BOSTHLM

BOSTHLM

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Farstaängsvägen 7, Farsta Strand, Stockholms kommun
  • Sön 5 maj kl 12:00
Farstaängsvägen 7, Farsta Strand, Stockholms kommun, bild 2
Farstaängsvägen 7, Farsta Strand, Stockholms kommun, bild 3

Farstaängsvägen 7

Lägenhet
Farsta Strand, Stockholms kommun
BOSTHLM
3 195 000 kr
97 m²
3 rum
vån 4/4
7 513 kr/mån
32 938 kr/m²

Välkommen till ditt nya hem, en 3:a i detta +55-boende, högst upp i huset med generös takhöjd och en atmosfär som genomsyras av ljus och rymd. Med hela 97 kvadratmeter fördelade på en smart planlösning, är detta en bostad som erbjuder både komfort och stil. Rymligt vardagsrum där stora fönster i två vädersträck släpper in ljuset och ger en känsla av frihet. Här finns gott om plats för både umgänge och avkoppling. Dra för gardinerna och njut av lugnet eller öppna upp för att ta in den friska luften och den vackra omgivningen. Rummet går att dela av till ytterligare ett sovrum om så önskas. Ta steget ut på den inglasade balkongen, här kan du njuta av förmiddagskaffet i söderläge och viss sjöutsikt och utsikt över parken framför. Bostaden erbjuder även två sovrum där lugn och ro råder. Det helkaklade badrummet är stilrent och praktiskt med både dusch och tvättmaskin. I den rymliga hallen finns gott om plats för avhängning och förvaring samt en stor klädkammare/förråd där du enkelt kan organisera dina ägodelar. Köket är ljust och välplanerat med skjutdörr till vardagsrummet. Bostaden ligger bara ett stenkast från sjön Magelungen med sina vackra promenadvägar och inbjudande badplatser. Samtidigt har du alla bekvämligheter inom räckhåll med Farsta Centrum som erbjuder ett brett utbud av shopping, restauranger och service. För dig som pendlar är det även smidigt med goda kommunikationer i närheten. Observera att detta är ett så kallat +55 boende. Det betyder att man måste vara 55 år eller äldre. Om man köper som ett par räcker det med att ena parten har fyllt 55 år.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Dalängsvägen 3A, Sundby / Flysta, Stockholms kommun
  • Sön 12 maj kl 12:00
Dalängsvägen 3A, Sundby / Flysta, Stockholms kommun, bild 2
Dalängsvägen 3A, Sundby / Flysta, Stockholms kommun, bild 3

Dalängsvägen 3A

Villa
Sundby / Flysta, Stockholms kommun
BOSTHLM
9 175 000 kr
194 + 20 m²
8 rum
632 m² tomt

Äntligen ett stort hus för hela den stora familjen i populära Flysta / Sundby! Stig in i en värld av modern elegans och komfort i denna totalrenoverade villa belägen i det eftertraktade området Flysta/Sundby i Stockholm. Med sina imponerande 5-6 sovrum är detta hemmet för den stora familjen som söker både utrymme och stil. Det förstklassiga köket är en härlig oas med sina moderna och påkostade skåpluckor, fullstor kyl och frys, diskmaskin och inbyggd ugn. Den vackra bänkskivan med kakel ovanför ger en elegant touch till rummet. Här har du allt du behöver för att underbara måltider till din familj och vänner. Slå dig ner och njut av en kopp kaffe på den soliga balkongen, eller bjud in till en festlig middag i det generösa matrummet med öppen planlösning mot det ljusa och rymliga vardagsrummet. Här finns också möjligheten att installera en braskamin. Stig ut på den stora träterrassen och låt dig omfamnas av lugnet i den vackra trädgården. Här finns gott om plats för stora utesoffor och flera bord, perfekt för sommarens grillkvällar och avslappnade stunder med familj och vänner. Ta ett avkopplande bad i det lyxiga badrummet med badkar, eller fräscha upp dig i det separata duschrummet. Det schackrutiga klinkergolvet och de helkaklade väggarna ger en tidlös och elegant atmosfär. När det är dags för praktiska göromål finns den rymliga tvättstugan komplett med tvättmaskin, torkskåp och mangel vilket gör det enkelt att hålla ordning och reda i hemmet. På nedre planet väntar ett underbart biljardrum, perfekt för både avkoppling och underhållning. Med flera stora förråd finns det gott om plats för förvaring av alla dina ägodelar. Ett stort garage erbjuder säker parkering för dina fordon, och en laddstolpe för elbil finns bekvämt på gården. Denna villa är mer än bara ett hem - det är en livsstil. Med sin perfekta kombination av stil, komfort och funktionalitet erbjuder den allt du behöver för att skapa minnen och trivas i åratal framöver. Välkommen hem till din drömvilla i Flysta/Sundby!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Vedevågslingan 28, Bandhagen, Stockholms kommun
  • Imorgon kl 12:00
Vedevågslingan 28, Bandhagen, Stockholms kommun, bild 2
Vedevågslingan 28, Bandhagen, Stockholms kommun, bild 3

