Bjurfors Vemdalen

Bjurfors Vemdalen

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Vemdalsskalet Fjällstigen 16C, Klockarfjället, Härjedalens kommun
Vemdalsskalet Fjällstigen 16C, Klockarfjället, Härjedalens kommun, bild 2
Vemdalsskalet Fjällstigen 16C, Klockarfjället, Härjedalens kommun, bild 3

Vemdalsskalet Fjällstigen 16C

Lägenhet
Klockarfjället, Härjedalens kommun
Bjurfors Vemdalen

2 200 000 kr

42 m²

3 rum

1 327 kr/mån

52 381 kr/m²

Varmt välkomna till en optimal skidåkarlägenhet i två plan intill Västbacken på Klockarfjället. Här får du kök/allrum i öppen planlösning med fantastisk utsikt, två sovrum samt badrum med bastu - allt paketerat på 42 välplanerade kvadratmeter. Skidåkningen hittar du något stavtag bort som också tar dig vidare i Vemdalsskalets skidsystem. Ta Väst Express till toppen och avnjut en fika på Hovdestugan innan du fortsätter dagen ute i backarna. På Klockarfjället, Vemdalsskalet, bor du nära skalspasset och skalstorget som erbjuder restauranger, frisör, gym, inredningsbutik, Ski-Shop, ICA-butik och hotell med Afterski. På Klockarfjället har du också tillgång till längdskidåkning och skoteråkning via anslutningsled. Bostaden överlåtes möblerad och utrustad med reservation för personliga tillhörigheter samt stylingprodukter. Lägenheten är fri från uthyrningsavtal efter denna vinter men kan med fördel tecknas via exempelvis Skistar för fina intäkter till ägaren. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för frågor eller visningsanmälan.

 • Premium
Smebackenslingan 51 B, Funäsdalen, Härjedalens kommun

Smebackenslingan 51 B

Lägenhet
Funäsdalen, Härjedalens kommun
Bjurfors Vemdalen

2 995 000 kr

70 m²

4 rum

3 958 kr/mån

42 786 kr/m²

AVGIFTSFRITT RESTEN AV ÅRET! Tecknar du dig för en bostad i Brf Funäs Fjällby 1 erbjuder projektören dig avgiftsfritt under 2023 gällande avgiften till föreningen. Välkommen till Kåvans bästa skidläge! - Fullt möblemang och husgeråd inkluderat - Fast pris - Tillträde omgående - Ski-in/ski-out Nu kan vi tillsammans med BoNorr presentera dessa skidåkarlägenheter med riktigt bra ski-in/ski-out läge i populära Kåvan, Funäsdalen. Här kan du hoppa på skidorna precis vid husknuten och avnjuta en härlig dag i backen. Bostäderna om 70 kvm har en bra och genomtänkt planlösning med tre sovrum, gäst-wc i anslutning till hallen, kök från Ballingslöv samt badrum med bastu, tvättmaskin och torkskåp. Möbler och husgeråd ingår i alla lägenheter till ett värde av 200 000 kr. Med andra ord är dessa lägenheter med fantastiskt läge redo för dig att flytta in i och börja använda så fort det är tillträde. Det är vattenburen golvvärme i alla lägenheter och varje bostad har en egen frånluftsvärmepump med möjlighet till övervakning och styrning via app. Husen kommer också från en lokal husfabrik vilket känns extra roligt. Föreningen kommer även ha möjlighet till elbilsladdning via en gemensam laddstolpe som är appstyrd. Bostäderna ligger vid Kåvan gästcenter och här kan du bland annat köpa skipass, fika eller äta en god lunch. Funäsdalen och Funäsfjällen erbjuder bland annat Skandinaviens största skidområde med 136 nedfarter, randoné och offpist, fantastiska längdspår, fina skoterleder, myskoxesafari och massa andra spännande aktiviteter. På sommaren kan du njuta av fina vandringsleder, cykling och bra fiske. Detaljplanen medger även torg- och servicebyggnader i området vilket på sikt kan skapa en väldigt trevlig torgmiljö intill projektet. Tack vare Funäsdalens fina utbud av aktiviteter samt lägenheternas planlösning och möblemang lämpar sig lägenheterna bra för uthyrning med möjlighet till bra intäkter. Lägenheterna säljs fullt möblerade och utrustade. Se bifogad materiallista, möbelpaket och husgerådslista. Nedan kan ni klicka er in i Bonorrs projektsida. Där finns bostadsväljare där ni på ett smidigt sätt kan klicka på den bostaden som ni är intresserad av och få mer information om just den specifika bostaden samt se status på bokningar. https://bonorr.se/projekt/brf-funas-fjallby-1/ Tillträde enligt överenskommelse! Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för frågor eller funderingar kring projektet.

 • Nyproduktion
 • Uteplats
Brf Sörgårdarna 4, null, Härjedalens kommun
 • 15 lediga bostäder

Brf Sörgårdarna 4

Lägenhet
Härjedalens kommun
Bjurfors Vemdalen

3 900 000 kr

77 m²

4 rum

4 088 kr/mån

Nu kommer Brf Sörgårdarna 4 - Ett nyproduktionsprojekt om 22st bostadsrätter med hög kvalitet intill Vemdalsskalets torg och skidområde, endast ett stenkast från allt vad Skalet har att erbjuda! Läget ger dig också direktaccess till längdspåren som tar dig vidare med fina vyer genom destinationen. På torget finns restauranger, inredningsbutik, livsmedel, afterski, skiduthyrning och Skistarshop. Bostäderna om ca 73 till 81 kvm planeras med fyra rum och kök varav tre sovrum, två badrum med dusch, bastu, balkong eller uteplats samt vedeldad kamin. Det finns även kombimaskin för tvätt & tork, torkskåp samt individuella skidförråd inomhus enligt ritning. Här erbjuds moderna boenden i hög kvalitet med vattenburen golvvärme via bergvärme, kök från Marbodal, helkaklade badrum, enstavigt parkettgolv, fiber samt bra funktion och planlösning - allt som kan tänkas behövas för din vistelse i fjällen! Brf Sörgårdarna 4 kommer klassificeras med Miljöbyggnad silver vilket innebär 20% lägre energiförbrukning än energikraven enligt BBR. Bofaktablad med planritningar ligger under dokument på respektive lägenhet. Så här tecknar du i Brf Sörgårdarna 4: - I dagsläget reserverar du den lägenhet du vill gå vidare med. Det innebär att du har företräde på just den lägenheten inför tecknande av bindande avtal. - Så snart föreningens kostnadskalkyl är intygsgiven går vi vidare med bindande förhandsavtal. I detta skede erläggs en handpenning om 100 000 kr när föreningen mottagit tillstånd från bolagsverket att ta emot förskott. - Upplåtelse beräknas ske Q4 2024 med tillträde från Q1 2025. Slutliga köpeskillingen erläggs i samband med tillträdet. OBS, Renderingarna skall endast ge en överskådlig bild av hur husen kommer att se ut men kan avvika från det verkliga resultatet. Läs tillhörande material noggrant för att se byggnadssätt och material.

