Mäklare Peter Dietz

Peter Dietz

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Sofielundsvägen 23E, Möllevången - Nobel, Malmö kommun
  • Idag kl 14:00

Sofielundsvägen 23E

Lägenhet
Möllevången - Nobel, Malmö kommun

1 095 000 kr

23,5 m²

1 rum

1 551 kr/mån
46 596 kr/m²

Brf Stenbocken - Med kort promenad till populära Möllevångstorget i centrala Malmö hittar du här en liten oas. På bottenvåningen, väl avskiljt finns denna marklägenhet i ljust väderstreck. I lägenheten finns sällskapsrum med plats för säng och bord. Badkar finns för vilostund. Lägenheten ligger i ljust väderstreck utan insyn. Bostaden är inredd i ljusa färger och är därför lätt att göra till sin egen. Till kommunikationer vid Södervärns knutpunkt tar du dig inom kort promenad.

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss
Von Lingens Väg 33, Rosengård, Malmö kommun

Von Lingens Väg 33

Lägenhet
Rosengård, Malmö kommun

1 500 000 kr

83,5 m²

3 rum

5 726 kr/mån
17 964 kr/m²

Brf Ida – På den fridfulla delen av Rosengård med kort kommunikation till ringvägen och brofästet till Danmark hittar du här en fint renoverad 3: a. I lägenheten finns ett rymligt sällskapsrum samt två större sovrum. Fint och skyddat med ljus och stor inglasad balkong i söderläge. Fri utsikt råder utan insyn. Bredband ingår i månadsbetalningen. Köket är nyare och har den utrustning du behöver. Tvättmaskin finns i ett fint renoverat badrum. Bostaden är inredd i ljusa toner och är därför lätt att göra till sin egen. Till tågstation tar du dig inom kort cykeltur. Byggnaden ligger nära grönområden och är en bra kompromiss mellan stadsliv och närhet till natur!

  • Balkong
Ellstorpsgatan 3D, Ellstorp, Malmö kommun

Ellstorpsgatan 3D

Lägenhet
Ellstorp, Malmö kommun

1 295 000 kr

41 m²

1 rum

3 681 kr/mån
31 585 kr/m²

Brf Magne - På lugna Ellstorp med närhet till populära Värnhemstorget finner du, på våning 6, denna välplanerade lägenhet. I lägenheten finns rymligt sällskapsrum samt separat sovutrymme med fönster. Som en liten 2: a. Lägenheten ligger i ljust väderstreck med fri utsikt över Malmös takåsar. Bredband ingår i månadsbetalningen. Bostaden är inredd i ljusa färger och är därför lätt att göra till sin egen. Till Malmö tågstation tar du dig inom kort cykeltur. Byggnaden ligger nära grönområden och är en bra kompromiss mellan stadsliv och närhet till natur!

  • Hiss
Tessins väg 18B, Ribersborg, Malmö kommun
  • Idag kl 14:00

Tessins väg 18B

Lägenhet
Ribersborg, Malmö kommun

1 695 000 kr

25 m²

1 rum

2 383 kr/mån
67 800 kr/m²

Brf St. Andreas - Mini-tvåa med köksavdelning. Separat sovutrymme med dörr och fönster. Hiss. Otrafikerat läge. Renoverad i alla detaljer såsom badrum och kök. Lägenheten ligger inom kort promenad till havsnära Ribersborg med rekreation och kallbadhus.

  • Plus
  • Hiss

Visar alla 4