Mäklare Bengt Hollaus

Bengt Hollaus

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Vetterslundsgatan 70, Vetterslund, Västerås kommun

Vetterslundsgatan 70

Lägenhet
Vetterslund, Västerås kommun
1 150 000 kr
97,5 m²
4 rum
vån 2/3
7 100 kr/mån
11 795 kr/m²

Hjärtligt välkommen till denna mycket väldisponerade 4:a på våning 2 av 3 om ca 97 kvm! Detta praktiska boende karaktäriseras av rymligt vardagsrum med stort fönsterparti i gaveln, ett rejält och trevligt kök med fransk balkong, samt stor inglasad balkong i sydväst. Utöver detta fräscht badrum med tvättmöjligheter, gäst-wc och 3 stycken väl disponerade sovrum. Förening med god ekonomi och välskötta fastigheter som erbjuder bl.a. samlingslokal, gym, bastu och gästlägenheter åt medlemmarna. Lugnt, attraktivt och grönskande läge med livsmedelsaffär i området! Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Mälargatan 10, Östra Hamnen, Västerås kommun

Mälargatan 10

Lägenhet
Östra Hamnen, Västerås kommun
4 795 000 kr
99,2 m²
3 rum
vån 3/4
5 737 kr/mån
48 337 kr/m²

Representativ stilren och smakfull lägenhet om tre rum och kök på ca 100 kvm, bekvämt belägen med hiss på våning 3 av 4. Bländande utsikt mot Mälaren i soligt söderläge. Bostaden är genomgående fräsch med ljusa neutrala färger och en mycket trevlig planlösning. Öppet och ljust mellan det stora vardagsrummet och det fullutrustade köket. Här finns två bra sovrum, gott om förvaring, helkaklad dusch/wc samt rejält badrum ingång. Lägenheten har ett optimalt läge ett stenkast från Östra Hamnens trevliga kajplats med det fina utbudet av restaurang och cafémöjligheter. Därtill har du ett par minuters gångväg till centralstationen och city ! Samtliga lägenheter är garanterad en p-plats. En förening med mycket god ekonomi och ett boende som är lätt att trivas med !

  • Balkong
  • Hiss
Påskliljevägen 6, Norra Gryta, Västerås kommun

Påskliljevägen 6

Villa
Norra Gryta, Västerås kommun
3 565 000 kr
123 + 27 m²
5 rum
782 m² tomt

Välkomna till denna välskötta enplansvilla om fem rum och kök på väl planerade 123 kvm. Sällskapsytorna domineras av ett kök med matplats och intilliggande vardagsrum i vinkel som inbjuder till gemenskap. Fyra bra sovrum och vidbyggt garage. Fristående friggebod för god förvaring. Friköpt tomt om 782 kvm. Ny frånluftsvärmepump NIBE F370 från 2023. Huset har ett mycket fördelaktigt solläge under stora delar av dagen. Huset är förbesiktigat ! Området karaktäriseras av närheten till naturen och dess barnvänlighet. I området finns flera fina grönområden. I dess närhet ligger även Önsta fritidspark och idrottsanläggning. Här finns skolor och Pizzeria inom gångavstånd. Ett par minuter cykelavstånd till Ica och Liedl-butik och till Stenby köpcentra tar det ca 5 minuter med bil. Avstånd till city ca 4,5 km, Buss till city ca 20-25 min. Cykel till city ca 30 min.

Spantgatan 8B, Hammarby, Västerås kommun

Spantgatan 8B

Lägenhet
Hammarby, Västerås kommun
625 000 kr
42 m²
2 rum
vån 2/3
4 936 kr/mån
14 881 kr/m²

Varmt välkomna till denna välplanerade 2:a om 42 kvm ! Lättillgängligt boende på två trappor med väldisponerade ytor. Här återfinns utgång till balkong i söder. Ljust och fräscht kök med goda förvaringsmöjligheter. Utöver detta mysigt sovrum med generösa förvaringsmöjligheter. Badrum med badkar. Stabil förening med mycket välskötta fastigheter. Värme, kall- och varmvatten, TV (grundutbud) och bostadsrättstillägg ingår i månadsavgiften. Gemensam tvättstuga, cykelrum samt föreningsrum (går att hyra för övernattande gäster, kostnad 250kr/natt) lättillgängligt i källaren och nås från porten. Här bor ni med närhet till välsorterad närbutik och bussförbindelser. Promenadavstånd till centrum och Mälaren. En ungefär 10 minuter lång cykeltur tar er till Mälardalens universitet. Attraktivt och citynära läge!

