Mäklare Emma Thelin

Emma Thelin

Om mig

Nackas mest drivna och förtroendeingivande mäklare. Som tredje generationens fastighetsmäklare och därmed mer än 35 års erfarenhet i ryggen vet jag vad som krävs för att uppnå det bästa resultatet både i slutpris och kundnöjdhet. Behöver du hjälp att förmedla din bostad eller vill ha en värdering ring eller maila mig så hjälper jag dig!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Södra vägen 49,1 tr, Nacka - Kvarnholmen, Nacka kommun
  • Budgivning pågår
Södra vägen 49,1 tr, Nacka - Kvarnholmen, Nacka kommun, bild 2
Södra vägen 49,1 tr, Nacka - Kvarnholmen, Nacka kommun, bild 3

Södra vägen 49,1 tr

Lägenhet
Nacka - Kvarnholmen, Nacka kommun
BOSTHLM Nacka
6 995 000 kr
100 m²
4 rum
vån 1
6 947 kr/mån
69 950 kr/m²

Söker du en 4a med stor balkong om 16 kvm i söderläge? Välkommen till dessa nyproducerade 100 kvm med högt i tak (ca 2,8 m), vattenkontakt och dubbla badrum som just nu håller på att färdigställas. Du välkomnas in i rymlig hall med praktisk avhängningsmöjligheter i skjutdörrsgarderob och helkaklat badrum i anslutning. *FILMER AV BOSTADEN FINNS* Vidare in i lägenheten kommer vi till vardagsrummet och köket som ligger med social planlösning. Här ryms stor soffgrupp och tv-möbel. Köket får en naturlig matplats för 4-6 personer som upplevs som ett burspråk. Balkongen når man från vardagsrummet och master bedroom. Den är om hela 16 kvm och löper längs hela lägenheten i trevligt söderläge. Här ryms både loungemöbel, matgrupp och grill. Köket har moderna och extra höga luckor med takanslutning i färgen betonggrått samt bänkskiva och stänkskydd laminat cento, köksblandare i krom. Här finner du energieffektiva vitvaror såsom, rostfri blandare, induktionshäll, inbyggnadsugn och mikro, hel kyl och frys i frostfritt samt diskmaskin. Bostaden har två bra badrum. Det ena med med enhetligt kakel i vitt och det andra i beige, båda med klinker i Österlen grå. Det större utrustat med både dusch och badkar med duschvägg, torkställ, handfat med kommod, spegelskåp, toalett, tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk i vitt samt överskåp i vitt. Det andra badrummet är utrustat med dusch med duschvägg, handfat med kommod i vitt och spegelskåp. Master bedroom är stort och rymmer dubbelsäng. De andra två sovrummen ligger i följd och rymmer säng, skrivbord och förvaring. Båda mindre sovrummen har platsbyggd garderobsvägg med spegeldörrar. Bostaden har genomgående fin 3-stavsparkett i ek, släta vita innerdörrar och målade väggar. För att se exakt vilka tillval som gjorts se "mina val" under fakta. Bostaden säljs på ritning med möjligt tillträde är 2024-05-06. Filmer av bostaden finns, kontakta mäklaren för mer info.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Fågelstigen 11, Norra Lännersta, Nacka, Saltsjö-boo, Nacka kommun
  • Sön 21 apr kl 11:00
Fågelstigen 11, Norra Lännersta, Nacka, Saltsjö-boo, Nacka kommun, bild 2
Fågelstigen 11, Norra Lännersta, Nacka, Saltsjö-boo, Nacka kommun, bild 3

Fågelstigen 11

Lägenhet
Norra Lännersta, Nacka, Saltsjö-boo, Nacka kommun
BOSTHLM Nacka
3 499 000 kr
44 + 4 m²
2 rum
2 997 kr/mån
79 523 kr/m²

