Mäklare Göran Eriksson

Göran Eriksson

Om mig

Bostad byter man inte så många gånger i livet, så det här är ett yrke där man får chansen att hjälpa människor när det verkligen är skarpt läge. Som fastighetsmäklare har jag mycket högt ställda mål och drivs av att överträffa mina kunders förväntningar. Jag försöker alltid se på min insats med min uppdragsgivares ögon. Med över 1 000 uppdrag i ryggen från såväl privatpersoner som större byggbolag har jag den stora fördelen av att veta hur man skapar en riktig lyckad bostadsaffär.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Sågargatan 17, vån 3, Södermalm - Sofia, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr kl 12:00
Sågargatan 17, vån 3, Södermalm - Sofia, Stockholms kommun, bild 2
Sågargatan 17, vån 3, Södermalm - Sofia, Stockholms kommun, bild 3

Sågargatan 17, vån 3

Lägenhet
Södermalm - Sofia, Stockholms kommun
BOSTHLM
2 395 000 kr
22 m²
1 rum
vån 3/6
1 840 kr/mån
108 864 kr/m²

** Optimalt planerad 30-talslägenhet med balkong ** Här finner ni en mycket hemtrevlig, ljus och optimalt planerad 30-talslägenhet med en stor härlig balkong fint belägen mot lummig innergård. I bostaden finns bevarad charm från byggåret som spegeldörrar, trägolv och takrosett. Helglasade altandörrar i kombination med högt till tak skapar rymd. Lägenheten är snyggt och varsamt renoverad med behagliga färg- och materialval. Vackra hus - Underbar boendemiljö Sågargatan är en lugn, mysig och lågtrafikerad gata som pryds av en mycket fin och charmig portik i norr i korsningen mot Åsögatan. Portiken och de vackra husen med dess förgårdar skapar en mycket tilltalande närmiljö som upplevs privat och exklusiv. Vita Bergen, Nytorget & Kultutkvarteren Här bor man endast ett par hundra meter från pittoreska Nytorget med dess stora utbud av småbutiker, caféer och restauranger. Vackra miljöer runt husknuten som populär picknickparken Vita Bergen och de bevarade kulturkvarteren. Ett tryggt hemmakvarter med all söders charm inom räckhåll.

  • Premium
Konstgjutarvägen 10, 3 tr, Johanneshov / Globen, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår
Konstgjutarvägen 10, 3 tr, Johanneshov / Globen, Stockholms kommun, bild 2
Konstgjutarvägen 10, 3 tr, Johanneshov / Globen, Stockholms kommun, bild 3

Konstgjutarvägen 10, 3 tr

Lägenhet
Johanneshov / Globen, Stockholms kommun
BOSTHLM
2 295 000 kr
33,3 m²
2 rum
vån 3/3
2 733 kr/mån
68 919 kr/m²

** Optimalt planerad 2:a – Högst upp i huset ** Väluttänkta kvadratmetrar som nyttjas på absolut bästa sätt med perfekt layout och lyxig och genomtänkt förvaring. Bostaden känns verkligen betydligt större än sina kvadratmeter. Ett hem i klassisk funkisstil med trevliga sällskapsytor och inbjudande känsla. Här bor man högst upp i huset med stora härliga fönsterytor som skapar en luftig, ljus och synnerligen gemytlig atmosfär. Lägenheten är varsamt renoverad där man tagit vara på och förstärkt dess funkiskaraktär. Här samsas bevarade tidstypiska detaljer som fönsterbänkar i natursten och spanjoletter med nylagt holländsk ekparkett, schackrutigt klinkergolv samt eluttag, strömbrytare, skåpsluckor och beslag i tidsenlig retrostil. Här bor ni nära allt i ett område med rikt utbud av nöjen, service och kommunikationer, men ändå en kort promenad från vackra naturområden och vatten.

  • Premium
Tollareslingan 26, vån 4, Nacka - Tollare, Nacka kommun
Tollareslingan 26, vån 4, Nacka - Tollare, Nacka kommun, bild 2
Tollareslingan 26, vån 4, Nacka - Tollare, Nacka kommun, bild 3

Tollareslingan 26, vån 4

Lägenhet
Nacka - Tollare, Nacka kommun
BOSTHLM
6 495 000 kr
103 m²
4 rum
vån 4/12
8 637 kr/mån
63 058 kr/m²

** Balkong 10 kvm – Havsutsikt – Garage i huset ** Här finner ni en mycket påkostad och stilren lägenhet med underbar sjöutsikt och en unik och genomtänkt layout. Lägenheten har en stor härlig balkong om 10 kvm med terrasskänsla och här kan man i lugn och ro njuta av solen och sommaren. Lägenheten har generösa fönsterytor i två väderstreck vilket i kombination lättillgängliga rum skapar en ljus, luftig och mycket inbjudande atmosfär. Fantastiskt boende i populära Tollare som ligger idylliskt i stadsnära skärgård. I kvarteren möter vild grönska nyskapande arkitektur långt bortom standardlösningarna. Här bildas en skärningspunkt mellan city och natur, där varje hus byggs utifrån den enskilda platsens läge och särdrag. Skärgårdskänsla Du andas in hav och skog och får den riktiga skärgårdskänslan varje dag samtidigt som du bor i en idyll som är mindre än en mil från storstadens puls. Allt finns runt knuten, från strandpromenaden och svampskogen till aktiviteter som fotboll, hockey, ridning, tennis, yoga och staden. Vid kajen som ligger ett stenkast från huset finns solbrygga, båtplatser för gäster. Härifrån kan man även ta Vaxholmsbåten in till Stockholms city, Saltsjöbaden, Roslagen och Dalarö. Nere vid kajen finns även restaurang Bruket Tollare, kvarterskrog med franska och svenska bistroklassiker. Till och från Tollare Torg trafikerar även SL bussar. Välkommen hem till Tollare!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 3