Mäklare Erol Atci

Erol Atci

Om mig

Mitt huvudsakliga mål med varje uppdrag är att leverera högsta möjliga kvalité i alla de olika delarna av processen. Jag strävar efter att överträffa förväntningarna hos både säljare och köpare. Som fastighetsmäklare är jag målinriktad, personlig och innovativ, med fullt fokus på mina kunders trygghet och mål. Min uppväxt i Haninge ger mig en fördelaktig position med ett omfattande nätverk och lokal kunskap om områdets olika delar, förbindelser och skolor. Låt mig vara din guide för att göra di

Mäklarens försäljning på Hemnet
Vega Allé 79, Vega, Haninge kommun
Vega Allé 79, Vega, Haninge kommun, bild 2
Vega Allé 79, Vega, Haninge kommun, bild 3

Vega Allé 79

Lägenhet
Vega, Haninge kommun
BOSTHLM Haninge
1 795 000 kr
38 m²
1.5 rum
vån 2/5
2 763 kr/mån
47 237 kr/m²

Varmt välkommen till Vega Allé 79! Denna lägenhet är ett drömboende med moderna och välutnyttjade kvadratmeter. Varje detalj är genomtänkt för att möta dagens höga krav på funktionalitet. Den öppna planlösningen och de ljusa golven ger en känsla av rymd och luftighet. Här finns gott om plats för både matlagning och socialt umgänge, och från vardagsrummet nås en fransk balkong som släpper in ljus och frisk luft. Sovrummet är perfekt dimensionerat för en bekväm säng, och lägenhetens förråd har smart nog omvandlats till en praktisk walk-in-closet. Badrummet erbjuder hög standard och bekvämligheter som tvättmöjligheter. Du kommer att trivas i detta nya och växande område. Nya Vega pendeltågsstation erbjuder smidig pendling till Stockholm City. På bara några minuters promenad når du både pendeltåg och bussar. Området har och planerar även för flera butiker, gym och mataffärer. För shopping ligger Port 73, Länna Köpcentrum och Haninge Centrum nära till hands. Området är också rikt på gröna områden för avkopplande promenader och motion. För svalkande dopp under varma sommardagar finns Rudasjön och Drevviken i närheten. Här får du allt du behöver för ett bekvämt och modernt liv!

  • Premium
Salbergs väg 13, Tungelsta, Haninge kommun

Salbergs väg 13

Villa
Tungelsta, Haninge kommun
BOSTHLM Haninge
3 795 000 kr
90 m²
3 rum
2 030 m² tomt

Välkommen till Salbergs väg 13! Detta charmiga tvåplanshus erbjuder en genomtänkt planlösning med generösa utrymmen och en mängd bekvämligheter som gör det till ett hem att trivas i. Entréplan bjuder på ett stort och välutrustat kök med rikligt med förvaring och arbetsytor, perfekt för att skapa härliga middagar till hela familjen. Det ljusa och inbjudande vardagsrummet med en stämningsfull braskamin blir en naturlig samlingspunkt för hela familjen att umgås och koppla av. Här finns också ett fräscht badrum med dusch och praktisk tvättutrustning, vilket gör vardagen bekväm och enkel. Ett inglasat uterum förlänger säsongen och ger dig möjlighet att njuta av trädgårdens grönska oavsett väder. Den stora altanen är perfekt för alla typer av sociala sammankomster under dagens alla soltimmar – här kan du grilla, sola eller bara njuta av lugnet. På övre plan finner du två rymliga och rofyllda sovrum med gott om förvaringsmöjligheter. Här kan du vakna till den friska luften och den vackra utsikten över den omgivande naturen. Säljaren har gjort hela huset redo för ett effektivt vattenburet värmesystem. Alla rör och radiatorer är installerade. Det enda man behöver göra är att skaffa en ny pump för att njuta av behagligare och drift snål värme. Området präglas av permanentboende fritidshus och via samfällighetsföreningen erbjuds vägunderhåll och snöröjning. Ett stenkast bort finns buss 848 (Nynäshamn - Tungelsta - Västerhaninge) som tar dig till Tungelstas serviceutbud med bla matbutik, restauranger, förskolor, skolor samt pendeltåg. Inte långt ifrån ert nya hem erbjuds havs och båtliv, ridanläggningar, flertalet andra badsjöar, vandringsstigar och mycket annat. Huset besiktigas 10/7 och utlåtandet kommer finnas med på visning. Välkommen med ditt intresse!

