Bostadsbutiken

Bostadsbutiken

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Österled 17B, Äsperöd, Uddevalla kommun
  • Tis 30 jul kl 18:00

Österled 17B

Lägenhet
Äsperöd, Uddevalla kommun
Bostadsbutiken
1 595 000 kr
93,5 m²
4 rum
vån 2/3
6 365 kr/mån
17 059 kr/m²

Välkomna till denna fantastiskt fina, ljusa och välplanerade fyrarumslägenhet om hela 93,5 kvm belägen i ett lugnt och barnvänligt område, nära skog och grönska. Här har ni tre rymliga sovrum, varav ett extra stort och dessutom med utgång till inglasad balkong i söderläge. Två fräscha och stilrena badrum renoverade 2005. Trivsamt och modernt kök med gott om förvaringsmöjligheter och arbetsytor intill det rymliga vardagsrummet. Generöst med förvaring i lägenheten i flera garderober och klädkammare, dessutom hela fyra förråd på källarplan. I området finns förutom grönområden också förskola, grundskola, vårdcentral och täta bussförbindelser in till centrum! Varmt Välkomna att boka in er på visning!

  • Plus
  • Balkong
Kantatvägen 5, Hovhult, Uddevalla kommun

Kantatvägen 5

Lägenhet
Hovhult, Uddevalla kommun
Bostadsbutiken
895 000 kr
84 m²
4 rum
vån 3
6 211 kr/mån
10 655 kr/m²

Välplanerad fyrarumslägenhet i en omtyckt bostadsrättsförening! På 84 kvadratmeter hittar ni bland annat tre rymliga sovrum med gott om förvaring. I det stora, helkaklade badrummet ryms förutom badkar både tvättmaskin och torktumlare. Lägenheten är ljus med fönster åt två håll och ett kök med en härligt stor matplats mot innergården. Balkongen som nås via vardagsrummet ligger åt samma håll. Här finns både markis och textilmatta och solen når hit under eftermiddag och kväll. Lägenheten har nya ytskikt och genomtänkta materialval. För de boende finns även en rad gemensamma utrymmen att använda/hyra såsom fullutrustad gästlägenhet, hobbyrum och samlingslokal. Gårdarna är utrustade med lekplats, grillplatser och stora gräsmattor. Från området är det gångavstånd till affär, apotek, bibliotek, skolor, förskolor, vårdcentral, tandläkare och annan service. Bussarna till Uddevalla centrum går varje kvart från någon av områdets två busshållplatser.

  • Balkong
Stenshult 328, Stenshult, Uddevalla kommun

Stenshult 328

Villa
Stenshult, Uddevalla kommun
Bostadsbutiken
1 495 000 kr
117 m²
4 rum
2 006 m² tomt

Välkomna till Stenshult! Här erbjuds ett välplanerat enplanshus med tre sovrum, rymliga sällskapsytor och garage! Huset har ett renoveringsbehov och behöver därmed lite kärlek för att uppnå sin fulla potential. Här finns det möjlighet att anpassa bostaden efter egna önskemål! Tomten är trivsam med några uppväxta träd och buskar. Här bor ni lantligt med naturskönt läge, endast 10-15 minuters bilfärd till Uddevalla centrum - Välkomna att boka in er på visning! OBS! Renoveringsbehov föreligger, fastigheten säljs med friskrivningsklausul.

Bergsliden 15, Holmen-Valbo Ryr, Munkedals kommun

Bergsliden 15

Villa
Holmen-Valbo Ryr, Munkedals kommun
Bostadsbutiken
2 195 000 kr
75 m²
4 rum
1 651 m² tomt

Högt belägen, på en gata utan genomfartstrafik, i det mysiga området Holmen i Färgelanda finns denna väldisponerade fastighet. Här bor ni med naturen tätt intill, stor härlig trädgård med gräsmatta samt promenadavstånd till den gemensamma badplatsen. Huset är ett enplanshus från 2017 och passar såväl som permanent- eller fritidshus. Tre sovrum, helkaklat bardum, rymlig tvättstuga samt stilren kök med öppen planlösning mot vardagsrum. Här finns även kamin för kyligare kvällar samt utgång till den stora altanen med rogivande utsikt. Här har ni naturen med skog och fågelkvitter som närmaste grannar. För den som gillar friluftsliv finns fina bär- och svampmarker alldeles runt knuten och bad i Holmevattnet endast några minuters promenad bort. Välkomna att kontakta mäklaren för visning!