 • Nybyggnadsprojekt
Vemdalsskalet Myskoxevägen 4, Vemdalsskalet, Härjedalens kommun
 • Budgivning pågår

Vemdalsskalet Myskoxevägen 4

Tomt
Vemdalsskalet, Härjedalens kommun
Bjurfors Vemdalen

3 000 000 kr

1 048 m² tomt

Tomt i Hovdedalen med närhet till fjällnatur såväl sommar som vinter. Här kan du bygga ditt drömboende då tomten har ski-in/ski-out till Vemdalsskalets skidbackar och direkt access till allt annat man kan tänkas behöva för en bekväm fjällvistelse. Hovdedalen är ett attraktivt område och erbjuder fantastisk skidåkning för hela familjen. En kort promenad från tomten hittar du Skalets Torg som erbjuder mysiga restauranger med god mat, butiker, afterski på Högfjällshotellet och Skishop. Utöver det hittar du välpreparerade längdspår och förbindelsespår till Björnrike och Storhogna. Säljarna har låtit Residens Bygg rita upp ett mycket fint hus som är anpassat för tomten. Kontakta mäklaren för att erhålla ritningar. Tomten får bebyggas med friliggande hus eller parhus, det vill säga maximalt två hushåll samt ett uthus/förråd. Byggarean, byggnadernas markyta, får uppgå till 180 kvm, varav uthus/förråd högst får utgöra 40 kvm. Huvudbyggnaden får byggas i två plan och uthus/förråd i ett plan. Se detaljplan och planbeskrivning under "Bostadsfakta" för mer detaljerade förutsättningar. I priset ingår en anslutning för VA, el och fiber till tomtgräns.

Vemdalsskalet Skalsbyn 16, Vemdalsskalet, Härjedalens kommun

Vemdalsskalet Skalsbyn 16

Lägenhet
Vemdalsskalet, Härjedalens kommun
Bjurfors Vemdalen

3 100 000 kr

54 m²

4 rum

2 257 kr/mån

57 407 kr/m²

Äntligen kommer en lägenhet i Brf Skalsbyn ut till försäljning. I bästa läge finns denna klassiska bostad intill skidbacken med ski-in/ski-out och allt vad Skalets Torg har att erbjuda. Bra funktion med tre sovrum, allrum/kök i öppen planlösning, badrum samt balkong i söderläge som ger familjen plats att umgås. Eller varför inte hyra ut med möjlighet till goda intäkter de veckor du inte är på plats själv. Med en lägenhet i Skalsbyn får du direkt access till Skalets Torg med riktigt bra afterski, restauranger, skidshop, hotell och matbutik. En kort promenad bort finns spårcentralen med flera mils längdåkning i destinationen. Härifrån går också vesslan upp till Jaktstugan för dig som vill avnjuta en god fika till magnifik utsikt. Precis som på vintern så erbjuder Vemdalsskalet en hel del aktiviteter under sommaren. Bland annat har du tillgång fiske uppe vid Varggranstjärnen, cykling, bärplockning och fantastisk vandring. På skalet kan du kombinera vandring med ett koncept som kallas ”finn fem fall” vilket innebär att man går fem vandringsleder för att besöka fem vattenfall på olika platser. På Skalets torg hittar du en rad olika aktiviteter som tennis, basket och en trampbilsbana. Strax ovanför torget vid barnbacken hittar du en pumptrack och två flowtrail – en perfekt aktivitet för hela familjen! Denna bostad överlåtes möblerad och utrustad med reservation för personliga tillhörigheter och stylingprodukter. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för frågor eller visningsförfrågan.

 • Balkong
Lingonstigen 7, Storhogna, Bergs kommun
Lingonstigen 7, Storhogna, Bergs kommun, bild 2
Lingonstigen 7, Storhogna, Bergs kommun, bild 3

Lingonstigen 7

Tomt
Storhogna, Bergs kommun
Bjurfors Vemdalen

1 250 000 kr

1 237 m² tomt

Nu kan vi presentera en obebyggd tomt i populära Dalvallen, Storhogna. Här finns möjligheten att bygga ditt eget fjällparadis på en stor tomt med väldigt bra solläge. I Dalvallen kan du köra skoter direkt från tomten och du har också närhet till fin längd- och alpin skidåkning. Storhogna är ett attraktivt och expansivt område som erbjuder fantastisk utförsåkning tack vare det gemensamma liftsystemet mellan Storhogna och Klövsjö. Du har möjligheten att välja mellan backar med olika svårighetsgrader. I Storhogna finns det backar som passar för hela familjen, även för de små. Om du föredrar mer utmanade backar kan du istället ta Solliften över till Klövsjö. Du hittar också Storhogna Högfjällshotell & Spa som erbjuder hotell, spa, restaurang och en rad olika aktiviteter för både stora som små. Det erbjuds också längdskidåkning på fjället, hundspann och isklättring. Du har också möjlighet att äta en god bit mat och utmana familjen på bowling på aktivitetshuset Storhogna M. Fastigheten har en detaljplan som anger att tomtplats får bebyggas med 2 byggnader med boningsrum med maximalt två lägenheter eller en byggnad med två lägenheter. Största byggnadsarea är 175 kvm. Inom areabegränsningen 175 kvm får uthus, garage eller annan byggnad, utan boningsrum, maximalt 40 kvm, uppföras. Minsta fastighetsstorlek är 1200 kvm. Se mer detaljerad information i den bifogade detaljplanen eller kontakta Bergs kommun på nummer 0680-161 00. Fastigheten tillhör Storhogna vägförening (Ga:38) som sköter snöröjningen. Anslutningsavgift för kommunalt vatten och avlopp är betald för en bostadsenhet. Om tomten bebyggs med fler bostadsenheter exempelvis ett parhus tillkommer tilläggsavgifter med, enligt gällande taxa, 12 000:- per extra bostadsenhet. Anslutningsavgift för el är betald till max 63A och serviskabel finns framdragen till tomtgräns. Fiber finns i området. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information.