  • Balkong
Fyrbåksvägen 2, Lillåudden, Västerås kommun

Fyrbåksvägen 2

Lägenhet
Lillåudden, Västerås kommun
4 500 000 kr
95 m²
3 rum
vån 5/7
4 939 kr/mån
47 368 kr/m²

Välkomna till denna härliga bostadsrätt om tre rum och kök om 95 kvm på våning 5 av 7. Huset i denna etapp med byggår 2005 ligger som första hus mot hamninlopp på Lillåudden. Förutom Mälarutsikten får man en fantastisk vy mot city vilket är något alldeles extra framförallt på kvällen med stadens alla ljus. På loggian har du sol under eftermiddagen men framförallt den sena kvällssolen. Med ett läge längst ut i huskroppen under terrassen högst upp i huset får utsikt i samtliga väderstreck. Garage i gatuplan. Nära stadens centrum och Resecentrum med järnvägsstation och bussterminal. Goda rekreationsmöjligheter i området genom bland annat stora grönytor mot vattnet, motionsmöjligheter och actionbadet Kokpunkten. Underbart beläget med närhet till restauranger, pizzerior och caféer samt närhet till båttrafik som trafikerar Mälarens öar.

  • Balkong
  • Hiss
Persiljevägen 23, Hammarby Stadshage, Västerås kommun

Persiljevägen 23

Övrigt
Hammarby Stadshage, Västerås kommun
11 500 000 kr
345 m²
970 m² tomt

Hyresfastighet med sju lägenheter om tillsammans 345 kvm. Utmärkt läge på Hammarby Stadshage ett stenkast från Västerås centrum. Fastigheten är rotrenoverad 2017 - Samtliga lägenheter mellan 33 - 65 kvm håller hög standard liknande nyproduktion och är utrustade med genomgående parkettgolv, vita fräscha kök, samt kakel och klinker i badrum. Samtliga lägenheter är fullt möblerade med det som hör ett hushåll till. Friköpt tomt om 970 kvm. Enligt gällande stadsplan får 25% av tomtens yta bebyggas vilket innebär att byggrätt finns för nybyggnation utöver nu befintlig byggnad. Gångavstånd till tågstationen. Idag är fastigheten fördelad över sju lägenheter på tre plan och en delvis inredd källare. Lägenheterna är i fint skick och om ca 33-65 kvm vardera. Tvättstuga och förrådsutrymmen i källaren. Hyresintäkter 2022 932 624. Driftskostnader 2022 110.282. Trevlig trädgårds-tomt med stor gräsyta och stor biluppställningsplats. Fastigheten säljs i bolagsform. Kontakta Mäklare Bengt Hollaus för mer information. 070-2361055 eller [email protected]

Köpingsvägen 1, Vasastaden, Västerås kommun

Köpingsvägen 1

Lägenhet
Vasastaden, Västerås kommun
1 950 000 kr
49 m²
2 rum
vån 5/7
3 456 kr/mån
39 796 kr/m²

Hjärtligt välkomna till denna unika möjlighet att förvärva en nyproducerad lägenhet 2021 i eftertraktade Bonum Brf Sundemans Backe. Här erbjuds nu en 2:a på plan 5 av 7 i huset med stilrena materialval samt generösa ljusinsläpp. Dessutom härlig inglasad balkong med utsikt mot mot den vackra innergården och som kronan på verket en viss Mälarutsikt ! Bostadsrättsföreningen en 55+ förening med attraktivt läge och närhet till såväl Oxbackens Centrum som Västerås City !

  • Balkong
  • Hiss
Del av Vrånga gård 1, Badelunda, Västerås kommun

Del av Vrånga gård 1

Tomt
Badelunda, Västerås kommun
1 750 000 kr
2 000 m² tomt

Varmt välkomna till denna vackert belägna villatomt! Projektera din egen villabyggnation på denna villatomt om ca 2000 kvm med lantligt läge precis i utkanten av Västerås. Positivt förhandsbesked har lämnats på villabyggnation för enbostadshus. Säljaren står kostnaden för vatten och avlopp som ingår i priset. Fastigheten ligger mycket naturskönt belägen med utsikt över åkrar och ängar. Åk från Västerås i riktning Anundshög/Tortuna. Strax efter Anundshög sväng vänster in och förbi Café Anund. Efter ca 350 m svänger du in höger, följ vägen 1 km där ligger fastigheten på vänster hand. OBS! Taxeringsvärdena avser hela stamfastigheten. Nya för denna fastighet kommer att fastställas. Även befintliga inskrivningar och servitut gäller stamfastigheten.

  • Plus
Axhem 6, Tillberga, Västerås kommun

Axhem 6

Tomt
Tillberga, Västerås kommun
1 750 000 kr
3 548 m² tomt

Projektera din egen villabyggnation på denna avstyckade, lättbebyggda och byggklara naturtomt om 3548 kvm med lantligt läge i utkanten av Västerås. Lantligt beläget med grannar inom synhåll och otrafikerat vid privat väg. 2 km till Tillbergaleden och 4 km till Tillberga med den servicen som finns där ! Här finns det gott om plats och svängrum för det du drömmer om. Fantasin är begränsningen. Tomten fint belägen i söderläge med utsikt över åkrar och ängar. Tillgång till Fiber finns i tomtgräns där köpare kontaktar Fibra för inkoppling. Avlopp & vatten finns vid tomtgräns i gemensamhetsanläggning med grannfastighet. När det gäller el så kontaktar köparen själv Vattenfall för egen anslutning. Nybyggnadskarta finns under dokument.

Visar alla 9