Bostadsbutiken

Bostadsbutiken

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Kisslebergsvägen 31, Kissleberg, Uddevalla kommun

Kisslebergsvägen 31

Villa
Kissleberg, Uddevalla kommun
Bostadsbutiken
1 795 000 kr
74 + 74 m²
3 rum
778 m² tomt

På omtyckta Kissleberg, längst in på en lugn gata utan genomfartstrafik finner ni detta charmiga hus omgivet av en insynsskyddad trädgård! Bostaden erbjuder två ljusa sovrum, vardagsrum med vackert parkettgolv, samt badrum och kök i anslutning till hallen. Via köket med gott om plats för matbord, tar ni er vidare ner till källarplan. Här finns bland annat tvättstuga, skafferi samt utgång till garage i huskropp. I trädgården blommar bland annat Magnoliaträd, bärbuskar, äppelträd och på gräsmattan finns det gott om plats för lek och skoj! På Kisslebergsvägen 31 bor ni bekvämt med alla tillgängligheter på nära avstånd. Området erbjuder flera omtyckta förskolor och grundskolor, inom gångavstånd från bostaden. Fackhandeln Torp köpcentrum ger er livsmedelsbutiker, shopping, restauranger och caféer. För er som pendlar har ni avfarten till E6:an endast 2 minuter från bostaden, som sedan tar er vidare mot Göteborg eller Strömstad. På den riktigt varma sommardagen kan ni packa ner badkläderna och bege er ner mot Unda och Mollön med dess fina badplatser med både klippor, hopptorn och långgrunda stränder, endast 15 minuter bort på cykel. Varmt välkomna på visning!

Sjöändan 108, Stadsfjället, Uddevalla kommun

Sjöändan 108

Villa
Stadsfjället, Uddevalla kommun
Bostadsbutiken
575 000 kr
111 m²
1 699 m² tomt

På en högt belägen och soligt tomt om cirka 1 700kvm, endast 15 minuters bilfärd från Uddevalla centrum hittar ni denna villa med otrolig potential! Huset är i renoveringsbehov, men här erbjuds verkligen möjligheten att skapa sin egna idyll med utsikt över vatten och skogspartier. Här bor ni på landet med sjö och natur runt knuten, samtidigt som stadskärnan nås med en kort biltur. På fastigheten hittar ni även olika förråd för goda förvaringsmöjligheter och uppfarten erbjuder plats för flera bilar. Gångavstånd till sjö och närhet till trevlig natur kring Hällerstugan samt Herrestadsfjället! OBS! Renoveringsbehov föreligger, fastigheten säljs med friskrivningsklausul. Kontakta mäklaren för mer info, Välkomna på visning!

Vindfällegatan 8, Vindfället, Uddevalla kommun

Vindfällegatan 8

Lägenhet
Vindfället, Uddevalla kommun
Bostadsbutiken
895 000 kr
95,5 m²
4 rum
vån 2
6 338 kr/mån
9 372 kr/m²

Välkomna till Vindfällegatan 8 och en rymlig lägenhet om hela 95,5 kvm. Välplanerad planlösning i två våningsplan, med tre rymliga sovrum (möjlighet till fyra) och ett badrum samlat en trappa upp. Kök, vardagsrum med utgång till rymlig balkong och det andra badrummet finns på entréplanet. Totalt fyra rum och kök, perfekt för den stora familjen som letar efter en lägenhet med gott om plats! Här bor Ni i ett bostadsområde med grönskande, bilfria gårdar med lekplats för barnen. Föreningen har flera gemensamma utrymmen för de boende att nyttja - motionslokal, samlingslokal med pentry, solarium, bastu, snickeri samt både tvätt- och mekplatser i garagen. På gångavstånd finns mataffär, vårdcentral, skolor, förskola samt busshållplats med täta bussförbindelser till centrum. Området är naturnära med närhet till bland annat Bjursjön med trevliga promenadstråk, motionsspår, utomhusgym och badplats. Välkomna på visning!