Oxens gata 237, Brandbergen, Haninge kommun
Oxens gata 237, Brandbergen, Haninge kommun, bild 2
Oxens gata 237, Brandbergen, Haninge kommun, bild 3

Oxens gata 237

Lägenhet
Brandbergen, Haninge kommun
BOSTHLM Haninge
1 295 000 kr
66 m²
2 rum
vån 3/7
5 970 kr/mån
19 621 kr/m²

Välkommen till Oxens gata 237 – en perfekt planerad tvåa som ligger tre trappor upp med en genomgående planlösning. Här kan du njuta av en balkong i bästa västerläge, perfekt för avkoppling i eftermiddags- och kvällssol. Utsikten är slående, med en milsvid panoramavy som förgyller varje solnedgång och skapar en känsla av frihet. Denna bostad erbjuder ett rymligt sovrum med generösa förvaringsmöjligheter, ett elegant kök med plats för en matgrupp vid fönstret, samt ett stort vardagsrum där det även finns utrymme för en arbetsplats. Det fräscha badrummet har helkaklade väggar, och ett praktiskt förråd/klädkammare ger extra utrymme för dina behov. De stora fönsterpartierna släpper in rikligt med ljus, vilket skapar en ljus och inbjudande atmosfär i hela bostaden. Här bor du nära allt du behöver – serviceutbudet i Brandbergen centrum och smidiga bussförbindelser. Bara 50 meter från bostaden ligger Klockarledens busstation med expressbussar till Gullmarsplan. Tveka inte att höra av dig – den här drömbostaden väntar på dig! Varmt välkommen med ditt intresse!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Vallagränd 49, Centrala Haninge, Haninge kommun
  • Budgivning pågår
Vallagränd 49, Centrala Haninge, Haninge kommun, bild 2
Vallagränd 49, Centrala Haninge, Haninge kommun, bild 3

Vallagränd 49

Lägenhet
Centrala Haninge, Haninge kommun
BOSTHLM Haninge
1 895 000 kr
53 m²
2 rum
vån 5
4 170 kr/mån
35 755 kr/m²

Varmt välkommen till Vallagränd 49, där modern komfort möter bekvämlighet i ett attraktivt läge i Haninge. Denna läckert designade 2:a om 53 kvadratmeter erbjuder en enastående livsstil högt upp i huset med tillgång till hiss för enkel åtkomst. Stig in och upptäck det generösa öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum, perfekt för social samvaro. Köket erbjuder gott om arbetsytor tack för sin U utformning och en full maskinpark. Vardagsrummet är ljust och rymligt med fint ljusinsläpp. De stora fönstren fyller rummet med naturligt ljus och erbjuder en imponerande utsikt över omgivningarna. Njut av den extra bekvämligheten med en stor klädkammare/förråd, perfekt för att hålla ordning och reda i hemmet. Förvaring är inga problem här. Utöver klädkammaren har du tillgång till ett källarförråd för extra utrymme. Dessutom har föreningen en bastu och en nyrenoverad övernattningslägenhet som kan hyras för gäster. Med närhet till allt, från shopping och restauranger till natur och rekreation, är detta det ultimata läget för den moderna livsstilen. För den som pendlar till city är det här perfekt! Expressbussar till Gullmarsplan stannar precis utanför dörren, vilket gör arbetspendlingen smidigare än någonsin tidigare. Varmt välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Vallavägen 175, Centrala Handen, Haninge kommun

Vallavägen 175

Lägenhet
Centrala Handen, Haninge kommun
BOSTHLM Haninge
1 395 000 kr
65 m²
2 rum
vån 1/3
6 567 kr/mån
21 462 kr/m²

Denna välplanerade 2-rumslägenhet, strategiskt belägen endast en trappa upp, erbjuder en enastående bekvämlighet. Med ett genomtänkt layout och ett stambyte planerat i februari blir detta inte bara ett hem utan en investering i livskvalitet och framtidssäkerhet. Stig in i detta ljusa och öppna utrymme, där varje kvadratmeter har utformats för att maximera både funktion och estetik. Den harmoniska planlösningen skapar en atmosfär av välkomnande rymd, och det generösa ljusflödet framhäver varje detalj. Köket, hjärtat av denna bostad, är redan designat för att bli en kulinarisk scen för både vardag och fest. Här kan du utforska din passion för matlagning och samtidigt njuta av moderna bekvämligheter. Det som verkligen sätter prägel på denna lägenhet är det planerade stambytet i februari. Detta innebär inte bara en uppgradering av infrastrukturen, utan också en investering i långsiktig trygghet och hållbarhet. Framtiden ser ljus ut med moderna lösningar och en bostad som är rustad för de kommande åren. Vallavägen 175 är en central plats med närhet till allt du behöver, från kollektivtrafik till shopping och grönområden. Det är inte bara en lägenhet, det är en möjlighet att skapa ditt drömhem. Välkommen med ditt intresse!

