Bocentrum AB

Bocentrum AB

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Virvelvinden 10, Strand, Kristinehamns kommun
  • Ons 7 aug kl 16:00

Virvelvinden 10

Villa
Strand, Kristinehamns kommun
Bocentrum AB
2 950 000 kr
170 m²
6 rum
933 m² tomt

Virvelvinden 10 - En mycket stor och imponerande villa med fint läge på Strand. Huset, som är på minst 170 kvadratmeter, fördelas på 6 rum och kök (i dagsläget 4 sovrum) och har även mycket extraytor som exempelvis ett dubbelgarage, en vacker inglasad altan, en friggebod och ett stort förråd. Här finns även ett fint kök från 2016, hall och toalett från 2019, stora öppna sällskapsytor, braskamin från 2020, en stor härlig altan med västerläge och kvällssol, med mera. Allt är i mycket gott skick med fina ytskikt: inga större renoveringsbehov föreligger. Till dubbelgaraget finns två elstyrda portar, och på utsidan finns laddbox för elbil. Trädgården erbjuder gott om grönytor och odlingsmöjligheter och känns lummig och insynsskyddad tack vare buskar på sidorna och gräns mot allmänning på baksidan. Strand är ett mycket familjevänligt område, och huset ligger med Närhet till både förskola och grundskola (F-3), natursköna promenadstigar, stadsbondgården och knappt 10 minuter från centrum. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
Bjurtjärn England 4, Bjurtjärn, Storfors kommun

Bjurtjärn England 4

Villa
Bjurtjärn, Storfors kommun
Bocentrum AB
1 690 000 kr
154 m²
5 rum
5 040 m² tomt

Rymlig villa i mycket gott skick, med trevligt lantligt läge. Stor och avskild tomt om 5040 kvm. På tomten finns bland annat ett rymligt garage med eldriven port, flera förråd och ett gästrum. På husets baksida finns en mycket stor altan med pool och en vedeldad bastu med relaxdel. Hela altanen är totalt insynsskyddad med ett högt, vitmålat staket. Bostadsbyggnaden är har en trevlig planlösning fördelat på 154 kvm. Köket totalrenoverades 2017. Det finns två badrum, det ena totalrenoverades 2017 och där finns även en bastu. Fiber är indraget i huset. Huset värms med vattenburen el och en härlig braskamin. 2020 tvättades och målades yttertaket. Vattnet kommer från en djupborrad brunn och avloppet går till en trekammarbrunn med infiltration. Ligger på bekvämt avstånd från Kristinehamn, Karlskoga och Storfors. Endast 1 km från huset finns Bjurtjärns skola (F-åk 6). Precis utanför tomten finns en busshållplats, där går bland annat skolbussen för de äldre barnen. Varmt välkomna på visning!

Södra Ringvägen 54 E, Centralt/Södermalm, Kristinehamns kommun

Södra Ringvägen 54 E

Lägenhet
Centralt/Södermalm, Kristinehamns kommun
Bocentrum AB
270 000 kr
56,5 m²
3 rum
vån 3/3
5 250 kr/mån
4 779 kr/m²

Central trea i hus med hiss! Fin lägenhet i Brf Forellen. Ligger på tredje våningen (av tre). I månadsavgiften på 5250 kr ingår ALLT (även internet och hushållsel). Trevlig planlösning och en boyta på 56,5 kvm. Stor, inglasad balkong med söderläge och fin utsikt över parkområde. Helkaklat badrum med toppmatad tvättmaskin. Till lägenheten hör två källarförråd. Det finns en festlokal/övernattningslägenhet som kan hyras. På gården finns en lekplats och en gemensam uteplats. Parkeringsplats med eluttag finns att hyra. Här når du Kristinehamns centrum på bara några minuters promenad. Även närhet till mataffärer, skolor och busshållplats. Välkomna på visning!