Känn dig trygg med ditt köp! Här erbjuds: - Räntegaranti -Tillträdesskydd - Dubbelt boende - Möjlighet till amorteringsfritt vid köp av nyproduktion Läs mer under fakta - Trygghetsgaranti Byggstartat projekt med inflyttning från augusti! Studiohus nummer 39 om 48 kvm i suterräng Tillsammans med Hultman Vogt arkitekter planerar vi för uppförandet av 54 stycken bostäder i form av parhus och studiohus, i hjärtat av Saltsjö-Boo, med närhet till både natur och centrala Stockholm. Möjlighet till att göra tillval för att anpassa och skapa ditt drömboende. Mer information om tillval under fakta och dokument. Hultman-Vogt – Hultman-Vogt grundades 2011 av Jonas Hultman och Henrik Vogt och har en bred erfarenhet, bland annat har de varit med och ritat HG7 i Hammarby Sjöstad åt Oscar Properties – Henrik Vogt om Fågelstigen ”Det idylliska läget bidrog från start med en väldigt tydlig vision som genomsyrat hela processen. Ett gammalt fritidshusområde med ett sällsynt centralt läge skapar spännande förutsättningar och möjligheter. Att få bo i en sådan miljö permanent och inte bara som sommargäst är en ynnest få förunnat. Visionen var att skapa ett modernt boende med de bästa kvalitéerna. Vi försöker alltid skapa generösa och flexibla sociala ytor med stora ljusinsläpp och utblickar. Samtidigt är det viktigt att inte tumma på de funktioner som en modern familj behöver för att få vardagen att gå ihop.” Läs gärna om hela projektet här: https://carlekfastigheter.se/projects/fagelstigen/ Nedan presenteras ett studiohus om 48 kvm: Drömmer du om egen uteplats, hög standard och huskänsla? Här får du något utöver det vanliga när det gäller design, yteffektivitet, högt i tak och fina materialval. Perfekt planerad bostad där man tar sig i på det övre planet. Här finns platsbyggd garderobsförvaring i hall samt snyggt kök som ligger i anslutning till rummet. Här ryms matbord för 4-6 personer. Stora panoramafönster sin ger ett fantastiskt ljusinsläpp. Via den snygga trappan tar vi oss ner till bostadens nedre plan. Här avskiljs bostadens sovrum med modern glasvägg vilket behåller en känsla av rymd och ljus. Vardagsrummet rymmer enkelt soffgrupp och tv-möbel. Stora panoramafönster mot den privata uteplatsen som rymmer loungegrupp och grill. Badrummet är beläget på övre plan och är helkaklat med dusch, handfat med kommod samt golvvärme. *obs, vissa val på bilderna kan vara tillval* Till bostaden hör en parkeringsplats samt ett förråd. - Ljus och väldisponerad bostad - Välbyggt hus med hög standard - Golvvärme i hela bostaden - Bra faciliteter såsom förråd och egen parkering - Bra kommunaktioner, buss till slussen på 20 minuter - Naturnära Tillträde Q2-Q3 år 2025

  • Premium
  • Uteplats
Mjölnarvägen 6A, 8 tr, Nacka - Kvarnholmen, Nacka kommun
  • Ons 3 apr kl 17:30

Mjölnarvägen 6A, 8 tr

Lägenhet
Nacka - Kvarnholmen, Nacka kommun
BOSTHLM Nacka
3 795 000 kr
45 m²
2 rum
vån 8
3 439 kr/mån
84 333 kr/m²

Välkommen till denna fina yteffektiva 2:a med balkong och utsikt över Stockholms inlopp! Här bor du toppmodernt med stor balkong om 12 kvm, utsikt över båtarna som passerar och endast ett stenkast från havet och bara några minuter från Stockholms innerstad. När du kliver in i bostaden möts man av kök och vardagsrum som ligger i öppen planlösning med utgång till den stora inglasade balkongen. Köket har vita luckor, bänkskiva i laminat och stänkskydd i vitt kakel. Köksutrustningen består utav rostfri kyl/frys, integrerad diskmaskin, inbyggd varmluftsugn och micro, fläkt samt en induktionshäll. Här ryms matbord för 4-6 personer. Vardagsrummet som ligger intill rymmer soffgupp och tv-möbel samt arbetsplats. Från vardagsrummet nås även den stora inglasade balkongen som rymmer loungedel, matbord och grill. Här njuter du av lugnet och alla båtar som passerar under den vackra himlen som färgas av kvällssolen. Sovrummet rymmer stor säng och sängbord. Här finns bra förvaring i garderobsvägg bakom skjutdörrar. I hallen finns bostadens badrum som är helkaklat i vitt och grått. Här finns dusch med duschväggar i glas och takdusch, handfat med kommod i vitt, spegel, toalett och golvvärme. I huset finns garage och till lägenheten hör ett förråd. Kvarnholmen trafikeras av både buss och båt vilket gör det smidigt att ta sig intill stan eller längre ut i Nacka. I området finns även en trevlig välsorterad närbutik, sushi, bageri, tandläkare, vårdcentral, frisör, apotek och restauranger såsom Don Felice, Don Bar & Crispy Pizza Bistro. På kajen finns även en glassbar vid namn SNÖ för varma sommardagar. För den träningsbenägne finns två gym (STC) på behändigt avstånd. Det finns även ett utegym nere vid vattnet.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Gustaf de lavals torg 8, 3 tr, Nacka - Järla Sjö, Nacka kommun

Gustaf de lavals torg 8, 3 tr

Lägenhet
Nacka - Järla Sjö, Nacka kommun
BOSTHLM Nacka
3 995 000 kr
50 + 10 m²
2.5 rum
vån 3/3
3 167 kr/mån
79 900 kr/m²

