Mäklare Bengt Hollaus

Bengt Hollaus

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Ringvägen 8, Surahammar, Surahammars kommun

Ringvägen 8

Villa
Surahammar, Surahammars kommun
1 475 000 kr
102 + 20 m²
3 rum
865 m² tomt

Hjärtligt välkomna till detta en och en-halvplanshus med hel källarvåning om tre rum och kök och 102 kvm boyta. Huset byggt 1925 är renoverat av nuvarande ägare 2021-2023. Ett mysigt hus med själ och hemtrevnad med bevarade tidstypiska detaljer. Bostaden karaktäriseras i entréplanet av sociala ytor med ett rejält kök och vardagsrum. Här finner du också husets nyrenoverade wc och dusch. På det övre planet två stora rogivande sovrum, möblerbar hall och bra förvaring via kattvindar. I källaren finns en tvättstuga, pannrum och gott om förrådsutrymmen. Härlig uteplats i sydväst, med stort fristående altandäck på den stora härliga trädgårdstomten. Centrumnära på hörntomt med toppläge i området.

Ängsögatan 2, Nordanby, Västerås kommun

Ängsögatan 2

Villa
Nordanby, Västerås kommun
5 750 000 kr
312 m²
10 rum
7 426 m² tomt

Nordanby gård är inom Västerås kommun det enda välbevarade exemplet på de under 1800-talet vanligt förekommande "landerierna" (lantliga borgarresidens med jordbruk). Gården ligger inom Västerås stadsgräns utmed Bergslagsvägen i ett numera bebyggt område. Idag används den vackra herrgården som kontor. Nuvarande hyresgäst flyttar försommaren 2024 varvid huset då är fritt från hyresgäster. Entréplanet består idag av sex rum, pentry och wc/kapprum. Plan 1 av två rum och konferens och det översta planet av två rum. Fastigheten är för närvarande taxerad som hyreshusenhet med lokaler. Med uppförandet av bullerskärm 2014 tillkom möjligheten att konvertera huvudbyggnad från kontor till bostad. En eventuell förändring av detta byggnadsminne kräver en dialog med Länsstyrelsen i det som som står under övrigt information. Huvudbyggnaden i två våningar under tälttak, tillbyggdes med kopplade flyglar i bottenvåningen samt med lanterninvåning överst. Byggnaden fick även dess nuvarande panelning och sin karaktäristiska senempireutsmyckning med balustrader, kolonnburen förstukvist och påkostad interiör. Här finns två flygelbyggnader med fasader i spritputs, där östra flygeln försågs med klocktorn. Portliderbyggnadens ursprung har tillkommit genom utökning av en mindre befintlig byggnad. För visning och ytterligare information kontakta Bengt Hollaus på 070-2361055

Jonas Wenströms gata 2, Hammarby, Västerås kommun

Jonas Wenströms gata 2

Villa
Hammarby, Västerås kommun
4 500 000 kr
163 m²
6 rum
675 m² tomt

Hjärtligt välkomna till detta trivsamma och renoverade 1-planshus med sex rum och kök om 163 kvm i gott skick med lättskött friköpt insynsskyddad tomt om 675 kvm. Boendet karaktäriseras av ett trevligt kök med matplats, allrum med ryggåstak, stort nedsänkt vardagsrum med en härlig rymd samt genomgående generösa ljusinsläpp. Utöver detta dessutom 4 rogivande sovrum, ljust och rymligt badrum, dusch och wc samt separat tvättstuga. Ljuvlig inglasad altan under tak samt friköpt tomt. Närhet till det mesta! Varmt välkommen på visning !

Fyrbåksvägen 2, Lillåudden, Västerås kommun

Fyrbåksvägen 2

Lägenhet
Lillåudden, Västerås kommun
4 500 000 kr
95 m²
3 rum
vån 5/7
4 704 kr/mån
47 368 kr/m²

Välkomna till denna härliga bostadsrätt om tre rum och kök om 95 kvm på våning 5 av 7. Huset i denna etapp med byggår 2005 ligger som första hus mot hamninlopp på Lillåudden. Förutom Mälarutsikten får man en fantastisk vy mot city vilket är något alldeles extra framförallt på kvällen med stadens alla ljus. På loggian har du sol under eftermiddagen men framförallt den sena kvällssolen. Med ett läge längst ut i huskroppen under terrassen högst upp i huset får utsikt i samtliga väderstreck. Garage i gatuplan. Nära stadens centrum och Resecentrum med järnvägsstation och bussterminal. Goda rekreationsmöjligheter i området genom bland annat stora grönytor mot vattnet, motionsmöjligheter och actionbadet Kokpunkten. Underbart beläget med närhet till restauranger, pizzerior och caféer samt närhet till båttrafik som trafikerar Mälarens öar.