Vedevågslingan 28

Lägenhet
Bandhagen, Stockholms kommun
BOSTHLM
1 895 000 kr
76 m²
3 rum
vån 1/3
4 445 kr/mån
24 934 kr/m²

***SKULDFRI FÖRENING*** - Låg avgift - Ny målade ytskikt - Insynsfri - Stort badrum med bubbelbadkar! Varmt välkommen till denna fantastiska bostad i en skuldfri förening, stort badrum med bubbelbadkar och en balkong! Bostaden är omgiven av grönska och ligger nära kommunikationer och serviceutbud, vilket gör den perfekt för barnfamiljer. Ett hem att längta till! Brf Ringlåset 1 är en äkta bostadsrättsförening med 130 bostadslägenheter och 8 hyresrätter. Föreningen är den bästa i området då den inte har något lån på sig. Enligt 2022 årsredovisning ligger det dessutom ca 15 msek i föreningens kassa bank plus en fond för yttre underhåll på ca 5 msek. Varmt välkommen till Vedevågslingan 28, 1tr! - SKULDFRI FÖRENING, dvs föreningen har inget lån på sig och därav inga lånanslutna räntekostnader - Stort badrum med bubbelbadkar. - Nymålade väggar, 2024 (hall, sovrum 1, sovrum 2 och vardagsrum) - Unik lägenhet som sällan är ute. - Insynsfritt från alla väderstreck. - Klädkammare finns i anslutning till hallen. - Genomgående vitlaserat parkettgolv av ek. - Källarförråd tillkommer bostaden. - Vacker innergård att nyttja. - Gemensamma utrymmen: tvättstugor, cykel-/barnvagnsförråd och övernattningslägenhet mm. - Föreningen disponerar även 41 st garageplatser och 50 p-platser. I övrigt råder gratis parkering i omkringliggande gator. - Fantastiska naturområden såsom Ormkärrskogen och Älvsjöskogen med sina fina motionsspår. Här finns även många lekparker och 4-H-gården i Bandängen, nära Högdalens centrum, där det finns utegym. - Rikt utbud av service och kommunikationer. För mer information kontakta ansvarig mäklare Ilker Cengiz, 0733-13 13 31!

  • Premium
  • Balkong
Vistvägen 1, Stortorp, Huddinge kommun

Vistvägen 1

Lägenhet
Stortorp, Huddinge kommun
BOSTHLM
1 295 000 kr
32 m²
1 rum
vån 1/2
3 272 kr/mån
40 469 kr/m²

Accepterat pris, ring för privat visning. 0793112727 Välkommen till din drömlägenhet mitt i ett lugnt villaområde! Denna fantastiska 32 kvadratmeter stora pärla är perfekt för dig som söker ett harmoniskt och välplanerat boende i en lugn och fridfull miljö. Detta boendet är totalrenoverat från grunden och erbjuder en modern och stilfull atmosfär. Med ett nytt, stambytt badrum inklusive praktisk tvättmaskin samt ett nyrenoverat kök är detta hemmet där du kan trivas och njuta av vardagens bekvämligheter. Njut av en avkopplande promenad till den vackra sjön Drevviken, som ligger bara en kort bit från din dörr. Här kan du under sommarmånaderna svalka dig med ett dopp i det klara vattnet eller njuta av skridskoåkning på vintern. För den som behöver ta sig till stadens puls finns utmärkta kommunikationer med en busshållsplats precis utanför huset. Bussen tar dig smidigt till både Farsta och Trångsund, vilket gör att du har hela staden inom bekvämt räckhåll.