Välkommen till denna karakteristiska 2,5:a med loft om 10 kvm, högt i tak, vackra industrifönster från golv till tak, nyrenoverat badrum och exklusiva materialval! Här bor du med ett magiskt läge med närhet till både stadspuls och natur. Järlasjön som bjuder in till härliga sommardopp och skridskor vintertid. Bra förening med flera faciliteter som garage, eget gym och relax med bastu. Du välkomnas in i hallen via säkerhetsdörr, här slås du av rymden och ljusinsläppet via de stora industrifönstren. Vidare in i bostaden finns det stilrena och påkostade köket med grå luckor, knoppar i silver och bänkskiva i laminat och stänkskydd i snygg sten. Påkostade vitvaror såsom Siemens senaste iq700 serie med Wi-Fi uppkoppling, induktionshäll med zonvärmning, varmluftsugn med förprogrammerad matlagning, anti frost kyl/frys med smart funktion samt integrerad diskmaskin. Köket ligger i vinkel med trevlig bardel som skapar en trevlig öppen och social planlösning mot vardagsrummet. I vardagsrummet ryms soffgrupp, tv-möbel och matbord för 4 personer. De stora industrifönstren och takhöjden ger mycket ljus och skapar känsla av rymd i rummet. Via den yteffektiva spiraltrappan tar vi oss upp på bostadens loft om 10 kvm. Här ryms dubbelsäng eller två separata sängar. Här har man även installerat spotlights och lagt en heltäckningsmatta. Sovrummet på nedre plan ligger intill vardagsrummet och rymmer stor säng, sängbord och arbetshörna. Även här finns det vackra industrifönster från golv till tak och bra förvaring i platsbyggd garderob med elfasystem i fem plan bakom skjutdörrar. Badrummet är nyrenoverat med kakel och klinker i Carrera motiv och ligger i anslutning till hallen. Här finns dusch med specialbeställd duschvägg som följer lägenhetens industrikänsla, dusch från Svedbergs med takdusch, toalett, handfat med kommod från Svedbergs, blandare med sensor från Mora, stor väggfast spegel samt inbyggd kombinerad tvätt och tork och nedfällt tak med spotlights. Hela bostaden har vackert ljust golv och målade väggar i vitt. Lägenheten är även utrustad med klimatanläggning för varma sommardagar. Till lägenheten hör ett förråd. Hall, kök och loft styrs med spotlight philips hue system. Mycket bra kommunikationer med ett par minuters promenad till tåg och buss. Till och från området tar man sig snabbt och enkelt med buss till Slussen eller med Saltsjöbanan utåt Saltsjö-Boo och Värmdö. Till Slussen tar bussen endast ca 11 minuter. Tvärbanan går från närliggande Sickla, vilket ger en tvärkommunikation till Gullmarsplan samt Hammarby Sjöstad. Tunnelbana planeras till området år 2030.

Fågelstigen 11B, Norra Lännersta, Nacka, Saltsjö-boo, Nacka kommun
  • Sön 21 apr kl 11:00
Fågelstigen 11B, Norra Lännersta, Nacka, Saltsjö-boo, Nacka kommun, bild 2
Fågelstigen 11B, Norra Lännersta, Nacka, Saltsjö-boo, Nacka kommun, bild 3

Fågelstigen 11B

Radhus
Norra Lännersta, Nacka, Saltsjö-boo, Nacka kommun
BOSTHLM Nacka
8 495 000 kr
160 + 7 m²
7 rum
5 998 kr/mån
53 094 kr/m²