  • Balkong
  • Hiss
Persiljevägen 23, Hammarby Stadshage, Västerås kommun

Persiljevägen 23

Övrigt
Hammarby Stadshage, Västerås kommun
11 500 000 kr
345 m²
970 m² tomt

Hyresfastighet med sju lägenheter om tillsammans 345 kvm. Utmärkt läge på Hammarby Stadshage ett stenkast från Västerås centrum. Fastigheten är rotrenoverad 2017 - Samtliga lägenheter mellan 33 - 65 kvm håller hög standard liknande nyproduktion och är utrustade med genomgående parkettgolv, vita fräscha kök, samt kakel och klinker i badrum. Samtliga lägenheter är fullt möblerade med det som hör ett hushåll till. Friköpt tomt om 970 kvm. Enligt gällande stadsplan får 25% av tomtens yta bebyggas vilket innebär att byggrätt finns för nybyggnation utöver nu befintlig byggnad. Gångavstånd till tågstationen. Idag är fastigheten fördelad över sju lägenheter på tre plan och en delvis inredd källare. Lägenheterna är i fint skick och om ca 33-65 kvm vardera. Tvättstuga och förrådsutrymmen i källaren. Hyresintäkter 2022 932 624. Driftskostnader 2022 110.282. Trevlig trädgårds-tomt med stor gräsyta och stor biluppställningsplats. Fastigheten säljs i bolagsform. Kontakta Mäklare Bengt Hollaus för mer information. 070-2361055 eller [email protected]

Köpingsvägen 1, Vasastaden, Västerås kommun

Köpingsvägen 1

Lägenhet
Vasastaden, Västerås kommun
1 950 000 kr
49 m²
2 rum
vån 5/7
3 456 kr/mån
39 796 kr/m²

Hjärtligt välkomna till denna unika möjlighet att förvärva en nyproducerad lägenhet 2021 i eftertraktade Bonum Brf Sundemans Backe. Här erbjuds nu en 2:a på plan 5 av 7 i huset med stilrena materialval samt generösa ljusinsläpp. Dessutom härlig inglasad balkong med utsikt mot mot den vackra innergården och som kronan på verket en viss Mälarutsikt ! Bostadsrättsföreningen en 55+ förening med attraktivt läge och närhet till såväl Oxbackens Centrum som Västerås City !

  • Balkong
  • Hiss
Dahliastigen 5, Gränsta, Västerås kommun

Dahliastigen 5

Fritidshus
Gränsta, Västerås kommun
585 000 kr
40 m²
2 rum
420 m² tomt

Välkommen på visning till Dahliastigen 5 och denna trevliga kolonistuga. En stuga med fint läge på hörntomt innehållande hall, kök och vardagsrum samt ett separat sovrum. I vardagsrummet finns en öppen spis som mysfaktor. På den lummiga tomten finns ett flertal uteplatser ute och under tak. Nuvarande ägare har haft en passion kring trädgård varför man finner en mängd vackra blomsterrabatter och planteringar. I området finns tre servicehus med wc och dusch samt en samlingslokal där föreningen ordnar trevliga aktiviteter under sommaren. Vid samlingslokalen finns även en tvättmaskin som kan bokas. Lokalen kan även hyras för privat bruk. I närheten finns ett härligt sommarcafé. Varmt välkommen på visning!

Del av Vrånga gård 1, Badelunda, Västerås kommun

Del av Vrånga gård 1

Tomt
Badelunda, Västerås kommun
1 750 000 kr
2 000 m² tomt

Varmt välkomna till denna vackert belägna villatomt! Projektera din egen villabyggnation på denna villatomt om ca 2000 kvm med lantligt läge precis i utkanten av Västerås. Positivt förhandsbesked har lämnats på villabyggnation för enbostadshus. Säljaren står kostnaden för vatten och avlopp som ingår i priset. Fastigheten ligger mycket naturskönt belägen med utsikt över åkrar och ängar. Åk från Västerås i riktning Anundshög/Tortuna. Strax efter Anundshög sväng vänster in och förbi Café Anund. Efter ca 350 m svänger du in höger, följ vägen 1 km där ligger fastigheten på vänster hand. OBS! Taxeringsvärdena avser hela stamfastigheten. Nya för denna fastighet kommer att fastställas. Även befintliga inskrivningar och servitut gäller stamfastigheten.

  • Plus
Apalbyvägen 13, Blåsbo, Västerås kommun

Apalbyvägen 13

Villa
Blåsbo, Västerås kommun
7 550 000 kr
163 + 16 m²
7 rum
536 m² tomt

Välkomna till detta välplanerade tvåplanshus om sju rum och kök ca 163 kvm och 16 kvm biyta med byggår 1986. Nuvarande ägare har sedan förvärv byggt om huset invändigt och modifierat planlösningen till en mer modern sådan i både éntreplanet och det övre planet. Bland annat har man flyttat och installerat nytt kök 2021, bytt fönster 2021 och med det fått betydligt större fönsterpartier. En mäktig altan har också byggts på husets entrésida. Friköpt och lättskött tomt om 536 kvm. Vidbyggt garage Här bor man med närhet till stadens puls och dess rika utbud. Nära till resecentrum med såväl tåg som busstation. Härifrån tar man sig också enkelt ut via E 18 till stadens stora handelsområden.

Axhem 6, Tillberga, Västerås kommun

Axhem 6

Tomt
Tillberga, Västerås kommun
1 750 000 kr
3 548 m² tomt

Projektera din egen villabyggnation på denna avstyckade, lättbebyggda och byggklara naturtomt om 3548 kvm med lantligt läge i utkanten av Västerås. Lantligt beläget med grannar inom synhåll och otrafikerat vid privat väg. 2 km till Tillbergaleden och 4 km till Tillberga med den servicen som finns där ! Här finns det gott om plats och svängrum för det du drömmer om. Fantasin är begränsningen. Tomten fint belägen i söderläge med utsikt över åkrar och ängar. Tillgång till Fiber finns i tomtgräns där köpare kontaktar Fibra för inkoppling. Avlopp & vatten finns vid tomtgräns i gemensamhetsanläggning med grannfastighet. När det gäller el så kontaktar köparen själv Vattenfall för egen anslutning. Nybyggnadskarta finns under dokument.

Visar alla 10