Mäklare Sara Wennertorp

Sara Wennertorp

Om mig

Att vara med och optimera mina kunders affärer är fantastiskt roligt. För mig är det otroligt viktigt med hög kvalitet och gediget engagemang i varje affär. Mitt mål är att överträffa mina köpares och säljares förväntningar genom en trygg och affärsmässig förmedling. För mig är det viktigt att skapa en långsiktig relation samt att genomföra Er bästa bostadsaffär.Mina försäljningar består idag främst av rekommendationer, återkommande kunder samt om- och nybyggnadsprojekt från byggbolag.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Fågelstigen 11B, Norra Lännersta, Nacka, Saltsjö-boo, Nacka kommun
Fågelstigen 11B, Norra Lännersta, Nacka, Saltsjö-boo, Nacka kommun, bild 2
Fågelstigen 11B, Norra Lännersta, Nacka, Saltsjö-boo, Nacka kommun, bild 3

Fågelstigen 11B

Radhus
Norra Lännersta, Nacka, Saltsjö-boo, Nacka kommun
BOSTHLM Nacka
8 495 000 kr
160 + 7 m²
7 rum
5 998 kr/mån
53 094 kr/m²

Carl Ek Fastigheter tillsammans med Hultman Vogt arkitekter planerar att uppföra 54 stycken bostäder i form av parhus och studiohus, i hjärtat av Saltsjö-Boo, med närhet till både natur och centrala Stockholm. Parhusen kommer vara rymliga och erbjuda bland annat en stor takterrass, balkong och uteplats. Möjlighet till att göra tillval för att anpassa och skapa ditt drömboende. Mer information om tillval under fakta och dokument. Bilderna är en visualiseringar, vissa avvikelser kan förekomma. Vissa tillval har gjorts på renderingarna. Mycket energisnåla och klimatsmarta hus med låg driftkostnad, frånluftsvärmepump och möjlighet till laddstople. Husen har energiklass B. Kika gärna på denna länk för att se husen i 3D: 360.fa.works/carl-ek-nacka-fagelstigen-01/ Juridisk person godkännas. Hultman-Vogt – Hultman-Vogt grundades 2011 av Jonas Hultman och Henrik Vogt och har en bred erfarenhet, bland annat har de varit med och ritat HG7 i Hammarby Sjöstad åt Oscar Properties – Henrik Vogt om Fågelstigen ”Det idylliska läget bidrog från start med en väldigt tydlig vision som genomsyrat hela processen. Ett gammalt fritidshusområde med ett sällsynt centralt läge skapar spännande förutsättningar och möjligheter. Att få bo i en sådan miljö permanent och inte bara som sommargäst är en ynnest få förunnat. Visionen var att skapa ett modernt boende med de bästa kvalitéerna. Vi försöker alltid skapa generösa och flexibla sociala ytor med stora ljusinsläpp och utblickar. Samtidigt är det viktigt att inte tumma på de funktioner som en modern familj behöver för att få vardagen att gå ihop.” Läs gärna om hela projektet här: https://carlekfastigheter.se/projects/fagelstigen/ & se projektet i 3D här: https://360.fa.works/carl-ek-nacka-fagelstigen/ 7 RUM OCH KÖK – 167 KVM De stora och exklusiva parhusbostäderna i två plan + inredd vind med en total yta på mellan 155 – 170 kvm erbjuder bland annat två stycken balkonger, varav den ena är en stor privat takterrass på ca 20 kvm, och den andra balkongen på ca 5 kvm nås från master bedroom. Kök och vardagsrumsdelen utgörs av en öppen och social planlösning. Med ett modernt och genomtänkt kök i öppen planlösning med en stor och härlig köksö. Dessutom har bostäderna ett eget ljusdränkt Orangeri som passar perfekt som sällskapsrum, matsal eller vardagsrum. Samtliga bostäder får en generös uteplats med möjlighet till en stor altan. Tillträde Q2-Q3 år 2025 Till bostaden hör en parkeringsplats samt ett förråd. - Ljus och väldisponerad bostad - Välbyggt hus med hög standard - Golvvärme i hela bostaden - Bra faciliteter såsom förråd och egen parkering - Bra kommunaktioner, buss till slussen på 20 minuter - Naturnära