 • Premium
Vemdalsskalet Hovdedalsvägen 16, Vemdalsskalet, Härjedalens kommun
Vemdalsskalet Hovdedalsvägen 16, Vemdalsskalet, Härjedalens kommun, bild 2
Vemdalsskalet Hovdedalsvägen 16, Vemdalsskalet, Härjedalens kommun, bild 3

Vemdalsskalet Hovdedalsvägen 16

Fritidshus
Vemdalsskalet, Härjedalens kommun
Bjurfors Vemdalen

19 900 000 kr

232 m²

10 rum

1 074 m² tomt

Bjurfors Beyond presenterar en lika spektakulär som exklusiv lodge om 232 kvm och tio rum – ett snöbollskast från pisten med optimal ski-in/ski-out. Det stora fjällhemmet reser sitt höga sadeltak i branten. Snötunga granar skymtar över nocken. På varje sida om husets mäktiga frontespis – med gigantiska, skyhöga glaspartier – finns två kupor över lika många terrasser. Den höga, murade granitgrunden med vita fogar förstärker intrycket av internationell ski-lodge. Du kunde lika gärna ha stått i Aspen, Val Thorens eller Gstaad. Spetsar du öronen kan du höra åkarna susa förbi i pisten, ca 10 meter bakom huset. Husets smidiga ski-in och ski-out är svårslagen. Efter en dag i Vemdalsskalets pister återsamlas vännerna i det stora timmerhuset i klassisk stil. Blöta kläder åker snabbt in i de dubbla torkskåpen och utrustning och pjäxor lagras inför nästa dag. Familj och gäster pustar ut och byter om i de totalt åtta sovrummen. Husets atmosfär är starkt präglat av de timrade innerväggarna, vackra stengolven och de fantastiska rumsvolymerna med inslag av takhöjd upp till nock. Interiörens ton är tydligt internationell och den genomgående designlinjen är präglad av rena naturmaterial och sober design. I entréplanets sällskapsytor öppnar sig utsikten bakom närmast heltäckande glaspartier upp till nock. Alla samlas en stund framför brasan innan kvällsmaten dukas fram i den stora matsalen i öppen planlösning med det exklusiva köket. I sluttningsplanets separata gästlägenhet finns allrum, komplett kök, tre sovrum och badrum med bastu. Här nere finns även husets stora relax med dubbla duschar och stor bastu. Huset blir snabbt släktens samlingsplats från vårens snösmältning och sommarens vandringar, till höstens jakt och vinterns aktiva vila i pister och längdspår. Den exklusiva lodgen har två terrasser, flera uteplatser, tomt om 1074 kvm, upp till åtta sovrum, fyra sobra badrum, två separata wc, två exklusiva kök, stora sällskapsytor på båda planen, öppen spis, smart förvaring, dubbla torkskåp, tvättstuga, dubbla bastur, bergvärme, parkering för flera bilar mm. Det höga och vackra läget – mitt i backen i natursköna Vemdalsskalet – kräver troligen ingen djupare förklaring.

 • Premium
Vemdalsskalet Karl XI:s väg 115, Vemdalsskalet, Härjedalens kommun

Vemdalsskalet Karl XI:s väg 115

Fritidshus
Vemdalsskalet, Härjedalens kommun
Bjurfors Vemdalen

5 395 000 kr

105 m²

5 rum

1 215 m² tomt

Nu kan vi presentera detta fritidshus i ett populärt område med närhet till det mesta. Här kan du sitta i spabadet och blicka ut över Vemdalsskalet och skidbackarna. Åt det motsatta hållet har du istället en vacker vy mot Sonfjället, med andra ord bor du med en enastående utsikt i flera väderstreck. Bostaden om 105 kvadratmeter har en genomtänkt och social planlösning med fyra sovrum, stort badrum med bastu, gäst-wc och en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Tack vare de stora fönsterpartierna blir det ett härligt ljusinsläpp och en fin utsikt över skalet. Från allrummet finns det skjutdörrar som gör det möjligt att öppna upp och välkomna in naturen. På fastigheten finns också ett fristående förråd om ca 16,5 kvm med gott om plats för förvaring samt ett trädäck som leder dig fram till ett spabad där du kan avnjuta en avkopplande stund efter en heldag i skidbacken. Ett fritidsboende på Karl XI:s väg ger dig närhet till alpin skidåkning tack vare pistade skidleder som tar dig ner till barnbacken och Skalets express. Du bor också med närhet till mil av skoterleder och fina preparerade längdspår. Ca 1 km vandring tar dig upp till populära Varggranstjärnen där det på sommaren sägs vara fint fiske. Vid tjärnen har du tillgång till milslång utsikt och tack vare Varggranstjärnens klara vatten kan man på sommaren bada och under vintertid åka skridskor. Vid tjärnen kan du också unna dig en god lunch eller middag på Vargransstugan fjällkrog och bar. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för frågor eller visningsanmälan!

 • Plus
Björnrike Björnvägen 104, Björnrike, Härjedalens kommun

Björnrike Björnvägen 104

Lägenhet
Björnrike, Härjedalens kommun
Bjurfors Vemdalen

1 950 000 kr

60 m²

3 rum

3 779 kr/mån

32 500 kr/m²

Trevlig lägenhet uppe vid Björnrike centrat med väldigt bra läge! Här bor du med fantastisk utsikt och skidbackarna precis utanför dörren. Du har också ICA, gym, skiduthyrning och parkeringar vid bostaden. Denna lägenhet har en genomtänkt planlösning med dubbelt av det mesta. Här finns två ingångar, två badrum, två sovrum och två balkonger. Perfekt när man har varit ute i skidbacken och inte vill trängas. Bostadens kök är också utrustat med allt man kan tänkas behöva för en trivsam vistelse. Tack vare den platsbyggda våningssängen i ett av sovrummen erbjuder denna bostad 6 bäddplatser. Här är du välkommen att bo permanent eller att nyttja som fritidsbostad med kanonläge för skidåkning. Hiss finns i byggnaden och på samma våning som lägenheten hittar du ett separat förråd som hör till lägenheten. Bostadsrättsföreningen Vintergatan erbjuder också en gemensam tvättstuga och två duschrum med bastu som medlemmarna kan nyttja. Utöver detta finns också ett skidförråd där du kan valla skidorna, allt hittar du på våning 3. I Björnrike har du tillgång till fantastik skidåkning med långa pister och bra liftsystem. Här finns också Grizzly express som är Sveriges längsta expresslift och tar dig hela vägen upp till toppen av fjället. I Björnrike finns också möjlighet till fin längdskidåkning uppe vid Spårcentralen, längst upp i Björnrike. Sommartid finns det även möjlighet till fin vandring! Bostaden kommer att säljas möblerad och utrustad med reservation för personliga tillhörigheter. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för frågor eller visningsförfrågan.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Vemdalsskalet Nya Landsvägen 44O, Vemdalsskalet, Härjedalens kommun