  • Plus
Garvarmyrvägen 5, Centralt, Uddevalla kommun

Garvarmyrvägen 5

Villa
Centralt, Uddevalla kommun
Bostadsbutiken
3 995 000 kr
134 + 20 m²
5 rum
442 m² tomt

Välkomna till Garvarmyrvägen 5 - en unik familjevilla där varje rum andas historia och genomtänkta detaljer! På en lugn gata utan genomfartstrafik hittar ni denna idyll. Med sina 134 + 20 välplanerade kvadratmeter centralt beläget, är detta hemmet perfekt för er som söker pulsen och närheten till stadskärnan men samtidigt känslan och friheten det innebär att bo i hus. Bostaden präglas av en unik charm och karaktär, vilket skapar en varm och inbjudande atmosfär. Ni välkomnas in i en hall med avhängningsmöjligheter och tar er vidare in till vardagsrummet, ett luftigt rum med vackert ljusinsläpp och gott om plats för soffgrupp samt matsalsmöbel. Vidare finns köket som är en given samlingsplats i huset. Här erbjuds generösa arbetsytor och alla bekvämligheter man kan önska. En av de stora höjdpunkterna med detta hem är det fina, insynsskyddade uterummet med utgång till en av fastighetens flera uteplatser, perfekt för avkoppling och sociala tillställningar året runt. På övervåningen hittar ni ett stort badrum med genomtänkta materialval. Från den trivsamma hallen nås även bostadens samtliga sovrum, var och ett unikt på sitt sätt. Här kan ni dra er tillbaka, finna ro efter en lång dag och skymta Uddevallabron mellan takåsarna. Nuvarande ägare har bevarat och lyft fram tilltalande detaljer, bland annat gamla trägolv och timmerväggar som bryter av fint mot de modernare inslagen. Utomhus är trädgården som en oas med flera trevliga platser som två altaner, uterummet och förråd samt uthus för extra förvaring. Här finns utrymme för lek och avkoppling. På Garvarmyrvägen bor ni i närheten av allt stadskärnan har att erbjuda. Mysiga kaféer, shopping, restauranger, bibliotek , tågstation och mycket mer finns en kort promenad bort! Varmt välkomna att boka in er på visning!

Mosstigen 9B, null, Uddevalla kommun

Mosstigen 9B

Lägenhet
Uddevalla kommun
Bostadsbutiken
845 000 kr
39,7 m²
1 rum
vån 2/3
2 584 kr/mån
21 285 kr/m²

Välkomna till Mosstigen 9b och denna perfekta etta med helkaklat badrum, vardagsrum med sovalkov, samt stor inglasad balkong i söderläge med utsikt över staden. Lägenheten har även fullutrustat kök med alla bekvämligheter man kan önska. Gott om förvaring i rymlig klädkammare i anslutning till hallen. Här bor ni centralt och med närhet till det mesta. Ett bekvämt, stadsnära läge med promenadavstånd till Uddevalla centrum och allt som stadskärnan har att erbjuda. En välskött förening med en låg månadsavgift på 2 584 kr, där både värme, elavgift, vatten, kabel-TV, bredband och parkering ingår. Välkomna på visning så att ni får uppleva denna supermysiga lägenhet!

  • Balkong
Tånga 522, Hafsten-Tånga, Uddevalla kommun
  • Mån 29 jul kl 17:00
Tånga 522, Hafsten-Tånga, Uddevalla kommun, bild 2
Tånga 522, Hafsten-Tånga, Uddevalla kommun, bild 3

Tånga 522

Villa
Hafsten-Tånga, Uddevalla kommun
Bostadsbutiken
5 795 000 kr
160 + 100 m²
10 rum
1 572 m² tomt