Känn dig trygg med ditt köp! Här erbjuds: - Räntegaranti -Tillträdesskydd - Dubbelt boende - Möjlighet till amorteringsfritt vid köp av nyproduktion Läs mer under fakta - Trygghetsgaranti Byggstartat projekt med inflyttning från augusti! Carl Ek Fastigheter tillsammans med Hultman Vogt arkitekter planerar att uppföra 54 stycken bostäder i form av parhus och studiohus, i hjärtat av Saltsjö-Boo, med närhet till både natur och centrala Stockholm. Parhusen kommer vara rymliga och erbjuda bland annat en stor takterrass, balkong och uteplats. Möjlighet till att göra tillval för att anpassa och skapa ditt drömboende. Mer information om tillval under fakta och dokument. Bilderna är en visualiseringar, vissa avvikelser kan förekomma. Vissa tillval har gjorts på renderingarna. Mycket energisnåla och klimatsmarta hus med låg driftkostnad, frånluftsvärmepump och möjlighet till laddstople. Husen har energiklass B. Kika gärna på denna länk för att se husen i 3D: 360.fa.works/carl-ek-nacka-fagelstigen-01/ Juridisk person godkännas. Hultman-Vogt – Hultman-Vogt grundades 2011 av Jonas Hultman och Henrik Vogt och har en bred erfarenhet, bland annat har de varit med och ritat HG7 i Hammarby Sjöstad åt Oscar Properties – Henrik Vogt om Fågelstigen ”Det idylliska läget bidrog från start med en väldigt tydlig vision som genomsyrat hela processen. Ett gammalt fritidshusområde med ett sällsynt centralt läge skapar spännande förutsättningar och möjligheter. Att få bo i en sådan miljö permanent och inte bara som sommargäst är en ynnest få förunnat. Visionen var att skapa ett modernt boende med de bästa kvalitéerna. Vi försöker alltid skapa generösa och flexibla sociala ytor med stora ljusinsläpp och utblickar. Samtidigt är det viktigt att inte tumma på de funktioner som en modern familj behöver för att få vardagen att gå ihop.” Läs gärna om hela projektet här: https://carlekfastigheter.se/projects/fagelstigen/ & se projektet i 3D här: https://360.fa.works/carl-ek-nacka-fagelstigen/ 7 RUM OCH KÖK – 167 KVM De stora och exklusiva parhusbostäderna i två plan + inredd vind med en total yta på mellan 155 – 170 kvm erbjuder bland annat två stycken balkonger, varav den ena är en stor privat takterrass på ca 20 kvm, och den andra balkongen på ca 5 kvm nås från master bedroom. Kök och vardagsrumsdelen utgörs av en öppen och social planlösning. Med ett modernt och genomtänkt kök i öppen planlösning med en stor och härlig köksö. Dessutom har bostäderna ett eget ljusdränkt Orangeri som passar perfekt som sällskapsrum, matsal eller vardagsrum. Samtliga bostäder får en generös uteplats med möjlighet till en stor altan. Tillträde Q2-Q3 år 2025 Till bostaden hör en parkeringsplats samt ett förråd. - Ljus och väldisponerad bostad - Välbyggt hus med hög standard - Golvvärme i hela bostaden - Bra faciliteter såsom förråd och egen parkering - Bra kommunaktioner, buss till slussen på 20 minuter - Naturnära

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Uteplats
Fågelstigen 12D, Norra Lännersta, Nacka, Saltsjö-boo, Nacka kommun
  • Sön 21 apr kl 11:00
Fågelstigen 12D, Norra Lännersta, Nacka, Saltsjö-boo, Nacka kommun, bild 2
Fågelstigen 12D, Norra Lännersta, Nacka, Saltsjö-boo, Nacka kommun, bild 3

Fågelstigen 12D

Lägenhet
Norra Lännersta, Nacka, Saltsjö-boo, Nacka kommun
BOSTHLM Nacka
2 299 000 kr
40 m²
1 rum
2 491 kr/mån
57 475 kr/m²

SISTA STUDIOHUSET I ETAPP 2! Känn dig trygg med ditt köp! Här erbjuds: - Räntegaranti -Tillträdesskydd - Dubbelt boende - Möjlighet till amorteringsfritt vid köp av nyproduktion Läs mer under fakta - Trygghetsgaranti Byggstartat projekt med inflyttning från augusti! Carl Ek Fastigheter, i samarbete med Hultman Vogt arkitekter, planerar att uppföra 54 bostäder i hjärtat av Saltsjö-Boo, med närhet till både naturen och centrala Stockholm. Denna bostadsutveckling kommer inkludera både parhus och studiohus. Det finns även möjlighet att göra personliga tillval för att skapa sitt drömboende. Mer information om dessa tillval finns tillgänglig i fakta och dokument. Dessa bostäder är utformade med energieffektivitet och klimatsmarta lösningar i åtanke, vilket kommer att resultera i låga driftskostnader och inkluderar frånluftsvärmepump. Juridiska personer är också välkomna att köpa dessa bostäder. Hultman-Vogt är arkitektbyrån bakom projektet och grundades 2011 av Jonas Hultman och Henrik Vogt. De har en omfattande erfarenhet inom arkitektur, inklusive deltagande i ritandet av HG7 i Hammarby Sjöstad åt Oscar Properties. Henrik Vogt delar sina tankar om Fågelstigen, och betonar områdets idylliska läge och dess möjligheter. Det var deras vision att skapa moderna bostäder med hög kvalitet och generösa, flexibla sociala ytor med mycket ljus och utsikt. Samtidigt bevarade de de funktioner som en modern familj behöver för att leva bekvämt. För mer information om hela projektet kan du besöka webbplatsen: https://carlekfastigheter.se/projects/fagelstigen/ Ett av de presenterade husen är ett studiohus med en yta på 40 kvadratmeter fördelad på 24 kvm boyta + 16 kvm biyta, innehållande ett rum och kök samt ett loft på 16 kvadratmeter. Det erbjuder en egen uteplats, hög standard och en genuin känsla av hus. Bostaden är välplanerad med anpassad förvaring i hallen och ett stilrent kök som angränsar till huvudrummet. Här finns utrymme för ett matbord för 2-4 personer, en soffa och en TV-möbel. Stora panoramafönster öppnar upp mot uteplatsen, som rymmer en loungegrupp och en grill. Badrummet är helkaklat med dusch, handfat med kommod och golvvärme. En snygg trappa leder till loftet, som rymmer en stor säng och förvaringsutrymme. Denna bostad erbjuder ljus och smart planering samt hög standard. Dessutom har den bekvämligheter som förråd och egen parkering. Det finns också bra kommunikationer, med en buss som tar dig till Slussen på bara 20 minuter, och närheten till naturen gör detta till en attraktiv plats att bo. Markarbetet pågår och den första plattan i etapp 1 har redan gjutits, och stommen för hus 1 och 2 är på plats. Inflyttning beräknas ske under tredje och fjärde kvartalet 2024.