Vemdalsskalet Nya Landsvägen 44O

Lägenhet
Vemdalsskalet, Härjedalens kommun
Bjurfors Vemdalen

3 195 000 kr

72 m²

3 rum

2 981 kr/mån

44 375 kr/m²

Välkommen till denna mysiga etagelägenhet i Brf Skalsgården som också är en obelånad förening. Redan när man kommer in genom huvudentrén till byggnaden inges en hotellkänsla. Lägenheten om 72 kvm har en genomtänkt planlösning med kök/allrum på nedre plan samt ett badrum med dusch och en bastu. Perfekt efter en heldag ute i backarna. På övre plan finns det två rymliga sovrum, badrum med dusch och tvättpelare samt ett förråd som är lämpligt att använda som ägarförråd vid uthyrning. På markplan finns ett separat skidförråd som tillhör lägenheten. Vill du ha närhet till skidåkning, afterski och allt som skalet har att erbjuda? då är det här lägenheten för dig. Här bor du endast ett stenkast från stolsliften Skalets express som ger dig access till hela skidsystemet. En kort promenad bort finner du också spårcentralen med flera mils längdskidåkning och härifrån går även vesslan upp till Jaktstugan där du kan avnjuta härlig utsikt och en god fika. Bostaden säljs möblerad och utrustad med reservation för personliga tillhörigheter och stylingprodukter. I dagsläget ligger lägenheten på ett uthyrningsavtal med Vemdalsskalets Högfjällshotell. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för frågor eller visningsanmälan.

 • Balkong
Vemdalsskalet Vargfjällsvägen 18, Vemdalsskalet, Härjedalens kommun
Vemdalsskalet Vargfjällsvägen 18, Vemdalsskalet, Härjedalens kommun, bild 2
Vemdalsskalet Vargfjällsvägen 18, Vemdalsskalet, Härjedalens kommun, bild 3

Vemdalsskalet Vargfjällsvägen 18

Fritidshus
Vemdalsskalet, Härjedalens kommun
Bjurfors Vemdalen

3 970 000 kr

90 m²

4 rum

970 m² tomt

Välkommen till denna ljusa och fina fjällstuga i Vargenområdet. Här bor du med ett högt och lugnt läge med fantastisk utsikt och närhet till det mesta som fjällvärlden erbjuder. Huset erbjuder tre rymliga sovrum med 6 bäddar, bra utrustad hall, gäst-wc, kök, stort badrum med bastu och tvättpelare samt ett allrum med härlig takhöjd. Här finns också en utgång till en stor altan där du kan sitta och njuta på vårvintern. På fastigheten finns också en inklädd ventilerad container som används som skoterförråd/förråd. En kort promenad bort hittar du Vargens camping med fina skidspår och anslutning till skoterleder. Ca 1 km med med bil når du Vemdalsskalets skidbackar och liftsystem. Sommartid har du även tillgång till fina vandringsleder och endast en kort vandring från huset hittar du Varggranstjärn och Varggransstugan där du kan njuta av utsikten och en god måltid. Huset har elburen golvvärme i hall, gäst-wc och badrum. Fiber finns. Huset säljs möblerat och utrustat med reservation för personliga tillhörigheter samt stylingprodukter. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för frågor eller visningsförfrågan.

 • Premium
Solbacksvägen 19, Storhogna, Bergs kommun

Solbacksvägen 19

Tomt
Storhogna, Bergs kommun
Bjurfors Vemdalen

2 250 000 kr

888 m² tomt

För er som letat tomt i Storhogna kan vi nu med glädje presentera en obebyggd fastighet på Soltoppen - Storhognas nya premiumområde. Här kan du bli ett med naturen och bygga ditt egna fritidsboende på en trivsam tomt omgiven av fin fjällnatur med direkt närhet till längdåkning och skoterleder. Här finns också via anslutningsspår i området access till den alpina skidåkningen i Storhogna/Klövsjö som tillsammans med Vemdalsskalet och Björnrike bildar det välkända destination Vemdalen. Du hittar också Storhogna Högfjällshotell & Spa ca 2 km från tomten som erbjuder spa, restaurang och en rad olika aktiviteter för både stora och små. I Storhogna finns också M-huset där det finns möjlighet att äta god mat, lyssna på livemusik, spela bowling, biljard, shuffleboard eller bara avnjuta en härlig stund i deras relaxavdelning. Med andra ord finns det någonting för hela familjen. I priset för tomten ingår en anslutning för VA och el. Detaljplanen medger en byggrätt om totalt 200kvm BYA i ett plan + vind varav huvudbyggnaden högst får uppta 140kvm BYA och komplementbyggnad högst 60kvm. Tomten får bebyggas med högst en huvudbyggnad och två komplementbyggnader. Max två lägenheter per tomt. Uppgifterna är tagna från detaljplanen och du bör noggrant läsa igenom detaljplanen om vad som är gällande för tomten.