Nu erbjuds chansen att förvärva detta välplanerade och välskötta hus med karaktär. På en lugn återvändsgata välkomnas ni av en stor uppfart med plats för flera bilar som utgörs av stilren plattsättning och stort, isolerat garage med tillhörande förråd. Baksidan av huset erbjuder exklusivt poolområde som inramas av lättskött trädgård med fruktträd och bärbuskar, här kan solen avnjutas från morgon till sen kväll. Huset har många sovrumsmöjligheter och praktiska sällskapsytor. Från vardagsrummet och matplatsen har du uppsikt över poolen, så perfekt planerat. Den öppna planlösningen och stora fönsterpartierna tillåter vackert ljusinsläpp under dagarna. Köket är stort med gott om arbetsytor och har öppen förbindelse till matplatsen och vardagsrummet. Extra mysigt med kaminen som ger både skön värme och känsla. Det är lätt att bo en större familj, här finns idag sex sovrum och möjlighet till fler för den som önskar. En solig baksida med pool, jacuzzi samt utedusch hittar man inte överallt, men här på Tånga 522 finns det och mycket mer! Att framåt kvällen krypa ned i ett varmt spabad under stjärnhimmeln blir verkligen hemmalyx. Här bor ni ostört med kort promenad till strand och bad. För den som önskar finns möjlighet till arrende av stranddel där sjöbod med vedeldad bastu, brygga och möjlighet till båtplats ingår. Endast ca 300 meter till fin badstrand vid Hafsten som också erbjuder camping för era långväga gäster. Varmt välkomna att boka in er på visning!

  • Premium
Backen 105, null, Uddevalla kommun
  • Budgivning pågår

Backen 105

Tomt
Uddevalla kommun
Bostadsbutiken
575 000 kr
1 823 m² tomt

Välkommen till Backen 105 – här finns möjlighet att skapa ditt drömhem i en lantlig och härlig miljö. Här finner du en trevlig villatomt om 1 823 m², omgiven av lummig skog, öppna betesmarker och natursköna områden. En idyllisk plats för dig som söker ett lantligt boende perfekt placerat mellan Uddevalla och Ljungskile. Tomten är inte bunden till någon hustillverkare, vilket ger dig friheten att bygga det hem du önskar. Här fanns tidigare ett suterränghus i två plan, perfekt anpassat till omgivningen. På tomten finns bland annat en borrad brunn, godkänt avlopp och framdragen fiber i okänt tillstånd, samt ett uthus för extra förvaring. Välkommen att besöka tomten när det passar dig.

Forshälla Sund 565, null, Uddevalla kommun
Forshälla Sund 565, null, Uddevalla kommun, bild 2
Forshälla Sund 565, null, Uddevalla kommun, bild 3

Forshälla Sund 565

Villa
Uddevalla kommun
Bostadsbutiken
8 195 000 kr
204 + 99 m²
9 rum
3 408 m² tomt

Med utsikt över hav och Uddevallas hamninlopp erbjuds en exklusivt belägen och gedigen villa med servitut för egen brygga. Ett boende med fritt och rogivande utsiktsläge mot havet, där utsikten genom husets stora fönsterpartier är som en levande och ständigt skiftande tavla. Utöver öppningen ner mot stranden samt bryggan, är fastigheten insynsskyddad mot övriga omgivningar och ligger vackert oavsett årstid. Här kan ni beundra den magiska utsikten över vattnet från flera platser, en perfekt bostad för er som uppskattar en naturnära och bekväm livsstil. Bostaden är ett suterränghus , perfekt anpassat till den sluttande tomten och maximerar den hänförande utsikten. Den sociala och öppna planlösningen på entréplan är hjärtat av detta hem. Här finns fönster längst nästan hela långsidan som släpper in det naturliga ljuset och stående utsikten över vattnet. En av fastighetens flera uteplatser nås via utgången i köket, där ni kan följa solen från tidig morgon till sen kväll. Via vardagsrummet nås den inglasade verandan som för dagens ägare är en stor favorit. Här kan ni umgås med nära och kära för att avsluta dagen med solnedgången och Uddevalla bron i sikte. På samma plan finns även ett rum som idag används som kontor, gästtoalett samt hall med gott om plats för avhängning av ytterkläder. En trappa upp möts ni av ett ljust allrum med öppen spis och panoramautsikt över havet. Här finner ni helkaklat badrum och bostadens fyra, rymliga sovrum som enkelt kan förvandlas till ytterligare ett rum för den som önskar. Två av rummen har egen utgång till balkongen med vacker vy. Vindsvåningen erbjuder utmärkta ytor för hemmakontor med havsutsikt i två vädersträck och gott om förvaringsmöjlighet. Rummen kan även enkelt användas som gästrum eller extra sovrum vid behov. På källarplan finns bland annat tvättstuga med smidigt tvättnedkast från övervåningen, utgång till det stora garaget, vin - och matkällare samt relax-avdelning med badkar, dusch, bastu och vackert, marockanskt klinkers på golvet. Intill strandkanten hittas den vedeldade bastun med uteplats och badtunna intill, perfekt för avkoppling. Efter bastun kan ni ta ett svalkande dopp från bryggan eller stranden. Den stora, uppväxta trädgården är lättskött, men för den med gröna fingrar finns det gott om utrymme att låta fantasin flöda. Sund erbjuder vackra omgivningar med närhet till havet och naturen. Njut av lugnet och friden, samtidigt som ni har bekvämt avstånd till service och kommunikationer endast en kort biltur från Uddevalla centrum. Välkomna att kontakta mäklaren för visning!