  • Plus
Vedevågslingan 10, Hagsätra/ Rågsved, Stockholms kommun
  • Borttagen före visning

Vedevågslingan 10

Lägenhet
Hagsätra/ Rågsved, Stockholms kommun
BOSTHLM
2 650 000 kr
86,5 m²
4 rum
vån 2/3
5 069 kr/mån
30 636 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Plus
  • Balkong
Hjärtervägen 13, Stortorp, Huddinge kommun
  • Imorgon kl 12:00
Hjärtervägen 13, Stortorp, Huddinge kommun, bild 2
Hjärtervägen 13, Stortorp, Huddinge kommun, bild 3

Hjärtervägen 13

Villa
Stortorp, Huddinge kommun
BOSTHLM
7 495 000 kr
189 + 133 m²
8 rum
853 m² tomt

Välkommen till ditt drömhem! Denna fantastiska villa med inomhuspool har en totalyta om 322 (189+133) kvadratmeter är belägen på en hörntomt, omgiven av naturskön skönhet och bekvämligheter. Villan ligger bara en kort promenad från busshållplatsen, vilket gör pendlingen till jobbet eller skolan enkel. För sportälskaren ligger hockyhallen inom bekvämt avstånd. Skola och förskola är också bara en stenkast bort, vilket gör det till den perfekta platsen för familjer med barn. Och naturskönheten är runt hörnet, vilket ger dig möjlighet att njuta av lugnet och friden i din omgivning. Entréplanet är designat för bekväm och funktionell vardag. Här finner du två rymliga sovrum. Ett stort allrum/matsal ger gott om utrymme för familjemiddagar och umgänge. Härifrån når man även den stora altanen och trädgården. Köket är stort och välutrustat, med plats för många. Ett arbetsrum ger dig möjlighet att arbeta hemifrån med full koncentration, och tvättstugan gör de tråkiga hushållsuppgifterna till en enkel match. Ett badrum på detta plan ger extra bekvämlighet. På övre plan väntar en oas av komfort och utrymme. Ett stort allrum ger dig möjlighet att skapa din egen retreat, med plats för avkoppling och underhållning. Två rymliga sovrum erbjuder gott om plats för familjen, och det ena sovrummet kan enkelt delas upp till två om så önskas. Ett stort badrum gör morgonrutinerna till en fröjd. På nedre plan finns gott om ekonomiutrymmen för förvaring och praktiska ändamål. Det stora poolrummet är en plats för familjens roliga stunder och har en öppen spis för extra mysiga kvällar. Ett avkopplande relaxrum med dusch och bastu är perfekt för att varva ner och återhämta sig. Och för de som gillar att underhålla finns en bar för att ta emot gäster och njuta av sociala tillfällen. Huset har även gott om plats för parkering i antingen garaget, carporten eller uppfarten som rymmer två bilar.

  • Premium
  • Uteplats
Stenkvistavägen 11, Högdalen, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår
Stenkvistavägen 11, Högdalen, Stockholms kommun, bild 2
Stenkvistavägen 11, Högdalen, Stockholms kommun, bild 3

Stenkvistavägen 11

Lägenhet
Högdalen, Stockholms kommun
BOSTHLM
1 995 000 kr
57 m²
2 rum
vån 1/3
3 802 kr/mån
35 000 kr/m²