  • Balkong
  • Hiss
Tvillingarnas gata 303, Brandbergen, Haninge kommun

Tvillingarnas gata 303

Lägenhet
Brandbergen, Haninge kommun
BOSTHLM Haninge
1 650 000 kr
84 m²
3 rum
vån 1/2
6 225 kr/mån
19 643 kr/m²

Välkommen till den charmiga Tvillingarnas gata 303, där din framtida lägenhet erbjuder en perfekt kombination av bekvämlighet och modern livsstil. Denna 3-rumslägenhet är belägen i en välskött förening där allt ingår i avgiften, vilket ger dig en bekymmersfri och ekonomiskt fördelaktig boendeupplevelse. Lägenheten, som ligger endast en trappa upp, välkomnar dig med en luftig och öppen atmosfär. Det första som möter dig är det praktiska och stilrena köket, perfekt för både vardag och underhållning. Renoverat i modern design, är köket utrustat med toppmoderna apparater och tillräckligt med utrymme för matlagning och gemensamma måltider för 4-6 personer. Vardagsrummet strålar av ljus från den inglasade balkongen och det generösa fönstret, vilket ger en härlig atmosfär och en plats för både avkoppling och social samvaro. Väggarna är nymålade i en ljus färg, och golvet pryds av vacker träparkett med spotlights i taket. Sovrummen är omsorgsfullt utformade och bjuder in till avkoppling och vila. Master bedroom, nås från vardagsrummet, har stora fönster som släpper in naturligt ljus och en platsbyggd garderob med spegeldörrar längs ena väggen. Det andra sovrummet är av praktisk storlek och erbjuder flexibilitet för olika möbleringsalternativ. Badrummet är en oas av lyx och avkoppling med helkaklade väggar i vitt och ljusblått, blå klinker på golvet och spotlights i taket. Här finns en jacuzzi för att skämma bort dig själv samt en praktisk tvättmaskin och torktumlare. Avsluta dagen med att koppla av på den inglasade balkongen, perfekt för alla väder och årstider. Här kan du njuta av frisk luft och panoramautsikt över omgivningen. Denna lägenhet på Tvillingarnas gata 303 är inte bara ett hem, det är en livsstil. Med bekvämligheten av en inkluderande förening och närheten till allt du behöver, erbjuder denna bostad en perfekt kombination av komfort och modern elegans. Missa inte chansen att kalla detta för ditt nya hem!

  • Balkong
Runstenstorget 4, Handen, Haninge kommun

Runstenstorget 4

Lägenhet
Handen, Haninge kommun
BOSTHLM Haninge
3 495 000 kr
89 m²
4 rum
vån 5/11
5 660 kr/mån
39 270 kr/m²

Denna lägenhet erbjuder en hög komfortnivå, enastående vidsträckt utsikt och en oslagbar närhet till allt du behöver. Detta fantastiska läge ger dig direkt tillgång till hela Haninge centrum med dess omfattande utbud av service och bekväma transportmöjligheter. Dessutom har du inom bekvämt avstånd tillgång till ett brett utbud av sportaktiviteter, naturupplevelser och badmöjligheter. Det blir svårt att hitta ett mer bekvämt läge än detta. Denna bostad erbjuder en hög placering i byggnaden och ger en hisnande utsikt över landskapet, inklusive en glimt av sevärdheter som Globen. Här kan du njuta av total avskildhet och vakna varje morgon med en enastående vy från sovrummet, vardagsrummet och särskilt från den inglasade balkongen. Det är den perfekta platsen att sätta sig med morgonkaffet och uppleva total sinnesfrid. Denna bostad är belägen i en byggnad som tidigare fungerade som kommunhus, men som genomgick en omfattande renovering 2016 och omvandlades till moderna och komfortabla lägenheter. Två hissar tar dig snabbt till all service i Haninge centrum eller till parkeringsmöjligheter. Dessutom finns allmänna kommunikationer direkt utanför byggnaden, vilket gör det enkelt att ta sig runt. När du kliver in i lägenheten möts du av en luftig och ljus atmosfär. En hall med gott om plats för kläder och skor, samt flera garderober, leder dig till den öppna planlösningen. Rakt fram finner du det charmiga vardagsrummet med ett stilfullt och fullutrustad kök till höger. Från vardagsrummet når du till den underbara inglasade balonkongen där du kan njuta av både morgon och kvällstunder. Från hallen nårr du alla sovrum som är placerade i fil. Varmt välkommen med ditt intresse!

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 7