Bjurtjärn Frövetterstorp 22, Frövetterstorp, Storfors kommun

Bjurtjärn Frövetterstorp 22

Fritidshus
Frövetterstorp, Storfors kommun
Bocentrum AB
1 250 000 kr
72 + 5 m²
4 rum
2 122 m² tomt

Välskött fritidshus med fint och avskilt läge nära sjön Frövettern! Endast några hundra meter till bad- och båtplats. På den stora, friköpta tomten finns ett uthus innehållande ett garage och en gästlägenhet med flera sovplatser. Huset är vinterbonat och innehåller alla bekvämligheter man kan önska. Det finns två badrum, det ena från 2016. I vardagsrummet finns en härlig braskamin. Vatten från djupborrad brunn och avlopp till en trekammarbrunn med infiltration. Ligger på bekvämt avstånd, då man efter endast 25 minuters bilfärd är på plats (gäller från Kristinehamn, Karlskoga och Storfors). Varmt välkomna på visning!

Vålön 16, Vålön, Kristinehamns kommun

Vålön 16

Fritidshus
Vålön, Kristinehamns kommun
Bocentrum AB
950 000 kr
35 m²
1 rum

Trevlig sommarstuga med fantastiskt Vänerläge på Vålön, några minuters båtfärd från fastlandet. Ligger på västra sidan av Vålön, och har egen nybyggd brygga med utsikt mot öppet Vänerhav. Stugan ligger på insynsskyddad arrendetomt (arrende för närvarande 14 000 kr/år) där det förutom själva stugan på 1 rum och kök, finns en gäststuga med 4 sängplatser, en äldre lekstuga samt ett uthus med vedbod och utedass. I stugan finns kök med kyl/frys, varmluftsugn, micro och vedspis. Framsidan på stugan är nyligen renoverad med nya fönster, sjövatten finns indraget och i köpet ingår allt lösöre. Nere vid bryggan kan du både bada eller njuta av härliga solnedgångar i väst. Kontakta mäklaren för bokning av visning, varmt välkomna!

Ölsboda 222, Ölsboda/Stor-Björken, Degerfors kommun

Ölsboda 222

Fritidshus
Ölsboda/Stor-Björken, Degerfors kommun
Bocentrum AB
1 575 000 kr
70 + 25 m²
4 rum
2 553 m² tomt

Välkomna till Ölsboda 222 och detta fina fritidshus med mycket vackert sjöläge vid sjön Stor-Björken strax söder om Degerfors. Huset är i gott skick och har alla moderniteter som krävs för att kunna användas som permanent- eller fritidsboende under längre perioder: vatten från djupborrad brunn, avlopp till minireningsverk, luft/luft-värmepump, öppen spis med insats, ny el, fullt utrustat kök och badrum, med mera. Fiber kommer att installeras efter sommaren. Ligger på stor, friköpt tomt om 2553 kvadrat, där det förutom boningshuset finns flera uteplatser - både med och utan tak, olika förråd och bodar samt en gräsmatta perfekt för kubb-spel eller liknande. Nere vid sjön kan du sitta och bara njuta av naturens skådespel, och från bryggan finns en badstege för många härliga sommardopp. I köpet ingår en mindre båt, och stora delar av lösöret inne i stugan blir också kvar. En riktigt fin plats som ägarna i alla år har kallat för "paradiset", varmt välkomna på visning!

  • Plus
Skaraborgsvägen 16, Skaraborgsvägen, Kristinehamns kommun

Skaraborgsvägen 16

Lägenhet
Skaraborgsvägen, Kristinehamns kommun
Bocentrum AB
295 000 kr
53,8 m²
2 rum
vån 2/3
3 921 kr/mån
5 483 kr/m²

Mycket fin och ljus lägenhet i HSB:s brf Pumpen. Ligger på andra våningen och är i genomgående fräscht skick, med bland annat nyare golv och ytskikt i samtliga rum, kaklat badrum med egen tvättmaskin/torktumlare, dimbara spotlights i sovrummet, balkong i söderläge, med mera. Ligger med närhet både till centrum och naturen, i stabil bostadsrättsförening. Fria parkeringar finns i närheten av huset och till lägenheten hör både ett vindsförråd och en matkällare. Varmt välkommen på visning.

