Mäklare Alexandra Hanwik

Alexandra Hanwik

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Violavägen 49, Mariefred, Strängnäs kommun

Violavägen 49

Radhus
Mariefred, Strängnäs kommun
BOSTHLM Älvsjö

4 295 000 kr

122 m²

5 rum

224 m² tomt

Välkomna till Mariefreds mysigaste och finaste radhus med alla rätt. Endast 40 minuter från Stockholm både med tåg eller bil finner man detta välplanerade radhus med bästa läget med fri utsikt mot skogen. Detta populära och barnvänliga område ligger endast 2 km från den pittoreska stadskärnan med dess magiska historia. Ett boende som under varma sommarhalvåret suddar ut gränsen mellan ute och inne eftersom man kan nyttja den generösa altanen som ligger helt vindstilla och helt utan insyn. Perfekt planlösning med de stora sociala ytorna på nedervåningen med utgång till både altanen på baksidan och framsidan. Helt nyrenoverat radhus med smakfulla och påkostade badrum och kök. Härligt med en kamin i vardagsrummet. Smart planerat med 4 rejäla sovrum fördelat på 2 plan. Gott om förvaring i klädkammare och garderob. Garage i gemensam länga.

  • Uteplats
Skvattramsvägen 5, Mariefred- Edsala, Strängnäs kommun

Skvattramsvägen 5

Villa
Mariefred- Edsala, Strängnäs kommun
BOSTHLM Älvsjö

2 950 000 kr

63,8 m²

3 rum

2 462 m² tomt

Välkomna till ett mycket välplanerade och nyrenoverat hus precis invid vattnet och ängarna i Edsala. På 15 minuter cykelväg eller 5 minuter med bil tar du dig in till stadskärnan och får på så sätt det bästa av två världar. Lantlig idyll i närheten till den historiska staden med flertalet restauranger och butiker. Här bor du i ett optimalt planerat hus med alla rätt. Nyrenoverat och påkostat badrum och kök, 2 sovrum, samt stort vardagsrum med matplats i det sociala och nyrenoverade köket. Härlig tomt med bred trappa som leder upp till den stora nylagda altanen som går runt huset på två sidor i soligt läge! En härlig och väl tilltagen altan som på sommaren blir som ett extrarum. Stora vackra träd och buskar ramar in tomten och gör den insynsskyddad. Utöver bostadshuset finns ett gästhus med plats för dubbelsäng, eller ett hus som kan användas som kontor. En bostad som måste upplevas på plats.

  • Uteplats
Nygatan 10A, Mariefred, Strängnäs kommun

Nygatan 10A

Lägenhet
Mariefred, Strängnäs kommun
BOSTHLM Älvsjö

Pris saknas

125 m²

3 rum

5 833 kr/mån

Fantastisk vindsvåning med fönster åt alla fyra väderstreck mitt i centrala Mariefred. I fantastisk fastighet mitt i gamla stadskärnan ligger denna påkostade och varsamt renoverade lägenhet. Här finns fungerande kamin, charmig murstock, fransk balkong med dörrar från golv till tak samt charmiga vinklar och vrår. Nyrenoverade ytskikt och stambytt helkaklat badrum. Generös takhöjd, djupa fönsternischer, takfönster, takbalkar och utsikt över Mariefreds vackra hus och takåsar. Vackert hus med uppvuxen trädgård och flera platser för sittgrupper.

  • Plus

Visar alla 3