Bocentrum AB

Bocentrum AB

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Kålerud Skogshyddan, Kålerud, Kristinehamns kommun

Kålerud Skogshyddan

Villa
Kålerud, Kristinehamns kommun
Bocentrum AB

3 300 000 kr

134 m²

6 rum

1,2 ha tomt

Liten hästgård med mycket fint, lantligt läge endast 10 minuter söder om Kristinehamn! Boningshuset är en enplansvilla byggd 1990, med bra planlösning. Här finns stora öppna ytor, fyra sovrum, mysig kakelugn, stort, vidbyggt garage, altaner i flera väderstreck, med mera. På fastigheten finns även en stallbyggnad med 4 boxar, en stor hästhage, uthus med vedbod och förråd, garage/förråd, jordkällare, med mera. Enskilt läge i lugnt område, med vacker omgivning. Välkomna på visning!

Runnebol 3210, Rudskoga, Kristinehamns kommun

Runnebol 3210

Villa
Rudskoga, Kristinehamns kommun
Bocentrum AB

1 300 000 kr

137 m²

5 rum

3 900 m² tomt

Välkomna till Runnebol 3210, en lagom stor villa i mysiga Rudskoga, ca en halvtimme söder om Kristinehamn. Villa på 5 rum och kök i gott skick, med bland annat fräscht kök, nya ytskikt i flera rum, delvis nya fönster, uppvärmning med jordvärme, med mera. Mycket stor, friköpt tomt om 3900 kvm, som både skulle kunna styckas av eller inrymma fler byggnader eller odling. Ligger i idyllisk miljö med närhet till sjön och Gottbols fina badplats, granne med jordgubbsåkrar och ängar. Närhet till förskola och grundskola, gym och eljusspår. Varmt välkomna på visning!

Enserudsgatan 19B, Enserud, Kristinehamns kommun
 • Ons 7 jun kl 16:00

Enserudsgatan 19B

Lägenhet
Enserud, Kristinehamns kommun
Bocentrum AB

375 000 kr

80,5 m²

4 rum

5 273 kr/mån

4 658 kr/m²

Lägenhet om 4 rum och kök i trevliga brf Lotusblomman. Ligger en halvtrappa upp (hiss finns), och har en bra planlösning med fönster åt tre håll och balkong med förmiddagssol. Lägenheten har både badrum och extra toalett, egen tvättmaskin, fint parkettgolv i vardagsrummet med mera. Brf Lotusblomman är en populär förening med god gemenskap, närhet både till centrum, matbutik och grönområde. Varmt välkomna på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Kungsgårdsvägen 22, Kungsgårdsvägen, Kristinehamns kommun

Kungsgårdsvägen 22

Lägenhet
Kungsgårdsvägen, Kristinehamns kommun
Bocentrum AB

790 000 kr

94,3 m²

4 rum

5 413 kr/mån

8 378 kr/m²

Ljus och trevlig lägenhet om fyra rum och kök i Brf Nya Granaten. Ligger på tredje våningen i hus med hiss. Lägenheten har ett vardagsrum med fint parkettgolv, två badrum, gott om förvaring, stor balkong med eftermiddags- och kvällssol, med mera. I källaren finns förråd och matkällare, och parkeringsplats finns att hyra! Bra och stabil bostadsrättsförening som erbjuder låga elkostnader tack vare solceller på taket. Ligger i ett lugnt och trivsamt område med närhet till förskola, skola och matbutik. Varmt välkomna på visning.