  • Plus
Kungsgatan 54A, Centralt, Kristinehamns kommun

Kungsgatan 54A

Lägenhet
Centralt, Kristinehamns kommun
Bocentrum AB
210 000 kr
47 m²
1.5 rum
vån 4/4
3 003 kr/mån
4 468 kr/m²

1½ rok i populära HSB:s Brf Tvillingarna! Ligger mycket centralt med gångavstånd till det mesta. Ligger på fjärde våningen i hus med hiss. Rymlig lägenhet på 47 kvm med en trevlig planlösning och fönster åt två väderstreck. Kök med separat matplats (som idag används som sovrum). En charmig lägenhet med högt till tak, fräscha ytskikt och en balkong åt öster med fin utsikt mot Kungsgatan. Till lägenheten hör ett vindsförråd och ett källarförråd. Ute på gården finns en gemensam uteplats och ett uterum. Parkeringsplats med eluttag finns att hyra (ev. kö). Månadsavgift endast 3003 kr, där värme, vatten och TV ingår. Varmt välkomna på visning!

Föraregatan 2F, Villastaden, Kristinehamns kommun
  • Budgivning pågår

Föraregatan 2F

Lägenhet
Villastaden, Kristinehamns kommun
Bocentrum AB
310 000 kr
60,5 m²
2 rum
vån 1/2
4 478 kr/mån
5 124 kr/m²

Mycket fin och rymlig gaveltvåa i HSB:s brf Barberaren. Lägenheten, som ligger på första våningen (en halvtrappa upp), är på 60,5 kvadrat och i gott skick. Här finns kök med nyare vitvaror, fint badrum, fina fönsterbrädor i marmor, och ett extra matrum som skulle kunna användas som ett litet sovrum. Fönster åt tre håll och högt i tak gör lägenheten ljus och trivsam, och i källaren finns två källarförråd, gemensam tvättstuga samt cykelrum. Stabil och välskött bostadsrättsförening, Välkomna på visning.

Järnvägsgatan 6, Centralt, Kristinehamns kommun

Järnvägsgatan 6

Villa
Centralt, Kristinehamns kommun
Bocentrum AB
3 450 000 kr
184 m²
7 rum
1 126 m² tomt

Välkomna till Järnvägsgatan 6 och denna underbara sekelskiftesvilla! Här är allting i mycket gott skick, och huset har genom åren renoverats med varsam hand för att behålla den tidstypiska stilen. Invändigt finner du smakfullt renoverat kök och badrum, vackra trägolv, kakelugnar, stora rum och sällskapsytor, goda förvaringsmöjligheter, med mera. Huset, med sina 7 rum och kök, kan enkelt anpassas för att passa både en stor och en mindre familj, och då samtliga vitvaror är bytta under senare år så finns här inget renoveringsbehov att tala om. På utsidan har den vackra glasverandan återställts till sitt ursprungsutförande, med originalfönstren med färgat glas. I den lummiga trädgården finns gott om blommor, frukt och bär, och i den nybyggda paviljongen kan man sitta och njuta av härliga sommarkvällar. Ligger centralt i lugn och rogivande miljö, med gångavstånd till det mesta. Varmt välkomna på visning.

