Mäklare Erol Atci

Erol Atci

Om mig

Mitt huvudsakliga mål med varje uppdrag är att leverera högsta möjliga kvalité i alla de olika delarna av processen. Jag strävar efter att överträffa förväntningarna hos både säljare och köpare. Som fastighetsmäklare är jag målinriktad, personlig och innovativ, med fullt fokus på mina kunders trygghet och mål. Min uppväxt i Haninge ger mig en fördelaktig position med ett omfattande nätverk och lokal kunskap om områdets olika delar, förbindelser och skolor. Låt mig vara din guide för att göra di

Mäklarens försäljning på Hemnet
Nedersta allé 51, Nedersta-Västerhaninge, Haninge kommun
  • Sön 5 maj kl 13:00
Nedersta allé 51, Nedersta-Västerhaninge, Haninge kommun, bild 2
Nedersta allé 51, Nedersta-Västerhaninge, Haninge kommun, bild 3

Nedersta allé 51

Radhus
Nedersta-Västerhaninge, Haninge kommun
BOSTHLM Haninge
4 295 000 kr
130 m²
5 rum
5 938 kr/mån
33 038 kr/m²

Välkommen till Nedersta Alle 51 – ditt drömhem i hjärtat av ett av Västerhaninges mest eftertraktade områden! Detta fantastiska parhus är en perfekt kombination av modern komfort och bekvämlighet för hela familjen. Med en rymlig boyta på 130 kvadratmeter spridd över två våningar, är detta hemmet du alltid har drömt om. De fem välplanerade rummen erbjuder gott om utrymme för både avkoppling och sociala sammankomster. Det som verkligen utmärker detta hem är dess utomhusutrymmen. På både framsidan och baksidan finns generösa uteplatser och en välskött trädgård, perfekt för sommarkvällar med grillning eller avkoppling under solen. Och för bilägaren är den privata uppfarten med carport en dröm, med plats för upp till 2-3 bilar. Byggåret 2019 garanterar moderna bekvämligheter och hög kvalitet i varje detalj. Du kan vara säker på att detta hem är både energieffektivt och stilfullt. Området är lika attraktivt som hemmet självt. Beläget i ett barnvänligt område, är det perfekt för familjer med närhet till lekplatser, skolor och grönområden. Samtidigt har du alla bekvämligheter inom räckhåll, med affärer, restauranger och kommunikationer bara en kort promenad bort. Sammanfattningsvis erbjuder Nedersta Alle 51 en enastående möjlighet att skapa ett liv fyllt av komfort, gemenskap och bekvämlighet. Ta chansen att bli ägare till detta fantastiska hem och upplev det bästa av stadsliv och familjeliv på samma gång!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Vallagränd 49, Centrala Haninge, Haninge kommun
  • Budgivning pågår
  • Idag
Vallagränd 49, Centrala Haninge, Haninge kommun, bild 2
Vallagränd 49, Centrala Haninge, Haninge kommun, bild 3

Vallagränd 49

Lägenhet
Centrala Haninge, Haninge kommun
BOSTHLM Haninge
1 995 000 kr
53 m²
2 rum
vån 5
4 170 kr/mån
37 642 kr/m²

Varmt välkommen till Vallagränd 49, där modern komfort möter bekvämlighet i ett attraktivt läge i Haninge. Denna läckert designade 2:a om 53 kvadratmeter erbjuder en enastående livsstil högt upp i huset med tillgång till hiss för enkel åtkomst. Stig in och upptäck det generösa öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum, perfekt för social samvaro. Köket erbjuder gott om arbetsytor tack för sin U utformning och en full maskinpark. Vardagsrummet är ljust och rymligt med fint ljusinsläpp. De stora fönstren fyller rummet med naturligt ljus och erbjuder en imponerande utsikt över omgivningarna. Njut av den extra bekvämligheten med en stor klädkammare/förråd, perfekt för att hålla ordning och reda i hemmet. Förvaring är inga problem här. Utöver klädkammaren har du tillgång till ett källarförråd för extra utrymme. Dessutom har föreningen en bastu och en nyrenoverad övernattningslägenhet som kan hyras för gäster. Med närhet till allt, från shopping och restauranger till natur och rekreation, är detta det ultimata läget för den moderna livsstilen. För den som pendlar till city är det här perfekt! Expressbussar till Gullmarsplan stannar precis utanför dörren, vilket gör arbetspendlingen smidigare än någonsin tidigare. Varmt välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Höglundavägen 9, Haninge, Haninge kommun

