Mäklare Josefine Wernström

Josefine Wernström

Om mig

Jag som mäklare är personlig och färgstark. Jag kommer finnas där för dig som stöd men också ta hand dina intressenter och behandla alla som din nästa köpare. Vikten av att välja en mäklare som faktiskt bryr sig om dig och din bostadsaffär är stor. Att jag bott i området jag förmedlar i har visat sig vara en stor fördel. Att ha gått på områdets skolor och veta om alla smultronställen som området bjuder på har varit ett vinnande koncept!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Kabelverksgatan 66, Älvsjöstaden, Stockholms kommun
Kabelverksgatan 66, Älvsjöstaden, Stockholms kommun, bild 2
Kabelverksgatan 66, Älvsjöstaden, Stockholms kommun, bild 3

Kabelverksgatan 66

Lägenhet
Älvsjöstaden, Stockholms kommun
BOSTHLM
5 650 000 kr
90 m²
4 rum
vån 2
6 255 kr/mån
62 778 kr/m²

Bostaden säljs på ritning. Varmt välkomna till denna nyproducerade 4:a med stor balkong och perfekt läge mot skogen. Inflyttningsklar redan i juli om man skulle vilja tillträda snabbt. Här finns nu chansen att bli den första att flytta in, men utan den långa väntetid som ofta följer med nyproduktion. Här erbjuds en välplanerad och stilren lägenhet med en öppen planlösning mellan vardagsrum och kök, där de sociala ytorna optimerats på bästa sätt. Här finns även en stor balkong, tre sovrum och två stycken badrum. Välkommen!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Sandalettgatan 7, högst upp!, Älvsjöstaden, Stockholms kommun
  • Sön 4 aug kl 11:00
Sandalettgatan 7, högst upp!, Älvsjöstaden, Stockholms kommun, bild 2
Sandalettgatan 7, högst upp!, Älvsjöstaden, Stockholms kommun, bild 3

Sandalettgatan 7, högst upp!

Lägenhet
Älvsjöstaden, Stockholms kommun
BOSTHLM
5 195 000 kr
94 m²
4 rum
vån 5/5
5 758 kr/mån
55 266 kr/m²

Denna moderna bostad är en pärla belägen högst upp i huset erbjuder enastående söderläge som omfamnar dig med sol. Byggd med noggrannhet och designad för att förenkla vardagen. En av de mest framstående funktionerna är den öppna planlösningen. Kök, matsal och vardagsrum smälter samman till en rymlig och välkomnande yta. Detta gör det möjligt att umgås med familj och vänner samtidigt som du förbereder måltider eller kopplar av i vardagsrummet. Bostaden förlängs ut på balkongen som ligger i härligt söderläge med naturen runt hörnet. Det finns också otroliga förvaringsmöjligheter i bostaden utöver det stora förrådet i hallen i form av inbyggda garderober med praktiska skjutdörrar. ?Bort från den sociala delen förbi vardagsrummet har vi den mer privata delen med tre rymliga sovrum helt utan insyn med utsikt över Solbergaskogen. Bostaden har även dubbla badrum som underlättar vardagen.  Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Spikskogatan 20, Älvsjöstaden, Stockholms kommun
  • Sön 4 aug kl 11:50
Spikskogatan 20, Älvsjöstaden, Stockholms kommun, bild 2
Spikskogatan 20, Älvsjöstaden, Stockholms kommun, bild 3

Spikskogatan 20

Lägenhet
Älvsjöstaden, Stockholms kommun
BOSTHLM
1 995 000 kr
31 m²
1 rum
2 708 kr/mån
64 355 kr/m²

Välkommen till Spikskogatan 20 i populära Älvsjöstaden! En perfekt utformad lägenhet till dig som söker ett bekvämt boende i en attraktiv och expansiv stadsdel. Med sina välplanerade kvadratmeter och smarta planlösning erbjuder den en praktisk och funktionell livsstil! Lägenheten är smakfullt utformad med moderna detaljer och högkvalitativa materialval som ger en känsla av stilfullhet. En praktisk sovalkov, förvaring i form av garderober med skjutdörrar. Samt stora fönster ut mot Solbergaskogen. Det välplanerade köket är utrustat med allt du behöver och tillräckligt med förvaringsutrymme för att möta de flestas behov. Badrummet kommer inte göra dig besviken, stilsäkra färger och materialval samt installerad kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Perfekta första boendet eller övernattningslägenhet för den som pendlar!

  • Premium
  • Hiss
Kabelverksgatan 3, BV, Älvsjöstaden, Stockholms kommun
  • Imorgon kl 11:00
Kabelverksgatan 3, BV, Älvsjöstaden, Stockholms kommun, bild 2
Kabelverksgatan 3, BV, Älvsjöstaden, Stockholms kommun, bild 3

Kabelverksgatan 3, BV

Lägenhet
Älvsjöstaden, Stockholms kommun
BOSTHLM
3 995 000 kr
89 m²
3 rum
6 116 kr/mån
44 888 kr/m²

Den här trean på markplan är perfekt för den som älskar att ha en stor uteplats att njuta av. Du når uteplatsen via köket, vilket gör det enkelt att ta med sig maten ut eller bara slappna av med en kopp kaffe i solen. Med två bra sovrum finns det gott om plats för en familj eller för att skapa det perfekta arbete/gästrummet.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Perronggatan 7, Älvsjö, Stockholms kommun
  • Borttagen före visning
Perronggatan 7, Älvsjö, Stockholms kommun, bild 2
Perronggatan 7, Älvsjö, Stockholms kommun, bild 3

Perronggatan 7

Lägenhet
Älvsjö, Stockholms kommun
BOSTHLM
3 245 000 kr
63 m²
2 rum
vån 3
4 791 kr/mån
51 508 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Götalandsvägen 211a, 3tr, Älvsjö, Stockholms kommun
  • Imorgon kl 12:50
Götalandsvägen 211a, 3tr, Älvsjö, Stockholms kommun, bild 2
Götalandsvägen 211a, 3tr, Älvsjö, Stockholms kommun, bild 3

Götalandsvägen 211a, 3tr

Lägenhet
Älvsjö, Stockholms kommun
BOSTHLM
3 895 000 kr
80 m²
3 rum
vån 3
5 768 kr/mån
48 688 kr/m²

Varmt välkomna till denna välplanerade trea i Brf On Track på utmärkt läge nära kommunikationer Här erbjuds en stor, luftig och tilltagen trerummare på tredje våningen om 80 kvm med rikligt ljusinsläpp tack vare gavelläge med fönster åt tre väderstreck. Bostadens hjärta är den rymliga sällskapsytan med halvöppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrumsdel. Köket är stilrent i vitt utförande, med goda arbetsytor och bra förvaring. Ytan vid de stora fönsterpartierna skapar en naturlig större matplats. Bostaden har två ljusa och väl tilltagna sovrum där det finns goda förvaringsmöjligheter. Badrummets materialval är smakfulla med mörk klinker och vitt kakel och rymmer även en praktisk tvättavdelning.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 6