Mäklare Anna Kajrup

Anna Kajrup

Om mig

Min första insyn i mäklaryrket fick jag på 90-talet då jag själv köpte min fösta bostad. Spännande yrke tänkte jag och efter några år som båtvärdinna på färjan mellan Sverige och Tyskland läste jag mäklarprogrammet på Gävle Högskola och blev registrerad mäklare 1999. Jag har lyckats i mitt yrke för att jag är ärlig, engagerad och lotsar kunden genom sin fastighetsaffär på ett lugnt och tryggt sätt. Varje fastighet är unik och det är också varje människa! Välkommen att kontakta mig redan idag!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Högs byväg 84-0, Löddeköpinge - Hög, Kävlinge kommun
Högs byväg 84-0, Löddeköpinge - Hög, Kävlinge kommun, bild 2
Högs byväg 84-0, Löddeköpinge - Hög, Kävlinge kommun, bild 3

Högs byväg 84-0

Villa
Löddeköpinge - Hög, Kävlinge kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling
7 200 000 kr
182 + 16 m²
7 rum
1 499 m² tomt

Välkomna till denna toppmoderna 1,5 plans villa belägen på ett underbart fritt läge i utkanten av Löddeköpinge. Boningshus om 198m² med smakfulla detaljer och materialval som ger ett hållbart och trivsamt boende. På entréplan välkomnas man av ett öppet och ljust kök, vardagsrum med ingång till vinterträdgård, två sovrum, badrum med dusch, gästtoalett och tvättstuga. Ovanvåning erbjuder tre sovrum, allrum, klädkammare och ett stort badrum med både dusch och badkar. Genomtänkt arkitektritad trädgård med trivsamma umgängesytor och underbart läge för fina solnedgångar! Garage och förråd om ca 32m². Uppfart med plats för flera bilar. Cykelväg utanför som leder in till Löddeköpinge och Kävlinge. Busshållplats ca 500m. Välkomna!

 • Premium
 • Uteplats
Hermelinvägen 3, Ålstorp-Hofterup, Kävlinge kommun
 • Budgivning pågår
Hermelinvägen 3, Ålstorp-Hofterup, Kävlinge kommun, bild 2
Hermelinvägen 3, Ålstorp-Hofterup, Kävlinge kommun, bild 3

Hermelinvägen 3

Villa
Ålstorp-Hofterup, Kävlinge kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling
4 395 000 kr
124 + 4 m²
5 rum
1 333 m² tomt

Välkomna till detta trivsamma och välplanerade enplanshus där man på de 124m² erbjuds 4 sovrum, vardagsrum med kakelugn, kök med rymlig matplats och utgång till uterum (ca 20m² i västerläge), tvättstuga och två helkaklade badrum. Lummig och insynsskyddad trädgård och med extra grönområde och skog utanför tomtgränsen bor man mitt i naturen på ett lugnt och barnvänligt läge. Lekstuga, pool, garage och extra gästrum/kontor. Området erbjuder fina promenadstråk och det är nära till förskola, skola F-6, fotbollsplats, lekplats, busshållplats och bageri.

 • Premium
Fjärshusgatan 3, Kågeröd - Kråkebacken, Svalövs kommun

Fjärshusgatan 3

Villa
Kågeröd - Kråkebacken, Svalövs kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling
2 250 000 kr
123 m²
5 rum
607 m² tomt

Välkomna till detta praktiska, lättskötta och barnvänliga boende beläget på Kråkebacken, ett mysigt område i norra delen av Kågeröd. 1,5 plans villa om 123m² med härlig tomt för barnens lek och invändigt möts man av fyra sovrum, rymligt vardagsrum, kök med matplats, två badrum- ett med dusch och ett med badkar, tvättstuga och bra klädkammare. Uteplats med spabad. Nyare värmepump från IVT ger skön värme och sansade elräkningar. Garage och förråd. Nära förskola, F-6 skola, mataffär och buss- samt tågstation med bra kommunikation till Svalöv, Lund, Malmö och Helsingborg.

Radhusvägen 7C, Löddeköpinge - nära centrum, Kävlinge kommun

Radhusvägen 7C

Radhus
Löddeköpinge - nära centrum, Kävlinge kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling
2 995 000 kr
78,5 m²
3 rum
5 762 kr/mån
38 153 kr/m²

Välkomna till Radhusvägen och denna praktiska 3:a på lugnt läge i området. Ett bekvämt och trivsamt bostadsrättsradhus nära Lödde centrum, kommunikationer och strövområden. Perfekt tillfälle för er som söker lägenhet med liten trädgård! Entréplan om 78,5m² fördelat på två sovrum, helkaklat badrum med dusch, ett underbart luftigt kök, ljust vardagsrum med flera fönster och utgång till uteplats. I källaren finns extra bonusytor om ca 46m² i form av allrum/sovrum, klädkammare och tvättstuga. I källarplan finns dessutom ett stort förråd om ca 22m² som tillhör lägenheten. Garageplats tillhör. Välkomna!