  • Premium
  • Energieffektiv
Ulveviken 495, Ulveviken, Uddevalla kommun

Ulveviken 495

Villa
Ulveviken, Uddevalla kommun
Bostadsbutiken
2 895 000 kr
126 + 160 m²
8 rum
2 484 m² tomt

Välkomna till Ulveviken och denna charmiga bostad i olika etage. Lugnt belägen, i slutet av en grusväg och med naturen som närmaste granne hittar ni en vinkelställd villa med spännande planlösning. Bostaden erbjuder bland annat åtta rum, stort kök samt två badrum. Huset omringas av en lättskött trädgård som bjuder in till lek och bus och de härliga uteplatserna tillåter er följa solen från tidig morgon till sen kväll! På tomten finns även vidbyggt garage med ingång till huset samt plats för flera bilar på den grusade uppfarten. Här bor ni rofyllt med praktiskt läge och bekvämt avstånd till Orust, Henån eller Uddevalla! En kort cykeltur tar er till fina promenadstråk och salta bad! Varmt välkomna på visning!

  • Plus
Kaparegatan 4C, Söder, Uddevalla kommun

Kaparegatan 4C

Lägenhet
Söder, Uddevalla kommun
Bostadsbutiken
875 000 kr
51 m²
2 rum
vån 2/4
3 776 kr/mån
17 157 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och välplanerade tvåa belägen på underbara söder! Lägenheten om 51 välplanerade kvadratmeter rymmer en ljus hall, sovrum, kök med plats för matbord, badrum med tvättmaskin samt vardagsrum. Från vardagsrummet nås en stor inglasad balkong i västerläge med många soltimmar varje dag! Gott om plats för förvaring i klädkammare och platsbyggda garderober. Här bor du på en lugn och trivsam gata, med endast några minuters promenad till centrum med shopping, caféer, busstation och mycket mer. Välkomna att kontakta mäklaren för visning!

  • Balkong
  • Hiss
Tant Gredelins väg 12, Södra Dalaberg, Uddevalla kommun
  • Budgivning pågår

Tant Gredelins väg 12

Villa
Södra Dalaberg, Uddevalla kommun
Bostadsbutiken
2 650 000 kr
139 + 15 m²
7 rum
254 m² tomt

Välkomna till ett väldisponerat 2½-planshus med gott om plats för hela familjen! Bostaden erbjuder bland annat öppna ytor, moderna ytskikt och två uteplatser som gör det enkelt att ta vara på solens timmar från morgon till kväll. Entrévåningen fördelas på hall med förvaring i platsbyggda garderober, nyrenoverat kök i öppen planlösning mot vardagsrum, stilfullt badrum med genomtänkta detaljer och tvättstuga samt stor klädkammare. Från vardagsrummet nås altanen med morgon och förmiddagssol för härliga stunder med morgonkoppen i handen. En trappa upp finner ni allrum med utgång till den stora uteplatsen på baksidan, bostadens andra badrum samt tre stora sovrum varav ena med egen balkong. Högst upp i huset finns ytterligare ett rum som idag används som kontor, utrymmet går såklart utmärkt att använda som ett extra sovrum för den som önskar. Huset omringas av en lättskött och insynsskyddad trädgård. Plats i carport och tillhörande P-plats ligger nära intill. Trevligt läge på gata utan genomfartstrafik, och intill gång -cykelvägar. I närområdet finns såväl sköna strövområden, bad vid Bjursjön, utegym, hinderbana samt motionsspår med belysning. Inom promenadavstånd hittar ni även bland annat ICA-affär, vårdcentral, bibliotek mm. Varmt välkomna på visning!