  • Balkong
Femöringsgränd 28, Helenedal, Uddevalla kommun

Femöringsgränd 28

Villa
Helenedal, Uddevalla kommun
Bostadsbutiken
2 795 000 kr
119 + 33 m²
5 rum
405 m² tomt

Tvåplansvilla med en härlig och skyddad baksida gränsande mot grönområde. Även uteplats samt balkong mot framsidan. Gott om plats för bilar på uppfarten och även ett garage pryder densamma. På insidan möter välplanerade 5 rok och två rymliga badrum. Köket är helrenoverat (2022) och ombyggt i öppen lösning mot vardagsrum vilket ger en härlig rymd. Badrum övervåning renoverades 2020. Allrum på övervåningen har utgång till balkongen och ett av de tre sovrummer har utgång till altan och trädgård på baksidan. Generösa förrådsutrymmen och i ett av dem finns även en bastu. Två luftvärmepumpar. Fiber. Ett lugnt och barnväning läge på gata utan genomfartstrafik. I närområdet finns anslutning till sköna strövområden, bad vid Bjursjön, Bjursjöns utegym, hinderbana samt motionsspår med belysning. Välkommen på visning!

Färlevfjordsvägen 52, Torreby, Munkedals kommun

Färlevfjordsvägen 52

Tomt
Torreby, Munkedals kommun
Bostadsbutiken
495 000 kr
980 m² tomt

Nu har ni chansen att förvärva denna härliga tomt högt belägen på populära Torreby! Bygg ditt drömboende perfekt placerat mellan Apelvikens Badplats och Torrebys Golfklubb. Med endast en kort biltur når ni bland annat E6an, Munkedal Centrum eller Torp och alla bekvämligheter köpcentret har att erbjuda. Vatten och avlopp finns framdraget och är betalt av säljaren. Fiber finns framdraget till tomtgräns. Det finns idag ett beviljat bygglov på 1,5 plans villa med förhöjt väggliv samt ett garage. Tomten är inte knuten till någon husleverantör, men säljaren har påbörjat inledande förhandlingar som smidigt kan tas över av köparen. Kontakta Karina för mer information!

Bön 712, lgh. 1013, null, Uddevalla kommun

Bön 712, lgh. 1013

Lägenhet
Uddevalla kommun
Bostadsbutiken
1 450 000 kr
60,5 m²
2 rum
vån 1/1
3 300 kr/mån
23 967 kr/m²

Välkomna till Bön 712 och denna otroligt charmiga tvårumslägenhet med påkostade tillval! Den rymliga hallen erbjuder gott om förvaring och plats för att hänga av sig ytterkläder. Från hallen når ni badrummet utrustat med bland annat tvättmaskin och torktumlare. Vidare finner ni köket med noga utvalda detaljer i marmor, vinkyl och dubbel uppsättning av kyl/frys. Även här erbjuds mycket förvaring och öppen planlösning mot vardagsrummet där får ni plats med både soffa och matbord. Härifrån nås utgången till den stora, insynsskyddade altanen med jacuzzi och sol största delen av dagen. Då lägenhet 1013 är en hörnlägenhet blir uteplatsen extra stor. Den välplanerade ytan rymmer plats för både loungegrupp, matbord samt grill för ljuvliga sommarkvällar. Via en platsbyggd skjutdörr i vardagsrummet, nås bostadens sovrum. Den stora altandörren tar er ut till uteplatsen och skapar vackert ljusinsläpp i rummet! Sovrummet har en egen klädkammare och platsbyggda garderober för extra förvaring. Här bor ni lantligt i lugn och ro, med badplatser, vackra naturstigar och busshållplatsen inom promenadavstånd! Varmt välkomna att boka in er på visning!