  • Premium
  • Uteplats
Kvarngränd 9, 4 tr, Nacka - Kvarnholmen, Nacka kommun

Kvarngränd 9, 4 tr

Lägenhet
Nacka - Kvarnholmen, Nacka kommun
BOSTHLM Nacka
3 495 000 kr
52 m²
2 rum
vån 4
3 904 kr/mån
67 212 kr/m²

Välkommen till denna optimalt planerade 2a om 52 kvm med inglasad balkong på trivsamma Kvarnholmen. Här bor du med närhet till både stadspuls och grönområden med stora fönster och balkong som vetter mot Stockholms inlopp! Bostaden ligger på våning 4 med utsikt över inloppet och de fantastiska byggnaderna och området. Här bor du toppmodernt endast ett stenkast från havet och bara en promenad bort från Stockholms innerstad. Du välkomnas in i hallen där det finns plats för avhängning och förvaring. Vidare in i bostaden öppnar vardagsrummet upp sig med öppen planlösningen mellan vardagsrum och kök. Här ryms stor soffgrupp och matbord för 4-6 personer. Stora härliga fönster med härligt ljusinsläpp i hela lägenheten. Köket är modernt med luckor i vitt, stänkskydd i svart och bänkskiva i mörk laminat. Vitvaror i rostfritt från Siemens såsom kylfrys, varmluftsugn, mikro, integrerad fläkt, integrerad diskmaskin och induktionshäll. Bra arbetsytor och förvaring. Från vardagsrummet når man den rymliga inglasade balkongen som blir som ett extra rum i bostaden. Luta dig tillbaka och njut av utsikten och lugnet. Sovrummet är ljust och rymmer stor säng. Här finns platsbyggd förvaring i hel garderobsvägg. Badrummet är helkaklat i vitt och grått. Här finns dusch med duschvägg i glas, handfat med kommod i vitt, toalett, spegel, kombinerad tvätt/torkmaskin med praktisk arbetsbänk samt flera överskåp i vitt. Boendet erbjuder ett unikt mervärde i form av föreningens gemensamhetsutrymmen. Från exempelvis takterrassen kan man njuta av panoramautsikt över Saltsjön och hela Stockholm - en vy som är svår att se sig mätt på. Läget och dess omgivning ger inget mer att önska! I föreningen finns även gästlägenhet och festlokal att nyttja. - Citynära 2:a med skärgårdskänsla - Förening med magnifik takterrass och garage som nås från hissen - Välplanerad och ljus - Stor inglasad balkong - Ett stenkast från havet - SL-båt tar dig till Nybrokajen på 20 min & Djurgården på 2 min - Smakfullt badrum med tvättmaskin och torktumlare - Till lägenheten hör ett rymligt källarförråd

  • Balkong
  • Hiss
Fågelstigen 8E, Norra Lännersta, Nacka, Saltsjö-boo, Nacka kommun
  • Sön 21 apr kl 11:00
Fågelstigen 8E, Norra Lännersta, Nacka, Saltsjö-boo, Nacka kommun, bild 2
Fågelstigen 8E, Norra Lännersta, Nacka, Saltsjö-boo, Nacka kommun, bild 3

Fågelstigen 8E

Radhus
Norra Lännersta, Nacka, Saltsjö-boo, Nacka kommun
BOSTHLM Nacka
7 995 000 kr
153 + 6 m²
7 rum
5 998 kr/mån
52 255 kr/m²

