Mäklare Felix Pehrson

Felix Pehrson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Benvägen 17, Bjurhovda, Västerås kommun
  • Idag kl 11:30
Benvägen 17, Bjurhovda, Västerås kommun, bild 2
Benvägen 17, Bjurhovda, Västerås kommun, bild 3

Benvägen 17

Lägenhet
Bjurhovda, Västerås kommun
995 000 kr
114 m²
4.5 rum
vån 3/4
8 544 kr/mån
8 728 kr/m²

Hjärtligt välkommen till denna 4,5:a som sträcker sig över hela 114 maffiga kvadratmeter! Boendet kännetecknas av ljusa ytskikt, trevliga ljusinsläpp samt en härlig inglasad balkong. När vi kliver in i lägenheten möts vi av den stora välkomnade hallen. Har finns en stor garderob med optimal förvaring. I anslutning till hallen finner vi ett av totalt tre sovrum, köket, vardagsrummet samt en praktisk gäst wc. Sovrummet är ljust och erbjuder plats för både säng, skrivbord samt garderob. Fortsättningsvis hittar vi köket, här finns det bekvämligheter så som diskmaskin, kyl & frys, spis samt ugn. Vardagsrummet är stort och ljust. Har finns plats för både soffgrupp och matgrupp. Härligt fönsterparti med bra ljusinsläpp vilket skapar en härlig atmosfär i hela rummet. I anslutning vardagsrummet finner vi den inglasade balkongen som erbjuder flertalet soltimmar. Fortsättningsvis ett väl tilltaget sovrum. Här finns det plats för säng av större modell samt stor garderob. Det tredje sovrummet är ljust och välplanerat och lämpar sig ypperligt till ett trevligt barnum. Lägenheten erbjuder även ett mindre rum som kan med fördel användas som walk-in closet alternativt hemmakontor. Trevligt badrum som erbjuder badkar och egen tvättmaskin. Slutligen finner en trevlig gäst-wc perfekt för den större familjen. Boendet är beläget i ett område med bra bussförbindelser, närhet till affärer samt förskola/skola. För att summera detta boende så är detta något för den större familjen som vill bo på ett lugnt familjärt område i en stor och välplanerad bostad. Varmt välkommen på vising !

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Spantgatan 8C, Stohagen, Västerås kommun
  • Ons 8 maj kl 18:00

Spantgatan 8C

Lägenhet
Stohagen, Västerås kommun
825 000 kr
42 m²
2 rum
vån 2/3
4 936 kr/mån
19 643 kr/m²

Varmt välkommen hem till denna 2:a om 42 optimalt planerade kvadratmeter. Denna pärla erbjuder ett modernt och stilfullt kök som ät utrustat med moderna bekvämligheter så som diskmaskin, induktionshäll, ugn m.m. Utöver detta finner man även gott om förvaring samt bra arbetsytor. Vardagsrummet är stort och ljust och erbjuder både plats för soffgrupp och matgrupp. Bostaden är utrustat med spotlights vilket skapar en bekväm belysning i både sovrum, vardagsrum och kök. Lägenheten erbjuder även en generös balkong med flertalet soltimmar vilket är den givna platsen för morgonkaffet eller en trevlig middag utomhus. Sovrummet är en rogivande oas där du kan koppla av och ladda batterierna efter en lång arbetsdag. Sovrummet erbjuder även goda förvaringsmöjligheter. Boendet erbjuder även ett trevligt badrum med kaklade väggar. Lägenheten är belägen i en förening med mycket välskötta fastigheter. Värme, kall- och varmvatten, TV (grundutbud), bostadsrättstillägg och bredband ingår i månadsavgiften. Gemensam tvättstuga, cykelrum samt föreningsrum (går att hyra för övernattande gäster, kostnad 250kr/natt) lättillgängligt i källaren och nås från porten. Läget är perfekt - attraktivt och citynära, vilket ger dig närhet till allt som staden har att erbjuda. Missa inte chansen att uppleva denna pärla på plats. Varmt välkommen på vising !