 • Balkong
 • Hiss
Lundsholm Basvägen 5, null, Kristinehamns kommun
 • Imorgon kl 16:00

Lundsholm Basvägen 5

Fritidshus
Kristinehamns kommun
Bocentrum AB

440 000 kr

45 m²

3 rum

2 000 m² tomt

Fint och prydligt fritidshus med sjönära läge mellan Kristinehamn och Karlstad. Ligger på arrenderad tomt om ca 2000 kvm, med skyddat läge och utsikt över området. Stugan har ett nyare kök (2015), nya radiatorer (2022), drickbart vatten (sommartid), altan med västerläge, med mera. På tomten finns även en fin gäststuga, uthus, redskapsbod, utedusch och lekstuga. Nere vid sjön finns både fina badplatser och småbåtshamn. Ett mycket trevligt naturnära område, där du kan njuta av lugn och stillhet. Välkomna på visning!

 • Plus
Källarbacken 9, null, Kristinehamns kommun

Källarbacken 9

Tomt
Kristinehamns kommun
Bocentrum AB

450 000 kr

1 234 m² tomt

Friköpt tomt med bra läge på Fältet, och fin utsikt över stan. Tomten är på 1234 kvadrat och kommunalt V/A och fiber finns i gatan. Här finns möjlighet att bygga en villa i ett eller två plan, på upp till 150 kvm (per plan) samt komplementbyggnad på 40 kvm. Närhet till centrum, förskola och grundskola, med mera. För intresseanmälan, ring eller maila Bocentrum.

Bråtenvägen 12, Bråten, Kristinehamns kommun

Bråtenvägen 12

Fritidshus
Bråten, Kristinehamns kommun
Bocentrum AB

2 700 000 kr

32 m²

2 rum

1 645 m² tomt

Välkomna till detta fantastiska sjöläge vid Vänerns kant! Ligger i Bråten, med närhet både till Kristinehamn och Karlstad. Huset är rejält och har fungerat som permanentboende, men har ett stort underhållsbehov gällande invändiga ytskikt och badrum. Från altanen har man en fin vy över solnedgångarna över sjön. Ligger på stor friköpt sjötomt (landareal 1645 kvm) i slutet av vägen, med gott om utrymme för tillbygge eller nybygge. På tomten finns även några uthus. Ett läge att verkligen satsa på, där du kan njuta av avskildheten och lugnet. Välkomna på visning!

Sannagatan 56L, Sanna, Kristinehamns kommun

Sannagatan 56L

Lägenhet
Sanna, Kristinehamns kommun
Bocentrum AB

330 000 kr

54 m²

2 rum

3 759 kr/mån

6 111 kr/m²

Ljus och fin tvåa på andra våningen i brf Sanna 2. Lägenheten är i gott skick, med renoverat kök, fina golv, helkaklat badrum, balkong med härligt sydvästläge (eftermiddags- och kvällssol), med mera. Trevlig planlösning med gott om ljus och förvaring, mysigt burspråk och högt i tak. Ligger i en väldigt stabil och välskött förening, där månadsavgiften inkluderar både hushållsel och internet! Nära till matbutik, centrum och skärgården, Välkomna!

 • Balkong
Sannaliden 14, Djurgården, Kristinehamns kommun

Sannaliden 14

Villa
Djurgården, Kristinehamns kommun
Bocentrum AB

2 800 000 kr

176 m²

6 rum

1 586 m² tomt

Välkommen till Sannaliden 14! En stor och imponerande suterrängvilla med bästa Djurgårdsläge. Huset är på 6 rum och kök där ena delen i suterrängplan har egen entré och kan användas som separat lägenhet. Huset erbjuder stora, öppna sällskapsytor, vackra originaldetaljer, mysig öppen spis med kamininsats, stor och lummig trädgård som gränsar till skolområdet, med mera. Uppvärmning sker med hjälp av bergvärme, och intill huset finns ett stort dubbelgarage. Ligger på friköpt tomt med närhet till skola, förskola, matbutik och idrottsområde. Varmt välkomna på visning.