 • Premium
 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Uteplats
Fågelstigen 12D, Norra Lännersta, Nacka, Saltsjö-boo, Nacka kommun
Fågelstigen 12D, Norra Lännersta, Nacka, Saltsjö-boo, Nacka kommun, bild 2
Fågelstigen 12D, Norra Lännersta, Nacka, Saltsjö-boo, Nacka kommun, bild 3

Fågelstigen 12D

Lägenhet
Norra Lännersta, Nacka, Saltsjö-boo, Nacka kommun
BOSTHLM Nacka
1 995 000 kr
40 m²
1 rum
2 491 kr/mån
49 875 kr/m²

SISTA STUDIOHUSET I ETAPP 2! Carl Ek Fastigheter, i samarbete med Hultman Vogt arkitekter, planerar att uppföra 54 bostäder i hjärtat av Saltsjö-Boo, med närhet till både naturen och centrala Stockholm. Denna bostadsutveckling kommer inkludera både parhus och studiohus. Det finns även möjlighet att göra personliga tillval för att skapa sitt drömboende. Mer information om dessa tillval finns tillgänglig i fakta och dokument. Dessa bostäder är utformade med energieffektivitet och klimatsmarta lösningar i åtanke, vilket kommer att resultera i låga driftskostnader och inkluderar frånluftsvärmepump. Juridiska personer är också välkomna att köpa dessa bostäder. Hultman-Vogt är arkitektbyrån bakom projektet och grundades 2011 av Jonas Hultman och Henrik Vogt. De har en omfattande erfarenhet inom arkitektur, inklusive deltagande i ritandet av HG7 i Hammarby Sjöstad åt Oscar Properties. Henrik Vogt delar sina tankar om Fågelstigen, och betonar områdets idylliska läge och dess möjligheter. Det var deras vision att skapa moderna bostäder med hög kvalitet och generösa, flexibla sociala ytor med mycket ljus och utsikt. Samtidigt bevarade de de funktioner som en modern familj behöver för att leva bekvämt. För mer information om hela projektet kan du besöka webbplatsen: https://carlekfastigheter.se/projects/fagelstigen/ Ett av de presenterade husen är ett studiohus med en yta på 40 kvadratmeter fördelad på 24 kvm boyta + 16 kvm biyta, innehållande ett rum och kök samt ett loft på 16 kvadratmeter. Det erbjuder en egen uteplats, hög standard och en genuin känsla av hus. Bostaden är välplanerad med anpassad förvaring i hallen och ett stilrent kök som angränsar till huvudrummet. Här finns utrymme för ett matbord för 2-4 personer, en soffa och en TV-möbel. Stora panoramafönster öppnar upp mot uteplatsen, som rymmer en loungegrupp och en grill. Badrummet är helkaklat med dusch, handfat med kommod och golvvärme. En snygg trappa leder till loftet, som rymmer en stor säng och förvaringsutrymme. Denna bostad erbjuder ljus och smart planering samt hög standard. Dessutom har den bekvämligheter som förråd och egen parkering. Det finns också bra kommunikationer, med en buss som tar dig till Slussen på bara 20 minuter, och närheten till naturen gör detta till en attraktiv plats att bo. Markarbetet pågår och den första plattan i etapp 1 har redan gjutits, och stommen för hus 1 och 2 är på plats. Inflyttning beräknas ske under tredje och fjärde kvartalet 2024.