Vindfällegatan 8, Vindfället, Uddevalla kommun

Vindfällegatan 8

Lägenhet
Vindfället, Uddevalla kommun
Bostadsbutiken
895 000 kr
95,5 m²
4 rum
vån 2
6 338 kr/mån
9 372 kr/m²

Välkomna till Vindfällegatan 8 och en rymlig lägenhet om hela 95,5 kvm. Välplanerad planlösning i två våningsplan, med tre rymliga sovrum (möjlighet till fyra) och ett badrum samlat en trappa upp. Kök, vardagsrum med utgång till rymlig balkong och det andra badrummet finns på entréplanet. Totalt fyra rum och kök, perfekt för den stora familjen som letar efter en lägenhet med gott om plats! Här bor Ni i ett bostadsområde med grönskande, bilfria gårdar med lekplats för barnen. Föreningen har flera gemensamma utrymmen för de boende att nyttja - motionslokal, samlingslokal med pentry, solarium, bastu, snickeri samt både tvätt- och mekplatser i garagen. På gångavstånd finns mataffär, vårdcentral, skolor, förskola samt busshållplats med täta bussförbindelser till centrum. Området är naturnära med närhet till bland annat Bjursjön med trevliga promenadstråk, motionsspår, utomhusgym och badplats. Välkomna på visning!

  • Balkong
Bön 712, lgh. 1013, null, Uddevalla kommun

Bön 712, lgh. 1013

Lägenhet
Uddevalla kommun
Bostadsbutiken
1 450 000 kr
60,5 m²
2 rum
vån 1/1
3 300 kr/mån
23 967 kr/m²

Välkomna till Bön 712 och denna otroligt charmiga tvårumslägenhet med påkostade tillval! Den rymliga hallen erbjuder gott om förvaring och plats för att hänga av sig ytterkläder. Från hallen når ni badrummet utrustat med bland annat tvättmaskin och torktumlare. Vidare finner ni köket med noga utvalda detaljer i marmor, vinkyl och dubbel uppsättning av kyl/frys. Även här erbjuds mycket förvaring och öppen planlösning mot vardagsrummet där får ni plats med både soffa och matbord. Härifrån nås utgången till den stora, insynsskyddade altanen med jacuzzi och sol största delen av dagen. Då lägenhet 1013 är en hörnlägenhet blir uteplatsen extra stor. Den välplanerade ytan rymmer plats för både loungegrupp, matbord samt grill för ljuvliga sommarkvällar. Via en platsbyggd skjutdörr i vardagsrummet, nås bostadens sovrum. Den stora altandörren tar er ut till uteplatsen och skapar vackert ljusinsläpp i rummet! Sovrummet har en egen klädkammare och platsbyggda garderober för extra förvaring. Här bor ni lantligt i lugn och ro, med badplatser, vackra naturstigar och busshållplatsen inom promenadavstånd! Välkomna att kontakta mäklaren för visning!

  • Uteplats
Kantatvägen 11, Kantatvägen, Uddevalla kommun

Kantatvägen 11

Lägenhet
Kantatvägen, Uddevalla kommun
Bostadsbutiken
800 000 kr
84 m²
4 rum
vån 1
6 721 kr/mån
9 524 kr/m²

Bekvämt belägen på entréplan! En ljus 4:a (omgjord 3:a) med helkaklat badrum med golvvärme, duschplats och tvättmaskin, kök med matplats, tre sovrum och vardagsrum med parkett samt utgång till inglasad balkong. På Kantatvägen bor Ni i en omtyckt bostadsrättsföreningen med fördelaktiga månadsavgifter där det mest ingår i såsom värme, vatten, hushållsel, tv-utbud, bredband och sopsortering. För de boende finns även en rad gemensamma utrymmen att använda/hyra såsom fullutrustad gästlägenhet, hobbyrum och samlingslokal. Gårdarna är utrustade med lekplats, grillplatser och stora gräsmattor. Från området är nära till stadsdelens centrum med affär, apotek, bibliotek, skolor, förskolor, vårdcentral, tandläkare och annan service. Kommunikationerna med centrum, Torp och övriga delar av staden nås genom en kort promenad. Välkomna att kontakta mäklaren för visning!