Revsandsvägen 35, Revsand, Kristinehamns kommun

Revsandsvägen 35

Fritidshus
Revsand, Kristinehamns kommun
Bocentrum AB

1 995 000 kr

70 m²

2 rum

Fritidshus med fantastiskt Vänerläge i trivsamma Revsand! Cirka 20 minuter söder om Kristinehamn ligger denna pärla, där du kan njuta av solnedgångar över sjön i väster, stillhet och lugn. Sjövatten finns indraget till stugan, och dusch, mulltoa samt tvättmaskin finns i ett uthus. Stugan ligger på arrenderad mark om ca 1500 kvm, där arrendet för närvarande är 19 000 kr/år. Ett riktigt smultronställe med stor potential, varmt välkomna på visning!

Visnums-Kilsvägen 41, Revsand/Hult, Kristinehamns kommun

Visnums-Kilsvägen 41

Fritidshus
Revsand/Hult, Kristinehamns kommun
Bocentrum AB

895 000 kr

60 m²

4 rum

1 500 m² tomt

Totalrenoverat fritidshus med sjönära läge mellan Revsand och Hult, ca 15 minuter söder om Kristinehamn. Ligger på arrenderad mark, med ett arrende om 10 000 kr per år. Nere vid sjön finns en liten badplats som ligger på samfälld mark. Även cykelavstånd till Revsands och Hults populära badplatser. Stugan (som har en boyta på 60 kvm) totalrenoverades både in-och utvändigt 2021. Nytt tak, ny fasad, nya fönster, nytt kök, nya ytskikt, m.m.! I stugan finns en härlig öppen spis (i bruk, men behöver besiktas). På tomten på ca 1500 kvm finns ett uthus med två gästrum och utedass, samt en garagebyggnad. 2021 byggdes en fin altan med västerläge och utsikt mot Vänern. En lugn och fridfull plats - ett riktigt smultronställe. Välkomna på visning!

Spelmansgatan 59B, Centralt, Kristinehamns kommun

Spelmansgatan 59B

Lägenhet
Centralt, Kristinehamns kommun
Bocentrum AB

750 000 kr

74,5 m²

3 rum

4 499 kr/mån

10 067 kr/m²

Topprenoverad trea i HSB:s brf Ursus. Ligger på första våningen - endast en halvtrappa upp - och har ett mycket fint, fräscht badrum, renoverat kök, fina golv, samt en stor inglasad balkong. Lägenheten har också en trevlig planlösning, med gott om förvaring, och i månadsavgiften på 4499 kr är preliminär hushållsel och internet inkluderad. Ligger i ett lugnt och trivsamt område, nära till centrum, och är bara att flytta in i. Parkering finns att hyra. Välkomna!

 • Plus
Södra Ringvägen 54D, Centralt, Kristinehamns kommun

Södra Ringvägen 54D

Lägenhet
Centralt, Kristinehamns kommun
Bocentrum AB

290 000 kr

56 m²

3 rum

4 655 kr/mån

5 179 kr/m²

Mycket fint renoverad trea i Riksbyggens brf Forellen. Ligger endast en halvtrappa upp och har en trevlig planlösning med stor balkong i söderläge. I stort sett hela lägenheten renoverades 2020, med bland annat nytt kök och nya vitvaror, nya vinylgolv och innerdörrar, nya ytskikt i alla rum samt att badrummet fick en uppfräschning. Till lägenheten hör ett stort källarförråd, och p-plats finns att hyra. Ligger med närhet både till centrum och grönområde. Varmt välkomna på visning!

Drevstagatan 49A, Drevsta, Kristinehamns kommun

Drevstagatan 49A

Lägenhet
Drevsta, Kristinehamns kommun
Bocentrum AB

220 000 kr

53,5 m²

2 rum

4 402 kr/mån

4 112 kr/m²

Ljus och trivsam tvåa i Riksbyggens brf Kristinehamnshus nr 8. Lägenheten, som är på 53,5 kvm ligger på andra våningen, och har en öppen planlösning, fina ytskikt, gott om förvaring, stor balkong med söderläge, med mera. Badrummet är renoverat 2008 och har egen tvättmaskin, balkongdörr och fönster byttes 2021. Till lägenheten hör två källarförråd och i grannhuset finns tre fräscha tvättstugor. Ligger med bra läge på gångavstånd både till centrum och naturen. Varmt välkomna på visning!

