Bjurfors Vemdalen

Bjurfors Vemdalen

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Vemdalsskalet Brunbjörnsvägen 18A, Vemdalsskalet, Härjedalens kommun
  • Tis 30 apr kl 14:00
Vemdalsskalet Brunbjörnsvägen 18A, Vemdalsskalet, Härjedalens kommun, bild 2
Vemdalsskalet Brunbjörnsvägen 18A, Vemdalsskalet, Härjedalens kommun, bild 3

Vemdalsskalet Brunbjörnsvägen 18A

Fritidshus
Vemdalsskalet, Härjedalens kommun
Bjurfors Vemdalen
6 745 000 kr
117 m²
5 rum
vån 2/2
4 451 kr/mån

Möjlighet att förvärva en fjällbostad med ett modernt arkitektoniskt koncept som fristående hus i två plan. Huset om ca 117 kvm erbjuder fyra sovrum, två helkaklade badrum med dusch, rymlig bastu, kamin samt härliga sociala ytor på det övre planet med stora fönsterpartier som ger ett fantastiskt ljusinsläpp. I anslutning till den sociala ytan når man bostadens balkong som ger ett fantastiskt solläge. Unikt i jämförelse med många andra projekt, är att huset säljs fullt möblerat, enligt separat förteckning med kvalitativa möbler som valts ut av inredningsdesigner. Samtliga möbler ingår i priset. Vidare är också sådant som ofta ligger som tillval redan inkluderat i priset - exempelvis vedeldad kamin, högre standard på golv, fondväggar i panel, belysningspaket mm. Självklart är det vattenburen golvvärme i hela huset som drivs via frånluftsvärmepump. Huset har ett mycket trevligt läge med bra skidläge, både till den alpina skidåkningen och till längdspåren, där man tar sig till spårcentralen nere på Vemdalsskalet eller till Björnrike via förbindelsespår. Det är dessutom ett bekvämligt promenadavstånd till Skalets Torg som bland annat erbjuder mysiga restauranger, café, butiker, ICA och Skistarshop. Hovdedalen har blivit Vemdalsskalets premiumområde och efterfrågan på boende i området är stor. Därför känns det extra kul att kunna presentera detta stilfulla hus i ett eftertraktat läge med en bra planlösning.

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Balkong
Centrumgatan 1, Vemdalen By, Härjedalens kommun
Centrumgatan 1, Vemdalen By, Härjedalens kommun, bild 2
Centrumgatan 1, Vemdalen By, Härjedalens kommun, bild 3

Centrumgatan 1

Villa
Vemdalen By, Härjedalens kommun
Bjurfors Vemdalen
5 495 000 kr
200 m²
7 rum
2 664 m² tomt

Nu har vi möjlighet att erbjuda en butiks och kontorsfastighet centralt i Vemdalen by. Huset är genomgående i bra skick och har renoverats löpande. Idag är det fördelat på två separata lokaler, 120kvm i A-läge och 80kvm plus teknik samt förråd på 20kvm i souterrängplan. Det har tidigare funnits invändig spiraltrappa som kan ingå om du önskar att driva en verksamhet i hela huset. De befintliga lokalerna är idag perfekt anpassade för kontorsverksamhet men de kan likväl anpassas för butik, café, handel eller restaurang. Läget ger enkel och smidig access med två asfalterade infarter till och från fastigheten där det finns gott om parkeringsyta för bilar men även husbilar och bussar. I direkt närhet finns ICA, nybyggda Coop, restauranger, Sporthuset skiduthyrning och butik, Möbelmästarna/Vemdalia med skidmuseeum, flertalet butiker, bensinmack och skoteruthyrning. Vemdalens skola har årskurser upp till 6an. Vid Lövåsgården finns elljusspår för längdåkning upp till 5km och gym. Från fastigheten är det ca 9km till Vemdalsskalet och ca 8km till Björnrike. Fastigheten ägs genom enskild firma och är registrerad för moms.

