Mäklare Caroline Sjöstrand

Caroline Sjöstrand

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Håkantorpsgatan 23, Skälby, Västerås kommun

Håkantorpsgatan 23

Radhus
Skälby, Västerås kommun
2 650 000 kr
132 m²
5 rum
347 m² tomt

Hjärtligt välkommen till denna utmärkta familjeidyll om 132 kvm! Gavelradhus vilket karaktäriseras av funktionellt kök med matplats intill fönster, rymligt vardagsrum samt uteplats och uppväxt trädgårdstomt. Utöver detta master bedroom med utgång till balkong, ytterligare tre väldisponerade sovrum, badrum samt separat gäst-WC, tvättstuga samt god förvaring. Fiber samt fjärrvärme. Garage i länga. Grönskande hörntomt med gräsmatta, trädäckad altan samt förråd. Attraktivt, lugnt och barnvänligt läge! Varmt välkommen på visning!

Kallvallagatan 9, Åshagen, Västerås kommun

Kallvallagatan 9

Villa
Åshagen, Västerås kommun
5 495 000 kr
125 + 57 m²
5 rum
858 m² tomt

Hjärtligt välkommen till denna trevliga och välvårdade familjeidyll om 125+57 välplanerade kvm! Härligt boende vilket karaktäriseras av rymligt kök med trevlig matplats, stort vardagsrum med öppen spis med kassett. Utöver detta tre rogivande sovrum, badrum, gäst-wc, groventré samt tvättstuga, bastu och dusch samt extra sovrum /allrum. Goda förvaringsmöjligheter via klädkammare, vidbyggt garage och separat förråd. Fiber och fjärrvärme. Uppfart med plats för två bilar samt garage. Fin uppväxt och grönskande trädgård. Friköpt tomt. Mycket eftersökt och lugnt läge med lekpark och gräsplan i anslutning. Närhet till Rönnbyspåret och Rocklunda! Varmt välkommen på visning! Varmt välkommen på visning!

Eriksgatan 26, Stallhagen, Västerås kommun
  • Budgivning pågår

Eriksgatan 26

Villa
Stallhagen, Västerås kommun
5 695 000 kr
144 m²
6 rum
1 092 m² tomt

På populära Stallhagen ges nu möjligheten att förvärva Villa Aspbacka anno 1904 där ni erbjuds en interiör med både rymd och sociala ytor. Läget är högt, soligt och sjönära. Sekelskiftesvillan har mycket charm, vinklar och vrår som ger en härlig atmosfär och boendemiljö. Ett hus där ni ges chansen att förverkliga er husdröm! Belägen på en stor trädgårdstomt med fina gräsytor och utemiljö i precis rätt solläge. Egenskaper som tilltalar är vackra detaljer och flera sovrum. Husets sällskapsytor representeras på entréplan i form av matsal och vardagsrum i fil. Därtill finns entré/hall, kök med matplats, ett litet sovrum/arbetsrum samt toalett med dusch. På övre plan finns möjlighet till flertalet sovrum, badrum och stor möblerbar hall. I källaren finns tvättstuga, pannrum samt förrådsutrymmen. Här finns även biluppställningsplats för 3 bilar. Hela fastigheten har behov av renovering. Området är lugnt och med blandad villabebyggelse. Nära till både förskola, skola och tågstation. Västerås erbjuder mycket bra kommunikationer med pendeltåget till Stockholm city på ca 50 min. För den bilburne tar det bara ett par minuter ut till motorvägen. Mälaren och Västerås City på promenadavstånd. Varmt välkommen till detta fantastiska hus med många möjligheter!

Kungsängsgatan 19B, Östra Hamnen, Västerås kommun

Kungsängsgatan 19B

Lägenhet
Östra Hamnen, Västerås kommun
3 375 000 kr
90 m²
3 rum
vån 1
5 049 kr/mån
37 500 kr/m²

Välkommen till ett eftertraktat boende i charmiga Östra Hamnen på våning 1 av 4. Här erbjuds en ljus och välplanerad trerumslägenhet med öppen och social planlösning för både vardag och fest. Generösa och luftiga ytor och gott om förvaring i kök, badrum, sovrum och klädkammare. En trappa upp från gatuplan (hiss finns) når man hallen med klinkergolv vid insteg och plats för avhängning samt en garderob. Härifrån går man in till det ena sovrummet/kontoret med två garderober. Det finns även en rymlig klädkammare i lägenheten. Det stora, ljusa köket med bardisk och burspråksfönster ger en inbjudande och trivsam känsla. Här finns gott om förvaring och goda arbetsytor. Vardagsrummet är lättmöblerat och ljust och har utgång till altan om hela 24 kvm som vetter mot föreningens innergård i soligt söderläge. Här finns gott om utrymme för både utemöbler och odlingar. Altanen kan glasas in. Det stora sovrummet har väggfast garderobsförvaring. Badrum med fönster, kakel på vägg, klinker på golv, dusch med frostad vägg, gott om förvaring och kombinerad tvättmaskin/tumlare. Garanterad garageplats för 630:-/mån. Välkommen till en trivsam bostad med Mälarnära, härliga promenadstråk och ett stort restaurangutbud.