Radhuskänsla - Insynsfritt - Låg avgift - Möjlig 3 rum och kök - Uteplats & Balkong - Stabil förening Modernt, tidlöst, elegant, minimalistiskt, vitt och fräscht. Köket ligger halvt öppet mot vardagsrummet. Från vardagsrummet når du balkongen, perfekt orienterad mot förmiddagssolen. Lika lång som lägenheten är bred. En trappa ner finns sovrummet. Ett härligt stort sovrum som ger själen ro och svängrum för drömmar. Visst går det att möblera med mer än bara en säng, från sovrummet når du även en perfekt klädkammare, här finns även utgång till uteplatsen. Badrummet är helkaklat med stilrena färger och utrustat med tvättmaskin och torktumlare från Bosch. Brf Scenen i Teaterkvarteret är en äkta bostadsrättsförening som äger marken. Föreningen består av 150 st bostadslägenheter. Föreningen har även 2 lokaler. Föreningen har även tre hyreslokaler, en belägen i höghuset och två i låghuset med entréer mot Högdalsplan. Och så läget! Högdalen är ett område som blir alltmer eftertraktat - vilket är fullt förståeligt! Lägenheten är belägen i ett lugnt och fint område. Högdalens centrum ligger bokstavligen endast ett stenkast bort, med bara några minuters promenad bort från både tunnelbana och bussar. Tunnelbanans gröna linje tar dig in till Stockholms city på bara 19 minuter. Mycket bra kommunikationer med bussar till flera knutpunkter, bland annat Gullmarsplan och Liljeholmen. Älvsjö station nås på cirka 10 minuter med cykel. I övrigt finns det gott om närliggande grönområden som är en bra kombination till den annars så heta citypulsen! I centrum finns allt du kan tänkas behöva med flera trevliga närbutiker såsom Ica, Coop, Lindex, Kicks, Jysk, bibliotek, bokhandel, gym, blomsteraffär, 2 st apotek, kafé, pizzeria, restauranger, sushi - Ja, allt du kan tänkas behöva! Varmt välkommen till Stenkvistavägen 11! - Välplanerad planlösning med möjlighet att göra om till en 3 rum och kök se alternativ planritning 2. - Stabil förening med god ekonomi. - Stor balkong och rymlig uteplats. - Låg avgift (Värme, kallvatten, bredband, digital-tv (must carry-utbud), ip-telefoni och bostadsrättstilläggsförsäkring). - Föreningen äger marken. - Svanenmärkt förening med tre lokaler för uthyrning och en del av ett modernt kvarter. - Modernt kök med matplats. - Byggår (2017). - Genomgående parkettgolv - Stort badrum med tvättmaskin och torktumlare från Bosch. - Lätt möblerade rum. - Optimal planlösning. - Rikligt ljusinsläpp. - Rikligt plats för förvaring. - Föreningen disponerar 48 st garageplatser. (1 125 kr/ månad) - Gemensamma utrymmen: cykel/ barnvagns förråd. - Fantastiska naturnära promenadstråk med massor med lekparker och barnens djur på 4-H gården i Bandängen, bara en bit ner för centrum, här hittar du också utegym. - Rikligt utbud med service och kommunikationer. För mer information kontakta ansvarig mäklare, Ilker Cengiz, 0733-13 13 31!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
  • Energieffektiv
Tottvägen 113, Åre / Tott, Åre kommun
Tottvägen 113, Åre / Tott, Åre kommun, bild 2
Tottvägen 113, Åre / Tott, Åre kommun, bild 3

Tottvägen 113

Lägenhet
Åre / Tott, Åre kommun
BOSTHLM
2 095 000 kr
29 m²
1 rum
2 963 kr/mån
72 241 kr/m²

Missa inte denna chans att förvärva en riktigt pärla! Denna skidåkarstudio är mycket bra planerad och unik med hela 6 bäddar och utsikt åt helt rätt håll över sjön. Den säljs fullt möblerad och är i fräscht skick. Denna säljs också helt utan uthyrningsavtal så man har all frihet att vara där alla veckor själv eller hyra ut! Här bor man väldigt bekvämt med ski in / ski out läge och full access till hela Åres skidsystem. Man har också gångavstånd till Åre by med all tänkbar service och underbart nattliv. Föreningen har garageplatser som medlemmar kan hyra till rabatterat pris. Det finns vallarum och cykelförråd i föreningen och skidskåp för varje medlem att nyttja. Ring 0703001814 för mer info och möjlighet att boka privat visning. Det första som möter en är en rymlig hall. Här finns det gott om plats att hänga av sig och en bra garderob. Badrummet är fräscht med snyggt klinkergolv och helkaklade väggar. Dusch, toalett, handfat och handdukstork. Allrummet är mycket smakfullt inrett med underbar fiskbensparkett och fantastisk sjöutsikt. Rummet har ett mycket bra pentry med diskho, induktionshäll, spisfläkt, diskmaskin samt bra förvaringsskåp. Det finns också en bra kyl/frys. Rummet har både en dubbelsäng och en våningssäng. Under våningssängen och dubbelsängen finns det låsbara lådor. Vid fönstret har man en bäddsoffa och en bra matplats. Studion har alltså unika 6 bäddar med plats för hela familjen. Kort sagt ett perfekt billigt fjällboende med magnifikt läge i Sveriges absolut populäraste skidort.

  • Premium
Tornslingan 37, Trångsund, Huddinge kommun

Tornslingan 37

Lägenhet
Trångsund, Huddinge kommun
BOSTHLM
1 895 000 kr
60 m²
2 rum
4 225 kr/mån
31 583 kr/m²

Välkomna till denna smakfulla lägenhet om 60 genomtänkta kvadratmeter på populära Tornslingan ett stenkast bort från Trångsund centrum. - Föreningen äger marken - Stabil förening med låg belåningsgrad - Stambytt - Inglasad balkong - Milsvid utsikt - Ingen insyn - Pågående fasad och fönsterrenovering - Goda kommunikationer - Goda förvaringsmöjligheter - Skogs- och friluftsområden intill

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 9