SISTA PARHUSET AV TYP 5! Känn dig trygg med ditt köp! Här erbjuds: - Räntegaranti -Tillträdesskydd - Dubbelt boende - Möjlighet till amorteringsfritt vid köp av nyproduktion - TILLVAL VÄRDE 290 000 KR INGÅR (se under fakta) Läs mer under fakta - Trygghetsgaranti Byggstartat projekt med inflyttning från augusti! Carl Ek Fastigheter tillsammans med Hultman Vogt arkitekter planerar att uppföra 54 stycken bostäder i form av parhus och studiohus, i hjärtat av Saltsjö-Boo, med närhet till både natur och centrala Stockholm. Parhusen kommer vara rymliga och erbjuda bland annat en stor takterrass, balkong och uteplats. Möjlighet till att göra tillval för att anpassa och skapa ditt drömboende. Mer information om tillval under fakta och dokument. Mycket energisnåla och klimatsmarta hus med låg driftkostnad, frånluftsvärmepump och möjlighet till laddstople. Husen har energiklass B. Kika gärna på denna länk för att se husen i 3D: 360.fa.works/carl-ek-nacka-fagelstigen-01/ Juridisk person godkänns. 7 rum och kök – 162 kvm Tillsammans med Hultman Vogt arkitekter planerar vi för uppförandet av 54 stycken bostäder i form av parhus och studiohus, i hjärtat av Saltsjö-Boo, med närhet till både natur och centrala Stockholm. Parhusen kommer vara rymliga och erbjuda bland annat en stor takterrass, balkong och uteplats. Möjlighet till att göra tillval för att anpassa och skapa ditt drömboende. Mer information om tillval under fakta och dokument. Hultman-Vogt – Hultman-Vogt grundades 2011 av Jonas Hultman och Henrik Vogt och har en bred erfarenhet, bland annat har de varit med och ritat HG7 i Hammarby Sjöstad åt Oscar Properties – Henrik Vogt om Fågelstigen ”Det idylliska läget bidrog från start med en väldigt tydlig vision som genomsyrat hela processen. Ett gammalt fritidshusområde med ett sällsynt centralt läge skapar spännande förutsättningar och möjligheter. Att få bo i en sådan miljö permanent och inte bara som sommargäst är en ynnest få förunnat. Visionen var att skapa ett modernt boende med de bästa kvalitéerna. Vi försöker alltid skapa generösa och flexibla sociala ytor med stora ljusinsläpp och utblickar. Samtidigt är det viktigt att inte tumma på de funktioner som en modern familj behöver för att få vardagen att gå ihop.” Läs gärna om hela projektet här: https://carlekfastigheter.se/projects/fagelstigen/ & se projektet i 3D här: https://360.fa.works/carl-ek-nacka-fagelstigen/ 7 RUM OCH KÖK – 162 KVM De stora och exklusiva parhusbostäderna i två plan + inredd vind med en total yta på mellan 155 – 180 kvm erbjuder bland annat två stycken balkonger, varav den ena är en stor privat takterrass på ca 20 kvm, och den andra balkongen på ca 5 kvm nås från master bedroom. Kök och vardagsrumsdelen utgörs av en öppen och social planlösning. Med ett modernt och genomtänkt kök i öppen planlösning med en stor och härlig köksö. Samtliga bostäder får en generös uteplats med möjlighet till en stor altan. Tillträde Q3-Q4 år 2024

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Fågelstigen 12E, Norra Lännersta, Nacka, Saltsjö-boo, Nacka kommun
  • Sön 21 apr kl 11:00
Fågelstigen 12E, Norra Lännersta, Nacka, Saltsjö-boo, Nacka kommun, bild 2
Fågelstigen 12E, Norra Lännersta, Nacka, Saltsjö-boo, Nacka kommun, bild 3

Fågelstigen 12E

Radhus
Norra Lännersta, Nacka, Saltsjö-boo, Nacka kommun
BOSTHLM Nacka
7 295 000 kr
140 + 6 m²
7 rum
5 998 kr/mån
52 107 kr/m²