  • Plus
Södra Ringvägen 54F, Centralt, Kristinehamns kommun
  • Tis 30 jul kl 16:00

Södra Ringvägen 54F

Lägenhet
Centralt, Kristinehamns kommun
Bocentrum AB
270 000 kr
71,5 m²
3 rum
vån 3/3
6 550 kr/mån
3 776 kr/m²

Lagom stor gaveltrea i brf Forellen. Ligger på översta våningen har en trevlig planlösning med högt i tak och fönster åt tre håll. Lägenheten är i äldre men välskött skick, och har ett helkaklat badrum med uttag för egen tvättmaskin, stor inglasad balkong med söderläge, gott om förvaringsutrymme med mera. I källaren finns en fräsch tvättstuga, två källarförråd, samt en övernattningslägenhet/festlokal som kan hyras av föreningens medlemmar. I månadsavgiften på 6550 kr ingår både internet samt hushållsel. Ligger centralt med närhet till mataffärer, skolor och busshållplats. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
Nyhamnsvägen 2C, Sannakajen, Kristinehamns kommun

Nyhamnsvägen 2C

Lägenhet
Sannakajen, Kristinehamns kommun
Bocentrum AB
1 490 000 kr
59,3 m²
2 rum
4 750 kr/mån
25 126 kr/m²

Nu finns möjlighet att förvärva ett fantastiskt fint boende på populära Sannakajen. Lägenheten stod klar i juni 2023 och nuvarande ägare har inte bott där. Allt är därför helt nytt. Trevlig planlösning med 2 rok som är fördelade på 59,3 kvm. Ett modernt boende med smakfulla färger och detaljer. Det helkaklade badrummet är rymligt och innehåller både tvättmaskin och torktumlare och på golvet ligger ett exklusivt klinkergolv. Köket är fullt utrustat och har en öppen planlösning mot vardagsrummet. Från vardagsrummet når man den stora altanen som delvis är under tak. Altanen ligger med västläge, vilket ger en fantastisk kvällssol och utsikt mot vattnet. Fiber är indraget och uppvärmningen sker med golvvärme i samtliga rum. I alla rum sitter spotlights i taket. Till lägenheten hör en parkeringsplats med elbilsladdare. Det finns ett förråd i anslutning till entrén och ett gemensamt cykelförråd bara några meter bort. Lägenheten är placerad på markplan vilket gör det till ett bekvämt boende utan trappor eller trösklar. Ett attraktivt och sjönära läge med närhet till allt man kan önska, så som centrum, skärgården, mataffärer, båthamn, restauranger, med mera. Varmt välkomna på visning!

Södra Ringvägen 61A, Södermalm, Kristinehamns kommun
  • Mån 29 jul kl 16:30

Södra Ringvägen 61A

Lägenhet
Södermalm, Kristinehamns kommun
Bocentrum AB
150 000 kr
24,5 m²
1 rum
vån 2/3
2 388 kr/mån
6 122 kr/m²

Mycket fint renoverad etta med kokvrå i HSB:s Brf Motorn. Lägenheten, som är på 24,5 kvm är i mycket gott skick, helt inflyttningsklar, med nytt helkaklat badrum med golvvärme (2022), ny kokvrå samt fräscha ytskikt. Till lägenheten hör ett källarförråd. I källaren finns även en gemensam tvättstuga och ett gym som kan nyttjas av föreningens medlemmar! Ligger med närhet till centrum, matbutik och pizzeria. Välkomna på visning.

  • Plus
Stampbrogatan 20, Strandskatan, Kristinehamns kommun

Stampbrogatan 20

Lägenhet
Strandskatan, Kristinehamns kommun
Bocentrum AB
795 000 kr
71,5 m²
3 rum
vån 6/6
4 302 kr/mån
11 119 kr/m²

Trevlig trea i populära brf Strandskatan! Ligger på sjätte våningen (högst upp) i hus med hiss, och har en fantastisk utsikt över såväl staden med skyline som de natursköna omgivningarna. Lägenheten är på 71,5 kvadrat och har ett fint, helkaklat badrum med golvvärme, renoverat 2020 i samband med föreningens stambyte, ett rymligt kök, gott om förvaring samt en stor, inglasad balkong med söderläge. Brf Strandskatan är en stabil och välskött förening, med låga månadsavgifter och god ekonomi. Ligger med härligt läge nära naturen, ICA Maxi, Pekås, resecentrum och på cykelavstånd till centrum (ca 1 km)! Varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Baggerudsvägen 42, Baggerud, Kristinehamns kommun
  • Tor 8 aug kl 16:00