Björnrike Grizzlyvägen 5C, Björnrike, Härjedalens kommun
Björnrike Grizzlyvägen 5C, Björnrike, Härjedalens kommun, bild 2
Björnrike Grizzlyvägen 5C, Björnrike, Härjedalens kommun, bild 3

Björnrike Grizzlyvägen 5C

Lägenhet
Björnrike, Härjedalens kommun
Bjurfors Vemdalen

3 735 000 kr

90 m²

4 rum

3 488 kr/mån

41 500 kr/m²

Nu finns chansen att förvärva en nyproducerad hörnlägenhet i nya etappen av de populära lägenheterna på Grizzlyvägen i Björnrike. Bostaden om 90 kvm erbjuder en hög kvalitet med en öppen och social planlösning med tre sovrum, två helkaklade badrum, bastu med formsågade bänkar, kök i bra standard samt enstavigt parkettgolv från Boen. Bostaden går i gråa toner som samsas med träpanel vilket skapar en ombonad känsla. Kaminen är centrerad i bostaden och ger den självklara mysfaktorn. Här bor du med direkt access till nya Björnrike Torg samt hela Björnrikes skidsystem via Grizzly express. Perfekt boende för hela familjen med skidåkningen runt hörnet, elljusspår för längdåkning samt restauranger, sportshop och skidhyra vid torget. I lägenheten finns även fiber samt nyckelfritt låssystem vilket ger ett modernt boende. Denna lägenhet har egen parkering med carport samt motorvärmaruttag och laddstolpe (11kW). Med lägenhet på Grizzlyvägen har du kanonfin utförs- och längdåkning alldeles runt knuten. Lika nära är det för dig som älskar att vandra, springa och cykla i fjällen. Året om. Men trots att du i princip bor mitt på fjället, så är det bara 7km till Vemdalen bys butiks- och restaurangutbud. Vemdalen går mer och mer mot en året runt destination och med planerad inflytt i juni får du en möjlighet att uppleva den fina fjällnaturen och vad den har att erbjuda även på sommaren. Bostaden överlåtes möblerad och utrustad med reservation för stylingprodukter. Tillträde enligt överenskommelse. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information eller visning!

 • Premium
 • Uteplats
Vemdalsskalet Skalshöjdens väg 2C, Vemdalsskalet, Härjedalens kommun
 • Budgivning pågår
Vemdalsskalet Skalshöjdens väg 2C, Vemdalsskalet, Härjedalens kommun, bild 2
Vemdalsskalet Skalshöjdens väg 2C, Vemdalsskalet, Härjedalens kommun, bild 3

Vemdalsskalet Skalshöjdens väg 2C

Lägenhet
Vemdalsskalet, Härjedalens kommun
Bjurfors Vemdalen

3 275 000 kr

80 m²

4 rum

2 867 kr/mån

40 938 kr/m²

Det är inte ofta det finns möjlighet att förvärva en lägenhet med egen ingång och stor terrass med många soltimmar på Vemdalsskalet. Nu kan vi med glädje presentera Skalshöjdens väg 2C på Skalspasset! Här bor du med ski-in/ski-out läge där du kan åka skidor hela vägen fram till din egen terrass för en lunch i solen. Du har utsikt över skidbackarna på Klockarfjället och vackra Sonfjället samt sol från morgonen till sent på eftermiddagen. Bostaden har en väldigt trevlig och genomtänkt planlösning med 3 sovrum med garderober, en gäst-wc, teknikrum/förråd, stort helkaklat badrum med dusch och bastu samt öppet mellan kök och allrum. Från allrummet finns också en utgång till bostadens terrass. Lägenheten tillhör föreningen Brf Kilimanjaro som är en obelånad förening då det inte finns några lån på fastigheten. Till lägenheten hör en parkeringsplats med laddbox för laddning av elbil. Parkeringen hittar du precis nedanför lägenheten. Denna lägenhet är i fint skick och under -21 byttes även ventilationsaggregatet i bostaden i syfte att undvika driftstopp under högsäsong. Lägenheten ligger på uthyrningsavtal med Skistar under säsongen 22/23 och 23/24. Läs mer under "övrigt". Bostaden kommer att säljas möblerad och utrustad med reservation för personliga tillhörigheter och stylingprodukter. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för visningsanmälan eller frågor.

 • Premium
 • Uteplats
Vemdalsskalet Brunbjörnsvägen 18A, null, Härjedalens kommun

Vemdalsskalet Brunbjörnsvägen 18A

Fritidshus
Härjedalens kommun
Bjurfors Vemdalen

6 745 000 kr

117,2 m²

5 rum

4 451 kr/mån

**ENDAST ETT HUS KVAR** Med glädje kan vi nu tillsammans med BearPeak presentera ett fristående hus i bostadsrättsform i Hovdedalen. För er som inte känner till BearPeak sedan tidigare så är de en exploatör med lång erfarenhet från Åre som uppfört många fina hus, främst i Åre Sadeln. Besök gärna deras hemsida bearpeak.se för att läsa mer om dem och för en titt på vad de har levererat tidigare. BearPeak uppför ett modernt arkitektoniskt koncept i Hovdedalen med fristående hus i två plan och i bostadsrättsform. Huset om ca 117 kvm erbjuder fyra sovrum, två helkaklade badrum med dusch, rymlig bastu, kamin samt härliga sociala ytor på det övre planet med stora fönsterpartier som ger ett fantastiskt ljusinsläpp. I anslutning till den sociala ytan når manbostadens balkong som ger ett fantastiskt solläge. Unikt i jämförelse med många andra projekt, är att huset säljs fullt möblerat, enligt separat förteckning med kvalitativa möbler som valts ut av inredningsdesigner. Samtliga möbler ingår i priset. Vidare är också sådant som ofta ligger som tillval redan inkluderat i priset - exempelvis vedeldad kamin, högre standard på golv, fondväggar i panel, belysningspaket mm. Självklart är det vattenburen golvvärme i hela huset som drivs via frånluftsvärmepump. Huset har ett mycket trevligt läge i Hovdedalen med bra skidläge, både till den alpina skidåkningen och till längdspåren, där man tar sig till spårcentralen nere på Vemdalsskalet eller till Björnrike via förbindelsespår. Det är dessutom ett bekvämligt promenadavstånd till Skalets Torg som bland annat erbjuder mysiga restauranger, café, butiker, ICA och Skistarshop. Hovdedalen har blivit Vemdalsskalets premiumområde och efterfrågan på boende i området är stor. Därför känns det extra kul att kunna presentera detta stilfulla hus i ett eftertraktat läge med en bra planlösning. Beräknad tidpunkt för inflyttning av huset är 28 mars 2023. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för frågor eller visningsanmälan.

