Mäklare Emma Thelin

Emma Thelin

Om mig

Nackas mest drivna och förtroendeingivande mäklare. Som tredje generationens fastighetsmäklare och därmed mer än 35 års erfarenhet i ryggen vet jag vad som krävs för att uppnå det bästa resultatet både i slutpris och kundnöjdhet. Behöver du hjälp att förmedla din bostad eller vill ha en värdering ring eller maila mig så hjälper jag dig!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Moravägen 3G, Nacka - Saltsjö-Boo, Nacka kommun
Moravägen 3G, Nacka - Saltsjö-Boo, Nacka kommun, bild 2
Moravägen 3G, Nacka - Saltsjö-Boo, Nacka kommun, bild 3

Moravägen 3G

Lägenhet
Nacka - Saltsjö-Boo, Nacka kommun
BOSTHLM Nacka
2 750 000 kr
43,6 m²
2 rum
2 317 kr/mån
63 073 kr/m²

Välkommen till detta moderna och cooIa studiohus i ett lugnt läge på en återvändsgata i villaidyllen, men med närhet till både city och natur. Här bor i ett välplanerat och ljust hem. Detta bostadsrättshus är om ca 44 kvm fördelat på två plan. Det är placerat på en liten höjd och väl indraget från gatan. På framsidan har man en egen härlig trädgård och altan i rak västerläge. Hemmet är modernt och stilrent utfört med gott om ljusinsläpp genom stora fönsterpartier - merparten från golv till tak. På entréplanet finns en välkomnande entréhall och kök i öppen planlösning. Köket som kommer från Marbrodal är stilrent med ljus gråa luckor, vitvaror från Siemens och en stor matplats som blir en självklar samlingspunkt. Nedre plan har också ett smakfullt och påkostat badrum med välinredd tvättstugedel. En stilren trätrappa leder upp till det övre planet och dess allrum med stora fönster från golv till tak, här finns även en altandörr med egen utgång. På detta plan finner ni ett stort sovrum med en hel garderobsvägg. Till varje bostadsrätt finns en parkeringsplats som ingår i årsavgiften. Laddstolpe finns i dagsläget ej men det är förberett att installera till självkostnadspris. Det finns även en gästplatser för familj och vänner. Även ett externt förråd om ca 5 kvm tillhör varje bostad. Sammantaget är detta ett fantastiskt boende med närheten till natur och underbara promenadvägar utmed vattnet. Här finns även goda kommunikationer till city.

  • Premium
Fågelstigen 4E, Norra Lännersta, Nacka, Saltsjö-boo, Nacka kommun

Fågelstigen 4E

Radhus
Norra Lännersta, Nacka, Saltsjö-boo, Nacka kommun
BOSTHLM Nacka
7 995 000 kr
153 + 9 m²
7 rum
6 859 kr/mån
52 255 kr/m²

VISNING 11/8 KL 11:00-11:45, VÄLKOMMEN! ANMÄL DIG GÄRNA Välkommen till detta välplanerade parhus uppfört av Carl Ek Fastigheter tillsammans med Hultman Vogt arkitekter. 54 stycken bostäder i form av parhus och studiohus, i hjärtat av Saltsjö-Boo, med närhet till både natur och centrala Stockholm. *Tillträde möjligt från 20 juni* Privatvisning av huset är möjligt, ring för mer info* 7 RUM OCH KÖK Detta är ett stort och exklusivt parhus i två plan + inredd vind med en total yta på 162 kvm som erbjuder bland annat två stycken balkonger i två olika väderstreck. Hallen är rymlig med klinkergolv och förråd intill. Här når vi även husets första badrum som är helkaklat med toakett, handfat med kommod och dusch. Kök och vardagsrumsdel utgörs av en öppen och social planlösning med trevlig bardel samt ett intilliggande stort orangeri med dubbeldörrar ut till tomten, ytan kan användas som matsal eller extra vardagsrum. I vardagsrummet ryms både soffgrupp och läshörna. Stora fönster med fantastiskt ljusinsläpp vars utformning minimerar insyn och skapar ett fritt och privat läge. En trappa upp finns tre till fyra sovrum beroende på vad som önskas. Här kan rummen användas efter vad som passar familjen bäst. Master bedroom har en trevlig balkong som nås av solens sista strålar och ytterligare ett sovrum med den stora terassen där du njuter av solen större delen av dagen. Här finner vi bostadens andra badrum som också är helkaklat och utrustat med tvättmaskin och torktumlare med praktisk arbetsbänk, toalett, badkar, golvvärme och handfat med kommod. Högst upp finner vi vindsplanet som är stort och har många olika användningsområden. Drömmer du om ett lyxigt master bedroom med möjlighet till platsbyggd förvaring? Ett stort eget vardagsrum till barnen? gym hemma? låt fantasin flöda och skapa ditt eget drömhem. Henrik Vogt om Fågelstigen ”Det idylliska läget bidrog från start med en väldigt tydlig vision som genomsyrat hela processen. Ett gammalt fritidshusområde med ett sällsynt centralt läge skapar spännande förutsättningar och möjligheter. Att få bo i en sådan miljö permanent och inte bara som sommargäst är en ynnest få förunnat. Visionen var att skapa ett modernt boende med de bästa kvalitéerna. Vi försöker alltid skapa generösa och flexibla sociala ytor med stora ljusinsläpp och utblickar. Samtidigt är det viktigt att inte tumma på de funktioner som en modern familj behöver för att få vardagen att gå ihop.” Läs gärna om hela projektet här: https://carlekfastigheter.se/projects/fagelstigen/

  • Balkong
  • Uteplats

Visar alla 2