Känn dig trygg med ditt köp! Här erbjuds: - Räntegaranti -Tillträdesskydd - Dubbelt boende - Möjlighet till amorteringsfritt vid köp av nyproduktion - TILLVAL VÄRDE 290 000 KR INGÅR (se under fakta) Läs mer under fakta - Trygghetsgaranti Byggstartat projekt med inflyttning från augusti! Carl Ek Fastigheter tillsammans med Hultman Vogt arkitekter planerar att uppföra 54 stycken bostäder i form av parhus och studiohus, i hjärtat av Saltsjö-Boo, med närhet till både natur och centrala Stockholm. Parhusen kommer vara rymliga och erbjuda bland annat en stor takterrass, balkong och uteplats. Möjlighet till att göra tillval för att anpassa och skapa ditt drömboende. Mer information om tillval under fakta och dokument. Mycket energisnåla och klimatsmarta hus med låg driftkostnad, frånluftsvärmepump och möjlighet till laddstople. Husen har energiklass B. Kika gärna på denna länk för att se husen i 3D: 360.fa.works/carl-ek-nacka-fagelstigen-01/ Juridisk person godkänns. Hultman-Vogt – Hultman-Vogt grundades 2011 av Jonas Hultman och Henrik Vogt och har en bred erfarenhet, bland annat har de varit med och ritat HG7 i Hammarby Sjöstad åt Oscar Properties – Henrik Vogt om Fågelstigen ”Det idylliska läget bidrog från start med en väldigt tydlig vision som genomsyrat hela processen. Ett gammalt fritidshusområde med ett sällsynt centralt läge skapar spännande förutsättningar och möjligheter. Att få bo i en sådan miljö permanent och inte bara som sommargäst är en ynnest få förunnat. Visionen var att skapa ett modernt boende med de bästa kvalitéerna. Vi försöker alltid skapa generösa och flexibla sociala ytor med stora ljusinsläpp och utblickar. Samtidigt är det viktigt att inte tumma på de funktioner som en modern familj behöver för att få vardagen att gå ihop.” Läs gärna om hela projektet här: https://carlekfastigheter.se/projects/fagelstigen/ & se projektet i 3D här: https://360.fa.works/carl-ek-nacka-fagelstigen/ 7 RUM OCH KÖK – 146 KVM med carport! De stora och exklusiva parhusbostäderna i två plan + inredd vind med en total yta på mellan 155 – 170 kvm erbjuder bland annat två stycken balkonger, varav den ena är en stor privat takterrass på ca 20 kvm, och den andra balkongen på ca 5 kvm nås från master bedroom. Kök och vardagsrumsdelen utgörs av en öppen och social planlösning. Med ett modernt och genomtänkt kök i öppen planlösning med en stor och härlig köksö. Dessutom har bostäderna ett eget ljusdränkt Orangeri som passar perfekt som sällskapsrum, matsal eller vardagsrum. Samtliga bostäder får en generös uteplats med möjlighet till en stor altan. Tillträde Q3-Q4 år 2024 Till bostaden hör en parkeringsplats samt ett förråd. - Ljus och väldisponerad bostad - Välbyggt hus med hög standard - Golvvärme i hela bostaden - Bra faciliteter såsom förråd och egen parkering - Bra kommunaktioner, buss till slussen på 20 minuter - Naturnära - Carport

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Östra Finnbodavägen 39, Nacka - Finnboda, Nacka kommun

Östra Finnbodavägen 39

Lägenhet
Nacka - Finnboda, Nacka kommun
BOSTHLM Nacka
3 495 000 kr
49,5 m²
2 rum
4 203 kr/mån
70 606 kr/m²

Välkommen till detta 55+ boende i Finnboda. Ett boende som bjuder på promenadavstånd till stan eller varför inte ta cykeln in till Södermalm samtidigt som du får njuta av fantastisk utsikt och natur. HSB brf Finnboda Trädgårdar är ett 55+ boende och består av två korshus och tre smalhus. Husen har gemensamma takterrasser med utekök och relaxavdelning med bastu, gym och poolhus. Förening ett aktivt föreningsliv med olika aktiviteter som passar alla. Denna 2:a om drygt 50 kvm är belägen på entréplan med uteplats om ca 20 kvm. Trevlig öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med snygga materialval samt vacker utsikt över området. Köket har köksluckor i vitt, bänkskiva i grå laminat och stänkskydd i vitt kakel. Vitvaror såsom kyl/frys i rostfritt, varmluftsugn och mikro i rostfritt, integrerad diskmaskin. Från vardagsrummet når man den stora uteplatsen om ca 20 kvm. Här har man solen fram till lunch och njuter av utsikten över området hela dagen. Sovrummet är stort rymligt med praktisk klädkammare intill. Här ryms säng och förvaring. Badrummet är stort med kakel i vitt och klinker i grått. Här finns tvättmaskin, torktumlare, dusch med takdusch, handdukstork, toalett, handfat med kommod i vitt och praktiskt överskåp i vitt. badrummet har även härligt värmegolv. Lägenheten har en takhöjd om genomgående 2,5 meter och ett förråd. Här är det nära till allt; Sickla köpkvarter och Forum Nackas breda affärs- och serviceutbud nås med några minuters bilfärd. Unikt läge vid Stockholms inlopp mitt emot Djurgården med 300 meter till vattnet där du har fantastisk utsikt över Djurgården och Gamla Stan. Mycket bra kommunikationer med buss eller båt på endast 15 minuter till city.

