Mäklare Conny Thornberg

Conny Thornberg

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Månstorpsvägen 6, null, Laholms kommun

Månstorpsvägen 6

Övrigt
Laholms kommun
1 095 000 kr
1,6 ha tomt

Unikt tillfälle 15 608 kvm Mark gränsande till industriområde Nyby Används i dag som jordbruksmark. Arrende med 9 månaders uppsägningstid.

Öringe 468, Öringe, Laholms kommun
  • Lör 18 maj kl 10:00

Öringe 468

Tomt
Öringe, Laholms kommun
1 595 000 kr
1,5 ha tomt

Skapa ditt eget drömboende på Hallands troligen största detaljplanerade tomt! Unik möjlighet att förvärva en tomt på 14 761 kvm med en byggrätt för ett 250 kvm hus på max 2 två våningar och dessutom ett 200 kvm stort uthus. Här kan den som vill skapa sin egen oas med fantastiska möjligheter att odla frukt och grönsaker, eller varför inte en liten vinodling? För den hästälskande familjen ger tomten en unik möjlighet att bygga en mindre hästgård med närhet till allt. Från tomten som ligger mer än 75 meter över havet erbjuds enastående panoramavyer och utsikt över delar av Laholmsbukten. Det natursköna området är känt för sina frodiga skogar och pittoreska landskap och lockar både naturälskare och de som söker lugn och avkoppling. Öringe är en liten by med både skola och förskola, belägen mellan städerna Laholm och Halmstad som båda nås på 10-12 minuter och kan erbjuda alla stadens bekvämligheter och aktiviteter. Till sommarparadiset Båstad är det 30 minuter. El och fiber finns vid tomtgränsen. Kontakta oss idag för mer information och för att utforska denna fantastiska tomt. Visningsansvarig Birger Bäkmark 0720040095

  • Plus
Häljalt, null, Perstorps kommun

Häljalt

Fritidshus
Perstorps kommun
225 000 kr
1 068 m² tomt

Lugnt läge långt in på återvändsgata med närhet till skog och vattendrag. Idyliskt med bokskog som slår ut, ca 1.5 km till närmaste sjö. Detaljplanen tillåter huvudbyggnad på 80 kvm i ett plan samt 30 kvm komplementbyggnad. Utöver detta finns möjlighet att bygga till huset 15 kvm samt gästhus på 30 kvm enl. attefallsregeln. Denna tomt blir obligatoriskt medlem i Dalshult Samfällighetsförening. Medlemsavgiften är förnärvarande 4000kr per år i avgiften ingår vatten avlopp. Snöröjning samt gräsklippning på gemensamma ytor vägunderhåll mm. Anslutningsavgiften för vatten och el är betald.

Visar alla 3