Höglundavägen 9

Lägenhet
Haninge, Haninge kommun
BOSTHLM Haninge
1 495 000 kr
61 m²
2 rum
vån 7/7
4 156 kr/mån
24 508 kr/m²

Högst upp i huset på Höglundavägen 9 presenteras denna fina och välplanerade tvårummare om 61kvm med en insynsskyddad och inglasad balkong. Här erbjuds du en fräsch och optimalt planerad lägenhet med ett stort och praktiskt kök med plats för en stor matgrupp invid fönsterparti. Rymligt vardagsrum med utgång till den inglasade balkongen. Ett sovrum med goda förvaringsmöjligheter i platsbyggda garderober och plats för en dubbelsäng samt övrig möblemang. Ett nyrenoverat och helkaklat badrum med badkar. Strax utanför lägenheten finns en idrottsanläggning, Höglundaskolan (f-6) samt Höglundabadet med 3 utomhusbassänger. Några hundra meter bort nås ett underbart naturlandskap med bl.a elljusspår. I det mångfacetterade och lokala Jordbro centrum finns det nödvändigaste som restauranger och välsorterad matvarubutik med produkter från världens alla hörn. Haninge centrum beläget endast 5 km bort erbjuder flertal handelsplatser och ett större serviceutbud. Varmt välkommen med ditt intresse!

  • Balkong
  • Hiss
Vallavägen 175, Centrala Handen, Haninge kommun

Vallavägen 175

Lägenhet
Centrala Handen, Haninge kommun
BOSTHLM Haninge
1 395 000 kr
65 m²
2 rum
vån 1/3
6 567 kr/mån
21 462 kr/m²

Denna välplanerade 2-rumslägenhet, strategiskt belägen endast en trappa upp, erbjuder en enastående bekvämlighet. Med ett genomtänkt layout och ett stambyte planerat i februari blir detta inte bara ett hem utan en investering i livskvalitet och framtidssäkerhet. Stig in i detta ljusa och öppna utrymme, där varje kvadratmeter har utformats för att maximera både funktion och estetik. Den harmoniska planlösningen skapar en atmosfär av välkomnande rymd, och det generösa ljusflödet framhäver varje detalj. Köket, hjärtat av denna bostad, är redan designat för att bli en kulinarisk scen för både vardag och fest. Här kan du utforska din passion för matlagning och samtidigt njuta av moderna bekvämligheter. Det som verkligen sätter prägel på denna lägenhet är det planerade stambytet i februari. Detta innebär inte bara en uppgradering av infrastrukturen, utan också en investering i långsiktig trygghet och hållbarhet. Framtiden ser ljus ut med moderna lösningar och en bostad som är rustad för de kommande åren. Vallavägen 175 är en central plats med närhet till allt du behöver, från kollektivtrafik till shopping och grönområden. Det är inte bara en lägenhet, det är en möjlighet att skapa ditt drömhem. Välkommen med ditt intresse!