 • Nyproduktion
 • Balkong
Björnrike Grizzlyvägen 5G, Björnrike, Härjedalens kommun
Björnrike Grizzlyvägen 5G, Björnrike, Härjedalens kommun, bild 2
Björnrike Grizzlyvägen 5G, Björnrike, Härjedalens kommun, bild 3

Björnrike Grizzlyvägen 5G

Lägenhet
Björnrike, Härjedalens kommun
Bjurfors Vemdalen

3 690 000 kr

90 m²

4 rum

3 488 kr/mån

41 000 kr/m²

Letar du efter en lägenhet i Björnrike med närhet till skidåkning, flexibelt tillträde och goda möjligheter till fina uthyrningsintäkter? Då är det här lägenheten för dig. Bostaden har också vattenburen golvvärme i hela lägenheten och ett nyckelfritt låssystem. Till lägenheten ingår även en parkeringsplats med carport och laddstolpe för elbil. Här bor du i en skidåkarlägenhet alldeles intill stolsliften Grizzly express som hjälper dig att nå Björnrikes skidsystem. Bostaden färdigställdes under sommaren 2022 så här kan du flytta in och sätta din egen prägel redan från start. Bostaden om 90 kvm håller en hög kvalitet vad gäller materialval och utförande med bland annat enstavigt parkettgolv från Boen, helkaklade badrum och en bastu med formsågade bänkar. Det är en bra och genomtänkt planlösning med tre sovrum, två badrum, öppet mellan kök och vardagsrum samt en stor balkong i sydväst-läge. En lägenhet som går i en grå ton tillsammans med en mörk träpanel och en värmande kamin, den perfekta kombinationen för den självklara mysfaktorn som man vill uppnå i fjällen. Utanför finns också ett separat skidförråd Björnrike är ett område som passar hela familjen tack vare den fantastiska skidåkningen. Det finns allt från roliga barnbackar till lång utförsåkning i olika svårighetsgrader. Från lägenheten har du både utförs- och längdskidåkning alldeles runt knuten och närhet till Björnrike torg, restauranger, sportshop och skidhyra. Bostaden säljs omöblerad. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för frågor och visningsanmälan.

 • Premium
 • Balkong
Blåbärsstigen 12, Storhogna, Bergs kommun
Blåbärsstigen 12, Storhogna, Bergs kommun, bild 2
Blåbärsstigen 12, Storhogna, Bergs kommun, bild 3

Blåbärsstigen 12

Fritidshus
Storhogna, Bergs kommun
Bjurfors Vemdalen

8 995 000 kr

200 m²

7 rum

1 050 m² tomt

Söker du ett fritidsboende i hög klass med det där lilla extra som verkligen sticker ut i mängden? Längst in på Blåbärsstigen i Storhogna kan vi nu med glädje presentera detta färdigställda exklusiva fritidshus. Bostaden om 200 kvm erbjuder en genomtänkt planlösning, påkostade materialval och en optimal funktion med sina 7 rum och kök varav 5 sovrum. I huset finns ett rymligt master bedroom där du har tillgång till ett eget helkaklat badrum med dusch. Utöver detta erbjuder huset en separat relaxavdelning med dusch och bastu samt en öppen och social planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum. Ögonen faller direkt på husets stora stensatta öppna spis som också blir den självklara samlingspunkten där alla i sällskapet samlas efter en härlig vinterdag utomhus. Huset har en hög standard med ett rejält enstavigt parkettgolv från Kährs, vitvaror från Bosch Serie-8, detaljer från Buster and Punch och appstyrd belysning via Plejd. Kök, garderober och badrumsmöbler är finsnickeri från Residensbygg och all inredning är från Residenshem. Detta tillsammans skapar en röd tråd och inger en känsla av ett trivsamt och ombonat fritidsboende i hög klass. Bostaden har också en stor altan i sydväst läge som du når från både köket och relaxavdelningen. Utanför huset vid entrén finns ett utvändigt förråd där det är perfekt att förvara skidor och all vinterutrustning som man kan tänkas ha. Storhogna är ett attraktivt och expansivt område som erbjuder fantastisk utförsåkning tack vare det gemensamma liftsystemet mellan Storhogna och Klövsjö. Det erbjuds också skoteråkning, längdskidåkning på fjället, hundspann och isklättring. Du hittar också Storhogna Högfjällshotell & Spa som erbjuder hotell, spa, restaurang och en rad olika aktiviteter för både stora som små. Bostaden kommer att säljas möblerad utifrån separat inventarielista. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för frågor eller visningsanmälan. Detta hus måste upplevas på plats!

 • Premium
 • Nyproduktion
Vemdalsskalet Myskoxevägen 7, Vemdalsskalet, Härjedalens kommun

Vemdalsskalet Myskoxevägen 7

Tomt
Vemdalsskalet, Härjedalens kommun
Bjurfors Vemdalen

3 750 000 kr

1 029 m² tomt

Återigen kan vi presentera en tomt i Hovdedalen - Denna gång på Myskoxevägen som ligger med en vacker utsikt i ett högt och fritt läge. Det är dessutom nära till både alpin skidåkning och längdskidåkning. Slutligen är det också en kort promenad ned till Skalets torg där det finns butiker, restauranger, uteliv, café, gym mm. Målsättningen med Hovdedalen har hela tiden varit att skapa en röd tråd genom hela området med kvalitativa hus och sammanhängande exteriörer. Till denna tomt är det Residens Bygg som uppför huset där du som köpare bestämmer hur huset skall utformas. Residens har flera bra förslag att presentera, se exmpelrenderingar. Tomterna får bebyggas med friliggande hus eller parhus, det vill säga maximalt två hushåll samt ett uthus/förråd. Byggrätten, dvs byggnadernas totala markyta, får uppgå till 180 kvm, varav uthus/förråd högst får utgöra 40 kvm. Huvudbyggnaden får byggas i två plan och uthus/förråd i ett plan. Se detaljplan och planbeskrivning under "Bostadsfakta" för mer detaljerade förutsättningar. I priset ingår en anslutning för VA, el och fiber till tomtgräns. Inkoppling av anslutningar från tomtgräns och in i huset tillkommer för köparen.

