Mäklare Gustav Ekström

Gustav Ekström

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Enstavägen 7, Brunnsäng, Södertälje kommun
  • Kommande

Enstavägen 7

Villa
Brunnsäng, Södertälje kommun
Bo Lundvall & Son
7 295 000 kr
142 + 142 m²
7 rum
863 m² tomt

Varmt välkommen till Enstavägen 7. Här erbjuds en villa med totalyta över 280 kvm utöver det vanliga som har allt och lite till! Beläget långt in på lugn återvändsgata med totalt ostört läge. Fastigheten har attribut som pool, spabad, uterum, eldstad, vinkällare och mycket mer. Stor baksida med insynsskydd från alla håll med en rymlig altan med gott om plats för stora sociala tillställningar med sol hela dagen. Fastigheten är belägen i lugnt område med gångavstånd till förskola, kommunikationer m.m. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för ytterligare information.

Brita Wattrangs gata 29, Glasberga, Södertälje kommun
  • Kommande

Brita Wattrangs gata 29

Radhus
Glasberga, Södertälje kommun
Bo Lundvall & Son
3 595 000 kr
127 + 5,5 m²
5 rum
6 114 kr/mån
28 307 kr/m²

Attraktiva radhus i Glasberga med optimalt läge. Här bor man med ett trivsamt läge utan insyn och södervänd tomt. Huset har påkostade materialval som spotlights, helkaklade badrum, vitlaserat parkettgolv, stenskivor i köket m.m. Egen uteplats och tomt med förråd och flera parkeringsplatser i anslutning till bostaden. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för att boka visning!

  • Uteplats
Bodils väg 2, Östra Kallfors, Södertälje kommun
  • Kommande

Bodils väg 2

Villa
Östra Kallfors, Södertälje kommun
Bo Lundvall & Son
Pris saknas
138 m²
5 rum
1 529 m² tomt

På hörntomt i lugnt område erbjuds nu detta trivsamma enplanshus med en optimal planlösning i populära Kallfors. Huset är välbyggt med attribut som vattenburen golvvärme via bergvärmepump, Tibrokök, braskamin, dubbelgarage med elportar och mycket mer! Huset ligger på en plan, vackert anlagd tomt med fina planteringar, stenläggningar och en stor altan med spabad samt gott om plats för sittgrupper. Här bor man i ett lugnt villaområde med cykelavstånd till Järna som erbjuder skolor, förskolor, mataffärer och mycket mer. Man har även närhet till vacker natur och Kallfors golfklubb. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för ytterligare information.

Pimpelvägen 16, Centralt, Järna, Södertälje kommun
  • Kommande

Pimpelvägen 16

Villa
Centralt, Järna, Södertälje kommun
Bo Lundvall & Son
4 595 000 kr
124 + 148 m²
7 rum
762 m² tomt

Nu erbjuds denna rymliga villa centralt i Järna med gott om plats för den stora familjen! Huset erbjuder 5 sovrum, 3 toaletter, stora sociala ytor perfekt för trevliga tillställningar, braskamin, stor gillestuga och mycket mer! Här bor man i ett välbyggt hus beläget på en vacker trädgårdstomt med stor gräsmatta, växthus, uteplats under tak samt fina planteringar, fruktträd och stenläggningar. Huset erbjuder gott om förvaring dels i många platsbyggda garderober i sovrummen, förråd i källaren samt två stycken garage varav ett i huset. Här bor man med gångavstånd till skolor, förskolor, IP, pendeltåg, mataffärer och mycket mer. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för att boka visning!

Vidängsvägen 9, Ritorp, Södertälje kommun
  • Kommande

Vidängsvägen 9

Villa
Ritorp, Södertälje kommun
Bo Lundvall & Son
Pris saknas
121 m²
4 rum
927 m² tomt

Inom kort saluförs denna enplansvilla i attraktivt område belägen på lugn återvändsgata. Huset är totalrenoverat senaste året med påkostade materialval som helkaklade badrum med exklusiv inredning som vägghängd toalett, takdusch och spegel med högtalare i. Kök med bra planering och vitvaror från Bosch, gott om utrymme för stort matbord samt stilren kyl och frys från Samsung. I hela huset är belysning appstyrt via Plejd. Huset har en trevlig planlösning med master bedroom med egen klädkammare, stora öppna sociala ytor som passar utmärkt för trevlig umgängen och utgång till altanen på baksidan i sydvästläge från vardagsrummet. På tomten erbjuds ett stort isolerat dubbelgarage och en friggebod på baksidan. Tomten erbjuder stor gräsmatta på baksidan och vackra stenläggningar på framsidan. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för ytterligare information eller för att boka visning.

Visar alla 5