  • Premium
Björnrike Grizzlyvägen 5A, Björnrike, Härjedalens kommun
Björnrike Grizzlyvägen 5A, Björnrike, Härjedalens kommun, bild 2
Björnrike Grizzlyvägen 5A, Björnrike, Härjedalens kommun, bild 3

Björnrike Grizzlyvägen 5A

Lägenhet
Björnrike, Härjedalens kommun
Bjurfors Vemdalen
3 495 000 kr
90 m²
4 rum
vån 1/2
4 223 kr/mån
38 833 kr/m²

Varmt välkomna till Grizzlyvägen och detta fina fritidsboende om 90 kvm intill Björnrikes skidsystem. Här får du en gavellägenhet om 4RoK varav tre sovrum, två badrum varav ena med bastu och ett kök/allrum med öppen och social planlösning. Genomgående vattenburen golvvärme, fiber, tvätt/torktumlare, yale doorman och laddplats för elbil ger dig garanterat en trivsam vistelse i fjällen. Bostaden håller hög kvalitet med bland annat helkaklade badrum och formsågade bänkar i bastun, enstavigt parkettgolv från Boen och en centrerad kamin för att höja mysfaktorn. Här harmonerar grå toner med mörkare träpanel för att skapa en ombonad känsla. Stor altan i syd-västläge som med fördel nyttjas extra runt påsk med många soltimmar. Med lägenhet på Grizzlyvägen har du kanonfin utförs- och längdåkning alldeles runt knuten. Lika nära är det för dig som älskar att vandra, springa och cykla i fjällen. Året om. Men trots att du i princip bor mitt på fjället, så är det bara 7km till Vemdalen bys butiks- och restaurangutbud. Bostaden överlåtes möblerad och utrustad. Det finns ett förmånligt uthyrningsavtal via Skistar som löper säsongen 23/24 med fina intäkter för en ny ägare. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Premium
  • Uteplats
Brf Nääsbacken 1, Vemdalsskalet, Klockarfjället, Härjedalens kommun
Brf Nääsbacken 1, Vemdalsskalet, Klockarfjället, Härjedalens kommun, bild 2
Brf Nääsbacken 1, Vemdalsskalet, Klockarfjället, Härjedalens kommun, bild 3

Brf Nääsbacken 1, Vemdalsskalet

Lägenhet
Klockarfjället, Härjedalens kommun
Bjurfors Vemdalen
3 600 000 kr
80 m²
5 rum
vån 1/2
3 822 kr/mån
45 000 kr/m²

Bokning av lägenheterna pågår i Brf Nääsbacken 1, vilket är ett nyproduktionsprojekt med 16st bostäder som ska uppföras i direkt anslutning till Nääsbacken på Klockarfjället. Härifrån glider du enkelt in och ut på skidor och åker bekvämt via Väst Express i hela Vemdalsskalets skidsystem. Passet erbjuder mysig skogsåkning och härlig piståkning där det också finns en minipark för de yngsta. På restaurang Passet kan du njuta av skidåkarlunch, afterski, restaurang och event. Du kan även glida in på restaurang Toppen för en härlig skidåkarlunch eller på restaurang Pläjset nere vid landsvägen. Bostäderna är på 81 kvm och har en modern arkitektur och en utmärkt planlösning. Hela fem rum och kök varav fyra sovrum, två badrum med dusch, bastu, en rejäl skidåkarhall och en stor och härlig sociala yta i framkant av bostäderna. På de övre lägenheterna har man dessutom lyft ut takhöjden som skapar rymd och även en extra funktion med ett loft om ca 9 kvm. Köket är från Marbodal och vitvarorna från Electrolux. Tvättmaskin, torktumlare, torkskåp och garderober ingår i köpet. Planerad inflyttning från januari 2025. Kontakta oss med en intresseanmälan så får du möjlighet att redan nu välja lägenhet! Just nu skriver vi bokningsavtal med 25 000 kr i bokningsavgift. Dessa växlas under våren mot bindande Förhandsavtal så snart som föreningens kostnadskalkyl är intygsgiven.