  • Uteplats
Kantatvägen 11, Kantatvägen, Uddevalla kommun

Kantatvägen 11

Lägenhet
Kantatvägen, Uddevalla kommun
Bostadsbutiken
995 000 kr
84 m²
4 rum
vån 1
6 721 kr/mån
11 845 kr/m²

Bekvämt belägen på entréplan! En ljus 4:a (omgjord 3:a) med helkaklat badrum med golvvärme, duschplats och tvättmaskin, kök med matplats, tre sovrum och vardagsrum med parkett samt utgång till inglasad balkong. På Kantatvägen bor Ni i en omtyckt bostadsrättsföreningen med fördelaktiga månadsavgifter där det mest ingår i såsom värme, vatten, hushållsel, tv-utbud, bredband och sopsortering. För de boende finns även en rad gemensamma utrymmen att använda/hyra såsom fullutrustad gästlägenhet, hobbyrum och samlingslokal. Gårdarna är utrustade med lekplats, grillplatser och stora gräsmattor. Från området är nära till stadsdelens centrum med affär, apotek, bibliotek, skolor, förskolor, vårdcentral, tandläkare och annan service. Kommunikationerna med centrum, Torp och övriga delar av staden nås genom en kort promenad. Välkomna på visning!

Carl Roséns Gränd 9, Dalaberg, Uddevalla kommun

Carl Roséns Gränd 9

Lägenhet
Dalaberg, Uddevalla kommun
Bostadsbutiken
310 000 kr
34,5 m²
1 rum
vån 1/3
2 697 kr/mån
8 986 kr/m²

Här erbjuds 1 r.o.k på 34,5 kvadratmeter med härlig balkong. Lägenheten är placerad på bottenplan men har ändå ett högt läge, tack vare suterrängvåningen. Här finns ett rymligt allrum med del för avhängning vid entrén, helkaklat badrum och ett separat kök med plats för matbord samt utgång till balkongen. Här bor Ni i ett bostadsområde med närhet till trevliga strövområden, mataffär, vårdcentral, bibliotek, pizzeria och mycket mer. Några hundra meter till närmsta busshållplats med tät busskommunikation ner till stan. Varmt välkomna att boka in er på visning!

  • Balkong
Tjärhovsgatan 2, Centralt-Söder, Uddevalla kommun

Tjärhovsgatan 2

Lägenhet
Centralt-Söder, Uddevalla kommun
Bostadsbutiken
1 595 000 kr
96 m²
4 rum
vån 3
6 250 kr/mån
16 615 kr/m²

Söker ni en välplanerad fyrarumslägenhet med promenadavstånd till stadskärnan? Då har vi möjligheten att erbjuda denna rymliga bostad om hela 96 kvadratmeter belägen på tredje våning i bostadshus med hiss! Ni välkomnas in i hallen med gott om förvaring i separat klädkammare. Vidare nås bostadens tre sovrum med fönster mot innergården, gästtoaletten, badrummet och köket med plats för ett matbord. Vardagsrummet når ni både via hall men även köket, och det är även här ni hittar utgången till den inglasade balkongen! HSB brf Femkanten är en populär och välskött förening med god ekonomi. Njut av lugnet på dess lugna innegårdar och kom för en stund bort från stadens puls. På gångavstånd når ni Uddevalla centrum med alla dess faciliteter. Vårdcentraler, matbutiker, biosalong, shopping och restauranger med god mat och trevliga atmosfärer. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Äsperödsvägen 14A, Äsperöd, Uddevalla kommun
  • Budgivning pågår

Äsperödsvägen 14A

Lägenhet
Äsperöd, Uddevalla kommun
Bostadsbutiken
995 000 kr
56 m²
2 rum
vån 3/3
3 557 kr/mån
17 768 kr/m²

Välkomna till denna ljusa 2-rumslägenhet belägen i ett lugnt och naturnära område. Bostaden om 56 kvadratmeter erbjuder bland annat ett stort sovrum med gott om förvaring i skjutgarderober, ett modernt kök med plats för matbord och ett vardagsrum med parkettgolv och utgång till den inglasade balkongen i söderläge. Här har ni en genomtänkt lägenhet där det bara är till att flytta in! I området finns förutom grönska och fina promenadstråk också förskola, grundskola, vårdcentral och täta bussförbindelser in till centrum. Välkomna att boka in er på visning!