 • Premium
 • Uteplats
Tollareslingan 12, 10 av 10 tr, Tollare, Nacka kommun
Tollareslingan 12, 10 av 10 tr, Tollare, Nacka kommun, bild 2
Tollareslingan 12, 10 av 10 tr, Tollare, Nacka kommun, bild 3

Tollareslingan 12, 10 av 10 tr

Lägenhet
Tollare, Nacka kommun
BOSTHLM Nacka
7 295 000 kr
113 m²
5 rum
vån 10/10
8 344 kr/mån
64 558 kr/m²

KONTAKTA Anas Taba [email protected] för privatvisning. Flexibelt tillträde. Dubbla balkonger med fantastisk havsutsikt och fri sikt. Denna bostad måste upplevas på plats! Är du kräsen och söker det bästa? Välkommen till denna femrummare med sociala ytor i fronten och utsikt över Lännerstasundet, utrustad med en stor kungsbalkong på 12 kvm samt ytterligare en balkong. Unikt för denna bostad är även de stora, rymliga sovrummen, något som är sällsynt för femrummare i Tollare. Högt och fint läge med utsikt Stora sovrum med bra förvaring Vattenutsikt Ingen insyn Garage med direktaccess från trapphuset Nyskick Denna bostad utmärker sig med sitt läge och utsikt, och sticker ut i området tack vare de rymliga sovrummen. Det är få femrummare i Tollare som har generöst tilltagna sovrum, särskilt barnrummen. Det finns också gott om förvaring i hallen och i varje enskilt sovrum. Master bedroom har en egen walk-in-closet som dessutom kan utvidgas genom att flytta en vägg. Badrummen är stilrena och båda har dusch. I det större badrummet finns en praktisk klädvårdshörna med tvättmaskin, torktumlare, arbetsbänk och överskåp. Vardagsrummet och köket ligger i ett perfekt söderläge med stora fönsterpartier som ger ett fantastiskt ljusinsläpp och en utsikt man aldrig tröttnar på. Det stora, stilrena och fullutrustade köket har gott om förvaring och arbetsytor, och är utrustat med diskmaskin, kyl och frys, varmluftsugn, mikro, induktionshäll och köksfläkt. Matplatsen är trevligt belägen med fönster i två väderstreck. Vardagsrummet rymmer en stor soffa, soffbord och mediamöbel, med plats för hela familjen. Till bostaden hör även ett förråd. Garaget nås via hiss. Gör livet enkelt – köp en bostad som gör dig glad varje morgon du tittar ut genom fönstret. Detta är din nya vardag!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Fågelstigen 13F, Norra Lännersta, Nacka, Saltsjö-boo, Nacka kommun
Fågelstigen 13F, Norra Lännersta, Nacka, Saltsjö-boo, Nacka kommun, bild 2
Fågelstigen 13F, Norra Lännersta, Nacka, Saltsjö-boo, Nacka kommun, bild 3

Fågelstigen 13F

Radhus
Norra Lännersta, Nacka, Saltsjö-boo, Nacka kommun
BOSTHLM Nacka
8 995 000 kr
138 + 27 m²
8 rum
5 998 kr/mån
65 181 kr/m²