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Uteplats
Per-Jons 308, Vemhån, Härjedalens kommun
  • Lör 27 apr kl 10:00
Per-Jons 308, Vemhån, Härjedalens kommun, bild 2
Per-Jons 308, Vemhån, Härjedalens kommun, bild 3

Per-Jons 308

Villa
Vemhån, Härjedalens kommun
Bjurfors Vemdalen
1 395 000 kr
66 m²
1 547 m² tomt

Välkommen till denna fastighet i Vemhån - grannbyn till Vemdalen. Här kan du välja att bo permanent eller att använda huset som fritidsboende. Bostaden ger dig en fin utsikt över fjäll och natur och erbjuder samtidigt ett läge av privat karaktär. Fastigheten består av en huvudbyggnad och tre mindre byggnader i form av gästhus, förråd samt en friliggande bastubyggnad. Gästhuset kan också fungerar som extra förvaring beroende på vilken funktion som efterfrågas. I området finns fina fiskevatten med bl. a två sjöar där det finns abborre, gädda och sik. Du har cirka en mil till Björnrike vilket är det närmaste skidområdet i Destination Vemdalen. Från Björnrike kommer du även lätt upp på fjället när utflykten lockar. Lokalt i Vemhån finns det en matbutik som också är ombud för Systembolaget och apoteket. Det finns också en bensinstation och en fin badplats med bryggor och vindskydd vid Håsjön.

  • Premium
Vemdalsskalet Tysta stigen 40B, Klockarfjället, Härjedalens kommun
  • Budgivning pågår
Vemdalsskalet Tysta stigen 40B, Klockarfjället, Härjedalens kommun, bild 2
Vemdalsskalet Tysta stigen 40B, Klockarfjället, Härjedalens kommun, bild 3

Vemdalsskalet Tysta stigen 40B

Lägenhet
Klockarfjället, Härjedalens kommun
Bjurfors Vemdalen
2 450 000 kr
70 m²
4 rum
vån 1/3
3 670 kr/mån
35 000 kr/m²

Här finns möjlighet att förvärva ett boende med hörnläge med altan och naturen precis utanför dörren. Utanför lägenheten finns ett skidförråd och ett extra stort förråd som ger väldigt bra förvaringsmöjligheter för skidor, pulka, cyklar med mera. Du bor med gångavstånd till skidbackar, liftar och restaurang/skistarshop. Fin ski-in till området via Nääsbacken och gångavstånd till ski-out via Väst Express som tar dig hela vägen upp i Vemdalsskalets skidsystem. En kort promenad ca 5 minuter från lägenheten finns det även fina längdspår att nyttja, en slinga på 2,5 och en på 5 km. Lägenheten har en trevlig planlösning som erbjuder en hall med praktiskt torkskåp och bra förvaring, tre rymliga sovrum, gäst-wc samt ett badrum med bastu, dusch och tvättmaskin. Det är också en öppen planlösning mellan köket från Ballingslöv och allrummet. Det är vattenburen golvvärme i hela lägenheten samt fiber. Bostaden ligger inte på något gällande uthyrningsavtal så den är fri att nyttja omgående för dig som köpare. Bostaden säljs möblerad och utrustad med reservation för personliga tillhörigheter och diverse möbler.

  • Premium
  • Uteplats
Vemdalsskalet Terrassvägen 6, Ivarsgården, Vemdalsskalet, Härjedalens kommun
Vemdalsskalet Terrassvägen 6, Ivarsgården, Vemdalsskalet, Härjedalens kommun, bild 2
Vemdalsskalet Terrassvägen 6, Ivarsgården, Vemdalsskalet, Härjedalens kommun, bild 3

Vemdalsskalet Terrassvägen 6, Ivarsgården

Fritidshus
Vemdalsskalet, Härjedalens kommun
Bjurfors Vemdalen
22 000 000 kr
192 + 20 m²
9 rum
1 866 m² tomt