Baggerudsvägen 42

Fritidshus
Baggerud, Kristinehamns kommun
Bocentrum AB
600 000 kr
72 m²
2 rum
2 470 m² tomt

Fritidshus med mycket fint, ostört läge i Baggerud, ca 20 kilometer söder om Kristinehamn. Huset har under senare år använts som permanentboende, och avlopp finns till trekammarbrunn och vatten från djupborrad brunn. Ligger på stor friköpt tomt om 2470 kvadratmeter där det också finns en gäststuga samt ett förråd med carport. Boningshuset är i slitet skick med ett stort renoveringsbehov, och här finns flera påbörjade projekt som inte färdigställts. Men med lugnet och avskildheten finns här en stor potential. Ligger naturnära och sjönära (ca 200 meter) med cykelavstånd till badplats. Mer info kommer.

  • Plus
Stenstaliden 4D, Stenstaliden, Kristinehamns kommun

Stenstaliden 4D

Lägenhet
Stenstaliden, Kristinehamns kommun
Bocentrum AB
165 000 kr
33 m²
1 rum
vån 1/7
1 820 kr/mån
5 000 kr/m²

Etta i populära Brf Stenstaliden. Mycket låg månadsavgift på 1820 kr! Det finns en inre fond på hela 3487 kr. Lägenheten, som är 33 kvm, ligger på markplan i hus med hiss. 2019/2020 renoverades hela lägenheten med nya golv, väggar och tak! I badrummet finns en nyare duschkabin. Stor balkong/uteplats med härligt sydvästläge. Nyare fönster och balkongdörr (bytta 2016). Till lägenheten hör ett vindsförråd och ett matkällarförråd. Föreningen har fem fina tvättstugor, en övernattningslägenhet, en bastu med mera. Garage och p-plats med eluttag finns att hyra. Ligger med närhet till skog och natur, och dessutom med bra pendlingsläge mot Karlstad och Karlskoga. Brf Stenstaliden är en av Kristinehamns mest populära föreningar. Varmt välkomna på visning!

Revsandsvägen 19A, Revsand, Kristinehamns kommun

Revsandsvägen 19A

Fritidshus
Revsand, Kristinehamns kommun
Bocentrum AB
295 000 kr
24 m²
2 rum

Stuga med härligt, sjönära läge vid Revsand, endast 15 minuter söder om Kristinehamn. Ligger på arrenderad (f.n. 14 400 kr/år) tomt om ca 1800 kvm, med delvis sjöutsikt. Stugan har nydragen el och fiber finns indraget. Tre sovplatser finns i huvudbyggnaden och i uthuset finns ytterligare möjlighet till sovplats. (I uthuset finns även utedass). Lugnt läge med med närhet till stor fin badstrand, båtplatser och sommarkiosk. Välkomna på visning.

Södra Ringvägen 61B, Södermalm, Kristinehamns kommun

Södra Ringvägen 61B

Lägenhet
Södermalm, Kristinehamns kommun
Bocentrum AB
125 000 kr
24,5 m²
1 rum
vån 1/3
2 388 kr/mån
5 102 kr/m²

Fräsch och ljus etta med kokvrå i HSB:s Brf Motorn. Låg månadsavgift, endast 2388 kr/mån - Perfekt för en student eller som förstaboende. Lägenheten, som är 24,5 kvm, ligger på första våningen (endast en halvtrappa upp). Stambyte och badrumsrenovering genomfördes 2022. Badrummet är mycket fint med klinkergolv och helkaklade väggar. Hallen och rummet totalrenoverades 2024. Till lägenheten hör ett källarförråd. I källaren finns även en gemensam tvättstuga, ett cykelrum samt ett gym! Ligger mycket centralt med endast 5 min gångavstånd till Kungsgatan. Välkomna på visning!

