Mäklare Michel Adeheimer

Michel Adeheimer

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Runvägen 2, Saltsjöbaden, Nacka kommun
  • Kommande
Runvägen 2, Saltsjöbaden, Nacka kommun, bild 2
Runvägen 2, Saltsjöbaden, Nacka kommun, bild 3

Runvägen 2

Lägenhet
Saltsjöbaden, Nacka kommun
Bovida Fastighetsbyrå KB
3 995 000 kr
89,5 m²
3 rum
vån 3/3
4 357 kr/mån
44 637 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade lägenhet på Runvägen 2 i Saltsjöbaden! Nuvarande ägare har förvandlat ett av sovrummen till en matsal, men det går enkelt att återställa till en 3 rok. Bostaden ligger perfekt med närhet till både natur och kommunikationer. Belägen högt upp i huset får lägenheten ett fantastiskt ljusinsläpp. Den rymliga bostaden erbjuder generösa förvaringsmöjligheter, ett vardagsrum med plats för större soffgrupp och matsalsmöblemang samt ett kök med gott om arbetsyta och matplats. Balkongen, som har optimalt solläge från frukost till eftermiddag, är inglasad och kan användas året om. Det luftiga badrummet har klinkergolv och helkaklade väggar, och dessutom finns en gästtoalett. Föreningen har en tvättstuga på entréplan, men det finns även en egen tvättmaskin i lägenheten. Till lägenheten hör också ett förråd på entréplan. En stor fördel är att det finns hiss i fastigheten! Runvägen har ett idealiskt läge nära Saltsjöbanans stationer: Neglinge och Igelboda, som tar dig till Henriksdal, Slussen och vidare mot havet och slutstationen. Med parkeringsmöjlighet på alla närliggande gator samt 14 fria parkeringsplatser inom föreningen, finns det goda möjligheter för bilägare. En åktur på cirka 15-20 minuter tar dig till Slussen och Stockholms innerstad. Runt husknuten ligger den populära och anrika Kringelgården som erbjuder färskt, nybakat bröd – perfekt för att lyxa till frukosten. Välkommen hem!

  • Premium
  • Hiss
Mörtbergsvägen 24, Mörtnäs, Värmdö kommun
  • Kommande
Mörtbergsvägen 24, Mörtnäs, Värmdö kommun, bild 2
Mörtbergsvägen 24, Mörtnäs, Värmdö kommun, bild 3

Mörtbergsvägen 24

Villa
Mörtnäs, Värmdö kommun
Bovida Fastighetsbyrå KB
5 795 000 kr
84 + 30 m²
4 rum
1 659 m² tomt

Välkommen till Mörtbergsvägen 24, Denna charmiga fastighet bär på en historia som sträcker sig genom åren, och nu står den redo att välkomna en ny ägare till sin varma famn. Möjligheterna är många, och oavsett om du söker ett hem att flytta in i direkt eller drömmer om att skapa ditt eget unika boende, så erbjuder Mörtbergsvägen 24 en plats där din vision kan ta form. Steget in i detta hem välkomnas av en inglasad veranda som leder in till en rymlig hall. Här inne i hjärtat av huset finner du en stor vedspis som inte bara ger värme, utan även en atmosfär av hemtrevnad som genomsyrar hela huset. Köket, med sin äldre charm, erbjuder en separat ingång och är i äldre skick. I vardagsrummet möts du av en förtrollande vy över Västerviken, där kvällssolen målar himlen i mjuka färger och skapar en känsla av lugn och ro. På detta plan väntar två sovrum, varav ett har direkt access från vardagsrummet. Ner i källarplanet öppnar sig ytterligare potential, med utrymme för både förvaring och kreativa idéer. Här finns idag ett tidigare sovrum med separat utgång till baksidan av huset, en WC, och pannrum. Här finns även möjlighet att skapa badrum och tvättstuga. Tomten, en pärla i området, sträcker sig över 1659 kvm och bjuder in till att skapa din drömgård. Med lummiga träd, fruktträd och gräsytor finns här gott om plats att utforska och njuta av under sommarens varma dagar. För den som önskar modernisera och renovera erbjuder fastigheten en fantastisk bas att bygga vidare på. Med fiberanslutning, kommunalt avlopp och möjlighet till anslutning till kommunalt vatten står tekniken redo att möta framtidens behov. Området runt Mörtbergsvägen 24 bjuder på en levande gemenskap med nära till skolor, förskolor och idrottsaktiviteter. Med närhet till både natur och stadsliv finns här något för alla åldrar och intressen att upptäcka. Med bussförbindelser som tar dig till Stockholm på endast 30 minuter öppnar sig även möjligheten till stadspulsen när du än önskar.

  • Premium
Gamla Herrviksnäsvägen 20, Herrviksnäs, Värmdö kommun
  • Kommande

Gamla Herrviksnäsvägen 20

Tomt
Herrviksnäs, Värmdö kommun
Bovida Fastighetsbyrå KB
Pris saknas
3 001 m² tomt

Välkommen till en exklusiv möjlighet att förverkliga dina bostadsdrömmar på denna södervända, terrasserade tomt med en fin utsikt över Herrviken och en härlig möjlighet att njuta av underbara solnedgångar direkt från din framtida bostad. Tomten är strategiskt placerad för att erbjuda sjöutsikt, med Herrviken som ger en lugnande känsla av närhet till naturen. Den terrasserade designen gör det möjligt att skapa flera nivåer och utrymmen som kan utnyttjas för trädgårdsanläggning, lounging och underbara uteplatser. För de soliga dagarna erbjuder tomten en direkt nedstigning till en av föreningens egna badstränder. En pittoresk stig leder dig genom den grönskande omgivningen, vilket ger en bekväm och naturskön tillgång till vattnet för avkopplande bad och avslappnade dagar vid stranden. Fastighetens långa gräns mot vägen skapar en unik möjlighet för den nya ägaren att skapa en egen infart längs hela fastigheten, i likhet med de närliggande egendomarna. Detta ger dig flexibiliteten att designa och anpassa din uppfart på ett sätt som passar din vision för ditt framtida hem. Det går utmärkt att beträda tomten själv, lättast då via en trappa upp från Gamla Herrviksnäsvägen. Denna tomt är inte bara ett markområde – det är en möjlighet att skapa ett hem där varje dag känns som en semester. Kontakta oss nu för att inte gå miste om detta enastående tillfälle att äga en plats där naturskönhet, sjöutsikt och flexibilitet möts för att skapa ditt drömboende. DETALJPLAN Detaljplanen medger byggrätt med en byggnadsarea för huvudbyggnad på 250 kvm, max 10 meter högt, bruttoarea för huvudbyggnad på 360 kvm samt byggnadsarea för komplementbyggnad om totalt 80 kvm (största byggnaden får vara högst 60 kvm)

Visar alla 3