Bjurfors Beyond presenterar en genuin timmergård, belägen på den ursprungliga fäbodvallen mitt på centrala Vemdalsskalet med nio rum fördelat på sex sovrum med dubbelsäng och totalt 12 bäddar. Timmerstommen från 1881 - är placerad i det mest centrala läget - vid foten av Hovdeberget med närhet till allt som du vill ta dig till. Byggnaden flyttades till fastigheten 2011 och har sedan dess varit en självklar mötesplats för både barnfamiljer och välkända profiler. Läget erbjuder närhet till allt som finns på Skalet i alpin skidåkning, längdskidåkning, butiker, restauranger och afterski. Originaldörrarna sitter kvar i huset och är väl omhändertagna där du tydligt blir påmind om historian bakom både byggnaden och fastigheten som gammalt tillbaka bildade distriktets fäbodvall. Timret är bevarat både på in- och utsidan av ytterväggarna, som sedan moderniserats med de bekvämligheter du behöver under din vistelse. Det totalrenoverade huset serverar ledigt 12 personer, efter att sällskapet varit på en tur i längdspåret eller njutit av en lång dag med alpin skidåkning på berget. Under övriga delen av året finns också fjällvandring, liftburen cykling, klätterpark och vildmarksliv. Efter dagens äventyr samlas alla framför någon av eldstäderna i huvudbyggnadens sällskapsytor. Badhuset bjuder på en värmande bastu och trevliga samtal, där ni också får ett skönt uppvaknande från badet i fjällbäcken som rinner precis utanför. Huset – med tydliga drag av genuin och sober lodge – ger intrycket av en stark historia och traditionsrik atmosfär som sedan möter bekvämligheter och modern teknik. Renoveringen av huvudbyggnaden 2011 gjordes genomgående och har sedan kompletteras med bl. a nytt kök och pågående installation av bergvärme. Ser du en utvecklingspotential för att maximera din önskan av ett generationsboende, har du en outnyttjad byggrätt om ca 70 kvm BTA att sätta i verket. Denna möjlighet kan skapas som en separat byggnad i två plan. Fastigheten säljs möblerad och utrustad med reservation för personliga tillhörigheter. Fastigheten kan nyttjas obegränsat av köparen från och med tillträdesdagen och belastas inte med något uthyrningsavtal.

  • Premium
Vemdalsskalet Rödrävsvägen 3, Vemdalsskalet, Härjedalens kommun
Vemdalsskalet Rödrävsvägen 3, Vemdalsskalet, Härjedalens kommun, bild 2
Vemdalsskalet Rödrävsvägen 3, Vemdalsskalet, Härjedalens kommun, bild 3

Vemdalsskalet Rödrävsvägen 3

Fritidshus
Vemdalsskalet, Härjedalens kommun
Bjurfors Vemdalen
15 750 000 kr
199 + 34 m²
7 rum
1 042 m² tomt

Det stora, nybyggda fritidshuset reser sin mäktiga frontespis över den breda uppfarten. De spröjsade glaspartierna löper ända upp till den spetsiga nocken och den kraftfulla naturstensgrunden klär in sluttningsvåningens sidor. Tankarna går till en klassisk ski lodge på någon av de internationella vintersportorterna. Ut mot den fria utsikten över fjällandskapets snötunga granar vänder sig spröjsade glaspartier och två stora terrassbalkonger. Med ett par stavtag glider du på morgonen ner till transportleden och bort mot närmaste lift. Det vackert utformade huset byggdes 2022 och är om 199 kvm och sju rum. Till detta kommer 34 kvm biarea. Exteriören är lika traditionell som ståtlig, där det tronar på hög höjd i fjällsluttningen. Utsikten är exceptionell och läget, med skidåkningen runt knuten, bara några minuter från Skalets torg, känns lika privat som centralt. Det stora huset är genomtänkt skapat för ett aktivt liv nära vinterns pister och skoterspår, eller sommarhalvårets fjällvandring, jakt och fiske i vildmarken. Den separata skidåkarentrén har platsbyggd inredning, och den kloka rumsdispositionen öppnar för många samtidiga gäster, med eget space – tre av sovrummen har tre fasta sängplatser. Villans magnifika interiör präglas av massivt ljus från flera håll, stora rumsvolymer och sobra naturmaterial. Tonen känns tidlöst internationell. Övre planets stora sällskapsytor – med närmast dramatisk takhöjd och fri utsikt – ligger i öppen planlösning med stor matsal och ett exklusivt inrett kök. Häruppe finns även utgångar till två stora terrassbalkonger med plats för vinterns afterski, eller sommarkvällens fjällröding som fräser på glödande kol. Övre planet rymmer även ett master bedroom med badrum en suite. Genom hela det stora huset löper en väl sammanhållen designlinje som matchar allt från innerväggar till de trärena paneltaken. Husets platsbyggda inredning går i sobert grafitgrå kulörer och designen är genomgående formren med sparsmakade detaljer och beslag. Ett patinerat ekgolv sträcker ut i de flesta rum, kompletterat med jämtländsk kalksten. Huset har bland annat upp till fem sovrum, två femstjärniga badrum, två separata wc, relaxavdelning, stora sällskapsytor, öppen spis, stor matsal, exklusivt kök, två terrassbalkonger, master bedroom-svit, separat skidåkarentré, stort allrum, garage, skoterförråd, välutrustad tvättstuga, bergvärme mm. Ett par minuters promenad tar dig till restauranger, skidshop, matbutik, inredning och after ski. Bostaden överlåtes möblerad och utrustad med reservation för personliga tillhörigheter samt stylingprodukter.

