och plats för en grill, som bäddar för fantastiska kvällar med vänner och familj. Här bor no med närhet till Göteborgs härliga stadspuls. På promenadavstånd når ni Ruddalens motionsområde med härliga naturstigar och shoppingcentret Frölunda Torg. I närheten finns goda kommunikationer med flertal buss- och spårvagnslinjer så man enkelt kan ta sig till Sisjön, Frölunda Torg, Askimsbadet samt Linne på under 10 min. Varmt välkommen att trivas!

  • Uteplats
  • Hiss
Bergkristallsgatan 30, Tynnered, Göteborgs kommun

Bergkristallsgatan 30

Lägenhet
Tynnered, Göteborgs kommun
Bjurfors Väster
1 395 000 kr
41 m²
1.5 rum
vån 2/3
3 409 kr/mån
34 024 kr/m²

Välkommen till detta välplanerade boende som kort och gott har allt att önska hos en trivsam etta med sovalkov. Stora fönsterpartier skänker rummet rikligt med ljus och övriga attribut som walk-in-closet, helkaklat badrum samt praktisk köksdel karaktäriserar detta boende. Föreningen är lugnt belägen med härliga gröna omgivningar och grillmöjligheter på gården. Bekvämligheter såsom skola, förskola, affärer och kommunikationer finns inom gångavstånd. Med snabbuss, linje 50, från hållplats Beryllgatan till Brunnsparken tar man sig på ca. 15 minuter. Närheten till både storstadens puls och naturen gör Tynnered till ett mycket attraktivt bostadsområde. Göteborgs Skärgård ligger bara ett stenkast bort. Fiskebäck har badplats, café, pub, uthyrning av båtar och fantastiska bryggor att ligga på. Påvelund och Ruddalen erbjuder härliga grönområden, idrottsanläggningar och fina promenadstråk. Frölunda Torg med sitt rika utbud av affärer nås endast 7 minuter bort med kollektivtrafik.

Visar alla 2