Carl Ek Fastigheter tillsammans med Hultman Vogt arkitekter planerar att uppföra 54 stycken bostäder i form av parhus och studiohus, i hjärtat av Saltsjö-Boo, med närhet till både natur och centrala Stockholm. Parhusen kommer vara rymliga och erbjuda bland annat en stor takterrass, balkong och uteplats. Möjlighet till att göra tillval för att anpassa och skapa ditt drömboende. Mer information om tillval under fakta och dokument. Mycket energisnåla och klimatsmarta hus med låg driftkostnad, frånluftsvärmepump och möjlighet till laddstople. Husen har energiklass B. Kika gärna på denna länk för att se husen i 3D: 360.fa.works/carl-ek-nacka-fagelstigen-01/ Juridisk person godkänns. Tillsammans med Hultman Vogt arkitekter planerar vi för uppförandet av 54 stycken bostäder i form av parhus och studiohus, i hjärtat av Saltsjö-Boo, med närhet till både natur och centrala Stockholm. Parhusen kommer vara rymliga och erbjuda bland annat en stor takterrass, balkong och uteplats. Möjlighet till att göra tillval för att anpassa och skapa ditt drömboende. Mer information om tillval under fakta och dokument. Hultman-Vogt – Hultman-Vogt grundades 2011 av Jonas Hultman och Henrik Vogt och har en bred erfarenhet, bland annat har de varit med och ritat HG7 i Hammarby Sjöstad åt Oscar Properties – Henrik Vogt om Fågelstigen ”Det idylliska läget bidrog från start med en väldigt tydlig vision som genomsyrat hela processen. Ett gammalt fritidshusområde med ett sällsynt centralt läge skapar spännande förutsättningar och möjligheter. Att få bo i en sådan miljö permanent och inte bara som sommargäst är en ynnest få förunnat. Visionen var att skapa ett modernt boende med de bästa kvalitéerna. Vi försöker alltid skapa generösa och flexibla sociala ytor med stora ljusinsläpp och utblickar. Samtidigt är det viktigt att inte tumma på de funktioner som en modern familj behöver för att få vardagen att gå ihop.” Läs gärna om hela projektet här: https://carlekfastigheter.se/projects/fagelstigen/ & se projektet i 3D här: https://360.fa.works/carl-ek-nacka-fagelstigen/ 8 RUM OCH KÖK – 165 KVM Detta stora och exklusiva parhus är fördelat på tre plan med en total yta på 165 kvm och erbjuder bland annat två stycken terasser, varav den ena på ca 15 kvm, och den andra balkongen på ca 10 kvm nås från vardagsrum och sovrum/allrum. Denna bostad ligger i suterräng med ingång på plan två och stort orangeri om ca 12 kvm och dubbeldörrar till tomt en trappa ner. Här finns även bastu, gästrum eller arbetsrum. Ett väldigt funktionellt hus med mycket möjligheter. Kök och vardagsrumsdelen utgörs av en öppen och social planlösning. Med ett modernt och genomtänkt kök i öppen planlösning med en stor och härlig köksö. Samtliga bostäder får en generös uteplats med möjlighet till en stor altan. Tillträde Q2-Q3 år 2025

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Tollarevägen 31A (lgh 14), Tollare, Nacka kommun
Tollarevägen 31A (lgh 14), Tollare, Nacka kommun, bild 2
Tollarevägen 31A (lgh 14), Tollare, Nacka kommun, bild 3

Tollarevägen 31A (lgh 14)

Radhus
Tollare, Nacka kommun
BOSTHLM Nacka
10 495 000 kr
154 + 20 m²
6 rum
6 486 kr/mån
68 149 kr/m²

Med storslagen sjöutsikt i söder, högt och fritt beläget på Tollarevägen, ligger detta strålande ljusa parhus med bästa tänkbara solläge. Bostaden har flera uteplatser, gräsmatta och balkong med sol från lunch till kväll samt en fantastisk takterrass med sol hela dagen. Här ges tillfälle att flytta in i ett välplanerat drömboende med flexibel planlösning där möjlighet att inreda extra sovrum ges. Stort vardagsrum med kök i öppen planlösning. Från vardagsrummet öppnar skjutdörr upp mot balkongen. Möjlighet för upp till sex sovrum. Badrum med dusch samt badkar. Gäst-wc med dusch. Separat tvättstuga med wc. Genomgående vattenburen golvvärme i hela bostaden. * Räntegaranti * Dubbel boendekostnadsskydd * Tillträdesskydd Välbyggda och välisolerade hus är energismart. Beräknad energiförbrukning för uppvärmning och tappvatten är 5602 kWh/år. - Förening med god ekonomi samt räntegaranti. - Flexibelt tillträde. Hemsida: https://lovehusen.se/projekt/tollare/

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Fågelstigen 12E, Norra Lännersta, Nacka, Saltsjö-boo, Nacka kommun
Fågelstigen 12E, Norra Lännersta, Nacka, Saltsjö-boo, Nacka kommun, bild 2
Fågelstigen 12E, Norra Lännersta, Nacka, Saltsjö-boo, Nacka kommun, bild 3