  • Premium
Björnrike Grizzlyvägen 5O, Björnrike, Härjedalens kommun
Björnrike Grizzlyvägen 5O, Björnrike, Härjedalens kommun, bild 2
Björnrike Grizzlyvägen 5O, Björnrike, Härjedalens kommun, bild 3

Björnrike Grizzlyvägen 5O

Lägenhet
Björnrike, Härjedalens kommun
Bjurfors Vemdalen
4 495 000 kr
119 m²
6 rum
vån 2/2
5 584 kr/mån
37 773 kr/m²

Nu finns chansen att förvärva en ny och fräsch, delvis möblerad lägenhet på Grizzlyvägen i Björnrike. Bostaden om 119 kvm i etage erbjuder en hög kvalitet med en öppen och social planlösning med fyra sovrum, två helkaklade badrum, bastu med formsågade bänkar, kök i bra standard samt enstavigt parkettgolv från Boen. Här finns även ett mindre allrum på övre plan vilket är perfekt för barnen! Bostaden går i gråa toner och med träpanel i samklang skapar det en ombonad känsla. Kaminen är centrerad i bostaden och ger den självklara mysfaktorn. Här bor du med direkt access till nya Björnrike Torg samt hela Björnrikes skidsystem via Grizzly express. Perfekt boende för hela familjen med skidåkningen runt hörnet, elljusspår för längdåkning samt restauranger, sportshop och skidhyra vid torget. I lägenheten finns även fiber samt nyckelfritt låssystem vilket ger ett modernt boende. Denna lägenhet har egen parkering med carport samt motorvärmaruttag och laddstolpe (11kW). Med lägenhet på Grizzlyvägen har du kanonfin utförs- och längdåkning alldeles runt knuten. Lika nära är det för dig som älskar att vandra, springa och cykla i fjällen. Året om. Men trots att du i princip bor mitt på fjället, så är det bara 7km till Vemdalen bys butiks- och restaurangutbud. Vemdalen går mer och mer mot en året runt destination vilket ger en möjlighet att uppleva den fina fjällnaturen och vad den har att erbjuda även på sommaren. Bostaden överlåtes delvis möblerad så som på visningstillfället. Tillträde sker enligt överenskommelse. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Premium
  • Balkong
Björnrike Grizzlyvägen 5C, Björnrike, Härjedalens kommun
Björnrike Grizzlyvägen 5C, Björnrike, Härjedalens kommun, bild 2
Björnrike Grizzlyvägen 5C, Björnrike, Härjedalens kommun, bild 3

Björnrike Grizzlyvägen 5C

Lägenhet
Björnrike, Härjedalens kommun
Bjurfors Vemdalen
3 495 000 kr
90 m²
4 rum
vån 1/2
4 223 kr/mån
38 833 kr/m²

Nu finns chansen att förvärva en modern hörnlägenhet i nya etappen av de populära lägenheterna på Grizzlyvägen i Björnrike. Bostaden om 90 kvm erbjuder en hög kvalitet med en öppen och social planlösning med tre sovrum, två helkaklade badrum, bastu med formsågade bänkar, kök i bra standard samt enstavigt parkettgolv från Boen. Bostaden går i gråa toner som samsas med träpanel vilket skapar en ombonad känsla. Kaminen är centrerad i bostaden och ger den självklara mysfaktorn. Här bor du med direkt access till nya Björnrike Torg samt hela Björnrikes skidsystem via Grizzly express. Perfekt boende för hela familjen med skidåkningen runt hörnet, elljusspår för längdåkning samt restauranger, sportshop och skidhyra vid torget. I lägenheten finns även fiber samt nyckelfritt låssystem vilket ger ett bekvämt boende. Denna lägenhet har egen parkering med carport samt motorvärmaruttag och laddstolpe (11kW). Med lägenhet på Grizzlyvägen har du kanonfin utförs- och längdåkning alldeles runt knuten. Lika nära är det för dig som älskar att vandra, springa och cykla i fjällen. Året om. Men trots att du i princip bor mitt på fjället, så är det bara 7km till Vemdalen bys butiks- och restaurangutbud. Bostaden överlåtes omöblerad. Som köpare har du möjlighet att köpa till fullt möblemang och husgerådspaket så som bostaden är utrustad på visningstillfället. Tillträde enligt överenskommelse. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information eller visning!