Carl Roséns Gränd 9, Dalaberg, Uddevalla kommun

Carl Roséns Gränd 9

Lägenhet
Dalaberg, Uddevalla kommun
Bostadsbutiken
285 000 kr
34,5 m²
1 rum
vån 1/3
2 697 kr/mån
8 261 kr/m²

Här erbjuds 1 r.o.k på 34,5 kvadratmeter med härlig balkong. Lägenheten är placerad på bottenplan men har ändå ett högt läge, tack vare suterrängvåningen. Här finns ett rymligt allrum med del för avhängning vid entrén, helkaklat badrum och ett separat kök med plats för matbord samt utgång till balkongen. Här bor Ni i ett bostadsområde med närhet till trevliga strövområden, mataffär, vårdcentral, bibliotek, pizzeria och mycket mer. Några hundra meter till närmsta busshållplats med tät busskommunikation ner till stan. Varmt välkomna att boka in er på visning!

  • Balkong
Äsperödsvägen 14A, Äsperöd, Uddevalla kommun

Äsperödsvägen 14A

Lägenhet
Äsperöd, Uddevalla kommun
Bostadsbutiken
995 000 kr
56 m²
2 rum
vån 3/3
3 557 kr/mån
17 768 kr/m²

Välkomna till denna ljusa 2-rumslägenhet belägen i ett lugnt och naturnära område. Bostaden om 56 kvadratmeter erbjuder bland annat ett stort sovrum med gott om förvaring i skjutgarderober, ett modernt kök med plats för matbord och ett vardagsrum med parkettgolv och utgång till den inglasade balkongen i söderläge. Här har ni en genomtänkt lägenhet där det bara är till att flytta in! I området finns förutom grönska och fina promenadstråk också förskola, grundskola, vårdcentral och täta bussförbindelser in till centrum. Välkomna att boka in er på visning!

  • Balkong
Vindfällegatan 10, Vindfället, Uddevalla kommun
  • Budgivning pågår

Vindfällegatan 10

Lägenhet
Vindfället, Uddevalla kommun
Bostadsbutiken
545 000 kr
70,5 m²
3 rum
vån 1/1
4 883 kr/mån
7 730 kr/m²

Välkomna till Vindfällegatan 10 och en trerumslägenhet, bekvämt belägen på markplan. Bostaden erbjuder en trevlig planlösning och generöst ljusinsläpp med fönster åt tre väderstreck. Trevligt läge i området med balkong och stor uteplats. Visst renoveringsbehov föreligger. Trevlig bilfri innergård med stor lekplats. Från Vindfällegatan har Ni närhet till skog och natur, vårdcentral, mataffär, skola, och förskola. Dessutom täta busskommunikation ner till centrum. Varmt välkomna att boka in e på visning!

  • Balkong
  • Uteplats
Björkmätargatan 3, Fasseröd, Uddevalla kommun
  • Budgivning pågår

Björkmätargatan 3

Villa
Fasseröd, Uddevalla kommun
Bostadsbutiken
3 195 000 kr
148 + 68 m²
6 rum
889 m² tomt

Belägen på en gata utan genomfartstrafik, i ett naturnära och barnvänligt område hittar ni denna rymliga bostad! Huset erbjuder många välplanerade ytor i form av fyra sovrum, allrum med öppen spis, stort kök med plats för matbord och två helkaklade badrum. Här finner ni även ett ljust vardagsrum med stora fönsterpartier och vackert parkettgolv. Två uteplatser på var sin sida av huset och asfalterad uppfart med garage i huskropp. Huset omringas av en mysig trädgård med gräsmatta, träd och prydnadsbuskar. På Fasseröd bor ni med närhet till det mesta. Inom promenadavstånd nås förskola, skola, lekplatser i nära anslutning till fastigheten och vackra promenadstråk. Med en kort biltur nås Uddevalla centrum och allt stadskärnan har att erbjuda! Välkomna att boka in er på visning!

Visar alla 19