  • Balkong
  • Hiss
Tvillingarnas gata 303, Brandbergen, Haninge kommun

Tvillingarnas gata 303

Lägenhet
Brandbergen, Haninge kommun
BOSTHLM Haninge
1 795 000 kr
84 m²
3 rum
vån 1/2
6 225 kr/mån
21 369 kr/m²

Välkommen till den charmiga Tvillingarnas gata 303, där din framtida lägenhet erbjuder en perfekt kombination av bekvämlighet och modern livsstil. Denna 3-rumslägenhet är belägen i en välskött förening där allt ingår i avgiften, vilket ger dig en bekymmersfri och ekonomiskt fördelaktig boendeupplevelse. Lägenheten, som ligger endast en trappa upp, välkomnar dig med en luftig och öppen atmosfär. Det första som möter dig är det praktiska och stilrena köket, perfekt för både vardag och underhållning. Renoverat i modern design, är köket utrustat med toppmoderna apparater och tillräckligt med utrymme för matlagning och gemensamma måltider för 4-6 personer. Vardagsrummet strålar av ljus från den inglasade balkongen och det generösa fönstret, vilket ger en härlig atmosfär och en plats för både avkoppling och social samvaro. Väggarna är nymålade i en ljus färg, och golvet pryds av vacker träparkett med spotlights i taket. Sovrummen är omsorgsfullt utformade och bjuder in till avkoppling och vila. Master bedroom, nås från vardagsrummet, har stora fönster som släpper in naturligt ljus och en platsbyggd garderob med spegeldörrar längs ena väggen. Det andra sovrummet är av praktisk storlek och erbjuder flexibilitet för olika möbleringsalternativ. Badrummet är en oas av lyx och avkoppling med helkaklade väggar i vitt och ljusblått, blå klinker på golvet och spotlights i taket. Här finns en jacuzzi för att skämma bort dig själv samt en praktisk tvättmaskin och torktumlare. Avsluta dagen med att koppla av på den inglasade balkongen, perfekt för alla väder och årstider. Här kan du njuta av frisk luft och panoramautsikt över omgivningen. Denna lägenhet på Tvillingarnas gata 303 är inte bara ett hem, det är en livsstil. Med bekvämligheten av en inkluderande förening och närheten till allt du behöver, erbjuder denna bostad en perfekt kombination av komfort och modern elegans. Missa inte chansen att kalla detta för ditt nya hem!

  • Balkong
Runstenstorget 4, Handen, Haninge kommun

Runstenstorget 4

Lägenhet
Handen, Haninge kommun
BOSTHLM Haninge
3 695 000 kr
89 m²
4 rum
vån 5/11
5 660 kr/mån
41 517 kr/m²

Denna lägenhet erbjuder en hög komfortnivå, enastående vidsträckt utsikt och en oslagbar närhet till allt du behöver. Detta fantastiska läge ger dig direkt tillgång till hela Haninge centrum med dess omfattande utbud av service och bekväma transportmöjligheter. Dessutom har du inom bekvämt avstånd tillgång till ett brett utbud av sportaktiviteter, naturupplevelser och badmöjligheter. Det blir svårt att hitta ett mer bekvämt läge än detta. Denna bostad erbjuder en hög placering i byggnaden och ger en hisnande utsikt över landskapet, inklusive en glimt av sevärdheter som Globen. Här kan du njuta av total avskildhet och vakna varje morgon med en enastående vy från sovrummet, vardagsrummet och särskilt från den inglasade balkongen. Det är den perfekta platsen att sätta sig med morgonkaffet och uppleva total sinnesfrid. Denna bostad är belägen i en byggnad som tidigare fungerade som kommunhus, men som genomgick en omfattande renovering 2016 och omvandlades till moderna och komfortabla lägenheter. Två hissar tar dig snabbt till all service i Haninge centrum eller till parkeringsmöjligheter. Dessutom finns allmänna kommunikationer direkt utanför byggnaden, vilket gör det enkelt att ta sig runt. När du kliver in i lägenheten möts du av en luftig och ljus atmosfär. En hall med gott om plats för kläder och skor, samt flera garderober, leder dig till den öppna planlösningen. Rakt fram finner du det charmiga vardagsrummet med ett stilfullt och fullutrustad kök till höger. Från vardagsrummet når du till den underbara inglasade balonkongen där du kan njuta av både morgon och kvällstunder. Från hallen nårr du alla sovrum som är placerade i fil. Varmt välkommen med ditt intresse!

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 6