  • Premium
  • Uteplats
Miravägen 1, Storhogna, Bergs kommun
Miravägen 1, Storhogna, Bergs kommun, bild 2
Miravägen 1, Storhogna, Bergs kommun, bild 3

Miravägen 1

Lägenhet
Storhogna, Bergs kommun
Bjurfors Vemdalen
1 195 000 kr
38 m²
2 rum
vån 1/1
2 830 kr/mån
31 447 kr/m²

Drömmer du om ett fjällboende med närhet till natur och skidåkning? Då har du hittat rätt! På Solsidan i Storhogna ligger detta charmiga attefallshus i bostadsrättsform som är perfekt för dig som vill ha ett enkelt och bekvämt boende i fjällen. Huset om 38 kvm har en social planlösning mellan kök och allrum som blir den självklara samlingspunkten. Bostaden har stora fönsterpartier som ger ett naturligt och härligt ljusinsläpp. Här kan du njuta av utsikten mot skidbackarna samtidigt som du lagar god mat i familjens sällskap. Självklart har du ett fantastiskt solläge från morgon till kväll! I Storhogna bor du med direkt närhet till fin utförsåkning, längdskidåkning på fjället, skoteråkning och vandring. Här finns också Storhogna Högfjällshotell & spa där du kan koppla av och äta god mat. Hotellet erbjuder olika typer av aktiviteter så som hundspann, skotersafari och isklättring. I Storhogna hittar du också Storhogna M som är ett aktivitetshus med gym, bowling, restaurang och Skistar concept store. Här finns något för hela familjen! Bostaden säljs möblerad och utrustad med reservation för personliga tillhörigheter. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för visningsförfrågan.

  • Premium
  • Uteplats
Tomter i Vemdalen by, Vemdalen By, Härjedalens kommun

Tomter i Vemdalen by

Tomt
Vemdalen By, Härjedalens kommun
Bjurfors Vemdalen
750 000 kr
1 194 m² tomt

Nu finns chansen att förvärva en tomt i Vemdalen By där du kan uppföra ditt drömhus! Planområdet ligger i norra delen av Vemdalen, sydöst om Skomakars. Planen har två delområden. Det västra delområdet ligger i anslutning till Skomakargatan. I denna del finns 14 nya fastigheter i nära anslutning till elljusspåret. Det östra delområdet finns i anslutning till Rundkvistvägen där det är tre nya fastigheter. Totalt är det alltså 17 obebyggda tomter som väntar på sina nya ägare! Vid dessa tomter bor du med skogen och naturen som din närmaste granne. Ett optimalt läge för dig som vill bygga ditt permanenta hem. I Vemdalen by finns restauranger, bageri, butiker, matbutiker och Vemdalens skola med barn i förskoleålder upp till årskurs 6. Från tomterna har du endast en kort promenad till Lövåsgården där det finns gym, motionshall och fina motionsspår. På vintern finns också fina preparerade längdspår i olika distanser. Det är sällan det ges möjlighet att köpa en tomt i Vemdalen by med närhet till allt som byn har att erbjuda. En kort biltur på ca 10 min finner du Vemdalsskalet och Björnrike med fina skidbackar för dig som gillar den alpina skidåkningen. Fastigheterna har en byggrätt enligt detaljplan som tillåter att det på tomten får byggas bostäder. Största exploatering per fastighet är 200 kvadratmeter byggnadsarea. Inom den totala byggnadsarean får komplementbyggnad uppföras. Högst en huvudbyggnad. Minsta fastighetsstorlek är 1000 kvadratmeter. Högst två lägenheter per fastighet. Se mer detaljerad information i den bifogade detaljplanen under "dokument" eller kontakta Härjedalens kommun på nummer 0680-161 00. El finns framdraget till tomtgräns och en anslutningsavgift (25A) kommer den nuvarande fastighetsägaren att betala för. Det framtida huset kommer att kunna anslutas till det kommunala nätet för vatten och avlopp. Vatten och avlopp finns framdraget till tomtgräns och den nuvarande fastighetsägare kommer att betala anslutningsavgiften för en bostadsenhet. Läs mer under "dokument" för att se vilka tomter detaljplanen och försäljningen avser. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare vid intresse.