  • Plus
  • Balkong
Norra Skjutbanegatan 33A, Norra Haga, Västerås kommun

Norra Skjutbanegatan 33A

Lägenhet
Norra Haga, Västerås kommun
1 350 000 kr
67,6 m²
3 rum
vån 3/4
4 018 kr/mån
19 970 kr/m²

Varmt välkommen till denna fantastiskt väldisponerade 3:a om ca 67,6 kvm med stor inglasad balkong i söderläge ! Lägenheten kännetecknas av generösa ljusinsläpp, toppmodernt kök samt väldisponerad planlösning. När du kliver in i lägenheten möts du av en välkomnade hall. Här finns gott om plats till avhängning samt förvaring. Köket är nytt och fräscht och erbjuder en välutrustad maskinpark. Här finner vi diskmaskin, stor kyl & frys, ugn samt induktionshäll m.m. Köket erbjuder även rikligt med förvaring samt väl tilltagna arbetsytor. Vardagsrummet är stort och ljust och utrustat med ett stort glasparti. Detta bidrar till ett magnifikt ljusinsläpp som inte kommer att göra dig besviken. I anslutning till vardagsrummet finner vi den stora inglasade balkongen med många soltimmar. Utöver detta erbjuder boendet även 2 st välplanerade sovrum med bra förvaring. Som kan med enkelhet göras om till ett hemmakontor ifall det skulle falla dig bättre i smaken. Avslutningsvis finner vi ett trevligt helkaklat badrum. Belägen på en populär och omtyckt adress med närhet till allt du kan tänkas behöva, i en stabil förening med god ekonomi samt en välskött fastighet. Varmt välkommen att uppleva denna pärla på plats !

  • Balkong
Slånbärsvägen 6, Hallstahammar, Hallstahammars kommun

Slånbärsvägen 6

Radhus
Hallstahammar, Hallstahammars kommun
1 595 000 kr
94 + 17 m²
4 rum
364 m² tomt

Varmt välkommen hem till detta fantastiska kedjehus i härliga Hallstahammar med underbar friköpt tomt i ett lugnt familjärt område ! När du kliver in i huset möts du av en ljus välkomnade hall med anslutning till det stora vardagsrummet samt matrummet. Vardagsrummet kännetecknas av stora sociala ytor, ljusa ytskikt samt goda ljusinsläpp. Fortsättningsvis möts man av ett härligt sovrum. Här finns stora praktiska garderober med gott om förvaring givetvis finns det plats för säng av större modell. Matrummet är hjärtat i hemmet och ger en känsla av rymd och ljus. I anslutning till matrummet finner vi den stora inglasade altanen, den givna platsen för avkoppling och sociala sammanhang. Huset erbjuder även ett stort härligt soldäck perfekt för att njuta av soliga dagar under sommarhalvåret. Om inte detta vore nog finns även en dedikerad grillplats med anslutning till soldäcket. Sammantaget så kan man konstatera att uteplatsen är den givna platsen för grillkvällar med familj och vänner. Utöver detta erbjuder boendet 2 st praktiska sovrum. Båda med trevliga ljusinsläpp och gott om förvaring. Köket är utrustat med moderna bekvämligheter så som modern kyl & frys, diskmaskin, m.m. Badrummet är välplanerat samt utrustat med duschkabin samt tvättmaskin. Sammantaget är denna pärla något som måste upplevas på plats. Det givna boendet för den yngre barnfamiljen. Endast 20 minuters bilfärd in till Erikslund shoppingcenter. Närhet till både skolor, matbutiker samt restauranger i Hallstahammar centrum. Varmt välkommen på vising !

Safirgatan 12, Bäckby, Västerås kommun

Safirgatan 12

Lägenhet
Bäckby, Västerås kommun
995 000 kr
55 m²
2 rum
3 675 kr/mån
18 091 kr/m²

Vid intresse kontakta ansvarig mäklare för vising på 070 843 20 85 Välkomna till denna nyproducerade 2:a om ca 55 välplanerade kvm! Detta mycket lättillgängliga boende karaktäriseras av genomgående hög fräschör, väldisponerad öppen planlösning, välutrustat och stilrent kök samt stort, rymligt badrum utrustat med egen tvättmaskin. Härligt och stort sovrum med plats hemmakontor om så önskas. Vardagsrummet är luftigt och modernt samt generöst utrustat med förvaringsmöjligheter. I anslutning till vardagsrummet finner vi den stora balkongen med många soltimmar. Här erbjuds föreningens medlemmar en fantastisk grönskande innergård med bland annat växthus, grillplats, pergola, lekyta och odlingslådor. Stabil och välskött förening med fastigheter i toppskick. Värme, kall- och varmvatten ingår i avgiften. Föreningen har ett förmånligt gemensamt elavtal. Här bor ni med närbutik inom bekvämt avstånd, ca 10 minuters bilfärd till Västerås centrum och ca 5 minuters bilfärd till Erikslunds shoppingcenter. I närområdet finns skola och förskolor samt grönområden. Dessutom allmänna kommunikationer inom kort promenadavstånd. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv

Visar alla 5