Enserudsgatan 19A, Enserud, Kristinehamns kommun

Enserudsgatan 19A

Lägenhet
Enserud, Kristinehamns kommun
Bocentrum AB

155 000 kr

39 m²

1 rum

2 710 kr/mån

3 974 kr/m²

Stor och rymlig etta på andra våningen i hus med hiss! Ligger i brf Lotusblomman, och har en boyta på 39 kvadratmeter. Stort kök med plats för matbord, gott om förvaring, stort rum med parkettgolv, med mera. Till lägenheten hör ett vindsförråd och ett källarförråd, och parkeringsplats finns att hyra! Ligger på gångavstånd från centrum med fint läge och med Lötälven och grönområde som granne. Tillträde kan ske omgående. Välkomna!

 • Balkong
 • Hiss
Sjötorp 2465, Rudskoga, Kristinehamns kommun

Sjötorp 2465

Villa
Rudskoga, Kristinehamns kommun
Bocentrum AB

700 000 kr

105 m²

4 rum

1 308 m² tomt

En trevlig, prisvärd och lagom stor tvåplansvilla med stora möjligheter. Ligger i Rudskoga, ca 30 minuter söder om Kristinehamn. Huset har bland annat ett stort vardagsrum som går att dela av, nyare yttertak, ny el, nyare badrum, ny altan under tak, fiber och mycket mera. På den stora, friköpta tomten finns också ett stort uthus med stora förvaringsutrymmen samt två garage. Robotgräsklippare från 2020 ingår. I Rudskoga finns bland annat förskola och grundskola upp till årskurs 6, olika idrottsaktiviteter och gruppträningspass, elljusspår, samt butiker i Nybble och Åtorp, ca 15 minuter bort. Varmt välkomna på visning!

 • Plus
Kurlandaallén 6, Kurlanda, Kristinehamns kommun

Kurlandaallén 6

Villa
Kurlanda, Kristinehamns kommun
Bocentrum AB

990 000 kr

93 m²

5 rum

924 m² tomt

Trevlig villa på 5+2 rum och kök vid Kurlanda. Huset är en enplansvilla med två inredda sovrum på vindsvåningen och hel källare med två extra rum. Ligger vid foten av Kurlandabacken med en stor, plan trädgård på baksidan av huset. Dränering är gjord 2019 och huset har nya ytskikt i de flesta rum, ett badrum från 2008, en mysig öppen spis med insats, fiber, fristående garage på tomten med mera. Några saker återstår att färdigställa, exempelvis den inglasade altanen samt toaletten på övervåningen, men huset har stor potential, och kan passa både en stor och en liten familj. Ligger med gångavstånd från centrum och med närhet till naturen. Välkomna på visning.

Hagalundsvägen 9 A-B, Solbacken/Marielund, Kristinehamns kommun
 • Budgivning pågår

Hagalundsvägen 9 A-B

Övrigt
Solbacken/Marielund, Kristinehamns kommun
Bocentrum AB

4 300 000 kr

1 646 m² tomt

Hyresfastighet med omtyckt läge i Kristinehamn! Innehåller åtta lägenheter, med drygt 520 kvm uthyrbar yta (+ fem garage). Totala hyresintäkter är ca 474 000 kr/år inkl. moms (varmhyror). Driftskostnader inkl. moms före underhåll är ca 200 000 kr/år. Uppvärmning sker med en bergvärmepump som installerades 2007. Ligger på en friköpt tomt på 1646 kvm i omtyckt bostadsområde. Lugnt läge men ändå närhet till det mesta! Så som skola, resecentrum, mataffär, naturen m.m. Även närhet till E18 så att man snabbt och smidigt kan nå både Karlstad och Karlskoga. Välkomna på visning!

Visar alla 18