  • Balkong
Ögårdsvägen 2A, Skogslyckan, Uddevalla kommun

Ögårdsvägen 2A

Lägenhet
Skogslyckan, Uddevalla kommun
Bostadsbutiken
850 000 kr
68 m²
3 rum
4 232 kr/mån
12 500 kr/m²

En ljus och trevlig trerumslägenhet med balkong i västerläge. Helkaklat badrum med tvättmaskin, kök med matplats, sovrum med utgång till balkongen, vardagsrum med parkett. Här bor du i en trevlig och välskött förening med gångavstånd till livsmedelsbutik, vårdcentral och busshållplats. Välkommen på visning!

  • Balkong
Vindfällegatan 10, Vindfället, Uddevalla kommun
  • Budgivning pågår

Vindfällegatan 10

Lägenhet
Vindfället, Uddevalla kommun
Bostadsbutiken
545 000 kr
70,5 m²
3 rum
vån 1/1
4 883 kr/mån
7 730 kr/m²

Välkomna till Vindfällegatan 10 och en trerumslägenhet, bekvämt belägen på markplan. Bostaden erbjuder en trevlig planlösning och generöst ljusinsläpp med fönster åt tre väderstreck. Trevligt läge i området med balkong och stor uteplats. Visst renoveringsbehov föreligger. Trevlig bilfri innergård med stor lekplats. Från Vindfällegatan har Ni närhet till skog och natur, vårdcentral, mataffär, skola, och förskola. Dessutom täta busskommunikation ner till centrum. Varmt välkomna att boka in e på visning!

  • Balkong
  • Uteplats
Björkmätargatan 3, Fasseröd, Uddevalla kommun
  • Budgivning pågår

Björkmätargatan 3

Villa
Fasseröd, Uddevalla kommun
Bostadsbutiken
3 195 000 kr
148 + 68 m²
6 rum
889 m² tomt

Belägen på en gata utan genomfartstrafik, i ett naturnära och barnvänligt område hittar ni denna rymliga bostad! Huset erbjuder många välplanerade ytor i form av fyra sovrum, allrum med öppen spis, stort kök med plats för matbord och två helkaklade badrum. Här finner ni även ett ljust vardagsrum med stora fönsterpartier och vackert parkettgolv. Två uteplatser på var sin sida av huset och asfalterad uppfart med garage i huskropp. Huset omringas av en mysig trädgård med gräsmatta, träd och prydnadsbuskar. På Fasseröd bor ni med närhet till det mesta. Inom promenadavstånd nås förskola, skola, lekplatser i nära anslutning till fastigheten och vackra promenadstråk. Med en kort biltur nås Uddevalla centrum och allt stadskärnan har att erbjuda! Välkomna att boka in er på visning!

Tallmätargatan 1, Fasseröd, Uddevalla kommun

Tallmätargatan 1

Villa
Fasseröd, Uddevalla kommun
Bostadsbutiken
3 095 000 kr
109 m²
6 rum
977 m² tomt

Enplanshus på hörntomt! Belägen på en barnvänlig återvändsgata på Fasseröd hittar ni denna trevliga enplansvilla. Här finns 4 sovrum och ett nyare, rymligt kök med plats för den stora familjen. Lättmöblerat vardagsrum med utgång till altanen och två helkaklade badrum, ett med badkar och golvvärme och det andra med dusch samt bastu. Även ett gäst-wc som ligger i anslutning till hall och kök. Via groventré och tvättstuga nås allrummet som även kan användas som förråd, härifrån kommer ni vidare till det andra badrummet, bastu och garage. Gott om utrymmen som underlättar vardagspusslet. Plan och lättskött tomt om nästan 1 000 kvadratmeter som till stor del består av gräsmatta. På entrésidan och i anslutning till garaget är tomten stensatt och här finns plats att parkera flera bilar. Här bor ni i ett lugnt område med närhet till skola, förskola, busshållplats, lekplats och strövområden. Härliga omgivningar med grönområdet Sanders dalar åt ena hållet och Bulid åt det andra. Här är populärt att promenera, cykla samt jogga och när snön kommer så är det pulkaåkning som gäller! Välkommen på visning!

Visar alla 14