Bocentrum AB

Bocentrum AB

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Tullportsgatan 5D, Centralt, Kristinehamns kommun
 • Budgivning pågår

Tullportsgatan 5D

Lägenhet
Centralt, Kristinehamns kommun
Bocentrum AB
550 000 kr
71 m²
2 rum
vån 1/2
4 822 kr/mån
7 746 kr/m²

Mycket stor och ljus tvåa i markplan i populära HSB:s brf Tullporten. Lägenheten, som är på hela 71 kvadratmeter, har ett stort och rymligt kök, uttag för egen tvättmaskin i badrummet, stor klädkammare samt en uteplats med nyare trädäck och plats för egen odling/växter, Lägenheten är dessutom handikappvänlig. Ligger i stabil och välskött förening, med centralt läge och närhet till både resecentrum, Järnvägsparken och Stora Coop. Välkomna på visning.

 • Uteplats
Södra Staketgatan 42, Centralt, Kristinehamns kommun
 • Budgivning pågår

Södra Staketgatan 42

Lägenhet
Centralt, Kristinehamns kommun
Bocentrum AB
825 000 kr
70,5 m²
3 rum
vån 3/6
4 150 kr/mån
11 702 kr/m²

Mycket fin och ljus trea med centralt läge i populära HSBs brf Repslagarbanan! Lägenheten, som är på 70,5 kvadratmeter, har en bra planlösning och ligger på 3:e våningen i hus med hiss. Hela lägenheten är i gott skick, med fina parkettgolv i alla rum, ljusa ytskikt, fräscht kök och badrum från stambytet. Fönster och balkongdörr är bytta, och lägenheten har en stor, inglasad balkong med söderläge. Mycket välskött och stabil förening, här bor du billigt med låg månadsavgift där både internet och preliminär hushållsel är inkluderat! Lugnt och attraktivt boende med närhet till det mesta.

 • Plus
Kungsgatan 54A, Centralt, Kristinehamns kommun

Kungsgatan 54A

Lägenhet
Centralt, Kristinehamns kommun
Bocentrum AB
230 000 kr
47 m²
1.5 rum
vån 4/4
3 003 kr/mån
4 894 kr/m²

1½ rok i populära HSB:s Brf Tvillingarna! Ligger mycket centralt med gångavstånd till det mesta. Ligger på fjärde våningen i hus med hiss. Rymlig lägenhet på 47 kvm med en trevlig planlösning och fönster åt två väderstreck. Kök med separat matplats (som idag används som sovrum). En charmig lägenhet med högt till tak, fräscha ytskikt och en balkong åt öster med fin utsikt mot Kungsgatan. Till lägenheten hör ett vindsförråd och ett källarförråd. Ute på gården finns en gemensam uteplats och ett uterum. Parkeringsplats med eluttag finns att hyra (ev. kö). Månadsavgift endast 3003 kr, där värme, vatten och TV ingår. Varmt välkomna på visning!

Lundsholm Hallåsen 1, Ölme, Kristinehamns kommun

Lundsholm Hallåsen 1

Fritidshus
Ölme, Kristinehamns kommun
Bocentrum AB
395 000 kr
55 m²
2 rum
2 000 m² tomt

En charmig stuga med ett helt ostört läge med skogen som sin enda granne. I köpet ingår en båtplats i Vänern, ca 3 km från stugan! Vid båtplatsen finns även en badplats. På den härliga tomten om 2000 kvm finns ett uthus samt en stor altan som byggdes 2023. Det finns varken vatten, avlopp eller el. Stugan är fördelad på två rum och kök, med en trevlig planlösning. Nuvarande ägare bytte alla golv och målade om år 2021. Det finns en härlig öppen spis (i bruk) och i köket finns en gasolspis samt en gasolkyl/frys. För den köpare som vill ingår all lös egendom i köpet. Ligger på bekvämt avstånd från Kristinehamns centrum, då man efter endast 15 minuters bilfärd är på plats. Stugan ligger på arrenderad mark, med ett arrende om endast 3300 kr per år. Här kan du verkligen njuta av lugnet och vara för dig själv. Varmt välkomna att besöka denna sommaridyll!

Mossvägen 13, Djurgården, Kristinehamns kommun

Mossvägen 13

Villa
Djurgården, Kristinehamns kommun
Bocentrum AB
1 690 000 kr
120 + 158 m²
4 rum
764 m² tomt

Stor och vacker enplansvilla med hel källare; ett hus med stora ytor och stora möjligheter. Huset, vilket är på 120 kvm i entréplan + ett vidbyggt garage om 35 kvm, samt källarplan på ca 158 kvm, är i välskött men äldre skick. En luft/vattenpump har installerats 2015 vilket gör huset energieffektivt, och fiber är indraget 2017, men i övrigt är det mesta i huset original. Detta, tillsammans med den bra planlösningen, gör att en köpare kan göra detta till ett hem helt efter eget tycke och smak. Huset behöver dräneras, utöver det finns inget akut renoveringsbehov. På husets baksida finns en altan under tak, en stenlagd uteplats, samt en liten trädgård med några bärbuskar. Ligger på friköpt tomt med närhet till skola, förskola, idrottsanläggning, med mera. Varmt välkomna på visning.

