Mäklare Karin Hildingsson

Karin Hildingsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
By 174, By, Ånge kommun

By 174

Villa
By, Ånge kommun
Carlsson Ring Fastighetsmäklare AB
350 000 kr
221 + 4 m²
5 rum
1 645 m² tomt

Fastighet med lägenhet om 2 rum och kök på övre plan och före detta butikslokaler i bottenplan. Fastigheten är belägen i By, ca 25 km väster om Ånge som är närmaste samhälle. Närhet till Bysjön. Här har det tidigare bedrivits affärsverksamhet (bl.a. Konsumbutik).

Östby 107, Östby, Ånge kommun

Östby 107

Villa
Östby, Ånge kommun
Carlsson Ring Fastighetsmäklare AB
2 650 000 kr
254 + 25 m²
8 rum
1,9 ha tomt

Välkommen till Kvarnå gård, en äldre och välbevarad fastighet om ca 2 ha, belägen i Östby, Ånge kommun. Fastigheten är fördelad på två skiften varav ett gårdsskifte med söderläge och fin utsikt samt en sjötomt vid Ljungan om ca 5.500 kvm med båt- och badbrygga samt eldstad och härbre. Stort bostadshus om ca 254 kvm fördelat på 8 rum och kök från slutet av 1800-talet som är väl omhändertaget och renoverat i tidsenlig stil. Här finns även flera eldstäder, bland annat vackra kakelugnar. Fastigheten har jordvärme och bredbandsfiber. Förutom bostadshuset finns också ett gårdshus från 1800-talet samt växthus, lusthus, loge, hönshus och ladugårdsbyggnad med carport, bagarstuga m.m. Östby är en by belägen öster om Ånge som är närmaste samhälle. I Ånge finns matbutiker, apotek, bank, affärer, systembolag och skola/förskola. Närmaste skola finns dock i Erikslund, endast några km från fastigheten. Närmaste bensinmack och restaurang finner man i Borgsjö, ca 3 km från fastigheten. Närhet till fiskevatten i Ljungan och närliggande sjöar och endast ca 5 km österut finner man Getbergets alpina som erbjuder fin utförsåkning. Till närmaste stad Sundsvall har man ca 7,5 mil längs väg E14.

  • Energieffektiv
Genvägen 7A & 7B, Bispgården, Ragunda kommun
  • Budgivning pågår

Genvägen 7A & 7B

Radhus
Bispgården, Ragunda kommun
Carlsson Ring Fastighetsmäklare AB
200 000 kr
132 + 12 m²
4 rum
1 129 m² tomt

Parhus beläget centralt i Bispgården. Här finns två lägenheter om 2 rum och kök. Bredbandsfiber finns installerat. Hyresintäkter 121.488 kr per år.

Mesvattnet 260 och 270, Stora Blåsjön, Strömsunds kommun
Mesvattnet 260 och 270, Stora Blåsjön, Strömsunds kommun, bild 2
Mesvattnet 260 och 270, Stora Blåsjön, Strömsunds kommun, bild 3

Mesvattnet 260 och 270

Fritidshus
Stora Blåsjön, Strömsunds kommun
Carlsson Ring Fastighetsmäklare AB
2 000 000 kr
86 m²
4 rum
7 670 m² tomt

Två fastigheter angränsande till varandra, båda bebyggda med fritidshus. Ena tomten gränsar mot Mesvattnet med båt- och badplats därtill. Här finns förutom två bostadshus även gäststuga, bastu, båthus och tre förrådsbyggnader. Ena fastigheten är ansluten till bredbandsfiber. Lantligt och naturskönt beläget vid norra änden av sjön och direkt anslutning till väg 824. Avstånd till Stora Blåsjön är ca 4,6 km (mot väst), där finns närmaste livsmedelsaffär. Byn har uthyrning av boende via Fjällbyn och Fjällcampen, det finns också en del privata aktörer som hyr ut boenden. På närmaste fjäll Mesklumpen finns skidanläggning med fyra liftar och nio nedfarter med en fallhöjd om 475 m. I området finns även längdskidspår och skoterleder samt vandringsleder och fint fiske. Byn har också en restaurang och ett litet hotell. Till riksgränsen mot Norge har man endast 10 km. Närmaste större ort Gäddede har vårdcentral och apotek och ligger ca 4,5 mil söderut. Till Strömsund har man ca 18 mil och till närmaste större stad Östersund har man ca 28 mil.