Fågelstigen 12E

Radhus
Norra Lännersta, Nacka, Saltsjö-boo, Nacka kommun
BOSTHLM Nacka
7 295 000 kr
140 + 6 m²
7 rum
5 998 kr/mån
52 107 kr/m²

- TILLVAL VÄRDE 290 000 KR INGÅR (se under fakta) *Observera att bilderna är av ett annat hus i samma projekt* Carl Ek Fastigheter tillsammans med Hultman Vogt arkitekter planerar att uppföra 54 stycken bostäder i form av parhus och studiohus, i hjärtat av Saltsjö-Boo, med närhet till både natur och centrala Stockholm. Parhusen kommer vara rymliga och erbjuda bland annat en stor takterrass, balkong och uteplats. Möjlighet till att göra tillval för att anpassa och skapa ditt drömboende. Mer information om tillval under fakta och dokument. Mycket energisnåla och klimatsmarta hus med låg driftkostnad, frånluftsvärmepump och möjlighet till laddstople. Husen har energiklass B. Kika gärna på denna länk för att se husen i 3D: 360.fa.works/carl-ek-nacka-fagelstigen-01/ Juridisk person godkänns. Hultman-Vogt – Hultman-Vogt grundades 2011 av Jonas Hultman och Henrik Vogt och har en bred erfarenhet, bland annat har de varit med och ritat HG7 i Hammarby Sjöstad åt Oscar Properties – Henrik Vogt om Fågelstigen ”Det idylliska läget bidrog från start med en väldigt tydlig vision som genomsyrat hela processen. Ett gammalt fritidshusområde med ett sällsynt centralt läge skapar spännande förutsättningar och möjligheter. Att få bo i en sådan miljö permanent och inte bara som sommargäst är en ynnest få förunnat. Visionen var att skapa ett modernt boende med de bästa kvalitéerna. Vi försöker alltid skapa generösa och flexibla sociala ytor med stora ljusinsläpp och utblickar. Samtidigt är det viktigt att inte tumma på de funktioner som en modern familj behöver för att få vardagen att gå ihop.” Läs gärna om hela projektet här: https://carlekfastigheter.se/projects/fagelstigen/ & se projektet i 3D här: https://360.fa.works/carl-ek-nacka-fagelstigen/ 7 RUM OCH KÖK – 146 KVM med carport! De stora och exklusiva parhusbostäderna i två plan + inredd vind med en total yta på mellan 155 – 170 kvm erbjuder bland annat två stycken balkonger, varav den ena är en stor privat takterrass på ca 20 kvm, och den andra balkongen på ca 5 kvm nås från master bedroom. Kök och vardagsrumsdelen utgörs av en öppen och social planlösning. Med ett modernt och genomtänkt kök i öppen planlösning med en stor och härlig köksö. Dessutom har bostäderna ett eget ljusdränkt Orangeri som passar perfekt som sällskapsrum, matsal eller vardagsrum. Samtliga bostäder får en generös uteplats med möjlighet till en stor altan. Tillträde Q3-Q4 år 2024 Till bostaden hör en parkeringsplats samt ett förråd. - Ljus och väldisponerad bostad - Välbyggt hus med hög standard - Golvvärme i hela bostaden - Bra faciliteter såsom förråd och egen parkering - Bra kommunaktioner, buss till slussen på 20 minuter - Naturnära - Carport

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Tollarevägen 14A (lgh 20), Tollare, Nacka kommun
Tollarevägen 14A (lgh 20), Tollare, Nacka kommun, bild 2
Tollarevägen 14A (lgh 20), Tollare, Nacka kommun, bild 3

Tollarevägen 14A (lgh 20)

Radhus
Tollare, Nacka kommun
BOSTHLM Nacka
9 095 000 kr
145 m²
6 rum
5 331 kr/mån
62 724 kr/m²