 • Plus
Blomstervägen 3D, Centralt/Fältet, Kristinehamns kommun

Blomstervägen 3D

Lägenhet
Centralt/Fältet, Kristinehamns kommun
Bocentrum AB
210 000 kr
64 m²
2 rum
vån 2/2
4 766 kr/mån
3 281 kr/m²

Rymlig, central tvåa i HSB:s Brf Dalian. Ljus lägenhet med gavelläge och fönster åt tre håll! Lägenheten, som är 64 kvm, ligger på våning 2 av 2. Trevlig planlösning och högt i tak. Stort kök med öppen planlösning mot hallen, vilket ger en luftig känsla. Helkaklat badrum med egen tvättmaskin. Härlig balkong med söderläge och markis. Till lägenheten hör två källarförråd. I källaren finns en gemensam, nyrenoverad tvättstuga. Föreningen har 19 p-platser med eluttag (ev. kö). Månadsavgift 4766 kr (inkl. värme, vatten, TV & internet). Ligger mycket centralt med gångavstånd till Kungsgatan och till hållplats för kollektivtrafik. Varmt välkomna på visning!

 • Balkong
Fastingsgatan 12, Villastaden, Kristinehamns kommun
 • Budgivning pågår

Fastingsgatan 12

Villa
Villastaden, Kristinehamns kommun
Bocentrum AB
1 500 000 kr
127 m²
5 rum
866 m² tomt

Trevlig enplansvilla i omtyckt område. Huset, på 127 kvm, är fördelat på 5 rum och kök. På den friköpta hörntomten som är 866 kvm finns, förutom bostaden, ett garage med plats för en bil, ett förråd samt en altan med markis. Huset har en trevlig planlösning med mycket ljusinsläpp. Det finns två badrum, varav det ena totalrenoverades för ca 10 år sedan med klinkergolv med golvvärme och helkaklade väggar. Köket är rymligt med nyare kyl och frys. I allrummet finns en härlig braskamin (i bruk). Fiber finns indraget. Husets fasad målades om 2022. Bra läge med närhet till det mesta - så som centrum, resecentrum, skola och mataffär, med mera. Även närhet till E18 så att man snabbt och smidigt kan nå både Karlstad och Karlskoga. Varmt välkomna på visning! (Den 2 februari kommer huset att besiktas. Säljaren kommer även att teckna en dolda-fel försäkring.)

Trädgårdsgatan 10, Björneborg, Kristinehamns kommun
 • Mån 22 apr kl 16:00

Trädgårdsgatan 10

Villa
Björneborg, Kristinehamns kommun
Bocentrum AB
1 100 000 kr
135 + 122 m²
5 rum
1 949 m² tomt

Rymlig och välskött villa på stor och insynsskyddad tomt med bra läge i Björneborg. Huset är på 5 rum och kök + hel källare, med en stor altan mot den lummiga baksidan. Huset har bland annat nytt yttertak med solpaneler, bergvärme, mysig braskamin, nyare ytskikt i flera rum, fräscht badrum med mera. Huset är otroligt energieffektivt (energiklass A), så här bor du verkligen med låga driftkostnader. Ligger i lugnt område med närhet till natur, elljusspår och till Gräsviken vid sjön Vismen. Även närhet till både skola (F-6) och förskola. En riktigt familjevänlig villa. Varmt välkomna på visning!

 • Plus
 • Energieffektiv
Västanvinden 4, Strand, Kristinehamns kommun

Västanvinden 4

Villa
Strand, Kristinehamns kommun
Bocentrum AB
1 695 000 kr
146 + 12 m²
5 rum
1 101 m² tomt

Stort och rymligt suterränghus om 5 (+1) rum och kök på lugna, barnvänliga Strand. Ett hus i gott skick med 4 sovrum, två badrum, + extra utrymme i suterrängdelen. Huset har en bra planlösning där alla sovrum ligger i samma plan, och det finns flera utgångar till den fina trädgården. Huset har bland annat ett nyare badrum, nya elradiatorer i flera rum, nya fönsterkasetter i samtliga fönster, nyare luft/luft-värmepump, delvis nya vitvaror, fiber, med mera. Ligger på stor hörntomt, med flera mysiga uteplatser i olika väderstreck, och det finns även ett garage på tomten. Närhet till både förskola och grundskola (F-3), natursköna promenadstigar, stadsbondgården och knappt 10 minuter från centrum. Varmt välkomna på visning!