 • Uteplats
Borgmästargatan 6, Centralt, Landskrona kommun

Borgmästargatan 6

Lägenhet
Centralt, Landskrona kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling
1 695 000 kr
97 m²
4 rum
vån 2/4
5 679 kr/mån
17 474 kr/m²

På centralt läge i Landskrona, omgiven av vackra byggnader, grönområden, restauranger och butiker ligger denna praktiska fyrarumslägenhet på andra våningen med hiss från markplan. Öppen och inbjudande planlösning, trivsamt kök, vardagsrum med utgång till inglasad balkong, tre sovrum med bra förvaring, klädkammare, helkaklat badrum med dusch och helkaklad gästtoalett. Passar såväl paret som vill lämna en större villa och få ett mer lättskött boende som barnfamiljen som vill bo centralt men ändå lugnt. Välkomna på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Parternas gränd 75, Norra Fäladen, Lunds kommun

Parternas gränd 75

Lägenhet
Norra Fäladen, Lunds kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling
1 550 000 kr
48 m²
2 rum
vån 4/4
4 075 kr/mån
32 292 kr/m²

På lugnt läge högst upp i huset finner du denna välplanerade tvåa som präglas av sitt fantastiska ljusinsläpp och sitt unika rundade tak med slående takhöjd. Bostadens hjärta ligger i det kombinerade kök och vardagsrummet där du enkelt rymmer såväl soffgrupp som matplats och förvaringsmöbler. Sovrummet är väl tilltaget med plats för både dubbelsäng och kontorshörna. Badrummet är rymligt, helkaklat i neutrala kulörer samt utrustat med tvättpelare. Här bor du med närhet till bl.a. mataffärer, restauranger, universitetet, Ideon-området samt till grönområden så som S:t Hans backar. Centrum nås enkelt både via cykel, kollektivtrafik och bil och läget är dessutom utmärkt för dig som pendlar till Malmö. Varmt välkommen på visning!

Norra Västkustvägen 66, Borgeby, Lomma kommun
 • Budgivning pågår

Norra Västkustvägen 66

Villa
Borgeby, Lomma kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling
3 100 000 kr
52 m²
4.5 rum
1 328 m² tomt

Mitt i Borgeby längs Norra Västkustvägen ligger detta charmiga 1,5 planshus med källare. Troligen ett av de äldsta husen i Borgeby, byggt i slutet av 1800 - början av 1900-talet. Entréplan om ca 52m² med arbetskök, tv-rum, matrum, badrum och tvätthörna. Ovanvåningen rymmer två sovrum, ett allrum och en gästtoalett. Takhöjden på ovanvåningen är runt 1,80-185m och räknas därför inte med i boarean. Men räkna med ca 35m² extra golvyta på ovanvåningen. Fristående byggnad med gäst-/ungdomslägenhet samt förråd. Garage och extra trädgårdsförråd. Uterum och uteplats samt uppväxt trädgård med fruktträd och många möjligheter! Perfekta huset för den lilla familjen och för er som drömmer om plats för en verksamhet. Nära förskola, skola och kort väg till E6. Säljes med friskrivningsklausul.

 • Plus
Södervångsvägen 137A, Löddeköpinge - Södervång, Kävlinge kommun

Södervångsvägen 137A

Radhus
Löddeköpinge - Södervång, Kävlinge kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling
3 095 000 kr
82,5 m²
3 rum
vån 1
4 875 kr/mån
37 515 kr/m²

En bit in i området, på fint läge i föreningen hittar vi detta trivsamma radhus med 3 rok, i BRF Vårsången. 82,5m² med rymligt nyrenoverat kök, luftigt vardagsrum, nyrenoverat helkaklat badrum med dusch, två sovrum, klädkammare samt tvättstuga med vask tvättmaskin och torktumlare. Insynsskyddad trädgård, solsäker uteplats och skönt uterum. Förråd, carport och extra yta bredvid till extra bil, släp eller husvagn. Lugnt område nära flera grönområden och lekplats. Välkomna!

 • Plus
 • Uteplats

Visar alla 8