  • Uteplats
  • Hiss
Syrénvägen 3, null, Surahammars kommun

Syrénvägen 3

Villa
Surahammars kommun
2 995 000 kr
98 + 120 m²
7 rum
817 m² tomt

Kontakta mäklaren för en visning av denna bostad. Varmt välkommen till Syrenvägen 3 i trevliga Surahmmar. Fastighet i tre plan med stora sällskapsytor och 5 sovrum. Generös trädgårdstomt om 817 kvadratmeter med stora gräsytor som ramar in huset. Entrévåningen erbjuder stor möblerbar hall, tre sovrum, helkaklat badrum med dusch, ett rymligt vardagsrum med härligt ljusinsläpp och en mysig öppenspis. I anslutning till vardagsrummet finns även en separat matsalsdel. Utgång till stor altan, delvis under tak. En våning upp finner vi hall, utrymme för arbetsplats, två sovrum och wc. Fastighetens källarutrymmen har ett stort allrum med, tvättstuga, och gott om förvaringsutrymmen.

Kungsåragatan 20, Skiljebo, Västerås kommun
Kungsåragatan 20, Skiljebo, Västerås kommun, bild 2
Kungsåragatan 20, Skiljebo, Västerås kommun, bild 3

Kungsåragatan 20

Radhus
Skiljebo, Västerås kommun
3 195 000 kr
99 + 34 m²
4 rum
142 m² tomt

Hjärtligt välkomna till detta genomgående mycket trivsamma och härliga radhus på barnvänliga och omtyckta Skiljebo! Boendet har ett stort rejält kök med med matplats för större sällskap samt ett vardagsrum med utgång till en ljuvlig uteplats med gott om plats för möblemang samt lättskött tomt lugnt belägen mot skogsparti. Entréplan med rymlig hall och ett extra allrum/sovrum, praktisk gäst-WC med tvättmöjligheter. Övre plan rymmer två härliga sovrum samt ett helkaklat badrum med dusch. Garage i huskroppen samt uppfart med marksten. Närhet till bland annat lekpark, skola & förskola samt Skiljebo Centrum! Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Engelbrektsgatan 11A, Centralt, Västerås kommun

Engelbrektsgatan 11A

Lägenhet
Centralt, Västerås kommun
2 395 000 kr
85 m²
4 rum
vån 1/3
5 419 kr/mån
28 176 kr/m²

Supermysigt, varmt och trevligt hem att längta hem till nu med balkong i sydvästläge! Lägenheten präglas av stilrena materialval och vackra detaljer så som fiskbensparkett. Generöst vardagsrum i hörnläge med härligt ljusinsläpp genom fönster i två väderstreck. Här finns gott om plats för soffgrupp, matsal i fil. Fullt utrustat renoverat kök med goda arbetsytor och goda förvaringsmöjligheter. Helkaklat badrum med dusch. 2 rogivande sovrum med väggfasta garderober. Separat klädkammare samt ett tillhörande källarförråd. Mycket attraktivt cityläge med närhet till mataffärer, restauranger, shopping och allt som Västerås stads rika kulturliv erbjuder. Snabb access till E18och promenadavstånd till buss, tågstation och härliga promenadstråk. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Ringduvegatan 149, Råby, Västerås kommun
  • Budgivning pågår

Ringduvegatan 149

Lägenhet
Råby, Västerås kommun
495 000 kr
52 m²
1 rum
vån 1/3
3 075 kr/mån
9 519 kr/m²

Hjärtligt välkommen till denna synnerligen välplanerade 1:a om 52 kvm i markplan! Lägenheten karaktäriseras av funktionellt kök med väl tilltagen matplats samt rymligt allrum med utgång till inglasad balkong i söderläge. Utöver detta rejält badrum och en hall med exemplariska förvaringsmöjligheter både i lägenheten och externt via förråd. Välskött och stabil förening. Populärt och lugnt läge! Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Fullerö strand 15, Fullerö Strand, Västerås kommun

Fullerö strand 15

Fritidshus
Fullerö Strand, Västerås kommun
1 495 000 kr
70 m²
3 rum
1 200 m² tomt

Nu finns möjligheten att förvärva ett fritidshus på sjötomt på Fullerö Strand. Underbart läge med utsikt över Mälaren. Fantastisk fin sjötomt (arrende) med ett rogivande läge endast 10 min från Västerås City. Bostaden erbjuder stort rymligt kök med fantastisk vy, vardagsrum och två sovrum. Badrum med wc/dusch/tvättmöjligheter. Två braskaminer för uppvärmning och trivsel. Trädgårdsförråd. Välkommen på visning eller kontakta mäklaren för privatvisning.

Visar alla 9