 • Plus
Västgötagatan 34B, Drevsta, Kristinehamns kommun

Västgötagatan 34B

Lägenhet
Drevsta, Kristinehamns kommun
Bocentrum AB
120 000 kr
29 m²
1 rum
2 750 kr/mån
4 138 kr/m²

Trevlig lägenhet i Riksbyggens Brf Kristinehamnshus nr 8. Lägenheten är en etta med kokvrå, om 29 kvm. Månadsavgift på endast 2 750 kr inkl. hushållsel. Badrum från 2008 med helkaklade väggar. Fransk balkong. Fräscha ytskikt. Bra och välskött bostadsrättsförening, där alla fönster, balkongdörrar och fläktsystem nyligen har bytts ut! Till lägenheten hör två källarförråd. I huset bredvid finns tre fräscha tvättstugor. Garage och p-plats finns att hyra (ev kö). Stambyte gjordes 2008. Ligger med bra läge och gångavstånd till centrum!

Ölme Berga 5, Ölme, Kristinehamns kommun
 • Imorgon kl 16:00

Ölme Berga 5

Villa
Ölme, Kristinehamns kommun
Bocentrum AB
1 790 000 kr
115 m²
4 rum
1 535 m² tomt

Enplansvilla med fint, lantligt läge strax nordväst om Kristinehamn (endast 10 minuter med bil). Huset består av fyra rum och kök och är till stor del renoverat, med bland annat nya ytskikt i de flesta rum, nytt fräscht badrum från 2022 och nyare vitvaror. Det finns också en altan med söderläge och fin utsikt över landskapet. Stor, friköpt tomt om 1535 kvadrat, där det förutom bostadsbyggnaden också finns ett fristående garage på gjuten platta, samt en mysig uteplats under pergola. Varmt välkomna på visning!

 • Plus
Visnums-Kilsvägen 41, Revsand/Hult, Kristinehamns kommun

Visnums-Kilsvägen 41

Fritidshus
Revsand/Hult, Kristinehamns kommun
Bocentrum AB
795 000 kr
60 m²
4 rum
1 500 m² tomt

Totalrenoverat fritidshus med sjönära läge mellan Revsand och Hult, ca 15 minuter söder om Kristinehamn. Ligger på arrenderad mark, med ett arrende om 10 000 kr per år. Nere vid sjön finns en liten badplats som ligger på samfälld mark. Även cykelavstånd till Revsands och Hults populära badplatser. Stugan (som har en boyta på 60 kvm) totalrenoverades både in-och utvändigt 2021. Nytt tak, ny fasad, nya fönster, nytt kök, nya ytskikt, m.m.! I stugan finns en härlig öppen spis (i bruk, men behöver besiktas). På tomten på ca 1500 kvm finns ett uthus med två gästrum och utedass, samt en garagebyggnad. 2021 byggdes en fin altan med västerläge och utsikt mot Vänern. En lugn och fridfull plats - ett riktigt smultronställe. Välkomna på visning!

Sjötorp 2465, Rudskoga, Kristinehamns kommun

Sjötorp 2465

Villa
Rudskoga, Kristinehamns kommun
Bocentrum AB
700 000 kr
105 m²
4 rum
1 308 m² tomt

En trevlig, prisvärd och lagom stor tvåplansvilla med stora möjligheter. Ligger i Rudskoga, ca 30 minuter söder om Kristinehamn. Huset har bland annat ett stort vardagsrum som går att dela av, nyare yttertak, ny el, nyare badrum, ny altan under tak, fiber och mycket mera. På den stora, friköpta tomten finns också ett stort uthus med stora förvaringsutrymmen samt två garage. Robotgräsklippare från 2020 ingår. I Rudskoga finns bland annat förskola och grundskola upp till årskurs 6, olika idrottsaktiviteter och gruppträningspass, elljusspår, samt butiker i Nybble och Åtorp, ca 15 minuter bort. Varmt välkomna på visning!

 • Plus
Rönneberg, Vålösund/Skärgården, Kristinehamns kommun

Rönneberg

Tomt
Vålösund/Skärgården, Kristinehamns kommun
Bocentrum AB
1 995 000 kr
3,7 ha tomt

I Kristinehamns skärgård hittar ni denna friköpta fastighet på drygt 3,7 ha! Kommunalt v/a och el finns draget till närliggande fastigheter. Nås både från Magasinsvägen och Vålösundsvägen (via Ryssebovägen och Ålgränd). Det ingår jakträtt på småvilt samt 5 dagars jakträtt på älgkalv. Ligger endast 6 km från centrum med närhet till natur, friluftsliv, bryggor och badplatser. En investering för framtiden?!

Visar alla 14