På bästa läge i Tollare, ligger detta strålande ljusa parhus med fantastiskt solläge och sjökontakt. Bostaden har  uteplats med grönyta samt takterrass i söder. Här ges tillfälle att flytta in i ett välplanerat drömboende med flexibel planlösning. Vardagsrum med hela 3,6 meter i takhöjd och dubbla skjutglaspartier ut mot uteplatsen. Separat kök med rymlig matplats. Arbetsyta i vacker jura kalksten. Stort sovrum med generös walk-in-closet. Elegant badrum med dusch samt badkar. På det översta planet finns ytterligare tre sovrum samt allrum med utgång till takterrass. Gästbadrum på entréplan. Genomgående vattenburen golvvärme i hela bostaden.  * Räntegaranti * Dubbel boendekostnadsskydd * Tillträdesskydd

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Fågelstigen 11, Norra Lännersta, Nacka, Saltsjö-boo, Nacka kommun
Fågelstigen 11, Norra Lännersta, Nacka, Saltsjö-boo, Nacka kommun, bild 2
Fågelstigen 11, Norra Lännersta, Nacka, Saltsjö-boo, Nacka kommun, bild 3

Fågelstigen 11

Lägenhet
Norra Lännersta, Nacka, Saltsjö-boo, Nacka kommun
BOSTHLM Nacka
3 499 000 kr
44 + 4 m²
2 rum
2 997 kr/mån
79 523 kr/m²

Studiohus nummer 39 om 48 kvm i suterräng Tillsammans med Hultman Vogt arkitekter planerar vi för uppförandet av 54 stycken bostäder i form av parhus och studiohus, i hjärtat av Saltsjö-Boo, med närhet till både natur och centrala Stockholm. Möjlighet till att göra tillval för att anpassa och skapa ditt drömboende. Mer information om tillval under fakta och dokument. Hultman-Vogt – Hultman-Vogt grundades 2011 av Jonas Hultman och Henrik Vogt och har en bred erfarenhet, bland annat har de varit med och ritat HG7 i Hammarby Sjöstad åt Oscar Properties – Henrik Vogt om Fågelstigen ”Det idylliska läget bidrog från start med en väldigt tydlig vision som genomsyrat hela processen. Ett gammalt fritidshusområde med ett sällsynt centralt läge skapar spännande förutsättningar och möjligheter. Att få bo i en sådan miljö permanent och inte bara som sommargäst är en ynnest få förunnat. Visionen var att skapa ett modernt boende med de bästa kvalitéerna. Vi försöker alltid skapa generösa och flexibla sociala ytor med stora ljusinsläpp och utblickar. Samtidigt är det viktigt att inte tumma på de funktioner som en modern familj behöver för att få vardagen att gå ihop.” Läs gärna om hela projektet här: https://carlekfastigheter.se/projects/fagelstigen/ Nedan presenteras ett studiohus om 48 kvm: Drömmer du om egen uteplats, hög standard och huskänsla? Här får du något utöver det vanliga när det gäller design, yteffektivitet, högt i tak och fina materialval. Perfekt planerad bostad där man tar sig i på det övre planet. Här finns platsbyggd garderobsförvaring i hall samt snyggt kök som ligger i anslutning till rummet. Här ryms matbord för 4-6 personer. Stora panoramafönster sin ger ett fantastiskt ljusinsläpp. Via den snygga trappan tar vi oss ner till bostadens nedre plan. Här avskiljs bostadens sovrum med modern glasvägg vilket behåller en känsla av rymd och ljus. Vardagsrummet rymmer enkelt soffgrupp och tv-möbel. Stora panoramafönster mot den privata uteplatsen som rymmer loungegrupp och grill. Badrummet är beläget på övre plan och är helkaklat med dusch, handfat med kommod samt golvvärme. *obs, vissa val på bilderna kan vara tillval* Till bostaden hör en parkeringsplats samt ett förråd. - Ljus och väldisponerad bostad - Välbyggt hus med hög standard - Golvvärme i hela bostaden - Bra faciliteter såsom förråd och egen parkering - Bra kommunaktioner, buss till slussen på 20 minuter - Naturnära Tillträde Q2-Q3 år 2025

 • Premium
 • Uteplats

Visar alla 8