Sannagatan 52F, Sanna, Kristinehamns kommun

Sannagatan 52F

Lägenhet
Sanna, Kristinehamns kommun
Bocentrum AB
320 000 kr
49,5 m²
2 rum
vån 1/3
3 747 kr/mån
6 465 kr/m²

Fin och välplanerad tvåa i HSB:s brf Sanna 1. Lägenheten, som ligger på första våningen, är i gott skick med nyare vitvaror och tapeter, egen tvättmaskin i badrummet och en balkong med härligt söderläge. Högt i tak och en genomgående planlösning med fönster åt två håll gör lägenheten ljus och trevlig. Välskött och stabil förening där hushållsel och internet är inkluderat i månadsavgiften. Ligger med närhet till matbutik och idrottsanläggning, med cykelavstånd till centrum och Kristinehamns skärgård. Välkomna på visning.

  • Energieffektiv
Jägaregatan 42, Fältet/Djurgården, Kristinehamns kommun

Jägaregatan 42

Villa
Fältet/Djurgården, Kristinehamns kommun
Bocentrum AB
1 950 000 kr
185 + 64 m²
7 rum
629 m² tomt

Stor 1,5-plansvilla med källare belägen i populärt område! Passar den stora familjen (med 7 rum o kök) med många sovrum. Trevlig hörntomt om 629 kvm. På tomten finns en altan under tak och en uteplats med plattor, båda med västerläge. Det finns även en balkong med söderläge. Huset har en trevlig planlösning, ett badrum från 2019 med klinkergolv med golvvärme och kaklade väggar, ett trevligt kök med nyare diskmaskin och kyl, med mera. Husets tak byttes 2011 och 2005 tillbyggdes huset med matsal/allrum + garage. Garaget har plats för en bil. Elbilsladdare finns installerad. Närhet till Djurgårdsskolan, ICA-butik, sjukhuset, Björkvallens idrottsplats med elljusspår, med mera. Varmt välkomna på visning!

Södra Ringvägen 57A, Södermalm, Kristinehamns kommun
  • Mån 29 jul kl 15:30

Södra Ringvägen 57A

Lägenhet
Södermalm, Kristinehamns kommun
Bocentrum AB
290 000 kr
59 m²
2 rum
4 144 kr/mån
4 915 kr/m²

Trevlig gavellägenhet om 2 rok i populära HSB's Brf Södermalm. Välplanerad lägenhet som ligger på tredje våningen och med en boyta på 59 kvm. Fönster åt tre väderstreck medför en luftig och ljus känsla. Helkaklat badrum med tvättmaskin. Kök med mysigt burspråk. Balkong med söderläge och utsikt in mot den fina innergården. Månadsavgift endast 4 144 kr, inkl värme, vatten, kabel-TV OCH prel hushållsel. Till lägenheten hör ett vindsförråd. Det finns en gemensam tvättstuga i källaren, ett träningsrum med bastu samt en övernattningslägenhet. Garage och p-plats med och utan eluttag finns att hyra. Lugnt boende med närhet till centrum, pizzeria, närbutik och gångavstånd till ICA Maxi! Varmt välkomna på visning!

  • Plus
Södra Ringvägen 41, Södermalm, Kristinehamns kommun

Södra Ringvägen 41

Lägenhet
Södermalm, Kristinehamns kommun
Bocentrum AB
160 000 kr
35,4 m²
1 rum
vån 3/3
2 374 kr/mån
4 520 kr/m²

Mysig lägenhet med låg månadsavgift i Brf Karlshall på Södra Ringvägen. Lägenheten är en stor etta, möjlig att dela av till mindre tvåa eller etta med sovalkov, och ligger på översta våningen och har därmed snedtak i stora rummet. Badrummet i lägenheten är nyligen renoverat i samband med föreningens stambyte och har egen tvättmaskin. Balkong med härligt sydvästläge, vilket innebär sol hela dagen, och fin utsikt över stan. Ligger nära till centrum, Ica maxi och bussförbindelser. Stabil förening med låg månadsavgift. Välkomna på visning!