 • Plus
Vemdalsskalet Östra Skalportsvägen 7, Vemdalsskalet, Härjedalens kommun

Vemdalsskalet Östra Skalportsvägen 7

Fritidshus
Vemdalsskalet, Härjedalens kommun
Bjurfors Vemdalen

5 950 000 kr

165 m²

5 rum

1 053 m² tomt

Varmt välkomna till ett nybyggt och påkostat fritidshus en promenad bort från Skalstorget. Huset om ca 165 kvm fördelat på 1,5 plan ger en bra funktion för hela familjen. Här är det öppen och social planlösning mellan kök, matplats och allrum, 3 sovrum, badrum och separat relaxavdelning samt ett stort loft för barnen att hänga på. Bostaden är byggd med naturliga material och isolering vilket gör att huset andas på ett bra sätt och ger ett trivsamt inomhusklimat. Vattenburen golvvärme på hela entréplanet. Intill huset går fina längdspår som tar dig till antingen Storhogna, spårcentralen eller varför inte en tur upp till Jaktstugan som erbjuder en sagolik fjällnatur och gott fika. Skoterleder finns i närhet till bostaden och om man gillar att åka alpin skidåkning har du närhet till skalet med sittliften Skalets express som tar dig upp i Vemdalsskalets skidområde. Skalets torg erbjuder också butiker, skidhyra, restauranger, café, afterski, inredningsbutik och ICA-butik. Allt du behöver för en trivsam fjällvistelse! Precis som på vintern så erbjuder Vemdalsskalet en hel del aktiviteter under sommaren. Bland annat har du tillgång fiske uppe vid Varggranstjärnen, cykling, bärplockning och fantastisk vandring. På skalet kan du kombinera vandring med ett koncept som kallas ”finn fem fall” vilket innebär att man går fem vandringsleder för att besöka fem vattenfall på olika platser. På Skalets torg hittar du en rad olika aktiviteter som tennis, basket och en trampbilsbana. Strax ovanför torget vid barnbacken hittar du en pumptrack och två flowtrail – en perfekt aktivitet för hela familjen! Bostaden överlåtes omöblerad. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer info samt visningsförfrågan!

Smebackenslingan 55 C, Funäsdalen, Härjedalens kommun

Smebackenslingan 55 C

Lägenhet
Funäsdalen, Härjedalens kommun
Bjurfors Vemdalen

2 995 000 kr

70 m²

4 rum

3 958 kr/mån

42 786 kr/m²

Välkommen till Kåvans bästa skidläge! - Fullt möblemang och husgeråd inkluderat - Fast pris - Tillträde omgående - Ski-in/ski-out I tider av förändring står BoNorr stadigt vilket ger en extra trygghet för dig som köpare. Upphandlad entreprenad till fast pris utan indexering, hustillverkning in house, inkluderat möblemang och husgeråd samt att inga förskott tas ut är bara några av fördelarna i detta projekt. Byggnationen följer tidsplanen och tillträdet på första huset sker omgående - perfekt inför kommande vintersäsong. Tillsammans med BoNorr kan vi presentera dessa skidåkarlägenheter med riktigt bra ski-in/ski-out läge i populära Kåvan, Funäsdalen. Här kan du hoppa på skidorna precis vid husknuten och avnjuta en härlig dag i backen. Bostäderna om 70 kvm har en bra och genomtänkt planlösning med tre sovrum, gäst-wc i anslutning till hallen, kök från Ballingslöv eller likvärdigt samt badrum med bastu och tvättmaskin. Möbler och husgeråd ingår i alla lägenheter till ett värde av 200 000 kr. Med andra ord är dessa lägenheter med fantastiskt läge redo för dig att flytta in i och börja använda så fort det är tillträde. Det är vattenburen golvvärme i alla lägenheter och varje bostad har en egen frånluftsvärmepump med möjlighet till övervakning och styrning via app. Husen kommer också från en lokal husfabrik vilket känns extra roligt. Föreningen kommer även ha möjlighet till elbilsladdning via en gemensam laddstolpe som är appstyrd. Bostäderna ligger vid Kåvan gästcenter och här kan du bland annat köpa skipass, fika eller äta en god lunch. Funäsdalen och Funäsfjällen erbjuder bland annat Skandinaviens största skidområde med 136 nedfarter, randoné och offpist, fantastiska längdspår, fina skoterleder, myskoxesafari och massa andra spännande aktiviteter. På sommaren kan du njuta av fina vandringsleder, cykling och bra fiske. Detaljplanen medger även torg- och servicebyggnader i området vilket på sikt kan skapa en väldigt trevlig torgmiljö intill projektet. Tack vare Funäsdalens fina utbud av aktiviteter samt lägenheternas planlösning och möblemang lämpar sig lägenheterna bra för uthyrning med möjlighet till bra intäkter. Lägenheterna säljs fullt möblerade och utrustade. Se bifogad materiallista, möbelpaket och husgerådslista. Nedan kan ni klicka er in i Bonorrs projektsida. Där finns bostadsväljare där ni på ett smidigt sätt kan klicka på den bostaden som ni är intresserad av och få mer information om just den specifika bostaden samt se status på bokningar. https://bonorr.se/projekt/brf-funas-fjallby-1/ Tillträden: Hus 2 - omgående Hus 3 - 27 januari 2023 Hus 1 - 24 februari 2023 Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för frågor eller funderingar kring projektet.

 • Nyproduktion
 • Uteplats
Vemdalsskalet Äventyrsstigen 20A, Vemdalsskalet, Härjedalens kommun

Vemdalsskalet Äventyrsstigen 20A

Lägenhet
Vemdalsskalet, Härjedalens kommun
Bjurfors Vemdalen

4 750 000 kr

80 m²

4 rum

2 974 kr/mån

59 375 kr/m²

Med glädje kan vi äntligen presentera denna lägenhet med Vemdalens bästa skidläge. I denna skidåkarlägenhet är du bokstavligen mitt i skidbacken och du bor med närhet till allt du kan tänkas behöva för en bekväm fjällvistelse. Lägenheten om 80 kvm erbjuder tre sovrum med totalt åtta bäddar, en öppen planlösning mellan kök, allrum och matplats samt två badrum varav det ena med bastu. Perfekt för den större familjen eller för uthyrning. Bostaden har också kamin, altan mot skidbacken och genomgående vattenburen golvvärme i alla rum. Högåsvillorna är ett koncept framtaget av skidåkare för skidåkare. Samtliga bostäder är placerade med äkta ski-in/ski-out eftersom det skapats en skidbacke genom området. Lägenheterna har också smarta planlösningar för att optimera upplevelsen för dig som ägare och dina gäster när ni vistas i bostaden på skidsemestern. Alla bostäder har också bra access till längdskidåkning med förbindelsespår till Björnrike, Storhogna och Klövsjö. Förutom direkt access till skidbacken har du gångavstånd ner till Skalets Torg som erbjuder restauranger, hotell, gym, skishop, afterski, inredningsbutik och ICA. Bostaden är fri från uthyrningsavtal och överlåtes fullt möblerad och utrustad med reservation för personliga tillhörigheter. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information.