  • Premium
Violvägen 6, Bräcke, Bräcke kommun

Violvägen 6

Övrigt
Bräcke, Bräcke kommun
Carlsson Ring Fastighetsmäklare AB
1 500 000 kr
350 m²
1 971 m² tomt

Hyreshus i ett plan med fem lägenheter beläget på återvändsgata i ett barnvänligt villaområde med gångavstånd till Bräcke centrum. Bräcke är en tätort i Jämtland län som erbjuder all service som erfordras för ett bekvämt och lättsamt boende, såsom livsmedelsaffärer, systembolag, apotek, bibliotek, hälsocentral, ishall och ridhus samt järnvägsstation och skola/förskola. Avstånd till Östersund är ca 7 mil. Mittbanan mellan Sundsvall och Trondheim går förbi Bräcke och flera tåg stannar i samhället.

Ripvägen 6 mfl., Stugun, Ragunda kommun

Ripvägen 6 mfl.

Tomt
Stugun, Ragunda kommun
Carlsson Ring Fastighetsmäklare AB
90 000 kr
1 024 m² tomt

Nu finns 14 st av Ragunda kommuns tomter till salu. Tomterna är belägna på Ripvägen, Pilgrimsvägen, Ärkebiskop Johannes väg och Orrvägen med närhet till förskola och övrig samhällsservice. Tomternas areal sträcker sig från 836 kvm - 1.130 kvm. Områdena är bebyggda med villor och därmed finns redan belysta vägar, VA-anslutningar, el m.m. E-on är nätägare och den fasta grundavgiften för anslutning uppgår till 44.375 kr, beroende på avstånd till anslutningspunkt så kan en kostnad per löpmeter tillkomma, se mer på www.eon.se. Fiber finns nedgrävt i området (Servanet), kontakta mäklaren för information om anslutningsavgift. Anslutningsavgifter för vatten och avlopp finns redovisade under dokument på Carlsson Rings hemsida. I beslutet från när tomterna bildades 1982 framgår att ändamålet för dessa tomter är helårsbostäder. Innan byggnation påbörjas krävs att bygglovsansökan skickas in till Ragunda kommun. Villkor för köp är att tomten bebyggs med bostadshus inom 2 år från tillträde.

Bodaborg 100, Torpshammar, Ånge kommun

Bodaborg 100

Övrigt
Torpshammar, Ånge kommun
Carlsson Ring Fastighetsmäklare AB
4 500 000 kr
5 800 m²
5,3 ha tomt

Välkommen till det populära Boda Borg, vackert beläget invid Ljungans strand, nära Sveriges geografiska mittpunkt. Här bedrivs äventyrsverksamhet i form av Boda Borg-konceptet med kluriga banor för stora som små. I lokalerna finns även kiosk, kontor, lägenhet, matsal, storkök, konferensanläggningar, relaxavdelning och vandrarhem. Nu finns chansen att förvärva detta antingen i bolagsform eller genom vanligt fastighetsköp. Förutom dryga fem hektar mark invid Ljungan finns två stycken stora anläggningar om totalt ca 5.800 kvm lokalyta uppförda under tidigt 1900-tal. En fastighet med enorm potential för flera olika typer av verksamhet. Anläggningen är belägen tre km från Torpshammars centrum som är ett samhälle beläget ca fem mil väster om Sundsvall. I Torpshammar finns bland annat mataffär, restaurang, skola, förskola och perrong för tåg.

Visar alla 7