  • Uteplats
  • Hiss
Mjölnarvägen 10A, Nacka - Kvarnholmen, Nacka kommun
Mjölnarvägen 10A, Nacka - Kvarnholmen, Nacka kommun, bild 2
Mjölnarvägen 10A, Nacka - Kvarnholmen, Nacka kommun, bild 3

Mjölnarvägen 10A

Lägenhet
Nacka - Kvarnholmen, Nacka kommun
BOSTHLM Nacka
5 195 000 kr
70 + 30 m²
2.5 rum
vån 3
5 919 kr/mån
74 214 kr/m²

Välkommen till denna fina 2:a som kan nyttjas som 3:a med balkong och magisk utsikt över Stockholms inlopp! 70 bo + 30 biyta vilket ger 100 kvm generös golvyta. Här bor du toppmodernt med snygga påkostade materialval, flera walk in closets, utsikt över båtarna som passerar, stora sociala ytor, lyxigt badrum, endast ett stenkast från havet och bara några minuter från Stockholms innerstad. När du kliver in i bostaden slås man direkt av rymden i bostaden. Kök och vardagsrum ligger i öppen planlösning mot de stora fönstren som gör att du njuter av utsikten både vid frukostbordet och i tv-soffan. Köket är påkostat med bänkskiva och stänkskydd i komposit sten samt vita släta luckor. Köksutrustningen består utav integrerad kyl/frys, integrerad diskmaskin, inbyggd varmluftsugn och micro, snygg fläkt i rostfritt samt en induktionshäll. Vardagsrummet som ligger intill rymmer stor soffgupp och matbord för 8-10 personer. Från vardagsrummet nås även balkongen som rymmer loungedel och grill. Här njuter du av lugnet och alla båtar som passerar under den vackra himlen som färgas av kvällssolen. Sovrummet rymmer stor säng och sängbord. Intill finns en inredd klädkammare. Lägenheten har även intill köket en stor klädkammare som kan användas som mindre sovrum eller arbetsrum. I hallen finns bostadens stora lyxiga badrum som är helkaklat. Här finns dusch med duschväggar i glas och takdusch, handfat med kommod, spegel, toalett, handstork och golvvärme. Hela lägenheten genomsyrar lyx med sina påkostade materialval och sin utsikt. I huset finns garage och till lägenheten hör ett källarförråd. Kvarnholmen trafikeras av både buss och båt vilket gör det smidigt att ta sig intill stan eller längre ut i Nacka. I området finns även en trevlig välsorterad närbutik, sushi, bageri, tandläkare, vårdcentral, frisör, apotek och restauranger såsom Don Felice, Don Bar & Crispy Pizza Bistro. På kajen finns även en glassbar vid namn SNÖ för varma sommardagar. För den träningsbenägne finns två gym (STC) på behändigt avstånd. Det finns även ett utegym nere vid vattnet.

  • Premium
Moravägen 3G, Nacka - Saltsjö-Boo, Nacka kommun

Moravägen 3G

Radhus
Nacka - Saltsjö-Boo, Nacka kommun
BOSTHLM Nacka
2 795 000 kr
43,6 m²
2 rum
2 317 kr/mån
64 106 kr/m²

Välkommen till detta moderna och cooIa studiohus i ett lugnt läge på en återvändsgata i villaidyllen, men med närhet till både city och natur. Här bor i ett välplanerat och ljust hem. Detta bostadsrättshus är om ca 44 kvm fördelat på två plan. Det är placerat på en liten höjd och väl indraget från gatan. På framsidan har man en egen härlig trädgård och altan i rak västerläge. Hemmet är modernt och stilrent utfört med gott om ljusinsläpp genom stora fönsterpartier - merparten från golv till tak. På entréplanet finns en välkomnande entréhall och kök i öppen planlösning. Köket som kommer från Marbrodal är stilrent med ljus gråa luckor, vitvaror från Siemens och en stor matplats som blir en självklar samlingspunkt. Nedre plan har också ett smakfullt och påkostat badrum med välinredd tvättstugedel. En stilren trätrappa leder upp till det övre planet och dess allrum med stora fönster från golv till tak, här finns även en altandörr med egen utgång. På detta plan finner ni ett stort sovrum med en hel garderobsvägg. Till varje bostadsrätt finns en parkeringsplats som ingår i årsavgiften. Laddstolpe finns i dagsläget ej men det är förberett att installera till självkostnadspris. Det finns även en gästplatser för familj och vänner. Även ett externt förråd om ca 5 kvm tillhör varje bostad. Sammantaget är detta ett fantastiskt boende med närheten till natur och underbara promenadvägar utmed vattnet. Här finns även goda kommunikationer till city.

Visar alla 12