 • Plus
 • Uteplats
Synderkölen 901, Hede, Härjedalens kommun

Synderkölen 901

Tomt
Hede, Härjedalens kommun
Bjurfors Vemdalen

250 000 kr

1 890 m² tomt

Naturnära tomt i Synderkölen ca 20 minuter bil från Hede där man från området har vackra vyer över Sonfjället. Här finns nationalpark som är känt som ett av de viktigaste fästena för björn i Skandinavien. Här finns det fina vandringsleder genom parken samt via Nysäterns naturreservat där man kan njuta av både härlig natur och vackra upplevelser. I Skärsjön går en pimpeltävling av stapeln varje år, läs mer om fiske i närheten på länkarna! Strax utanför Skärsjövålens tre stugområden finns ett väl utmärkt skoterspår till Skärsjön och därifrån vidare ner till parkeringen som underhålls av föreningen. Leder finns även till Hede och vidare till bl.a. Vemdalen och Särvfjället liksom till Råndalen och vidare till Lofsdalen. De passerar flera fiskrika sjöar t.ex. Skärsjön så det är många som kommer hem med vackra rödingar efter en dag på fjället. Enligt byggnadsplanen tillåts byggnation av fristående hus i en våning samt uthusbyggnader. Huvudbyggnad får max upptaga 100 kvm och uthusbyggnader med max 40 kvm. Byggrätten tillåter en bostad.

Brf Olen 1, null, Härjedalens kommun

Brf Olen 1

Lägenhet
Härjedalens kommun
Bjurfors Vemdalen

2 340 000 kr

87 m²

4 rum

2 454 kr/mån

Brf Olen 1 - Ett fjällboende för dig med lite högre krav. Tillsammans med EMAB Fastigheter kan vi nu presentera första etappen med 20 unika lägenheter signerat Jordens Arkitekter. Som en förlängning av den levande byn Funäsdalen uppförs Olen - det optimala boendet för permanentboende likväl som för fritidsändamål. Här får du ett unikt läge i sydväst mot sjön med utsikt över Skarvarna samtidigt som du har en kort promenad från Funäsdalen Torg med restauranger, butiker och gondol-liften upp till Funäsdalsbergets topp. Med andra ord ett av få ställen i Funäsdalen där du kan ställa bort bilen och ändå ha åtkomst till hela byns utbud! Bostäderna om 1 till 4 RoK är mellan 36-113 kvm och passar allt från förstagångsköparen till den stora familjen där kvalitet, arkitektur, funktion och hållbart tänk står i centrum. Vare sig det är vinter med fantastisk skidåkning, både utförs och på längd, skoteråkning eller sommar med mountainbike, vandring, fiske eller kanot finns någonting för alla - året om! Bostäderna har genomgående hög kvalitet på material och utförande. Golven kläs i borstad gran och sågat golvtegel som även finns på alla öppna spisar. Kök och förvaring är platsbyggt av lokala hantverkare och badrummen blandar kakel/klinker med våtrumsfärg för att skapa en ombonad känsla. Enorma fönster med djupa fönsternischer ger ett otroligt ljusinsläpp samtidigt som det ger sittytor att sitta och blicka ut över fjällnaturen. Vissa bostäder har även ett praktiskt loft som fungerar perfekt till extra sovplatser eller soffhäng för barnen. När man tagit fram Olen är det med tanke på miljö och tradition. Området ska kännas som Funäsdalen i en traditionell men också modern tappning som skapar ett bekvämt boende. Här är det bland annat massiva stommar i KL-trä av senvuxen gran, återbrukat tegel, halvmeter hög fjällpanel på fasaden och snickerier av lokala hantverkare. Man har också satsat på gemensamhet. Bottenplanen i husen har relax med bland annat bastu och öppen spis som ger möjlighet till socialt umgänge och på innergården finns vindskydd och grillytor. Bottenplanen har även bland annat tvättstugor, stora egna förråd och skidrum - perfekt för den som vill bo året runt. Läs mer om projektet och se aktuellt bokningsläge, planritningar med mera på https://brfolen.se/ I den levande fjällbyn Funäsdalen hittar du en rad olika äventyr och upplevelser såväl sommar som vinter. Här finns möjlighet till fantastisk utförsåkning och välpreparerade längdspår, vandring, fjällcykling och fiske i fjällsjöar. Här bor du mitt i händelsernas centrum och med närhet till matbutiker, affärer, caféer och mysiga restauranger. Beräknad tid för upplåtelse är Q1 2024 och tillträde är från Q1 2024. Det är inte för intet att Funäsdalens Stadsarkitekt tyckte det var kul att få granska ritningar som kan bli några av de finaste husen i Funäsdalen. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för frågor eller funderingar kring projektet.

 • Nybyggnadsprojekt
Vemdalsskalet Källvägen 18B, Vemdalsskalet, Härjedalens kommun

Vemdalsskalet Källvägen 18B

Lägenhet
Vemdalsskalet, Härjedalens kommun
Bjurfors Vemdalen

3 495 000 kr

76 m²

4 rum

2 737 kr/mån

45 987 kr/m²

Nu kan vi med glädje presentera denna fantastiska lägenhet om 76kvm på Skalspasset. Denna souterränglägenhet har ett fantastiskt ski in/ski out-läge på populära Skalspasset. Då du har skidåkningen precis utanför blir detta boende perfekt för att kunna trivas med hela familjen i en härlig fjällmiljö. Du bor också med direkt närhet till restaurang Passet och sittliften passexpress som tar dig hela vägen upp på toppen där du kan välja fritt mellan många fina nedfarter i olika svårighetsgrader. Denna lägenhet har en genomtänkt och social planlösning med kök/allrum i öppen planlösning, tre rymliga sovrum, helkaklat badrum med bastu samt gäst-wc och altan med utsikt över Klockarfjället. Här har man valt kvalitativa materialval med bland annat kök och garderober från Ballingslöv samt enstavigt parkettgolv som är enhetligt för hela lägenheten. Det är vattenburen golvvärme i hela lägenheten och utöver detta finns också en fullstor diskmaskin, torkskåp och kombinerad tvätt-/torktumlare som ger ett bekvämt boende. På populära Skalspasset har du direkt access till skidåkning som förgrenas från Passet till Klockarfjället och vidare på Vemdalsskalet. Här finns även bland annat Skistar shop och restauranger att tillgå. OBS, bilderna är exempelbilder från en tidigare etapp och skiljer sig delvis från aktuell lägenhet. Bostaden överlåtes omöblerad. Vart välkomna att kontakta ansvarig mäklare för frågor eller funderingar!

 • Uteplats

Visar alla 24