Mäklare Marianna Maatouk

Marianna Maatouk

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Järva skjutbaneväg 31, Järvastaden, Solna kommun

Järva skjutbaneväg 31

Lägenhet
Järvastaden, Solna kommun
Bronze Fastighetsförmedling AB

2 750 000 kr

46,5 m²

2 rum

2 929 kr/mån

59 140 kr/m²

**Lägenheten säljs på ritning med prel inflytt April 2023** Varmt välkomna till denna nyproducerade bostad om 46,5 kvm med balkong i nytt kvarter i populära Järvastaden. Är du intresserad av ett nytt hem i en trevlig småstad tio minuter från city? Då borde du flytta till Linnean i Järvastaden. Här lever du ett bekvämt i ett nybyggt hem med vardagsservice, kommunikationer, förskolor, skolor, härliga parker och gröna löpstråk ett stenkast från din port. Här är gatorna lugna och barnvänliga och gårdarna fulla av liv. Järvastaden har under de senaste tio åren vuxit till ett riktigt populärt område. Det finns många fördelar med att bo i en ny stadsdel som hunnit etablera sig väl. I samma takt som nya hem byggts upp har skolor, förskolor och service vuxit fram. Idag finner du det mesta du behöver i vardagen nära till hands när du flyttar in här. En kort promenad från kvarteret hittar du populära Mulle Meckparken, i Igelbäckens naturreservat väntar sköna löpturer och direkt utanför Linnean finns en kvarterspark för sköna dagar med avkoppling och lek. Är du intresserad av ett nytt hem i en trevlig småstad tio minuter från city? Då borde du flytta till Linnean i Järvastaden. Här lever du och din familj ett bekvämt liv i ett nybyggt hem med vardagsservice, kommunikationer, förskolor, skolor, härliga parker och gröna löpstråk ett stenkast från din port. Här är gatorna lugna och barnvänliga och gårdarna fulla av liv.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Norra Stationsgatan 62B, Vasastan / Hagastaden, Stockholms kommun

Norra Stationsgatan 62B

Lägenhet
Vasastan / Hagastaden, Stockholms kommun
Bronze Fastighetsförmedling AB

6 950 000 kr

75,5 m²

3 rum

5 221 kr/mån

92 053 kr/m²

Har du svårt att bestämma dig? Villa eller lägenhet, här får du det bästa av båda delarna. Lägenheten erbjuder noggrant utvald planlösning som passar hela familjen. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket skapar en känsla av rymd, stort badrum där ett är utrustat med badkar för högsta bekvämlighet. Lägenheten erbjuder även dubbla franska balkong som nås från vardagsrummet samt en stor uteplats mot föreningens lugna grönskade innergård som förlänger rummet under sommarperioden. Vidare erbjuds två rymliga sovrum med utgång till uteplatsen, master bedroom med dubbla klädkammare med mycket goda förvaringsmöjligheter. Livet i Haga Venue lovar något alldeles extra. I din nya stadslägenhet är varje kvadratmeter viktig och mycket tid har lagts på att planera ytorna rätt. Förutom funktion och kvalitet får du generösa balkonger och parkläge i de flesta lägenheterna. Stadslivet runt Haga Boulevard växer fram för varje månad. Norra Stationsgatan förvandlas sakta men säkert till en attraktiv, grön cityboulevard med mysiga uteserveringar, caféer, butiker och restauranger. På andra sidan gatan väntar Vasastans utbud av kultur och nöjen. Helt enkelt ett boende att trivas i! ÖVRIGT - Förråd tillkommer för nyttjanderätt i källaren. Tillträde: 2023-05-31 Räntegaranti: Nordr har beslutat att förstärka sitt trygghetspaket med en räntegaranti under tre år från tillträde. Garantin skyddar köpare från att kommande räntehöjningar under perioden slår igenom i höjda månadsavgifter. I praktiken garanterar Nordr att föreningens ränta inte överstiger 3,25 procent i tre år från tillträde. Om den aktuella räntan är 4 procent betyder det att Nordr kompenserar föreningen för skillnaden från 3,25 procent, alltså 0,75 procent. För denna bostad innebär detta att räntegarantin garanterar att månadsavgiften blir 4436 kr de kommande tre åren.

  • Uteplats
  • Hiss
Torrängsgatan 5, Järvastaden, Solna kommun

Torrängsgatan 5

Lägenhet
Järvastaden, Solna kommun
Bronze Fastighetsförmedling AB

2 650 000 kr

46,5 m²

2 rum

2 929 kr/mån

56 989 kr/m²

**Säljs på ritning med prel inflytt Mars 2023** Varmt välkomna till denna nyproducerade bostad om 46,5 kvm i nytt kvarter i populära Järvastaden. Är du intresserad av ett nytt hem i en trevlig småstad tio minuter från city? Då borde du flytta till Linnean i Järvastaden. Här lever du ett bekvämt i ett nybyggt hem med vardagsservice, kommunikationer, förskolor, skolor, härliga parker och gröna löpstråk ett stenkast från din port. Här är gatorna lugna och barnvänliga och gårdarna fulla av liv. Järvastaden har under de senaste tio åren vuxit till ett riktigt populärt område. Det finns många fördelar med att bo i en ny stadsdel som hunnit etablera sig väl. I samma takt som nya hem byggts upp har skolor, förskolor och service vuxit fram. Idag finner du det mesta du behöver i vardagen nära till hands när du flyttar in här. En kort promenad från kvarteret hittar du populära Mulle Meckparken, i Igelbäckens naturreservat väntar sköna löpturer och direkt utanför Linnean finns en kvarterspark för sköna dagar med avkoppling och lek. Är du intresserad av ett nytt hem i en trevlig småstad tio minuter från city? Då borde du flytta till Linnean i Järvastaden. Här lever du och din familj ett bekvämt liv i ett nybyggt hem med vardagsservice, kommunikationer, förskolor, skolor, härliga parker och gröna löpstråk ett stenkast från din port. Här är gatorna lugna och barnvänliga och gårdarna fulla av liv.

  • Nyproduktion
  • Hiss

Visar alla 3