Mäklare Karin Hildingsson

Karin Hildingsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Långnäsvägen 135, Undersåker, Åre kommun

Långnäsvägen 135

Tomt
Undersåker, Åre kommun
Carlsson Ring Fastighetsmäklare AB
350 000 kr
1 500 m² tomt

Tomt belägen på Långnäsvägen, utanför Åre. Tomten ligger på södra sidan om Åresjön och man tar sig enklast dit via Undersåker. Närhet till bra fiske i Åresjön och närliggande vattendrag. Tomten har en areal om 1.500 kvm och är endast bebyggd med äldre byggnader i dåligt skick.

Grössjön 107, Grössjön, Sundsvalls kommun
Grössjön 107, Grössjön, Sundsvalls kommun, bild 2
Grössjön 107, Grössjön, Sundsvalls kommun, bild 3

Grössjön 107

Villa
Grössjön, Sundsvalls kommun
Carlsson Ring Fastighetsmäklare AB
950 000 kr
78 + 78 m²
5 rum
1 799 m² tomt

Friliggande villa som kan nyttjas som såväl permanentbostad som fritidsboende, belägen ca 17 km utanför Matfors mot Vigge/Stöde. Fastigheten ligger intill Grössjön och egen brygga finns (på grannens mark, kontakta mäklaren för mer info). Avstånd till Vigge badstrand är ca 3 km. Från fastigheten har man närhet till både Lunde och Rännö fiskevårdsområde. För den naturintresserade finns även naturreservat i närheten med vackra vandringsleder. Vägen mellan Vigge och Matfors har senaste åren förbättrats och nyligen sattes en ny mobilmast upp i området. Avstånd till Sundsvall är ca 3,5 mil och detsamma gäller till skideldoradot Hassela Ski Resort. I försäljningen ingår även båt och lösöre (möbler m.m.). Huset är dränerat och har eldstäder samt bastu.

  • Premium
Ripvägen 6 mfl., Stugun, Ragunda kommun

Ripvägen 6 mfl.

Tomt
Stugun, Ragunda kommun
Carlsson Ring Fastighetsmäklare AB
90 000 kr
1 024 m² tomt

Nu finns 14 st av Ragunda kommuns tomter till salu. Tomterna är belägna på Ripvägen, Pilgrimsvägen, Ärkebiskop Johannes väg och Orrvägen med närhet till förskola och övrig samhällsservice. Tomternas areal sträcker sig från 836 kvm - 1.130 kvm. Områdena är bebyggda med villor och därmed finns redan belysta vägar, VA-anslutningar, el m.m. E-on är nätägare och den fasta grundavgiften för anslutning uppgår till 44.375 kr, beroende på avstånd till anslutningspunkt så kan en kostnad per löpmeter tillkomma, se mer på www.eon.se. Fiber finns nedgrävt i området (Servanet), kontakta mäklaren för information om anslutningsavgift. Anslutningsavgifter för vatten och avlopp finns redovisade under dokument på Carlsson Rings hemsida. I beslutet från när tomterna bildades 1982 framgår att ändamålet för dessa tomter är helårsbostäder. Innan byggnation påbörjas krävs att bygglovsansökan skickas in till Ragunda kommun. Villkor för köp är att tomten bebyggs med bostadshus inom 2 år från tillträde.

Västanå 117, Västanå, Ånge kommun

Västanå 117

Fritidshus
Västanå, Ånge kommun
Carlsson Ring Fastighetsmäklare AB
495 000 kr
79 m²
3 rum
9 265 m² tomt

Bostadsfastighet med ca 9.265 kvm stor tomt som ligger naturskönt i närheten av Borgsjön och Ljungan. Närhet till fleratalet naturrestervat såsom bland annat Jämtgavelns- och Granbodåsens naturreservat. Bostadshuset är fullt fungerande för såväl permanent- som fritidsboende. Huset innehåller kök med öppen planlösning mot allrum, modernt badrum och sovrum. På denna fastighet finns även ett antal ekonomibyggnader som kan nyttjas för diverse aktiviteter/verksamheter. Till Ånge, som är närmaste samhälle, har man ca 10 minuters bilväg. Fastigheterna ligger mellan Östersund och Sundsvall där närmaste flygplatser (Åre-Östersund Airport och Sundsvall-Timrå Airport) tillhandahålls.

Bodaborg 100, Torpshammar, Ånge kommun

Bodaborg 100

Övrigt
Torpshammar, Ånge kommun
Carlsson Ring Fastighetsmäklare AB
4 500 000 kr
5 800 m²
5,3 ha tomt

Välkommen till det populära Boda Borg, vackert beläget invid Ljungans strand, nära Sveriges geografiska mittpunkt. Här bedrivs äventyrsverksamhet i form av Boda Borg-konceptet med kluriga banor för stora som små. I lokalerna finns även kiosk, kontor, lägenhet, matsal, storkök, konferensanläggningar, relaxavdelning och vandrarhem. Nu finns chansen att förvärva detta antingen i bolagsform eller genom vanligt fastighetsköp. Förutom dryga fem hektar mark invid Ljungan finns två stycken stora anläggningar om totalt ca 5.800 kvm lokalyta uppförda under tidigt 1900-tal. En fastighet med enorm potential för flera olika typer av verksamhet. Anläggningen är belägen tre km från Torpshammars centrum som är ett samhälle beläget ca fem mil väster om Sundsvall. I Torpshammar finns bland annat mataffär, restaurang, skola, förskola och perrong för tåg.

Visar alla 5