Vemdalsskalet Myskoxevägen 3, Vemdalsskalet, Härjedalens kommun

Vemdalsskalet Myskoxevägen 3

Tomt
Vemdalsskalet, Härjedalens kommun
Bjurfors Vemdalen
3 000 000 kr
1 040 m² tomt

Tomt i Hovdedalen med närhet till fjällnatur såväl sommar som vinter. Här kan du bygga ditt drömboende då tomten har ski in-/ski out till Vemdalsskalets skidbackar och direkt access till allt annat man kan tänkas behöva för en bekväm fjällvistelse. Hovdedalen är ett attraktivt område och erbjuder fantastisk skidåkning för hela familjen. En kort promenad från tomten hittar du Skalets Torg som erbjuder mysiga restauranger med god mat, butiker, afterski på Högfjällshotellet och Ski shop. Utöver det hittar du välpreparerade längdspår och förbindelsespår till Björnrike och Storhogna. Säljaren har ett samarbete med Residens Bygg som är husleverantör till denna tomt. Du som köpare väljer självklart själv vad du vill bygga tillsammans med entreprenören. Tomten får bebyggas med friliggande hus eller parhus, det vill säga maximalt två hushåll samt ett uthus/förråd. Byggarean, byggnadernas markyta, får uppgå till 180 kvm, varav uthus/förråd högst får utgöra 40 kvm. Huvudbyggnaden får byggas i två plan och uthus/förråd i ett plan. Se detaljplan och planbeskrivning under "Bostadsfakta" för mer detaljerade förutsättningar. I priset ingår en anslutning för VA och el vilket är framdraget till tomtgräns. Fiber finns vid tomtgräns.

  • Plus
Björnrike Björnvallsvägen 30, Björnrike, Härjedalens kommun

Björnrike Björnvallsvägen 30

Tomt
Björnrike, Härjedalens kommun
Bjurfors Vemdalen
2 995 000 kr
1 318 m² tomt

Nu finns chansen att förvärva denna tomt med fint läge vid Nalleliften och stolsliften Grizzly express i populära Björnrike. Fastigheten har en generös byggrätt med en detaljplan som tillåter 200 kvm bottenplatta med två våningar. Suterrängvåning får anordnas och räknas in i antalet våningar. Högsta nockhöjd är 9,5 m och högsta byggnadshöjd är 7,5 m vilket är generösa höjder för den gällande byggrätten. Det är tillåtet att bygga två lägenheter, antingen som ett parhus eller med en huvudbostad och en mindre gästlägenhet. Utöver största byggnadsarea får tomten bebyggas med högst 30 kvm uthus/balkong. Se mer detaljerad information i den bifogade detaljplanen eller kontakta Härjedalens kommun på nummer 0680-161 00. I Björnrike erbjuds härlig skidåkning tack vare långa och breda skidbackar med nedfarter som passar alla i familjen. I nära anslutning till tomten hittar du Sveriges längsta expresslift, Grizzly express, som tar dig hela vägen upp till toppen av fjället. Härifrån kan du välja mellan olika nedfarter i alla svårighetsgrader och längder. I barnområdet Björnvallen hittar du Valles minipark, en skogsbana och enklare skidbackar. I området finns även längdspår med förbindelse till Vemdalsskalet samt SkiStarshop Concept Store som du hittar vid Björnrike Torg som är alldeles nedanför tomten. Sommartid kan du gå på fina vandringsleder som erbjuder kristallklart vatten och en fantastisk natur med milsvid utsikt. Björnrike erbjuder också populära restauranger där du kan avnjuta en efterlängtad lunch efter några åk i backen eller en enklare fika. I priset ingår en anslutning för VA och el. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för frågor eller funderingar!

  • Plus

Visar alla 14