  • Balkong
Mariebergsvägen 22, Stenfallet, Kristinehamns kommun

Mariebergsvägen 22

Lägenhet
Stenfallet, Kristinehamns kommun
Bocentrum AB
440 000 kr
86 m²
4 rum
vån 1/2
5 904 kr/mån
5 116 kr/m²

UNIKT TILLFÄLLE! Ljus och rymlig (takhöjd 2,60 m) gavelfyra i lugnt område. Låg månadsavgift inklusive el, TV och bredband. Lägenheten, som är 86 kvm, ligger på första våningen (endast en halvtrappa upp). Det finns två härliga balkonger med söderläge, där man får en glimt av Vänern. Ett rymligt och ljust kök. Två helkaklade badrum, det ena med badkar och det andra med dusch och där det är förberett för tvättmaskin. I den låga månadsavgiften ingår ALLT (även Telia Lagom, 24 HD-kanaler + 100/100 fiber). I källaren finns tre förråd, ett mindre gym, ett cykelförråd samt en nyrenoverad tvättstuga. Det finns en samlingslokal och ett övernattningsrum som får användas gratis av föreningens medlemmar! Ligger med närhet till sjö och natur samt café, restaurang och närbutik. Även nära till busshållplats där både stadsbussar och 500-bussen mot Karlskoga/Karlstad går. Endast 2 km till Kristinehamns centrum. En stabil bostadsrättsförening som arbetar aktivt för medlemmarnas trivsel. Varmt välkomna på visning!

Bengtsgård 26, Bengtsgård, Kristinehamns kommun

Bengtsgård 26

Fritidshus
Bengtsgård, Kristinehamns kommun
Bocentrum AB
325 000 kr
45 m²
2 rum
1 000 m² tomt

Fritidshus med underbart läge nära Vänern. Avskild tomt med gångavstånd till egen bad-/båtplats. Även cykelavstånd till Bengtsgårds populära kommunala badplats. Ligger på bekvämt avstånd från Kristinehamns centrum, då man efter endast 25 minuters bilfärd är på plats. Stugan är på 45 kvm och har både en öppen spis och en vedspis. Mysig stuga med fina ytskikt där köket renoverades 2020. På tomten finns också en gäststuga, ett badrum med dusch, flera förrådsutrymmen, m.m. Arrende 7000 kr/år. Stugan passar utmärkt både sommar- och vintertid! På sommaren kan du njuta av härliga bad och båtturer och på vintern kan du åka skridskor på den långgrunda sjön! Välkomna på visning.

Nolbygatan 5, Bele, Kristinehamns kommun

Nolbygatan 5

Lägenhet
Bele, Kristinehamns kommun
Bocentrum AB
99 000 kr
31 m²
1 rum
vån 2/4
2 649 kr/mån
3 194 kr/m²

Fin etta i HSB:s Brf Bele. Ligger på andra våningen och har en rymlig balkong med sydvästläge. Lägenheten är på 31 kvm och har ett kaklat badrum med egen tvättmaskin, fina ytskikt, delvis nya vitvaror, stort rum, med mera. Låg månadsavgift, endast 2649 kr/mån med hushållsel inräknat. Välskött förening där det finns gemensamma tvättstugor, övernattningslägenhet, ett enklare gym, ett litet solarium och en föreningslokal. Ligger på lugna Stenfallet, med nära till sjö och natur. Även nära till busshållplats där både stadsbussar och 500-bussen mot Karlskoga/Karlstad går. Till lägenheten hör ett förråd och en matkällare. Parkeringsmöjlighet finns. Välkomna på visning!

Visar 1 - 25 av 30